tirsdag den 31. januar 2012

Teenagesex som 33 årig...

Puha, hvor skal jeg starte??

Helt seriøst, nu har jeg siddet her og kikket på den første linje i 20 minutter mens jeg lytter til min playliste på youtube - og jeg aner stadig ikke hvor jeg skal starte...eller slutte og er det slut?

Der er mange tanker i mit hoved, altså helt seriøst, hvordan i alverden kan det være at min hjerne og mit hoved stadig er intakt når jeg nærmest kan mærke trykket på indersiden, det føles som når man puster en ballon op og blot venter på at den eksplodere mod ens læber, man ved det sker man ved bare ikke hvornår...

Og hvorfor har jeg aldrig læst nogen steder eller hørt eller fået fortalt at det er en ENORM HUGE tidsrøver at ha en mand i sine tanker og i sit liv? Ja ja bevars jeg har haft Kunstmaleren, Norman og Ayal i mine tanker men de har vitterlig ALDRIG - selv da jeg var mens frustreret - fyldt så meget i mine tanker som It manden gør nu....jeg har ikke hovedpine men det føles som om mit hoved summer, ligesom når man kommer hjem fra et vildt besøg på et larmende disko og stadig kan høre musikken i ørene......selv om man er hjemme.


Er nået til Berlins's temasang "Take my Breath away" fra filmen Top Gun på min playliste. Har faktisk en helt hvid krops snæver t-shirt hvorpå det er Top Gun logoet og nedenunder står Top Gun henover brystet...(side bemærkning eller overspringshandling??)

Og på min facebook står der nu: 

Is now in a relationship with MacBook Air, should be happy and content after all these years in a complicated relationship, however I think MacBook Air is having a few too many whims and acting bitchy compared with my ex-boyfriend, The PC who were just plain a dum ass prick!

Min nye (dyre) MacBook Air Computer

Tynd som bare pokker og pakket rigtig fint og lækkert ind, det kunne mange andre computer firmaer godt lærere noget af!

Jeg blev helt glad da jeg så denne her "hilsen" :)

Manual - som jeg må læse en dag......har endnu ikke taget computeren i brug, det er kun It manden der har arbejdet på den og indstalleret alt muligt. Jeg har faktisk overhoved ikke travlt med at få den taget i brug.......det er som en suspekt metal dims jeg ikke helt ved om jeg elsker eller hader........måske et nødvendigt onde?


Nå, nu kan jeg vist ikke stalle den mere......har fået en million sms'er fra alle mulige siden i søndags hvor alle troede at It manden tog hjem, eller ja ikke én million sms'er men fra min radio journalist veninde, fra Lita, Sophia, Barbara og Anika og så har min mor haft ringet ....... men jeg har ikke svaret nogen af dem før nu, med en lang sms hvor jeg ridsede de fleste ting op - jeg magter helt ærligt ikke at gøre noget ved det

Okay here goes...

Som jeg skrev herinde søndag morgen, så var jeg helt vildt ked af det - hvilket nu virker mærkelig for nu er jeg cool igen, men sådan er det jo med følelser.....eller måske er det bare sådan det er med MINE følelser? Who cares.

Lørdag da It manden kom, gik vi ud for at se på "verden" - eller dvs. vi startede med at handle ind i Netto på Holmen, her købte vi god mad og masser af dejlige øl - It manden syntes det var vildt syret at jeg køre min bil op og ned med bilelevatore for at komme ud af bilkælderen, jeg on the other hand syntes det var sjovt at han syntes det er sjovt......alle syntes det er så mærkeligt jeg syntes det er praktisk, så fylder bilerne ikke så meget - det eneste der er upraktisk er når bilen bliver oversvømmet i en kælder med en defekt elevator så man ikke kan få den op!!!

Nå, men bagefter kørte vi ud til Spejdersport på Nørre Farimagsgade hvor jeg i sin tid købte alt mit udstyr til pilgrimsvandring - desværre havde de ikke nogle rygsække der passede til It manden der faktisk er ret høj, jeg går ham i hvert fald kun til skulderen. Vi fik at vide at der lå en anden og større Spejdersport i Rødovre centret som havde åben søndag og vi valgte derfor at vente med at gøre mere ved udstyret til søndag.

Da vi kom tilbage gik vi ned i North Face butikken og kikkede sko, jeg sværger jo til at vandre i gå-sko, altså i kondisko der er beregnet til at gå meget med frem for støvler - specielt fordi rigtig mange fejlagtigt tror at de skal ha støvler på når de går, hvilket det ikke skal - 87% af turen er grusvej og grusstier så hvor kommer ideen med at ha store tunge varme støvler lige ind? Men igen, der er lige så mange meninger om dén sag som der er kilometer på Camino France!!

It manden endte dog med, dagen efter, at købe et par gode vandresko i Spejdersport, ligesom han endte med at købe den samme taske som jeg havde, bare i en Large udgave, min er en str. S. Men sjovt nok har den samme farve, sådan grålig i det. Jeg tror faktisk også at Norman har den taske, eller ikke tror det ved jeg han har - den er super. Normans var vist grøn - Gregory som taskefirmaet hedder laver de bedste vandretasker men farverne.......dem skal de ikke ha ros for!!!

It manden fik også vandrebukser, fra samme mærke som mine, Bergrans tropeudgave. Mine er monster grimme og grønlige, It manden kunne få dem i navy - snyd!! Han fik også en poncho til at trække over sig selv og tasken, det var for mig en af de mest brugbare ting jeg tog med på hele turen!! Uden den var jeg druknet!

Hmm jeg kan ikke huske om han købte mere.......bum bum.......nå men stave vil han ikke ha, dét tror jeg eller retter sagt dét VED JEG han vil komme til at fortryde helt vildt inderligt enormt meget!!! Hver vandrestav tager 25% af vægten af foden og gør at det ikke er nær så hårdt for din krop at vandre de mange mange kilometer dag ud og dag ind. It manden syntes det er top fucking nørded at ha vandrestænger, jeg er heldigvis ligeglad for jeg HAR været på turen og jeg VED hvad jeg taler om, det gør han ikke! 

Nå, men vi måtte også ud og købe en bluse til ham, han havde ingen langærmet bluser med og hans "vinterjakke" var ikke særlig vinteragtig, om han egentlig frøs eller om det var mig der frøs på hans vegne skal jeg la være usagt, men puha hvor så det koldt ud!! Da jeg skulle op og hente ham puttede jeg et halstørklæde i tasken, jeg ved ikke hvorfor men jeg luret nok i baghoved at manden ikke var klædt korrekt på til minusgrader i København og *bingo* det var han ikke, han knurre frøs! Jeg følte mig lidt som en mor da jeg gav ham det på men hey, nu er jeg altså en praktisk person og dét er helt klart en side jeg ikke bare sådan kan lægge fra mig - så take it in og se på det som noget positivt, eller la det ligge og gå din vej. Jeg er feks. hende der aldrig glemmer noget eller kommer afsted uden de korrekte ting og dét har jo også sine fordele - men det afhænger jo af hvordan man kikker på det og om man kan rumme at jeg er sådan. It manden smilede bare og tog imod tørklædet.

Da klokken var ca. 17 lørdag eftermiddag sad vi i min sofa og snakkede. Vi skulle først spise på Sticks'n'sushi kl. 22, så vi havde masser af tid og vi brugte den på at tale.....

Jeg havde, som den trofaste læsere måske har bemærket, været ufattelig nervøs op til at han skulle komme, fordi jeg aldrig før har mødt en fyr der siger "jeg ved du tænker meget og dérfor skal du høre hvordan vi griber det an, hvis jeg ikke lige svare dig med det samme, så skal du ikke digte historier om hvorfor men blot vide at det er fordi jeg har travlt med at tænke på dig......" I'm telling you, det er noget af det sødeste jeg og også mest korrekte jeg længe har oplevet. For det er jo sådan det er, jeg ville normalt straks tænke: Hvorfor svare han ikke når jeg kan se han er online......hvorfor? Ignorere han mig? Er han sur? Hader han mig? ALLE de spørgsmål og dermed også bekymringer tog It manden rask væk fra mig og for dét alene er jeg ham evig taknemlig!!!

Jeg ved ikke hvad det er der gjorde at han så "lyset" omkring mig når INGEN, vitterlig INGEN ANDRE nogensinde har set det? Altså undtagen min elskede Mormor.....men hun var og er også min soulmate. Måske fordi han ikke er ligeglad med mig og alle andre er? Hmmm det er måske igen liiige at skyde højt nok men ét eller anden må han jo ha siden han kan se at det er sådan mit reaktions mønster er.

