mandag den 28. februar 2011

Cool Cash & En Ny Lampe!

Jeg har netop tjekket min postkasse og i den lå der et brev fra min mor - som burde være kommet i fredags.....

Money in my Pocket!! :)
Min mor trode brevet var gået tabt og har derfor sat det samme beløb ind på min konto.........grunden til at hun ikke gjore det fra starten af var at hun var bange for at pengene ville forsvinde ned i et sort hul (som der jo desværre er på min konto i disse "dage") Pengene er for ting som jeg har solgt fra gården og som mine forældre har været så søde at sælge for mig.

Altså jeg har slået dem op på dba.dk og så har folk været på gården og hented tingene, og dét med udleveringen og getting the cash har mine forældre sørget for! Sooooo nice, jeg håber jeg kan sælge ALT ude fra gården!! I could use the money!

Da jeg var ude og teste den der hjemmeside i sidste uge fik jeg også et smykke fra Barton.dk et smykkefirma fra Viborg - jeg er SLET ikke til den slags smykker, jeg er virkelig en guld pige og gerne af den gammeldags klassiske slags, så jeg har straks lagt smykket til salg og håber at jeg kan få det solgt ligesom NU?


Inder smykke eller hippi smykke??

Not at all me.....
Min veninde som jeg skovled jord for i weekenden skrev at jeg kunne komme forbi og hente min nye lampe nu, så nu har jeg endelig for første gang i jeg aner ikke hvor mange ÅR en ordentlig lampe man ikke får ondt i øjene af at kikke på!!

Mit skarpe øje ser selvfølgelig det kikset i at der er to forskellige størrelse lys i mine stager, men i går da Ayal kom gik det ene lys ud og det andet brændte videre.........*ups* Men fin lampe ikk?

Den er også fin når den er slukket

SÅ skønt at have en lampe! Og LYS!

En anden ting - en hemmelighed som jeg ikke har delt med nogen endnu..........jeg ved ikke helt selv hvordan jeg har det med den her nye tanke skråstreg opdagelse i mit liv, men jeg tror jeg måske skal have briller...........!!

Jeg kan næsten ikke magt tanken, hvorfor? Fordi jeg tænker at de koster en formue og dernæst, når formue tanken har lagt sig, så tænker jeg at jeg har så rundt et hoved at jeg kommer til at ligne en ballon med briller på...........så udover at det rammer min pengepung så rammer det også min forfængelighed.

Jeg ved ikke hvordan det skal føles når man skal bruge briller men jeg kan ofte ikke holde ud at kikke på computerskærmen ret længe af gangen, nogle gange når jeg køre bil så kan jeg ikke se skiltene og andre gange så syntes jeg at bogstaverne i en bog bevæger sig. Men mest af alt får jeg bare tit ondt i øjene, ikke i hoved men i mine øjne......det er som om jeg kan mærke hvordan øjene sidder fast inde i hoved og jeg kan mærke celletrådene i dem og det gør ondt....er dét mon et tegn på at jeg skal have briller??

Jeg tænker på om jeg kan vente med at få dem til efter min pilgrimstur......? Jeg har dels ingen penge lige nu og dernæst så orker jeg ikke at skulle bære på dem og lærer at passe på et par briller på en tur som i forvejen bliver krævende.......

Bugger, briller er bare ikke lige dét jeg har brug for lige nu, eller altså det er det nok men ikke mentalt og økonomisk!!

Så Schyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy................ik sig noget til nogen, tænk nu hvis jeg kan miste mit kørekort pga. at jeg ikke kan se ordentligt!!!! Mit ELSKEDE kørekort!

Sidste Dag I Februar 2011!

Og alle mine tv-kanaler er enten forsvundet eller blevet erstattet af nogle svenske skod kanaler!!

Når jeg nu skriver "alle mine kanaler" så vil det sige DR1, DR2, Tv2 og Tv3 - alle er de nu pist væk og erstattet af svenske kanaler............efter to kanalsøgninger har jeg genfundet DR1 men ellers er jeg total på herrens mark.

Godt jeg ikke ser særlig meget tv generelt men lige præcis tv-serien "Bones" gider jeg godt at se og det er nu her kl. 18......bommer! Jeg må ønske mig alle afsnit på DVD til jul eller fødselsdag.

I dag har jeg mysteryshoppet i Jackpot og InWear butikkerne på strøget, i Magasin og i Illum - og som en del af opgaven skulle jeg købe en ting, jeg købte lidt alle stederne og byttede det så det sidste sted og købte én stor ting i stedet for - jeg faldt for denne her kjole.........

Fin fin sommerkjole i 30'er stil, bred halsudskæring hvilket er godt til piger med brede skuldre som jeg!

Jeg har forsøgt at kopier kjolen fra Jackpots hjemmeside ved at lave et screen print men det lykkes ikke, så her er linket til kjolen i stedet for - så længe det eksisterer! Polkaprikket sommerkjole fra Jackpot
Jeg har et par fine røde sommersko inde i skabet som vil se rigtig godt ud til kjolen - så selv om jeg elsker vinteren og det her vejr som er nu, så glæder jeg mig nu til det bliver sommer og jeg kan tage mine fine kjole på, og måske tage på en date med en hottie?

Apropo hottie, så kan jeg mærke at det er utrolig godt for mig at jeg har haft en god sexfyldt aften med Ayal i går, jeg tænker næsten slet ikke på Hr. Romlund mere og desuden har jeg konkluderet at han simpelhen må være top mærkelig siden han først siger at han er åhhhhhh så klar på at ses igen inden jeg overhoved er kommet ud af døren og dernæst så ignorere mig, så skriver han en sms at han overhoved ikke ville ignorere mig og så gør han det alligevel igen - dét er simpelhen en mærkelig opførelse at ha!

Og ham om det.

I dag har jeg gået og tænkt meget på babyer og børn generelt. Dont' get me wrong, det er ikke fordi jeg er skruk men det var bare virkelig VIRKELIG dejligt at kunne tale med Ayal (en mand) om mine tanker omkring det at få børn, mine ønsker, drømme, frygten, håbet og fantasierne. Min oplevelse som kvinde er at hvis man nævner sådanne ting over for en fyr, specielt en fyr man har sex med eller ser på den frække måde så går de helt i baglås og vil slet ikke snakke seriøst om det og tror at man som pige er SÅÅÅÅÅÅÅ skruk at man er parat til at lokke dem i en fælde og blive gravid ved et uheld.

Men sådan er jeg slet ikke! Jeg kunne aldrig i livet drømme om at lokke nogen til noget de ikke selv ønsker og alt andet lige så vil jeg da helst have en mand til mit barn og helst en mand som ligger i min seng hver nat og som vil elske og ægte mig resten af livet. Men bare fordi jeg ikke har den mand så betyder det jo ikke at jeg ikke har drømme og ønsker og det var bare utrolig skønt at have en gensidig fornuftig snak med en mand om disse ting og høre hvad mænd eller bare hvad Ayal tænker på det punkt.

Feks. var vi begge enig om at børn skal have to navne, det har vi begge to selv og dernæst så var vi også enig om at det skal være navne som kan siges på både dansk og engelsk uden de store forskelle, feks. Emma eller Christian osv. Ayal hældte til at navnet også skulle kunne udtales på Fransk uden de store forviklinger fordi han er Fransk/Amerikansk/Dansk jøde. Mht. efternavne så er jeg suuuper gammeldags og mener at man som kvinde kun har sit efternavn til låns indtil den dag man skal giftes, så får man et nyt. Ergo skal jeg ikke beholde mit efternavn den dag jeg bliver gift, det vil min søster feks. gerne.

Men hvis jeg skal have et barn uden en mand, så vil jeg gerne at barnet har samme efternavn som jeg - så hvis jeg fik barn med Ayal ville vores barn få begge efternavne og så ville jeg til daglig kun bruge mit, da det vil gøre tingene nemmer i feks. børnehave, vuggestue osv. Desuden er Ayals efternavn fransk og dét kan jo alt andet lige godt give lidt problemer i lille Dannevang.

Dernæst så var vi også super enig om at det der med at gå ud og købe alt muligt ind til babyen for flere tusinde kroner er helt hul i hoved!! Feks. hvis jeg bare kikker i min egen familie, så har mine forældre to af alting fra mine brødre var små, feks. har de to baby sæder til bilen i alle størrelser, ja betrækket er ikke det sidste nye skrig og kunne bestemt være pænere men med en designer søster så burde det være nemt at få et nyt fint ensfarved betræk og senge........herregud, en ny madress er vist alt hvad der skal til! Mine forældre har to børnesenge, min storebror har tre børnesenge - og alene i min storebrors garage står der 17 flyttekasser med baby og børne tøj og legesager, sko og alt muligt andet tam tam som de har brugt til deres små drenge.

Min bror nævner jævnligt at han glæder sig til én eller anden i familien bliver gravid for så vil han personligt leje en trailer og køre over og læsse alt af på dørtrinnet så han kan få sit værksted tilbage!!! Derudover har de to barnevogne, tre klapvogne og måske 5 børnesæder i forskellige størrelser........

