tirsdag den 31. maj 2011

Tirsdag Aften

Jeg er - for at sige det mildt og som det er - HELT kvæsted......jeg har arbejdet SÅ meget de sidste par dage. Efter 10 timer (stående i høje hæle) på arbeje er jeg hver dag kørt ud og gjort rent på Vesterbro i min. 5 timer, i alt har jeg gjort rent i 16 timer og ejeren af lejligheden har lige skrevet en sød sms hvor i hun bla. skrev "Hooool nu op hvor er her fint!!!!! Jeg blev helt blændet da jeg kom ind!!!!!!!!! Super flot klaret!!!!!!!" så det er jo skønt at høre at mine mange timer på knæ, helt bogstavelig talt har gjort indtryk på damen - om ikke andet så er jeg dygtig til at gøre rent! ;)

I dag efter at jeg havde skrevet sidst tog jeg et velfortjent bad og så tog jeg ud på arbejdet og afleverede den opsigelse de har givet mig i underskreven tilstand, jeg spurgte også om jeg måtte købe et par sko som jeg havde lagt til side så jeg kunne købe dem når jeg fik løn, de er ret dyre i butikken men koster kun 280 kr i indkøb og mærkelig nok gav de mig lov til det, de ved selvfølgelig ikke at jeg ikke har tænkt mig at komme på arbejde i på mandag.....

Men fik jeg mig da et par flade fine sko - det er ikke et par Marc Jacobs men de er rigtig fine, lidt rå men alligevel fine


Sko fra Stylesnob

Total hævet røde fødder efter 7 timer på rengøringsjob

Bagefter tog jeg hjem og faldt mere eller mindre i søvn som en sten på sengen i 1 time hvorefter jeg mødtes med nogle af pigerne fra butikken til Sushi, vi skulle ha spist på Running Sushi i Stormgade men det blev laved om fordi en eller anden mente at det var dårlig sushi, jeg har nu været der mange gange og det er både godt og billigt og så er der meget mere at vælge imellem, og så sender de også frugt mv. rundt. Anyway vi endte et sted tæt på Storkespringvandet, det var også fint men vi sad i kælderen tæt på toiletterne hvilket jeg synes er nasty - just my opinion - og så var det virkelig dyrt! Jeg kom af med næsten 300 kr!!



DYR sushi!
God nok har jeg lige fået løn men come on, jeg skal altså spare, havde vi spist det andet sted var jeg sluppet med 200 kr i alt så sådan en "ændring i planer" huer ikke min pengepung, havde jeg vidst at det var så dyrt hvad jeg ikke taget med - nå men dét må jeg ikke tænke for meget på for aftnen var hyggelig, men tænk at spise for flere penge end et par sko koster!!!

Hmm nå - forresten, damen jeg har gjort lejligheden ren for havde jo ikke lagt nok penge, og jeg vil gerne have pengene nu, det er noget rod når sorte penge bliver betalt bagud men hun er slet ikke hjemme i morgen og jeg køre jo til Jylland allerede i morgen middag da jeg skal i ud og spise med Barbara og Anika i morgen aften - puha får helt stress af alle de mennesker jeg skal besøge når jeg endelig er hjemme!!! Bedste, min Gudfar, Barbara, Anika, Bente og når jeg nu lige sidder og skriver så kommer jeg i tanke om at jeg også skal mødes med Skrothandleren på ejendommen, jeg har jo (sidste år) skåret hele stalden ned med en vinkelsliber, det er massivt jern og priserne på jern er høje lige nu, så hvis jeg vil have nogle gode penge så er det nu - sidste gang fik han en rigtig god pris af mig så nu må den gå den anden vej, dét skal jeg nok fortælle ham!!! Jydekrejleren skal ikke tro at jeg er tabt bag en vogn bare fordi jeg bor i Kjøbenhavnstrup!!!

Fredag skal jeg til tandlæge med min Gudfar, får helt ondt i maven af at tænke på at jeg skal køre i bil med ham alene...........og appropo fredag, jeg skal også hente mit regnskab hos revisoren.....

Og finde ud af ang. min bil og syn.........og pakke bilen - fuck it der er meget jeg skal huske og jeg som drømte om at sove længe i morgen og bare nyyyyyyyde at jeg ikke skal stresse efter noget - dét kan jeg vist godt skyde en KÆMPE HVID TRÆSTAMME efter!!!

Løn!

Jeg har endelig ENDELIG fået løn!! 13.669 kr for at være helt nøjagtig - hvor er det skønt! Men hvor skal jeg også passe godt på dem, jeg ved jo ikke hvornår der kommer så mange penge ind på min konto igen!

Har desuden tjent 2266 kr på at gøre rent hos skuespilleren og 300 kr hos det andet ugentlige rengøringsjob



Færdig! Og nu er der rengørings ting i skabet!
SÅ rent!

Jeg kom i seng kl. 01.00 eller senere, kan slet ikke huske det - var oppe og afsted igen kl. 07.00 og kl. 11.30 kørte jeg så ud til det andet sted hvor jeg gør rent - og hvor blev jeg glad da jeg så denne her seddel ligge til mig - så er det at jeg igen husker hvorfor rengøring er SÅ meget bedre end at stå i en dum butik hvor de kalder en for Lizzy!!

Er dét ikke en skøn besked at få?? :) Me gusta

Og så var der også liige lidt slik.......taget i betragtning at jeg ikke har fået noget at spise i går aftes og at kl. er 14.16 og jeg stadig ikke har spist så er det ret flot at jeg ikke bare ÅD hele skålen!!

Min coach ringede også og fortalte mig at hun - helt uden at jeg havde bedt hende om det eller spurgt om det - havde ringet og lagt et godt ord ind for mig hos hende hvor jeg har sendt en jobansøgning afsted til, var dét ikke bare sødt gjort?? Jeg blev helt rørt og måtte tørre næse i min bluse mens vi snakkede fordi den begyndte at løbe, jeg kunne jo ikke så godt begynde at tude i røret men sagde til hende at dét var så pænt af hende og lige hvad jeg havde brug for at høre, altså at et andet menneske helt uden bagtanker gør noget godt for mig - ligesom jeg så tit gør ved andre.

Og dagen i dag var bare dagen hvor jeg havde brug for netop dét og så får jeg både et opkald fra min coach og en lille seddel fra damen hvor jeg gør rent...........I love my life despite it all - for der er så mange gode mennesker i det!

Er så træt lige nu at jeg næsten ikke kan se - skal ud på arbejde og aflever opsigelsen i underskrevet tilstand men først skal jeg vist liiige i bad!!! Stinker under armene og ja resten af kroppen kan jeg heldigvis ikke sådan lige nå med min næsten men den lugter sikkert på samme måde!!


Lige ét billed mere for at vise HVOR beskidt der faktisk var........

Rengøring!!

Puha hvor har jeg gjort rent - i 6 stive timer i træk! Jeg er SÅ flad!

Vil ikke skrive super meget om rengøringen af den mest beskidte lejlighed jeg har gjort rent ever, for billederne taler mere end mine ord gør........

Find noget......

Skuffen under komfuret - og prøv lige at se gulvet!!

Vand.....!
Beskidt gulv, blitzen gør desværre at det ser renere ud end det er.....

Once upon a time var gulvet hvidt.....

SÅ beskidt!

Nasty køleskab

Lækkert køleskab
Start på gulvvask i køkkenet....

Der er nu ikke noget så skønt som at gøre rent et sted hvor man kan se hvor man kommer frem!!

Håber virkelig ejeren af gulvet bliver GLAD!!

Mens jeg gjore rent tænkte jeg meget på min dag i dag - jeg har nu fundet ud af hvem min stalker er, det er en fyr som hedder Johnny, aner ikke hvem det er og det selv om jeg fik både navn og efternavn og adresse. Politiet sagde at jeg kunne få ham sigtet for blufærdighedskrænkelse - men jeg ved ikke rigtig, jeg bliver lidt nervøs ved tanken........jeg mener hvad sker der hvis han bliver sigtet? Bliver han så sur på mig og når han har mit nummer ved han så også hvor jeg bor??

Men jeg tænkte også på noget andet, noget MEGET mere positivt - jeg tænkte på at jeg jo kunne tage tidligere afsted på min pilgrimsvandring!!!! Nu er jeg jo ikke bundet af et arbejde - jeg er FRI og kan rejse når jeg vil.........Århhhhhh hvor en fantastisk tanke!!!

Camino France here I come!!! I'm so fucking ready til noget sjælefrihed!!

Men nu må jeg heller sove da jeg skal op i morgen og gøre mere rent, både i skuespiller lejligheden men også på mit faste sted - money money money!

mandag den 30. maj 2011

Èn Opsigelse Og Èn Stalker

De sidste par dage har været vildt mærkelige - jeg har ligget vandret for at tjene penge og jeg har haft så ondt i min ryg at drømmen om en sofa eller noget andet blødt til at aflaste min krop har ligget som nr. ét i mine tanker, jeg mener jeg kan jo ikke ligge i sengen hele tiden vel!

