torsdag den 31. marts 2011

Sidste Dag I Texas

Klokken er 08.25 og jeg sidder i et stille men rodet hus og venter på min gl. lærerinde, hun kommer og henter mgi om 5 minutter.

Gonna be SO SO nice at komme ud herfra - HELE DAGEN I GÅR, altså HELE DAGEN, sad jeg i huset her med børn og voksene omkring mig, jeg må ikke låne bilen fordi min værtsmor mener jeg er en dårlig bilist, hvor hun har det fra aner jeg ikke og hendes mand er blevet forbudt at låne mig hans bil.........min gl. lærerinde vil gerne låne mig en af deres biler men det tør jeg ikke sige ja til da min værtsmor vil blive SÅ sur - ja ja jeg burde være ligeglad med at folk bliver sure på mig men det er jeg bare ikke - specielt ikke når jeg er her på deres bekostning - ubehagelig følelse!

Men i morgen...........I'll be on my way home!! Til MIN penthouselejlighed!! :) Og en del mysteryshopping so it's all good - og til min coaching buddy ikke at forglemme, vi har en Sushi date lørdag aften :)

onsdag den 30. marts 2011

Shopping In Texas

I dag har været en FANTASTISK dag! Flere af denne her slags dage tak!


Min lærerinde har fået en sprit ny truck - ALT er i læder, selv instrumentbrættet! Brunt kalveskind med hvide stikninger og resten er sølvfarved metal og brunt cedertræ............seriøst, den er SÅ lækker!! Hele bilen dufter af læder og træ........I'm so in love!


Pga. min minimale højde så er jeg egentlig ikke så pjatted med trucks og høje store biler men dén her, den er ohhh so fine! Det lille trinbræt du kan se her på billed folder sig op når man går ind i bilen og folder sig ned når man stiger ud - hvor fancy er dét lige!! Bilen er en "Platinium" Edition og har hydrogen eller sådan noget i dækkene.......det er som at gå fra en slidt Peugeot 106 til en Rolls Royce når jeg sammenligner bilerne min gl. værtsfamilie har kontra min lærerinde. Me gusta!
Big arse texan truck.............dét her er så on the other hand alt for stor og klodset en truck!
Først kørte vi ud og fik morgenmad på Jims, en restaurent der kun findes i Texas - super koncept! Bønderne kommer med friske råvare til hver restaurent hver dag og derfor er priserne også lidt højer end andre stedet. Alle børn under 14 år spiser gratis.

Bagefter kørte vi på shoppetur.............

Jeg har brugt knap 200 dollars, hvilket er ca. 80 dollars mere end jeg havde med hjemmefra, men jeg krydser finger for at min løn fra mysteryshopping OG mit depositum fra den gl. lejlighed SNART tikker ind - og at jeg så kan få tjent penge til maj måneds husleje når jeg kommer hjem! Århhh de penge de penge.......

Men altså, jeg har fået nogle vildt gode ting og har samtidig købt en lille ting med hjem til alle, mangler bare min mor og to små brødre men de skal ha en parfume fra lufthavnen tax free.
Jeg besluttede mig allerede hjemmefra at jeg ville købe "praktiske ting" - altså ting jeg ellers aldrig får købt nrå jeg er i Danmark fordi der altid er noget andet der er vigtigere.

Så her er mine indkøb - hold on!

Først tog vi til butikken "Bed, Bath and Beyond" - en butik jeg HELT AFGJORT kunne gå amok i, godt jeg ikke har en visakort med ubegrænset midler på!!
Jeg er ikke særlig huslig intersseret når det kommer til køkkenet, men lige på kageafdelingen er jeg total rundtosset, dét må helt klart være noget arveligt fra min konditor mormor :)

Fra mine kagekurser har jeg hørt om firmaet "Wilston" og alle deres ting - og jeg skal lige hilse og sige at det er rasende dyrt i Danmark, men her i USA, the homeland er det billigt!! Jeg købte bla. to kage blade hvor i jeg kan se nøjagtig hvad jeg skal bruge til hvilken en slags kage og et lille "step by step" hæfte - kan slet slet ikke vente til jeg skal sidde med næsen dybt begravet i dem og lærere nye ting og teknikker!!

28 forskellige tutter (har selvfølgelig glemt det danske navn igen) til at lave mønstre med. 20 US dollars, i Danmark koster samme sæt fra samme mærke 359 kr!

Kagesæt - her den "dyre" udgave til 20 US dollars - jeg fandt også et "startkit" til 10 dollars som i Danmark koster 225 kr - det her sæt koster næsten 400 kr i Danmark...........der er altså nogen som tjener fedt på det her, told og skatter til trods!!

Paletten kostede 4 dollars (97 kr i DK) Poserne kostede 5 dollars for 12 stk. (60 kr i Danmark) 8 pasta farver kostede ligeledes 5 dollars - aner slet ikke hvad de koster i Danmark men de er helt sikkert dyre! Udrulnings papiret til fondant kostede 7 dollars når jeg valgte en "ikke Wilton" produkt

Dekorations hæfte 4 dollars

Det eneste jeg ikke kunne finde og som virkelig ærger mig, var en silikone kagerulle, eller faktisk så var det en silikone kagerullepind - altså en uden kanter - kunne kun finde dem i træ. Jeg glæder mig seriøst voldssomt til at jeg skal lave kager kager kager....... :)


De har selvfølgelig også andre ting i "Bed, Bath and Beyond" - og det var egentlig dét jeg kom efter - nemlig et smukt badeforhæng i lilla nuacner!! Det er simpelhen SÅ SÅ smukt! Og så nogle kroge til at hænge det op i
- jeg får VERDENS SMUKKESTE HJEM og det er MIT hjem!!

Jeg købte også en super lækker bademåtte til 36 dollars, liiidt peberet men jeg håber den holder i mange mange år........svampebørsten er til min ryg, jeg er begyndt at få knopper og bumser (AD!) på den øverste del af ryggen efter jeg er begyndt at træne, håber at jeg kan skrubbe urenhederne væk - og så to Sally Hansen neglelakke til 3 dollars, så jeg kan prøve at lave French Maniqure på mine fingre

Lidt grill tam tam stuff til min far som ELSKER Texas - jeg vil gerne beholde det selv til min lille terasse og til mine grill aftner i løbet af sommeren men det går ikke at jeg er über grådig og beholder alt selv (selv om det er MEGA fristende!)
Blandet stuff - en bodylotion, to hårspænder, 10 blade til min elskede ladyshaver fra 1992, en fast pudder, sådan en har jeg aldrig haft og så er den fin med et "A" på, en ny øjenbynsbørste (den gamle er fra 2006 og temmelig ramponeret) endnu en Sally Hansen neglelak, en pimpsten til mine hæle (99 cent!) Hårnåle til lyst hår, en løs pudder som jeg fik anbefalet af en dame pga. min "teint" og en hårbørste til min lillesøster som ikke ejer en (!) og den farve er hendes yndlingsfarve

DON'T LAUGH!! Mit første køkkenudstyrs indkøb i MANGE MANGE ÅR, hvis ikke det første nogensinde - de skal stå i et ½ liters porcelæns potmål som jeg har fra min Gudmors tid - jeg skal nok vise billeder af det når jeg kommer hjem. Jeg betalte 2 dollars pr. træ ting. De ting jeg har nu er fra da min veninde flyttede til USA for hmmm 13 år siden og er af jern og sort plastik og ikke særlig pæne hvis du spørger mig!

