tirsdag den 29. november 2011

Helt flad...

.......efter at jeg hele dagen har vandret rundt til ALLE lægerne i Roskilde og delt vores brochure ud. Note til mig selv: Don't wear high heals in Roskilde! Hele byen er en stor brosten og hele to gange var jeg ved at skvatte fordi min hæl satte sig fast mellem brostenene! Elegant siger jeg bare!!!

Vidste du godt at der ikke er ét eneste lægehus i Roskilde der har til huse på en etage under 2 sals højde?? Og at laaaaaaaaaangt de fleste ingen elevator har, fordi de ligger i gamle fredet bygninger??

Og når der endelig var en elevator så så det sådan her ud.........
Jeg går de ømmeste ben i morgen, thats for sure!

Jeg måtte simpelhen springe yoga over i aften, jeg burde SÅ meget være taget afsted men jeg orkede et simpelhen ikke, jeg var så max træt - kom sent i seng i går og var oppe kl. 7 og til møde kl 8 med en dame som jeg skal lave noget PR for. Det er ham den rødhåret It mand i Spanien der har hjulpet mig til at få det her bijob som egentlig ikke giver nogle penge, men som gør at jeg i det mindste har noget at lave.

Jeg keder mig så enormt meget hele tiden og hende her damen er så sød og sjov og varm så hende vil jeg gerne hjælpe. Min filosofi er jo at der bare skal en masse presse presse og atter presse til, så kommer man fremad - det er heldigvis også dames filosofi så vi er et godt match.

Bagefter mødet kørte jeg til Roskilde og kom først hjem kl. 17.30......jeg var SÅ FLAD! Så skulle jeg aflevere noget til en pige som min søster har solgt over Trendsales og fordi jeg skulle det nåede jeg ikke at komme på apoteket.

Jeg har fået det ondeste største forkølelsessår på læben, det var der ikke i går men *wupti* det var her i morges, så jeg ringede til min læge og fik nogle piller, som jeg gerne skulle ha taget i dag men tiden løb fra mig (igen igen) Syntes ligesom det er ved at blive en dårlig vane at jeg ikke har tid nok og alligevel formåer at kede mig?!!

Bagefter satte jeg mig ned og begyndte at arbejde på det jeg skal lave til damen, det er ret spændene.

Jeg fik også lavet mad - var så sulten, havde kun fået havregrød hele dagen og dét er også en dårlig vane jeg er ved at få med ikke at lave mad til mig selv tsk. tsk......jeg spiser nærmest kun en gang om dagen og det pynter ikke på min krop.

Varme vilde ris, majs, agurk, salat og tun - en rigtig god sammensat ret men jeg syntes der er ALT FOR MEGET arbejde i den, så det siger mig slet ikke noget at lave det, men at spise......mums mums

I morges da jeg var i bad så jeg en mørk skygge på mit bryst - da jeg tjekket det i spejlet kunne jeg se en perfekt afstøbning af en tommelfinger...............TAK Hr. Romlund for at klemme så hårdt på mine bryster!!

Jeg var lige ved at skrive en sms til ham men nej, han kan også godt tage at skrive til mig ikk.....desuden er jeg kommet frem til at der er ret langt fra Romlund i Jylland til Kgs. Nytorv på Sjælland, we are no match made in heaven.

Rent seksuelt passer vi hammer godt sammen men hvis jeg skulle vælge en soulmate blandt de mænd jeg har mødt, så ville Norman stadig være på en top 3 liste. Vi var ikke et særlig godt seksuelt match, og så dog - på webcam virkede det rigtig godt og én af de gange vi var sammen var det også rigtig godt, han var sød ved mig og blid da vi havde analsex - hvilket står i skærende kontrast til Ayal. Men Norman var engang min bedste drengeven, jeg var ikke hans bedste "noget" men skidt med det. Alt det ligger i fortiden.

Hr. Romlund er et frækt knald og hvis han ville med herover så ville jeg sige top og ja tak med det samme, men han er for provensielt og jeg tror hans vildeste drøm kunne være at bo i Viborg down town......
Hvis jeg ikke høre fra ham så skriver jeg måske til ham igen til jul når jeg er i Jylland igen........

I dag har jeg fået den officielle indbydelse til vores firma julefrokost :) Århhhhhh jeg glæder mig! Det skal blive så godt at komme ud og feste og møde en masse mennesker og danse........åhhh at danse!!!

Vi starter på kontoret lørdag d. 10 december kl. 16 med lidt brainstorm, gløgg og pebernødder og så skal vi hjem og skifte tøj. Kl. 20 skal vi så mødes på noget der hedder "Golden Goose" som de siger skulle være vildt godt - jeg er ligeglad hvor vi skal være, jeg glæder mig allerede!

Jeg har besluttet mig for at jeg tager ud til Den Kongelige Porcelænsfabrik og får Pedro til at hjælpe mig med at købe to store tekopper i mega muselmalet til ham den rødhåret it mand, som tak for at jeg må overnatte hos ham. Jeg mener det koster jo også at ha mig boende i vand og varme osv. Gaven er noget nær det mest danske jeg kan finde og jeg kan huske fra da jeg boede i udlandet at alt dansk er godt - the more the merrier :)

Nå, jeg er vildt træt og min læbe gør ondt - som om jeg ikke har store læber nok i forvejen så er underlæben nu på størrelse med en tallerken! (næsten)

ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Verdens (næst) længste opdatering!

Det er i dag søndag og jeg er "strandet" i Jylland pga. en orkan der hærger Danmark, den har lukket både Vejlefjord Broen, Lillebæltsbroen og Storebæltsbroen - og DSB er ikke en mulighed for mig så længe jeg har min bil her, så jeg går i seng om lidt blot for at stå op i morgen og køre kl. 05.00 så jeg kan starte en arbejdsdag i København kl. 9.......det i sig selv er ikke slemt, det som er slemt eller ikke slemt men irriterende er at min chef vil at jeg skal køre ind forbi ham i Ringsted på vej mod København for at hente noget papir som han vil at jeg skal bruge til at printe på.......!

Come on, som om et brev bliver mere eller mindre troværdigt fordi det er printet på en speciel tyk slags papir...jeg ved godt at papir ikke bare er papir men jeg tror mere på indholdet af brevet end på papiret, det er endnu et af de punkter hvor min chef og jeg er meget forskellige!

Den lille detour gør at jeg nu pludselig ikke har fra kl. 5 til 9 til at komme hjem men nu har fra 5 til 7 til at komme til Ringsted.......arghhhh....... =stress!

Nå, men altså, bortset fra det så har jeg haft nogle dejlige dage i Jylland, lige med minus den skide p-bøde jeg fik i Silkeborg....jeg vidste godt at jeg holdt ulovligt men jeg skulle virkelig virkelig tisse og måtte bare parkere, på en tankstation, og løbe ind og låne toilettet, da jeg kom tilbage var der en p-bøde i forruden......nåe ja og så ringede min udlejer og sagde at jeg ikke måtte parkere min cykel i på min p-plads fordi det ikke var "vinteropbevaringsted for cykler". Jeg har mere parkeret den der fordi pladsen er stor nok til at min cykel kan stå der og fordi cykelkælderen skriger "voldtægt" når jeg kikker ned af trappen, nå men altså min cykel må så en tur over til Magasin og stå igen og så krydser jeg fingere for at jeg ikke får den stjålet.

Min tid i Jylland startede med at jeg knoklet non stop med at finde en case person til to af de store danske aviser der er ved at skrive en større artikel omkring virksomheden - der er ikke mange der vil stå offentligt frem med navn og billed og sige "Hey, jeg har været gak gak engang" - personligt gjorde jeg det gerne men det kan jeg jo ikke fordi det ligesom vil være ret meget interessekonflikt. Men jeg skammer mig ikke over min fortid, jeg er i måske heller ikke super stolt af den, men jeg er dér hvor jeg kan tale om den og ikke (nødvendigvis) begynder at græde når jeg tænker på den - og når jeg er dér så VED JEG at der også er andre som er dér, og det var så dem jeg skulle finde.

Og det lykkes :)

Torsdag var jeg hos "tissekonehøsteren" aka damen som fjerner hår med sukker..........Jeg kan helt ærlig sige at jeg følte to hjerteslag af panik da jeg sad og ventede på at Anika blev færdig!
Jeg overvejet at gå min vej og lade som om jeg havde glemt aftalen, men en aftale er en aftale så jeg blev - og nåde både at fortryde og blive glad for min beslutning!

MeJane i Århus......

Hårfjerning med bodysugaring = OMFG hvor gjorde det ONDT x 10 billionmilliarder!!!

