lørdag den 30. april 2011

MÆND!!

Jeg har slet ikke hørt fra Hr. Højesteret hele ugen og dét giver mig - hvor utilsigtet det end er - en følelse af at blive ignoreret.

Hvad end han laver, eller ikke laver, så er det - i min verden - dårlig opdragelse ikke at give lyd fra sig, at sætte et andet menneske i uvished, at jeg så måske burde være bedre til at trække på skulderne og sige "skidt pyt" er så en helt andet diskution.

Derfor slettede jeg ham fra min telefon her til morgen og slettede alle ind og udgående sms'er (og jeg har ingen gemte) - det som virkelig irriterer mig er at jeg først kodet ham ind i min telefon i mandags med navn, før det havde han bare været et nummer. Min telefon er så dum indrettet at den husker et indkodet navn så hvis personen så senere kontaker en igen så kommer beskeden eller opkaldet frem med navns nævnelse og dét er mega irriterende!

Hvor hvad sker der? Kl. 09.30 ringer Hr. Højesteret mens jeg er ude og køre, jeg vælger bare at slukke telefonen og lægge den tilbage i tasken, men telefonen viser jo at han har ringet med navn og alting og dét pisser mig af!!!

Lorte telefon - husk når jeg har slettet nogen så er de slettet for en grund!

Bagefter får jeg en sms, som jeg også har slettet - jeg har end ikke svaret på den - MEGA MEGA svært men seje seje mig at jeg ikke gjore det. Mandefri lejlighed (så længe det vare)

fredag den 29. april 2011

Min Livmoder

Århhh GUD hvor har jeg ondt i maven!!!

Jeg tror at min livmoder enten er i gang med at skrumpe eller falde ud - helst vil jeg at den bestemmer sig for hvad den vil ret så snart så jeg kan få ro i min mave!!!

Nu vil jeg gå ind i sengen og ligge i fosterstilling og prøve at glemme alt fra ribbenene og nedefter.........



torsdag den 28. april 2011

Sidste Torsdag Som Arbejdsløs

Hmmm where to start?

Der er sket meget siden jeg skrev sidst - bla. har jeg været til optagelsesprøve på Mediehøjskolen, men jeg har besluttet at lave et seperat indlæg om det, så det kommer en anden dag - men hvad er der ellers sket siden jeg skrev sidst?

Det er som om jeg har amnesia for jeg kan slet ikke huske hvad jeg skrev sidst, eller hvornår jeg skrev sidst........total blank!

Nå men jeg TROR jeg skrev sidste gang i tirsdag.....?! Siden da er der sket hmmm ja noget er jo sket.

Bla. jeg har ikke mere ondt i misssen og har total meget lyst til sex igen, hvad sker der for det? Hvorfor er jeg kun "sexmæt" i ca. 24 timer? Eller under 24 timer for jeg tænkte allerede på sex tirsdag aften da jeg legede med lystperlen alene......Har ikke hørt fra Hr. Højesteret siden sidst, så der kan være sket tre ting: 1. Han er faldet i et arbejdshul 2. Han har sine børn 3. Han har droppet mig - alle tre dele er lige sandsynlige og alle tre dele er okay med mig - det ENESTE som IKKE er okay med mig er at han ikke informerer mig om det!!!
Hvad sker der for mænd? Total uopdragent, men det er vel hvad man kan forvente, eller er det mig som har for høje tanker om andre menneskers pli og morale?


Min seng og mit soveværelse er nu helt fint og rent igen! Gulvet er kraftigt støvsueget, også under sengen. Sengetøjet er kogt og nyt er lagt på, nystrøget selvfølgelig og natbordet er tørret af for fedte fingere - om ikke andet så er soveværelset rent, resten af lejligheden ligner noget som er blevet bombet!

Nå men tirsdag, hvad lavede jeg tirsdag?? Nåe jo, jeg fik arbejde - i to måneder, men det har jeg vist fortalt om, har jeg ikke?

Min revisore siger at jeg ikke kan bruge mit frikort til at trække lønnen over, det forstår jeg ikke - jeg har jo et frikort så jeg må vel bruge det til hvad jeg vil? Er begyndt at tvivle på om min revisore egentlig er dygtig nok, jeg mener, en ting er at være en dygtig revisor og være god til tal, regnskab og kende alle reglerne, men at være kreativ med reglerne, at finde de regler som er undtagelsen til de andre regler, hvor er de? Min revisor finder aldrig sådanne ting og når jeg så høre om dem fra mine forældre og beder ham undersøge det, så kan han godt finde dem men han syntes 99,9% altid at det er en super dårlig ide.......feks. kan man trække alle udgifter i forbindelse med lejemål fra i SKAT, altså forstået på den måde, ødelægger mine lejer én dør i mit hus som jeg har lejet ud til dem så kan jeg købe en ny dør og trække prisen fra i SKAT fordi dét er en udgift jeg har som udlejer.

Det er helt lovligt og helt logisk - dérfor må det selvfølgelig også hedde sig at jeg kan trække hele mit stuehus fra i SKAT ikk? Men dét mener min revisor ikke at jeg kan - mens mine forældres gode gamle jyske revisor mener at det kan jeg godt - hvad skal jeg gøre ved det? Jeg skal selvfølgelig skifte revisor! Og når min revisor nu i år har afleveret mit for 2010 så skifter jeg også, tror jeg - jeg vil ha en som ved mere og som gider gøre mere arbejde for mig, jeg hader regnskab og jeg intersserer mig ikke for det så hvorfor skal jeg sidde og finde på alle de her ting når det er dét jeg betaler ham for?

Anyway, der er jo et par dage til jeg får løn igen, helt nøjagtig er der 33 dage til min første af to lønninger falder...........århhhhhh I so so wish that was today!!!

Onsdag var der så optagelsesprøve og da jeg kom hjem, helt mørbanket men i højt humør fordi jeg så meget elsker at bruge min hjerne - så jeg détte her da jeg trådte ind i gangen


Et SKAB!!!

Ohhh SO nice!!!

Det var SÅ fantastisk at få et skab at jeg slet ikke (næsten) blev sur over at mit badeværelse var møgbeskidt og at der var snuller og fnuller og sorte håndværkerfingere alle vegne og at én eller anden havde laved prut i mit toilet og ikke fjernet sporene!

En kraftig omgang rengøring af badeværelset gjore dog at jeg fik lyst til at bruge det igen og SÅ gik jeg i gang med at indtage mit længe ventede skab!


Håndklæderne pænt foldet og lagt i størrelse og farve......me gusta!!

Lige indtil jeg fandt ud af hvad der skulle være dér.........har jo også en kommode


Mine fine "nye" sko som jeg har fået af min coaching buddy og endnu ikke haft på, det er sko hendes firma har brugt til en fotooptagelse så de er slet ikke brugte - hvis jeg nu en dag *drømme drømme* skulle ud med en fyr, feks. Hr. Højesteret, så kunne jeg tage dem på og være sååååååååå fin! :) Anyway - det forbliver nok ved drømmen

Det andet par sko jeg fik af min coaching buddy, jeg elsker det forreste på skoen men er ikke helt sikker på at jeg er vild med sølvhælen.......er det lidt biker/trash agtigt at se på??


Mine egne fine sorte lakstiletter med sløjfen bagpå - åhhhhhhh så fine de er!

Nu mangler jeg "kun" at håndværkerne kommer og sætter en ny bordplade op og et køkkenskab mere, utroligt at de ikke kan gøre det hele på én og samme dag, hvor svært kan det egentlig være?
Viceværten fortalte mig at han havde valgt en laminat bordplade med tre farver i............jeg gad end ikke kommenterer på det!! En bordplade med farver i til et hvid køkken som er i forbindelse med en stue?

Jow da, dét skal nok blive flot eller øhhhh NOT!!

Visse mennesker har bare INGEN smag, overhoved - jeg mener, hvem fanden sætter en trefarved laminat bordplade op i et hvidt HTH køkken?? Ja eller i noget køkken overhoved??

Nå, men jeg glæder mig bare til det hele er overstået så jeg kan få ORDEN i min lejlighed, lige nu er det KUN mit soveværelse der er fint og ryddeligt og sådan forsøger jeg at holde det, helt i enkle farver og ryddeligt så jeg ikke får stress af rod når jeg skal sove!

Idag stod jeg så op og gik til Fitness - jeg har fundet ud af at der ligger en fitness tættere på mig end den jeg gik i før og da min coaching buddy alligevel aldrig kommer og nu også har meldt sig ud af fitness så har jeg valgt at gå i den som ligger tæt på hvor jeg bor, også fordi det er mere motiverende for mig at jeg ikke skal trave 1½ km før jeg er et sted hvor der alligevel ikke er nogen som venter på mig.

Jeg har været ret god og været afsted fire gange siden i søndags. En dag jeg var dernede så jeg ham fyren fra min coaching uddannelse som jeg syntes så ond ud, det var 100% klart at han havde set mig, jeg løb på det bagerste løbebånd (selvfølgelig) med ryggen mod muren - hader når nogen kan løbe eller gå bag ved mig mens jeg løber for jeg ved at de vil glo på min røv, det gør jeg jo selv ved dem som løber foran mig!!

Pludselig ser jeg en pilskaldet klam nasty tynd mand komme gående mod mig på venstre side, han skuler til mig men jeg lader som om jeg er dybt koncentreret af at løbe og giver da også lige benene en tand mere - han står længe og bare glor ind i spejlet som er bag mig, om han kikker på sig selv eller på mig ved jeg ikke, begge dele er lige mystisk - og så gik han igen - hvor er han bare mega nasty!! Og han ser faktisk helt ond ud når han går, han skuler og er klædt helt i sort, som altid og så tror han selv han er så sjov og fantastisk, hvilket han NOT er!