FRÅS!! 3 par sommersko - fik det ene par af min lærerinde fordi jeg ikke kunne blive enig med mig selv om hvilken et par jeg skulle købe af de øverste, de sorte uden sten eller de sorte med sten...........jeg blive så fin til sommer, føler mig allerede flot! Min krop er SÅ meget bedre end sidste år og jeg kan mærke at jeg er inde i en super stime og med fint tøj, ja så hjælper det hele!

En supermand t-shirt til min nevø på 5 år og en grøn spiderman t-shirt til min lille tykke fantastiske nevø som ligesom sin faster er en smule rød i hårpragten og selv om jeg ikke kan lide rødhåret hår på mig selv, så ser han altså ret så sød ud og grøn vil passe godt til hans hår. T-shirtsene kostede kun 5 kr pr. stk. i Old Navy butikken.
To vinpropper - den pinke er til min lillesøster og den turkise er til min coaching buddy, hun elsker dén farve og køber altid fine ting med hjem til mig. Jeg tænkte at hun kan bruge den til at sætte i toppen af champange flaskerne når der er noget tilbage, det er ikke altid vi når at drikke det hele.

Læbepormade fra Walgreens med solfaktor i som ikke smager af noget og som er uden parabener = fåes ikke i Danmark så vidt jeg er orinteret. Jeg købte én med cherry smag bare for at prøve. 99 Cent stykket.



Ups i går netop som jeg sad og blogget røg internettet - jeg har jo fundet ud af at jeg kan åbne mit internet i min gl. værtsfamilies hus og så gå med computeren åben over til naboen hvor jeg bor og så stadig gå på nettet mens jeg sidder i min seng - wicked! Anyway, i går røg nettet da jeg var ved at blogge så jeg kan først skrive og udgive dette blogindlæg nu.

Sidder ved køkkenbordet i min gl. værtsfamilies hus, min værtsmor har netop hostet sit GEBIS ud af munden........aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Dét er bare en af de ting man IKKE savner ved at bo her i Texas........!

Nå, men altså jeg har faktisk glemt alt hvad jeg skal skrive eller ville skrive fordi computeren gik ned i går og jeg nu sidder her hvor jeg ikke kan få noget ro - men her er resterne af billederne fra min dag i går og så må jeg skrive mere i aften eller en anden dag :)

Jeg fik en pedicure (ordnet fødder og negle) og for FØRSTE gang i årevis har jeg pludselig negle igen, vildt mærkeligt at se på, normalt er mine negle helt knald røde - jeg elsker postkasse rød, men i går fik jeg French Maniqure på mine tær, har stadig ikke vænnet mig til at kikke på dem!


Vælg et mønster............ der var en dame som fik kunstige negle på fødderne (!) fordi hendes egne negle var så små og så fik hun tegnet jordbær på dem!! Damen var ca. 50 år!

Start

Sådan får man lavede maniquire i Texas

Fodbad med varmt vand, bobler og duftende sæbe - SÅ MEGET LUKSUS!!!!

Jeg passer rigtig godt på mine fødder til dagligt - syntes jeg selv, jeg ordner tit fødder, nelge og hæle men alligevel var der meget hård hud at høvle af hvilket jeg syntes var pænt kikset - jeg mener, jeg ligner jo et svin som ikke passer på sin krop og fødder........hmmm men SKØNT SKØNT at få ordnet fødder - TOTAL VILD LUKSUS!!!

MUMS!

Så ordnede manden også lige mine ben og svøbte dem ind i varme håndklæder - Oj Oj Oj I'm telling you, jeg ELSKER denne her form for luksus, min gl. lærerinde og jeg talte om at vi måtte finde et sted at få en massage næste gang jeg kommer så vi virkelig kan hygge og nusse os selv............dét har jeg aldrig prøved men århhhhhh det må være SÅ MEGET LUKSUS!!

French Pedicure

Tørretid

Færdig

Skriver senere når der er mere ro :)

tirsdag den 29. marts 2011

Prrrrrrrrrrrr In Texas!

SO True og husk så ogå at være glad for så vil cocktailen være = Succes og Lykke :)



I dag har det desværre været rigtig koldt her i Texas og jeg har som altid - eller i hvertfald som én gang før (på caminoen) ikke pakket korrekt med tøj, jeg har pakket til sommer og ingen uldundertrøjer eller varme bluser - total bommer!!

Samtidig er tre af børnene i huset blevet syge og jeg har en meget snigende fornemmelse af at jeg måske er på vej med noget også, by God I do NOT  hope for that!! Hader simpelhen at være syg - og så lige på min første ferie i flere år........nej tak!!

Jeg har ENDELIG altså virkelig ENDELIG ENDELIG ENDELIG fået uploaded mit materiale til Mediehøjskolens server, I'm telling you, hvis det ikke var for en super skrap computerfyr fra Ireland som er på besøg her i huset - han bor egentlig i Spanien ca. 10  min. væk fra Normans hus (Do!!) så ville jeg ALDRIG ha kunnet uploade mit cv, motivations og erfarings beskrivelse til deres server!!

Jeg gjore ALT hvad der stod i vejledningen men serveren lavede ged i det så fantastiske Jason gik ind og over wrote hele Mediehøjskolens computer fra hans egen computer her via hans computer i Ireland og en anden computer i Spanien - aldrig har jeg laved så meget unix skrift eller kodning om du vil, og aldrig har jeg lært så meget - han var suuuper god til at fortælle mig hvilken kommandoer han brugte og hvilken jeg skulle bruge.
Det tog os 2 stive timer at få slettet det hele, formateret det og uploaded det igen, så fejlede noget af det og vi måtte starte forfra - det mærkelige var bare at mens vi var "idle" dvs. optaget af noget andet, ja så lod Mediehøjskolens server bare adgangen stå åben.............hvilket ikke er særlig betryggende at tænke på når alle mine filer har min cpr. nr som navn........men igen, de brugte et skod system så det undre mig ikke, bare det faktum at jeg skal uploade alting som PDF Filer via en FTP server og bruge ASCII i stedet for Binary fortæller for mig, som egentlig ikke er den store computer nørd det hele..........