Nå men i dag tog jeg som altid på arbejde og så kom ejeren af butikken på besøg, altså hende som jeg næsten deler navn med - hun kaldte mig ind til sig og ville gerne fortælle at hun syntes jeg var asocial (!) - her vil folk som kender mig skrige af grin, jeg er verdens mest sociale lille høne - men derudover så var jeg også mistroisk, negativ ladet og et dårligt menneske, altsammen ting jeg slet ikke kan nikke genkendene til - jeg var lige ved at sige "Nåeeeee så er det dérfor jeg skal ud og spise med pigerne fra butikken i morgen??" men jeg sagde ikke noget, jeg blev total coaching agtigt på MIN banehalvdel men NÆGTEDE dog at skrive under på opsigelsen som hun stak i hoved på mig, før jeg har talt med HK.

Dét blev hun så pænt sur over og mente at når de nu har drevet virksomhed i 36 år så kunne hun ikke forstå at jeg overhoved behøvede at gå til HK - øhhhhhhh når man høre så meget og derefter får en HÅNDSKREVEN kontrakt så er der vist stor grund til at gå til videre, jeg mener, jeg er end ikke storudlejer men jeg har da min lejekontrakt liggende på computeren.......er det ikke et minimum at man ikke afleverer en håndskrevet kontrakt??

Nå men jeg er altså super stolt af mig selv og af at jeg sådan tog det så cool, jeg fik end ikke tåre i øjene! Jeg plejer ALTID at begynde at græde når jeg bliver ked af det eller får skæld ud eller når mine følelser er i klemme, åbenbart var der ingen af de punkter som blev ramt i dag, selv ikke da jeg hørte et andet menneske sige at jeg var et dårligt menneske - dét sagde min ex-kæreste ellers også til mig engang for 9½ år siden og jeg husker dén sætning som var den sagt i går!

Dernæst, så tror jeg at jeg har fået mig en stalker............det er faktisk både lidt komisk/sjovt men også lidt ubehageligt og jeg kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal håndterer det.

Den sidste måneds tid har min telefon hmmm måske ikke ofte men tit eller nej nogle gange ringet midt om natten, enten fra hemmeligt nummer eller også fra et nummer som ikke kan slåes op og når jeg prøver at søge på det så sker der ingenting - når jeg tager den er der bare stille i røret eller også er der en som trækker vejret. Super mærkeligt.

I dag har jeg så modtaget en del mms'er af en stiv pik........!


Stalker Pik!

Ja en stiv dillerdaller. Jeg kender jo ikke nummeret og kunne selvfølgelig godt ringe til det, men det gider jeg ikke - da jeg fik billed skrev jeg tilbage: "Dem har jeg set en del af, hvem tilhørere den her?" Og så svare personen tilbage 30 sek. efter "Den tilhører en Prins..." hvortil jeg svare tilbage "Få dig et liv ik" - og så har jeg ikke hørt mere.

Jeg har netop sendt en mail til min veninde Anabell hvis kærestes mors' kæreste er tidliger chef for PET, så i morgen ved den her tid ved jeg 100% hvem det er som ligger og ringer og sms'er til mig, vildt mærkeligt at gøre sådan noget - gad vide om det er en jeg har knaldet? Syntes ikke jeg kan genkende dén der diller, der ser alt for stor ud til at det er en jeg har haft fornøjelsen af, dernæst kender jeg kun én som ville shave sådan som den der er shaved og det er Hr. Højesteret og det er ikke hans nummer, og hvorfor skulle han også gøre det? Desuden er hans ikke nær så stor.

Så en total mærkelig dag, to ubehagelige ting men ingen af dem gør mig sådan rigtig ked af det inden i, jeg bliver bare lidt irriteret - Gud hvor er jeg blevet "voksen!" :)

Kære Hr. Gud, thanks for making me grow up emotionally

Og nu skal jeg så ud og gøre mere rent i hende skuespillerens lejlighed, glæder mig helt :)

Nåe ja, så kom der forresten også en fyr ind i butikken i dag med en plakat fra Karel Van Mander og én billet til en billig flaske sprut - jeg blev helt forvirret og skyndte mig bare at sige tak til den forholdsvis lille fyr som kom med det - jeg hængte plakaten op i "frokoststuen" og snuppede selv flaske kuponen blot for at opdage at den KUN kan bruges 1. juni - hvor jeg jo er i Jylland!!

Damit - tænk hvis jeg lige havde været heldig dér og fået en billig flaske som jeg kunne ha gemt og delt med min coaching buddy når hun kommer hjem?? Øv altså.....

Money Money Money

Jeg har simpelhen ligget vandret hele sidste uge, hver dag har jeg arbejdet fra åben til luk i butikken blot for at finde ud af at min chef, uden at informerer mig har inddraget min fridag i morgen tirsdag - hvilket hun ikke kan gøre sådan rent lovmæssigt da det skal varslets 3 uger før, men dernæst så har jeg jo to andre jobs som jeg arbejder på hver tirsdag så jeg kan ikke bare sådan lige lægge mine planer om!

I dag er min "gå tidlig dag" jeg har fri kl. 17.30 men den har hun også ændret, men igen, jeg skal op og gøre rent i den der skuespiller lejlighed så jeg skal bare gå "tidligt"! Det bliver spændene (af den slags spænding jeg godt kan undvære) at se hvor stor en kamp jeg skal kæmpe i dag for at holde på mine rettigheder........

I går efter 10 timers arbejde tog jeg hjem, powernappet i 45 minutter fordi jeg simpelhen havde så ondt i ryggen af at stå op, det hjalp helt gevaldigt at ligge på ryggen og sove - så afsted til verdens mest beskidt lejlighed, blot for at finde ud af at det 150 kr i timen jeg skulle have for 5 timers arbejde var blevet reduceret til 500 kr hvilket kun var betaling for 3,5 timer...........og hvor var pengene til rengøringsmidler? Damen ejer end ikke en spand!!!

Jeg smset med hende og vi aftalte at jeg bare skulle gøre rent og så skrive timerantallet til hende så får jeg pengene når hun kommer hjem - det er lidt af en satsning fra min side af, for jeg brugte 5 timer i går aftes ALENE PÅ KØKKENET som var SÅ beskidt at du tror det er løgn, har taget billeder jeg lægger ind når jeg lige får tid - i dag efter arbejde skal jeg også derop og det samme i morgen tirsdag når jeg har været ude og gøre rent det andet sted også - hele tiden tænker jeg om jeg nu også får mine penge, både fra butikken og fra hende her skuespillerdamen............

Hvis jeg ikke får dem er jeg så fucked 1. juni når regningerne skal betales............jeg har nærmest kronisk ondt i maven ved tanken ALENE!

Men i går aftes da jeg knoklede løs tænkte jeg hele tiden "penge penge penge" når jeg fik ondt i ryggen igen - jeg SKAL bare ha penge nok til at betale min termin, banken skal IKKE tage min gård og dermed min ungdom væk fra mig - dén gård har kosted mig alle mine år i 20'erne og jeg vil selv bestemme hvordan og hvornår den skal afvikles og også til hvilken pris!!!

Så jeg knokler løs..............og nu må jeg heller smutte så jeg kan komme på arbejde i slaveriet, komme hjem igen og hoppe i mit lilla velour sæt og så på rengøringsarbejde til meget sent i nat - fodnote til mig selv: Husk radio for den fine radio damen har kan KUN spille hvis man har sådan en Ipod eller Iphone eller noget andet fancy lort som jeg jo ikke har, ergo gik jeg og gjore rent uden musik, dét er naller!!!

Længe leve min røde radio fra 1972!! :)

søndag den 29. maj 2011

Positivitet Vs. Negativitet

Det positive ved at skal arbejde søndag morgen er at jeg kom tidligt op, fik et dejligt bad (på udlejers regning) skrabet missen og vasket mig dejlig ren igen.
Jeg er endda så overskudsagtig at jeg har taget min klamme ugelange opvask - øv hader når opvask begynder at lugte! Jeg er virkelig IKKE en ørn til opvask!!

Det negative ved at skulle op og på arbejde en søndag morgen er at jeg efter så mange dage med åben og lukkevagter er ved at være helt brændt af og bare er kronisk træt, specielt i lænnen - gad virkelig god få en omgang massage, århhh hvem der bare havde penge! Min coaching buddy har fået massage i New York tre gange på én uge.......sikke en omgang luksus og hvor ville jeg gerne prøve at blive nusset til jeg ikke orker mere....

Det andet negative er at jeg nu har fået min menstruation og min mave og underliv føles som ét stort åbent sår og er helt ømt og ja ømt......der er vist ikke andre ord der kan dække over hvordan det føles at have ondt i maven. Jeg skal igen være kreativ i mit 50x50 cm brede tøjskab og finde noget nyt tøj at tage på - mest af alt har jeg bare lyst til at tage noget på som ikke strammer på maven, men det er også lidt koldt udenfor så jeg skal heller ikke være for bar for så fryser jeg........