Tacky indretning men super professionelt

Jeg lå, helt bogstaveligtalt og kørte mig selv igennem hele det amerikanske alfabet af bandeord og grimme gloser! Lige fra "Oh my fucking god" til "crap, shit, damn, you got to be kidding me, go damit" og så en hel masse andre ord jeg end ikke kan stave til - smerten var uudholdelig og da jeg havde fået fjernet hårene på den ene side af "missen" havde jeg helt bogstaveligtalt svedperler på panden og kampsvedte på trods af at jeg var nøgen fra navlen og ned!!

Jeg sagde til damen at jeg ikke behøvede at få taget resten af missen OG måsen, men da jeg så kikkede ned og så hvor mærkeligt det ville se ud, ja så bed jeg tænderne sammen og tænkte på min vejrtrækning mens jeg kikkede op på loftet.....

Så snart damen var færdig gjorde det ikke ondt mere. Det var sådan en instan pain og jeg gik derfra med den glatteste fineste mis og mås du overhoved kan forestille dig! Og dét måtte selvfølgelig testes.........(mere om det senere) Jeg vil nu se hvor længe det holder, damen siger 3½ uge, men lad os nu se og så vil jeg nok ha det gjort igen blot for at ha noget at sammenligne med, det siges at første gang er den værste - og resultatet kan jeg lide så en gang mere og så beslutter jeg mig for hvad jeg vil i fremtiden mht. "høstning" af min mis.

Da jeg kørte hjemad, krydset jeg Rådhuspladsen i Århus - juletræet var endnu ikke tændt men der var hele to Dannebrogsflag

Ja okay, man kan måske ikke SE at der er to Danmebrogsflag her men det er der..... :) Og det gjorde mig glad.

Fredag var jeg til reception på radioen, desværre kunne Bente ikke få fri som hun ellers var blevet lovet, så jeg måtte afsted alene. Det var også utrolig hyggeligt men ikke det samme. Jeg havde købt en flaske "sorte svin" til alle drengene på radioen (til fælles altså) og et kort hvorpå der var en masse grise, det var ret humor faktisk.

Da jeg skulle til at gå, gav jeg knus til dem alle inkl. min gl. radiochef, han er et HUNK uden lige og er kendt for at være den største trussetyv ever seen. Jeg tror han har hvad, 5 børn med 5 forskellige kvinder, så han kan åbenbart heller ikke finde ud af at bruge kondom - anyway der går mange mange MANGE rygter om ham men han har ALDRIG nogensinde EVER forsøgt på noget med mig, selv om jeg ofte har hørt for at grunden til at jeg fik arbejde dér var "pga. dit udseende" og deri har altid ligget en undertone af at jeg nok har knaldet mig til mit job.

Hvilket jeg bestemt ikke har. Jeg er hammer god til mit job, jeg er arbejdssom og flittig som få, jeg er og var altid den første der kom og den sidste der gik, jeg ånder og lever for at arbejde og da jeg var på radioen var det bestemt ingen undtagelse.

Men aldrig, aldrig har jeg haft sex med en der har lavet eller laver radio - minus i London hvor jeg knaldet en af topperne fra BBC, en fyr der har vundet et utal af radiopriser - men det vidste jeg ikke før jeg stod op for at gå på toilet og tisse og ned af trappeopgangen så alle priserne og hans fulde navn..........dooooooo! Han skriver stadig til mig i ny og næ på facebook - og var iøvrigt et elendigt knald så ham er jeg slet ikke interesseret i.
Anyway, Bente ved godt at jeg syntes ham her radiochefen er et HUNK og jeg har tit fortalt hende om at jeg virkelig godt gad kneppe ham for hårdt, men da jeg stadig har en drøm der hedder "Radio" så vil jeg ikke gøre det - ting slipper ALTID ud på en eller anden måde, altid. Men altså, da jeg går giver jeg dem alle knus og til sidst giver jeg min gl. chef et, han dufter så godt og da jeg slipper ham tager han min hånd mens han går væk fra mig sådan at vores hænder holder fast i hinanden indtil kun vores fingerspidser røre hinanden og så er han væk. Jeg blev helt lamslået.

Jeg ved godt at det virker banalt, men som du ved, så betyder hænder meget mere for mig end det betyder at lægge røv til analsex på Rådhuspladsen. At røre ved en anden persons hænder er for mig ultimativt noget af det som mest af alt kan sætte mit sind i alarmberedskab. Og så alligevel er der også nuancer af den handling. Nogle fyre kan jeg fletter fingre med og kysse og ae uden at der sker noget men på langt de fleste punkter kan jeg ikke røre en mands hænder uden at tænke en million tanker pr. nanosekundt!!

Der skete så absolut ikke mere end det, men jeg kunne hele vejen hjem dufte ham på mit tøj og jeg kunne føle hans fingerspidser mod mine......mærkelig oplevelse. Men stadig, fantastisk chef, et hunk men stadig yderst professionel overfor mig, og jeg forsvare ham altid med næb og klør når folk taler om ham - jeg har det sådan: Luk røven hvad fanden ved du om ham og om piger? Har du arbejdet for ham? Er du pige? Nå, så luk!

På vej hjem kørte jeg forbi gården og igennem den lille by hvor i gården ligger, der så jeg en Golf Trendline fra 2001 til 59.000 kr. Den havde godt nok kørt over 200.000 km så det var ikke et suuuuuper tilbud men det var nøjagtig min drømmebil........så jeg måtte stoppe og kikke og tjekke prisen. Drømme er jo gratis og jeg drømmer gerne.

Århhh hvad..........

Er den ikke bare fin? Prøv at se den for dig i Postkasserød eller i Kongeblå.........I'm so in love!

God motor, mange km, dyr pris og wayyy outta min rækkevidde!

Min elskede og forhadte gård i solnedgangensskær en novemberdag

Hvor er naboerne??

For et par dage siden fortalte jeg om dengang jeg var  yngre og boede alene på gården og var dybt dybt fortvivlet og ikke anede hvordan jeg skulle komme væk fra gården, bopælspligten, regningerne og min gudfar og derfor endte med at kravle op på taget og sidde og overveje at springe ned for at dø, her er taget og bygningen som jeg sad på......i dag er det bare et tag og bare en bygning for mig. Jeg er heldigvis et helt andet sted i mit liv nu. I'm in charge!!

På vej hjem kørte jeg i Bilka og købte et par af Caroline Flemmings nye strømpebukser. 139,95 kr. Dét syntes jeg er seriøst mange mange penge for et par strømpebukser!!! Men nu tog jeg chancen og købte et par og guess what, det er helt uden sidestykke de bedste strømpebukser jeg nogensinde har købt!! De sidder helt perfekt og som den største overraskelse så var der fødder i dem!! Ja, der var lavet en "fod" i strømpebuksen, ligesom der feks. er i en god kvalitets sok, dvs. de sidder helt vildt godt på min fod og på mine ben!

Jeg er virkelig virkelig positiv overrasket over kvaliteten! Mange af mine veninder køber strømpebukser fra Wooldford inkl. min lillesøster og Mor og jeg har altid, selv da jeg havde penge, syntes at det var utrolig mange penge for et par strømpebukser, de koster ca. 399 kr og når jeg så syntes 139,95 kr er mange penge så kan du selv regne ud hvad mine strømpebukser plejer at koste!!

Men helt klart, jeg kan på det varmeste anbefale Caroline Flemmings strømpebukser - selv om jeg ikke kan fordrage hende som person (uden dog at kende hende, så lidt dobbeltmoralske måske?)
Jeg købte også spareribs og kørte så op til min lillesøster hvor vi havde aftalt at se tv og spise spareribs og bare hygge hele aftnen

Øl til mig, hvidvin til min søster - mums (Gyngestolen er min som hun har lånt og malet i sin yndlingsfarve)

Honningkagehjerte fra Mor til os to :)

Men så gik min søster kold lige efter maden.......*øv*

Så jeg måtte selv spise isbomber og se tv - for jeg måtte ikke skrive på computeren ,  og blogge for "det larmer" som min søster surt sagde i søvne, så jeg nøjes med at lave stikord.