Og dét her er KUN i min egen nære familie og så har jeg slet ikke nævnt alt det tøj min mor har fra alle os 6 børn.........

Jeg kunne ALDRIG drømme om at gå ud og købe mig fattig i ting til et barn som er fuldstændig ligeglad med hvad det har på, så længe det kan få lov til at spise, skide og sove alt det barnet lyster. Eneste ting jeg måske vil købe som ny hvis jeg ikke kan få det foræret i den rigtige model er en barnevogn og det skyldes ene og alene at jeg ikke er særlig høj, så mange barnevogne er alt for høje i styret og i stellet til at de er praktiske for en lille person som jeg.

Jeg vil há en som er praktisk i farven og kan bruges til hvilket køn det skal blive, med lift inden i og som har et justerbart styr så jeg kan sætte det ned så det passer til mig, dernæst vil jeg ha et net hvor jeg kan ha min taske og penge i - og stadig holde øje med det (total 6'er sikkerhedsgen!) Dernæst vil jeg ha punkterfrie dæk, for jeg gider godt nok ikke stå med en skrigende unge og en punkteret barnevogn!!

Men dét er også det eneste jeg kan se mig selv blive tvunget ud i at købe, for alle jeg kender har større barnevogne og i Sverige feks. bruger de slet ikke lifte inde i barnevognene. Måske to nye madresser, en til sengen og en til barnevognen er nødvendig og så dyne og hovedpude - men ellers ikke noget.

Det er lidt sjovt som jeg læser det her jeg lige har skrevet, det lyder jo som om jeg har tænkt HELT VILDT MEGET på babyer og omstændighederne omkring det at have børn, men det har jeg faktisk ikke, jeg kan bare godt lide at fantaser og tænke ind i fremtiden og dét gjore jeg i går aftes.........her lå jeg og planlagde hvordan mit liv med en baby kunne se ud - uanset om jeg har en mand eller ej, så er én ting virkelig vigtig for mig og det er at jeg EJER min egen bolig så jeg ikke pludselig står uden tag over hoved med et barn. Tanken alene er frygtelig! Tænk hvis mit barn skulle gå igennem det samme som jeg har gjort mht. boliger............frygteligt!! Utilgiveligt som voksen menneske overfor et barn!!

Men alle de her ting er Ayal og jeg virkelig enig om, hans familie bugner også med babyting og det samme gør hans omgangskreds - og tanken om genbrug på den måde gør mig rigtig glad og det glæder mig at han ikke er sådan en fråsenpind som bare skal bruge penge penge penge hele tiden, dét ligger så langt fra min opdragelse og mine gen - selvfølgelig er det nemt at sige sådan når jeg ingen penge har at bruge, men selv da jeg havde penge at bruge så var jeg ret så påholden, hvilket jo også var grunden til at jeg faktisk havde penge allerede fra en meget ung alder.

Vi var også begge to enig om at intet er loved endnu og at vi venter og ser tiden an et par år endnu, begge håber og ønsker vi jo at finde "The One" men det er altid rart med en back-up plan. Og denne her back-up plan kan jeg virkelig godt lide!

Jeg fik også fortalt Ayal at jeg syntes det var rigtig irriterende og også lidt sårende at han altid syntes jeg er så negativ, for det gør jo at jeg efterhånden begynder at blive negativ omkring ham. Jeg sagde til ham at det er lidt ligesom at være Ole Henriksens kæreste, hold nu op hvor må det være svært at kunne gøre ham glad når han altid ER glad!!

Jeg gad godt at Ayal havde en rigtig lorte dag så JEG kunne gøre ham glad............jeg mener, jeg kan ikke inviterer ham ud og spise pga. mine manglende penge og selv hvis jeg havde penge så ville det for ham ikke være noget specielt fordi han selv har så mange penge. Dernæst så kan jeg heller ikke feks. stryge hans skjorter, vande hans blomster, gøre rent i hans lejlighed og hygge om hans hjem fordi han bor i Miami og når han er i Danmark så bor han i sin lejlighed her, men den bor hans nevø også i, så dér kan jeg ligesom ikke komme og lave hygge for det gør nevøens kæreste.

Sagen er den at det for mig er rigtig svært at gøre noget for Ayal, at være noget for ham og når jeg så end ikke kan trøste ham og få ham i bedre humør så er den da helt gal - hvis du spørger mig og dét fortalte jeg ham.

Jeg fortalte også at jeg bare nogle gang gerne vil have lov til at brokke mig, til at surmule over at jeg intet job har, at jeg snart er boligløs igen, at min økonomi stinker, at mine ex-lejer får udsættelse igen, at min veninde er dum osv. og så bare FÅ RET i at det hele er noget skrammel men at det nok skal blive godt igen...........

Hvor ville det bare være skønt hvis jeg nogle gange kunne få RET og få LOV til at være sur og ked af det og så kunne Ayal komme og lege stor mand og trøste mig............jeg tror godt han kunne se problemstillingen nu da jeg ligesom ridset den ret så kraftigt og farverigt op for ham :)

Han grinde i hvertfald og sagde at jeg var "en tosset unge" og så kysset han mig.

Well nok om babyer, men rart at mine tanker pludselig blev lovlige og legale i stedet for sådan noget tys tys som alle andre fyre altid har gjort det til.

For et par dage siden vågnede jeg op og lå helt normalt på ryggen, alligevel lykkes det mig at knalde højre knæ op i hjørnet på NATBORDET, vel og mærke hjørnet som vender ind mod sengen, op mod hovedgæret.........don't aks how men her er resultatet - som gør mega nas!

En smertefuld start på dagen...

For et stykke tid siden var der én som genkendte mit profilbilled på min blog fra min facebook - STOR bommer fra min side af! Så jeg skyndte mig at slette billed og erstattede det med dette her billed som jeg tog på min pilgrimsvandring....

Nummerpladen på en gammel spansk traktor...........det sjove er selvfølgelig at der står "Love" men også at der står "1978" som er mit fødselsår

Jeg så også denne her traktore, den så jeg vist egentlig først - også ret sjov men ikke helt så sjov som den anden.....

Ingen af billederne er dog sjove gode profilbilleder hvis du spørger mig, så nu har jeg taget et nyt som jeg sætter ind i morgen - det ser sådan her ud

Velkommen til Str. 39 (38 på gode dage) Så fik jeg også en anledning til at ordne tær.......og barber ben!

søndag den 27. februar 2011

Sex Sex Sex Og Atter SEX!!

Denne oversigt er ikke tilgængelig. Klik her for at se indlægget.

Bare Søndag

Jeg har gjort noget dumt.......

Ikke dumt som i uoprettelig skade men dumt i den forstand at det følelsesmæssigt er som at sparke mig selv i hoved med en af de der grimme træskostøvler med jernbeslag på snuden som var så moderne i 1980'erne.....

Jeg sad og tjekkede indstillingerne for min facebook konto - er stadig paranoid efter alt den ballade der var sidste år om hvem der kunne se hvad, fordi nogle mennesker i mine forældres landsmands omgangskreds som taber agtigt nok sad og sagde til min Far at "Når vi skal opdateres på jeres liv så kikker vi bare på Deidre-Ann's facebook"

Dét VED jeg så ikke passer for jeg har altid sat sikkerhed og vished utrolig højt og hvis jeg vil have sikkerhed og vished i mit liv så er det jo logisk nok at jeg ikke overlader meget til tilfældighederne, i hvertfald ikke ting som kan gøre mig utryg, så som at dele tlf. nummer, email og billeder med gud og enhver mand!

I sidste ende viste det sig jo også at det så var min søster i Schwitz som havde en åben profil og når hun så tagget mig i ét billed så kunne alle jo se resten af albummet fordi HUN var (er?) en nød til Facebook men som altid er det nemmer at sætte mig for skud.

Men altså, jeg sad lige og tjekkede om alting nu var som det skal være og så "kom jeg til" at un-block Norman fra min facebook.........det betyder jo at jeg kan se hans profil og hans billeder............doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!

NOT TO FUCKING CLEVER DEIRDRE-ANN!!!

Han er åbenbart i Miami lige nu, sikkert med sin plastik fantastisk frille og så er han i gang med at renovere sit hus - først nævnte får jeg meget fortælling agtigt til at betyde at de stadig er total tutteluuuuuuu nyforelsket og at hun sikkert er i gang med at blive præsenteret for familien, men altså kun fortælling selv om jeg er ret sikker i min sag.

Sidst nævnte ting gør mig faktisk - om muligt - endnu mere misundelig og endnu mere irriteret over at jeg ikke er venner med Norman, jeg ELSKER JO HELT VILDT ENORMT MEGET at sætte i stand og gad da så godt at det var mig som var i gang med at fræse el ind i vægen, jeg kunne ud fra billederne allerede se ting jeg ville have gjort anderledes og som ville have gjort dén process letter............feks. så er der et billed hvor han har svært ved at få maling af vægen......her skal bare bruges "Bums" så er det pist væk! Når "Bums" smørres på så bobler malingen op og kan fjernes med en spartel/palet, piece of cake!

