tirsdag den 28. februar 2012

Ansvarlighed? JA TAK!

GODT SÅ!

Jeg har åbenbart været under dårlig indflydelse eller også er mit hoved bare skruet forkert på for tiden, i hvertfald har jeg taget de kommentarer til mig, som der er blevet lagt her på bloggen de sidste par dage
 - og INDERST IND så ved jeg det jo godt!

Jeg er en KÆMPE TÅBE OG MEGA DUMDRISTIG!!

At ha sex uden beskyttelse er ikke noget jeg nogensinde har gjort før, så hvorfor jeg pludselig finder det total ligegyldigt nu, er og bliver mig en gåde! Men sådan er det åbenbart!

Men nu har jeg sadlet om, jeg er tilbage i mit nogenlunde snusfornuftige Deirdre-Ann attitude og i går aftes kørte It manden og jeg ned til et døgn apotek og fik en fortrydelsespille. Da jeg spurgte damen om hun havde en "Morning after pill" så kikkede hun tvært på mig og sagde "Yes, 18,95!" 

Okay, damen sælger åbenbart mange af dem at hun kan prisen i hoved - jeg bad om en, betalte og gik ud i bilen og tog den med det samme sammen med en par store slurker vand. Dermed ikke sagt at jeg er home safe men jeg håber at jeg ikke er blevet gravid.

Hvis jeg er, så må jeg tage de tanker til dén tid. En ting er i hvertfald sikkert, ikke mere "snig dilleren ind i miveren uden kondom sex" til mig!

Når jeg kommer hjem køber jeg en graviditetstest og tjekker den, er den negativ skal jeg ha prævention on the spot! Er den positiv tager jeg den problemstilling til den tid.

Men da jeg ikke har kunnet finde ét eneste sted på nettet hvor der stod HVAD der skete når man tager en fortrydelsespille, så købte jeg også bind og tampax i går aftes, jeg har nemlig engang hørt (tror jeg) at man får menstruation. Men en af kommentarene i går aftes sagde at det gjorde man ikke, man fik bare ondt i maven.

Klokken er nu snart 18 og jeg tog pillen i går aftes omkring kl. 21.20 og jeg har overhoved hverken ondt i maven eller dirrea, menstruation, kvalme eller noget - ja jeg har sluppet en bette fis i ny og næ en hey, dét gør jeg nu alligevel på et dagligt basis uanset om jeg har spist piller eller ej! Så det tager jeg ikke som noget alvorligt syndrom - valgte dog at lægge mig med måsen VÆK fra It manden i går aftes så jeg ikke kom til at prutte ham på maven..............dén ville alligevel ha været pænt uheldig!

I går ordnede jeg også vasketøj, it manden går kun i de samme bukser i to dage, så ryger de til vask.....jeg vasker kun når tøj er beskidt så det er nemt at se hvem der har mest vasketøj af ham og jeg!!
It manden lavede lasagne til os mens jeg ordnede vasketøj - total god ordning! Hader at lave mad og elsker at ordne vasketøj, stryge og lægge sammen så det passede mig PERFEKT!

I dag har jeg desuden sendt en faktura eller et betalingsforslag til fitnessdamen jeg laver PR for, vi havde aftalt at jeg skulle tælle mine timer i januar og februar og så vende tilbage, jeg har det hele på mail. Men da jeg har arbejdet næsten 300 timer på to måneder og min timepris er (siger It manden og min søster) 675  kr i timen. Jeg kan - selv med mine dårlige matamatikgener regne ud at dét bliver dyr for hende....

Så jeg sendte et forslag om at hun kunne betale mig 28.000 kr for januar og 28.000 kr for februar og så det samme fremadrettet med mindre vi aftale at hun skulle bruge mig mindre eller mere.

Her skal det siges at jeg har skaffet hende et par rigtig lukrative jobs, dels skal hun skrive en fast klumme for et af Danmarks førende dameblade hver måned, dels skal hun lave faste artikler til et fitness blad hver måned og dels skal hun hver 14. dag ind i en af de landsdækkende tv kanaler og fortælle om træning, fitness osv. - til dem der ikke ved meget om PR så er landsdækkende tv når du har eget firma uvurderlig GRATIS reklame.