Så da vi sad dér i sofaen var jeg jo helt i syv sind eller måske nærmere i syvende million sind mht. hvorfor han var der og hvad vi ligesom "skulle" - altså hvad var planen? Normalt så knepper jeg bare. 

Sorry to say men det er dét jeg gør og det er dét jeg ved. Jeg aner intet omkring alt det andet der er med at date. Intet. Til daglig drømmer jeg om det, men fordi jeg ikke har nogen reel erfaring på det punkt så er det altid sådan lidt urealistiske drømme, lidt ligesom at drømme om at være vægtløs, man ved at det er umuligt her på jorden og derfor er det en dejlig gratis drøm at ha - ingen kan ligesom holde mig til regnskab for min drøm om et forhold og om hvordan alt det andet der er og findes UDOVER at kneppe er, fordi jeg simpelthen ikke aner noget om det. Det er blot en drøm. Et fatamorgana.

Jeg havde derfor ikke noget grundlag for hvordan jeg skulle agere, normalt ville jeg klæde mig sexet på eller måske ikke sexet men med tøj der fremhæver min personlighed og min krop og så ville jeg inden længe sidde med tungen ned i halsen på fyren og gnide mig henover hans bule i bukserne, trække ham ind i soveværelset, give ham et blowjob og bagefter la ham kneppe mig mens jeg vrider mig på en måde så han ved jeg nyder det - hvilket jeg altid gør, men det er så absolut ikke ensbetydning med at jeg nyder det lige så meget som jeg lader som om. Don't get me wrong, jeg faker sjældent en orgasme ene og alene af den grund at jeg så vil snyde mig selv, så det gider jeg ikke men jeg kan sagtens smørre tykt på hvordan jeg har det. Bagefter så er det enten ud af vagten, skrid eller sov og så skrid.

Men It manden lagde ligesom OVERHOVED IKKE an til noget - altså som i slet ikke. Overhoved. Nada. Nothing!!!!! Vi sad i hver sin ende og lyttede til musik fra nettet - da min røde elskede transister radio valgte at dø dagen før han kom og på trods af nye batterier kunne den ikke vækkes til live.........*suk* det må jeg tage hånd om en anden dag når jeg har fundet en der kan lave mirakler!

Jeg endte med at lægge mig lidt ned i sofaen og strække mine ben henover ham, han reageret overhoved ikke! Som i slet ikke! Han end ikke rørte mit ben!!

Nå men vi sidder og snakker om hvad vi godt kan lide ved forhold og hvorfor vi er single, hvornår vi sidst har haft en kæreste osv. Altså med andre ord, vi er ved at lærer hinanden at kende - og da jeg jo var så nervøs så lod jeg ham helt tage styringen. Jeg anede jo ikke hvor vi "skulle hen" så jeg var bare Deirdre-Ann i en udgave som kun ganske ganske ufattelig få mennesker har set. Hende der smiler, er tavs, opmærksom, lyttende. Hende der registrere alt og altid er et stort smil mens alle Notarerne i mit indre arbejde på overtid med at registrere alle de indtryk jeg fik. Sådan er jeg ofte, men jeg har altid en armer udenpå. En rustning som gør mig til hende den snakkesalige der er hård i munden og som kan tale om alt uden at vise følelser, specielt når det kommer til mænd, sex osv. Det er sådan folk ser mig - kun få ved at der findes en second edition som er meget bedre....

Da It manden så pludselig siger at han tænder på udenlandske piger, altså på Asiater og Afrikanere så blev jeg ramt noget så voldssomt af en mur af sorg, en følelse af skam og chock - jeg var helt uforberedt på det han sagde og endnu værre, jeg var ubeskyttet! Min armer og rustning var væk - jeg følte mig blottet og ramt og såret og misbrugt og udsat og udnyttet - en bølge af varme ramte mig mens det prikkede under huden. Nøjagtig sådan føltes det da han sagde ordene.

Jeg var helt væk - og herefter kunne jeg mærke hvordan mine indre soldater arbejdet på højtryk for at trække jerngitteret ned igen. Jeg forestiller mig at mit "vindue" til verden normalt er dækket af en af de der rulle døre man ser foran butikker i USA

Mit indre armer

Når jeg føler mig tryk ruller jeg oven stående dør op og lader gitteret være nede - på et sådan niveau føler jeg mig helt utrolig blottet og kun få når hertil. Kunstmaleren og Norman nåede hertil - og i dag er jeg uendelig lykkelig for at de ikke fik mig til at rulle gitteret op. Jeg var sårbar nok på den her måde, om end jeg i glimt har vist dem begge sneak peak af mit liv bag gitteret...

Bagved døren er der et rulle gitter som på ovenstående billeder - men jeg havde uvis af hvilken grund valgt at lade begge porte stå åben og der var derfor frit slag til at mit hjertekull og It mandens ord ramte plet i solar plexus med en helt enorm kraft.........

Bagefter gik jeg 100% over i den modsatte boldgade og var Deirdre-Ann som alle andre ser. Jeg havde jo lige mistede alt for ham, han var helt åbenlyst ikke hvad jeg havde troet eller også var det bare mig der havde været naiv. Uvis hvem der har skylden, så blev jeg på 30 sek. Deidre-Ann der knepper i flæng igen og resten af aftnen underholdt jeg ham med hvem jeg havde kneppet hvor og hvorfor og spurgte ind til hvem der var hans bedste knald, værste knald osv. Jeg var total kold og tænkte at det var noget rigtig pis at han ikke skulle hjem næste dag kl. 17!!!

Men jeg tænkte også at hvis jeg var bitchy nok så skred han nok op til sin ven i Albertslund igen, det var der han var om fredagen.

Da vi spiste sushi drak jeg en 75 ml. øl på under en time og lod ham køre hjem. Her gik jeg i seng, iført min nystrøget silke natkjole og mit fine nye undertøj, eller kun trusserne.....

Det er lilla som mit sengetæppe fra Mormor men ser måske lidt blåligt eller blommefarvet ud her

Jeg købte tre par trusser til

Min mis er nyhøster og mine ben var nybarberet, finger og tær havde fået den store omgang og der var ikke én ting der kunne sættes finger på - I was so hot!
Og så skete der ikke noget........overhoved! Samtidig så lugtede han ret kraftigt af sved - jeg overvejet at sige det til ham men gjorde det ikke, jeg tænkte at han da selv måtte kunne lugte det.....lugten var ret gennemtrængende og mindet mig om den måde min Gudmor plejede at lugte på og fordi hun altid var i stalden OG lugtede af sved samtidig, så minder den her lugt af sved mig om kostald, selv om han selvfølgelig ikke lugtede af kostald men "blot" af sved.......

Samtidig så har jeg bemærket at han ofte har en rigtig dårlig ånde - ja jeg ved godt jeg er igang med at tegne et utrolig meget lidt flatterende billed af ham, men det er fakta og jeg lyver ikke. En af grundende kan helt sikkert tilskrives at han ikke spiser regelmæssigt, men jeg syntes faktisk han lugtede ret så kraftigt ud af munden, ligesom min værtsfar i Texas og han led af mavesår og det var derfor hans ånde lugtede af amoniak.....eller måske er det hans mandler der samle "affald" og giver dårlig ånde? Det gjorde mine indtil jeg fik dem fjernet. Når jeg sætter de tre ting sammen med at hans tænder virkelig trænger til kærlighed og afblegning og reperation af huller så falmede min lyst til at kysse ham ret så drastisk!

Svedlugt, dårlig ånde og brunlige tænder........NO GO! Jeg skulle ha været betragtelig meget mere fuld for at hoppe på ham som han lå der. Men samtidig var jeg utrolig såret og ville egentlig bare ha noget ud af at han nu var der og sådan havde såret mig - jeg såre bedst igen ved at kneppe og forlade. That's my thing.

Vi lå og talte i mørket, efter at It manden havde pustede sterinlysene ud. Han sagde at han ikke så for sig at vi skulle ha sex.............!!!!

I was like?? WHAT THE FUCK are you talking about?? Og hvorfor skal vi så ikke det? It manden fortalte at han ikke bare ville gå i seng med mig, for så ville det at være sammen med mig være som at være sammen med alle andre piger og han ville gerne se om der var "noget" og dét alene burde jeg jo være blevet glad for men jeg syntes han var dybt tåbelig! 