Min søster har fået de her blomster af en fyr hun dater i øjeblikket. Er de ikke smukke? Jeg er ikke så stærk i blomsternavne, men jeg tror de hedder Liljer eller sådan noget men de er helt klart en af mine yndlingsblomster. Jeg så dem i virkeligheden, altså vokse i det fri i Spanien og overvejet at plukke en, men nøjes med at tage billeder af dem...........tænk at få så høje fine blomster.........jeg ville end ikke vide hvor jeg skulle gøre af dem HVIS jeg altså fik dem, for jeg har ikke så høj en vase.....det er nok noget man har når man bor i hus (og dater en fyr der giver blomster)

Jeg købte forresten også en julegave til mine små elskede nevøer som i år skal holde jul hos os, da jeg var i Bilka. De var sat ned fra 1000 kr pr. stk. til 499 kr pr. stk. og er fra Catapillar = et rigtig godt mærke = Kvalitet.

Wroom Wroom

Tror du ikke det her er enhver lille dreng på 3 og 5 år's største drøm??? Da mine små brødre var små var de helt rundtosset når de så en lastbil og en gummiged :)

Nå, klokken er mange og nettet ryger hele tiden pga. Stormen så jeg vil stoppe nu og skrive videre i morgen, har mange mange billeder jeg vil lægge ind men altså, det driller og jeg er træt


MANDAG AFTEN KL. 23.15

Så er endnu en dag gået, en ny uge er startet og jeg har stadig ikke fået blogget færdig fra sidste uge og mine små hjerneceller er snart helt forvirret over hvad der er blevet fortalt og hvad der ikke er blevet fortalt så bær over med mig hvis jeg gentager mig selv!

Søndag kørte jeg ud i min skov for at plukke gran til at pynte op med på min terasse. Min helt store drøm er at have et gelænder fyldt med lys og gran.......lysene er indkøbt og grannet ligger nu i min bil, hvilket så gjore at jeg på vej over fandt et par edderkopper i min bil som ganske givet er kravlet ud af grangrenene - længe leve at jeg ikke er bange for edderkopper for at se en kravle på sin hånd midt på E20 med 140 km i timen kunne godt ha gået galt! :)

Min lille skov

Jeg "passer" ikke min skov. dvs. jeg niber ikke juletræerne som jeg burde og derfor vokser det hele lidt vildt, det gør at jeg ikke rigtig kan sælge juletræerne, fordi de ikke er symetriske. Men det positive er at jeg har masser af rådyr og fasaner i skoven........så et rådyr og hørte flere fasankokke skrige mens jeg var derinde :)

Ready - Set - KLIP

En frisk lort.........så var det at jeg (lidt nørded) godt gad vide hvilket dyr den er fra.....bum bum.....

Da jeg kørte fra skoven - hvor jeg klippet i øs pøs regnvejr (så kan jeg lære at udskyde tingene til sidste øjeblik/sidste dag!) kørte jeg ind til min Gudfar, ene og alene med det formål at punke ham for penge.
Ja det lyder koldt og kynisk og grådigt og alt muligt andet grimt men ved du hvad? I don't give a fuck. I det mindste er jeg ærlig omkring hvad jeg går efter. Jeg vil ha så mange penge som muligt ud af den gamle mand. Dét er min hævn.
Jeg kan ikke ramme ham på andre måder, han har livet bag sig og skal nok snart dø, så jeg er 100% af den overbevisning at jo flere penge jeg kan grave ud af ham mens han lever jo bedre. Det er jo langt fra sikkert at jeg arver ham - faktisk tror jeg ikke på at jeg arver ham, jeg tror han har gjort mig arveløs for flere år siden af ren og skær raseri, så alt hvad jeg kan få nu er uden beregning og skulle jeg arve ham, så skal jeg jo betale arveafgift så fuck det, jeg vil hellere ha pengene nu - hvor jeg iøvrigt har brug for dem.

Her til 30. December skal jeg betale termin igen, 28.780 kr. Dét er seriøst mange mange penge at hoste op med, men jeg har spinket og sparet og hvis jeg ikke kan få penge ud af ham, så kan jeg godt klare mig, men det bliver hårdt. Når alle mine regninger er betalt, husleje, termin, fitness, min pige i Afrika, afdrag til min søster, vægtafgift på bilen, telefon, internet osv. så har jeg 3341,37 kr tilbage til december og for dem skal jeg leve og købe julegaver og spise og holde julefrokost for........

Det kan selvfølgelig lade sig gøre, men det bliver hårdt. Specielt fordi bordreservationen hos Karel Van Mander er på ca. 2500 kr.......bum bum........jeg kunne godt afmelde det, og jeg kunne også aflyse julefrokosten men nej - jeg VIL IKKE! Jeg trænger så meget til at feste og more mig, til at grine og ha det sjovt og til at give lidt igen til alle dem som har været så god ved mig de sidste to år.

Jeg må finde en måde at skaffe flere penge på......tænke tænke.......det trælse er også at jeg ikke får så meget løn udbetalt i denne her måned fordi min chef ikke har haft "tid" til at gennemgå mine mål for november og fordi han ikke har det, så får jeg ikke udbetalt bonus for november måned nu, men først til den udbetaling der kommer til januar..........!"#¤%&/(=?`#¤¤

Ja det er skønt at vide at den trods alt kommer, men de 5000 kr jeg tror jeg har tjent der, de kunne da ha lunet SÅ meget lige nu! Hvor er det bare typisk at han er så meget bagefter altid......det irriterere mig helt enormt meget, men jeg kan ikke få mig selv til at fortælle ham hvor hårdt jeg sidder i det. Jeg skal nok klare mig, jeg har altid klaret mig.

Men altså, min Gudfar vil tænke over om han har penge til mig, til i morgen tirsdag, der skal jeg så ringe til ham og så må vi se.........jeg håber han giver mig 10.000 kr! Tak.

Bagefter kørte jeg op til mit (mine) opbevaringsrum på mine forældres gård og hentede en gammel sort træstol som jeg plejet at ha stående i mit køkken på gården. Jeg så en nøjagtig magen til i Hay for et stykke tid siden til 2400 kr - min er nok 100 år gammel og trænger til at blive malet men den er fin alligevel og nu står den i mit ene hjørne og ser flot ud :)

Lørdag hjalp jeg min Far i firmaet - det er længe siden vi har været der sammen. Jeg havde egentlig lige fået sat min lillesøsters symaskine op ved spisebordet og gjort klar til at jeg skulle reparere alt mit sengetøj, nogle håndklæder og noget tøj, men så kunne jeg høre Far øffe over at mine små brødre stadig sov - kl. var 09.00 lørdag formiddag, så jeg tilbød min hjælp og ½ time efter stod jeg i en kasse der blev hejst op med en truck og renset tagrender på min fars firma........nasty job men også meget hyggeligt bortset fra at det var fucking koldt for mine fingre efterhånden som handskerne blev våde!!

Højt oppe :) Godt jeg ikke lider af højdeskræk hva!

Langt ned

En eller anden blikkenslager har for mange år siden sat de her tagrender op og de er sat forkert op som du kan se, normalt skal hele tagrenden være udenfor tagstenene og ikke inde under, dvs. at det kræver en lille bitte hånd at komme derind og rense dem og det betyder også at de hele tiden er fyldte fordi de ikke kan "rense sig selv" Jeg har de vildeste hudafskrabninger på hænderne nu - not very lady like!

Tagrendesnask på mine støvler
Bagefter hjalp jeg med at gøre rent i firmaet, mine forældre har skåret ned i udgifter, som alle normale mennesker burde gør når der er krise og man skal spare - og har fyret deres rengøringsdame. Det er så meningen at mine små brødre skal tjene de penge men ak, de er ikke suuuper effektive, så jeg plejer at gøre det når jeg er hjemme. Faktisk forstår jeg ikke at min lillesøster ikke gør det, hun bor lige om hjørnet og kunne så let som ingenting tjene 3000 kr pr. mdr. på at gøre rent en gang om ugen..........

Jeg gjore det så meget hvis jeg boede der! Easy money!

Nå men bagefter ville Far gerne ha pudset nogle vinduer der sidder oppe i taget...........igen, højt op og langt ned. Prøv at se her.

Alle de her vinduer ville Far ha taget ned og vasket og tørret og sat op igen......

SÅ snavset var de da de kom ned

Og så rene var de da de havde været under kyndig behandling af mig

Inde i Fars opvarmet vaskehal med varmt vand og sæbe - jeg ville ha givet min bil en tur men tiden løb fra mig.........(igen)
Vi nåede ca. halvdelen - senere kom min ældste lillebror og min lillesøster også og hjalp, så gik det lidt hurtigere men der er stadig mange glas endnu, jeg får næsten dårlig samvittighed over at jeg ikke er hjemme til at hjælpe noget mere.

Der er mange gode ting ved at ha en far der har sit eget firma........bla kan jeg tanke alt det diesel jeg vil gratis og da jeg efterhånden er den eneste i familien der har en diesel bil nyder jeg virkelig godt af den service! :) Jeg skal aldrig ha en benzin bil, that's for sure!