Dernæst så har jeg også skaffet hende omtale i blade som Cityavisen, Aok.dk, Børsen, FitLiving, Lime Magasin osv.

Men damen mener at jeg ikke rigtig har skaffet hende noget PR, at hun selv har skaffet det - men jeg har jo mails på det hele, hvilket jeg også skrev til hende. Jeg tog simpelthen en mail fra et blad, som har skrevet om hende og videresendt den til hende, så hun kunne se at det faktisk ER mig som har ordnet den deal.....

Men stadig så er jeg virkelig skuffet, altså virkelig virkelig skuffet over at hun ikke syntes mit arbejde er godt nok! Hun slog på at jeg lavede en del endelsesfejl - fair nok, dét ved jeg er korrekt. Men ellers så slog hun på ting som jeg slet ikke kunne se var korrekt. Dernæst så HAR vi jo lavet en fast aftale på mail....og jeg har desuden arbejdet gratis hele november og hele december...

Nu er vi så ret uenig om hvad jeg skal ha - hun havde regnet med 15.000 kr for begge måneder.....dét ser jeg ikke helt ske men jeg er jo presset da jeg ikke har et fast job og så må jeg jo nok ende med at sige ja tak til det når jeg ikke har anden mulighed for at tjene penge lige pt......men aiii hvor en møg ko for at sige det mildt - og dét mener jeg så end ikke, for hun er virkelig et sødt menneske!!

Min søster skrev til mig hvad jeg skulle skrive tilbage, men min søster er også bare en benhård dame så jeg har ikke fulgt hendes råd, selv om jeg nok burde - det er bare ikke min stil....Min søster skrev bla: "Sidste ting…. Da du har så gode kontakter, kan du jo foreslå hende at du lige skrive en presse meddelelse om hvordan hun behandler folk. Grådige svin og måske sende hende et udkast til den J så kan hun fandeme lære det forpulede advokado røv"


Iden er mig fjerne men det KUNNE være at en pressemeddelelse kunne få hende til at hoste op....Nå men altså, nej dét kunne jeg ikke finde på, overhoved. Min computer er ved at løbe tør for strøm så jeg vil smutte - det er også "gå hjem tid" her på kontoret og It manden er kommet og sidder i den anden sofa her på terassen hvor jeg gik ud for at få lidt ro efter at jeg blev vred (og meget ked af det) pga. hende fitness damen.

En sidste ting - TUSIND TAK for kommentarene, I har allesammen ret - det er MIG der er helt afsporet! Dét er der rettet op på nu :)
(Håber det er tids nok!)



mandag den 27. februar 2012

Her går det godt!

Bortset fra vores ups'er med den "glemte" kondom, så går det strygende her i Spanien, vi hygger og knalder på livet løs.....

Jeg må indrømme at det er som om jeg ikke har lært af min fejl, for her i morges havde vi igen sex uden kondom....It manden kan ikke så godt få rejsning med kondom på, så vi hygget uden men han trak sig ud inden han kom.....TOTAL søgt, I know men ak....I'm so horny!!

Jeg har lige læst en kommentar til mit tidligere indlæg, og jeg har bestemt tænkt meget på fortrydelsespillerne men it manden siger ikke noget og jeg aner ikke helt hvordan jeg skal bringe det på bane...??

For det første er der alt det praktiske, har prøvet at google fortrydelsespiller men kan ikke helt lure hvad det er der sker når man har taget en sådan - får jeg så menstruation eller hvad er det som sker?

Nå men nu har jeg talt med It manden om det, vi er blevet enig om at køre ned til et døgn apotek han ved hvor ligger og købe en fortrydelsespille - jeg må også hellere købe bind og tampax så jeg er forberedt, hvis jeg da overhoved kan få en sådan pille?

Hmmm dumt at begynde at tænke på det igen men altså, må hellere være ansvarlig fra nu af og ikke lade mine sexdrifter (og lyster) tage overhånd!!!