Jeg mener, han siger han tænder på udlandske piger, jeg er piv lys, faktisk er jeg nok ét gen fra at være albino eller nej to for min lillesøster er hvidere end jeg, men jeg er VIRKELIG hvid og ligner ingen af dem han beskrev, dernæst så viser han ikke interesse for mig rent følelsesmæssigt, han er helt kølig og han vil ikke kneppe - så hvordan kan han så ville finde ud af om der er noget?

Vil det ikke også bare været nitten at finde ud af at der er noget og så passer man af helved til i sengen???

Nå, men så lå vi der og jeg tænkte så det knagede over hvad han havde gang i.......til sidst faldt jeg i søvn og sov til klokken var nærmest 12. Så stod vi op og kørte i Spejdersport, da vi kom hjem lavede vi....hmmm........jeg tror vi spiste frokost og så kørte vi i Bilka og købte en dims til mit tv og et kabel så jeg kunne se tv, det virkede så ikke, så nu ved jeg ikke helt hvad jeg skal bruge det til - det endte med at vi downloaded pilgrimsfilmen "The Way" Se traileren til pilgrimsvideoen her 

Og så drak vi en masse øl, altså vi taler måske hmmm...... 8 øl hver.....af den store slags..........jeg blev i hvert fald ret så beruset af at sidde dér i natkjole og drikke øl og se en film der i den grad fik mig til at ha hjemve efter en ukendt form for frihed.......Jeg må så meget afsted. SNART!!

Da vi kom ind i sengen hentede jeg en body olie og trak natkjolen op over ryggen og spurgte om han ikke ville smørre min ryg ind - jeg sørgede selv for at dynen dækkede min mås men at den alligevel viste kanten af min blonde g-string.....tá den!!

Bagefter smurte jeg hans ryg ind og gave ham en lang omgang massage og så lå vi igen og talte til klokken 3......så faldt jeg i søvn med hoved mod vægen for at undgå at få hans ånde i hoved......I'm telling you, jeg tvivler på at han faktisk børster tænder om aftnen!!! Mon han nogensinde har brugt tandtråd????

Så var det mandag og vi skulle arbejde. Klokken 13 havde vi en aftale hos hende jeg laver PR for og hvor It manden har opbygget hendes hjemmeside og lavet betalingssystemet, da vi gik derfra gik vi på Maikens og min cafe og spiste og så hjem og arbejde videre - da vi fik "fri" faldt jeg i søvn på sofaen i en halv time - sikkert et begavet syn for jeg vågnede med åben mund!!

Hvorfor gør jeg aldrig det når jeg er alene?? Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Nå, men så gik vi ud og spiste på Mamma Rosa om aftnen og it manden betalte - dejligt, men jeg betalte altså også for alt vores sushi og det blev over 600 kr (AV! AV! AV!) men jeg fortrak ikke en mine. Jeg kan leve af havregrød så I'll be alright. Ingen behøver at vide at jeg går en hård fremtid i møde......

Da vi kom hjem gik jeg ikke i bad før jeg gik i seng, I'm like hvorfor?? Han røre jo ikke ved mig, jeg har end ikke fået et knus.....så fuck it! Jeg tog end ikke rene trusser på før jeg gik i seng, altså de var rene fra om morgen men normalt ville jeg skifte inden jeg gik i seng bare for at være HELT REN.

Inde i sengen lagde jeg mig til rette til at blive smurte på ryggen igen og bagefter masseret jeg It manden i 33 minutter mens jeg også lod mine fingre køre henover ryggen - jeg var en smule beruset (af én Budweiser) og så var jeg enormt træt så jeg endte med at kærtegne hans ryg mere end jeg masseret den. Bla lod jeg mine fingre løbe langs liningen på hans bokseshorts og rundt langs kroppens kant - han lugtede stadig af sved men ikke så indtrængende som de andre dage.

Da jeg var færdig var jeg liiige ved at give ham et kys i nakken men NEJ han må tage inititativ hvis han vil ha mere!!!

Så jeg lagde mig bare ned og sagde at nu fik han ikke mere for den 25 øre. Han lå lidt og så sagde han at han også måtte lære at lade fingerspidserne køre rundt.........jeg tog det som en åben invitation til at forkæle hans forside af kroppen og jeg fandt ret hurtigt ud af at han er ret så følsom i brystvorterne.........me gusta! Han trak mig ind til sig og ville at jeg skulle sove i hans armhule (!) Normalt, no problem men han lugtede jo ikke af lækker mand men af sved, så jeg begravet min hovedpude i hans armhule og så gik det og det var virkelig hyggeligt og det tætteste jeg havde været på ham hele weekenden eller i de dage han havde været her. 

Midt i det hele faldt han i søvn og så lagde jeg mig også til at sove. På et tidspunkt må sterinlysene i fyrfadsstagen været gået ud for da jeg vågnede var det mørkt og jeg lå på siden med It manden bag mig, hans ene arm lå henover min venstre side med en knyttet hånd, altså nærmest ligesom den hvilet der og ikke lå der for at holde om mig, jeg trak hans arm ind og omkring mig. Efter lidt tænken frem og tilbage lagde jeg hans hånd på min højre bryst, udenpå natkjolen. 

Han aet det forsigtigt og jeg tænkte "Ahhhhhhhhhhhhhhh" det føltes godt at blive nusset.....nok er min sex konto i underskud men den er langt fra i så radikal konkursramt minus som min nusse, kramme pamper me konto er! Der er jo INGEN udover de få gange med Hr. Højesteret i maj, der har fyldt på den konto siden jeg kom sammen med Kunstmaleren for 11 år siden!! Ingen!

Det er heller ikke noget jeg normalt forventer, men alligevel......sidst jeg forventede lidt tender love and care var da jeg sov med Norman på et hotel i Miami hvor han så endte med at sove iført en morgenkåbe. Hold nu op hvor en jubelnar! Han ved det helt klart ikke selv men OMG hvor har han trukken nitten af en kæreste! Hun er der jo KUN pga. pengene og det liv der kommer når man er kærester med en globetrotter! Dét må simpelthen være en nederen tanke at tænke igennem som mand!

Han kunne ha fået en så sød og opmærksom, nærværende, empatisk og arbejdssom kæreste som jeg, men ender op med en teenage frille og Kunstmaleren!! Jammen OMG hvor er han en lige så stor taber, ligger og ringer mens han har kone og BØRN derhjemme - faktisk ringede han i mandags........jeg lod den bare ligge i tasken og da han senere smset at jeg skulle ringes så svarede jeg ikke. Taber mænd. Og de ved det end ikke. I hope they'll be happy.

Uagtet hvad de laver med deres liv, så mangler de selvindsigt. Hvis jeg sagde til en af dem "Du mangler selvindsigt" så ville de helt klart protesterer højlydt og det sjove er jo, at dem der protesterer jo netop er dem der ikke har selvindsigt nok til at se at de har brug for at belyse livet fra en anden vinkel end de gør nu!! De burde læse til coach og ikke som coach et hvilket som helst sted, nej de burde tage elite uddannelsen ligesom jeg har gjorde og hvis de så stadig, bagefter - vælger at forsætte det liv de lever nu, ja SÅ vil jeg printe samtlige sider ud hvor jeg har svinet deres livsstil til og æde dem uden dyppelse! For jeg VED bare at de ikke er selvoplyste som de burde være! Selv jeg burde gøre mere ved mig selv, men jeg har ikke pengene, så det er kun pga. pengene at jeg ikke gør det - de to mænd har pengene men de har ikke nosserne......og dét er endnu værre!! Nosseløse mænd. Perfetic men!


Tina Dickow "Copenhagen" fra min Playliste på Youtube......hun synger om MIN by! :)


Nå men efter lidt tid trak jeg min natkjole til side og lagde hans hånd på mit bryst, som jo ikke er så forfærdelig stort.......og lod ham nusse mig.......efter lidt tid lagde jeg mig om på ryggen og trak kjolen helt op  til hagen og lod It manden nusse hele min mave og skal jeg lige love dig for at der kom liv i ham, han nusset mig op og ned af maven, næsten for forsigtigt, jeg er nemlig ikke særlig følsom i mine bryster så jeg kunne mærke at han rørte ved dem men jeg kunne ikke mærke hvad han lavede men jeg ville ikke sige noget, jeg tænkte at det var hans "fri leg" tid.....