Jeg endte med at uploade via Binary i stedet for ASCII som der ellers stod i "manualen" til hvordan man skulle uploade - og efter at ha talt med Jason så er jeg ganske overbevist om at det må være en fejl fra skolens side at de skriver man skal bruge ASCII da PDF filer uploaded på den måde vil lave små huller i tråden af uploads og de her små "huller" optager jo plads og da jeg kun har fået tildelt 10 MB så dur det jo ikke at der er små "huller" som optager plads som jeg ellers kunne bruge på noget andet vel?

Anyway, nu er det hele uploaded og jeg nåede det inden deadlinen som er om ca. 6 timer dansk tid, dvs. Tirsdag d. 29 Marts 2011 kl. 12.00 hvilket er kl. 05.00 om morgen herovre - klokken er nu 23.03.
Så all there's left er nu at krydse fingre for at jeg går videre - selv om jeg egentlig slet ikke kan finde ud af om dét egentlig er hvad jeg vil............

Jeg ved jo godt hvad jeg vil, jeg vil tjene penge og helst ved at lave radio men altså, at ha en plan B og en plan C er jo noget en 6'er kan lide! Og nu er beslutningen ude af mine hænder og dét er også en god følelse, theres nothing else I can do og jeg har gjort det bedste jeg kunne. Punktum.

I dag har jeg været ude og se den ældste stadig virkende dansehal (dancehall) i Texas, jeg har været der før men det var meget sjovt at se det igen, specielt er jeg forelsket i alle de gamle ting de har, ragelse i manges øjne men små guldgruber i mine......

Og så ER der jo noget med Memory Lane når man som jeg er en 6'er i Ennegrammet, jeg lever i fremtiden men elsker at huske fortiden :)

Feks. kan jeg som et af de eneste mennesker jeg kender falde i svimer over det her oldgamle træ - er det ikke smukt? Og fantastisk? Jeg mener, se hvor stort det er! Der er nogen som i 60'erne har hældt cement ind i træet for at undgå at det væltede helt til den ene side og så har de sat støttegrene under.

Jeg tænker tit på hvad så store gamle træer kunne fortælle hvis de kunne tale........? På Caminoen så jeg et kæmpe træ og jeg tænkte på hvor mange pilgrimme dét træ mon havde set og hvilken tilstand de forskellige pilgrimme havde været i da træet så dem.............jeg tænkte i dag på hvor mange slaver træet her har set lide, mon der er slaver som er døde ved hængning på dét her træ? Og ER det bare mig som kan få millioner af tanker bare ved at se på ét træ?
 (tænk på hvad der sker inde i mit hoved når jeg går i en skov!!!)
Vandtårnet i Gruenen, Texas

Hmmm altså ER det bare mig som ser det her som en pik-port?? Jacks Pik-Port?? (Ja Ja jeg ved da godt at det skal være en kaktus når porten er lukket, men come on det dér er fandeme dårligt designet eller i hvertfald gennemtænkt!!!)

The Gritmill i Gruenen, Texas - her kan du simpelhen få kylling uden hud og fjer............nice to know!

Jeg har skrevet en masse postkort som jeg vil sende i morgen når jeg skal mødes med min gamle lærerinde fra skolen (da jeg gik i skole herovre) Hun var og besøge mig i Danmark i sommer med hendes mand, han sakl HELDIGVIS arbejde så jeg slipper for ham det meste af dagen, thank God for jeg kan simpelhen ikke udstå ham!

Jeg har også skrevet et postkort til Ayal, jeg ringede til ham fra New York da jeg var dér, han havde en dårlig dag  hvilket faktisk var helt skønt at høre, jeg mener, manden er altså altid så happy happy at selv Ole Henriksen virker sur ved siden af - og da jeg så ringede havde han en møg dag, hans ene båd var gået i stykker, nogle malere havde malet noget hvor malingen skallet af igen osv. Så jeg prøvede at muntre ham op og lagde en lille sød hilsen på hans facebook væg hvor jeg skrev "If I win the Million dollar lottery in New York I'll buy you a new boat" - han, altså Ayal sagde at jeg skulle købe en lottokupon til dét lottery fordi der var 46 milliarder dollars i puljen, jeg vandt selvfølgelig ikke.

I dag har han så slettet min kommentar - hvad er det med mænd og deres sletten kommentar? Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har slettet en kommentar på min facebook men så igen, jeg har heller ikke ret mange som kan lægge beskeder dér og dem som kan, ja de lægger aldrig noget grimt - var min besked grim? Jeg syntes det ikke men altså Ayal er som Norman, de sletter åbenbart alt hvad jeg skriver.

Og da jeg sad med postkortene så overvejet jeg da også stærkt ikke at skrive et kort til ham, men dels så kan jeg lide at skrive postkort og dels så betyder det faktisk ikke noget for mig at han har slettet min besked, ja det er mærkeligt men ham om det - det ER jo bare facebook. Og det ER jo bare et postkort.



Nå, klokken er mange og jeg må heller få noget søvn - har siddet og surfet på jobsider og fundet et par gode jobs jeg skal søge når jeg kommer hjem, jeg syntes min nye fremtid ser rigtig dejlig lys ud - stadig med humbler og bumbler men SKØN!

mandag den 28. marts 2011

Jordens Længste Opdate

Okay, så er det vist tid til en opdatering af mit liv...........en tiltrængt opdatering syntes jeg efterhånden! Sidder i Texas, i havestuen hos min gl. værtsfamilie, det er lidt køligt, mine tæer er ikke decideret kolde men de er kølige og hvis det ikke var fordi jeg boede hos naboen og jeg ikke bryder mig om at gå derover hele tiden, så ville jeg løbe ind til min kuffert og hente en strikbluse og et par sokker men altså......

Jeg har taget ALLE de mange mange punkter jeg har skrevet ned over de sidste par uger for at huske hvad der er sket og ikke glemme alle de små detaljer som jeg elsker så meget og samlet her på siden og jeg vil nu lave en opdatering ud fra dem.

Måske sammenhænget og tidslinjen er lidt forskudt men never mind, bare det kommer ned på skrift - grunden til at jeg helt stoppede med at skrive er faktisk lidt grinagtig - NU that is, da det skete var det ikke spor grinagtig, take my word on that!!

Jeg skrev i midten/starten af marts et blogindlæg om at jeg nu var started som tilkaldervikar i et firma i Københavns Lufthavn, jeg skrev bla. lønnen ned, firmaets navn osv og selv nu, set i bakspejlet så kan jeg ikke se at jeg gjore noget "galt" men jeg dummede mig måske lidt.

Under alle omstændigheder så ringer min kommende nye chef - jeg er nemlig ikke sikkerhedsgodkendt endnu og har ikke skrevet kontrakt - anyway, min kommende nye chef ringer fordi nogen har gjort ham opmærksom på hvad jeg har skrevet her på min blog og han har regnet sig frem til at det var min blog!!!!!! Damit!

Jeg blev helt kold og tænkte 1 mio. tanker på 2 sek. og så gjore jeg noget utrolig dumt, jeg benægtede at det var min blog i stedet for bare at sige "Ja det er min blog og ja nu skal jeg fjerne navnet osv."..........