I dag spiste vi frokost på en cafe der hedder "Con Leche", it manden, to it fyre og jeg, det var rigtig hyggeligt og jeg nyder deres selskab, selv om jeg kom til at spise for meget og fik ondt i maven! Allerede i sidste uge da vi spiste der var der ingen sæbe på wc'et, jeg sagde det til ejeren. I dag var der så stadig ingen sæbe så jeg holdt mig (bumme lum) helt til vi kom tilbage på kontoret........christ hvor skulle jeg godt nok s**** til sidst!!!

I går var vi oppe på den der racer bane som It manden skulle køre på, jeg fik ret meget sol - uden at ha tænkt over det - så i dag har jeg stadig solbriller på når jeg tager dem af! Flot at blive krebse rød i hoved oven i at min hud er tør og skaller pga. forkert crembrug............håber dæleme jeg ligner en pæn krebs sådan at it manden ikke helt syntes jeg er pwadder!!

Bilerne var faktisk rigtig fine og det var lige før jeg fik lyst til at prøve at køre selv, men ej, så måske ikke alligevel......jeg ved det ikke, det kunne være sjovt at give den gas men på den anden side så er jeg også bange for at køre galt...

Der var en masse andre mennesker deroppe, bla. så vi en fyr hvis kæreste stod og pillede næse på ham! Ja du læste rigtigt, kæresten pillede næse på fyren.........jeg trak en streg i sanden og gjorde det klart at med mindre it manden en dag blev virkelig virkelig alvorlig syg, så måtte han pille sin egen næse! Pwadder og MEGA KIKSET!!


Nå, vil smutte igen - har så mange tanker i mit hoved lige nu......trænger til at it manden røre ved mig og siger at det hele nok skal blive okay, men det gør han ikke, han er blevet helt stille, 200 på at han sidder og google fortrydelsespiller max i øjeblikket...



søndag den 26. februar 2012

Usikker sex...

Efter jeg skrev sidst, endte det med at vi begge to et bad (hver for sig) og kørte ud for at tanke bilen til i morgen hvor vi eller It manden skal ud og køre race på en eller anden stor bane her i Spanien (jeg vil ikke skrive navnet da det så måske kommer frem i en søgning og kender jeg it manden godt så søger han på ALT hvad der har med dén bane at gøre!)

Vi købte også brænde, ny ansigtscreme til mig, fik hentede to kæder it manden havde afleveret hos en guldsmed til reparation, købt vand, is og sodavand da vi skulle ha pejsehygge i aften ....

Da vi kom hjem var jeg SÅ top lækkersøvning at jeg med et frækt smil fik trukket it manden ind i soveværelset hvor vi lå og kyssede lææænge på sengen inden vi havde sex.....uhmmmm!

Dog er der den lille hage ved det hele, at vi ikke brugte kondom!

Ja skyd mig bare - slå mig i hoved, I KNOW IT men det smuttede bare...der er virkelig ikke en bedre undskyldning for det end at ja, jeg sad oven på ham, nøgen naturligvis og han var så dejlig stiv, jeg viste den selv vej og inden der var gået få sekunder kom han.....oppe i mig!

Jeg opfattede ikke lige at han kom, han siger jo ikke noget når han dyrker sex og jeg kender ham ikke godt nok til at kunne læse alle hans signaler, men pludselig blev han helt stille og jeg blev ekstrem våd og så doooooooooo - jeg overvejet om jeg skulle gå i panik, men it manden tog det meget pænt. Han var faktisk utrolig rolig taget situationen i betragtning.

Jeg kender fyre der går i panik bare man taler om babyer med dem iført skidragt og syv lag tøj, her var jeg helt nøgen, 2 uger efter min menstruation og it manden var lige kommet helt gevaldigt op i mig......og nu har jeg helt vildt ondt i maven!

Specielt i venstre side - jeg har googlet hvornår man kan mærke og se om man er gravid, det kan man først 2 uger efter at man har haft ubeskyttet sex (!) så jeg har besluttet mig for ikke at tænke mere på det og så tage en graviditetstest når jeg kommer hjem - jeg mener der er jo ikke rigtig andet at gøre lige nu vel....