Jeg fik også lige et par nye vinduesviskere........Tak Far!

Og her plejer jeg at hapse (efter at ha spurgt om lov) konvelutter til at sende alle de ting jeg sælger på Trendsales og Den Blå Avis, så spare jeg også dér. Nu har jeg valgt at lade min Trendsales konto udløbe, det er alligevel ikke dér jeg tjener flest penge

Jeg ved ikke om jeg nogensinde har fortalt at mine søskende og jeg har en båd? I så fald så kan du se den her - og du kan også se hvor ofte den bliver brugt, støvet ligger tommetykt på ruden. Jeg er faktisk den eneste der må bruge både da jeg er den eneste der har speedbåds certifikat (som jeg så ikke har brugt i flere år) Vi har tit talt om at sælge den men det er ladrig blevet til noget.

Senere igen lørdag kørte jeg med min ældste lillebror på lossepladsen med en masse skrammel, der så jeg det her syn. To små gutter der var med deres far på lossepladsen, mens de var derinde fik de lov til at sidde i traileren og køre rundt - total joy of life for små drenge! Senere satte faderen en stor kasse med brochure og gamle aviser og så brugte de her små drenge nok 20 minutter på at smide dem op i en container - de tog selvfølgelig én af gangen men det som var så dejligt at se var at faderen nemt kunne ha tømt hele kassen op i containeren i et snuptag men han valgte at lade sine små drenge gøre det hvilket kræver utrolig overskud og tålmodighed. De så ud som om de havde en rigtig far og sønner dag på lossepladsen - jeg gik og tænkte på om der mon var en mor derhjemme som var ved at lave boller og kakao til de små frosne fyre kom hjem med en tom trailer? Det håber jeg at der var.

Nå men nu kommer så det frække i min jyllandstur....lørdag aften knaldet jeg Hr. Romlund igen......OMG hvor er den mand god i sengen!!! Shit Shit Shit!!!

Jeg gik jo rundt dér med en total nyhøstet mis, som stadig er glat og fin, det føles så mærkeligt og alligevel dejligt når jeg vasker mig i måsen, den er helt glat......ikke at jeg før havde kæmpe røvskæg men jeg havde hår i måsen som jeg plejet at barbere af, de var meget lyse og det var derfor svært for mig at vurdere hvor lange de var, men de var der - og nu er de pist væk og jeg er helt helt glat og fin..........Mums!

Så mens jeg gik og spulet rudere i firmaet tænkte jeg så det knaget over hvordan jeg kunne få sex og med hvem.........min menstruation er lige stoppet og jeg var (og er) top top lækkersøvnig og så kom jeg til at tænke på Hr. Romlund fra ja, Romlund ved Viborg. Jeg krakket ham og fandt hans nummer på nettet og sendte ham en ultra kort sms hvor i der stod "Hej XXX. Har du lyst til sex i aften? Deirdre-Ann" Ikke så meget fis, jeg ved hvad jeg vil ha og jeg regnede bestemt ikke med at høre fra ham igen, jeg mener, sidste gang jeg var hos ham sagde jeg jo at jeg gerne ville se ham igen og jeg hørte aldrig fra ham selv om han også sagde at han gerne ville ses.

Men nogle gange føles det bare bedre at vide at jeg har "gjort noget" for at få det jeg gerne vil ha, også selv om udfaldet er negativt - men så *bang* ud af det blå sms'et han tilbage om jeg var i Jylland (hvad tror han selv, at jeg køre fra København til Romlund for at bolle ham??)

Lang historie kort, jeg fortalte mine (stakkels) forældre at jeg skulle på en date og de blev ovenud lykkelige! Min Mor ville endda betale for min mad - for jeg sagde at vi skulle ud at spise............ej jeg får helt dårlig samvittighed over at ha løjet for dem og så se dem blive SÅ glade, men hvad skulle jeg sige? Jeres datter køre lige til Romlund for at blive gennemkneppet? No worries, jeg er tilbage inden midnat..........

Nå men jeg gjore mig top lækker, i Bilka havde jeg (heldigvis) købt et par fine strømpebukser fra Caroline Flemmings nye serie, et par grå "kabelstrikket" strømpebukser - måske det første par jeg har haft der ikke åler....... :) Udover dem tog jeg en Azurblå kjole som jeg har købt fra Oasis, den hvor jeg fik ekstra rabat rememeber? Den er såååååååå fin og jeg så sååååååå godt ud med mine krøller sat op i en knold, en let make-up og så kjolen, strømpebukserne og min elskede varme grå cardigan, den som jeg købte lige da jeg startede med at arbejde for firmaet fordi der var så koldt der hvor vi skulle arbejde (da vi sad på det andet kontor)

Jeg så helt uden at overdrive, brand hamrende godt ud! Are you kidding me hvor må Hr. Romlund ha følt at han scoret RET godt! Jeg gad dæleme godt få bragt lækker god sex ud af en lækker hot fyr......hvorfor sker sådan noget aldrig for mig??

Nå men altså, vær mod andre som du vil andre skal være mod dig ikk... ;)
*blink blink* så det gjore jeg - jeg kørte op til ham i ruskende regnvejr og sms'et med ham det meste af vejen (FY!) på et tidspunkt kunne jeg ikke helt finde vej, så jeg skrev om det var den og den vej, hvor til han svare: "Ej kan du ikke huske vejen........." jeg var ikke sen til at svare tilbage "Nej det kan jeg ikke, men hvad gør det, du kunne end ikke huske mit navn......" og så var han stille!

Da jeg kom var han helt bombet efter en julefrokost dagen før, hvilket for mig var lig med at han så nok var top liderlig og yes, dét var han! Vi sad i sofaen og så lidt af Shrek filmen, han havde i anledningen af Movember ladet sit overskæg gro frem - og trust me, det var pænt stort! Jeg skulle lige vænne mig til at det var så kraftigt og at det kradset men da han kysser som en drøm var det ikke svært at glemme.......

Jeg gav ham et blowjob, men jeg må ærlig indrømme at jeg ikke tror jeg var særlig god (DO!) fordi jeg hele tiden tænke på hvor hammer god han havde været sidste gang. Det sjove er at jeg virkelig føler at han pik (yakkkk hader det ord!) er som skabt til mig, den passer perfekt og det var sådan jeg husker det fra sidste gang, en nu da jeg lå der og holdt den i hånden og "hygget" om ham, så kunne jeg mærke at hans pikhoved ikke var særlig stort, IKKE lige så lille som Finansministerens klamme blyantspik, slet ikke men stadig var det ikke lige så stort som feks. Ayals der ligner en hammehaj på afveje.

Selve glansen føltes ikke særlig stor og jeg  turde ikke tage den i nærmere betragtning selv om jeg havde vildt meget lyst, var han min kæreste eller havde det været under andre omstændigheder så havde jeg helt klart kikket nærmere på hvordan den så ud men det gjore jeg altså ikke.

Pludselig drejet han mig rundt på sofaen (vi kom aldrig længere) og begyndte at slikke mig - I'm telling you, den mand ved simpelhen hvordan man gør! Han er i midt 30'erne og ved nøjagtig hvordan man tilfredsstiller en pige, Ayal er i midt 40'erne og han slikker simpelhen fisse (for at sige det som det er) som en hund drikker vand af en vandskål!!!

Jeg måtte sige til ham at hvis han forsatte med dét der så kom jeg...........som alle mænd siger så sagde han også "jammen bare kom......" men nej, jeg prøvede at holde mig, for når jeg først er kommet så gider jeg egentlig ikke så meget mere, altså det er ikke sådan at jeg slet ikke gider men jeg bliver bare sådan lidt doven og tænker "jeg er mæt så fuck dig selv"

Jeg endte med at ride ham til han kom - og til jeg selv kom, vi kom ca. samtidig og OMFG hvor var det bare STJERNE GODT! Han lå selv og sukket og sagde så "det var en god orgasme kan jeg mærke..." Yes yes I'm the king og the world :) Hans pik er simpelhen så perfekt til mit underliv at jeg burde bede ham om en afstøbning af den!!!