Senere så jeg ham den kendte fotomodel som jeg også så til Ralp Laurent Eventen i Illum, ja ham hvor jeg måtte fortælle ham at hans tishul stod åbent.......jeg genkendte ham ikke først, jeg mener han er høj og tynd og dermed ikke i en kategori hvor jeg har lyst til at kikke så det var først da han var næsten ud for mig og han smilede til mig som om vi kendte hinanden at jeg opdaget hvem han var, og så blev jeg alligevel lidt i tvivl om det nu var ham (jeg er jo sindssyg dårlig til navne og ansigter) så jeg vendte mig om for at se efter ham og dét gjore han så sjovt nok også - dét var faktisk ret grinagtigt.

Han er sikkert sød men nøj hvor er han både høj og tynd = Nasty combi

I dag til fitness var der en fyr som gik med en meget kraftig stigning på løbebåndet, han var måske 175 og havde en enorm rygsæk på, altså en helt vildt stor en som gik helt ned til hans numse og så stak den et godt stykke op over hans hoved - og den så tung ud!!

Jeg blev simpelhen nød til at spørge hvad han trænet til og så fortalte han at han trænet til at bestige Mont Blanc om et par uger - I'm Impressed! Han havde 36 kg i sin rygsæk som bestod af pakker med vandflasker, men seriøst skal man ha så mange kg med på en sådan tur? Det er jo helt vildt!! Jeg havde 8 kg med på min Camino France og 5 kg efter at jeg havde lagt min sten på Cruz De Ferro - og jeg havde mere end rigelig med tøj og unødvendige ting med, så jeg håber på at komme mere ned i kg. næste gang.

Fyren med rygsækken og hans ven havde bestiget 3 bjerge bare i 2011, den ene af dem bla. Kilimanjaro og da jeg sagde at jeg syntes dét var imponerende sagde den ene fyr ud af det blå "du kan da tage med på en af vores ture i år, bare tilføj os på facebook......." og så sagde han deres navne - to gange i træk bare for at være sikker på at jeg huskede dem!!!

Jeg har 7-9-13 glemt dem igen - jeg skal dæleme IKKE på en tur med fremmede mænd, you gotta be kidding me!!

Da jeg kom hjem må jeg indrømme at jeg tog en lur..........I know I know...........my bad men det gjore jeg, bagefter stod jeg op og fik sat vasketøj over, gik i bad, shaved og opdaget at jeg havde fået menstruation........igen!! :)

Det vil sige at jeg nu har haft menstruation én gang hver måned siden September 2010, dét er da et suuuper tegn syntes jeg! Hvor cool at jeg nu er en rigtig dame!!
Nu mangler jeg bare en fyr som gider bolle mig noget oftere, ikke for at få børn men bare for sexen's skyld SÅ er jeg en rigtig daaaaaaame...... :)

Jeg har haft lidt krise de sidste to dag, eller siden i går - det er egentlig noget bøvl som jeg slet ikke gider beskrive her, netop fordi det er så bøvlet men min søster er sur på alt og alle og selv om min far har forsøgt at tale med hende så er hun stadig sur og dét gør min mor rigtig ked af det - nu er jeg jo ikke selv en helgen mht. at gøre min mor ked af det, jeg har bestemt brugt min kvote på igennem de sidste mange år - jeg siger ikke at det er en undskyldning, men det kan være en forklaring - det er altså ret hårdt at blive forladt af sin kæreste fordi han har gjort en anden gravid, det er også ret hårdt at være ung og gårdejer og det er også ret hårdt at have de to ting og nul selvtillid - det har jeg så tit forsøgt at tale mig ud af og få andres forståelse for hvilket 99,9% af gangene har endt i at jeg har skændtes med min familie og i særdeleshed min mor som jeg af en eller anden grund altid har søgt accept hos, hvorfor aner jeg ikke - men jeg håber aldrig at mine børn vil føle at de skal have min accept for at gøre forskellige store og små ting i livet - de skal bare gøre det de selv føler er rigtigt, jeg som Mor vil altid elske dem. Regardless.

Nå men altså, pga. det har min søster så også sagt en masse ting - til min far - som hun ikke kan lide ved mig.........jep du hørte rigtigt. Min søster kan ikke lide mig, eller ej det er jo ikke det hun siger men bla. syntes hun at jeg taler for meget og det irriterer hende......................jammen hvad skal jeg sige til det? Jeg taler meget, jeg ved det, men jeg har også altid talt meget, lige fra jeg startede i skole som 5 årig har jeg talt meget og så er det pludselig så stort et problem for min søster at hun er sur på mig?

Min mor syntes jeg skal prøve at ændre mig..........tale mindre......se den kommentar alene gør mig sur, hvorfor skal JEG ændre mig? Jeg taler meget men jeg er også god til at lytte og jow jeg kan da godt holde igen med at tale for meget når jeg er ude og i byen og sammen med folk som jeg ikke kender, men når jeg er sammen med mennesker som kender mig så er jeg altså bare mig - og dét burde alle mennesker jo have lov til ikk? At have deres eget helle hvor de bare kan være sig selv og ikke bekymre sig om hvad andre siger og tænker om dem og vide i deres hjerter at disse mennesker ikke vil tænke ondt om dem ene og alene fordi de er deres tætte venner eller familie.

Men sådan tænker min søster åbenbart ikke - og da jeg kun har set min søster to gange i 2011 og sidst var i byen med hende i sommeren 2010 så har jeg samtidig svært ved at se hvornår hun kan være blevet overbebyrdet med mig som person.........

Så jeg har virkelig haft et dillemma, min ældste lillebror bliver 19 år i morgen fredag og jeg vil egentlig rigtig gerne hjem til hans fødselsdag, for at fejre ham - min lille snut - men på den anden side så orker jeg ikke at tage til Jylland, dels koster det over 500 kr inden jeg er frem og tilbage og dels så har jeg ikke overskud til at træde ind i Løvens Hule som Jylland føles som om lige nu........

Så jeg brugte min lille lur efter fitness til at tænke over om jeg skulel tage hjem eller blive - jeg valgte det sidste.

Så efter mit dejlige bad gik jeg i Magasin for at købe en gave til min lillebror som jeg så kunne sende til ham så han har den i morgen. Lige da jeg er tråd ud ringer min mor, jeg står i skygge og begynder at fryse så jeg går ned af gaden og ser ud af egentlig ikke rigtig noget, for jeg går bare og lytter til hvad mor siger og kikker på min skygge - men så ser jeg at der til højre for mig holder en bil, som iøvrigt altid holder der, eller tit holder der og et par fyre går frem og tilbage, hvilket igen er "so what" - dog har den ene af fyrene en rød bluse på og dét fanger mine øjne - rød er jo ligesom min total all time favorite farve! :)

Har forresten fjernet min franske pedicure og lakeret mine negle postkasserøde igen, såååå fine de er!

Jeg ser til min store skræk at dér er Norman som går og bære ting til og fra bilen - jeg fik et helt sug i maven og vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre - jeg ville jo bare ha gået ned af gaden og sat mig på en trappesten i solen mens mor talte og så være gået ind i Magasin bagefter - men nu var jeg ligesom fanget, så jeg vendte ryggen til og talte færdig med mor, trak en dyb indånding og gik så tilbage mod Magasin i rask trav for en pige med så små ben!

Da jeg er ud for Norman ved jeg ikke om han har set mig, måske har han måske har han ikke - men jeg vælger at være høflig, som jeg faktisk altid er - og siger "Hej" og går videre, Norman hilser også og så siger han noget som virkelig kom bag på mig "Hvordan går det?" Øhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........taler du til mig?

Jeg blev helt paf og kan slet ikke huske hvad jeg sagde men vi kom lyn hurtigt til at tale om min elskede Camino og om at jeg ikke var kommet afsted - og her irriterer han mig så helt enormt, Norman siger, da jeg siger at grunden til at jeg ikke kunne tage afsted var at jeg fik en lejlighed og dermed måtte lægge alle mine penge i depositum - hvilket jo er sandheden - men så siger Norman noget i retningen af "Jammen kunne du ikke bare været taget afsted alligevel? Du brugte jo ikke mere end 1000 euro på sidste tur".........kun KUN mennesker med nok penge siger sådan noget!!

Dels tror jeg faktisk ikke jeg brugte 1000 Euro på sidste tur og dels, hvor tror han jeg skulle få pengene fra? Når jeg næsten ikke kan betale min husleje hver måned, hvordan i alverden skulle jeg så lige få råd til en flybillet til Spanien og videre til Pampola eller Bilbao og så med tog til Frankrig OG til at overnatte og spise hver dag i måske 30 dage og så lige flyve hjem igen??

Faktisk så blev jeg helt skuffet da han sagde sådan, for af alle mennesker i verden så burde Norman vide hvordan det er ikke at ha nogen penge, han har jo også levet for 5000 kr pr. måned engang - ja det er mange år siden men han har gjort det, det har han selv fortalt mig - og det er aldrig sjovt at leve sådan, men det er fakum og jeg HAR været hvor han er nu, men jeg har aldrig og vil aldrig glemme hvordan det er at være fattig og ikke ha penge til de mest basale ting.......

Faktisk blev jeg så skuffet og også en smule såret over hans ligegyldighed eller hmmm måske han manglende forståelse for en svær situation? Anyway, satte solbrillene i panden og kikkede ham lige i øjene og sagde: "Jammen jeg sidder ret hårdt i det lige nu, har været arbejdsløs i 1½ år - men hvis du har et job så siger du da bare til!!"

Hvis du vidste hvor mange gange jeg har haft lyst til at spørge Norman om ikke én eller anden person i hans enorme netværk manglede en sød ærlig pige som kan arbejde............ jeg har aldrig gjort det fordi han altid er så afvisende og modbydelig mod mig og det ville såre min stolthed hvis ikke give den et knæk hvis han bare ignorerede en fra mig, så hjerteskærende forespørgelse..........men så gjore jeg det lige dér ud af det blå uden nogen former for frygt - men det kom vist mest af alt til at lyde som en provokation.