Dernæst så ville jeg have taget trædørene af, slebet dem let og givet dem en fin omgang olie af et par omgange i stedet for at lade dem sidde og suge støv, træ er et levende materiale og skal behandles derefter.

Jeg fik helt vildt meget lyst til at lægge kommentare til halvdelen af billederne, ikke sådan "flot" eller noget andet men brugbare kommentar fordi jeg kan se hvor de laver dummefejl...........men dels ville det betyde at jeg skal tilføje ham som ven og risikoen for at blive afvist er jo ganske reel så dét gjore jeg ikke og dernæst hvis jeg var venner med ham på facebook så mindes jeg også ganske smerteligt da han slettede mine kommentar "sidst" vi var "venner"

Dernæst, vil jeg virkelig oprigtig talt være venner med en mand som jeg stadig har visse følelser for og som er kærester med en 20 årig frille?

Nej dét vil jeg faktisk ikke og jeg har derfor også blokeret ham igen og loved mig selv at jeg ikke vil gøre sådan noget dumt noget igen!

I går aftes efter at jeg havde leget med lystperlen kom jeg i tanke om at dét brev jeg sendte til Norman i starten af November 2010 ligger i min øverste skuffe i natbordet, jeg læste det for første gang i flere måneder og jeg må indrømme at det faktisk stadig er et utrolig velskrevet brev som virkelig er ærligt og som jeg tænker umuligt kan have gået hans tanker forbi efter at han har læst det. Og jeg er overbevist om at han har læst det, dertil er han alt for nysgerrig til at lade være. Norman er det mest nysgerrige menneske jeg kender, lige efter mig selv - men om han har brevet endnu, dét ved jeg ikke - der kan være fifty fifty chance for det.

Og selv hvis han stadig har det, så kommer det jo ikke til at gøre nogen forskel, han har jo en kæreste.

Jeg har været til fitness her til formiddag og dér så jeg en pige eller unge dame løbe på et løbebånd iført en sort burka med "gitter" foran øjene ........... dét var lidt af et specielt syn! But why??

Gider overhoved ikke tænke over hvad deres langt ude mærkelige begrundelser for at tildække sig så meget at de risikerer knogleskørhed er. Konklutionen er bare at det så mærkeligt ud og at hun må svede som et svin for dét gør jeg og jeg har trods alt kun løbe tights, sportsbh og en t-shirt på!! Dét må også være utrolig anstrengende at trække vejret.......

Da jeg kom hjem gik jeg i et dejligt bad, barberet missen og måsen så jeg nu er helt glat og ren - og så må klokken ligesom godt blive 18 så Ayal kommer, det er så typisk at jeg ikke kan få sex når jeg har lyst!! Og lige nu har jeg mega meget lyst til sex.........!

Men med hånden på hjertet så er det stadig Hr. Romlund jeg tænker på...........men sådan vil det nok være et stykke tid endnu. Dog er jeg ret overbevist om at det her bliver Ayals sidste besøg hos mig, jeg kan bare mærke at jeg ikke rigtig gider gøre noget ud af det mere, jeg mener, jeg gider end ikke skifte sengetøj og jeg gider ham slet ikke som person, syntes han er mega træls at høre på, altid så mega "happy happy" total Ole Henriksen og dét syntes jeg er påtaget!

Så ha da for helved en dårlig dag, så JEG feks. kan få lov til at være den som får dig til at smile igen!! Det er også mega irriterende at JEG aldrig må ha en dårlig dag når jeg taler med ham for så er jeg straks negativ ladet........og dét er helt forkert, jeg er faktisk ret sjældent negativ, ja jeg har dårlige dage men det mener jeg er meget  normalt men 99% af tiden er jeg faktisk i ganske udemærket humor og der er aldrig ret langt til et smil i mit ansigt, men når Ayal altid tror jeg er sur så kan jeg også mærke at jeg begynder at blive lidt små sur omkring ham - hans holdninger smitter jo også af på mig!

Lidt ligesom med Norman, han har altid været så uhøflig over for mig, så mistroisk og talt rigtig grimt til mig, og så begynder jeg jo også at blive mistroisk over for ham og tror konsekvent at alt hvad han siger er løgn, hvordan skal jeg kunne tro andet når det er hvad han sender ud i universet? Jeg er også hammer mistroisk overfor ham, det han siger, jeg analyserr alt for at finde fejl og når jeg er sådan så vil jeg jo naturligvis finde dét jeg leder efter hvis bare jeg leder længe ok ikk.........virkelig en dårlig vibe at sende ud!

Selv prøver jeg altid at være oprigtig høflig, smilende og snaksagelig når jeg møder mennesker, både folk jeg kender og folk jeg ikke kender, jeg tænker at hvis jeg altid er smilende og glad så får jeg nok det samme igen........ved ikke helt om den gamle skrøne virker, men jeg forsøger ihærdigt!

Virker den på dig som læser med? :)

I morgen er det sidste af dag i Februar 2011 og 2 måneder af dette nye år er gået -og jeg er desværre stadig arbejdsløs..........Jonas har loved at have mine speaks klar til i morgen eller i hvertfald inden 1. marts og så håber jeg at jeg kan komme i gang med at sende ansøgninger ud!! Would be so wicked nice!

lørdag den 26. februar 2011

En Mærkelig Dag

I dag var jeg oppe og ude på Nørrebro for at hjælpe min veninde og hendes kæreste med at tømme deres kælderrum kl. 08.30. De har af uransagelige grunde valgt at købe en bil med - hold fast, 50 hestekræfter!! Den kan end ikke trække en tom trailer........

Min fine gamle og i øjeblikket møgbeskidte Prinsesse bil har 110 hestekræfter, hvilket jo egentlig heller ikke er særlig meget men det er en hele del mere end deres møgspand af en bil, så jeg har kørt med trailer hele dagen.

Først tømte vi deres gigantiske kælderum og fik sendt kæresten afsted mod Roskilde, bagefter fyldte vi resten af habenguttet ind i min bil og fyldte traileren helt op til randen og bar det som skulle til storskrald ud, nu mangler der kun et par småting som de selv må ordne i morgen og søndag. Jeg har fået en gammel lampe af dem som jeg kan bruge til læselampe her ved min sofa, dén blev jeg vildt glad for at få! Glasset er godt nok revnet men hvis jeg passer på så revner det ikke mere og så kan jeg bruge den lampe indtil jeg får råd til at købe en ny og bedre.
Jeg skal hente lampen i løbet af ugen da der slet ikke var plads i min bil i dag.

Efter at jeg havde surret alting godt fast på traileren kørte vi til Roskilde, fik tømt traileren blot for at fylde den op med jord, helt op! Min elskede bil kunne sagtens trække traileren med lidt over én kubikmeter jord i men jeg kunne godt høre at den trak til op af bakkerne i Roskilde på vej mod genbrugsstationene! :)

Da vi kom på genbrugsstationen viste det sig at vi ikke, som i Jylland bare kunne køre op og læsse jorden af på en plads, nej på Sjælland skal alting være mega besværligt, så vi skulle selv skovle alt jorden OP I EN CONTAINER som cirka gik mig til midt på brystet! ER du klar over hvor hårdt dét var?? Jeg var helt flad og jeg er ganske overbevist om at jeg i morgen vil have et nært forhold til musklerne i mine arme!!

Det tog Sofie og jeg ½ time at tømme hele traileren og så tilbage for at hente et helt læs ragelse som skulle fordeles i de forskellige container, meningen var ellers at vi skulle tømme hele deres indkørsel for jord, hvilket vil sige cirka  6-8 trailer læs men der er åbenbart en regel om at man kun må afleverer én kubikmeter om året.......igen dét må være en Sjællænder regel for sådan noget bureaukrati har jeg aldrig været udsat for før!!

Det er ikke tilladt at klunse på genbrugsstationer, og de små skrankepaver af opsynsmænd fiser rundt og sørger for at fortælle folk som Sofie og jeg at vi ikke må afleverer mere jord osv. men når der kommer en bil med fire udlændinge i som begynder at klippe ledningerne af alle køleskabe, vaskemaskiner osv som står i containeren med "Hårde Hvidevare" så siger de ikke noget............

Jeg hader sådanne mennesker som det ene øjeblik pisser deres område af for det næste at glemme at gøre deres job........tsk tsk.

Jeg var hjemme igen kl. ca. 16.00 hvor jeg straks gik i et stærkt tiltrængt bad, at skovle jord i blæsevejr gjore at jeg havde jord i både øre, hår, næse og ja endda i munden - jeg er ganske overbevist om at der i morgen vil være en del snasket søvn i min øjenkrog for jeg fik virkelig meget støv i øjene......puha.........jeg fik skrubbet mit hår og redt det igennem for knotter med mine fingre. Jeg er ved at øve mig i ikke at bruge en børst til at friserer mit meget lange krøllede hår, dét er lidt af en opgave men det kan lade sig gøre og nu har jeg efterhånden en teknik.