Jeg kikket på ham og sagde med oprigtighed i stemmen om han ville jeg skulle gå nu? (Jeg sad stadig oven på ham med hans pik inde i mig) Han så helt forbavset ud og sagde "nej du må da gerne blive lidt endnu" hvorefter min hjerne begyndte at tænke "hvor længe er lidt endnu??"
Jeg ved ikke hvad han tolket da jeg sagde det, men jeg tænke fra min side af at han jo ikke har været så hooked på at mødes med mig igen, så at han sagde ja til at jeg kom forbi i dag var nok ene og alene fordi han var liderlig og ikke andet - fint med mig, jeg levere varen hvis du også gør - og havde han bedt mig gå der var jeg gået igen, ingen tvivl om det.
Men i stedet for var han kryptisk med sit svar og det irriteret mig faktisk rigtig meget. Jeg kunne se at han lagde an på sofaen til at jeg skulle ligge foran ham, næææ nej tænkte jeg, jeg vil ikke ligge der til fri skue så jeg lagde mig bag ham og lå og gramset lidt på ham til han blev stiv igen mens han forsøgte at se en film. Jeg endte med at spille pik på ham mens han onaneret på mig til jeg kom - dét var også seriøst godt!

Herefter lå vi lidt på sofaen og spiste et par stykker chokolade og herefter kan jeg vitterlig ikke huske hvad der skete men det næste jeg husker er at jeg vågner op, i hans arme, nøgen på hans sofa.......og klokken er 3 om natten!!! WTF! Jeg faldt i søvn!

Dæleme godt jeg ikke er luder, for så havde jeg sovet på jobbet! Jeg fik mig lirket ud af hans arme og hoppet i tøjet og ud af døren og væk - da jeg sad ude i bilen kom jeg i tanke om at mit hårspænde, som faktisk var mit yndlings hårspænde i guld lå i hans vindueskarm.......arghhh pis og lort! Jeg gad simpelhen ikke liste ind igen med frygt for at han vågnede, så jeg besluttede mig for at hvor handles der spildes og regner bestemt ikke med nogensinde at se det igen.
- og jeg har hellere ikke hørt fra ham siden. Gad ellers godt smse lidt frækt med ham og ha webcam sex men så avanceret er han nok ikke.........

Da jeg kørte til København tidligt i morges (kl 05.05) sad jeg i bilen og tænkte på hvor langt der både rent mentalt men også rent fysisk er fra Romlund i Jylland til Kgs. Nytorv i København.......helt seriøst, prøv lige at tænk på det. Dér skal du ha en bil uanset hvad du skal til, her kan du gå overalt. Dér kan der gå dage hvor du ikke ser nogen, det kan der også her men så er det din (min) egen skyld........

Jeg føler virkelig jeg lever livet og at han er gået i stå eller måske ikke gået i stå men at vores verdner er vildt vildt forskellige. Jeg kan virkelig godt lide det proviensionelle (eller hvordan det nu staves) liv men jeg ved ikke om jeg nogensinde kan sige farvel til København og den leben der er her og den følelse jeg har af at her er jeg mere in controle.......

Men altså, RIGTIG RIGTIG god sex i lørdags! Mere af det tak!

Da jeg kørte hjem skulle jeg forbi Ringsted hvor min chef bor, jeg var dér kl. 07.15 og da jeg kørte derfra igen var kl. 07.30 og jeg ramte i den grad ind i myldertiden! At komme fra Ringsted til Vallensbæk tog mig - hold fast - 2 timer. No kidding - jeg var her i lejligheden kl. 09.54! Og hele tiden imellem havde jeg brugt på at holde i kø pga. ? Jeg fandt aldrig ud af hvorfor vi holdt i kø men at holde i kø så tidligt om morgen og skulle tisse som en drommedar, dét er ikke sjovt skal jeg lige hilse og sige!!

I dag har jeg interviewet en mand med rejsningsproblemer, det var faktisk rigtig sjovt. Han var så godt til at fortælle og var også meget ærlig. Nu ved jeg jo godt at stemmer kan snyde så det drypper men skulle jeg vælge ud fra hans stemme så er han hot og sprød (og single) og har ikke mere rejsningsproblemer - han sagde selv "du siger bare til, så invitere jeg......" meeen jeg må hellere være professionel selv om jeg dæleme godt gad knalde en mand der har haft rejsningsproblemer! Jeg mener, det betyder jo at han har indset at selve "bolle ind og bolle ud agten" i sex er ca. 5% af et helt samleje, 95% er alt det før, under og efter - og hvor mange mænd har liiiige opdaget den finde?? Hr. Romlund har men hvem ellers? Jeg kender ingen!

Han fortalte at han godt stadig kunne blive lidt ked af det når han hørte fyre stå og sige "Aiii i weekenden der kneppet jeg hende bare, hun fik så meget pik........"fordi han aldrig ville kunne gøre det, da hans hjerne har det med at bloker, men som han sagde så havde han lært at han kunne sige tilbage "I weekenden der fik jeg min kæreste til at komme så meget og så længe og så godt at hun begyndte at græde og ryste" (altså dengang han havde en kæreste)
Og som pige må jeg liiiige sige at jeg 100% foretrækker sidste kommentar - der er da ikke noget bedre end en mand der vil forkæle en pige - er du egentlig klar over hvad jeg ville give igen hvis en mand fik mig til at sprøjtekomme??? Ohhh Jesus!

I dag har jeg også booket min flybillet til Spanien, jeg flyver derned med Norwegian d. 7 December og flyver hjem med samme selskab d. 14. december - det bliver så godt! Jeg glæder mig helt vildt meget!!!
Ham den rødhåret It fyr fra kontoret regner åbenbart med at jeg skal sove hos ham.......jeg er stadig i syv sind men er kommet frem til at det nok går alligevel, så jeg sover hos ham.......han har lovet at komme og hente mig i lufthavnen d. 7 - i sin fine bil. Jeg elsker jo biler, ikke kun nye smarte biler men mere anderledes biler og hans er meget anderledes, selv i farven. Men jeg elsker feks. også gamle biler som min egen Fiat 600 - hvis bare biler er anderledes og velholdte så er det lige mig men en Ferrarie siger mig ikke noget, alle vil ha sådan en rød en og jeg tænker bare "gab" er ikke mere kreative end at vælge at lægge Jer i slipstrømmen af alle andre?

Ham her køre i en Lotus Elise.......wrooom wrooom..........me gusta! Og så er han sjov, ham it fyren. Han mener stadig ikke at hans dvd afspiller kan afspille min Jane Austen dvd boks........og han mener heller ikke at der kan sættes en hårtørre til hans stikkontakter.........ej okay man skulle måske ha hørt hele samtalen før det er sjovt men ja, det var faktisk sjovt. Og nu glæder jeg mig for alvor og jeg har besluttet mig for ikke at tænke på Norman, enten så er han der eller også så er han der ikke. Kommer hanb med sin kæreste så vil det sucks big time for jeg gider virkelig ikke se på dem sammen, men hey, jeg har prøvet værre i livet så jeg overlever. Helt sikkert jeg overlever, desuden er jeg et large menneske så be my guest.

Til noget helt andet. Inde på min facebook kunne jeg se at min coaching buddy har postet at to katte gives væk - det er to almindelige landkatte og jeg kunne se at det var hendes fars. I teksten stod der "Min far er gået bort og jeg skal derfor finde et nyt hjem til hans katte...." Jeg blev SÅ KED AF DET da jeg læste teksten, tænk engang, nu er hendes far også død! Nu er hun helt alene i verden og er der ikke til at trøste hende.......

Jeg satte mig staks ned og skrev en kort mail til hende hvor i jeg udtrykte min største kondolance og skrev at jeg var her hvis hun havde brug for hjælp. Jeg ville ha skrevet meget meget mere men så kom jeg til at tænke på at hun jo ikke ville mig da hendes far levet, så hvorfor skulle hun ville mig nu da han er død?

Men i hvertfald så ved hun hvor jeg er og at jeg er her og gerne hjælper og at jeg tænker på hende. Stakkels min lille coaching buddy......

Her er resten af billederne - klokken er nu 00.35 og jeg SKAL bare sove!

Lørdag nåede jeg lige at få sat symaskinen op før jeg skulle ned i firmaet.........

Senere på dagen kunne jeg så gå i krig med reparetionerne

Jeg fik kortet blondestropperne af på en af mine yndlings sommerkjoler så nu er jeg klar til at gå uden BH igen

Sprungen strop

Påsyet strop - med lilla farve naturligvis :) Hold nu op hvor jeg elsker sådan noget husligt noget og hvorfor i alverden er jeg født så ekstrem nørded??? Men jeg mener det helt seriøst, jeg gad godt ha et rum hvor jeg havde min egen symaskine, mit strygebræt, mit guldsmedværktøj osv. stående fremme hele tiden, det ville helt sikkert fremme min kreativitet!