Det negative er også at når jeg har taget opvasken så får jeg lyst til at gøre resten af badeværelset rent så jeg kan få en helt ren lejlighed igen - men dét har jeg ikke tid til - og i dag når jeg får fri tager jeg ud på Vesterbro til hende skuespillerens lejlighed og starter med at gøre rent, der er monster beskidt derude og jeg tør ikke vente til mandag efter arbejde med at starte for så tror jeg at det er alt for stor en mundfuld fordi jeg er så træt og jeg skal jo være færdig inden tirsdag hvor hun kommer hjem - og tirsdag skal jeg desuden også gøre rent det andet sted jeg normalt gør rent.

Jeg har pakket lidt rengøringsting - hun har godt nok lagt penge til at jeg kan købe rengøringsting men det er jo søndag og jeg tror de fleste butikker har lukket når jeg får fri så jeg tager ingen chancer.

Jeg har netop fundet en kongeblå kittelkjole fra H&M frem fra skabet, jeg købte den hmmmm........faktisk er jeg helt blank men jeg tror jeg købte den enten i USA eller i London - og da jeg aldrig har været i en H&M i USA så må det være i London og jeg har ikke været tilbage siden jeg fik min eksamen i 2008, så kjolen er gammel men jeg har aldrig haft den på fordi jeg altid har følt mig lidt for tyk, en kittelkjole skal sidde pænt på kroppen ellers skal man ikke tage sådan en på - og nu kom jeg lige til at tænke på den og *vupti* den sidder pænt på kroppen!!
Og selv hvis jeg har lange underbukser på under, altså den slags som piger hvis lår gnider mod hinanden og skaber røde ømme hudområder når der er varmt går med, ja så kan man stadig ikke se dem - HELT perfekt, hvis det altså ikke var så fucking koldt udenfor!!!

Hvad sker der for flere dages rengskyld og hagl? Sol Sol kom nu frem!! (og så tænker jeg lige at jeg nok vil fortryde de ord når jeg går i Spanien i 40 graders varme!!) Men lige her og nu i Danmark er der koldt, himmelen er godt nok blå hist og her men den er dækket af tunge hvide skyer og da jeg før havde terassedøren åben for at få luftet ud var det rocker koldt udenfor! *Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr*

Jeg har sovet rigtig dårligt i nat, jeg har en følelse af inden i at min økonomi er ved at skride igen, håber det bare er forbigående men det føles som om jeg har alt for mange regninger og alt for lidt penge......

Der er huslejen, telefonregningen og så er der revisorregningen, der er også terminen på gården og forsikringerne - og så er der pludselig bilen som skal synes, havde på en eller anden lykkelig måde glemt at det var i år, trode det var til Maj næste år.......jeg kan bare slet ikke forestille mig et liv uden en bil selv om det sikkert også ville være okay, men jeg elsker bare min bil, den giver mig en frihed jeg ellers ikke ville have, en frihed til bare at gøre hvad jeg har lyst til når jeg har lyst fordi jeg kan........måske jeg skulle prøve at punke min gudfar for penge igen.........det virkede bare ikke særlig effektivt sidste gang. Måske jeg skal sige at jeg kun ønsker mig at min bil går gennem syn af ham i fødselsdagsgave, ikke at jeg plejer at få nogen gave af ham overhoved anyway men det kunne jo være at han ville give mig dét som gave.........men så står jeg pludselig igen i gæld til ham, vil jeg det? Og står jeg så vitterlig i gæld til ham?

Jeg skal feks. køre ham til tandlæge på fredag hos min tandlæge, han har 5 tænder i munden og tanken oma t skulle køre med ham alene i en bil er nok til at jeg får svedture og flugttanker, men I'll do it fordi det er dét jeg bør gøre, jeg mener hvem skal ellers køre med ham? Og hvordan skal han ellers komme til tandlæge? Jeg er bare træt af at jeg skal bruge en ½ dag eller mere på ham mens jeg er i Jylland, ville heller bruge den på Bedste.

Jeg tror jeg vil lade min storebror kikke på bilen, fortælle mig hvad der skal laves og så prøve at overtale min Gudfar til at få den gennem syn.......dét ville være skønt! Min elskede prinsesse bil........den ser ud som ny inden i og udenpå er den faktisk også rigtig fin, jeg pudser den jævnligt op med sort lakforsegler, eller hvad det nu hedder, sådan noget man kan skjule små ridser med.

Tænk engang hvis de ikke udbetaler mig løn fra butikken af..........tænk engang hvis de bare lader være med at betale mig løn........jeg har næsten ikke mysteryshoppet så jeg vil være meget på den hvis de ikke giver mig løn!!!

Jeg har forresten fået sendt ansøgningen til radioen afsted og kan nu bare vente og krydse finger for at jeg kommer til samtale - er slet ikke i tvivl om at de får flere hundrede ansøgninger, men jeg håber at netop min vil skille sig ud! :)
Kryds finger for mig! Personligt kan jeg nemt holde mine ben krydset hvis dét skulle have nogen effekt, med menstruation, menstruationssmerter og nul mænd i mit liv er dét løfte ikke svært at holde!

I går aftes lå jeg og tænkte på hvad det er jeg kan lide hos Kunstmaleren siden jeg bliver ved med at tage telefonen når han ringer og så slog det mig pludselig at det er fordi han LYTTER TIL MIG........han siger tit: Kan du huske da du sagde dét og det? Og så er det helt vildt gamle ting som jeg ikke trode han overhoved bed mærke i, eller ting vi har talt om for et stykke tid siden hvor jeg bare hårdnakket har holdt på at sådan er det og han har været på tværs og så tænker han over det i et par måneder og giver mig så ret.........
Måske det er ret søgt sagt men det er dét som jeg kan lide ved ham, han lytter til MIG, godt nok 9½ år for sent men stadig.....

Jeg har simpelhen sååååååå ondt i min mave lige nu at jeg slet ikke kan overskue at skulle på arbejde...........aiiiiiiiiiiiiii hvor gør det ondt...........
- gad godt bare sove sove sove og så tage ud og gøre rent i eftermiddag men nej nej jeg skal stå i en butik og ligne en sminkedukke.......arghhhhhhhhhh!!

lørdag den 28. maj 2011

Lørdag Aften.....SÅ smadret!!

Puha - træt træt træt og det er desværre en anden slags træt end den jeg følte da jeg gik min elskede Camino France, det her er den slags træt hvor man kan se sine egne hjerneceller stå på række i hjernen som en hel kinesisk hær og én efter én falde helt stive og døde omkuld række efter række.......af ren kedsomhed!!

Eneste højdepunkt var i går fredag da jeg snuppede en butikstyv - dumme ko, don't you steel on my shift!!

Kl. var 18.55 og vi lukker kl. 19.00, jeg står foran butikken og ordner nogle stativer med nogle lange sommerkjoler på udsalg til 175 kr da der kommer en rigtig tacky perker gående, en af dem med alt for store patter i en alt for lille bh, alt for langt hår med alt for lange slidte spidser, alt for meget make-up, lille rød kjole som var alt for lille og viste alting, lange kunstige negle, alt for mange bling bling smykker - altså virkelig en "se mig" dulle men  hun sendte bare ligesom de forkerte signaler ud, anyway hun begynder at rode i mit stativ og hiver en kjole frem - jeg tænker *grrrrrrrrrrrrrrrrr fuck off* men siger selvfølgelig at hun godt kan nå at prøve kjolen - hun går ned af gaden og råber til mig "denne her butik?" og peger ind mod indgangen, jeg siger Ja dén butik, hun forsætter lidt forbi indgangen og tager en kjole fra et af vores andre stativer og går ind, indenfor begynder vi så småt at gøre klar til at lukke - da klokken er 19.00 banker jeg på prøverummet og spørger om hun skal have noget hjælp? Det skal hun ikke, hun "kommer lige om lidt" som hun siger.

Kl. 19.05 er hun stadig inde i prøverummet og jeg banker igen på og spørger om hun skal have noget hjælp, igen svare hun "kommer lige om lidt" men jeg kan se under døren at hun stadig prøver tøj!!!! Fuckin rude!!!

Da kl. er 19.07 henter jeg en anden af mine kollegaer som godt kan være lidt skrap, hun banker også på og spørger om hun kan hjælpe med noget - sammen svar "kommer lige om lidt" - til sidst kommer hun så ud og lægger en kjole op på kassen og vil betale, min kollega som er pænt distræt og bare vil hjem slår kjolen ind til 175 kr - og lige da hun gør det siger jeg "Dét er ikke prisen på dén kjole XXXXXX!!" - jeg står jo lige ved siden af og ordner retur tøj.

Kjolen som min kollega er ved at slå ind er en helt ny skjole fra Snob til 999 kr - kan ikke lige finde et billed af den på nettet men den er virkelig smuk, en lang grønlig sommerkjole i fint stof som jeg netop selv havde bøjlet op samme dag.

Det viser sig at kællingen har bytted prismærker om på de to kjoler, altså hun har revet prismærket fra den billige kjole fra Vero Moda af og sat over på den dyre kjole fra Snob!! Og ikke nok med det, hun når at betale 175 kr med sit dankort for kjolen før jeg opdager det og min kollega også bliver opmærksom på at mærket er forkert i forhold til kjolen!