Jeg nusset mine ben ind under hans dyne og endte med at lægge venstre ben henover hans ben (han lå på højre side) og efterhånden kørte han fingerne uden på mine fine sorte blonde g-strings trusser og jeg lyver ikke når jeg siger at jeg blev så våd at det kunne mærkes gennem blonden........flot Deirdre-Ann!!!

Jeg trak trusserne af mig selv og lod ham kærtegne hele min krop og jeg lyver ikke når jeg siger at han brugte mere end én time på at nusse mig og min mis..........jeg følte mig som en teenager .......det var som om det vi lavede var forbudt som vi lå der i mørket, helt vågen begge to men uden at sige ét ord og uden at kikke på hinanden.

Måske det er en meget god filosofi at vi ikke skal ha sex med det samme.....og bare lege teenager i en alder af 33 år - jeg har jo aldrig haft teenagesex....godt nok havde jeg sex før de fleste af mine veninder opdaget at Barbie havde en kæreste der hed Kent men det var ikke frivilligt og det var ikke med min accept og mit ønske. Men sådan blev det. Senere skete det igen - og det var stadig ikke med min accept. Kampgejsten var der, løftet om aldrig at gå ned igen var der men når manden er stor og hærdebred og emmer af ondskab så er det ikke nemt for en lille pige som jeg at kæmpe imod. Mit eneste råd til piger (og drenge) i en sådan situation er at forlade kroppen for en stund. Rejs hen hvor du sidst var lykkelig og oplevede solen varme din krop. Bliv dér til du er alene igen. Fat så papir og blyant og skriv alt ned og så skal du gå til politiet med det, lytter de ikke går du til andre voksne, til medierne, til journalisterne, til kommunen - du forsætter til du finder en dør der ikke lukker sig ....... - jeg gjorde intet af ovenstående udover at forlade min krop når det stod på, men kunne jeg, så gjorde jeg det om. For jeg ved at jeg ikke gjorde noget galt. Men det ved jeg først nu og jeg er stadig en kujon der besøger en gammel mand og i mit stille sind oddser på at han dør snart! So don't be like me.

Da jeg endelig selv ønskede at ha sex, så er det - set i bagklogskabets uendelige klare lys, helt klart alt for avanceret sex jeg lagde ud med. Mine hæmninger er ikke eksisterende og jeg har intet filter. Sex er bare sex. Pik i kussen. Pik i fissen. Pik i skeden. Kært barn har mange navne men ens for dem alle er at de er grimme og at de dækker over noget som i min verden ikke kan være pænt - det kan være en egoistisk nydelse at ha sex men det er ikke det samme som at det er godt på den følelsesmæssige måde.

Jeg har aldrig rigtig haft teenage sex. Nusse pusse røre føle kramme smage dufte lytte mærke .......men i nat, der havde jeg netop den slags sex.

Uagtet at det var It manden der introduceret mig for det, så vil jeg helt klart sige at jeg er klar på mere af den slags sex.......
Det endte med at han lod fingerne glide ind gennem min varme sprække og op i missen, uagtet at jeg ikke var nyren så må det ha føltes helt vildt dejligt at jeg var så blød og hårfri og ikke blot barberet med stubbe under huden.....det føltes i hvert fald helt vildt dejligt for mig!!!

Tre gange var jeg ved at komme men så stoppede ham. Helt ud af det blå stoppede ham længe nok til at jeg kunne nå at "køle ned" og så startede han igen.......første gang tænkte jeg det var en smutter, anden gang bed jeg mærke i det og tredje gang klynket jeg mens jeg skubbede til hans ben med min fod og jeg hørte ham le......og så startede han igen og denne gang lod han mig fuldføre og OMG hvor var det godt! Når jeg kommer så bliver jeg overfølsom og kan slet ikke holde det ud mere, jeg plejer altid at fjerne dildoen med det samme, trække den ud og lade min mis bruse i fred og ro uden den nærmest smertelige følelse af muskler der kramper sammen men It manden ville ikke lade mig kravel op af og væk fra hans finger, han presse dem blidt men bestemt længere op og da jeg prøvede - uden at prøve ihærdigt og resolut nok - at skubbe hånden væk mens jeg nærmest ikke kunne trække vejret fordi jeg kom så kraftigt så forsatte han.....!!

Jeg lå længe bagefter og mærkede mit underliv lave krampetrækninger, som om jeg stadig kom selv om agten var færdig.......hvor var det bare dejligt...!!

Jeg puttede dynen ind mellem mine ben og kravlede tæt ind til It manden og sådan faldt jeg i søvn med hans hånd på mit bryst, hans fingre duftede svagt at tissekone og jeg glædet mig ved tanken om at jeg duftede så dejligt og ikke som frygtede helt vildt dårligt - hvorfor frygter jeg altid at være beskidt? Don't say, I know why....

I morges arbejdet vi videre og klokken ti gik jeg i banken og købte en rulle en kroner til It manden. Han samler på Geo Catches og ideen er at man skal lægge noget i når man tager noget. Nu kan han lægge en lille dansk enkrone med hul og hjerter på. De skal nok blive attraktive i den sydlige del af Europa. Jeg købte også en sandwich fra Pizzahuset i Gothersgade og da jeg kom hjem lavede jeg en lille pose til ham med to colaer, en sandwich, en kronerne og en læbepormade jeg har USA som har solfaktor i (hint hint.....jeg vil kysses og du har tørre læber!) den er helt ny og jeg pakket den fint ind i en serviet hvor jeg havde skrevet en lille hilsen på. Jeg stak et lille pinde dannebrogsflag ned i hans sandwich og skrev et kort brev til ham som jeg lagde oven på sandwichen. I min bedroller under sengen kom jeg i tanke om at jeg havde nogle gamle pilgrimsblade fra sidste år, jeg tog et af dem og lagde med i posen. Det var et af dem jeg engang sendte til Norman og aldrig hørte noget tilbage (Prick!)

Bagefter fulgte jeg ham op til toget. Mens vi stod og ventede havde jeg så meget lyst til at blive krammet og holdt om, til at lægge mit hoved på hans bryst ligesom jeg gjorde da jeg var i Spanien til julefrokost og var så enormt træt efter at ha været oppe i et døgn, så stod jeg dér og hvilede hoved og drømte om at sove og i dag stod jeg dér igen, denne gang drømte jeg også om at sov men lige så meget om at ha modet til at læne mig op af ham - men hvis han ikke viser følelser når vi er vågen, hvad betyder det hele så? Jeg kan ikke leve med at nætterne er intime og hyggelige, fyldt med snak og ingen øjenkontakt og dagen er stærkt adskilt....en kontrast uden sidestykke....

Så jeg gjorde det ikke - jeg talte næste ikke da vi stod der for jeg tænkte at jeg ville give ham rum til at være sig selv og til at tale. Jeg var jo blevet god igen, det blev jeg allerede søndag efter at vi havde fået talte sammen, at han kan lide "udenlandske piger" er ikke det samme som at han ikke kan lide andet. Det er bare hans "ting" ligesom mænd der er godt i stand er min "ting" - men ikke ensbetydningen med at jeg ikke kikker efter andre typer.

Men han sagde ikke noget og han gjorde ikke noget - da toget kom gav han mig et knus og sagde "Det har været hyggeligt" og så gik han ind i toget og væk var han.........jeg ventede til toget var kørt, så gik jeg op og tog bussen hjem, jeg var så træt. På vejen hjem talte jeg med Anika, hun syntes han lød helt fantastisk. Faktisk var hendes ord "Han lyder for god til at være sandt. Er du sikker på at han er for real? Sådan er der ingen der er og hvis han er sådan, så skal du i hvert fald som minimum give det en chance......" 

Jeg ved intet - jeg er i syv sind. Jeg elsker ham ikke og jeg er ikke forelsket i ham. Jeg er derimod liderlig og jeg har oplevet noget jeg aldrig har oplevet. Jeg har haft teenagesex og det var ganske tilfredsstillende på en helt anden måde end jeg nogensinde har prøvet......... men hvor står jeg i forhold til ham? Hvor skal vi hen og er der overhoved et "vi" i denne her sag?

Jeg fik en sms fra It manden kl. 14.21 hvor i det stod "Startede lige med en lur og nu har jeg lige været igennem din goodie bag. Hvor er du sød :) Hvis jeg kender dig ret sidder du nu og bekymre dig over om du skulle have skrevet noget andet og om du måske alligevel skulle have skrevet noget på bagsiden og ladet pilen være...!"