Så fint er nystrøget sengetøj når det har fået nye bændler
Torsdag aften testede vi to forskellige ænder for at se hvilken en der smagte bedst til jul - jeg fik "æren" af at skære den ene til, det gik vist ikke helt så godt, anden ser noget eksploderet ud og slet ikke så fin som når Mor gør det........men hey, der er en første gang for alting ikk!

Aftenmaden søndag........flæskesteg med knaser.........og NU skal jeg heldigvis ud og løbe i morgen og til yoga!!! Så jeg kan være fin og fit til julefrokosten!!

fredag den 25. november 2011

Jeg er ikke gået i hi.....

........jeg har bare haft VILDT travlt på arbejdet!

Onsdag: op kl. 04.30 - i seng kl. 01.44
Torsdag: op kl. 07.14 - i seng kl. 00.30
Fredag: op kl. 07.17 - i seng kl................????

Og jeg har arbejdet 90% af tiden tid jeg har været vågen
I'll be back her i weekenden når jeg ikke mere har stress over alle de ting jeg skal nå og alle de ting jeg bliver nød til at skære fra for at nå de første ting!!

mandag den 21. november 2011

Kl. 21.06

Jeg har nu helt officielt siddet her foran min computer i knap 14 timer........

Jeg er total smadret...........min chef vil at jeg nu også skal være en slags kørende sælger. Kilometer penge? Nope.

Men faktisk, så skidt med det, jeg glæder mig til at få lidt udfordring og så længe jeg kan beholde mit job så er jeg glad for at være både pressechef OG kørende sælger! Jeg vælger at se det som en udfordring og som et kompliment at de mener jeg kan gå lige ind i folks hjerter (og i jydernes stuer)

Men altså, jeg er så træt at jeg er helt flad - og så har jeg forresten solgt ham den rødhåret IT mand fra vores kontor til en artikel i Tidens Kvinder.........*piiiiiiiiiiiiiiiiiiift* Jeg har nu officielt pimpet en mand :)

Han var ikke meget for det, specielt hvad gutterne ville tænke når de så ham side om side med dildoer og artikler om manden der kan lide fistning..........*fnis*.....men jeg er jo en eminent god overtaler og som jeg sagde, så måtte han tage en for holdet........! Total grinagtig samtale! Han er virkelig sjov og jeg glæder mig til at møde ham.

Men nu, nu vil jeg prøve at se på noget andet end denne her skærm inden jeg dør.........evt. på min dildo i skuffen, kan mærke at jeg er pænt lystig nu da min menstruation er stoppet.......arghhhh hvor er Ayal? Hvor er Hr. Højesteret? Hvor er der en mand når jeg har brug for ham???

søndag den 20. november 2011

Popcorn og PR Strategi

Arghhhhhhhhhh hvor jeg dog ikke er in the mood for en PR strategi! Det er søndag og jeg keder mig - ikke at jeg har andet på tapetet men at jeg ligefrem er på arbejde og sidder og skal lave en PR strategi til en virksomhed som slet ikke har lavet en markedsanalyse eller undersøgelse af hvem deres kunder er og hvor de vil hen.

Vision, mission, how, when and why.........der er flere spørgsmål end der er svar i det her.....

Men med de billige popcorn fra Netto til 4,95 kr for en liter og en kande med vand ved min side, så burde det gå........fremad that is. Det gør det også men OMG det går langsomt! Jeg er 100% ikke motiveret!

Lå vågen i nat til klokken var næsten 3! Ja 03.00 om natten og jeg var stadig vågen! Jeg sov til kl. 09.44, så længe har jeg ikke sovet i flere måneder men hvor var det dog helt amazing at vågne op til en dejlig ren og lækker lejlighed!

SÅ SKØNT!

Tænk at kunne gå på bare tær ud på badeværelset uden at træde i mærkelige ting! Jeg har også tømt vasketøjskurven så jeg kan få vasket mit sengetøj og få det med hjem til Jylland og reparere i næste uge, sidste gang havde jeg jo kun ét sæt med hjem da min bror og hans venner lånte min lejlighed, denne gang skal det hele med hjem, plus at en af krogene på mine fine lilla håndklæder gik af i går, den skal også syes på igen.

Oven i denne her PR strategi skal jeg også ha forberedt mig på et interview jeg skal lave i morgen kl. 9 med en mand der har frygt for datingportaler, frygt for afvisninger og frygt for kvinder (!) Jeg laver interviewet mod min chefs ønsker fordi jeg mener at det er vigtigt for firmaet at vi får interviewet vores kunder og får deres historier ud til pressen/medierne og på vores blog, derfor må jeg gøre meget af det i weekenden, men jeg håber i sidste end at det betaler sig af og at det vil vise sig at jeg har ret og at han er så utterly wrong!!

Jeg skal også huske at forberede mig til spansk - ellers er der jo ingen grund til at jeg går til spansk hvis jeg ikke har tænkt mig at læse lektier og forberede mig fra gang til gang......

Så her er mine søndagsprioteringer:

1. PR Strategi på engelsk
2. Interview på dansk
3. Lave spansk på ja spansk

Nu mangler jeg bare en opgave på tysk så har jeg været igennem alle de sprog jeg taler på én dag!

Dødsstraf!

Jeg har sagt det før - og jeg siger det gerne igen. Jeg går ind for dødsstraf. 100%.

Hvorfor?

Fordi der findes mennesker i denne verden der er så modbydelige, så ondskabsfulde, så beyond enhver logisk pædagoisk rækkevidde at det ikke kan passe at vi i et samfund som vores, skal betale for at de kan opretholde deres elendige liv i et af vores i forvejen overfyldte luksus fængsler.

Bevars, det er sikkert ikke sjovt at sidde i fængsel, at være lukket inde og høre nøglen dreje rundt, men dét skulle man måske ha tænkt på lidt før - desuden er straffen jo ikke så stor, da du jo ved du kommer ud igen og kan genoptage dit elendige lorte liv som det var før.

Men hvad med offeret? Hvordan kan et offer leve videre efter at ha mødt et af samfundets modbydelige ondskabsfulde og forfærdelige mennesker der er blottet for morale??

10 årig pige voldtaget - se feks. dét link jeg lige satte ind. Hvordan vil du forklare det?

I tilfælde af at linket en dag ikke dur mere, sætter jeg lige artiklen ind her også

"En pige på 10 år og hendes et år yngre veninde blev tidligt lørdag aften tvunget til at gå med en ung mand ind i et skovstykke i Gullestrup nord for Herning, hvor manden voldtog den ældste af de to piger. Den yngste pige flygtede fra stedet.

Det oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro, Jens Claumarch.
»Der er tale om en fuldbyrdet voldtægt af den 10-årige pige. Den yngste af de to piger formåede at flygte og alarmere sin familie«, oplyser han.

Opsøgt på legeplads
De to piger befandt sig på en legeplads ved børnehaven i Lyngens Kvarter i Gullestrup, da den unge mand henvendte sig til pigerne, og truede dem til at følge med ham ind i et skovstykke.

»Han truede pigerne med, at de ville blive stukket med en kniv, hvis de ikke adlød.

Pigen, der flygtede, løb hjem til sine forældre, som omgående tog ud til gerningsstedet. Her så et af familiemedlemmerne den formodede gerningsmand, men han slap væk«, siger vagtchefen.
Kriminalteknikere med politihunde har afspærret området, hvor voldtægten fandt sted, og her til morgen genoptages de tekniske undersøgelser af stedet.

Kvindelig hundelufter efterlyses
»Vi vil meget gerne i kontakt med en kvinde, der var ude at gå tur med en schæferhund i området omkring det tidspunkt, hvor voldtægten fandt sted«, siger Claumarch.

Politiet fik anmeldelsen om voldtægten klokken 19.29.

Gerningsmanden er omkring 16 til 18 år og af afrikansk udseende med kort og krøllet sort hår.
»Pigen, der blev voldtaget, har det efter omstændighederne godt«, oplyser Jens Claumarch."


En 10. årig pige bliver voldtaget! Hvad sker der? Hvis de finder den unge mand der har gjort det, og det viser sig at han er under 18 år så kommer han på insituation indtil han bliver 18 og så måske et par år mere efter han er 18, er han over 18 år så får han max 2 år.

2 år? Det er 730 dage i fængsel. I Danmark. Og bagefter? Så kan han gå ud og forsætte sit liv som om intet var sket. Om 2 år, om 730 dage så er den lille pige på 10 år blevet til en lille pige på 12 år og hun vil stadig ha maridt, hun vil stadig se sig over skuldre når hun går ud og hun vil stadig frygte skove, buskadser og mørke mænd med krøllet hår og hun vil mere end noget andet tælle ned til den dag han kommer ud for så skal hun til at passe ekstra meget på, for tænk nu hvis hun ser ham, eller endnu værre tænk hvis han ser hende!!