Jeg kikker på hende og siger lige dels forbavset og lige dels sur "Du har jo byttet om på priserne!!"
Kællingen kikker helt uberørt af situationen på mig og siger "Nej jeg har lige hented den udenfor hos din kollega..........." Øhhhh sæk den kollega var så MIG!! Jeg siger til hende at det jo er bedrageri at gøre som hun gør, vi diskuterer lidt frem og tilbage og hun siger at hun så ikke vil have kjolen hvis den koster 999 kr, vi tilbageføre pengene til hendes konto og da hun skal til at skrive under på at hun har fået pengene ind på sin konto kan jeg se at hun tøver da hun skriver og da hun samtidig siger "Du LYVER - jeg tog dén kjole (den dyre) udenfor" ja så slår det total klik for mig!!

Jeg var så parat til at lade hende gå, men i stedet for hiver jeg hendes dankort op af automaten og siger at jeg gerne vil bede om hendes sygesikringskort så jeg kan versificerer at adressen er korrekt, dét nægter hun og så begynder hun at råbe af mig fordi hun nu pludselig kan se at sagen tager en anden drejning, hun påpeger igen at jeg lyver fordi hun HAR taget den dyre kjole ude på gaden - ingen, trust me INGEN butikker har kjoler til 999 kr ude på gaden!

Jeg knalder HELT af og råber at jeg fandeme ikke lyver og jeg simpelhen ikke vil finde mig i at hun står og beskylder mig for at lyve, jeg remser i et Lotte-Heise-bliver-misundelig-tempo situationen op som skete udenfor og peger på hende med en meget spids pegefinger mens jeg råber at dét var hvad det skete og hun skal fandeme ikke komme ind i min butik og lade mine kollegaer og jeg vente og vente for så at prøve at stjæle fra os og bagefter beskylde MIG for at lyve når det er hende som er helt gal på den!!

Jeg kan så meget se at hun bliver bange, det kommer helt bag på hende at jeg som har været så rolig hele tiden pludselig futter helt af og i ét nu vender hun sig om og løber mod udgangen - jeg spæner efter hende hurtigere end Nelson Kipkater ville kunne bevæge sig og drejer nøglen i gitteret - som allerede er halv nede - rundt så gitteret glider helt ned og *vupti* er kællingen fanget inde i butikken. Jeg rykker nøglen ud og peger på hende mens jeg står 2 millimeter fra hendes ansigt: "Hvem tror du egentlig du er? Du bliver bare HER til vagten kommer!!!" og så løber jeg over og ringer efter vagten som ender med at må ringe til politiet - jeg har stadig hendes visa dankort som jeg vil overdrage til butiskchefen på mandag og så må hun bestemme hvad hun vil gøre - regner ikke med at hun gør noget men så er det i hvertfald ikke på mine hænder mere!

Det hele gik jo lynhurtigt og bagefter står mine kollegaer som er 3 skole piger på ca. 18-20 år og en anden kollega på min alder og kikker helt forbavset på mig - de kender mig SLET ikke som alle andre gør, jeg taler jo næsten ikke i løbet af dagen, går bare rundt og sætter bøjlerne i en fingerbredte og taler kun med kunderne - der er jo intet at lave i butikken og vi må ikke tale sammen - så de har sjældent hørt mig tale og så pludselig ud af det blå tænder jeg helt af, råber og er meget bestemt og taler ekstremt hurtigt - både i går aftes og i dag er der flere af dem som har sagt "Ej vi blev helt bange Lizzy, vi vidste slet ikke du kunne være så skrap" og en anden sagde "Hold da op hvor kan du råbe højt!"

Hvis kællingen ikke havde sagt at jeg løj, så havde jeg helt sikkert bare ladet hende gå uden at indblande vagterne, men jeg TÅLER simpelhen ikke at folk viser mistillid til mit ord eller min personlighed - det er som et rød flag foran en tyr!! Dét er min ligtorn og hun trådte direkte på den! SO!!!

Ellers er der ikke sket noget sindsoprivende i mit liv siden jeg skrev sidst, min menstruation er begyndt, eller er den? Altså jeg har fået to små brunlige prikker i trusserne på størrelse med en lillefinger negl, jeg spurgte lægen hvornår jeg kunne vide at nu var den begyndt, var det når den første lille bitte prik kom eller er det når jeg faktisk bløder så meget at jeg skal bruge en tampon? Lægen sagde at den faktisk begyndte med prikken men at jeg først skulle begynde på p-piller når jeg kunne mærke at jeg blødte mere - men jeg har dog besluttet mig for ikke at begynde på p-piller alligevel, det føles bare ikke rigtigt i maven.

Jeg mener, på fredag er det tre uger siden jeg sidst hørte fra Hr. Højesteret og der er ikke andre mænd linet op i mit liv, Ayal hører jeg ikke fra i øjeblikket og selv om jeg talte med min ex-kæreste i går aftes i knap en time så er der heller ikke noget dér, han ville bare fortælle om hans liv og hvordan det går med hans USA projekt - at tale md ham er som at sætte en konkylie for øret, det suser på en mærkelig måde og jeg høre ikke rigtig efter hvad han siger, måske burde jeg sige til ham at jeg ikke gider tale med ham? Men gider jeg egentlig ikke tale med ham??

Jeg tænker jeg keder mig og så er han "god nok" - ikke særlig sødt gjort men hvad, han har jo aldrig været sød mod mig anyway - jeg sad og læste nyhedene på nettet mens vi tale sammen og SELVFØLGELIG skulle han liiiige høre om der er fyre i mit liv og om jeg får sex og fortælle om endnu en drøm han har haft om mig, hvis jeg skulle tro ham så drømmer han KUN sex drømme om mig og faktisk hver nat........men nu tror jeg ikke på ret meget af hvad han siger, jeg mener hvis hans ægteskab virkelig var dårlig så var han nok blevet skilt, desuden giver jeg ikke én øre for folk som ham, tænk at være gift og så sidde og snakke sex med en anden kvinde.............! Dét skulle min mand lige prøve på én eneste gang og blive opdaget.........!


Her er min aftensmad - samme menu i knap en uge, er ved at blive lidt trivielt! Drak den sidste af Ayal's øl..... :)

torsdag den 26. maj 2011

Løgn Og Menstruation

I dag har jeg bådet løjet og haft de vildeste menstruationssmerter i maven........men begge dele er faktisk gode ting! Yep det er så!

Jeg startede dagen med at lyve - jeg mødte først på arbejde 10.48 og det var helt med vilje og 100% overlagt, jeg sagde dog at jeg var sovet over mig, men hvis de havde kendt mig korrekt og godt nok ville de vide at Deirdre-Ann ALDRIG sover over sig! Jeg er 100% perfektionistisk og kunne aldrig drømme om at sove over mig, kan slet ikke huske hvornår det sidst er sket, men sagen er den at jeg er ved at søge et radiojob og nu VIL jeg altså have dét job så jeg har allieret mig med min coach og min ældste coaching buddy Elsebeth og i går skrev min coach så en mail til mig at jeg kunne ringe hende op kl. 10.00 så ville hun gerne hjælpe mig med feedback på min ansøgning, hun er gammel højtrangerende chef inden for mediebranchen så for mig tæller hendes ord ret tungt.

Men jeg skal jo være på arbejde kl. 10.00 - så først tænkte jeg at jeg ville ringe fra arbejde af og tale med hende, men dét vidste jeg godt inderst inde ikke ville blive særlig godt, folk ville vade ud og ind af baglokalet og min chef ville blive pisse sur, hvis jeg ringede og sagde at jeg blev forsinket og kom lidt senere pga. noget vigtigt - som jeg jo af gode grunde ikke kan fortælle dem om, så ville svaret være nej for vi har såååå travlt - hvilket vi selvfølgelig ikke har haft - så jeg valgte at blive hjemme og lade som om jeg sov over mig og kl. 10.00 ringede jeg til min coach og fik de bedste guldkorn ever - overvejet at blive hjemme så jeg kunne skrive ansøgningen mens jeg havde guldkornene friske i hoved og på papir men da jeg allerede ved at jeg får et par pjækdage i Juni pga. at de ikke vil give mig fri på min fars 65 års fødselsdag så "gemmer" jeg mine pjækdage til juni......

Min chef var selvfølgelig sur da jeg mødte ind, også selv om jeg sagde undskyld - men fuck dét, jeg kan mærke at det her job er i mine hænder lige om NUUUUUUUUUUUUUUU (kryds finger for mig!!)

Ej sidder her i sengen og skriver (og spiser) og har lige fået en besked via facebook at min veninde og hendes mand som lige har købt en byggegrund i hmmm Herlev?? Nu har solgt grunden og købet et hus i en by ved navn Vedbæk - whereabouts that might be...........som folk dog flytter i øjeblikket - OG lægger p-piller!!! Hun skriver det er ved vandet - så dét lyder da skønt....