Jeg bruger ret meget hårkur til at rede det ud med, men det fungerer virkelig godt og min plan er at jeg så ikke behøver at tage en børste eller en kam med på min pilgrimsvandring. Normalt når jeg har været i bad putter jeg noget "hårsnask" i mit hår for at samle mine krøller så de ikke bliver helt vilde og fuzzy, når man har krøller så har de det med at skille sig fra hinanden og blive til små pølser og nogle hår deler sig og krøller bare ét hårstrå alene og det gør så at håret ser "frizzy" ud og ser ud som om det er møg beskidt, fordi hår hos mennesker uden krøller normalt først deler sig når der er meget fedt i håret........jeg hader at tænke på at folk måske tror jeg har fedte hår fordi min hår skiller pga. mine krøller.......

Anyway, jeg vil ikke tage det der "hårsnask" med på pilgrimsvandringen, så i dag var min øve dag hvor jeg bare friseret mit hår i badet og bagefter friseret det igen med hænderne da jeg var færdig med at bade. Jeg snurret mit lange våde hår op i en flad knold (frikadelle) bag på hoved og fæstned den med 5 hårnåle og i aften når jeg skal sove skal jeg så tjekke om håret stadig ser pænt ud eller om jeg skal finde en anden løsning. Min plan er jo at jeg ikke behøver at have ret mange hårting med på turen, ét elastik, 5 hårnåle, shampoo med balsam i og nich weider.....og så kan jeg stadig se nogenlunde normal ud på turen med mit lange hår - på min sidste pilgrimstur så jeg herrenes ud, jeg ved godt det lyder mærkeligt, men kan jeg ikke få lov til at være lidt forfængelig selv om jeg skal vandre ud af en strækning der bliver kaldt "1000 km ensomhed"?

Jeg vil stadig lakerer mine tånegle inden jeg tager afsted, så er jeg i det mindste lidt fin på turen, måske vil jeg også tage min gudmors guldarmbånd på igen, det havvde jeg på den anden tur, men jeg har ikke helt besluttet mig endnu, armbåndet er ved at gå lidt i stykker og jeg ved ikke om jeg har råd til at få det laved lige nu.....elsker ellers guldsmykker, helst de enkle gammeldags af slagsen. Min gudmors armbånd er et "Bismark Armbånd" i guld, egentlig et meget almindeligt armbånd for kvinder i starten af 1930'erne og opefter til omkring krigens tid, så der findes mange af dem i omløb men mit er helt specielt, jeg fandt det mellem min Gudmors efterladte ting og da jeg aldrig har set hende gå med smykker betød det endnu mere for mig. Der er også en kæde med til armbåndet og hos Guldsmeden sagde de at kæde var langt over 100 år gammel, det kunne de se på slitagen og de rådet mig til at være meget forsigtig med halskæden da ledene var meget tyndslidte. En dag vil jeg gerne have den laved så den kan holde 100 år mere men du ved........money is toooo tight to mention!

I dag har jeg haft det meget mærkeligt inden i, jeg har tænkt meget på min coaching buddy, jeg følte og føler stadig at hun ikke rigtig bakkede mig op, hun er lidt en flirt over for mænd  og det er skam all good, sådan er jeg jo også selv til tider, men for hende er det über vigtigt at være venner med alle, også når de går over grænsen og ikke taler pænt om andre eller opfører sig ordentligt - jeg har det stik modsat!

Og jeg synets hun burde ha bakket mig op i går, da ham idioten svinede rødhåret mennesker og dermed mig, i stedet for begynder hun at sige at jeg skal kunne rumme alle mennesker og alle slags personligheder..........nogle gange kan det dér coaching shit bare stikkes skråt op hvor solen aldrig skinner!!

Samtidig har jeg - måske pga. ovenstående? - haft en enorm omsorgslyst eller måske omsorgssult? Jeg vil give så meget for at blive holdt lidt om i dag, få at vide at jeg faktisk er okay og god nok som jeg er - det er som om det altid er mig som der er noget galt med, som om jeg altid skal ændre mig så andre kan passe ind i min verden i stedet for at andre ændre sig så de passer ind i MIN verden......

Og når jeg har det sådan, så tænker jeg (desværre) stadig på Norman.....han er i min verden det ypperste af maskulinitet, han er en klippe af ro, stabilitet og tryghed og jeg ville give meget for at mærke ham bag mig, mærke hans arme omkring mig............ Det er år og dage siden jeg har opleved det og da jeg oplevede det var det kun ganske flygtigt, men det var som en drøm der blev til virkelighed og dérfor husker jeg det så godt......alle de nætter vi chatted og jeg så ham på webcam, alle de nætter drømte jeg om hvordan han ville være at røre ved, jeg kunne næsten mærke hans hud under mine hænder, mærke hans muskler spændes. Jeg kunne føle hvordan mine korte arme aldrig ville kunne nå omkring ham og dét var min store hemmelige drøm at kunne få lov til at holde om ham - og da det lykkes så var det som at stå under et vandfald og høre ens tanker blive overdøvet af en brusen, alle fibre i min krop brusede og jeg syntes dét var helt fantastisk at ligge dér i hans arme på et hotelværelse i Daytona - men det var dengang og selv om jeg ikke bryder mig om at bruge ordet "aldrig" så er jeg ganske overbevist om at dét aldrig nogensinde kommer til at ske igen.

I går fortalte min coaching buddy om en af hendes gode venner som er 39, han er blevet kærester med en go-go danser på Club Zen (!) som er 19 år (!) - og nu skal de have et barn sammen............jeg fik total deja-vu af at høre om dét!

Nok er Normans kæreste ikke go-go danser, eller det tror jeg nu ikke hun er, men hun er i samme simple kategori hvis du spørger mig og han er også 39 om få måneder og selv om han måske selv siger anderledes, så er jeg ganske overbevist om at han tænker på børn, hvem i 30'erne kan sige sig fri for det? Så lur mig, det næste rygte jeg kommer til at høre, eller endnu "bedre" læse om på forsiden af BT er at han skal være far og at moderen er en 20 årig platinblondine uden uddannelse..........

Jeg kan lige så godt forberede mig selv mentalt på det, for jeg er ganske overbevist om at det er hvad der kommer til at ske i fremtiden, næste skridt er 100% at Norman får et barn med Frk. Plastik Fantastisk.

Jeg tænker tit på at NÅR jeg engang får en kæreste så håber jeg at det er en fyr som min familie også kan lide, jeg ved godt at det ikke er mine forældre og mine søskende som skal date min kæreste og på sigt giftes med ham, men det betyder alligevel rigtig meget for mig at mine forældre kan lide mit valg af livsledsager, det giver bare en anderledes stemning i familien når en af ens søskende vælger at gifte sig med en person som ikke rigtig passer ind - det er selvfølgelig i bund og grund et personligt valg men jeg vil nu gerne at min familie accepter og holder af min kommende mand på samme niveau som jeg gør, alt andet lige så gør det bare mange ting nemmere.

Og fordi jeg tænker sådan, så tænker jeg på om Normans familie mon er helt pjatted med hans valg af kæreste? Jeg er overbevist om at hans familie er meget mere liberale end min familie er, men alligevel, er det en mors drøm at se sin eneste søn på snart 40 danne par med en middelmådig undertøjsmodel som viser sig frem halvnøgen på forsiden af BT?

Jeg kan i hvertfald sige at dét IKKE er min mors drømme svigerdatter!!!
Og hvad siger hans søstre mon til at han dater en pige som er næsten 10 år yngre end hans yngste søster? *Griner* liberal familie eller ej, det er nok ikke den nemmeste situation han er havn i, men kærlighed gør jo blinde og hvis de er lykkelige så er det jo godt for dem.........ikk?

Sidder og ser en film som hedder "Knocked Up" - der er en lille pige i familien som har vildt mange små hvide krøller, pigen ligner virkelig mig da jeg var lille.........


Mig da jeg var lille - cirka samme højde i dag ;-) jeg har lagt min lilla sut på dynen, brugte aldrig sutten men elskede at ha den med mig. Jeg har både bukserne og den lille vest i en kuffert på gården, og måske jeg selv får en lille datter som kan ha tøjet på, en dag? I så fald håber jeg hun har masser af hvide krøller!!

Damen i filmen har installeret et program som hedder "SpyWare" hvor hun kan se alle hendes mands aktiviteter, hvilken sider han besøger på nettet, hvem han sms'er og mailer til - total skummelt sådan at udspionerer hinanden!! Puha sådan et forhold vil jeg aldrig ha!!! Det er jo det samme som at tvivle på personen!!

Min menstruation er forresten stopped i går, blødte næsten ikke hele dagen i går og i nat og hele dagen i dag har jeg slet ikke blødt - Ayal ringede til mig på SKYPE og vi har en aftale i morgen aften........*piiiiiiiift* han er ikke særlig god sex men han er fræk fræk, lidt nedtur at jeg ikke kan få Hr. Romlund ............