Jeg overvejet om vi skulle prøve at få en fortrydelsespille men jeg aner ikke hvordan man gør i Spanien, langt mindre hvordan man forklare det på apoteket og måske skal du ha en recept osv. Jeg sagde til It manden noget i retningen af "Og ni måneder senere kom der en lille xxxx (it mandens navn)" Hvortil han blot svarede "nej helst ikke, det var ikke lige planen" og trust me, dét var IKKE MIN PLAN!!!


Men som skrevet, jeg vil ikke tænke mere på det før jeg er i Danmark og så tage den derfra - tanken om at blive gravid, bo i en lejlighed hvor jeg ikke må bo med børn (personer under 18 år) være arbejdsløs og ugift er bestemt IKKE NOGET der huer mig! Take my word for it!! Alternativet er at jeg så flytter herned, lever af it mandens penge og dermed på hans nåde, uden venner, job eller sprog og med et lille menneske på vej - jeg ser bestemt HELLER IKKE D´ET som en mulighed!!!!!

Jeg håber jeg slipper med skrækken og så LOVER JEG mig selv aldrig at ha ubeskyttet sex igen!!
P-piller here I come!
 - dog skal det lige indskydes at It manden hmmmm (pik) er virkelig stor når den er i fuld flor! OMG hans pikhoved er stort, jeg skulle lige presse mig ned over det før jeg kunne bevæge mig og dét har åbenbart været rigtig godt for ham for *wupti* så kom han....

Her til aften kørte vi så ud og købte sushi i en by der hedder Fuengirola eller sådan noget, vi gik en tur langs stranden og tog bagefter sushien med hjem, jeg dækket op foran pejsen med sterinlys, madrass, dyne og sushi mens it manden tændte op i pejsen - SÅ HYGGELIGT!!

Pejsehygge i Spanien :)

Sushi, chips, edemammmmmmm bønner, store øl, kolde cola og is i fryseren....
Ready....

It manden ligger i øjeblikket og sover ved siden af mig, da vi havde spist sushi kyssede vi længe igen og så *bang* faldt jeg i søvn, da jeg vågnede sov it manden.....og nu blogger jeg mens pejsen brænder ud....har vildt ondt i maven men ifølge google kan det ikke være fordi vi knaldet uden kondom for 6 timer siden så jeg tænker det må være sushiens skyld.

I morgen skal vi tidligt op, it manden skal op og race på en bane han har drømt MEGET om, jeg har lovet mig selv at tage en masse billeder af ham så hans mindebog kan blive fyldt helt op :)


lørdag den 25. februar 2012

Dejlige Spanien

SKREVET TORSDAG D. 23. FEBRUAR


I skrivende stund ligger jeg i It mandens seng og prutter lystigt - han er her SELVFØLGELIG IKKE!

Han havde en tid hos lægen i dag, her til morgen og samtidig har han så fået et hold i ryggen da vi var i Ikea i går, helt vildt synd for ham. Jeg gav ham massage i ca. en halv time med varm olie men det hjalp ikke, så jeg håber lægen kan hjælpe ham.

Men altså, han er kørt og henter mig om ca. en time så det her er kun en hurtig kort opdatering. Jeg har ordnet køkkenet og sat opvaskemaskinen til og ligger som sagt nærmest på tværs i sengen 

It mandens seng i Spanien - sengetøjet dufter sååå godt af nyvasket og lige nu har jeg hapset hans hovedpude som dufter af ham...
Se de to fine sjaler i vinduet, det azur blå og det postkasserøde, det er to pashmina sjal som It manden gav mig i går! Jeg blev helt rørt og syntes det var SÅ SØDT gjort af ham, det var ham selv ser sagde: Nu køre vi til Mijra (tror jeg det hedder) og så køber jeg to sjal til dig så du ikke fryser (havde glemt min jakke i huset...) Jeg er SÅ GLAD for dem, specielt det røde, jeg elsker også det blå men rød er og bliver min YNDLINGSFARVE!! Min fine røde kjole hænger i højrnet... :)

Udsigten fra soveværelset, når det ikke er lidt skyet som nu kan man se helt til hmmm ja nu har jeg glemt hvor det er man kan se helt til......hihi nå men øhhh langt!