Norman siger så at der netop er en i hans firma som har sagt op, men hun arbejder med mode og trust me, jeg er ikke særlig knøv til det med mode - overhoved. Jeg er bare sej til at skrive og til at sælge - nåe ja og så til at tale! :)

Vi ender med at stå og tale sammen i et stykke tid, det ærger mig at jeg ikke fik spurgt til hans tur til Kilimanjaro, sidst jeg så ham i September sidste år stod han og skulle afsted, anyway Caminoen er også meget mere spændene og Norman fortæller at han har en ven som sælger pizzaer som netop nu går Camino France og på hans smarte Iphone viser han mig nogle videoklip fra hans facebook hvor fyren er total presset og en hvor han skælder ud over nogle franskmænd - århhhhhhhh hvor kan jeg godt følge ham pizza fyren! Det er sååååååå hårdt at gå den tur men det er også sååååååååååååå fedt og alle kan gøre det!

Lyden var ikke særlig god på telefonen og da solen samtidig stod lige ind på skærmen havde jeg lidt svært ved at se og høre ordentligt så jeg stod meget tæt på telefonen som Norman holdt i hånden, og så slog det mig at hans hænder duftede af Karry, eller måske var det ham eller hans bluse? En dejlig duft hvis du spørger mig. Hans finger så ud til at have arbejdet meget, på flere af hans fingere var hans hud flosset og gulli, gulli hud er hård hud som jeg engang havde hele indersiden af hånden fyldt med, virkelig ucharmerende for en pige og ja egentlig også for en fyr men på den anden side så viser det jo også bare at man kan finde ud af at arbejde.

Heldigvis var hans nelge ikke sorte, er der noget som er utiltrækkende hos en fyr der ikke lige står på en byggetomt så er det sorte negle!! Men jeg blev helt nysgerrig efter at spørge hvad han dog havde laved siden hans finger så så hmmm ikke hærget, men brugte ud - på den gode måde altså. Jeg blev næsten helt misundelig på hvad end det er han laver eller har laved, jeg elsker jo sådan noget knokelarbejde hvor man kan få lov til at mærke at man lever! I'm a real do-it-yourself-woman!

Men jeg spurgte ikke, jeg vil ikke lyde som om jeg snager, frygtede og frygter stadig at han måske tror jeg stalker ham, jeg mener hvad er oddsene lige for at jeg kommer gående dér hvor han holder parkeret? Men så igen, jeg bor dér - så hvad kan jeg sige? Okay ikke lige dér hvor jeg mødte Norman men i visuel afstand derfra, så jeg har lige så meget ret til at være dér som han  har - desuden bor han i udlandet så han burde slet ikke være i København!
Thank GOD jeg så nogenlunde ud i tøjet i dag, jeg følte mig lækker, ikke pga. mit tøj - for det er gammelt men fordi jeg selv ved at jeg var lækker inderst inde, havde næsten lige været i bad og barberet ben, armhuler og shavet min mis, og som jeg altid gør når jeg har menstruation så tager jeg noget fint frækt blondeundertøj på for at ønske mig selv tillykke med min status som Mamma-Potentiale, så selv om andre ikke kan se det så ved jeg at jeg har det på og dét er vigtigt!

Pludselig siger Norman "Nå men jeg skal også videre......" - helt fint, jeg ved at alting med ham er på lånt tid, han er som en hoppebold - hvilket forresten er dét ord Hr. Højesteret bruger om mig, han syntes jeg er en hoppebold fyldt med engergi - sådan er Norman også, bare ikke altid på den venlige og søde og moralsk korrekte måde, men i dag var han helt venlig, men nu er jeg også forberedt på hvordan han er - jeg lærer trods alt med tiden - næste gang er han nok modbydelig igen, alt andet ville være mærkeligt.
Anyway, Norman giver mig pludselig et knus og siger noget i retningen af "hyggeligt at snakke med dig" eller siger han "vi tales ved?" Jeg ved det ikke for jeg hørte ikke rigtig efter, jeg var paf over at han ville give mig et knus, jeg var parat til bare at sige farvel og gå eller måske give hånd som vi gør i Jylland - men uanset hvad han sagde så håber jeg at der går lang tid før jeg ser ham igen, virkelig lang tid!!

Jeg mener, i dag var hyggelig og faktisk et dejligt indput men næste gang kan det være han er en stor røv igen og så kan jeg sidde dér med endnu et gråt minde, dét gider jeg simpelhen ikke. Desuden så har jeg misted meget for ham som person eller mere for dét som han stod for i min verden efter at han har fået hende plastik fantastisk kæresten, det virker på mig som en mand uden mål, med mindre hans mål er at få børn med en meget ung pige. Men 100% ham om det.

I dag var positivt og lyst og så håber jeg at der går et år eller mere før jeg ser ham igen, jeg skal i hvertfald nok gøre mit for ikke at havne i nærheden af ham.

Bagefter gik jeg derfra med rank ryg og direkte ind i Magasin uden at se mig tilbage - her købte jeg tre par bokseshorts til min lillebror og gik op for at sende dem på posthuset, da jeg så står deroppe så opdager jeg at jeg har glemt kortet hjemme i lejligheden, så jeg må løbe hele vejen hjem for at hente kortet og så tilbage på posthuset og sende det for at kunne nå at mødes med Lita.

Vi skulle til en event hos magasinet Elle og A Pair skobutik - fede sko men pewwwww hvor var de dyre! Så jeg nøjes med at prøve dem og så drømme lidt, dét er trods alt stadig gratis (ligesom det er at gå)
I morgen skal jeg op til Lita og se Royalt Bryllup i England og så skal jeg også liiige finde ud af hvordan jeg får et buskort til Metroen, ja eller så hedder det vel ikke et buskort men et Metrokort, men hvor går man hen?
Et buskort køber du på busstationen, et togkort køber du på togstationen, hvor køber man så et metrokort? På metrostationen ville den skarpe sige, men hvor findes der sådan en i København? Der er ingen på Kgs. Nytorv.........

Nå men dét er dagens mission i morgen!




Luksus aftensmad i går (i dag fik jeg bare leverpostej med agurk på tør rugbrød)

Laks, smørost, agurk og vand

Tine Bryld er forresten blevet begravet i dag - jeg har læst alle artikler om begravelsen, hele kirken var propfyldt med mennesker men stemningen var ikke sørgelig, hvilket jeg godt kan lide, hvorfor være ked af det når en er død specielt et gammelt menneske - personen er jo et bedre sted nu og har ingen smerter. Be happy og mindes de gode stunder der var med personen som nu er død.......

Jeg håber jeg en dag kan være lige så sej som Tine Bryld!!

tirsdag den 26. april 2011

Slut Med At Være Arbejdsløs!!

Om alt går vel så skal jeg starte nyt arbejde på mandag, altså d. 2. Maj 2011 kl. 09.30........

Vildt syret som en helt almindelig dag kan ende med at være dén dag hvor jeg endelig (ENDELIG!) får et job igen - ligesom en helt almindelig dag kan ende med at være dagen hvor jeg blev taklet noget så eftertrykkeligt at det tog mig måneder måååååneder at rejse mig op igen og selv da jeg rejste mig igen, så var hele min verden som jeg kendte den forsvundet. ALT var væk........simpelhen ALT!

I morges ringede telefonen og en dame som så godt som hedder det samme som jeg, hvilket er højst usædvanligt da mit navn er ganske unikt - men altså hun ringede og vi taltes at mødes kl. 15.30 i hendes butik og her kl. 20.58 fik jeg jobbet til 23.000 kr. pr. mdr. som startløn. Bare sådan. *Bang!*

Min søster arbejder, som jeg måske har nævnt inden for designbranchen og en dag havde én sagt til hende om hun ikke kendte en jyde i København som "kan arbejde" - jeg fik et tlf. nummer og ringede helt tilbage i slutningen af februar og lagde en besked på telefonsvaren hos damen her, men har intet hørt tilbage and so be it, dét har jeg ligesom prøvet 100% gange før - og så ringede damen til mig i morges, jeg talte i telefon da hun ringede og da hun ringede fra hemmeligt nummer kunne jeg af gode grunde ikke ringe tilbage som hun sagde på telefonsvaren.......og nummeret, dét havde jeg smidt væk for måneder siden.

Ca. en time senere ringede hun så selv igen, om hun var kommet i tanke om at hun ringede fra hemmeligt nummer ved jeg ikke men vi aftaltes at mødes i denne her butik - som ifølge min første indskydelse overhoved ikke har en eneste rød tråd! Der er vildt mange mærker for så lille en butik - lige fra Nümph til Tommy Hilfiger, fra Culture til Karen by Simonsen..........

Anyway, det skal jo - herind i hvertfald - ikke være en hemmelighed at efter 12½ år hos Dansk Supermarked så havde jeg drømt om aldrig nogensinde ever EVER at sætte mine ben i en tøjbutik igen - som ansat......det er sygt hårdt!! Altså seriøst sygt sygt hårdt og når der så ikke er nogen kunder så er det sygt sygt SYGT kedeligt!!

Jeg ville heller arbejde som gadefejer eller skovhugger end at være salgsassistent, hvilket sådan rent snobmæssigt også er en del trin ned af rangstigen fra Afdelingschef.......anyway - jeg har sagt ja til to måneder til at starte med, hun var ikke meget for at jeg skulle på pilgrimstur og jeg var ikke helt modig nok til at presse min tur igennem - men alle ved at juli måned er en død måned i en butik anyway, så jeg ved de nok skal klare sig........

Og hvis heldet er med mig, så får jeg måske et radio job inden!! Eller også kommer jeg ind på mediehøjskolen og skal starte til August..........who knows, men under alle omstændigheder så får jeg 23.000 kr pr. mdr fra på mandag af og jeg skal love dig for at jeg vil bruge HELE mit frikort før jeg overhoved vil overveje at tænke på SKAT!!!

Jeg tænker også, at hvis jeg er super frisk, så kan jeg spare min frokostpause sammen og gå en ½ time tidligere visse dag og så OGSÅ nå at mysteryshoppe - så kan jeg tjene ekstra penge......århhhhhhhh jeg ved det vil lyde vildt i en millionærs øre men JEG føler mig som en nyslået millionær!!