Jeg kan åbenbart aldrig få de mænd jeg gerne vil....... :(

Fredag Aften...... :(

Efter en super hyggelig og sjov pige aftens-mad-komsammen endte min coaching buddy og jeg på Ludwigsen, vores stam "sted". Det er ikke rigtig et værtshus men heller ikke en klub hvor man kan danse. Der er bordfoldbodt bord, pool bord, kæmpe bar og storskærme og så er der bare rigtig hyggeligt.

Anyway, dér endte vi, efter ønske fra min coaching buddy, hvilket for mig er HELT fint for det ligger tæt på hvor jeg bor - jeg foreslog at jeg tog bussen og at hun cyklede, jeg havde nemlig taget bussen over til hende og har virkelig ikke råd til flere dyre taxiture. Det føltes helt væmmeligt at skulle sige "jeg har ikke råd til at tage en taxi" efter at jeg lige havde spist mad hun havde betalt for - måske det bare er mig som har det sådan men jeg kan virkelig ikke særlig godt tåle at jeg ikke er equal mht. penge i forhold til min omgangskreds. Nu er det overhoved ikke sådan at min coaching buddy på nogen måder har bedt om penge eller har bedt mig om at betale, hun er helt cool på dét punkt, det er mere MIG som ynker mig......

Anywaym, jeg gav de to første (og eneste) drinks på Ludwigsen. Og nu er jeg hjemme igen og min coaching buddy er nok stadig på Ludwigsen :(

Vi sad længe på et par barstole ved baren og kikkede på fyre, lige ved pool bordet. Pludselig kommer en fyr forbi og kikker på mig og siger "Kender du Uffe?" Øhhhhhhhhhh siger jeg, det kom total bag på mig og min hjerne tænkte ikke lige super hurtigt dér og inden jeg når at sige noget gentager manden det han lige sagde og så gik han.........jeg kikkede på min coaching buddy og spurgte hende om hun havde hørt hvad fyren netop havde sagt, nemlig "Kender du Uffe?"

10 min. efter kommer fyren tilbage og jeg griber fat i ham og spørger hvorfor han vil vide om jeg kender Uffe, som jo i min verden er min ex-kæreste, han kikker på mig og siger: "Hold din kæft din klamme so" og så går han videre med sine venner.........jeg sidder lige 3 sek. og kikker på min coaching buddy og så siger jeg "Okay.........wrong man" og griner selv om jeg egentlig tænker "WTF!"

Lidt efter kommer en total kikset fyr som egentlig vel er meget pæn men kikset i sit tøj op til os, det er tydeligt at han sværmer for min coaching buddy som er adopteret fra Syd Korea. Men hun siger ikke rigtig noget, jeg ved ikke om det er et super score tricks at hun bare sidder og smiler sødt til fyrene og så tager dem med hjem og knalder dem eller om det er mig som er all wrong ved at være åben og ærlig fra point one af  - never the less, fyren er i selskab med to meget kraftig rødhåret kvinder, ligesom de tvillinger der lige nu dominerer X-Factor i tv - jeg spørger i joke om han har scoret X-Factor tvillingerne og så begynder han at fortælle om at de har holdt slat-fest hjemme hos ham og at de rødhåret kvinder er hans kollega og hendes søster og its' all good indtil han begynder at sige "At han fandeme aldrig vil lave børn med en rødhåret kvinde fordi så kan ungerne sidde dér på stranden pakket ind i faktor 50 og være fucking hvide og grimme"

Seriøst - I KNOW, jeg kunne bare være sååååååååå  ligeglad for ingen kan se at jeg er rødhåret fordi jeg farver mit hår, men stadig never the less, min coaching buddy siger "Aii og Deidre-Ann er ellers rødhåret......." jeg kikker på ham den kikset fyr med et dybt ironisk smil og hans ansigts mimik stiver total, han aner SLET IKKE hvad han skal stille op og begynder at forklare at forskellige hårfarver ikke danner rødehåret børn...............sorry my arse du har ligesom forspilt din chancne og trust me, jeg er ikk engang særlig begejstret for rødhåret børn eller mennesker for den sags skyld, men når jeg nu ER rådhåret og taget i betragtning af at min coaching buddy og jeg netop havde talt om hår i måsen, hvilket asiatiske piger åbenbart ikke har og hvilken farve vores kønshår egenlig har så syntes jeg det er pænt frækt nok at hun fremhæver at jeg er rødhået og bagefter  skælder mig ud fordi jeg beder fyren om at klappe i omkring hans fordomme omkring rødhåret piger/børn/mennesker.

Han går sin vej og jeg har et lille skænderi med min coaching buddy, 3 minutter senere sværmer idioten stadig omkring os og jeg siger tl min coaching buddy at nu går jeg, så kan hun få ro til at være sammen med ham, hun begynder selvfølgelig STRAKS at køre coaching stuff på mig mht. at jeg ikke er oplyst nok og at jeg skal kunne rumme andre menneskers forskellighed - up my arse med forskellighed!!! FUCK om jeg gider rumme det faktum at andre mennesker ikke kan lide rødhåret mennesker og ikke kan lide piger som jeg - jeg er den jeg er og jeg føler virkelig ikke med hånden på mit hjerte at jeg har gjort noget galt!

Jeg har drukket under 2 fadøl i aften - og her taler vi HELE aftnen og min coaching buddy har drukket over 2 flasker champange og alligevel er det MIG som er allllllllllllll wrong - that's just not right!!

Jeg sidder her og skal op i morgen tidlig og hjælpe Sofie med at køre skrald væk fra deres hus, jeg har drukket knap 2 fadøl all in all og alligevel er det mig som min coaching buddy siger er "dum og nærtagende", måske det er - jeg er ikke enig.

Jeg er stadig glad og velsignet for at jeg har skønne fantastiske venner, men jeg bøjer mig ikke for enhver pris, thats for darn sure!

fredag den 25. februar 2011

Fredags Powernap :)

"Kom til" at powernappe i 3 timer.......

Og nu skal jeg på jagt i klædeskabet efter noget smart tøj (hvilket virkelig bliver en udfordring) og så op til min Coaching buddy som jeg VIRKELIG snart må finde et navn til! Vi skal hygge med øl til mig og champange til hende og god mad til os begge......

Århhh der er altså ikke noget bedre end at have gode venner, jeg sætter SÅ meget pris på mine venner!!

At have gode venner er ligesom at være velsignet på en eller anden måde, jeg ved jo at det ikke er noget som er alle forundt - og jeg glæder mig til den dag hvor min økonomi vender så jeg kan give noget tilbage til alle dem som har hjulpet mig de sidste 1½ års tid........

Nå - må heller skynde mig, min coaching buddy var hunde sulten - hun har nok ikke spist hele dagen! Og klædeskabet kalder!

P.s: Parfume er ikke nødvendig i aften, dufter helt vildt abnormt meget af kokus!! :)

Solskins Fredag

I går mærkede jeg for første gang solen på min krop, da jeg sad og testede den der hjemmeside i Hellerup, bare ganske lidt men nok til at jeg mærkede det og gøs på dén der fantastiske måde man kun gør når man oplever noget som er total nydelse......

Og nu her, liiige nu kan jeg se solen stå skråt ind af mine vinduer, vindues rammen bliver afspejlet i en lysende skygge på min væg, århhhhhhh hvor jeg glææææder mig til jeg skal sidde i vindueskarmen og læse bøger med bøjet ben mens solen bare bager ind på min numse og gennemvarmer mine knogler........

Solens stråler gør også at jeg nu pludselig godt kan se at mine vinduer ikke er blevet pudset siden oktober 2010....doooooooooooo!


SKØN solskin! Der findes ingen bedre sol end den spirende forårssol i Danmark.......INGEN!

Hvem sagde beskidte vinduer?? :(


Jeg har hele morgen vented på at min bankrådgiver skulle ringe, hun sagde hun ville ringe omkring kl. 8, så jeg undlod at tage til fitness for at være sikker på ikke at misse opkaldet - og så ringede hun først kl. ca. 12.30!!

Sagen er den at jeg hele sidste år ikke betalte af på mit lån på gården, hvilket var en super gestus fra min bank/kreditforenings side, men nu vil de altså have deres penge - men min økonomi har jo ikke ændret sig fra 31.12.2010 til 31.03.2011 så jeg kan jo stadig ikke betale! Dybt dybt deprimerende tanke!!

Jeg havde håbet at banken kunne overtales til at lave endnu en ordning i 2011 med at jeg ikke betalte så jeg havde mulighed for at komme på fode igen, dét vil de så ikke være med til og så har jeg tre valg muligheder:

1. Gå konkurs fordi jeg ikke kan betale.
2. Give banken en salgsfuldmagt så de kan sælge gården når de vil til den pris der passer dem.
3. Låne penge af mine forældre.

INGEN af ovenstående tre muligheder lyder særlig appelerende og skal jeg vælge én som min favorit så vælger jeg helt klart at gå konkurs. Det lyder måske mærkeligt at den løsning virker bedst for mig, men jeg orker bare simpelhen ikke mere "pjat" med den lorte gård!! Jeg har lyst til at ruske den (gården) hårdt i armen og råbe lige ind i hoved på den "så er det fandeme nok. STOP så!" men dét kan jeg jo desværre ikke.......den møg ejendom har bare haft alt for stor betydning i mit liv i alt for mange år og jeg gider simpelhen ikke mere!