I går da vi var ude og spise frokost spiste vi på et vinmuseum - og nu må jeg altså i bad ellers løber tiden fra mig!

Tapas på Vinmuseet - jeg drak vin for første gang nogensinde! Kunne ikke lide det, men manden gjorde et ihærdigt forsøg på at finde en god vin til mig - og jeg følte mig SÅ fin med mit nye tørklæde mens jeg drak vin i dejligt selskab...

Fisketapas :) Jeg spiste endda to oliven som du kan se i billede - de smagte mærkeligt men jeg gjorde det!!

Bønnetapas - ikke liiige min favorit men jeg smagte på det - OMG hvad sker der for mig "jeg er voksen og ansvarlig gen?"

Vinmuseet indefra 


Skriver senere - PROMISE!!



LØRDAG D. 25 FEBARUAR!!!

Hmmm ja det dér "skriver senere" blev så til meget meget senere!! Faktisk flere dage senere, shame on me!

Men altså, sidst jeg skrev, gik jeg i bad og så kom It manden og vi kørte ned på kontoret hvor firmaet ligger. Det har jeg været før, da jeg var i Spanien sidste gang, eneste forskel var at denne gang var min chef der ikke (dejligt!) og at jeg denne gang mødte en af firmaets udviklere, en ung fyr fra Lithavn som er super sød og helt nede på jorden. Ham kan jeg godt lide, og det kan it manden også.

Hele dagen gik med at arbejde og da klokken var ca. 18.30 kørte vi ud for at shoppe, bla skulle vi ha en værtinde gave (min ide og mit krav) til fredag aften, hvor vi var blevet inviteret ud til en af It mandens venner, hans kone og nogle af deres fælles venner - det var SÅ hyggeligt men mere om det senere :)

Vi endte med at købe en lilla orkidee og en hvid potte, da jeg skal sætte den op på båndet er blomsten ved at vælte, så for at den ikke vælter sætter jeg blomsten op i potten (på kassebåndet) og It manden betaler. Så betaler jeg for mine ting bagefter - da vi kommer hjem siger It manden at damen ved kassen snød sig selv, hun scannet åbenbart kun blomsten og ikke potten.........dooooo jeg fik dårlig samvittighed!! Det var jo ikke fordi jeg ville snyde eller stjæle mig til en potte!! Men jeg handlede i god tro, for havde jeg vidst det havde jeg også sagt det, men da jeg ikke vidste noget kan jeg jo ikke gøre noget.......puha godt ingen opdaget det, tænk hvis de troede jeg stjal en potte!!

Bagefter kørte vi hjem og bagte en pizza, dvs. det gjorde It manden, jeg sad på køkkenbordet og kikket på :) Den smagte rigtig godt og det var meget overraskende da den jo er hjemmelavet og jeg er en spade til at lave mad!

Onsdag var vi forresten i Ikea og ude og købe lamper til it mandens lejlighed, vi har ikke fået dem tjekket om de er gode endnu eller ej, sagen er nemlig den at man her i U-lands Spanien ikke kan få lov til at se lamperne tændte i butikken, dvs. at vi ikke aner om den giver et godt lys eller ej.......så vi købte tre lamper og dem skal vi så ha tilsluttet så vi kan se om de lyser godt. To af dem er ret specielle på den ikke så pæne måde - jeg elsker specielle ting men der findes både specielle ting som er pæne og specielle ting som er grimme - de her ligger midt i mellem grim og pæn, måske 80% grim og 20% pæn men 100% specielle. Valget er heldigvis ikke mit men it mandens og det er jo bare dejligt for jeg har selv store kvaler med at finde lamper til min egen lejlighed :)

I går aftes, eller hmmm torsdag aften gik vi i seng kl. hmmm 23 eller sådan noget, vi PRØVER at gå fornuftigt tidligt i seng men det lykkes bare ikke - og når vi så kommer i seng så skal vi jo nusse og pille (best thing ever!!) Torsdag aften kysset vi for første gang!!