Er du helt gal - 23.000 kr pr. mdr!!!! Jeg tænker at det over mit frikort vil give mig ca. 20.000 kr pr. mdr! Så jeg kan faktisk spare 10.000 kr op pr. mdr OG stadig leve som en baronesse!!

6000 kr til alle de faste udgifter
200 kr til telefon
159 kr til internet
600 kr til mad

Dét er hvad jeg plejer at leve for om måneden.........og i denne måned har jeg så også lige, for første gang i år overtræk med 1200 kr.......ikke så heldigt men det var dyrt at tage til USA! I knew it men det var en chance jeg tog.

Dvs. jeg får 3041 kr. pr. mdr. mere til mig selv, hvis udgangspunktet er at jeg får 20.000 kr udbetalt og spare 10.000 kr op - på to måneder kan jeg så nå at spare 20.000 kr op - dvs. jeg kan både betale min termin i juni OG mine forsikringer i juli!!

ARhhhhhhhhh hvor er det AMAZING at der pludselig er udsigt til at jeg kan betale alting SELV uden at skulle låne af banken!! Måske jeg slet ikke behøver at bruge kassekreditten, hvis jeg altså får den af Nordea bank.......tror jeg vil sige ja tak til den alligevel, jeg behøver jo ikke bruge den vel........så kan den bare ligge dér som en buffer når/hvis det hele ramler igen.

I'm so so so lucky!

Og faktisk har det været en god dag i dag - jeg fik overtalt min meget snaksagelig gamle udlejer til at jeg ikke skal betale 1000 kr for at ha min bil parkeret i kælderen, jeg sagde til ham at han jo var en forretningsmand og dermed gik jeg ud fra at han var til at forhandle med.......og så sagde han bare "Århhh så skidt pyt da, den generer jo ikke noget den gamle bil........" Han har selv den største BMW ever stående lige ved siden af min, jeg syntes dog stadig, med hånden på hjertet og uden misundelse at min bil er pænere end hans og har en finere form sådan ren shape mæssigt.

Jeg har også talt med min Gudfar i dag og måske han er ved at dø. Helt fantastisk! I know, bare kald mig ond og en sæk og alt hvad du ellers kan komme på, men visse mennesker vil ikke blive savnet den dag de overlader jorden til os - jeg kan ikke udstå ham, og så alligvel så får jeg ondt af ham, selv når jeg tænker på alle de ting han har gjort ved mig, så får jeg ondt af ham - men så må jeg også lige ruske mig selv og minde mig om hvor mange gange jeg har siddet på knæ i haven på gården med foldet hænder og bedt Hr. Gud om at få ham til at dø, men tror du den gamle idiot deroppe gider ha ham? Nope!

Så han lever i bedste velgående og skal han forresten i himmelen, ja så kan Fanden godt finde en plads frem til mig i helved for uanset hvilken retning min Gudfar skal i, så skal jeg i den STIK MODSATTE! That's for damn sure!!

Men han sagde selv at han måske var ved at dø, det har han aldrig sagt før..........tør man næsten håbe?? Han har vand i benene og skal ind på hospitalet i morgen, han var der også i lørdags og havde vagtlæge, desværre tror jeg nu ikke man dør af vand i stængerne........

Men jeg har altså ikke skrevet under på nogen kontrakt endnu, så jeg skal ikke kippe med noget flag før jeg har en kontrakt i hånden, UNDERSKREVET vel og mærke...........jeg skal også selv betale mit tøj (typisk!!) men jeg skal nok købe praktisk så jeg får så meget tøj som muligt der kan bruges på flest forskellige måder......

Har fået en mega kort sms fra Hr. Højesteret i dag, har konsekvent ikke svaret på den - jeg syntes selv jeg er mega flabet ved ikke at gøre det men hvorfor skal jeg altid være så fucking sød når alle andre bare er så dumme? Hvem bruger lige 24 timer og mere på at svare på én sms? Er det ikke også kutyme at man siger "tak for sidst" når man har været gæst et sted, eller er det bare mig som er ultra gammeldags opdraget?

Hmm nå men altså he'll do for now.

Og NU skal jeg i seng så jeg kan være klar til i morgen, må heller sove 5 kvarter i timen så jeg er HELT frisk og skarp!!

Forresten............hvis jeg tjener de penge, så har jeg jo også råd til en sofa!! Men hmmm sofa eller betale termin og forsikring?? Jeg dropper sofaen..........tror lige jeg skal ha regnet lidt på det hele før jeg begynder at drømme om sofa!!


P.S: Jeg har også været til fitness her til aften.....so so cool I am - og spist rester fra i søndags = Money saved!

Aiiiem ALTSÅ!!

Så sidder jeg her og venter på håndværkere - og tror du så ikke at de har "glemt" at de skulle komme i dag??
Hvordan kan man glemme at man skal på arbejde??

Damit, gad vide om der overhoved findes nogen kloge normale håndværkere i hele denne her verden? Du ved, selvstændige selvtænkende individer??

Så nu vil de så komme i morgen, men da jeg skal til optagelsesprøve på Mediehøjskolen så er jeg ligesom ikke hjemme - og jeg kan få total stress ved tanken om at der skal komme håndværkere i mit hjem på en dag hvor jeg ligesom skal være ret skarp, i hvertfald kunne de så godtk komme efter kl. 8!

Ellers er der intet nyt under solen - er spændt på at få min sparsomme løn og se om der liiige akkurart er til huslejen, det skulle der gerne liiiiige præcist være.......og så ca. 800 kr til mig resten af måneden, så ingen uforudsete udgifter please!!

Og så krydser jeg lige finger for at Nordea bank virkelig mener det når de siger at de gerne vil hjælpe mig med at få en kassekredit........sådan en har jeg jo ikke hos Nykredit bank og de vil ikke give mig en.......århhh det ville være SÅ skønt at få lidt luft i økonomien, også selv om det er lånte penge!!

mandag den 25. april 2011

Tankevækkende.....

Har lige talt med min veninde Barbara som med nød og næppe er kommet ud af Schwitz og hjem til Danmark med sine børn - hendes ex-mand er total syg i hoved! Nå men hun er heldigvis hjemme igen og som sikkerheds 6'eren har indprentet hende så må hun UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER lade børnene forlade landet eller gå nogen steder alene - ej heller må hun lade manden se dem alene før sagen har været for en dommer!!

Men altså puha - godt at hun er hjemme i sikkerhed i dejlige Jylland, nu skal hun bare finde en god advokat og så håbe på at hendes mand køler ned, jeg vidste bare at hun aldrig skulle være taget afsted, jeg sagde det til hende men hun syntes det var synd for børnene at de ikke skulle se deres far............jeg syntes jo at faderen burde komme herop, frem for at hun skal køre fra Danmark til Schwitz med to børn på 4 og 7 år......hendes mand er super ingenør/mekaniker på finmekanikken i de dyre jetfly, bla. så er en af hans helt store kunder Al Saud familien i Saud Arabien, måske hans måde at håndterer familien på er blevet præget lidt for meget af det muslimske billed af at kvinden knytter keje og så er det ham som lever livet??

Min veninde har feks. aldrig fået en uddannelse efter hhx pga. ham.......dumme skid!

Til noget helt andet, har tænkt lidt over Hr. Højesteret og jeg er overbevist om at der ikke er noget ondt i ham, men jeg har også allerede hørt fra flere sider af at jeg er for "gavmild" mht. sex og blowjob - en sagde til mig at "noget for noget - et blowjob til dig, et slik til mig" - problemet er bare at jeg ikke er sådan, jeg er ikke så nøjeregnende men det burde jeg måske være/blive?

En ting er i hvertfald sikker, jeg ved at der ikke er nogen følelser fra hans side af  - det ved jeg, eller det konkluderer jeg ud fra at når en afsked tager ½ minut eller mindre så er der ikke noget at hente dér.

Hvis jeg var forelsket i en fyr og han skulle til at gå, så ville jeg gerne kysse ham farvel, længe, smage ham en sidste gang - mærke ham, nusse ham, kramme ham...........alt inde i mig ville skrige "don't go!" og derfor ville en afsked også trække ud - når man bare kan tage sko og jakke på og gå så er der ingenting.

Dét er i hvertfald min filosofi og jeg tror den holder stik lige her faktisk, glæder mig til den dag jeg får lysten til at kramme en ved afsked - og ikke mindre vigtig, til den dag en fyr får lyst til at kys-kramme mig ved afsked......
Og til den dag en fyr får lyst til at kikke lidt nærmere på mine private dele, som altid er 100% rene og fine......

Hmmm nå men det skal blive godt at det bliver hverdag i morgen, jeg syntes jeg har mange små ting jeg skal ordne, selvfølgelig ingen store da jeg ikke har noget job :( men bare det at jeg skal op til noget er skønt. Håndværkerne kommer kl. 07.45/08.00 så jeg skal være klar inden da.......bliver SÅ skønt med et skab!!!

SEXMÆT!

Tænk at jeg skulle skrive det! TÆNK at de ord skulle komme ud af MIN mund........!!

Lørdag aften RØV KEDET JEG MIG for at sige det MILDT!! Jeg endte med at sætte en gammel dvd på mit tv mens jeg stod og kvalte min strygebunke - blev dog ikke helt færdig da noget af tøjet kræver lys for at kunne stryge det og jeg har intet lys i lejligheden udover sterinlys og lyset over emhætten......

Chick flick på mit tv som jeg måske har set 8 gange........

SÅ krøllet bliver bomuldsengetøj af at være i tørretumbleren - men sig mig, hvem køber også en 5 liters tørretumbler?? KUN mennesker der IKKE har forstand på de vigtige aspekter i at vaske, stryge og vedligeholde tøj!! Glæder mig enormt til den dag jeg får en mega lang tørresnor i min egen have hvor alting kan hænge spændt ud og bare dufte sååååååå friskt!

Da kl. var præcis 22.20 lå jeg i min seng og prøvede at sove.........et sted mellem larmen på gaden og lyden af en smadret rude faldt jeg i søvn og sov egentlig igennem hele natten indtil kl. ca. 06.30 da min telefon ringede, det var Hr. Højesteret som spurgte "sover du?" Øhhhhhhhhh kl. 06.30 en søndag morgen........JA!