Dumt dumt, men altså sket er sket og jeg kan ikke skrue tiden tilbage - og hvis jeg kunne så var der langt værre ting i mit liv som jeg heller ville ændre. Lang historie kort, jeg har selvfølgelig deaktiveret dét indlæg og havde egentlig bestemt mig for at 1. Slette hele min blog og flytte til et andet domæne eller 2. At ændre hele min blog - efter et par dages tænken valgte jeg udgangspunkt nr. 2 og læste derefter ALLE mine næsten 400 blogindlæg igennem og ændrede ALLE navne i dem, alle beskrivelser osv.

Jeg er nu gået i radiosilence, dykket ned på dybt vand som en ubåd under beskydning fra fjentlige skibe - jeg har smidt alt min ballast væk og mener selv at jeg nu er helt uden mulighed for genkendelse, med mindre man altså kender mig dybt personligt. Fremmede mennesker skulle altså i fremtiden ikke kunne finde min blog og linke fra bloggen til mig, håber jeg........only the future will tell!

Det som muligvis kan være noget lort med dén opdagelse er at min kommende chef og jeg ikke har skrevet kontrakt og at han nu måske ikke vil ansætte mig fordi han 100% ved at jeg har løjet.........jeg var lige ved at ringe ham op bagefter, altså efter at jeg havde sundet mig, og sige undskyld og forklare ham at han ligesom bare gjore mig utrolig forskrækket og at jeg helt ærligt med hånden på hjertet panikket - men nej, sket er sket og jeg kan ikke ændre det, men hvis jeg får jobbet så vil jeg med ærlighed i mit sind fortælle ham sammenhænget og sige at jeg selvfølgelig er ked af at dét er sket at nogen har genkendt min blog via mit vikarjob og sendt ham et link, og at det selvfølgelig ikke vil ske igen.

Mere kan jeg ikke gøre, jeg mener, jeg har jo aldrig ment noget ondt med min blog eller med de ting jeg skriver - alle mennesker har tanker, 99% af alle mennesker siger bare ikke dét de tænker højt og derfor er det selvfølgelig logisk at når jeg gør, og så bliver opdaget, ja så står jeg selvfølgelig for skud. Super ærgeligt at det lige skulle være min kommende chef som opdaget mig og min blog men igen, dét er bare et job, der var/er mennesker jeg ville blive mere nervøs/ked af/bange for hvis de opdaget min blog............men stadig, det ER ærgeligt at det var min kommende chef som fandt den og at vi ikke har skrevet kontrakt endnu............spændene om de stadig vil ansætte mig? Only time will tell.

Nå men altså så gik jeg i radiosilence og onsdag d. 9 marts fik jeg et opkald kl. MEGET tidligt om morgen, en ældre mand ringede og sagde noget i retningen af "Jeg har set et af dine opslag og vil høre om du er intersseret i en lejlighed på Kgs. Nytorv i København til 4700 kr. pr. mdr.........."

Jeg skal være ærlig og sige at jeg egentlig ikke trode på ét ord af alt det manden sagde, jeg mener - come ON, hvem får en lejlighed til dén pris på dén adresse?? Jeg var pænt overbevist om at han manden var en af de der bolighajer som man læser om hele tiden der lejer lejligheder ud som ikke er deres, tager depositummet og skrider..........men jeg aftalte at mødes med ham for enden af Lille Kongensgade og for at se lejligheden.............og sikke et syn der mødte mig!!!

Den skønneste lille lejlighed på ca. 51 kvm med et stort spritnyt badeværelse, helt nye parketgulve (kan egentlig ikke lide parket gulve men.....) nye vinduer, nye døre, nyt køkken/alrum og et lille soveværelse.........og som prikken over i'et på denne her lejlighed som ligger på 5 sal og dermed er en penthouselejlighed er den KÆMPE store tagterasse som KUN tilhører mig!!!


Min skønne tagterasse.......trænger til kærlighed og algefjerner

Mit elskede Dannebrog vejer over Hotel D'Angleter hver dag, dét er da lige til at blive glad i låget af!

Mit sprit nye køkken!

Så er der familiehygge på mit nye fine køleskab

Eneste minus på lejligheden er at terassen vender mod nord.....................og dermed ikke har særlig meget sol men hvis jeg kommer til at tjene nok penge vil jeg købe mig en terassevarmer og når der kommer masser af blomster på den så bliver dét min egen lille bitte perle......århhhhhhhh

Lejligheden er helt nyistandsat fra A til Z og der er næsten intet at sætte fingere på, altså - der er altid nogle ting som håndværker laver galt og med mit super røngentøje som er så vant til at renoverer at jeg dermed ser ALT så har jeg selvfølgelig set et par ting, men nu har jeg taget billeder af alt og dermed kan jeg ikke komme til at hænge på dét den dag jeg flytter ud.

Lejeperioden er ubegrænset og der er ingen huslejestigning........ :) ENDELIG ENDELIG et sted hvor jeg kan falde til ro og bare være mig..........

Dog endte manden med at hæve huslejen lidt pga. at den var nyistandsat og den koster nu 5300 kr pr. mdr og jeg betaler så 350 kr. A'conto til el og varme så min husleje er i teorien blevet 1000 kr dyrere pr. mdr end den gamle som var på 5000 kr alt inkl. men lejligheden er SKØN og prisen er stadig utrolig billig, det er bare min indtægt der er minimal, men en dag så vender det vel og så er en sådan husleje ikke noget problem. Som et plaster på såret har manden som ejer hele ejendommen lånt mig en gratis parkeringsplads i p-kælderen med elevatore lige fra min lejlighed og ned i kælderen - normalt tager han 1000 kr pr. mdr. pr. plads og dét ville han også ha af mig, men jeg har ikke råd til at betale så meget - min plan var at blive ved med at parkerer min bil hvor jeg boede før indtil min parkerings licens udløber sidst på sommeren.

Min adressen ligger nu inde i det røde felt i parkerings zonen i København og dér er halvdelen af alle veje parkering forbudt 24 timer i døgnet med mindre jeg betaler for at parkerer via en parkerings automat. Den anden halvdel af tiden er det ikke tilladt at parkerer mellem 08.00 og 17.00 mandag til lørdag selv om jeg har en parkeringslicens fra Københavns Kommune, så hvor i alverden skal jeg parkerer min bil når jeg ikke bruger den uden at få en parkeringsbøde, hvis jeg altså ikke har en parkeringsbillet til min gamle zone eller en parkeringsplads??

Så jeg er virkelig taknemlig for min parkeringsplads!!!


Elevatoren til p-kælderen! Min bil skal køre i elevatore hver dag :)

Jeg så altså lejligheden en onsdag og fik den onsdagen efter, startede med at flytte ind torsdag og var færdig lørdag - er du egentlig klar over hvor hårdt det var at flytte alene??

