tirsdag den 30. december 2008

Ups...

Ja så er den gal igen - jeg har været væk for evigt og det er egentlig ikke fordi jeg har villet.

Der er som altid mange grunde, den ene kan være at min computer er gået død og jeg dermed ikke kan få fat i mine emails - i én af mapperne ligger adgangskoden til denne blog, har forsøgt mange gange at logge på men pludselig *bang* i dag så var den der. Koden altså.

En anden grund kan være at jeg er startet på nyt job - jow jow ikke at man skulle ha troet tilbage i januar, februar eller april at jeg nogensinde ville finde jobbET men det gjore jeg......hvor heldig kan man være?

Jeg vil gerne fortælle dig alt om det men lige pt. sidder jeg ved min sprit nye Asus computer og ser en koncert med Dolly Parton my all time favorit Tennesse country singer, på en eller anden svensk (norsk?) kanal jeg har fået mig tiltusket - og i morgen er det nytårsaften 2008/2009 og da jeg ingenting skal der, ja så kan jeg lige så godt bruge den dag, aften og nat på at opdaterer dig på mit liv -ikke at det er saftigt og spændene, men jow måske lidt. Det afhænger vel af hvem man er.

Kors hvor har Dolly Parton dog enorme bryster!! Sætter lidt min A-skål i perspektiv hva? :)

Aiii lavede jeg lige en smiley? Jeg er 30½ og hader smileys men det er nemmere end at skrive *smiler* men måske jeg skulle til at gøre det, om ikke andet så for at skille mig selv ud fra mængden af wannabees og teenagers på 11 år! Når nu mit udseende ikke skiller mig meget fra sidstnævnte.......young at heart and face.....*skærer ansigt*

Nå men altså ja, i morgen skriver jeg igen. I morgen er det den 31. December 2008 og hvad mon der sker i 2009?