Jeg kan slet ikke se at min økonomi KAN blive værre end den er nu, jeg har jo ingenting så der er ingenting at komme efter.....og ved en konkurs kan jeg også søge om gældssanering bagefter og på den måde starte helt på en frisk uden nogen former for gæld overhoved.......

Mulighed nr. 2 er at jeg giver Banken en salgsfuldmagt, men dét kommer simpelhen aldrig til at ske - så heller konkurs! Hvis jeg giver dem en salgsfuldmagt så skyder de gården af til den pris som gør at de får mest muligt dækket af deres lån som jeg har hos dem på 1.750.000 kr og så hænger jeg stadig på resten af gælden. Ved en konkurs slettes alt min gæld, så frem jeg altså får gældssanering hvilket jeg ikke kan se hvorfor ikke skulle kunne få med min elendige ikke-eksisterende økonomi.

Mulighed nr. 3 er at låne penge af mine forældre - den mulighed er lige så slem som at give  banken en salgsfuldmagt! Jeg har allerede lånt flere hundrede tusinde af mine forældre og jeg har altså 6 andre søskende som jo også skal leve og have muligheder i livet......Og dernæst, så er det sådan at når jeg låner penge af mine forældre så kommer jeg altid til at høre for det, forstået på den måde at mine forældre gerne vil vide besked om hele min økonomi og hvad jeg bruger pengene på. Dvs. hvis jeg en dag køber en pizza til 50 kr i stedet for at spise havregrød til 7 kr. kiloet så vil jeg komme til at høre for dét - og sådanne små stikpiller, hvor velmente de så end er, dét orker jeg bare ikke!!

ARghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! HVORFOR er det min veninde Bente som har en mange millionær som kæreste der tilbyder at dække alt hendes gæld og ikke mig?? Jeg ville give min arm for ikke at skylde banken penge når jeg nu ikke kan betale.......og specielt nu da jeg ikke har en fast indtægt!

Sikke norget møg!

Hele morgen havde jeg ikke turdet gå i bad af frygt for ikke at høre telefonen, så jeg strøg rundt og fik ryddet op, støvsuget (med telefonen stukket ned i trussekanten) vasket op og gjort rent. Først her kl. ca. 13.00 kunne jeg endelig komme i et længe tiltrængt bad - jeg har jo menstruation!


Stryger sengetøj og kvæler strygebunken.......

Den klamme opvask pist væk!

Min forårsgrønne gril står oven på køleskabet og minder mig om at der er varmere lysere tider på vej......

En dag skal jeg prøve at bage dem her........ Mums!

Der findes næppe noget mere ækelt end at have en beskidt tissekone! I'm telling you, no me gusta!! Damit jeg hader når jeg ikke føler mig ren!! Jeg kan nemt klare en pilgrimsvandring hvor jeg sveder en hele dag men var ren fra morgenstunden af, jeg kan også nemt klare to dage uden bad overhoved hvis det skal være og måske endda længere, men IKKE og jeg mener virkelig med streg under IKKE når jeg har menstruation og har sovet med bind!!

Selv om jeg ikke bløder super meget så ser det jo voldssomt ud, fordi blod er rødt men jeg er allerede ved at stoppe med at bløde igen, og da jeg har læst mig til at en normal menstruations cyklus består af 1 dl. blod, altså én deciliter blod som MAXIMUM så er dét i sig selv jo meget lidt blod og når jeg så tænker på at jeg bløder én dag max 1½ dag så er det jo endnu mindre - men alligevel ser det voldssomt ud og jeg bryder mig ikke om den våde følelse mellem mine ben - jeg bryder mig heller ikke om følelsen af sæd som løber ud af mig eller glidecreme. Først nævnte følelse har jeg ikke haft i mange mange mange år - lige med minus da kondomet sprang da jeg havde sex med Ayal og han kom oppe i mig, men ellers ikke men jeg kan stadig huske at jeg ikke brød mig om det og plejet at tørre missen i dynen, jeg mener om jeg sluger det eller tørre det af i dynen giver vel i bund og grund samme resultat!

Men altså, sjældent har jeg nydt et bad så enormt meget som jeg gjore her til middag - soooooo nice! Jeg prøvede lidt af den body wash min coaching buddy har taget med hjem fra New York, det dufter måske liige lidt for intenst af coconut oil og bagefter prøvede jeg noget af bodylotion - der er i hvertfald ingen tvivl om at jeg dufter af kokus lige i øjeblikket!! Men sprød lækker og ren dét er jeg og jeg har nybarberet mis, ben og armhuler og renvasked hår, så weekend bare kom an!

Og på mandag er det den 28. februar og så er der én måned til jeg står i Spanien på vej på min anden pilgrimsvandring - 1000 kilometers ensomhed, here I come!!

torsdag den 24. februar 2011

Mossad Agenter & Tampax Køb

er jeg tilbage.........har bare været træt at jeg ikke har fået skrevet, tror jeg må være ved at blive gammel siden jeg kan gå i seng kl. 21.39 og sove til kl. 07.40 næste dag!!!

Men her er en lille opsummering af de sidste par dage......

Jeg var i går på mit første kagekursus! :) spændene!

Lærte at dekorere Muffins med hmmm noget smørcrems agtigt materiale som slet ikke indeholder smør, det har bare samme konsistens og så noget andet noget som smager ligesom dét fyld der er inde i flødeboller - mums mums! Jeg kan godt se hvorfor Konditore ligesom min elskede mormor ofte bliver lidt runde om hofterne!! Jeg smagte på ALT inkl. pyntet og glimmeren, jeg hader at spise noget jeg ikke ved hvad er, så jeg blev jo nød til at smage på det hele for at tjekke om jeg kan lide det..........meget logisk ikk? :)

Men puha hvor kan man også spise for meget! Jeg var stadig mæt da jeg vågnede i dag!
Af én eller anden mærkelig grund skriver computeren at jeg ikke har "licens" til at lægge kagebillederne op.....hmmm - nå NU kom det! :)
Margurit Muffin

Mågestels-Muffin :) Med det dér flødebollesnask på *mums mums*

Det som er inde i fløbebollerne er hvidt fra starten af og så farver man det med noget kagefarve fra USA, smager SÅ godt men farver tungen en hel del!


Mine 6 fine muffins på vej hjem i en muffins kasse, brand ærgeligt at jeg bor alene.......det var total anti-klimaks at komme hjem med hoved fyldt med oplevelser og ingen at dele dem med....... :(
Gik over til min veninde Line og gav hende 2 stk. det hjalp lidt

I tirsdags mysteryshoppet jeg hos Jensens Bøfhus - dét var bestemt ikke en succes!! Vi ventede i over én time på at få noget at drikke, deres toiletter var nasty og vi fik lov til at sidde ved bordet med vores tallerkner i over én time efter at vi var færdige med at spise og vi sad oven i købet liiige ved kassen, så der gik cirka 3 tjenere forbi os i MINUTTET!

Oven i det så manglede der drikkevare som vi havde fået på bon'en og da jeg ringede måtte jeg ikke bestille bord.......Jensens Bøfhus, you need to straighten up!

I dag torsdag har jeg været ude og teste en hjemmeside - se dét var sjovt!!

Jeg skulle afprøve alle mulige funktioner på en ny hjemmeside for et firma jeg ikke lige kan nævne navnet på her, men som får lidt en pendant til dba.dk og trendsales.dk - den var SÅ meget federe, både i farverne og i mulighederne. Jeg var virkelig glad for at jeg har brugt begge de andre hjemmesider de sidste par dage så mine indtryk af dem er klare og friske i mit hoved.

Der skulle meget få klik til at nå frem til dét jeg ledte efter, hvor der på både dba.dk og trendsales.dk skal måske 3 og 4 klik til samme status, men specielt farverne var jeg vilde med og størrelsen af billederne.......

Firmaet har til huse ude i Hellerup i en stor Villa, jeg kunne ikke rigtig finde det - fordi der ikke var nummer på huset viste det sig - så jeg kørte først ned af vejen og så tilbage igen og så ned af vejen igen, da jeg stadig ikke kunne finde huset holdt jeg ind til siden, standsede bilen og ledte efter min telefon i tasken så jeg kunne ringe og spørge om vej - pludselig, ud af det blå står der to kæmpe store mænd i åbne Canada Goose jakker med jakkesæt under og banker på ruden til min bil, én på hver side!

Jeg fik total et chock for jeg havde ikke set dem komme, overhoved!!

Jeg fik rulled vinduet ned og har nok set pænt forskrækket ud, ham som jeg talte med spurgte på mig på engelsk hvad jeg lavede siden jeg kørte frem og tilbage og så stoppede her og slukkede motoren?