Jeg er stadig dybt DYBT skuffet over at min veninde Sofie ikke meldte sin ankomst og hjælp - mange andre ville gerne hjælpe men kunne ikke den weekend jeg ville flytte i, så jeg måtte flytte selv.
Grunden til at jeg ville flytte i sidste weekend var at jeg ville være ude så hurtigt som muligt af den gamle lejlighed så jeg kunne få mit depositum tilbage, det hele - lejligheden, altså den gamle er ren nu at den faktisk er renere end da jeg boede i den!!! Jeg har ligget på mine knæ og skuret gulvene, jeg har løftet ALT ned fra loftet og både fejet og støvsuget loftrummet, selv om det bestemt ikke så sådan ud da jeg fik det - vinduerne er pudset, det var de heller ikke da jeg overtog den osv.

Alt er rent og fint og gæt hvad der så sker.............min fucking udlejer vil ikke komme og gennemgå lejligheden med mig!!! Dumme dumme snotko!!!

Da jeg skulle til at gøre ovnen ren tænkte jeg at jeg heller lige måtte tjekke skuffen under komfuret.......dér lå denne her snasked bradepande med gamle kartoffelstykker på.........jeg tænkte "WTF?!" Men så kom jeg i tanke om at jeg lavede kartoffelbåde til min fødselsdag i august 2010.........dér har den så stået siden! Det er vist et fint fingerprej mod hvor meget jeg intersserer mig for køkkener.......
Lur mig om der ikke bliver problemer med udbetalingen af mit depositum........damit! Men altså, jeg har 100% babyren samvittighed mht. lejligheden, jeg har endda vasket og strøget badeforhænget!! OG renset afløbet......

Men altså, min plan var at tage på pilgrimsvandring, at gå via de la plata med starte i Sevilla i torsdags, men fordi jeg pludselig skulle lægge et kæmpe depositum på 3 måneders leje og 3 måneders depositum og husleje for april måned, ja så måtte jeg vælge - vil du ha en lejlighed og dermed ro i dit liv eller vil du på pilgrimsvandring.......

Dét var altså et VIRKELIG svært valg - ingen forstår mig, min coaching buddy har grinet så meget af mig, hun forstår slet ikke at jeg syntes det er så skønt at vandre afsted langs en støvet vej og bære sin egen baggage............jeg kan ikke forklare det, har du selv gået en sådan tur og oplevet hvor stor en øjenåbner det er til dit liv og din måde at leve på, ja så vil du som jeg sidde med et KÆMPE GIGANTISK DILEMMA!!

Men jeg valgte lejligheden og solgte mine skattefrie aktier, fik udbetalt 43.000 kr og er nu fløjet herover til Texas for at deltage i mine gamle værtsforældres 50 års bryllpsdag. Det var enten en tur til Texas for 6000 kr eller en ny sofa........

Solgte min gamle sofa inkl. savlemærker fra min nevø for 1500 kr (2000 kr i nypris for 1½ år siden) og vil nu ønske mig en fin ny sovesofa. Jeg har nu mere erfaring med at købe sofaer og ved at jeg ønsker mig en sofa med høje armlæn så den er dejlig at sidde i, ingen skod sofa til mig igen - så heller vente en måned eller to mere med at få en.

Jeg fik næsten helt ond af den unge fyr som kom og købte min sofa - jeg mener, den er fin og ren og jeg passer altid godt på mine ting men dét her dét er en MEGA dårlig sofa at sidde i!!!!



Jeg vil dog indrømme at jeg stadige drømmer om at gå en pilgrimstur, vejen trækker og når jeg kommer hjem vil jeg se om jeg har råd og mulighed for at gå Camino Sanabres lige nu så ved jeg ikke om det kommer til at ske men tanken - dén er der!!!!

Jeg er "kommet til" at tilføje Norman på MSN, ikke i dag eller i går men for ca. 3 uger siden, han har selvfølgelig ikke accepteret min invitation, jeg håbede men nej - Norman aner ikke hvem jeg, altså at jeg har forandret mig som både min coaching buddy og Lita flere gange har pointeret og da han før har sagt at jeg "er en af 4 skøre kællinger" så tænker han nok stadig sådan om mig. So anyway - that's Norman status.

For et par uger siden blev de danske landmænd enig om at demonstrer mod regeringens plan om at gøre det endnu dyrer for dem at producerer og drive landbrug i Danmark og dermed gøre det sværer at konkurere med alle de andre landmænd i Europa, som feks. i Polen.

Landmændene valgte derfor at køre 500 traktore fra hele Danmark til hovedstaden, 50 af dem fik lov til at køre ind på rådhuspladsen i København hvor de delte pølser ud til folk og lod alle de små børn prøve at sidde i traktorerene - resten af traktorerene, ca. 450 stk. blev anvist - AF POLITIET - at parkerer foran Fisketorvet..................en "lille ups'er" fra politiets side var at dén plads er ejet af en privatperson som selvfølgelig ikke var blevet spurgt til råds og han eller hun valgte at sende 4 parkeringsvagter i aktion. Resultatet blev 450 parkeringsbøder til 450 traktore på 550 kr fordi de ikke holdt med - hold fast, parkeringsskive..............!!!



50 traktore på Rådhuspladsen i København

3 af min fars traktore på Rådhuspladsen :)
Sjældent, SJÆLDENT har jeg hørt noget så fucking latterligt, jeg mener, hvor er det lige at en traktore plejer at køre til dagligt?? I en fucking mark!! Og så får de parkeringsbøder når de køre til hovedstaden om at det er for dyrt at være landmand, come the fuck on!!

Da jeg skulle overføre depositummet for den nye lejlighed fik jeg at vide at det ville tage 2 arbejdsdage pga. forskellige banker, så jeg hævede alle pengene (!) og SMÅ LØB over gaden for at indsætte pengene direkte på min nye udlejers konto i Jyske Bank, ved du hvad det kostede mig at indsætte mine egene penge i en bank??? 25 kr i gebyr!!

Come on - 25 kroner for at sætte penge ind i en fucking bank? Det er jo helt vildt, jeg mener her kommer jeg og vil smide penge ind i deres bank og så vil de ha PENGE af mig???!!!! Hvad sker der lige for dét? Aldrig om jeg skal have Jyske Bank som min bank! Bagefter lavede jeg lidt google på Jyske Bank, ifølge Børsen har de netop indført 84 nye bankgebyr, i min verden må det betyde at de har penge problemer siden de har behov for at sætte gebyr på alting for at - i min verden - at snyde penge ud af folk!! MØG BANK!!!

Da jeg havde overført pengene til min nye lejlighed og fået nøglerne kom min coaching buddy med champange og vi lavede en lille picnic på et tæppe i min nye fine lejlighed som på daværende tidspunkt ikke havde ét eneste møbel.........nu er der masser af møbler, kasser og rod men stadig intet hygge.........men lejligheden ER indviet med bobler og øl! :)
Indvielses picnic i mit nye hjem

Og hvad sker der så, når der sker noget godt i mit liv? Så ringer min ex-kæreste...........jeg fortalte ham ikke noget om min nye lejlighed, dét her er min nye friske start, min nye begyndelse og jeg vil ha ham ud af mit liv - jeg har et svagt punkt for ham og vores samtaler men jeg vil ikke ha ham ind i mit liv, han må aldrig finde ud af hvor jeg bor - jeg har allerede søgt om både hemmelig og skjult adresse.