Jeg spurgte inden han nåede at sige noget "Er du fuld?" Ja - "Vil du komme og sove?" Ja..........og så lagde vi på og han var på vej.........jeg STORMEDE ud og børstede tænder, havde ikke været i bad hele lørdag fordi jeg ville barberer min mis helt fin og glat til når han kom søndag......og så var det jo også bare min doven lørdag .......hold nu op hvor var jeg træt af mig selv lige dér!!

Da han kom gående hen af gangen til min lejlighed ligende han en hel million, hold nu op hvor så han lækker ud! Også selv om han lugtede af værtshus, hvilket jeg egentlig bare syntes var ret så charmerende! Problemet er bare at når jeg først er vågen så kan jeg ikke sove igen og manden var total smadret og ville bare sove - så vi lå og snakkede lidt og så gav jeg ham det første blowjob og *bang* så faldt han i søvn igen - jeg mener helt oprigtig talt, det er som om den mand lider af narkoelepsi!

HVER gang han får sex så *bang* skal han sove.........hihi

Jeg lå inde i sengen og blundet indtil kl. 9 så stod jeg op og tog til fitness, på vej hjem gik jeg forbi Mcdonalds og købte en stor kødburger med hjem til manden i min sex med cola light og pomfritter til - jeg havde lagt en seddel ved hans side hvor der stod

"Godmorgen - tager til fitness nu, er tilbage om ca. 2 timer. Tager McDonalds mad med hjem, sms hvis der er andet du mangler. Der er coca cola i Køleskabet"

Den havde han ikke set, han havde bare sovet - så han blev rigtig glad da jeg stillede en stor duftende burger (som også gjore mig helt sulten) på natbordet sammen med to panodil, en cola light (som han bedst kan lide) og en masse dampende pomfritter - jeg vækkede ham forsigtigt (der er jo ikke noget værre end at blive brutalt vækket!) og gik så ned for fodenden af sengen for at skifte mit svedige fitness tøj ud med et sæt joggingtøj - ja ja ved godt at joggingtøj er no go hos mænd men det er altså mit hjem det her og jeg har det tøj på jeg kan lide, basta!

Han rejser sig halvt op i sengen og kikker på mig og siger "Hold nu kæft, burger og patter - er du for real?" Se dét syntes jeg var en konge kommentar! Jeg var flad af grin - tænk at der ikke skal mere end en burger til at gøre et andet menneske glad! :)

Så lå vi lidt og nussede og endte med at knalde - ikke suuuuper godt men okay og så var det ligesom tid til at jeg skulle i et tiltrængt bad  - og pludselig, ud af det blå så banker han på toiletdøren - can you imagen? Jeg har ikke været i bad og oplevet at nogen banker på min dør i ÅREVIS (altså i mit eget hjem - hjemme hos Far og Mor er der hele tiden folk som banker på!) jeg blev så forbavset og pludselig stod han under bruseren med mig.......så frækt men også lidt pinligt, jeg mener, nu var der ligesom ikke noget med at gemme sin hvide krop under en dyne (jeg er SNE HVID!) eller at ligge en i flatterende stilling så maven synes mindre - her var det bare "se hele min hvide krop med alle plusserne og minusserne!" Dooooooooooooo!

Bagefter, da jeg var renvasked og nybarberet på missen tog vi en omgang mere - og så var jeg også træt - jeg vågnede dog kl. ca. 13 og satte mig for at blogge men så kaldte Hr. Højesteret på mig og ja et put senere og en lang lur var klokken pludselig 18 og jeg krævede at vi bestilte aftensmad -det gjore vi over Roomservice og her er så et af de minusser han har - ikke at han SKAL betale for sin mad, men jeg har ikke ret mange penge og det er ikke en hemmelighed, dernæst så har jeg allerede betalt for hans mad tidligere i dag, så jeg syntes det er lidt fesen at han ikke kommer frem med sit dankort........han tjener uanset hvad, mere end jeg gør!!!

Jeg vil skyde på at hans timeløn ligger på halvdelen af hvad jeg tjener om måneden!!

Da maden kom spiste vi på terassen med udsigt over Kgs. Nytorv og alle menneskerne dernede, vi nåede lige at få den siste eftermiddagssol med.


Mens vi spiste på terassen så vi dem her.....

Jeg talte 7 men har læst at der var 20 eller mere som blev sat i luften fra Kassernen på Gothersgade for at markerer 200 års dagen for den første ballonfærd.

En af mine venner har fortalt mig om noget som hedder ViaPlay - det koster 99,95 kr pr. mdr at se tv og film derigennem, så det bestilt vi (JEG!!)  og så lagde vi os ind i sengen og så først "The Road" med Viggo Mortensen (VILDT uhyggelig film!) og så bagefter "Troldmandens Lærling" med Nicolas Cage, en okay film men nok mest for det yngre publikum - bagefter gav jeg Hr. Højesteret blowjob nr. 7 den dag og her til morgen fik han så blowjob nr. 8. Jeg blev kun slikket én gang og knaldet 5 gange.

Måske jeg lyder sur og mobset, men come on - enten så er det fordi han ikke tænder særlig meget på at slikke en pige eller også så er det fordi han ikke gider, altså fordi det er for mageligt at jeg bare ordner ham og så føler han ikke at han behøver gøre noget.......jeg ved ikke helt hvad det er, men dét irriterer mig grænseløst!

Hr. Højesteret lægger ikke skjul på at han gerne vil nusses, holdes om osv. Så det gør jeg hele tiden, men han er SÅ høj/bred/stor at når jeg ligger på siden ved siden af ham og han også ligger på siden så kan jeg slet ikke se noget fordi han er så bred!! Desuden ligger jeg sjældent på siden og derfor sover jeg ikke særlig godt når jeg skal ligge sådan og holde om noget der næsten er dobbelt så bred som jeg selv!

Men jeg gør det fordi han godt kan lide det, og da han sagde han havde ondt i ryggen smurte jeg hans ryg ind i creme og masseret ham i 20 minutter, jeg nusser ham hele tiden - altså heeeeeeele tiden og han nussede slet ikke mig :(

Han pillede end ikke på mig, jeg mener, hvis der ligger en fræk smuk nøgen helt renvasked nybarberet pige i helt rent sengetøj ved siden af dig, BURDE en mand så ikke få lyst til at pille bare LIDT ved hende??
Min veninde NeNe som jeg chatter med på facebook lige nu mener at jeg har gjort ham doven - at det er min skyld fordi jeg har givet ham så mange blowjobs så føler han ikke at han skal arbejde for sagen.........

Måske det er rigtigt.......men jeg holder altså virkelig meget af at give blowjobs og gør det jo lige så meget for min egen skyld, fordi jeg syntes det er SÅ frækt at kunne se og høre på manden hvordan han er underlagt min magt......men også fordi jeg selv ved hvor dejligt det er at blive slikket, det er bare såååååååååååå længe siden jeg er blevet slikket rigtig godt og dejligt - sjovt som ingen fyre spørger "hvordan kan du godt lide det" når noget af det første jeg spørger om er "hvordan kan du godt lide det" - jeg mener, der er jo mange måder at give blowjobs på, så selvfølgelig er der også mange måder at slikke en pige på........

Men hvorom alting er, så er der i hvertfald én mand i København (Charlottenlund) som har en rigtig rigtig øm tissemand i dag!! Til sidst kunne han næsten ikke holde ud at jeg rørte ved den - jeg havde det største selvtilfredse smil indvendig way to go Deirdre-Ann! Min tisssekone er også liidt slidt men ikke mere end at den godt kunne ha taget et par omgange mere - jeg kom heller ikke rigtig.........forstår ikke hvor dén evne er forsvundet hen?

Er det mon min krop der prøver at fortælle mig noget??

Hmm må men i nat sov jeg faktisk rigtig godt - og jeg havde den mest mærkelige drøm ever! Jeg gad altså virkelig virkelig godt vide hvad det er som gør at vi mennesker drømmer og hvad det er som gør at vi drømmer om netop dé mennesker og dé begivenheder!!?? Hvis nogen ligger inde med den viden så send mig bare et link!!!

Jeg ved at Norman har mange søstre, den ene er ret ung og har en dreng som må være 5½ ca. lige nu, han har nøjagtig samme navne som min ældste nevø i Sverige, altså undtagen efternavnet selvfølgelig og så har hun en søn mere som er nøjagtig lige så gammel som min anden svenske nevø dvs. ca. 2 år - de har så langt fra samme navn!
Anyway, det her ved jeg jo fordi Norman er lige så stolt af sin store familie som jeg er af min store familie og da hans første nevø blev født aflyste han et møde med mig for at køre til Viborg sidde med ham i sine arme få timer efter at han var født, jeg havde i mange år den mms han sendte til mig - anyway lang historie kort.

Jeg har én gang for mange mange år siden set et billed af Norman og hans søster og da jeg var venner med Norman på hans facebook kunne jeg selvfølgelig også se billeder af hans familie men han er super uorganiseret og der var sjældent kommentare til billederne, så jeg vidste aldrig hvem der var hvem og hvor billed var taget osv - manden er bare vildt vildt VILDT uorganiseret!! Han er sikkert super til at starte ting op men elendig til at følge dem til døren!!

Nå, men i nat drømte jeg SÅ levende om Normans yngste søster som jeg end ikke er helt klar over navnet på, måske hun hedder June - anyway vi boede begge to i USA, hvor jeg ved hun bor nu (igen fordi Norman i sommer fortalte stolpe op og stolpe ned om sin søster i USA) og en dag skulle hun et eller andet sted hen og pludselig svigtede barnepigen, hun kendte ikke mig - altså Norman søster kendte ikke mig men jeg kendte hende, altså forstået på den måde at jeg vidste alle de her ting som jeg jo ved nu om hende og *vupti* så kørte hendes barnepige fra hendes datter som er ca. 6½ år - de to drenge ved jeg ikke hvor var i drømmen - men hende her pigen har jeg aldrig set men her i drømmen sad vi ved siden af hinanden ved en poolkant -hun var helt utøstelig fordi barnepigen var kørt fra hende og hun var nu helt alene i hjemme, jeg kunne høre hende græde gennem hækken mellem vores huse og på en eller anden måde fik jeg mast mig igennem hækken...