Nå men appropo p-piller så var jeg forresten til læge i tirsdags, havde bestilt tiden før alt det med Hr. Højesteret, jeg havde bestemt mig for eller tænkt på at jeg gerne ville have p-piller, du ved det ville bare være nemmere når jeg nu bollede ham så ofte som jeg jo gjore...........det som er så mærkeligt (for mig) er bare at jeg altid havde troet at jeg skulle bruge p-piller med min kommende mand - for mig er der STOR ENORM forskel på at bolle med kondom og uden kondom - uden kondom er meget mere forbundet med noget som er specielt end at bolle med. Det at bolle uden kondom er en ENORM tillidserklæring men jeg var og er stadig ikke helt sikker i min sag, men jeg tog til læge alligvel - han ville ikke give mig p-pillerne uden at have set på mig, for som han sagde så er der sket meget de sidste 9½ år siden jeg sidst tog p-piller og så kunne han, min dejlige læge ikke lade være med at kommentere på at alle andre "i min alder" lægger p-pillerne men jeg vælger så at starte på dem..........jeg kunne jo ikke andet end at grine og give ham ret.

Da jeg havde fået forklaret - som et andet barn - hvordan jeg skal huske at spise én pille om dagen osv. så sagde han til mig da jeg var på vej ud af døren "Og Deidre-Ann.......hvis jeg ikke ser dig før så må du have en rigtig god tur til Spanien!"

Århhhhh er han ikke bare den sødste læge ever! For det første elsker jeg når folk bruger hele mit navn og SIGER mit navn og for det andet er det skønt at høre sådan noget, at folk ligefrem ønsker mig en god tur.....jeg kan bare meget mærke at det bliver en god tur!!
Han sagde også at jeg ikke behøvede at være bange for tage p-piller. Jeg fortalte ham at jeg ikke brød mig om at tage piller fordi det mindet mig om da jeg boede på gården alene og spiste lykkepiller - og så kikker han på mig med sine kloge øjne og siger "Og du vil ikke være syg......" Altså at for mig er piller lig med at være syg og svag - men han forsikret mig at om at det ikke er at være syg eller svag at spise p-piller......jeg tror ham (næsten) anyway, jeg ved ikke om jeg skal starte på dem nu da jeg ikke høre fra Hr. Højesteret mere *Tænke Tænke Tænke*
Gider ikke spise piller mens jeg går Pilgrimsvandring, det er unødigt og det er desuden mere vægt hvor få gram det så end drejer sig om

I dag mens jeg var i butikken fik jeg pludselig de vildste menstuations smerter - har ikke fået menstruation endnu men den er helt klart på vej og dét er jo helt vildt sejt - så har jeg haft menstruation hver måned siden september 2010 - ergo jeg kan blive Mamma en dag!! Er dét ikke bare en fantastisk tanke?? :) Den øv bøv tanke ved det er at så skal jeg ud og købe tampax og de er bare så rocker dyre......hmmmm og natbind skal jeg vist også have købt - arghhhhhh alle de udgifter!!!!

I dag kom der en dame ind i butikken som boede på Mallorca, jeg fortalte hende med det samme at jeg snart skulle til Spanien og gå Caminoen - hun blev helt vildt begejstret og vi snakkede og snakkede, jeg glemte næsten helt at hjælpe hende med tøjet - jo mere jeg bagefter tænkte over turen jo mere kan jeg mærke at det bare er det rigtige for mig - jeg skal SÅ meget afsted!! Håber håber ikke at mine forældre vil sætte sig imod, det vil de nok men jeg håber ikke de gør det for så bliver det svært for mig at tage afsted......

Gad vide om Norman er taget afsted? Det er han nok ikke, han er nok ved at forberede sig, han skrev i sms'en da jeg var i USA at han ville afsted til Juni.......så uanset hvornår jeg tager afsted i slutningen af juni så er han jo ét eller andet sted på ruten og langt foran mig, så vil løber ikke ind i hinanden - jeg mener det kunne da være sjovt at møde en man kender eller i det hele taget bare en dansker på turen men hvis jeg mødte Norman på Camino France ville han nok tro jeg stalkede ham, også selv om jeg har haft planlagt min tur i over ét år!!!

Så jeg ser meget gerne at jeg ikke møder ham, har slet ikke lyst til at høre grimme ord fra hans mund mere, eller endnu værre at blive ignoreret - jeg mener, hvis jeg mødte en dansker på turen som så vælger at ignorer mig, dét ville også være rigtig trist og gøre rigtig ondt inden i - så jeg vælger at sende god karma ud og ønsker at jeg møder et par danskere på turen som er super søde, hjertelige og fyldt med empati for andre mennesker - og dét har Norman bestemt ikke, emptati that is!

Århhhhhh jeg savner lyden af grus under mine sko - jeg savner IKKE med fed streg under IKKE bjergene og Pyrenæerne men det følger jo med og efter den første uge er jeg godt kørenede, det er bare den første uge som er hård, derefter er det pice of pie - bortset fra at jeg nu kommer til at gå i hedebølger........arghhhhhhhhh! Så heller regn og blæst faktisk!

Her er hvad jeg har spist i sengen.......


Min tortillia fik vist "liiidt" for meget varme - sådan kan det gå når man renser af mens brødet er i ovnen!

Mumsmad!!

Billed er taget 20.06 og 20.17 var made spist - hvem sagde sulten??


I nat drømte jeg om at jeg mangelde penge - hvilket jeg jo også gør - og da jeg så vågnede i morges så kom jeg pludselig og HELT UD AF DET BLÅ i tanke om at jeg havde gemt 500 kr et sted i lejligheden og som en anden åbenbaring kom det til mig mens jeg lå og vågnede i sengen - 500 kroner!!

Nu er jeg jo RIG igen!! :)


500 kr inde i mit gamle kommodeskab som står i stuen og venter på godt vejr så det kan blive slibet færdigt, grundet og malet...... :) Fünf hundred spir!! Ohhhhhhhhhh so nice!!

Så jeg smuttede i Netto og købte for 93 kr mad, boller til madpakken, kødpålæg, to bananer, en honningmelon, en ymer, müsley, rosiner og en agurk (som er dansk!!) og det føles bare så dejligt i maven at vide at jeg ikke har dårlig økonomi mere.......altså det har jeg men alting står i plus så jeg har ro i maven og nu har jeg også penge i pungen hvilket er lig med dobbelt lykke!

Og nu vil jeg sove så jeg kan komme tidligt op i morgen og skrive en fin ansøgning med alle de fine formuleringer min coach gav mig i dag.

Håber også at min mave er færdig med at fise til i morgen, altså min mave fiser ikke, den rumler, det er måsen som prutter og maven som er helt opspilet - dét forbliver sådan til menstruationen går igang, så meget har jeg dog lært/observeret her i denne her nye fagre verden kaldet "menstruations symptomer" - og sikke skønne symptomer! Kan NÆSTEN, men også kun næsten godt forstå at indianerne isolerede kvinder der havde menstruation i hygger langt fra landsbyen........jeg burde også isoleres med de fise jeg slår lige i øjeblikket! Øj Øj Øj Øj.......!!!!

*snif snif*

onsdag den 25. maj 2011

SÅ TRÆT!!

10 timer i slaveriet på 5 cm. høje høle - I'm so fucking busted!! Jeg fatter ikke at mine ben forsætter med at gå - da klokken var 15.00 havde jeg så ondt i fødderne at jeg kunne tude og mærk dig, jeg har før gået 875 km på 25 dage og jeg fik kun 2 vabler i alt - jeg har i øjeblikket tre vabler under den ene fod og to under den anden, jeg har tre ømme negle  og selv mine hæle gør i skrivende stund ondt - WTF to do??

Det er simpelhen skoene som gør det - jeg elsker høje hæle men kun til når jeg skal være fin, i byen og til fester. Ja jeg kan selvfølgelig også finde på at tage dem på til daglig men aldrig i 10 stive timer hvor jeg går og står i ét væk.......da jeg var i Dansk Supermarked gik jeg altid i gummisko og jeg kunne snildt stå op i 17 timer når jeg havde lukkevagter (06.00 til 21.30)

Jeg aner simpelhen ikke hvordan jeg skal komme igennem torsdag, fredag, lørdag, søndag OG mandag.......ikke nok med at jeg  har ondt i fødderne af helved til, så taler jeg heller ikke med nogen en hel dag........og i dag måtte jeg så oven i købet ringe til ejeren af butikken og fortælle ham at jeg ikke kunne skrive under på kontrakte, fordi den er overenskomsstridig på 3 punkter og ukorrekt ifølge hvad vi har aftalt på 2 punkter - han flejnet HELT SKRÅT!!

Han blev ved med at påstå at kontrakten var godkendt af HK og Dansk Industri, jeg sagde direkte og ordret til ham "XXXXX dét ved du godt ikke er sandt. HK har ikke godkendt kontrakten. Du har drevet virksomhed i 30 år, så du burde kende de mest basale retningslinjer for butiksansatte, det gør jeg og jeg har kun været i Dansk Supermarked i 12 år" Nårrrrrrrrrr han blev sur!!!

Men sjovt nok var jeg HELT cool - jeg sagde gentog det samme ca. 3-4 gange i træk fordi han begyndte at snakke uden om, hvad er det med folk som laver fejl/lyver og så bliver taget/opdaget i det og så prøver de at bortforklare det i stedet for at lægge sig fladt ned og indrømme at de har fejlet? Hader det!!