Jeg mener 100% manden eller drengen, who gives a fuck - er du gammel nok til at voldtage så er du også gammel nok til at modtage din straf - drengen, manden, forbryderen skal helt uden skyggen af tvivl klynges op mod en mur og skydes. En kugle koster ca. 8 kr og hvis han absolut skal ha en kiste kan den vel også fåes til billige penge og så afsted med ham, 7 meter ned.

Engang læste jeg om en 80 årig mand i Sverige der havde voldtaget to andre ældre damer. Han slap helt for straf pga. han alder - jeg forstår det IKKE! Hvis du kan voldtage så kan du fandeme også stå ved dine gerninger og tage straffen. 80 år eller 16 år - I don't care!

lørdag den 19. november 2011

Mågestelsmekka

I dag har jeg været i Mågestelshimmelen! OMG jeg må simpelhen tjene nogle flere penge, altså sådan rigtig mange penge så jeg en dag når alt er betalt har råd til at gå ud og fråse 5000 kr på Mågestel alene OG bagefter stadig har råd til at inviterer veninderne på middag så de kan se mit fine sølvtøj og nyindkøbte Mågestel på min fine Damask dug.......århhhhhhhhhhhhh.........

Sagen er den at min lillesøster samler på Megamuselmalet i blå, min guldsmed ven Pedro får rabat hos George Jensens Outlet, hvor priserne i forvejen er billige fordi det er anden sorterings vare. Men fejlene er ofte svære at se, selv om mig høge øje nu ofte finder dem, prikken der ikke skulle være der eller en streg der er for svag, men altså, det kræver virkelig et heftigt øje at se fejlen, så jeg tog derud for at købe en julegave til min søster - jeg ved nemlig fra Pedro at de sætter priserne op her til jul så........afsted med mig!

Jeg endte med at købe det her til hende

Megamusel fad med byttemærke

Fejlen ligger i at en af stregerne i mønstret oppe i toppen er mindre tydelig end de andre men altså.......who'll see besides me?

Traditionshåndværk!

Et fint tyndt fad

Jeg ville gerne have givet min søster noget andet og noget mere, nu da jeg havde muligheden for rabatten, men min søster er ret fast på visse punkter, feks. vil hun ikke give julegaver for mere end 300 kr. Normalt så er jeg ligeglad med sådanne grænser og plejer at give hvad jeg har lyst til men min økonomi gør at jeg må holde mig selv fast på ikke at give for mere, så altså - ville ha givet hende et kageopsatsfad men det kostede 799 kr og jeg kunne ha fået det til 499 kr med Pedros rabat men hvis min søster vil holde sig på 300 kr så er det også det jeg holder mig til.

Men - der var ting der interesseret mig ENDNU MERE end det her fad..........*suk*.........jeg købte intet men århhhhhhhhhhhhh mit hjerte savner Bedstes fine dækket bord med mågestel og sølvtøj......tænk engang hvis jeg en dag kunne holde et middagsselskab med ene af nupudset sølvtøj og mågestel? Dét ville mit hjerte gerne, i min egen fine lyse stue med lyse gardiner og et laaaaangt bord med fine stole til hvor hele min elskede familie kan sidde (sammen med min mands familie som jeg jo desværre ikke kender...........og derfor heller ikke kan visualiserer for mig)

Der var REOLER med Mågestel og jeg brugte 5 stive minutter på bare at kikke...........jeg har aldrig set noget ligende!

Mågestel så langt øjet rækker.......

Hvor er de dog smukke......(men hvem sætter dem dog op på ræd og række med mågerne på hoved??)

Sådan et fad har jeg ikke.....hvor er det smukt......ville sådan ønske jeg havde tallerkner til 6 eller 12 personer.......*suk*

Jeg så også andre ting der fik mit hjerte til at slå et ekstra slag - ja jeg ved godt at det er dybt dybt DYBT nørded og gammeldags at være sådan her, men for mange år siden da Anika skulle giftes, der så jeg en stor fin vase med en kæmpe brun ugle på, den var SÅ smuk -og jeg ringede og fortalte min Mor om den mens jeg stod og så på den - jeg har aldrig før (eller siden) set en sådan vase. Den var også fra Kongelig Porcelæns........men såi dag så jeg en der næsten lignede, i hvertfald i størrelse, prøv at se her

Vaserne her er lige så store som den jeg så engang med en ugle på. Prøv at tænke dig at eje en vase hvor der er så meget dybde i! Jeg kunne helt mærke duften af halvudgået træ en tidlig morgen ved en lille skovsø.....man ved det bliver en varm dag men morgen er kølig........uhmmmmmmmmmmm

Eller lyden af havet, smagen af skumsprøjt på læberne og vinden der suser i ørene mens boven skær gennem vandet..........jeg vil eje en sådan vase en dag! Uglen er første priotet men ak, hvor var der også mange smukke dér....


Jeg har hele dagen i dag gået og set mit mågestels middagselskabsbord for mit indre blik, jeg elsker at drømme - om andre tider, om andre steder - i mine drømme er alting altid godt og jeg er altid lykkelig og aldrig alene........

Nå, men back to reality. Min lejlighed har længe lignet noget der var møg beskidt og trængte til at blive ryddet op - seriøst ryddet op, så efter at ha taget en lur på 2 timer (tiltrængt) inde i sengen hvor jeg faldt i søvn med et billed af mit nyopførte stuehus på gården og et veldækket spisebord (med Mågestel) mens jeg i min bevisthed ved at min smukke mand og dejlige børn er et sted i huset og min elskede familie på vej........ så stod jeg op, talte i telefon med min radio journalist veninde og gik så i krig med at gøre rent!

OMG hvor har jeg boet som et svin!!!!!

Når nullermændene under dit stuebord er SÅ store så er det seriøst ulækkert!

Så jeg fik brugt min nye støvsuger på det groveste, rykket sengetøjet af og støvsuget under sengen, alle paneler fik en tur og bagefter så vaskede jeg gulvet i brunt sæbe og tørrede ALLE flader af i Ajax (min yndlingsduft!) Nu mangler jeg bare at lægge sengetøj på sengen så er jeg good to go med et fint hus igen. Dvs. mit spisebord ligner stadig et havereret fly men i morgen tager jeg hul på at rydde op på mit "kontor" - lige nu vil jeg bare slet slet slet IKKE tænke på arbejde. Har haft en helt off dag fra arbejde og det føltes rigtig godt at holde weekend (næsten uden dårlig samvittighed!)

Jeg mangler bare at få et nyt glas til min gamle kommode, så er soveværelset næsten fint.....

Mit dejlige spejl fra Ikea, en svævehylde og så to skokasser (affaldssorteringskasser er det vist egentlig) under, hvor jeg har tørkælder osv. i. Jeg skal ha fat i noget lys til henover spejlet så jeg har et rigtig godt make-up spejl, sådan et har jeg aldrig haft :) Før nu - endelig får jeg noget jeg har drømt om: Et figur spejl og godt make-up lys :) I'm easy to please


Jeg har også fået taget opvasken, så nu er det eneste jeg mangler at pudse soveværelsesvinduet på begge sider og så, når jeg har været i jylland, at sætte julelys op på min altan :) Woop Woop I'm making progress!

Nå, men efter at jeg havde talt med min radio journalist veninde så talte jeg med Anika, hun har bestilt tid til os begge to hos tissekonehøsteren i Århus på torsdag! Ak og ve nu fanger bordet!!!

Anika har længe gået hos en dame der "høster" missen, dvs. hun fjerner alt håret med en eller anden sukker blanding og nu har jeg altså talt mig selv ind i at jeg skal med - og jeg skal ha fjernet hårene på missen OG i måsen! Shit Shit SHIT hvor jeg tror det kommer til at gøre skide møghamrende ondt!!!

Jeg har før fået fjernet det meste af mit hår på missen med Elipselys og jeg vil gerne i gang igen, mangler tre gange, men det koster 1000 kr pr. gang og jeg syntes ikke jeg kan bruge 3000 kr på min mis når den nærmest slet ikke er i brug!!! Havde jeg en kæreste jeg skulle være hot for 24/7 så var det noget HELT ANDET, men det har jeg ikke, så jeg prøver med "høsteren" - og skal selvfølgelig nok lave en udførlig guide til både what to do and what not to do plus en UDFØRLIG smerteskala!!!