(i en bikini?? SÅ ved man bare at det ER en drøm!! 1. jeg går aldrig i bikini 2. jeg vil aldrig førsøge at mase mig igennem en hæk halvnøgen!!)

Og dér sad så den sødeste lille pige, faktisk ret lang af sin alder med helt gullerodsfarvet feagtigt hår (nøjagtig samme farve som mit hår havde da jeg var barn) Hun var så ulykkelig men blev overhoved ikke bange for at der pludselig kom en halvnøgen kvinde masende gennem hækken (!) Jeg kan huske at jeg i drømmen sad helt tæt på hende og hun kikkede op på mig, hendes øjne var helt smaragt grønne, hendes øjenvipper helt hvide som mine og hendes øjenbryn meget lyse og så var hun helt stribet i hoved af at græde - jeg trøstede hende så godt jeg kunne og foreslog at vi legede "10-20-30" i swimmingpoolen - en leg jeg 100% har glemt hvad handler om.....men i drømmen kunne jeg godt huske den (nu er jeg så blank igen) og i næsten to timer svømmede vi rundt i vandet og leget sammen, jeg er super god til at svømme (er kystlivredder) og til at dykke og hun hang på ryggen af mig og svømmede uden vinger.

Bagefter fik jeg hende frotteret tør i et stort gult håndklæde (!) mens jeg lagde hendes badedragt til tørre i solen........egentlig noget meget uskyldig noget som jeg ville gøre med alle børn med største naturlighed, at ha en våd badederagt på er ikke sjovt, man får kold tissekone - men jeg kan huske at jeg i drømmen tænkte på om det nu var klogt at være nøgen med en fremmed pige......

Pludselig mens vi sad sammen på en lilla liggestol (måske den jeg har set i Jysk til 349 kr som jeg vil ønske mig i fødelsdagsgave) kom hends mor hjem, altså Normans søster June - hun kendte mig slet ikke, altså virkelig kender mig ikke men hun blev ikke spor sur på mig over at hendes lille datter var nøgen under håndklædet og sad og fik læst Anders And blade af en fremmed dame i en lilla liggestol.........altså der var heller ikke noget at blive sur over men jeg havde måske ikke taget det så let..........jeg kan huske at jeg tænkte at hun (Normans søster) havde løbeben, den der muskel man får øverst på læggen var ret stor, jeg er selv ved at få den - og med dét i tankerne gik jeg gennem hækken og ind til mig eget hus som så pludselig ikke var et skønt varmt hus i USA men min ulækkre bondegård.........og så vågnede jeg.....

Seriøst - helt serisøst, er det ikke VILDT mærkeligt at drømme om Normans søster? Og at Norman og noget omkring ham overhoved kommer ind i mine tanker på et tidspunkt hvor jeg overhoved IKKE har tænkt på ham?? Jeg mener han har overhoved ikke strejfet mine tanker siden jeg gik i seng lørdag aften!! Og pludselig er denne her lille pige med smaragd grønne øjne i min drøm.......

Mystisk - og igen kan jeg KUN sige med eftertryk at det er godt at tanker og drømme er uden beregning!

Bottom line, jeg er stadig træt som jeg sidder her - sover bare ikke særlig godt når der ligger et stort dampende brød i min seng og fylder og jeg er egentlig også stadig liderlig......Men jeg har mad i køleskabet og en lejlighed der ligner noget der er blevet bombet og mit sengetøj skal bare KOGES!!



Masser af Wokshop mad.......

Nasty Opvaskk blandet med strygetøj......

Total nasty sengetøj fyldt med sved, sæd, spyt, hår og ja sved.......

lørdag den 23. april 2011

Lørdag........

ARghhhhhhhhhhhhhhh Gud hvorfor har du gjort mig til sådan en partyabe??

Jeg keder mig SÅ meget!! Alle er på ferie! Ingen er hjemme!

Min coaching buddy er i Thailand (Kommer hjem på næste fredag)
Annabell er i Esbjerg
Barbara er i Schwitz
Bente er i Jylland
Lita er i New York (men kommer hjem på mandag!)
Maja er i Jylland
Maiken er lige kommet hjem fra pilgrimsvandring (!) og vil bare lave ingenting
Og Sofie er i Roskilde og laver hus med hendes kæreste og jeg gider ikke hjælpe mere efter jeg overværet hende sparke ham i kuglerne

Så hvad pokker skal jeg få tiden til at gå med? Pedro er udelukket at kontakte selv om han helt sikkert var klar på noget - han drikker desuden ikke og jeg har virkelig lyst til at drikke mig i hegnet på den ondskabsfulde måde!!

I går nat da jeg var oppe for at tisse var der mega kø foran Karel Van Mander - jeg kunne nemt gå derned alene men jeg tør ikke, tænk nu hvis Norman er der med sin plastik fantastisk frille, dét vil jeg simpelhen ikke udsætte mig selv for - så jeg bliver put på min terasse og ser på Københavnerne fra oven af!

Jeg mener, nu er det jo ikke sådan at jeg ikke kan underholde mig selv, for det kan jeg bestemt - og i dag har jeg udover at være til Fitness også været i Jysk Sengetøjslager for at kikke på borde, ikke at jeg skulle købe noget men det var rart at ha en ide om hvad tingene koster inden jeg tog på mit hemmelige loppemarked på Holmen. Jeg har jo også en svaghed for at køre ture - så jeg kørte en tur ud af Amagerbrogade og forsatte til jeg var i Dragør hvor min veninde Annabell's kæreste har en stor gård, desværre er den udlejet frem til juli næste år, så flytter de tilbage til København - forhåbentlig!!!!



Her ligger mit hemmelige loppemarked.......
Har også chattet medbåde NeNe fra London, min coaching buddy som er i Thailand og med min gamle lærerinde i Texas - så det er ikke fordi jeg er alene, jeg vil bare gerne snakke - snakke snakke snakke.......

Har ikke hørt noget fra Hr. Højesteret og af ren principsag så gider jeg ikke kontakte ham - jeg tænker at han bare er flad efter at ha været ene far i én uge og nyder stilheden nu da de nok er afleveret hos moderen og så høre jeg nok fra ham når han er frisk igen, men jeg har virkelig VIRKELIG lyst til fest og druk og selskab NU........men ikke nok til at jeg kontakter ham.....

Har også vildt meget lyst til at tale Pilgrismssnak med Maiken men hun var overhoved ikke i snakke humør da jeg ringede og straks går min hjerne jo hen til den anden person jeg kender som holder af at vandre, nemlig Norman men ej - ham skal jeg dæleme ikke ringe til!! Så heller Hr. Højesteret hvis det endelig skulle være men det skal det ikke. Norman kunne jo også ringe til mig hvis han ville snakke men når han ikke gør dét så er det nok fordi jeg i hans verden ikke har noget at bidrage med som han kan bruge og det er jo fair nok - jeg elsker også de dage hvor Norman ikke kan bidrage med noget til mit liv!!

Sidder og lytter til min afspilningsliste fra Youtube - gid jeg ejet alt den musik!!

Nå men jeg har også været ret så produktiv, jeg har fået kikket resten af billederne fra gården igennem og mangler nu bare at brænde dem på en cdrom med plantegningen og så sende det hele til min advokat på tirsdag, så har han det stadig rettidigt - og PUHA hvor bliver det skønt at ha det skidt ude af verden!!

Da jeg var på mit hemmelige loppemarked på Holmen så jeg disse to fantastiske vidunder!!

En gammel Nimbus Motorcykel - denne her var sort, den min far har er blå og det er sådan jeg mindes dem fra min barndom - jeg ved så ikke hvilket total sindsforvirret menneske der har valgt at sætte en metalramme med en moderne hjelmkasse bagpå motorcyklen (den kan lige skimtes til højre i billed) men det er jo sådan noget som gør vintage og antikke ting helt fucked up!
Når man ejer noget antikt og unikt så MENER JEG at man har PLIGT til at holde det orginalt og forsøge at skaffe orginale dele - og ikke sætte sådan noget pjat på!!!
Ejer SKAM DIG!!

Et andet sted stod denne her Fiat 500 - såååååå fin og med de fedeste røde plastik sæder, alle Fiat'ter fra dengang har plastiksæder, mine er sorte - lakken var rigtig fin og det så ud som om den havde fået en masse kærlighed men farven.......hmmm jeg er jo til farver - ELSKER farver!!

Her er min egen lille Fiat 600 - jeg tænker tit på at sælge den fordi jeg er i pengnød men den koster mig ingenting at ha fordi den ikke er på plader og så står den hjemme i mine forældres garage og er ikke i vejen (tror jeg da)
Min gudmor gav mig saddelmager designet betræk til siderne og nye måtter for at passe på det orginale, derfor ser sæderne grå ud herfra - men come on - er MIN Fiat ikke meget meget finere end den cremhvide??
Total en chick bil - en dag håber jeg at få penge nok til at få den herover til København så jeg kan køre i den herovre om sommeren...... :)

Jeg har også tænkt meget på min Bedste, hun elsker monarkiet (ligesom jeg gør) så jeg købte for 103 kr blade til hende og sendte dem sammen med et lille brev (skriftstørrelse 22 på computeren!) Så ved jeg at hun har noget at læse i når posten igen levere på tirsdag......jeg burde ha tænkt på det noget før så hun havde haft dem i påsken, for hun får nok ikke særlig meget besøg - det bider i mit hjerte at tænke på at hun sidde dér alene på plejehjemmet uden besøg........jeg skal så meget besøge hende igen når jeg kommer hjem til Jylland igen!!!