Og han har ret.....










søndag den 29. januar 2012

OMG!!

Hvad har jeg dog rodet mig ud i?

It manden er i et (tiltrængt) bad i øjeblikket så jeg har lige 4½ min for mig selv.

Spanair er gået konkurs så han kan ikke komme tilbage til Spanien da alle de andre der også er strandet i Danmark også skal ha billetter, så han kan først få en billet til tirsdag.

Egentlig en jubiiiiiii oplevelse men det var kun indtil han i går aftes fortalte mig at, I quote: "Jeg tænder på udenlandske piger...." Mig: Hvad mener du? It manden: "ja altså Afrikanere og Asiater...."

Min krop brusede af skam, sorg og ja sorg og mit hoved er så fyldt med masser af spørgsmål nu, men én af dem står højst: Hvorfor fanden er du så her nu? Jeg er Frk. Ultra Skandinavisk, jeg ligner på ingen måder hverken en neger eller en asiat.......og kommer heller aldrig til det. Ever!

I'm just so fucking lucky when it comes to guys, perhaps I should just take that big leap of faith and turn gay!

fredag den 27. januar 2012

Jeg er SÅ NERVØS!

Hvad pokker sker er for min krop?

Det føles som om jeg har drukket 2 liter cola light på 4 timer (jeg ved af erfaring hvordan dét føles!!) - mit hjerte galopere afsted som om det prøver at flygte fra min krop, hvilket det godt kan glemme ALT om, men hvorfor opfører min krop sig sådan?

I got no clue......alting føles helt forfærdeligt og jeg har den største mest fristende lyst til at aflyse.....men det ville bare være for ledt. Jeg mener, manden er jo allerede i Danmark! Han er fløjet herop for mig...

Han ringede da jeg gik fra fitness - tog ned og løb 3 km mens jeg så Navy NCIS - tiden har jeg lykkelig glemt for dét var godt nok ynkeligt! It manden fortalte mig at han var i hmm Albertslund hos nogle venner og at han ville være her hos mig i morgen kl. 10 - jeg foreslog at jeg hentede ham på Nørreport station, dels fordi jeg så kommer ud og går lidt men også fordi det er mindre akavet og pinligt at mødes ude end det er at mødes HER!

Ville ønske jeg kunne trylle trylle trylle min seng væk - pludselig syntes jeg den skæmmer når den står dér inde i soveværelset.....jeg vil sygt gerne knalde it manden for hårdt og give ham nogle gode minder og noget at fortælle vennerne om, men på den anden side er jeg nevøs for om jeg er et dårligt knald??!!!

WTF sker der lige for dén syge tanke?? Jeg VED jeg er vildt god i sengen, hvis jeg vidste hvordan så ville jeg tjene en formue på at sælge noget jeg elsker!! Så hvorfor kommer sådan en mand valsende ind fra sidelinjen og gør mig seksuel nervøs? Jeg får total lyst til at sy mine ben sammen......

Og det ville jo egentlig være en kæmpe skam for missen er sååååå fin efter en tur hos MeJane i Århus, mine negle er (snart) fine og i morgen vasker jeg hår og barbere ben og armhuler (sidstnævnte gør jeg altså hver dag bare til orientering!!) og så VED jeg at jeg er sprød!
Jeg plejer overhoved ikke at ha problemer med min egen krop - ja vist kunne jeg ha en fladere mave og slankere lår men ved du hvad, jeg er hot som jeg er - men i dag har jeg to gange taget mig selv i at kritiserer mig selv i spejlet!!

Jeg gik i H&M og købte noget virkelig fint lilla undertøj (billeder kommer senere) og jeg ser hammer sprød ud i det men i stedet for at rose mig selv for at jeg snart er 13,7 kg lettere end jeg var da jeg var på radioen så slår jeg mig selv i hoved med at jeg har en blød mave! HVAD sker der lige for dét??

Den er vitterlig helt galt i mit hoved - og i min krop! Så nu må jeg altså stoppe med at skrive og blive færdig for i aften så jeg kan sove godt og nå en masse i morgen tidlig inden It manden kommer......

Shit jeg er nervøs - fik jeg nævnt det??

Jeg har en date!!

 - der for første gang i 11 år ikke KUN er en dillerdate!

OMG!! Jeg kan nærmest ikke trække vejret! Jeg har ikke sovet kontinuerligt i flere dage, jeg vågner midt om natten, jeg er virkelig en ELENDIG medarbejder for firmaet for jeg kan slet ikke tænke klart og konstruktivt, jeg får intet lavet og tiden går ENORMT langsomt og så vil jeg lige nævne igen at jeg er vildt nervøs og at jeg nærmest ikke kan trække vejret!!

Jeg er helt blank mht. hvad jeg har fortalt så pardon me hvis jeg fortæller "gamle nyheder"!

It manden skrev som jeg lige pludselig godt kan huske, at "når jeg ikke giver lyd fra mig, så er det fordi jeg tænker på dig" - simpelthen det sødeste og mest eftertænksomme nogen har sagt til  og om mig i årevis!

Så skriver han den anden dag "Kære Deirdre-Ann, hvis jeg nu befandt mig i København lørdag uden en legekammerat, kan du så lege?" Jeg svarede fluks tilbage at dét kunne jeg bestemt, helt indtil det blev mørkt og jeg skulle ind og spise....

Så ret hurtigt blev mine weekendplaner hvor jeg skulle passe mine små nevøer lavet om til at de blev transporteret tværs over Danmark og nu befinder sig hos Farmor og Farfar og de dejlige onkler (mine små brødre) og 1½ meter sne, så de har det som blommen i et æg og her kl. 8 fik jeg en sms fra Mor, altså Farmor om at den første snemand var bygget!!

Og lige nu, i skrivende stund er it manden på vej fra Spanien til Danmark for at besøge mig......er det ikke vildt gange én milliardtrilliard??

Han ringede også til mig den anden dag mens han lavede mad og så sad jeg på mit lille kammer og pakkede min taske, som ALDRIG er blevet pakket så pænt før (!) mens han lavede mad, total hyggeligt :)

Jeg ved ikke hvad han skal lave i København fra i dag til i morgen, måske besøge en ven, men det er også helt fint at han først kommer i morgen, her ligner noget der er løgn og jeg har slet ikke fået gjort det så lækkert og hyggeligt som jeg gerne vil, fordi jeg simpelthen ikke kan koncentrerer mig, den er helt gal!

Men jeg glæder mig - og jeg frygter hans besøg - og så glæder jeg mig igen!!

Jeg har ALDRIG NOGENSINDE fået klager over at jeg er dårlig sex men nu outta the blue er jeg nervøs for om jeg er god sex eller ej.......tænk nu hvis han ikke syntes jeg er god, tænk nu hvis han syntes jeg er tyk, tænk nu hvis han ikke kan li mig og så går igen, tænk nu alt muligt.........jeg ved slet ikke om jeg er forelsket i ham eller noget, men jeg ved at jeg længe har syntes han var helt vildt sød og at mine tanker og lyster har svinget mellem at han er sød og kæreste potentiale og at han er sød og kneppe potentiale......og nu ved jeg slet ikke hvad han er, udover at han er på vej til Danmark!!!

Nå, jeg har ca. en milliard ting jeg skal nå i dag, så du får lige min uge i billeder i stedet for og så lover jeg at skrive så snart jeg er alene igen :) Har forresten bestilt en Macbook Air Computer (tror jeg det hedder) som jeg håber kommer i dag - den kostede en halv arm og nærmest to måneders husleje men jeg skal jo aflevere det her hakkebræt d. 11 februar og så øjnede jeg lige en mulighed for at It manden kunne sætte den op for mig når han nu er her.......bliver spændenede om jeg kan lide Mac produkter, men i øjeblikket kan alt være bedre end det her lort jeg arbejder med til daglig og som hver morgen starter i fejlsikret tilstand!

Da jeg pakkede min taske for at køre hjem til jylland i lørdags gik min make-up taske i stykker......i lynlåsen.....lige i starten! Ergo har jeg nu ingen make-up taske og da jeg ikke bruger lige så mange penge som jeg engang gjorde på make-up og kropspleje så får jeg næppe sådan en taske gratis igen......så her er et nyt ønske til min ønskeseddel!