Nå men ejeren siger at jeg skal arbejde de timer som står i kontrakten fordi jeg får en høj løn - for det første er 23.000 kr pr. mdr. ikke en høj løn, heller ikke i butiksverdnen og dernæst så er løn noget man forhandler sig til og overenskomst noget andet - en høj løn gør ikke at overenskomsten ikke skal overholdes! Jeg må ikke arbejde hver lørdag og søndag og jeg må ikke kun ha fri én lørdag om måneden og jeg må ikke ha tre lukkevagter på én uge.......

Jeg GLÆDER MIG så meget til to ting!! 1. Til jeg får løn på tirsdag 2. Til jeg stopper i slaveriet!!
Men jeg er virkelig stolt af mig selv - ville sådan ønske jeg kunne gengive det hele perfekt herinde, jeg var cool da jeg sagde tingene til ham, inde i mit hoved havde jeg laved en liste og den kørte jeg igennem fra top til bund flere gange og gentog bare det samme. Jeg gik ikke ind i hans diskutioner og bortforklaringer med at hans kone måske nok havde glemt at sige noget til samtale og bla bla. Hold dig til fakta gamle tævepattemand!! Altså dét sagde jeg ikke men det tænkte jeg!

Normalt er jeg ikke særlig god til sådanne konfrontationer fordi jeg er så følsom, eller fordi jeg bliver så følelsesmæssig berørt når folk gør mig uret som feks. ham her der lyver at jeg ofte enten begynder at råbe, at tude eller at stampe i gulvet og ingen af de tre skønne men barnlige ting er noget jeg har behov for at gøre overfor min chef........så jeg er noget så stolt af mig selv! Over den måde jeg var på - I'm too cool!! Og hvorfor er det så at jeg ikke har en mand i mit liv jeg kan ringe og fortælle dét til? Århhh det kunne være sååååååå blæret at ringe og sige det til en som kender mig og så bare blive rost over at jeg var såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå cool!

Anyway til noget helt andet - i morges kom håndværkern og skiftede min nye men ubrugelige bordplade af ubehandlet træ til en laminat bordplade som egentlig burde ha været på fra starten af - resultatet er ikke så ringe endda udover at HELE mit køkken nu er møgbeskidt og dækket med støv og at ALT i mine skabe skal tørres af igen........nåe ja og så er der bare håndværker fingere overalt - hvad sker der for at de altid har sorte fingere på hvide væge? Jeg må se om jeg ikke kan få det af når jeg får en fridag igen, med varmt vand og knofedt kan meget ordnes - men aiiiiii hvor noget bæ at der er så meget støv über alles! Og jeg kan se at de har haft alle mine skuffer ude for jeg har fundet kvitteringer overalt i lejligheden.........daaaaaaa gemmer mine kvitteringer i skuffen så jeg kan holde styr på hvad jeg bruger af penge.

Har i øvrigt kun 66,50 kr tilbage indtil på tirsdag hvor jeg skal gøre rent sort og får løn - har købt metrokort, fået en halskæde forgylt til min lillesøster som fødselsdagsgave - det var kæden som vi skændtes om i Påsken (billed kommer senere) nu har jeg så fået den forgyldt, pudset og poleret hos min gl. Guldsmedmester til en vennepris og købt sushi i går - så der er igen lavvande i kassen men det var dejligt så længe det varede....... (ca. 32 timer!!)

Anyway - her er mit "nye" køkken


Ny Bordplade (og maser af støv!)

Ny håndvask

Terazzoagtig bordplade i 100% plastik!!


Jeg var så træt da jeg kom hjem at jeg gik direkte ud på badeværelset og renset af - overvejet at gå i seng uden aftensmad men var alligevel lidt for sulten og har jo ingen penge så jeg må spise hvad der er i skabene, så det blev til det her til aftensmad

Rosiner, Minut Nudler med Karry (smager AF HELVED TIL!!!) og to flutes med henholdsvis smør og rød spegepølse som jeg aldrig måtte få som barn.

Ikke særlig fantastisk mad men det mætter og om lidt lægger jeg computeren fra mig og lægger mig til at sove......

Men inden da, i dag har jeg tænkte meget på alt muligt - selvfølgelig har jeg det, har jo gået i 10 stive timer alene - bla. har jeg gået og drømt om min kommende camino - tager afsted så snart jeg har gået Hærvejsmarchen. Vil tjekke flybilletterne når jeg har fået løn - og for mig er det priserne som er det afgørende, jeg rejser den billigste dag. Glæder mig allerede!!!

Dernæst så har jeg gået og tænkte på hvad Maiken sagde i går - at mænd helt automatisk vil tro at jeg vil mere når jeg feks. skriver i en sms "Jeg savner dig altså..." fordi det er sådan 99,9% af alle kvinder vil tænke.......og nu irriterer det mig grænseløst når jeg tænker på at jeg har skrevet sådan til Hr. Højesteret. Jeg mener, feks. den dag han kom fra druktur og blev her i over et døgn, det var hyggeligt og da vi ligger inde i sengen og så en uhyggelig film (The Road med Viggo Mortensen) sagde jeg feks. til ham "Jeg kan godt lide dig" og nu når jeg tænker tilbage så kan min naive hjerne godt se at han måske så lidt forbavset ud i hoved da jeg sagde det - men dét JEG MENTE var "Jeg kan godt lide dig" og IKKE "Jeg er forelsket i dig"!!

Jeg mener, hvis han IKKE havde ligge dér så havde jeg IKKE ligget og set en uhyggelig film, så jeg kunne godt lide ham fordi han valgte at ligge dér og se en uhyggelig film med mig og samtidig havde lovet at blive og sove hvis vi skulle se noget uhyggeligt..........pga. DE TING kunne jeg LIDE HAM......

Jeg syntes jo selv jeg er suuuuuuuper simpel fordi jeg altid siger nøjagtig hvad jeg mener og tænker men af en eller anden grund har mænd åbenbart selektiv hørelse og høre mig sige noget HELT ANDET end det jeg egentlig siger og så bliver de bange for mig.........eller det tror jeg at Hr. Højesteret er blevet. Trode måske jeg ville ha hørt fra ham i weekenden som netop er gået men det kom jeg ikke til, så jeg tror ikke jeg kommer til at høre fra ham igen overhoved, ærgeligt - virkelig ærgeligt for vi talte godt sammen, han var næsten en soulmade ligesom Norman og Kunstmaleren......

Jeg tænker tit på hvad det er jeg gør galt og jeg kommer altid frem til at jeg ikke gør noget galt, jeg er jo bare mig. Ærlig og sød og god og ja ærlig - og så måske en smule naiv men er dét en dårlig ting??

Min veninde Lita har en veninde som vil sælge sin sofa - den er 2,30 cm lang og 90 cm bred ergo det er en stor sofa, men den har en fin farve og Lita siger den ser fin ud. Pigen vil kun ha 600 kr for den, og jeg mangler jo desperat en sofa men ønsker jo ikke en sofa som fylder HELE min lillebitte stue......



SKAL? SKAL IKKE?

Gode råd er dyre - skal jeg købe sofaen til 600 kr og på en eller anden måde få den bakset op på 5 sal og så nyde den indtil jeg får tjent penge til en mindre model som er bedre egnet til min stue eller skal jeg sige nej tak og spare 600 kr og spare en tur op på 5 sal og så leve videre uden en sofa?

HELT seriøst - jeg ved IKKE hvad jeg skal gøre......vil vildt gerne have en sofa men turen op på 5 sal med kommoden har jeg IKKE glemt endnu, tænker at den er tung som en i helved (pardon my french) og så skal den jo ned igen en dag..............hvad syntes DU jeg skal gøre?? Gode råd søges virkelig........skal give besked inden weekenden!

Forresten, i tirsdags gik jeg vild på gågaden (!) Jeg ville finde Brugsen ved Kongens Have/Sølvgade så jeg kunne få købt en Änglemark deodorant uden parfume og parabener men endte på Kultorvet........don't even ask! Men så *wupti* så jeg en Lisbeth Dahl butik og selv om jeg ikke kan og må købe noget så må jeg meget gerne kikke og drømme og ønske og så var det at jeg så denne her lille fine figur i guld - sååååååååå meget mig! Og så fin!


Hvem der bare havde 175 kr til at købe hygge ting for.......one day one day......indtil da drømmer jeg bare!

Og så kom jeg til at tænke på hvordan det måtte være at ha en kæreste/mand der kommer hjem med gaver - den anden dag kom en mand ind i butikken og købte en buksedragt til 1000 kr fra BZR, jeg pakket den fint ind og han fik det hele med i en fin pose blot for at komme tilbage ca. én time senere med pakken, stadig indpakket og helt intakt og bad om at få pengene igen - han så lidt slukøret ud da han sagde "Hun har mange af den slags allerede....." Jeg var jo meget forundret over at vores valg af gave havde været SÅ dårligt at hun end ikke ville åben gaven og så tænker jeg på hvilken møgkælling det må ha været!! Jeg mener, din mand/kæreste/noget - EN ELLER ANDEN DU KENDER bruger tid og penge og tanker på at købe en gave til dig og så vil du end ikke ÅBNE pakken.........i gude hvor der findes nogle snotkællinger out there!!