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt de her kulørte blade - jeg hader simpelhen den slags "journalistik" hvis det da overhoved kan kaldes det - men Bedste elsker billederne og for hende vil jeg gøre alt :) Endda æde min egen stolthed!

Da jeg skulle køre ind i bilelevatoren i dag, hvad tror du så der skete? Elevatore døren lukkede sig før jeg var inde!! Jeg har hørt om det, at den nogle gange åbner og så *bang* lukker med det samme - og fuck-it så skete det på MIN elskede bil.........jeg kunne ha tudet!! AF ARRIGSKAB!!!

Pisselorte Elevatordør!!
Den smækkede lige i på min kofanger........jeg tror dog (håber) jeg kan vaske det hvide af for det tror jeg bare er maling fra døren, men det væreste er jo at der også er røget maling af MIN kofanger........skal lige over den første så må jeg give min bil lidt kærlighed, den trænger både til at blive vasket, få tjekket olie, dæktryk, støvsuges, vaskes inden i og så kan det jo være jeg skal give den en omgang polering med farve i, som dækker de væreste ridser...........

Ja bevars jeg ved skam godt at min prinsesse bil ikke er den nyeste bil i rækken men den er MIN og den er HELT betalt af - og så er den det eneste jeg ejer fra "før" sammen med min elskede Mulberry taske......og jeg agter at passe rigtig godt på den!!

Jeg handlede lidt ind i dag, ikke meget, bare smørost og en melon - Hr. Højesteret sagde til mig at jeg var "meget kræsen" - sådan noget kan jeg godt blive lidt snobbet-fornærmet over, jeg kan da ikke gøre for at de fleste ting smager mærkeligt eller ser mærkeligt ud vel?

Mine børn skal ikke tvinges til at spise alt muligt ulækkert mad som feks. den sorte skorpe på leverpostegen! Jeg har læst at hvis man som barn er blevet presset til at spise visse ting så kan de ting i dag frembringe minder af tvang og ubehag og ene og alene af dén grund har mange kræsne mennesker ikke lyst til at spise visse ting - jeg kan huske SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mange episoder hvor jeg blev tvunget til at spise op eller spise ting jeg ikke kunne lide, enten skulle jeg blive siddene i køkkenet til jeg var færdig - hvilket jeg gladelig gjore bare jeg slap så det var egentlig ikke en metode fra mine forældres side som virkede - og så var der de andre gange hvor jeg blev tvunget til at åbne munden og få proppet noget mad ind som jeg så skulle synke mens far sad og råbte af mig......pwadder!!

Nå men feks. så kan jeg ikke lide melon - jeg ser folk spise melon som jo er en frugt omviklet med røget skinke - som jo er kød.......frugt og kød mixet sammen? Fy for fanden!! Sorry to say so men tanken alene er ulækker! Og da jeg så samtidig ikke syntes melon smager af noget, så har jeg bare aldrig spist melon - men så gik jeg forbi en dame i dag på en cafe som spiste så stykker rosa melon med en tandstik og jeg tæntke at det egentlig så ret godt ud........

Så da jeg var i Netto købte jeg en melon OG smørost og lavede mig den lækkreste frokost/aftensmad.....

Melon og Wraps med agurk og laks.......mums mums.

SO tasty!! Sjovt nok var der kun varmt vand i mine haner i dag, så jeg måtte drikke varmt vand til aftensmad/frokost og melonen smagte faktisk godt da jeg først fik gang i den.....så måske en anden gang igen.....

Ellers har jeg vist ikke noget at berette - jeg skal til at kvæle min strygebunke og så vil ejg nok gå mig en aftentur.....det er jo lørdag aften - og hvor gad jeg godt ha et tv der sendte tv i stedet for flimmer!!!

Forresten - fandt det her på politikkens hjemmeside - dét gad jeg godt prøve en dag, istedet for at gå! :)

Med Luksustog gennem Nordspanien!

Mærkelige Mennesker!!

Den dag jeg for hmmm har glemt hvilken gang startede i en ny folkeskole i en alder af ca. 10-11 år startede der også en anden pige.

Hun hed Ditte og kom oppe fra Nordjylland, om rygterne er korrekte har jeg aldrig sat mig for at undersøge da jeg er helt og aldeles ligeglad med hende - men rygterne sagde at hendes far havde spillet dem fra hus og hjem.
Ditte havde også en lillesøster som i dag er præst og som gik i klasse med min lillesøster - de to søstre var verdens mest dimentrale modsætninger!

Ditte og jeg startede på samme dag, hvilket jeg på det kraftigste kun kan sige er en super dårlig ide - børn der starter i en ny klasse er i forvejen udsatte og hvis der så starter to på én dag så er det ligesom tilfældighederne som gør hvem der bliver in og cool og hvem der bliver yt og mobbet - jeg blev det sidste.

Men havde jeg fået lov til at starte alene denne her første dag, evt. et par uger efter eller før Ditte så er jeg faktisk overbevist om at det hele ville ha set anderledes ud. Jeg havde meget tilfælles med klassen, til at starte med i hvertfald - jeg gik til Spejder ligesom 4 andre piger fra klassen, jeg kunne læse lyn hurtigt og masser af bøger og vidste mange ting, min far drev byens største virksomhed som havde ligget i dén by i mange år så mit navn eller vores efternavn var meget kendt i området - og jeg havde 4 andre søskende på skolen som alle sammen var super seje i deres klasse kammeraters øjne, samtidig var jeg en utrolig smuk lille pige med super langt tykt lyst hår med slangekrøller i - det hele kunne ha været så godt.....

Men Ditte startede sammen dag som jeg - hvad jeg havde på kan jeg ikke huske men jeg mindes at ha set et billed af både Ditte og mig inde i klassen, hvor det er nu er total ligegyldigt. Skolen var en lav bebyggelse fra Only God knows when og alting var brunt, brune vinduer, brune gulve, brune muresten - var det ikke brunt var det army grønt.........total depri skole og det er sådan jeg husker skolen - mørk og depri de næste 6 år før jeg gik ud af 10 klasse og flygtede til USA hvor jeg for første gang i 6 år var lykkelig!

Da vi står der i klassen, nede bagved bordene, Ditte og jeg og alle vores nye klassekammerater så havde Ditte begyndende spirende bryster - jeg var stadig Frk. Strygebræt og var heldigvis uvidene om at jeg ville forblive sådan de næste ca. 8 år fremadrettet - Ditte havde også blå mascara på og fortalte alle der gad høre på hende, hvilket var ca. hele klassen at hun netop havde slået op med sin kæreste oppe nordpå fordi "hun ligesom ikke var til langdistanceforhold......" ergo havde denne her 10-11 årige pige netop åbnede op for at hun var in the making of a new boyfriend!

Total luder kost! Hun ender da også med at blive 5 af klassens 10 drenges første gang, og stadig syntes de alle hun var helt fantastisk! Et par dage efter har tre andre piger i klassen også blå mascara og de fire piger fandt hurtigt sammen i en lille klike - jeg vil bare kalde dem De 4 Kællinger.

I vores klasse var der også en dreng som var adopteret fra Korea eller sådan noget, han brugte høreapperat og var total lang og ranglet. Han plejet at flippe helt ud og smide med borde og stole, jeg fandt hurtigt ud af at det var fordi han ikke kunne høre noget og når folk så grined af ham så flippet han ud, så jeg kikkede altid direkte på ham når jeg talte med ham og så talte jeg højt - tit fik jeg lov til at ordne papirene i hans taske *griner* jeg har altid elsked sådan noget "ordens nogen" og så sad jeg der og hældte krummer og papir ud af hans skoletaske og satte hans papir ind i mapperne.
Ham her drengen var super til rundbold og blev altid valgt først. Jeg blev aldrig valgt til noget.

Der var også en anden pige i klassen, hun havde altid sådan nogle lange negle med sorte rander under og så pillede hun bussemænd hele tiden, nogle gange spiste hun dem og andre gange tørrede hun dem af under bordet - hun var stjerne skarp og den dag i dag arbejder hun som Atomfysiker, jeg kom egentlig rigtig godt ud af det med denne her pige, vi kørte hjem sammen i bussen men vi var alligevel meget forskellige selv om vi havde kærligheden til bøgerne tilsammen. Pigen her blev aldrig mobbet hun blev ligesom bare frosset ude - dér er STOR forskel på at blive mobbet og så blive frosset ude - jeg vil til enhver tid vælge den sidste ting, men man vælger jo ikke selv når det kommer til sådanne ting!

Og så var der mig i klassen...........jeg var nok, set i bakspejlet, klassens smukke pige, men jeg var også lidt mærkelig fordi jeg var så skarp (min alder taget i betragtning) Jeg læste helt vildt meget og elskede at gå til Spejder, måske ikke lige de mest fede ting at være intersseret i når man nærmerer sig teenageårene og så fik der jo kun 1½ år så fik jeg min første lillebror og 11 måneder senere så fik jeg min anden lillebror som begge to fuldstændig overtog mit liv - jeg elskede dem!

Men fordi Ditte og hendes lille latterlige "bande" var så cool i klassen så skulle der naturligvis være nogle modpooler, noget der var un-cool, og det blev mig. Der var også andre spejder piger i klassen, andre kloge piger, men jeg var jo den nye pige og den nye pige var der ingen som kendte og dermed ingen som havde noget forhold til, det er i hvertfald min filosofi - at det er derfor jeg blev udvalgt, for det kunne lige så godt ha gået den nøjagtige modsatte vej.

Samtidig kunne jeg ikke ha været mindre interssret i drenge end jeg var på det tidspunkt, jeg havde masser af brødre og elskede dem alle men udover dét så anede jeg ikke hvad man skulle bruge en drenge til - men det gjore Ditte og rygterne spredtes......

Anyway, den dag i dag har alle De 4 Kællinger børn, de to af dem er skilt igen fra deres mærkelige mænd som både har banket dem og ja gud ved hvad - de to andre aner jeg ikke hvad laver, jeg ved hvor de bor men jeg har ikke set dem i årevis - og heldigt nok for det!