Dét her er mit nye hjem og jeg skal gøre alt hvad jeg kan for at få et smukt lækkert hjem sådan som jeg altid selv har drømt om og ønsket mig............!!


Sterinlys og frugt i mit nye hjem - SÅ er hyggen flytted ind! :)

Min første aftensmad i mit nye hjem - salat, kylling og ris i én gryde, tallerknerne var pist væk sammen med bestikket og glassene

Når der er computer og sterinlys SÅ er jeg hjemme!!!!!

Jeg drømmer om at få følgende ting:

  • En fin lampe over mit spisebord (som jeg har set i Kartel)
  • En fin ny sofa
  • Masser af fine havemøbler af træ - gerne gamle og brugte og slidte, når jeg er færdig med at male og slibe dem så vil de fremstå som SPRIT NYE
  • En fin parasol
  • Et stort smukt spejl
  • Tvkanaler
  • Hurtigt trådløst internet
 Nå, hvad mangler jeg mere at fortælle om?

Jow altså, at pakke én hel lejlighed ned, flytte tingene til en ny lejlighed som jeg endnu ikke har gjort ren og at rengøre den gamle lejlighed på kun 3 dage, lad mig lige pointerer én gang mere at dét var sindssygt enormt hårdt!!!

Jeg fik bla. min finger i klemme mellem en kant og sengen da jeg løftede min 140x200 seng fra stue etage til 5 sal.....


Bullen feberramt pegefinger fyldt med betændelse........av av

Pyller pyller men dét gør altså ondt!

 Det ser måske ikke ud af noget men det gør virkelig ondt og stadig, én uge efter dunker min finger og jeg aner ikke hvornår den stopper med at flyde med betændelse hver dag!

Dernæst, sidste hmmm mandag tror jeg det var - der ville jeg vaske alt mit tøj, jeg skippede at vaske tøj i den gamle lejlighed fordi jeg bare ville flytte NU og vidste at der ville komme flere beskidte klude og lagner når jeg har flyttet min seng og rengjort lejligheden, så jeg kørte ud på Holmen til MIN Netto for at købe vaskemiddel, jeg bruger altid Neutral Flydene Vaskemiddel, jeg tænker at min krop i forvejen får nok kemikalier og parabener som kan påvirke et barn en dag, så jeg forsøger altid at bruge produkter som ikke indeholder noget giftigt, anyway - ud til Netto, handle ind og så hjem og vaske.......

Når man køre ud fra parkeringspladsen fra Netto køre man ud på en lille bitte kort vej, for enden af dén vej ligger en større vej, til højre er der et sluse anlæg for biler med særlig tilladelse til at køre ind på selve Holmen, til venstre er vejen ind mod Christiania, Christianshavn og København, udsynet er perfekt og du kan se alt.

Dér holder jeg og venter på at dreje til venstre, der kommer en stor gul bus og jeg holder tilbage til den er kørt forbi mig og er på vej igennem sluseanlæget, til venstre for mig på fortovet går en mand med en lille hund, en "Kvik Hund" ligesom den som er med i Matador - jeg tror det hedder en Dansk Gårdhund eller sådan noget, manden går med sin hund og pludselig, som jeg er ved at køre ud og dreje mod venstre løsner han hunden fra snoren, jeg ser det godt ud af øjenkrogen men dét har jo ikke noget med mig at gøre, jeg er ved at dreje.

Jeg er knap kommet op på 13 km i timen da hunden lige pludselig uden nogen varsling stormer ud på vejen foran min bil, jeg lover dig jeg så den ikke, jeg mener jeg manden bukke sig ned og jeg tænker at nu løsner han snoren men jeg SÅ IKKE at hunden spænede ud foran min bil før jeg mærker et bump og knalder bremserne i så hårdt at ABS bremserne laver et par hop og så går bilen i stå - min bremselængde var på en kvart centimeter!! Dét er hvor langsomt jeg kørte!!!

Jeg røg ud af bilen og det første som kom ud af min mund var "For Helved" - jeg aner ikke hvor dét ord kom fra men jeg var simpelhen så chokeret!! Jeg så hunden ligge dér under min kofanger, så jeg strøg ind i bilen igen og fik den bakket bagud - jeg holder cirka midt på vejen i en skrå vinkel (jeg var jo ved at dreje)
Da jeg kom ud af bilen igen så jeg hunden ligge på siden og bevæge sine ben uden at kunne komme op, den blødte ikke eller noget men måden den lå på lignede et dyr der har brækket ryggen - jeg ved det for da jeg var barn skete det hmmm måske ikke tit men i ny og næ at der røg en kattekilling under en traktore eller en bil eller noget - og de lå sådan og Far plejede at sige at de vinkede til os og sagde at de var okay og så gik han ud og tog dem med over i stalden så de kunne ligge på lidt hø - her har han sikkert gjort det af med dem men det var en god måde at sige det til os børn på.

Manden som ejet hunden stod og råbte af mig, kaldte mig en idiot og en kælling og sindssyg, dårlig billist osv Jeg anede slet ikke hvad jeg skulle gøre så jeg fandt papir og kuglepen frem og skrev mine oplysninger ned mens et par cyklister, en anden hundelufter og en bilist stoppede og gav mig deres informationer mens de fortalte mig at det overhoved ikke var min skyld og hundelufteren skældte endda manden ud og sagde at han var en idiot at lukke sin hund fri af en snoren ved en vej - jeg var ulykkelig inden i men jeg bliver altid super praktisk i krisesituationer.

Pludselig kom der en taxi forbi og hundemanden tog sin hund op og kørte på et hundehospital mens han råbte til mig at han ville melde mig til politiet...........jeg har givet ham mit tlf. nr. og min bil nummer, navn og alting så dét må han jo gøre, jeg mener stadig jeg er helt uden skyld men det er stadig ikke særlig fedt at få smidt sådan noget i hoved "jeg vil melde dig til politiet din sindssyge kælling......."

Da jeg kom tilbage til min nye lejlighed og ville tage mine vare fra Netto ud af bilen, så jeg at mine poser var røget ned fra bagsædet og ned på gulvet, ikke den store ulykke i dén sag, det uheldige kom da jeg opdaget at låget på den 5 liters flydene vaskemiddel jeg netop havde købt var smadret ............ ergo havde jeg 5 liter flydene vaskemiddel på gulvet i min bil........!!