Farvel make-up taske!

Og så kørte jeg mod jylland og havde nærmest landevejen for mig selv!

Kl. 15.05 kørte jeg og jeg var hjemme i jylland kl. 18.10

Der var SÅ øde på motorvejen at jeg vitterlig aldrig har oplevet noget ligende!!

Storebælt! Jeg elsker at ligge til højre så jeg bedst kan sidde og kikke ud og se skibene osv. Problemet er bare at jeg er så lille at det lige passer med at min højde er ud for de der irriterende stænger (gelænder) så ofte kan jeg intet se alligevel...

En total dårlig betalingsdag for Storebæltsbroen

Efter Storebælt kommer McDonalds - en cola i lommen i døren  og en cheeseburger, dét var min tømmermænds morgen, middag og aftensmad!



Min søster blev fritstillet i fredags med 3 måneders fuld løn og 100.000 kr i bonus fordi firmaet hun arbejder for som chefdesigner har lavet omstrukturering. Jeg blev så ked af det på hendes vegne men da jeg spurgte om vi skulle lave fredags-søster-hygge sagde hun at hun bare gerne ville være alene, så jeg kørte i Brugsen og købte de ting jeg ved hun holder af, isbomber, coca cola, bananer, appelsiner, kiwi, passionsfrugter, oreo cookies, cider, skumbananer, marcipanbrød osv. og så kørte jeg op og satte posen foran hendes dør og gik ind i bilen og sendte en sms at hun skulle kikke udenfor...
Jeg satte dette lille skilt på og ja ja ja jeg ved godt jeg har en ækel håndskrift men det er tanken der tæller ikke?
Hun gad dog ikke med på løbetur næste dag, så jeg endte med at gå 9 km med min mor under armen i stedet for. Det var super hyggeligt

For et stykke tid siden hoveret jeg til min familie over at jeg ikke ville komme til at bruge en isskraber i år fordi jeg har en opvarmet parkeringskælder......

Så Go'Morgen Deirdre-Ann og vær så god at skrab!!!

Aftensmad hjemme hos Far og Mor - ovnbagte kyllinger, kartofler, brun sovs og vand - uhmmmmmmmmmmmmmm!!

Tirsdag var jeg hos min yndlings frisør i Århus som er startet op som selvstændig, jeg fik varm hyldeblomst og et lille stykke kage......uhmmmmm og mit hår blev SÅ fint og OMG hvor er jeg glad for at jeg fik ordnet hår når nu it manden kommer!!!

Tirsdag aften var jeg hos tissekonehøsteren og få ordnet dåsen  med sugar - mens min søster var inde og blive fikset kikkede jeg på alle hendes fine negle....

MeJane er flere gange Danmarksmester i akryl negle og har vundet anden pladser ved EM og VM mange gange i træk

Tænk at kunne lave sådan noget, på TI NEGLE!! Ikke at jeg gad gå rundt med sådanne uldtotter men det ser fint ud!!

Er de ikke flotte??? Jeg ved ikke lige hvornår jeg skulle ha sådanne negle men de er godt nok fine!

Flere fine negle.....

Det er godt nok håndværk når det er bedst!

Flere negle - jeg tror aldrig jeg har set så mange forskellige slags neglelak som hos MeJane!

Selv Sanne Salemonsen og Medina syntes MeJane laver fantastisk arbejde, om de så kun har fået lavet negle eller om de har fået høstet dåsen skal jeg ikke kunne udtale mig om, og jeg spurgte ikke - for bottom line, så er jeg bare über tilfreds med det jeg får lavet - og OMG jeg glæder mig til it manden kommer i morgen!!

Efter vores høstetur gik min søster og jeg ud og holdt "høstfest" *fnis* og det her er vores italienske pizzaer fra Grappa ved Åen i Århus - de smagte godt men ingen af os kunne spise mere end halvdelen men min søster forbød mig at spørge om vi måtte få dem med hjem, hvilket jeg syntes var dumt - for det var ret dyre pizzaer!


Nu vil jeg gøre mig færdig herinde på bloggen, så jeg kan få ryddet op i det virkelige liv, skal ha vasket gulv og skiftet sengetøj og vasket op og tørret støv af og ryddet op og ryddet op og ordnet negle osv......

onsdag den 25. januar 2012

tirsdag den 24. januar 2012

Insomina

For anden nat i træk er jeg vågnet kl. 03.58 uden at vide hvorfor......

Klokken er nu 04.36 og jeg kan ikke finde ro og sove igen........og jeg har en snigende fornemmelse af hvorfor og jeg har også en voldssom lyst til ikke at fortælle det. Normalt er jeg altid ærlig og åben herinde, det er mit fri rum hvor jeg kan gøre og sige alting, uden beregning. 

Ingen læser med over min skulder og dem der gør, de kender mig ikke og skulle de få en snert af "hmmm I wonder...." så syntes jeg selv jeg er skarp til at kamuflere steder, mennesker osv. Og så dog, måske jeg ikke er men så længe jeg selv tror jeg er, så er jeg. I like the sound to that.

Jeg kan høre en traktor i det fjerne, på denne tid af døgnet? Det kan kun betyde at de er ude og salte. Vinduet ud til står på klem og der er IS koldt herinde i mit lille kammer, men under dynen er der varmt og godt og det er kun mine hænder der fryser mens fingerne flyver henover de iskolde taster på min iskolde computer.

I går nat vågnede jeg ved at jeg i drømme drømte så livagtigt om min Morfar som døde for over 21 år siden, først var det min Farfar som lå og var døende og jeg ville ikke la ham være alene mens han døde, så vi talte sammen, måske ikke verbalt men i mine tanker vidste jeg at han fortalte mig om sin barndom og om vores liv sammen.
Men da tankerne gik igang så var det Morfars liv med mig der afspilledes. Og så døde han. Jeg varmede hans højre fod og masseret den og den var så tynd og spinkel og han lå der i sit three-piece jakkesæt og var helt død og pludselig fik jeg masseret liv i ham igen! Morfar vågnede!!

Jeg strøg ind til telefonen og ville ringe og fortælle det til Mormor, min familie sad rundt om mig og jeg ringede op, i mit hoved kunne jeg pludselig Mormor og Morfars gamle fastnettelefonnummer og jeg vidste at Mormor ikke ville tage telefonen. Hun var hjemme og ulykkelig fordi Morfar var død. Første gang ringede telefonen og ganske som forventede tog Mormor den ikke, så jeg ringede igen - det var jo vigtigt det her. Og så tog Mormor den!!!!

Inden hun tog den vidste jeg hvad hun ville sige. Mormor ville præsentere sig ved sit efternavn, det gjorde hun altid og dét kunne jeg pludselig også huske, 20 år efter at hun var død - og så *klik* blev røret taget og jeg kunne høre min Mormors grådkvalte stemme sige hendes efternavn og da jeg hørte Mormors stemme så brød jeg ud i gråd.

Ikke bare sådan *hulk hulk* men helt vildt meget ud i gråd, der hvor ansigtsmimikken nærmest krakkelere og man bare slet ikke har styr på følelserne mere. Rationelle tanker forsvandt og det eneste jeg kunne tænke på var at jeg netop - efter 20 år - havde hørt min elskede Mormors stemme i telefonen og jeg græd og græd og græd og da jeg vågnede kl. 03.58 lå jeg og græd i sengen og min pude var helt våd af tåre.......

Telefonen var væk, Morfar var væk og værst af alt, Mormor var væk. Helt væk. Jeg var både ked af det og rasende - HVORFOR udnyttede jeg ikke det faktum at jeg havde en telefonlinje direkte til min elskede højt savnede Mormor?? Jeg kunne ha spurgt hende om tusinde ting, om hvor jeg kunne finde hende igen, hvornår jeg får hende af se igen, om det hele nok skal gå, hvad der skal blive af mig, venter der mig noget godt, er hun der for mig som jeg så ofte føler, kan jeg mærke hende igen..........

Men jeg gjorde intet udover at græde så meget at jeg vågnede af det - og så meget at hele drømmen har forfulgt mig hele dagen......

Og så vågner jeg igen i nat, samme tid og samme sted og jeg kan igen ikke hitte ud af hvorfor jeg er vågnet. Jeg har ikke drømt om Mormor eller Morfar eller Farfar og jeg ved i mit hjerte at der kommer til at gå år før det sker igen. Dybt dybt sørgeligt men jeg ved det er sådan.