Øhhhhhhhh - out of no where forsvandt ALLE min engelske gloser, og jeg har ellers et formidabelt ordforråd og jeg fik fremstammet på total kikset engelsk at jeg bare skulle ringe mens jeg rodet i min taske efter min telefon, manden på den anden side af bilen trak jakken diskret til side og viste mig at han var bevæbned, han sagde overhoved ikke ét ord eller fortrak én eneste mine.

Ham på den side hvor vinduet var rulled ned bad mig stige ud af bilen, her var jeg så tæt på at dø og 4 sek før havde jeg tænk at dét her var et lille stykke paradis på jord med alle de dejlige store velkendte villaer og skønne haver, jeg havde endda tænkt at dér ville jeg da godt bo og ha så skøn en have.......men nu, nu ville jeg bare gerne HJEM!!

Da jeg stiger ud af bilen er det som om jeg vågner op og jeg spørger på flydene fejlfrit sydstats amerikansk om jeg må spørge hvem de er og hvad de vil mig, den store kleppert som står foran mig trækker et skilt op af lommen hvorpå der står Yoseph ét eller andet : Mossad Agent, Israeli Embassy, Denmark............

Tak for kaffe!! Ikke én men to ægte Mossad Agenter kom pludselig på spidsene af at se en lille blond pige på 159 køre op og ned af en vej i Hellerup på udkift efter hus nr. 9! Som så viste sig at være liiige ved siden af hvor jeg havde parkeret og dér hvor jeg havde parkeret ud for, ja det var den Israeliske Ambassadørbolig og de to herre, ja de var IKKE til at spøge med, jeg grinede nærmest da jeg så deres skilte, jeg mener, hvilken fucking beføjelser har du lige her i Danmark og over mig som intet har gjort?? Calm the fuck down brownie!!

Ja dét sagde jeg selvfølgelig ikke men dét tænkte jeg og når jeg tænker sådan så er det MEGET nemmere at være cool, for jeg mener helt afgjort at deres opførelse ligner gorilla og gestapo metoder sådan at bede folk som sidder i en parkeret bil for at ringe om at stige ud - op i røven med Mossad!!

Jeg sagde som sandt var at jeg ledte efter hus nr. 9 og var ved at lave et telefon opkald hvorefter jeg uden videre satte mig ind i bilen igen, rullede vinduet op, lukkede døren og tog min telefon op af tasken uden så meget som at kikke på dem, fandeme om de skal lege bussemænd over for mig ved højlys dag i mit eget land! Basta.!

Da jeg fandt frem til firmaet måtte jeg grinende fortælle ham jeg havde en aftale med om mit lille møde med deres nabo, han grinede også og sagde at dét var sket for mange af deres gæster og at "de nok snart skulle få sat et nyt husnummer op...." Ha Ha!

Jeg fik 500 kr på et gavekort og 500 kr i kontanter (lønoverførelse) og en goodiebag for mit "besvær" med at teste deres hjemmeside, dét gad jeg altså godt prøve igen, det var virkelig spændene. Både at teste den men også at høre om deres idér bag, hvorfor de havde valgt de og de farver, effekter og funktioner og så også det faktum at de lyttede til dét jeg sagde og faktisk syntes jeg kom med god indput.

Mange af de ting jeg sagde og foreslog var ting som de selv havde i tankerne men som de ikke fortalte mig om før bagefter for at jeg ikke skulle få "farvede idér" af at høre de ting først, det var også ret imponeret over at jeg er så ekstrem observant, men dét har jeg hørt mange gange før så det var ikke noget nyt, ikke for mig i hvertfald :)

Jeg håber helt klart at jeg får flere af den slags opgaver, jeg fik den gennem min søsters veninde som kender ham her fyren, ved ikke hvor man ellers får sådanne opgaver men det var utrolig spændene, tænk at have sådan et arbejde........totaly  new world jeg kom ind i, i dag!

Efter at jeg var færdig kunne jeg se at den ene af de store Mossad Gorillaer holdt øje med min bil da jeg satte mig ind i den og kørte, mon mit registrerings nummer allerede NU er indtasted i den Israeliske efterretningstjeneste's database?? What ever, jeg har intet gjort og har derfor intet at frygte, men sjov historie alligevel!

Jeg kørte bagefter ud til MIN Netto på Holmen, dels for at sætte et boligopslag op (som nu hænger ved siden af 3 andre.......*suk*) men også for at købe mad, jeg skulle kun ha ganske få ting, én pakke pålæg, 6 stykker frugt, én ymer, én agurk og så en pakke tampax........

Ja du læste rigtig - EN PAKKE TAMPONER!!! For første gang i flere ÅR har jeg i dag købt en HEL PAKKE tampax, total mærkelig følelse!! Jeg fik min menstruation i nat og i min bindkasse var der kun 3 små tampax tilbage som er en del af en stor maxi pakke jeg købte helt tilbage da jeg lige kom hjem fra London, dvs. den pakke har været med mit da jeg boede hos mine forældre, da jeg boede i Århus og de sidste 3 steder jeg har boet i Købnhavn!!

Det har simpelhen taget mig siden 2007 at bruge én pakke tampax og jeg trode aldrig jeg ville få den tømt, men nu måtte jeg altså købe en ny pakke og jeg følte det som om HELE butikken kikkede, som om de alle tænkte: Aii hun bløder...... men så måtte jeg lige lave lidt coaching på mig selv, hvad er fakta og hvad er fortælling?

Fakta er at folk ser mig købe tampax - Fortælling er hvad jeg får dén handling til at betyde, i virkeligheden kunne jeg have købt dem for en veninde og ingen kan jo i virkeligheden se på mig at jeg har menstruation NU, men dét er tanker jeg lige skal til at vænne mig til at have........vildt syret for normalt kan jeg gå ind i en muslimsk butik omgivet af gamle mennesker og købe en pakke kondomer uden at trække én mine, men at købe tampax i Netto en torsdag formiddag var liiige ved at pibe mig helt ud!! Seriøst Deidre-Ann take yourself together!! :)

Men det gode ved hele den her "køb tamponer situation" er jo at jeg i en alder af 32 år nu for første gang nogensinde i mit liv som menstrurerende kvinde har haft menstruation i 6 måneder I TRÆK. Ergo, jeg kan blive gravid!

Lige nu er det ikke en tanke jeg føler behov for at juble særlig meget over, men en dag på sigt er det sikkert noget jeg vil holde utrolig meget af - specielt hvis jeg en dag, eller NÅR jeg en dag møder en mand som kan give mig lige så tilfredsstillende fantastisk sex som Hr. Romlund, christ hvor gad jeg godt se ham igen!!

Og appropo nøgne mænd, så ringede min ex-kæreste til mig i går, altså Kunstmaleren, han ville bare sige at han alligevel ikke kom til København nu her i slutningen af Februar, men at han nok skulle sige til når han kom herover igen - jeg er helt oprigtig fuldstændig ligeglad, jeg kunne da godt have spist gratis sushi på hans regning uden at blike det mindste men ellers er jeg pænt ligeglad med om han er her eller dér. He makes no different to me.
Min coaching buddy er kommet hjem fra New York og er lidt forelsket, ligesom jeg - eller dvs. mit er ikke en forelskelse i Hr. Romlund, det er mere en facination, men jeg har selv valgt ikke at have mere kontakt med ham og det går egentlig meget godt, tænker da på ham men jeg kontakter ham ikke men hun savler stadig over ham fotografen........men altså, god sex KAN gøre en stor forskel!! Feks. så syntes hun egentlig at han var alt for lav, kun cirka 180 (hun er selv 155) og dét er for lavt til hende, jeg syntes egentlig Hr. Romlunds øjne sidder liiiddt for tæt sammen ligesom på en mongol men igen, god sex KAN ændre meget i ens holdninger!!

Her er den gave hun havde med hjem til mig, jeg blev virkelig både glad og overrasket, jeg er slet slet ikke vantil at få gaver, det er helt fantastisk !!


Alle gaverne samlet :)

En body duftserie, dufter SÅÅÅÅÅÅÅ godt! Hvor gad jeg dog godt at jeg havde en at gøre mgi total hot og lækker for mums mums - det må jeg altså se om jeg ikke kan finde! SNART!

Lækker chokolade som jeg endnu ikke har nænnet at åbne :)

Total fræk farve! Neglelak OG læbestift, læbestiften er ligesom en crayon, virkelig smart!

Det hele kom i denne her pose fordi min coaching buddy VED jeg total slukker på mænd som ham her på forsiden af posen, der er da overhoved NO sexappeal over ham!! Hvem i alverden gider ligge med en mand som ham? Uden år på brystet og total stenhård fordi han tror dét gør ham mere mandlig?? So NOT me - og dét ved hun godt! :)


Jeg har forresten fået min ejendomsvurdering for 2010 i dag - mit stuehus på gården er faldet fra en offentlig vurdering i 2008 på 1,7 mio til - hold fast - 7700 kroner!!!

Ja mit skønne lortehus er nu 7700 kr værd, det vil koste mig 36.000 kr at få det fjernet.......tak for lort din dumme møg ko!!