For HELVED da osse!
 På det her tidspunkt har jeg pakket, flyttet, rengjort, udpakket, knoklet, løftet, slæbt og kørt i 4 stive dage i træk ALENE og mine nerver og mit humør var bare helt flosset, jeg havde sovet dårligt hver nat, nyt hjem, nye lyde, ingen madress osv. og så det her med hunden og så det her med vaskemidlet - dét var simpelhen mere end jeg kunne klare...............men jeg hev underlæben ind og knoklede videre, fik vasket mit tøj og da jeg så ville hente mit tøj fra vaskerummet så står en af mine nye naboer og hiver MIT VASKETØJ ud af maskinen og lægger det PÅ GULVET på trods af at jeg har hele to vaskebaljer til at så foran maskinerne (en balje foran hver maskine)

Jeg var liiige ved at flå strubehoved ud af halsen på min nye nabo men igen, jeg sucked it up og jeg tror dét var derfor jeg stortudet da jeg sad og så filmen "My sisters Keeper" - dét var simpelhen tåre for hele ugens knokelarbejde.

Dagen efter - efter en god tiltrængt nattesøvn gik jeg til frisør for mine sofapenge - ja dét er en dyr omgang at få ordnet hår når man som jeg har så langt hår, anyway - det var alle pengene værd hvis du spørger mig, jeg elsker mit hår og følte mig rigtig fin igen.

Bagefter følte jeg mig rigtig glad, lækker og happy og gik gennem Nyhavn over mod Opera færgen som jeg tog over til mit elskede Holmen. Jeg gik med solbriller på og drømte om mit nye liv som jeg følte nu endelig var started :)

Jeg satte mig på MIN bænk som sidst jeg så den var indhyllet i snedriver på størrelse med et hus - nu var den igen som jeg bedst kan lide den, badet i sollys



Foto taget fra Holmen mod Skuespillerhuset

MIN bænk!
 Bagefter gik jeg over og så hvor jeg havde kørt hunden ned, der var selvfølgelig ikke noget at se, men det føltes godt at se stedet igen - og at vide at det virkelig ikke var min skyld. Det var her jeg prøvede at ringe til Norman, han tog den ikke og dét var vel også hvad jeg egentlig godt selv vidste inderst inde.
Bagefter tog jeg hjem og begyndte at pakke til min Texas tur - dét var også hårdt fordi jeg ikke anede hvor noget var
Pakke Pakke Pakke
feks. fandt jeg aldrig mine løbesko så jeg må vente med at komme ud og løbe til jeg kommer hjem, derfor er jeg meget påpasselig med hvad jeg spiser, maden i USA er meget anderledes men specielt her i Texas er maden meget fed - alle drikker sodavand hele tiden, jeg prøver at holde mig til vand.
Jeg skulle også rydde op så håndværkerne kunne komme til i lejligheden, der manglede et par lister på vindueskarmen, dørene skulle slibes ned da de knap kunne lukkes eller åbnes hvis jeg først fik dem lukket, køkkenet havde et par fejl, udsugninge i badeværelset virkede ikke og jeg har fået udlejer overtalt til at betale og indstallerer et indbygningsskab i entreen så jeg har noget at  hænge mit tøj i - jeg ville gerne selv ha købt det men jeg har ingen penge lige i øjetblikket og køer jeg et skab så tager jeg det også med mig når jeg rejser, that's for sure! Jeg fik ham også overtalt til at sætte en vindueskarm op i sovværelset.
Men der skulle jo være plads til dem og jeg bryder mig ikke om at folk er i MIT HJEM når jeg ikke er der, det er helt klart noget med "ejerrettigheder" og "ejerfølelser" - MINE TING er MINE TING og jeg holder utrolig meget af at eje!!! Og jeg er meget meget nidkær omkring mine ting!!
Men jeg fik ryddet lidt op så det så nogenlunde ud

Mit ELSKEDE Mågestel! Gemt af vejen under et bord så intet kan falde oven på det og ingen kan sparke til kassen!

Storage Corner

Min ELSKEDE Caminotaske som allerede ER pakket og parat til at vandre afsted......*suk suk og atter suk*

TOTAL rodet spisebord!! Jeg har jo intet skab så mit tøj ligger på bordet.....og giver mig stress!
Jeg HADER ROD!!
Da jeg flyttede ryddet jeg ganske kraftigt op i mine ting - jeg mener, jeg har massser af køkkenting jeg ALDRIG har brugt, feks. har jeg en fjerkræssaks som er helt ny og som har været min Gudmors, men nu har jeg pakket den og flyttet på den siden FØR jeg flyttede til London i 2007 og den har endnu ALDRIG været brugt så NU er det altså slut - død over ting jeg ikke bruger!!
Jeg har laved en kasse med ting jeg ikke skal bruge
Kasse med ting jeg ikke skal bruge i den nye lejlighed - og som heller ikke har været i brug i den gamle lejlighed!!
Der var desværre også ting som jeg gerne ville ha beholdt, men som jeg simpelhen måtte smide ud fordi de var for usle at se på - nemlig mine højt elskede Marc Jacobs ballarina sko............dé har tjent mig i tykt og tyndt i næsten 4 år og jeg er virkelig ked af at jeg måtte smide dem ud men tag mig på ordet, de kunne ikke mere!
Jeg har ellers mange sko som er både 5 og 8 år gamle og som er så gode som nye fordi jeg passer rigtig godt på mine ting, pudser mine sko, sætter nye såle og hæle på osv. men de her, de kunne bare ikke mere, der kunne ikke vrides én måned mere ud af dem........desværre........ se selv!
Bye Bye Marc Jacobs

Slidt til det sidste......

Smadret hæle - på trods af at jeg har sat helt nye gummisåle oven på lædersålerne allerede inden jeg tog dem i brug