Sagen er også den at It manden og jeg talte sammen i lørdags, længe. Søndag ringede jeg til ham men han tog den ikke. Klokken 01.38 har jeg så fået en mail fra ham.

Jeg svaret på den i dag og han har stadig ikke svaret tilbage. Uvished. Jeg hader hader HADER uvished!

I lørdags, eller nej i fredags da jeg var i byen med Lita, hvor jeg talte med it manden i telefonen aftalte vi at tale sammen lørdag, det gjorde vi og her talte vi om "fremtiden" hvor corny det end lyder. Men vi talte om hvordan vi begge tænkte om hinanden (!) vildt syrealistisk - men han startede og så fulgte jeg trop.

Anyway, nu aner jeg jo ikke hvor jeg har ham. Slet ikke. I mailen fra søndag nat/aften skriver han bla. (hvilket er helt abnormt betænktsomt og sødt)

Du ved jeg siger du bekymre dig for meget så vær sød ikke at digte
alle mulige historier hvis jeg ikke svarer dig right away.
Kunne vi fx blive enige om at hvis ikke jeg svarer er det fordi jeg
har travlt med at tænke på dig ;-)

HELT DYBT SERIØST, ingen mand eller intet menneske (udover Mormor) har nogensinde ever sagt at jeg tænker for meget og ingen mand eller intet mennesker har nogensinde taget konsekvensen af at jeg tænker for meget og kommet mig i forkøbet og sagt noget så pænt til mig - OG aldrig før har jeg haft bevistheden om at et andet menneske tænker på mig!!!

Hvem i alverden skulle dog gå rundt og bruge hverdagen til at tænke på M I G ?????

Nada. Nobody. Ingen. Men It manden gør - eller det skriver han at han gør.....

Sagen er så bare den at jeg ikke har hørt fra ham siden. Intet.

Og dét er jo uvished. No me gusta uvished at all!!!! Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre af de tanker jeg får - udover at skrive dem ned herinde - men jeg tænker også, for så overtroisk er jeg, at skriver jeg nogle gange mine inderste vilde drømme, ønsker og tanker ned, så bliver det aldrig til noget eller også går det galt. Derfor har jeg ikke turde skrive det her ned før nu - og nu frygter jeg at jeg helt har ødelagt alting (som så overhoved ikke består af andet end ovenstående mail og ét telefonopkald!!) og at det aldrig bliver til noget......

Hvilket det så sikkert heller ikke gør alligevel da han bor i Spanien, jeg bor i Danmark, han har arbejde, jeg er snart arbejdsløs, han tjener penge, jeg er et sort økonomisk hul og tusinde andre ting......

Men værst af alt er dog uvisheden og søvnløsheden.....

mandag den 23. januar 2012

Hvis du gerne...

vil ha det sidste skub til at begå selvmord, så skal du helt klart ringe til HK's A-kasse!! Så sidder den lige i skabet og du er parat til at springe ud fra Storebæltsbroen, et fragttog med kurs syd på eller bare drukne dig selv i en vandpytte!

Magen til indkompetente idioter der sidder dér skal man desværre ikke lede længe efter.......

Jeg ringer til A-kassen, taler med en dame der fortæller mig om ledighedserklæringer, frigørelsesattester og fuck mig i røven om jeg forstod alt det hun sagde!!!

Jeg siger så at jeg ikke syntes 10 timer om dagen er nok for mig at lave, jeg er allerede nu ved at dø og visne ved tanken om ikke at ha mere at lave - så jeg siger at jeg gerne vil høre om hvordan mulighederne er for at jeg kan have en bibeskæftigelse eller videruddanne mig mens jeg er på dagpenge, ved du hvad klampen siger??

Hun siger at jeg jo, udover at arbejde de ti timer for firmaet OGSÅ skal huske at deltage i møder på jobcentret, hos A-kassen OG søge job OG skrive cv'er og alt det, siger klampen, er jo et helt fuldtidsjob!! WTF?! No wonder at de har problemer med at få folk i arbejde når de nærmest opfordre en til IKKE at arbejde!

LORTE SOCIALT PIS!!! 

ARghhhhhhhh jeg kan mærke aristrokratiet bruse i mine åre - I'm too good for this shit!

Sjovt nok så eller ikke pudsigt nok så er min søster blevet fristillet fra hendes job som chefdesigner med tre måneders fuld løn og en kæmpe 100.000 kroners bonus - hun er jævnt godt tilfreds. Anyway, hun var ude hos Teknisk Landsforbund i dag som er hendes fagforening og de sidder ligefrem og siger til hende at hun jo skal huske at tage sin ferie i udlandet op til sommerferien når hun går fra løn til dagpenge sådan at hun kan få dagpenge mens hun er på ferie!!

Dvs. de siger at hun skal finde et eu land og tage på ferie der i 3 uger, fordi man har ret til at tage sine dagpenge med til udlandet i 3 uger og hvis hun så er smart så tager hun sin ferie på samme tid - det er jo helt vildt og åbenlyst svindel men det sidder de og siger til hende - men min indkompetente lorte kjøbenhavner spasser a-kasse medarbejder nærmest ikke kan overskue at forklare mig om jeg kan få lov til at uddanne mig eller arbejde mens jeg er på dagpenge og OM jeg overhoved kan få noget hjælp for de 1000 kroner de flår mig for hver måned..........

Hvad sker der??

I'm so so pissed!

Jeg er lige vidt nu som jeg var før jeg ringede op - jeg er overhoved IKKE blevet klogere og det eneste jeg har lyst til er at bede om at få mine dyre dyre kontigentpenge igen!!

Lorte HK og Lorte A-kasse og Lorte Arbejdsløshed!

lørdag den 21. januar 2012

Sne i Jylland

Så er jeg hjemme i Jylland hos Far og Mor, ligger i sengen på mit lille kammer og her er piv koldt, min næse er helt isnende kold og udenfor sneer det så meget at veluxvinduet er helt dækket af et tykt lag sne.......nice!

ENDELIG sne, nu mangler vi bare minus 10-15 grader i en måneds tid, så er alt utøj dødt og et nyt dejligt forår kan komme. Folk brokker sig altid og siger at de vil ha en mild vinter men de forstår slet ikke vigtigheden af at vi får kulde og frost, det gør jo at rotter, mus, dræbersnegle og alt muligt andret utøj dør og dermed bliver plagerne til sommer færre, men sådan noget ved almindelige mennesker åbenbart ikke en dyt om for det eneste jeg høre folk sige er at de bare såååååååååå meget håber på en mild vinter.

I'm like, but why? Er fire årstider ikke at fortrække? Det er sådan verden burde være, så hyld dog det skønne i de forskellige årstider i stedet for at tude!

Nå men ligger her og kan ikke helt beslutte mig for om jeg skal se Fast & Furious 5 eller om jeg skal sove.........bum bum......er forresten stang lækkersøvnig!! ARghhhhhhh give me some sex! Hvis Hr. Romlund ikke havde været så gennemført dårlig sidste gang så lå jeg allerede mellem hans ben lige nu, men ej, jeg gider simpelhen ikke mere dårlig sex!!!

It manden har forresten haft ringet i dag, her til aften. Fra sin spanske telefon til min, 32 minutter. Av av av av.......håber altså det går på hans regning!!!

Tømmermænd...

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk!

ALDRIG GLEMME at spise kaktuspiller Deirdre-Ann!

Jeg har det vildt dårligt, eller ikke vildt dårligt, jeg har det bare meget anderledes end jeg normalt har det når jeg ikke har tømmermænd, jeg er semisvimmel og nul appetit .........på trods af at min mave rumler som et helt orkester!

I går dullet jeg mig op til "low key" eller hedder det så at dulle mig ned? Anyway, jeg var fin men ikke FOR fin da jeg tog afsted - og det var meget heldigt for alle de andre ankom som jeg havde forudset i t-shirts og jeans.......so lame if you ask me!

Nå, men det var faktisk rigtig sjovt - musikken sagde mig ikke en dyt, men igen, det er der rigtig meget musik der ikke gør så det er jo ikke en nyhed. Kan simpelthen ikke se pointen i musik uden sang, eller i hvert fald ikke sådan noget hvor tre musiker står og rykker i en guitar på en scene og laver en forfærdelig larm!!