På vej hjem fra hjemmeside-tjekning så jeg dette her og tog et billed......

Fandeme godt at det ikke er min nummerplade..... :)










tirsdag den 22. februar 2011

Advokat Snak...

Puha - har lige snakket i telefon med min super advokat i næsten én time ( på hans regning heldigvis)

Jeg bliver altid så følelsesladt når jeg skal tale om alt det med gården og det irriterer mig lidt at det stadig et år efter gør mig så ked af det, men på den anden side så er det jo klart, jeg har misted alt. Jeg er gået fra at være millionær på kontoen og i muresten til at være så fattig at det at sælge en gammel gyngestol til 600 kr reder min husleje til den første!!

Sagen er den at jeg jo har fået gratis retshjælp  fra Civilstyrelsen og samtdig vundet over min forsikringsselskab som har laved det som min advokat kalder bedrageri ved at sælge mig to af den samme forsikring, én retshjælpsforsikring på min husstandsforsikring og én retshjælpsforsikring på min landbrugsforsikring, dét er dårlig markedsføringsskik og inden for jura verdnen er det bedrageri når de så samtidig forsøger at undsige sig at udbetale nogle af dem.

I den forbindelse lå jeg længe i går aftes og tænkte over min dårlige økonomi (som jeg jo desværre ret ofte gør) her kom jeg så til at tænke på om mine regninger fra min gl. mere eller mindre indkompetente advokat kunne bliver trukket over dén konto, sådan at jeg ikke skulle af med så mange penge.

Min gl. advokat har sendt mig 3 regninger på 15.000 kr. den sidste har jeg end ikke betalt fordi jeg simpelhen ikke har råd - min nye advokat mener at det er helt ude i hampen at jeg skal betale 45.000 kr for noget der overhoved ikke er gjort.

Min gl. advokat sagde til mig at det var usansynlig at jeg ville få retshjælsdækning af Civilstyrelsen og at jeg lige så godt kunne opgive at kæmpe mod mit forsikringsselskab som er et af Danmarks største (Nykredit Forsikring) og så lod han den ligge dér. Sidste mail jeg fik fra ham var 26. Februar 2010 og så i maj 2010 får jeg sidste regning på 15.000 kr for et kvartal - et kvartal hvor han har laved hvad??

Jeg kan desværre ikke trække regningerne over på retshjælpsdækningen eller retshjælpforsikringen men min advokat sagde at han ville opfordre mig til at ringe til ham i morgen og sige at han ikke har gjort sit arbejde ordentlig og at det ikke er fordi jeg ønsker endnu en sag, men at jeg bare gerne vil have mere ro på og komme videre men det er svært når jeg har denne her regning hængende over hoved, og at jeg derfor mener at han bør slette den og evt. betale mig penge tilbage, jeg ved ikke om jeg vil sige at jeg også vil have penge tilbage selv om min advokat mener at dét bør jeg helt klart ha.

Jeg vil i første omgang bare forsøge at få den regning på 15.000 kr for et kvartals arbejde hvor jeg overhoved ikke har hørt fra ham slettet - og vil han ikke det, så sagde min nye advokat at jeg skulle sige til ham at så ville jeg gerne hvis Advokatnævnet kikkede på sagen. Min nye advokat mener at dét alene ville få ham til at overgive sig for ingen advokater ønsker en sådan sag, heller ikke hvis de har ret, for det er meget tidskrævende og giver han sig ikke, ja så skal jeg klage og tage den derfra.

Min nye advokat siger at jeg helst ikke skal nævne hans navn da der er noget som hedder kollegiale hmmm ja noget med at være gode kollegaer mod andre advokater så han vil helst ikke blandes ind i det med navn nævnelse men han sagde at jeg bare kunne sige at jeg har være til fest i weekende og talt med en tredjepart som syntes prisen for arbejdet var lidt for høj. Jeg tror jeg holder mig til dén historie, den kan jeg huske og det er jo aldrig godt at kludre i en løgn, så keep it simpel! Specielt når jeg i forvejen ikke er super skarp til at lyve og specielt ikke til at huske hvad jeg har løjet om!!

Men det hele kom sig egentlig af at min advokat skrev til mig at mine tidligere lejer og deres super medieliderlige stjerneadvokat (som de får gratis! Hmf!) nu har fået udsættelse på bevisbyrden endnu en gang, det er så 3 gang i træk - hvor er det mærkeligt at de gør det, min advokat siger at det er hvad man kan forvente og at vi skal forvente at de vil bede om udsættelse igen og igen og igen på alt så mange gange de kan for at trække sagen i langdrag. Så dét vil jeg forberede mig på.

Der kan gå op til ét år før sagen skal for en dommer da der skal afholdes to syns-og skønsforretninger og udvekles processkrifter, det er noget med nogle værnetingsregler og min gårds beliggendhed. Heldigvis ligger min ejendom sådan at den høre under Viborg og dét er i Retten i Viborg at Hovedforhandlingerne til sin tid vil finde sted. En af mine onkler er dommer i Viborg, så jeg får nok ikke ham men en af hans kollegaer, håber alt andet lige hvor ondt det end er, at dét har sine fordele!

Jeg mener, her har mine lejer ødelagt ikke kun mit hjem og mit liv og min økonomi men også 4 andre (som jeg har talt med) og en eller anden dag så må Karmaloven ramme dem noget så grusomt liiiige i hoved og dét sker NU - JEG skal personligt gøre mig til at disse mennesker ALDRIG igen kommer til at skade andre familier!!

Hele min barndom har jeg hørt fra mine forældre: "Den der kan, bør" og kors hvor har jeg mange mange MANGE gange været træt af at høre dét for det var som regel mig der "kunne" og dermed mig som "burde" af alle mine søskende - i dag er jeg stolt af at jeg er så stærk og alsidig person. Det var altid mig som læste bøger for mine søskende, også for mine ældre brødre, det var altid mig som fyrede op i det store fyr udenfor så min lillesøster kunne komme i bad når vi var alene hjemme fordi Far og Mor begge to var på arbejde for at tjene penge til at vi kunne få lov til at beholde gården.

Jeg kan huske vi havde sådan en ond tung jerntrillebøre med træhåndtag, jeg skyder på den vejer 10 kg i sig selv, den kørte jeg rundt med som 8 årig med en firkantet halmballe i, kørte den over til fyret, åbnede lågen til fyret som jo var 10 gange så højt som mig, fik løfted trillebøren op så ballen vippede ind i fyret og dét skulle helst gå hurtigt for var der i forvejen ild derinde så gik det tjept med at sætte ild i ballen og der måtte jo ikke komme ild ud af fyret for høloftet var jo ovenover! (Hvilket i dag er piv ulovligt pga. brandfare)

Bagefter hentede jeg store trækøvler og de var ofte så tunge at jeg næsten ikke kunne løfte dem, men jeg fik dem op i trillebøren og ind i fyret, altid - jeg gav aldrig op. Og alt imens jeg stod dér og knoklede så stod min lillesøster i døren ind til stuehuset med alt lyset tændt, hun var nemlig mørkeræd og så stod hun dér og ventede på mig og hver andet minut skulle jeg råbe "Jeg er her, jeg er okay" så hun vidste jeg ikke var blevet spist af mørket og hun så var helt alene hjemme på gården.......... det er sjovt at tænke på nu men kors hvor var det hårdt.

Men alligevel så tænker jeg at jeg har  haft en god barndom, hårdt og ensom men god. Og nu er det så at den der indre indædt råstyrke kommer mig til gode, mine tidligere lejer kommer ikke til at gå ustraffet fra denne her!

Tænkte på, mens jeg talte med min advokat, hvordan verden og mit liv ville ha set ud, hvis jeg var gået efter Sømanden dengang med samme ildhu? Ville jeg have været lykkeliger hvis han var dømt for dét han gjore? Hvis jeg var gået efter ham juridisk så  havde hele verden også vidst "dét" og dét er jeg ikke sikker på at jeg ønsker.........jeg høre stadig den dag i dag helt almindelig begavede veluddannet mennesker sige at "piger der bliver voldtaget beder jo selv om det" eller "jammen så du hendes tøj, hun bad selv om det" og med tanker på dét så er jeg ofte ret glad for at kun ganske få få få mennesker virkelig ved hvad der skete, og at dem som ved det også ved at jeg ikke selv bad om det - men jeg ved også at skete det i dag, så ville jeg kæmpe til det sidste. Jeg ville aldrig igen lade ham slippe, hverken med at gøre mig fortræd men heller ikke bagefter rent juridisk.

Men virkelig hårdt at tale med min advokat - tror faktsik jeg er glad for at der er lang tid til vi skal i retten og når jeg engang får en dato så kan jeg forvente at den bliver udskudt og rykket 3 gange......

Om en times tid skal jeg mødes med min coaching buddy på Jensens Bøfhus, jeg skal mysteryshoppe dérinde og vi får derfor alt betalt - soooooooo nice! Jeg glæder mig til at høre om hendes tur og om colombianeren og om hun har gjort nogle gode forretninger :)

Jeg har virkelig savnet hende.