Jeg har ALDRIG fået én eneste gave af en mand!! Jeg har ALDRIG fået fødselsdagsgave af en kæreste......ALDRIG! I mange mange år gik jeg og drømte om at Norman ville huske min fødselsdag, som en ven normalt ville gøre, jeg huskede altid hans og har i mange år givet ham en lille ting, altid noget med mange tanker bag men jeg tvivler på at han nogensinde har tænkt på om der lå noget bag, kun én gang har han sagt tak for gave - selvfølgelig siger det også noget om mig som person at jeg er så dum at jeg bliver ved med at give ham en fødseldagsgave men jeg ville ham jo så gerne. Jeg så ham i mange mange år som min rigtig gode ven - og syntes samtidig at han var piv fræk men kunne jeg ha valgt så ville jeg gerne have haft ham som ven frem for alt andet.

Var vi blevet kærster var det alligevel gået i stykker igen. Jeg tror ikke på at jeg kan være i et forhold, jeg vil så gerne men jeg tror ikke på at jeg kan finde ud af det, jeg har for mange "single regler" og ting som jeg vil have på en bestemt måde, og da jeg samtidig er ret så stædig (og Norman er om muligt endnu mere stædig!!) så er jeg ikke særlig klar på at gå på kompromi. Jeg føler jo selv at jeg hele mit liv har gået på kompromier med alt og alle men at ingen eller i hvertfald gangske få har gået på kompromi overfor mig - det er altid mig som har givet efter, og sagt "okay såååååå" - det er selvfølgelig også dét som gør mig til en god person og et dejligt menneske at omgåes men så er det bare at når det kommer til fyre og kærester og kærlighed så er jeg SÅ bange for at blive såret igen at jeg straks går i forsvarsposition og starter med at lægge ud med bazoka skud, håndgranater og minefelter - og der vil gå måååååneder hvis ikke år (!) før en fyr vil komme så langt ind under huden på mig at han faktisk ville SE MIG, ægte Deirdre-Ann og til den tid ville ha være gået igen - men jeg kan bare ikke gå på kompromi med mine følelser - sidst jeg gjore det var med Kunstmaleren og se hvad der skete............never ever igen så jeg tænker allerede nu før jeg har mødt en fyr at ethvert forhold er dødsdømt med mig.

Men venner kan man aldrig få for mange af - i min verden og gerne venner som husker ens fødselsdag!!

tirsdag den 24. maj 2011

Camino Hygge

Her til aften kom min veninde Maiken på besøg, vi skulle snakke om hendes camino tur og ja om camino generelt - men vi fik faktisk snakket om ALT andet end camino!!

Vildt ærgeligt for jeg ville så gerne høre om turen men det var også skønt at tale med hende om alt muligt andet :)

Jeg havde hented sushi hos Letz Sushi på Højbro Plads, jeg fik 10% i rabat fordi jeg har fitness kort, nice......og det føltes godt at jeg kunne bestille og spise sushi med god samvittighed - har jo netop fået rengøringspenge, men har så kun 200 kr tilbage til resten af ugen men igen regner ikke med at jeg skal bruge penge fordi jeg skal arbejde hver evig enste dag frem til tirsdag fra åben til luk - 56,5 timer i alt. Ikke at det er meget egentlig, men når det er arbejde man HADER og man har højhælet sko på og man kun sidder ned i 45 minutter og står op i 10 timer så er det faktisk pænt meget og pænt hårdt.......

Men altså, Maiken og jeg talte om dengang vi var små, hun betroet mig ud af det blå at hun var blevet misbrugt som barn - jeg blev helt paf og varm i kinderne, jeg ved jo nøjagtig hvordan hun har det og jeg brugte alt min indre styrke og coaching viden og viden fra min tid hos psykologen til at fortælle hende at HUN var okay - og så sad vi og græd lidt sammen, jeg fortalte om min elskede Mormor som jeg altid har haft mistænkt for at vide besked men som aldrig sagde noget, hun var der bare altid - og dét var endnu bedre end at snakke. Mormor var der bare ALTID - indtil hun en dag døde, vi havde en aftale om at hun ikke skulle dø og så døde hun bare. En dag jeg kom ind på hospitalet var hun bare død.

Jeg føler mig stadig snydt den dag i dag. Vi havde en aftale. Hun lovede ikke at dø. Hun lovede........man må ikke bryde et løfte Mormor!! Desuden skylder jeg hende 50 kr som jeg aldrig fik betalt tilbage.....

Maiken sagde til mig at hun havde to mennesker i sit liv som hun slet ikke var i tvivl om ville blive til noget stort, den ene var hendes ven som har startet et stort lakridsfirma op og den anden var - overraskende nok - mig. Jeg blev helt rørt og ville ønske jeg kunne se hvad det er hun ser i mig....

Jeg fortalte hende om Hr. Højesteret og om at jeg havde skrevet smsen til ham hvor i der stod "Jeg savner dig altså...." og hun sagde, ligesom min coaching buddy at hun godt kunne forstå at han havde reageret som han gjore. Hun sagde at 99,9% af alle kvinder ville lægge mere i de ord, at 99,9% af alle kvinder ville mene og ønske at se en fyre mere, på et følelsesmæssigt plan når man skriver sådan noget og at det var ud fra dét at Hr. Højestret har reageret..........

Jeg er jo bare SÅ uforståen - som jeg sagde til Maiken så er jeg jo den perfekte luder, jeg kan sagtens sige til en fyr at han er sød og dejlig og fræk og smuk og at jeg savner ham og at jeg tænker på ham uden at det overhoved betyder NOGET for mig!! Og ét eller andet sted så er det jo dybt dybt skræmmende for mig fordi jeg jo er dybt frustreret over at jeg ikke KAN få følelser for fyre!

Hvor kan jeg ikke få føleser for dem?? Jeg savner jo bare deres selskab men jeg er ikke forelsket. Jeg syntes Hr. Højestret er smuk, sød og fræk og jeg savner at snakke med ham og at ha sex med ham men hvis han ikke ville ha sex med mig mere ville det også være helt okay så længe vi kunne blive ved med at snakke sammen, jeg SAVNER at snakke med ham...........

Men ingen af delene kommer til at ske igen fordi han åbenbart, hvis jeg skal tro Maiken og min coaching buddy så tror han at jeg er forelsket i ham eller på vej til at få følelser for ham - og inderst inde så er jo egentlig bare en 6'er i Ennegrammet - i bogen "Ennegrammets Visdom" af Don Richard Riso og Russ Hudson står der på side 258 om 6'eren dvs. om mig:

"Når 6'eren først føler at de kan have tillid til et menneske, strækker de sig meget langt for at bevare forbindelsen til vedkommende, der fungerer som en slags resonansbund, en mentor eller en regulator for 6'erens følelsesmæssige reaktioner og adfærd. De gør derfor alt hvad der står i deres magt for at holde deres venskaber intakte - en slags Hvis jeg ikke kan stole på mig selv må jeg finde noget i denne verden som jeg kan stole på"

Og det er jo SÅDAN jeg er - hvad jeg ikke ville give for at være Hr. Højesterets ven, eller Normans ven.

Det er ret sjovt at læse om 6'eren fordi det er meget mig, feks. står der også længere nede på side 258

"Indtil de (6'eren) får kontakt med deres indre styring er 6'eren som en bordtennisbold (Hr. Højesteret kalder mig en Hoppebold....) der hele tiden springer frem og tilbage alt efter hvilken påvirkning der lige nu er den kraftigste. På grund af denne parathed til at reagere forholder det sig ofte sådan, at næsten ligegyldigt, hvad vi siger om en 6'er så er det modsatte også sandt. En 6'er er både stærke og svage, grygtsomme og modige, tillidsfulde og mistroiske, forsvare og provokatører, søde og tvære, aggressive og passive, tyranner og svæklinger, i forsvar og angrebslystende, tænksomme og handlekraftige, gruppeorinterede og enegængere, tilhængere og tvivlere, samarbejdsvillige og modarbejde, blide og ondskabsfulde, storsindede og smålige - og så videre i det uendelige. Det er dette modsigtsfyldte billed, der er det karakteristiske kendetegn på en 6'er. De er i realiteten en mængde modsætninger.
Det største problem for 6'eren er at de prøver at opbygge sikkerhed omrkign sig uden at løse deres egen følesesmæssige usikkerhed. Men når 6'erene lære at konfronterer deres angst, forstår de at selv om verden hele tiden er omskiftelig og i kraft heraf også usikker, kan de forholde sig uforstyrrende og modige under alle omstændigheder. og de kan på trods af livets uvished opnå den største af alle gaver, som er en følelse af at være i fred med sig selv......"

Og det er dér jeg er ved at være nu, i fred med mig selv - ikke helt men almost...