Et sidste farvel........og så over til skraldespanden
Jeg har opdaget at der på DR2 hver hmmm ja hvilken dag er det? Men altså på en fast ugedag er der en spansk serie på DR2, lidt ligesom  "Jack Bauer" hvis du kender den serie ............ jeg ved ikke lige hvad jeg skal skrive mere omkring dén ting eller dén sag men det er en af mine små noter der fortæller at jeg skal huske at fortælle om den her serie - jeg ser den så tit jeg husker fordi det hjælper på mit spanske sprog og selv hvis jeg ikke kommer afsted i år på pilgrimsvandring så kommer jeg afsted næste år og vil jeg kunne tale spansk - hander at rejse i lande hvor jeg ikke kan formulerer mig korrekt, det er som at klippe min tunge ud af munden på mig - og jeg er Frk. Sludderchatol så dét dur virkelig ikke!!!!
Dernæst så er Karel Van Mander begyndt at lave radioreklamer på Radio 100 FM hvilket har fået mig til at skifte radiokanal, jeg skal ikke hører om steder som i den grad er steder jeg ikke burde komme sådan som landet ligger lige nu - jeg mener, jeg kan godt komme der engang igen i fremtiden men lige nu er der ingen grund til at friste skæbnen, selv om min coaching buddy og jeg har en flaske sprut tilgode derovre, jeg har en email fra hmmm måske bestyren Tim som siger at vi har en sådan til gode fordi de har laved ged i de glemte sager da min coaching buddy og jeg var der sidst - jeg kan ikke huske hvornår det var, måske før jul eller sådan noget men altså vi skal selvfølgelig ind og ha flasken snart men på den anden side så tør jeg ikke!!
Samtidig sidder jeg her i køkkenet i Texas og knokler med en motiveret ansøgning og en erfarings ansøgning som jeg skal afleverer til Mediehøjskolen hvor jeg har søgt ind, det hele skal være uploaded og indsendt inden d. 29. marts 2011 kl. 12.00 dansk tid, jeg ville ønske jeg havde laved det hjemmefra men jeg har simpelehen ikke haft tid og der er ikke den nødvendige ro som jeg behøver lige nu og her til at jeg kan skrive noget ordentligt - så om lidt vil jeg lukke ned og gå over til naboen og sidde og skrive i sengen, må så uploade det i morgen.
Det SKAL bare være godt, jeg mener, jeg VED jeg er god og jeg VED jeg er sej til medie og journalistik og at det her er noget jeg virkelig kan se mig selv lave, jeg ville ønske jeg kunne få et godt betalt job uden endnu en uddanneles men hvis det kræver at jeg uddanner mig endnu mere inden dét sker, jammen så er det dét jeg gør!!!
På vej til lufthavnen så jeg dette her skilt
No shit Sherlock!!! Og en dårlig en af slagsen!
"Morgenmad" i lufthavnen

Jeg ved ikke hvilket fly det her er, men dét er gigantisk! Enormt!
Min værtsfar her i Texas arbejder for Fairchild Aircraft, det har vist fået et nyt navn efter en opkøbning af et andet firma men altså, her i familien tales der lige så meget om fly som der tales om biler og landbrug i min egen familie i Danmark - helt fantastisk hvis det intersserer dig, mega naller kedeligt hvis det ikke intersserer dig!
Jeg har været på fabrikken og på the airstripe et utal af gange med min værtsfar og set mange kæmpe fly, bla. har jeg for ca. 17 år siden været inde i Michael Jacksons privatfly, der var et gigantisk spa inde i den og alle rum/afdelinger var i forskellige farver med disney figure på vægene, syret nok at man kan have så mange penge at man "bare" køber et fly og får det dekoreret som man ønsker, men alt respekt for folk som kan, de har jo pengene (må man gå ud fra)
Min værtfar er Engineer men noget hmmm måske head of Aircraft Engineers og burde egentlig gå på pension, men han er super dygtig og elsker sit job så han bliver ved.
Og SÅ har jeg ikke mere på min liste som jeg skal huske at fortælle, nu mangler jeg "kun" at opdaterer mine dage her i Texas men det må blive en anden dag, for NU er jeg sygt træt og jeg SKAL bare ha laved dé papir til Mediehøjskolen.
Har forresten sms'et Norman igen (Doo!!) mens jeg har skrevet blog, don't ask why men det kom jeg altså til, intet svar. Ohh well - i morgen er der endnu en varm dag på vej her i The Lone Star State!
Senere!!
Jeg har fundet ud af at hvis jeg IKKE slukker og lukker min computer men bare lukker den sammen og bære den i tændt tilstand over til naboen så er der stadig internet på min computer her i mit værelse i min seng i naboens hus som er fyldt med ragelse!!!
Er dét ikke bare skønt!!!???
Da jeg kom ind på mit værelse lå der en pose med to store pakker Oreo Cookies på min seng, der lå to pakker da jeg kom, dem har jeg lagt i min kuffert - min yngste lillebror har en stor svaghed for disse kager som jeg jævnligt sendte hjem til ham da han bare var 2-3 og 4 år, og da jeg stadig gerne vil beholde min slanke figur som mere og mere træder i karakter så passer det mig fint at give ham mine yndlings cookies i hele verden - og nu da jeg så kommer ind på mit værelse igen, ja så ligger der sørme to pakker mere!! :)
Hende her nabokonen er simpelhen sød, jeg har aldrig mødt hende før og jeg bryder mig egentlig overhoved ikke om at være i fremmede menneskers huse fordi jeg ikke føler mig tryg, eller det er i hvertfald sjældent at jeg føler mig tryg, men her er skønt at være - SÅ ENORMT MEGET RO!!!
Og nu med internet! :) Og cookies nok til en mindre afrikansk landsby!!
Jeg glemte også at skrive og fortælle at jeg har fået min menstruation - igen! For 7 måned I TRÆK har jeg nu fået menstruation.........Ohhhh la la!! Mon der er babyer i min fremtid??
Appropo babyer, i går til 50 års fødselsdagsfesten som jeg må fortælle meget mere om senere og lægge billeder op af, men dér var der SÅ MANGE MANGE MANGE små børn i alle aldre, farver, størrelser og racer at jeg blev helt fornøjet af at sidde og kikke på dem - jeg dansede med alle børnene, selv de helt små på 1½ år fik en snurre rundt tur på gulvet, jeg lærte de små piger at dreje rundt så deres kjoler struttede og jeg lærte de lidt større piger at lave en two step (Sydstats dans)
Til sidst var jeg SÅ træt at jeg simpelhen måtte sidde ned, én meget genert og meget mørk pige kom over og stod ved siden af mig, jeg spurgte hende om hun ville sidde hos mig og på 2 sek. sad hun oppe på mit skød og puttede og dér blev hun i 2½ stive timer og hun var endda 8 år!
Jeg har aldrig putted med en lille pige før, dem er der ikke rigtig nogen af min drengedomineret familie, så jeg tænkte meget på hvad små piger mon tænker når de ligger dér med hoved på ens bryst og hviler sig? Føler de det samme som en dreng? Er deres tanker de samme eller er de vidt forskellige?
Hun var SÅ sød og SÅ smuk og virkelig mørk i forhold til mig, ja faktisk så var (er) hun også rigtig mørk af at være en neger, men århhhhhhhhhhhhh lige dér så rykkede det lidt i mine æggestokke men don't tell!! Jeg vil gerne beholde dét som min egen private dybt hemmelige hemmelighed - ingen behøver at vide at jeg måske har en spirende Mor drøm inden i, jeg mener - selv om vi skriver år 2011 så ønsker jeg alligevel ikke at få børn uden en mand og min store sorg er jo netop at jeg ikke kan få en mand.
Mænd tænder åbenbart ikke på mig og min personlighed mens det er helt omvendt med børn, de er helt pjatted med mig - og jeg med dem :)
Her er et lille snapshot af min drømmedatter  - OG min kavalergang som lige er blevet udvidet en "lille" smule fordi jeg sad lidt akavet, men jeg ville ikke flytte rundt på mig selv for at komme til at sidde bedre hvis det betød jeg ville vække hende, dét her er liiige før hun falder i søvn...... :)
Frk. A-skål og lille Kavie