Nå, men min morgenpointe med hele det her skriveri er at jeg har lagt nogle billeder på facebook af min fine nye lejlighed - nogle andre billeder end dem her på bloggen, nu har jeg så fået en del kommentare på min lejlighed og mine billeder og jeg er selvfølgelig pave stolt af mit nye hjem!

Her til morgen har hende her Ditte så skrevet på min facebook - hun er der vel og mærke KUN fordi hun ligesom selv har tilføjet sig selv tilbage da jeg lavede radio - utrolig så mange "venner" man pludselig får bare fordi man taler i en mikrofon - total langt ude latterligt!!!

Men hun skriver til et af mine billeder:
"Alt godt kommer til den flittige - og den der har været så grueligt meget igennem! :0) Det kan være du giver en kop kaffe i din nye penthouse en af de mange dage man er i Staden?"

Øhhh og sig mig så lige igen Ditte Møgsæk - HVORFOR vil du overhoved sidde på min terasse og drikke kaffe?? HVAD skulle vi dog tale sammen om?? HVAD har vi dog til fælles? Ikke engang vores minder fra folkeskolen er ens!!
Og ja jeg har været så grueligt meget igennem - men hvem fanden er skyld i det din møgso???

Du gjore mit liv til et levende helved i 6 år - jeg græd hver dag jeg skulle i skole og når jeg læser i min kontaktbog så er det ene af "Deidre-Ann var fravæende fra skole i går pga. ondt i maven" - jeg havde kronisk ondt i maven og ingen, ingen tænkte at det var underligt at en helt almindelig pige pludselig udvikler så kraftige mavesmerter!!!

I dag har jeg aldrig ondt i mave mere!!

Hvorfor fanden vil en så klam anorexia tynd luder dulle hjem til mig? Der skal danses på min grav i fuld dagslys før jeg overhoved vil overveje at have nogen former for kontakt med de her mennesker fra denne her skole!! Det er iøvrigt også de eneste mennesker i denne her verden som kalder mig for "Deirdre" - og fuck hvor jeg hader dét navn alene!! Som om der ikke er 1 million mennesker med dét navn!! Men vi havde en lærerinde som hed "Ann" så dét kunne jeg jo ikke hedde og jeg måtte for guds skyld ikke bare hedde mig helt almindelige navn "Deirdre-Ann"
Folk skal altid spørge mig "Hvad vil du helst kaldes?" Øhhhhh hvad fanden tror du jeg vil kaldes? Sku da ved mit navn - tror du jeg underskriver alle mails, papir m.m. med mit fulde navn hvis jeg bare ville kaldes dele af det? Tror du jeg ville præsenterer mig selv som "Deirdre-Ann" hvis jeg bare gerne ville være "Deirdre"? Use your fucking mind - fucked up by, fucked up skole, fucked up mennesker!

And I'm NEVER going back!

Bortset fra dét så har jeg sovet godt i nat, med terasse døren åben og jeg har  næsten ikke hørt larmen udenfor, så jeg er ved at blive bedre til at sove igennem! :)

fredag den 22. april 2011

Lang Fredag 2011

Puha hvad har jeg bedrevet i dag - eller ikke bedrevet måske?

Efter at jeg skrev sidst gik jeg i bad og dullet mig op, elsker det når jeg har god tid - nåed også lige at skifte tøj tre gangen, jeg kan virkelig mærke at jeg begynder at savner at købe lækkert tøj, har ikke shoppet tøj siden only God knows when - udover når jeg mysteryshopper i Vero Moda og HogM, men så er det jo tøj jeg får betalt for at købe.

Anyway, jeg syntes skabet trænger til kvalitets tøj efterhånden og nåe nej jeg har jo ikke et skab så det må blive papkassen som trænger til lækkert tøj! ;)

Bagefter satte jeg mig ud på min elskede Terasse hvor der er sol om eftermiddagen, kun på den ene halvdel men det er bedre end ingenting - dér forsøgte jeg uden det store held at lave en ny omgang French Pedicure på mine tågnegle.......tjae.....

Hvilken par klip-klapper skal jeg vælge??

Ready to go.....
Og så kan jeg se at resultatet er så dårligt at jeg end ikke har taget et billed af mine tær......doooo!

Nå men bagefter kom min veninde Maja og med to dåseøl i tasken gik vi ned og købte en sandwich og travede ned på Nyhavn og satte os på kajkanten sammen med hundrede af andre mennesker, vildt hyggeligt syntes jeg - Maja er Københavner og syntes ikke Nyhavn er fedt, jeg syntes det minder mig om Den Spanske Trappe i Århus, vand med mange mennesker omkring drager mig...........vand alene drager mig også men så skal det være vesterhavet og den brede hvide sandstrand...........når jeg engang får penge igen så vil jeg købe mig et sommerhus i Blokhus eller Løkken, Mormor og Morfar havde et i Løkken, det hed "Læ" og ligger der endnu........ gid det var mit hus!

Men altså, det var vildt hyggeligt og jeg nød at se et menneske igen, at snakke og at sidde i solen og føle at jeg høre med........så skønt!

Bagefter gik jeg hjem og arbejded videre på min gamle kommode - og gjore en opdagelse jeg gerne havde været foruden!!

Klar med det to første skuffer ud af 4

Hvor er den egentlig fin når malingen kommer af!

Pludselig kunne jeg se at der engang har været større beslag omkring nøglehullet - der var, da jeg fik den for snart 15 år siden nogle små sorte plastik dimser omkring nøglehullet, de var alle undtaget én knækket så jeg tog dem af, men jeg har altid troet at det var de orginale, det kan jeg så se nu at det ikke er, for der har engang - for mange mange år siden siddet et bredere beslag - hvordan mon det har set ud??
Inde i mit hoved har det været et messingbeslag.........men er det korrekt? Øv at jeg aldrig kan finde ud af sådan noget!

Det var på alle skufferne...

Og så kom turen til spejlet/overskabet

Øhhhhhhhhhh og så var det lige at jeg opdaget at dét overhoved ikke er laved af samme slags træ!!! Sikkert slet ikke i samme årti!

Sådan her kan det jo ikke stå inde i mit soveværelse.......var ellers begyndt at syntes om træfarven! Kommoden skal selvfølgelig slibes helt i bund og ha masser af lækker olie men det var jo pga. overspejlet at jeg ville ha det herover.......så havde jeg ligesom en kommode OG et sminkebord i én og samme møbel........nu er jeg ligesom tvunget til at male det!
Med mindre.............jeg er villig og parat til at smide det her møbel ind i bilen igen og køre det hjem og tage et andet og endnu større møbel som har to låger, to skuffer, et par hylder og spejl og som er total brunbejset og som står på gården med over.........men dét kan jeg allerede nu mærke at dét er jeg ikke hverken villig eller parat til!

Jeg gad godt vide hvorfor det her maling er SÅ svært at få af! Og oven i så flækket spejlet pga. varmen fra varmepistolen FLOT DEIRDRE-ANN!!!

Og nu sidder jeg så i min stue og fryser og er sulten men der er - igen ikke nogen som har laved mad......øv! jeg tror det er påt ide jeg laver lidt hygge for mig selv, i morgen skal jeg op og til fitness - koste hvad det koste vil, jeg kan mærke at jeg ikke er til løbeture udenfor lige nu, er i alt for dårlig form og giver alt for let op, det er ikke så nemt at stoppe et løbebånd, så det er bare fuld fart fremad!

Tænker at jeg måske bare kan nøjes med at løbe 3 km hvis jeg så løber til i stedet for 5 km i lunte trav? Det første burde vel forbrænde mere og så nogle mavebøjninger og en cykeltur - bliver også nød til at tænke over at jeg skal i form til min pilgrimstur........! ;)

Og appropo pilgrimstur, min veninde Maiken er allerede kommet hjem igen! Hendes mor kunne ikke holde ud at gå så langt - hun er kun 65 år, jeg blev overhalet af en fransk dame på 81 eller 88 år (har glemt hvor gammel hun egentlig var men hun var noget i 80'erne) og hun travet lystigt derud af, det havde taget hende én måned og 9 dage at komme frem - dvs. hun gik langsommere end mig men hurtigere end sneglen Norman det luksus dyr!! Ha Ha!

Med dét i tankerne så undre det mig vildt meget at Maiken og hendes mor allerede har givet op og taget hjem, de tog afsted d. 13 tror jeg det var........det er kun lidt over 1½ uge.......det er jo den tid det tager at vænne kroppen til at gå, efter én uge er man i top form! Den første uge er lort og turen over pyrenæerne var hård men ikke nær så hård som O'Cebreiro!! Jeg har hørt at folk som syntes Pyrenæerne var pice of pie, ligesom jeg gjore eller ikke helt pice of pie men jeg syntes ikke det var så slemt som folk siger, men for de mennesker hvilket inkluderer mig selv så skulle O'Cebreiro bjerget være helved - og omvendt, dvs. dem som dør over Pyrenæerne vil kunne løbe op af O'Cebreiro (næsten)

Men Maiken og hendes mor har taget taxi over begge bjerge og ja faktisk det meste af vejen..........total snyd hvis du spørger mig men enhver laver jo sin egen camino som man ønsker....der er vel egentlig ikke nogen "rigtig" camino eller nogen "forkert" camino...........selv om jeg stadig syntes at en ægte pilgrim sover på Alberguer HELE vejen og bære sin egen baggage HELE vejen og går HELE vejen, men det er jo bare min ide og overbevisning - jeg ved at der er MANGE som ikke gør det - men JEG er sejer end de fleste og gjore netop det som jeg netop har beskrevet og så bare jeg samtidig en muresten på 3,3 kg. mere end halvdelen af vejen!!

Den lagde jeg ved Cruz de Ferro og selvfølgelig lige dér døde mit kamera så jeg har intet billed af det, en pige fra Bulgarien har taget et par billeder af det men trods flere rykkere på mail har jeg aldrig fået billederne så nu må jeg hive en ny sten ud til næste tur og så tage den med og lægge dér OG så tage 10 billeder selv!!