Lita og jeg sad og drak øl og spiste pizzaer før vi tog afsted, det var så hyggeligt - nærmest ligesom i "gamle dag" da vi ofte skulle i byen, da vi havde spist lagde vi neglelak på og hyggesnakkede, så fangede vi en taxi og kørte til Kødbyen og lyttede til den larmende musik
- jeg havde med vilje ladet mit kamera blive hjemme da jeg ikke ville tage en masse billeder når Sofie ikke er med, hvis det kom hende for øre at vi havde været i byen uden hende ville hun blive MEGA sur, så jeg tænkte det var bedst slet ikke at skabe sådanne beviser........, desuden er det jo ikke mig der har valgt ikke at invitere Sofie, det er Lita.

Men jeg "kom til" at tage et par billeder alligevel med min gamle men funktionelle telefon :)

NASTY toiletter! Ufff jeg hader sådan noget!!

Kreative tegninger på vægen....

Praktisk, pallerne blev brugt som bord og lysestagerne var gamle flasker, det kunne jeg godt se på min gård hvis jeg skulle holde en fest en dag.......i laden som jeg altid har drømt om. En stor larmende fest!!

Et øhhhh stemningsbilled af Litas taske og et par øl.....?

Jeg blev pænt fuld, drak 5 øl inden vi overhoved kom afsted og drak nok yderlig 5 dernede, i hvertfald, for jeg kan huske at jeg har drukket 5 dernede også men så kan jeg også huske at Lita gav mig et par stykker........og jeg kan huske at en eller anden fyr som Lita syntes var SÅ HOT prøvede at score mig, jeg syntes han var virkelig mærkelig!

Han var høj, virkelig høj og iført en rødternet skjorte, Malcom X agtige briller (SÅ kikset!) og jeans og kondisko (!) og så var han bare mega mega MEGA tynd og sådan noget slukker mig som vand på et bål........pwadder tynde mænd!!!

Han ville ha mig med ud at danse, normalt elsker jeg at danse men jeg syntes simpelthen at musikken var så mærkelig at jeg ikke gad danse, men så til sidst, okay da..........tror du så ikke manden tager en af falskerne med et lys i og stiller på gulvet og vil at jeg skal danse henover det..........??? Me think not, skulle det være sjovt? Flot? Frækt? Og ikke mindst, skulle det være at danse???

Da jeg fandt ud af hvad det var han ville ha mig til, drejet jeg om på hælen og gik tilbage til de andre og jeg tror ikke der gik så lang tid derfra før jeg tog hjem. Lita blev sammen med hendes bror.

Jeg fik en taxi hjem for jeg kunne godt mærke at jeg var pænt fuld for at sige det som det er - og det kunne taxichaufføren åbenbart også for han prøvede to gange at køre omveje med mig så jeg bad ham om at sætte mig af et godt stykke hjemmefra og så gik jeg resten af vejen - koldt men sikkert rigtig sundt for min alkoholhjerne!

Da jeg kom hjem kan jeg se, her til morgen at jeg har smidt tøjet rundt omkring, noget ligger lige foran hoveddøren, noget ligger på badeværelset og noget ligger i soveværelset........= Deirdre-Ann har været FULD!! *fnis*

Da jeg vågnede kl. 9 gjorde mit kranie så enormt ondt at jeg nærmest ikke kunne trække vejret, så op og kvæle to panodiler (selv om jeg normalt er meget modstander af at tage piller og smertestillende medicin) og et stort glas vand og så i seng igen, hvor jeg stadig lå da Livgarden marcherede forbi for fuld hornmusik og ja, jeg lå der helt til klokken var næsten 13!!

Nu sidder jeg på armlænet af min sofa, med måsen mod den varme radiatore og skriver med et tæppe om skulderen mens det sner udenfor, desværre fryser det ikke så sneen smelter lige så hurtigt som det kommer ned. Øv altså.

Jeg må ikke glemme at fortælle at it manden ringede til mig i går aftes, han var pænt fuld, eller måske ikke pænt fuld men jeg kan høre på hans stemme når han er fuld og jeg syntes det er ret sjovt at han ringer når han er fuld............jeg kan desværre ikke huske hvad vi talte om, men vi har talt sammen i 10 minutter (!) GODT det er firmaet der betaler min telefonregning når det sådan er til Spanien der bliver ringet!!!

Eller går det mon på hans telefonregning når det er ham som ringer op? I don't know acculey men anyway, jeg kan virkelig ikke huske hvad vi talte om, jeg har måske en nagende mistanke om at jeg har sagt til ham at jeg godt gad kneppe ham.........I'm not sure og jeg har intet belæg for at tro det, men mistanken er i mig......og jeg kan ikke forklare hvorfor jeg har den mistanke.

Jeg kan dog huske at vi aftalte at tales ved i aften, men hvorfor vi skulle tales ved i aften ved jeg ikke..........og nu kan jeg ikke finde ud af om jeg skal grue for det eller ej - men på den anden side, WTF jeg er jo fyret så hvad kan der ske??

Jeg må vist hellere få pakket så jeg kan komme til Jylland........



fredag den 20. januar 2012

Fredags Ballade!

OMG JEG GLÆDER MIG!!

Som et lille barn glæder jeg mig til at jeg skal UD i aften! Og det sjove er at det er "low key" dresscode, altså at folk nærmest kommer i joggingbukser, jeans og t-shirts og jeg er bare SÅ MEGET til at man gør noget ud af sig selv når man går i byen!!

Men hey, alternativet er at jeg sidder alene og laver ingenting - så jeg kan godt være LIDT "low key", har tænkt mig at tage mine nye sorte jeans bukser, som ikke er jeans men nok nærmere twill bukser på, dem jeg købte for et gavekort jeg havde til message, remember? Og så fik jeg en guldbluse af min søster i julegave, den er SÅ fin så haps haps, det skal jeg ha på - blusen er lidt fræk, man kan nemlig ikke ha bh på under, ikke at man kan se brysterne men man kan se en dyb udskæring.....

Det er jo helt klart en af fordelene ved at ha små bryster, jeg kan være nedringet uden at være vulgær :)

Sko....bum bum......jeg ved at Kødbyen har en lorte belægning for at sige det mildt, dvs. det er mega hårdt for skoene at gå der, jeg får altid ødelagt mine hæle ved at fimse rundt dernede.......men jeg vil også gerne være pæn.......så det bliver nok mine gamle men mega fine slangeskindssko med den store sløjfe på. De er så fine!! Men også meget høje og jeg går ikke skide godt i dem, sjovt nok har jeg mange andre lige så høje sko som jeg kunne gå en camino i hvis det skulle være, men dem her, ja vi er bare ikke hjertevenner.....

Jeg har netop taget min opvask og støvsuget - der skal jo være lidt fordele ved at arbejde hjemmefra og være fyret ikke.......??

Og om lidt vil jeg gå i bad og gøre mig sprød og hot til i aften - vi skal mødes hos Lita og spise pizzaer fra det gode sted på Vesterbrogade hvor jeg også købe en pizza til mig selv i sidste uge......århhhhh mums!!

I morgen eller søndag køre jeg til jylland og mandag har jeg et møde hos et firma i Århus som ham aktionæren fra Spanien gav mig navnet på - det går helt godt igen!! Og snart, lige snart skal jeg starte på at sidde ude sammen med andre mennesker, det bliver stort! Tænk at jeg får en slags kollegaer igen......!! Det er en skøn men også meget MEGET skræmmende tanke!!

Jeg har forresten også gjort mit badeværelse rent, dét var tiltrængt - sprang nemlig over i weekenden, så det er næsten 2 uger siden det blev gjort rent sidst........pwadder! Der er så meget kalk i vandet her at vasken er mat efter blot 2-3 dage - så prøv at forestille dig hvordan den så ud efter næsten 14 dage med vand, sæbe, tandpastaspyt og håndvask?? Yiiiiiiiiaaaaaaaakkkkkkkkkkk!

Jeg skal lige på posthuset og sende nogle vigtige breve for damen jeg laver PR for, jeg tror ikke så meget hun har brug for PR hjælp, jeg tror mest hun har brug for en assistent fordi hun er lidt forvirret på den søde måde og fordi hun ikke gider gøre de små ting, detaljerne som får alting til at falde på plads.......men så er det jo heldigt at jeg godt gider detaljer :)


Et RENT OG RYDDELIGT køkken!

Sådan ser mit køkken ud nu, efter at jeg har sat sokkel på, den hvide kasse oppe foroven er sat rundt om min udsugning til emhætten så den ikke larmer, skønt men grimt!