Men efter at have talt med Maiken så kan jeg jo pludselig se endnu flere fejl jeg har gjort mod eller med Norman, altså det er jo egentlig ikke fejl i den forstand men fordi mænd ikke møder ret mange af min slags i deres liv og langt de fleste mænd aldrig møder en som jeg (Maikens ord) så er det jo svært at vide hvad jeg virkelig mener når jeg taler, fordi jeg siger nøjagtig dét jeg føler men det er ofte store ord for andre piger.

For mig er det bare følelsen af at have en mand i sit liv, ikke nødvendigvis MIN MAND altså en kæreste men bare dét at have en drengeven, hvor urealistisk det så end er, så er det en drøm jeg har - jeg vil gerne have en bedste drengeven som jeg bare kan tale med om alt muligt ligesom jeg engang kunne med både Kunstmaleren og Norman og ja også Hr. Højesteret.

I dag var jeg først ude og gøre rent og få sorte penge så jeg kan leve den næste uges tid - jeg fik også købt en ny skintonic i Matas som jeg af ren forfængelighed hældte over i min gamle Lancõme flaske........I know I know total fake men who know??

Dyr tom flaske til over 400 kr og billig lille fyldt flaske til 29,95,-

Bytte Bytte om

Matas produkter inde i en dyre emballage - snyd ja, fake ja men jeg har vel lov til at beholde lidt af det eksklusive islæt fra min tid som rig ikk? Og det skader jo ikke nogen at jeg faker..... :)

Bagefter var jeg oppe hos på min Coaching buddies kontor og pakke magasiner til 120 kr i timen. I januar ansatte hun en ung fyr som sin højre hånd, han er pænt sprød men har både kone og barn. Første gange jeg så ham var på kontoret og der var så mange smarte modefolk jeg så jeg hilste bare kort på ham ved at vippe to finger op til hoved som havde jeg en hat på og smile og sige "Hej jeg hedder Deirdre-Ann" og så gik jeg videre. Han siger bagefter til min coaching buddies ex-kæreste, ham den erotiske fotograf at min coachingbuddy havde en dybt arrogant og dum veninde - da jeg ½ time efter for første gang møder denne her ex-kæreste for første gang som jeg jo har hørt SÅ meget om, både og dårligt, så hilser jeg pænt på ham og smiler til ham og siger "Hej jeg hedder Deidre-Anne og er XXXX's veninde, du må være XXX jeg har hørt så meget godt om dig så skønt endelig at møde dig" = Jeg var super sød og flink.

Ergo, de her to fyre har allerede et indtryk af mig og det er bestemt ikke positivt. De sviner mig på det næreste over for min coaching buddy som HELDIGVIS kender mig så godt at hun siger at sådan er jeg slet ikke, at de har fået et forkert indtryk af mig - deres dårlige indstryk af mig holder så helt til vi tager til den der Costume fest i Kødbyen for ca. 2 uger siden, dér bliver de så både stive og skæve og fortæller mig om hvor meget de egentlig har svinet mig til og hvor meget de har foragtet mig (!) Vildt syret at stå og få sådan noget at vide når jeg kun har mødt mændene én gang i sammenlagt 5 minutter hver!! Længe leve modebranchen!!

Nå men de fortæller så også at de NU syntes jeg er helt vildt cool - idag siger ham fyren på kontoret så at han har været ved at google mig for at finde mit tlf. nummer men da jeg både har hemmelig og skjult adresse kunne han ikke finde mig, men da han googlede mit navn så kom der jo alt muligt andet op, avisartikler, tvklip osv. og han var blevet så berørt af at se hvad han så og læse hvad han læste at han fik det helt skidt over at de havde været så grove ved mig.

Han sagde (i dag) at han simpelhen havde den største medfølelse for mig, at han synets jeg var det sejeste menneske nogensinde at jeg stadig stod oprejst efter den omgang og at han syntes jeg var helt fantastisk. Jeg måtte så pænt minde ham om at han skulle huske - til fremtiden, ikke at dømme mennesker så hurtigt for ALLE MENNESKER har en historie bag sig, ALLE! Og ingen kan se historien og dérfor kan du ikke tillade dig at dømme folk......

Jeg fik også tørt sagt om han kunne forestille sig hvordan det er at være single på 9 år og så møde fyre der efter 5 minutter dømmer en så hårdt at det tager en omgang hash, 15 øl og 4 måneder at ændre deres billed af en og om han med dén viden i hoved kunne se at det faktisk ikke var særlig nemt for en pige som jeg at møde en fremtidig mand, når alle mænd er bange for mig eller syntes jeg er helt forfærdelig??

Århhhhhh GUD hvor det såre mig at det er sådan mænd ser på mig - jeg er faktisk, jantelov eller ej, en rigtig sød ærlig helt nede på jorden pige som bare så frygtelig gerne vil være forelsket men frygter aldrig at blive det igen - imens kæmper jeg bare for at overleve og for at bevare mine venskaber, nogle gange på en kluntet hvalpeagtig måde, men hvor folk har tålmodighed med en kluntet hvalp så har de ingen tålmodighed med en kluntet 6'er der bare gerne vil være venner.......

Da Maiken gik ud af døren sagde hun at jeg var et fantastisk menneske og at hun var overbevist om at jeg ville nå mine mål en dag fordi jeg altid kæmpede så hårdt og så meget alene at det kun kunne lykkes - og at hun var stolt af at være min veninde......Århhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

mandag den 23. maj 2011

At Sidde Fast I En Bilelevatore......

.......er ikke skide sjovt, men faktisk fik jeg total grineflip da jeg her til aften endte med at sidde fast i bilelevatoren under Kgs. Nytorv!

Hvad sker der lige for at jeg, når jeg endelig bruger bilen - ender med at sidde fast i en skide bilelevatore med min bil - og så på en dag hvor der ingen slik eller vand er i bilen?? Ingen tæpper.....hmmmm! Naller!

Men jeg grinede altså, helt vildt jeg grinede - det var bare SÅ tragiskkomisk at jeg ikke kunne lade være. Ejeren af ejendomme har sagt til mig at jeg ikke må ringe efter hjælp på hjælp knappen så elevatore firmaet kommer ud fordi de er så dyre, jeg skal derfor ringe til ham.....

Bare lige den mindre detalje at der ikke er særlig meget signal på en telefon under jorden inde i en elevatore inde i en bil.....men jeg fik ringet og ved du hvad han sagde til mig? Han sagde "Jeg er lige ved at spise, så jeg spiser færdig og så kommer jeg ind og prøver at få dig ud....." Øhhhhhhhh så du har tænkt dig at spise færdig først og køre de 40 minutter ind til byen for at FORSØGE at få mig ud?? Og imens har du tænkt dig at jeg skulle lave hvad??

Dét kan jeg jo for fanden ikke bruge til noget, så jeg tænkte så det knagede og kom så i tanke om at jeg havde mit værktøj i baggagerummet - Frk. Do-it-yourself og *wupti* så fik jeg brækket en elevator dør op og *wupti* så fik jeg givet bilen max gas og knaldet mine fælge ind i elevatorkanten og presset bilen opover kanten og ud i det fri - fuck it Deirdre-Ann du er simpelhen for SEJ!!!


Tik tak tiden går og jeg sidder bare her og venter.....

Almost there og så stopper lortet! WTF!!!

SUPER SEJE mig! Stik dén - hvad skal man egentlig med en mand når man kan klare alting selv?
Sørgelig kendsgerning at opdage......

Ja tak men hvis lampen aldrig bliver grøn hvad så??

Rød lampe lyser = HELT sikkert ikke et godt tegn!

Så jeg kom ud og fik kørt ud til Vesterbro og kikket på den lejlighed jeg skal gøre ren, den er altså virkelig virkelig beskidt! Er du gal! Jeg sagde at den ville tage min. 5 timer, jeg tænker at det måske vil tage 4 timer men heller for meget end for lidt - er du gal hvor var gulvet snavset men hvorfor går man også med udesko på et hvidmaled gulv og så klager over at gulvet er beskidt? I don't get it!

Nå men når JEG er færdig dér så er det gulv rent, that's for sure! Men igen, hold da OP hvor var der beskidt! Hun sagde at hun aldrig havde vaskede vinduerne i de 1½ år hun har boet dér hvilket så pænt tydeligt ses!!!

Jeg burde fandeme ha sagt 200 kr i timen men okay dét er måske også i overkanten for rengøring........jeg tænker at 150 kr er smertetærsklen men igen, hun er en kendt og meget brugt skuespiller så mon ikke hun har penge nok?? Hmmmmm anyway det gode ved denne her lejlighed er at jeg virkelig kan se hvor jeg kommer frem og det er sådan noget rengøring jeg virkelig ELSKER helt vildt meget!!!

Da jeg kom hjem fra arbejde nåede jeg lige at få de sidste solstråler fra min skønne terasse.......Århhhhhhh

Og så fik jeg spist resterne af min kød med krydderi og Litas brød og grønsager fra sidste uge - jeg havde desværre ingen dressing at putte på så jeg brugte min burger dressing som er fra min fødselsdagsfest i August 2010........den udløb for flere måneder siden men smagte godt så.....

Og nu her til aften så jeg denne her skønne smukke helt fantastiske himmel over mit elskede ELSKEDE København


En purpurrød himmel........