Da jeg talte med min radio journalist veninde, kom vi til at tale om Norman. Og det var slet ikke mig der bragte ham op! Min radiojournalist veninde har arbejdet for Norman engang og bla. interviewet ham, hun har dog aldrig mødt ham men kun set billeder af ham osv. Hun syntes han er en lille fed mand og sagde at hun 100% ikke kunne se noget frækt eller flot i ham og SLET IKKE hvis man tog alle hans penge fra ham og bare gjore ham til "Norman fra TDC" som hun selv sagde.

Jeg ved godt jeg slet ikke burde, men jeg får lidt ondt i min mave når jeg høre folk omtale ham grimt, jeg syntes ikke det er fair. Manden har jo selv tjent alting selv, ligesom min far. Og folk taler så meget om Hr. Roberts "Gulddrengene" blev de dømt i medierne i 1970'erne fordi alt hvad de, min far og hans brødre, gik i gang med blev til "guld" (penge) - senere købte min far sine brødre ud og køre i dag det hele selv - men han er gammel og han har været dum og naiv og ikke sørget for at få sine sønner ind i firmaet i tid og nu er han gammel og om et par år må han lukke 50 års virksomhed uden en arving til at overtage - ja eller sælge, men jeg tror faktisk ikke han ønsker at sælge.

Anyway, folk taler om min far. Ikke så meget herovre men i Jylland har jeg ofte, alt for ofte hørt at jeg er Hr. Roberts ældste datter og bla bla.........folk har fordomme før de har mødt min far. Det er det samme med Norman, folk har fordomme før de har mødt ham - hvorfor? Jantelov? I don't know men jeg får sådan en lyst til at kæmpe mod uretfærdigheder når jeg høre folk sige grimme ting og andre.

Selv da jeg var på kontoret og nogle af de andre svinet Normans plastik fantastisk frille (som jeg jo bestemt heller ikke er den store fan af) og sad og grinet af hendes facebookbilleder af et par silikonelæber oversmurt med lipgloss, selv dér fik jeg lyst til at sige en masse om morale og værdien af ikke at svine mennesker til man ikke kender.............og jeg kan jo faktisk også godt selv finde på at tale grimt om andre, det er jo set før (herinde) .......... men ikke destomindre så bryder jeg mig slet ikke om sådan noget!

Jeg sagde dog intet til min radiojournalist veninde, jeg ønsker ikke at udbrede mit kendskab til Norman, jeg ønsker at begrave det. At komme videre. Manden har haft rådighed over mit hjerte og mine følelser i alt for mange år, alt for mange timer og alt for mange dage og jeg vil bare gerne fall-out-of-love med ham. Ikke at jeg er forelsket i ham, men jeg frygter lidt at det er pga. ham at jeg ikke kan blive forelsket mere.


(Adele "Someone like you" - om 10 år er det mig der går på gaden og kikker ind af vinduet til tidligere tiders kærlighed og drømmer om at deres familie var min.......dét er min frygt hun synger om dér)


Jeg kan selvfølgelig ikke sidde og sige og pege fingre af Norman, og påstå at det er hans skyld, hans personlige skyld at jeg ikke kan forelske mig - men et sted inde i mig har jeg misted et stykke af mit hjerte og før jeg finder det stykke kan jeg ikke få mit hjerte til at hele og før det er helt, kan jeg ikke give det væk igen - og det selv om jeg faktisk slet ikke er sikker på at jeg ønsker at give det væk igen.
Men jeg vil gerne være ejer over mit eget hjerte, jeg vil gerne være et helt menneske, en hel Deirdre-Ann...........dét er godt nok mange år siden jeg har været det. Jeg tror jeg startede med at fall apart da jeg blev gårdejer. Den dag den blå flyttebil kørte ned af allen og drejet til højre med hele min familie i og jeg stod dér på gårdspladsen helt alene i en alder af kun 18 år, nyudklækket student og gårdejer.........under én måned senere gik jeg fra Uffe fordi han var mit utro og så begyndte min Gudfar at komme på besøg - ensomheden har aldrig for mig været større end den første mørke lange sorte kolde vinter på gården.

En dag kravlet jeg - måske i et øjebliks momental sindssyge eller bare i ren og skær frustration og afmagt - op på taget af gården og sad dér på toppen af en 150 år gammel bygning, 16 meter ned og overvejet om jeg ville dø hvis jeg sprang. Det eneste der afholdte mig fra at gøre det, var frygten for at overleve og blive invalid og dermed ude af stand til at forsvare mig mod verden. I den tilstand jeg var i dér og den tilstand jeg er i nu, her kan jeg i det mindste forsvare mig. I won't ever go down again with no fight.

Jeg overvejet også engang at hænge mig, men ej dét var alligevel for bizzart. Senere har jeg læst mig til at kvinder faktisk ikke hænger sig, det er kun mænd der gør det. Det er en ret brutal form for død og derfor er der kun ét tilfælde af selvmord de seneste 50 år begået af kvinder, ved hængning, hvilket så igen gør at det virker endnu mere bizart at Århus politi i 2006 vælger at sig et Pernille Oldeborg Lind begik selvmord ved at hænge sig selv i en alder af kun 14 år.........i dag er sagen endelig taget op igen og jeg er  ganske overbevist om at hun blev myrdet, det var jeg allerede dengang. Der var alt for meget der talte imod at hun begik selvmord.

Nå hmm jeg skal vist til at skrive om noget mere cheerfuldt end mine egne år i 20'erne og en død teenager......puha......hvem der i alverden går og drømmer om at genopleve 20'erne igen må være godt skør! De år er SO OVERRATED!! Jeg vil bare forblive 33 år forevigt og vide hvad jeg ved i dag og så leve livet, men hvordan får jeg flere venner der vil med i byen? Jeg har faktisk en stor omgangskreds men det er bare en kedelig omgangskreds...........den har været større, men hvad skal jeg gøre når den skrumper fordi jeg er ærlig?

Og ja, her tænker jeg på min coaching buddy, hvorfor forlod hun mig bare og lader mig hænge her? Jeg syntes selv jeg havde gennemtænkt det hele, jeg sagde alting nøjagtig som det var sket, uden at trække noget fra eller lægge noget til og ALLIGEVEL sidder jeg her uden min veninde........

Det gør jo naturligvis at jeg ikke kan lade være med at tænke på hvordan mit liv havde været hvis jeg aldrig havde sagt sandheden til nogen? Hvis jeg aldrig havde fortalte Norman hvad røvballenæsedamen havde skrevet til mig, hvis jeg aldrig havde sagt at jeg syntes han var dårlig i sengen og total uden fokus på mig og det faktum at vi var dér sammen , hvis jeg aldrig havde sagt til min coaching buddy at hendes kæreste havde gramset på mig - hvordan så verden så ud i dag?

Engang for mange mange år siden da jeg igen havde skiftet skole, der var der en pige fra min klasse, Anja som havde lånt en masse Pennyblade af en anden pige fra klassen, Gitte. Jeg sad hjemme hos Anja og læste i de her blade sammen med hende. I bladene var der en masse klistermærker osv. Anja sad og pillede alle klistermærkerne ud og lagde dem ned i sin skuffe. Jeg spurgte hvorfor og hvad hun lavede og hun sagde noget i retningen af "at Gitte alligevel ikke ville opdage om der manglede nogle ark" - jeg kan huske at jeg syntes det var SÅ forkert. Jeg ved ikke hvor den der følelse af rigtig og forkert kommer fra, for det er ikke fordi mine forældre har pæcet mig til at holde rigtig og forkert adskilt, selvfølgelig har jeg lært det men ikke i så udpræget en grad som det sidder inden i mig.

Efter et stykke tid opstod der ballade i klassen fordi Gitte beskyldte Anja for at ha taget nogle klistermærker og pludselig var jeg i midten som vidne og skulle fortælle om det var rigtigt hvad Gitte sagde - jeg svaret som sandt var og desværre tilhørte Anja den populære del af klassen og dét gjore jeg bestemt ikke bagefter. Gitte havde sin egen klike og så var jeg igen udenfor - fordi jeg sagde sandheden.

Ironi hva! The truth will set you free? Up my arse, the truth will make you sorry!

Jeg kan mærke at der ikke er så pokkers meget positivitet i min krop i dag, så jeg vil smutte i seng og drømme om mit nybygget stuehus med det smukke lange træbord hvor min dejlige familie snart skal sidde og spise sammen med mig.....................


Fik forresten sendt Anabels gave i dag - og fik sat de frimærker jeg har taget af diverse pakker i tidens løb på, resultatet blev at jeg kun skulle af med 6 kr mere for at sende pakken........nice :)