OMG den mand kysser godt, han har de blødeste læber og jeg tror min konklusion om at han kun lugtede så kraftigt af sved da han var oppe ved mig fordi han var nervøs, holdt stik - for han dufter helt fantastisk nu :) Jeg har altid været SUPER bevist om at jeg er one hell of a fancy fuck og at jeg er kanon i sengen, men det er som om at jeg sammen med It manden, eller i hans selskab bliver til en hval på land!!

Jeg kluntre rundt og kan slet ikke huske basale ting som: "Hvordan kysser man??" I'm like, how the fuck can you forget??

Måske fordi jeg ikke har kysset nogen siden Hr. Højesteret i hmmm maj 2011!! Hr. Romlund og jeg kyssede ikke rigtigt, vi gik straight til the sex part. Jeg tror jeg må spørge ham i aften, om jeg altså er god eller dårlig.....jeg kan mærke at jeg tvivler stærkt på mig selv og lige på sex punktet så ligner det SLET IKKE MIG at tvivle på om jeg er god eller ej..

(Sidder ude på terassen i solen mens It manden sover inde i soveværelset, her kan jeg prutte lystigt i fred og pille næste og klø mig i måsen uden at han kan se mig og tænke "Fuck hvor gross!" samtidig med at jeg nyder udsigten og kan se helt til Gilbatar. Jeg sidder med min dyne kun iført g-strings trusser og med bare bryster (!), der er jo ingen naboer og natkjolen er inden for rækkevidde...)


Solskin i februar :)
Torsdag aften lå vi læææænge og bare kysset - jeg kan ikke helt finde ud af om jeg skal ta styringen eller ej, sagen er den at det er dét jeg plejer at gøre. Tage styringen, sørge for at jeg kommer hurtigt så jeg i det mindste får noget ud af det og get it over and done with og It manden er ikke den mest aktive person når det kommer til sex....
SLET IKKE forstået på den måde at han ikke kan finde ud af det, jeg tror bare han er utrolig genert, jeg er 200% overbevist om at han er en 5'er i Ennegrammet og jeg ved at han er utrolig nørdet men på den gode funktionelle brugbare måde, men en af hans hæmninger er, tror jeg, at samle mod til sig når han er sammen med en pige. Jeg kan nemt tage initiativ men så er det for at få det overstået og ikke indblande følelser i tingene - og jeg tror det er dérfor jeg kommer så meget på glatis, jeg aner simpelthen ikke what the fuck to do!

Der er ikke følelser involveret fra min side, eller det tror jeg ikke der er, jeg syntes han er sød osv. men hvordan og hvornår ved man om det er noget? Jeg vil gerne prøve at gøre noget anderledes, noget jeg ikke normalt gør, så feks. når han røre ved mig så vil jeg gerne bare føre hans hænder hen dertil hvor jeg ved det er godt og så komme med det samme - det der med at vente og så måske ikke få muligheden igen er for mig ikke en option, men nu tænker jeg at sex måske ikke KUN handler om at komme og om at få en orgasme.......men hvad handler det så om?

Damn det er store tanker der køre rundt inde i Frk. Roberts!

Mens vi lå der torsdag aften og kyssede vippede han mig om på ryggen, han lå selv på ryggen og jeg lå henover ham sådan lidt skrå fra siden, fordi hans ryg stadig gjorde ondt, men det tændte mig SÅ MEGET at han ligesom tog føringen og det tændte mig SÅ MEGET da han gjorde klar til at ha sex med mig, han fandt kondomet frem og jeg syntes det var dejligt at vide at han virkelig havde lyst til mig - men jeg blev også top mega ekstrem nervøs og troede et øjeblik at mit hjerte ville springe ud af halsen på mig så jeg skyndte mig at lukke munden blot for at erfare at mit hjerte måske kunne finde på at springe min brystkasse og kravle den vej ud.....

It manden blev også nervøs, jeg ved ikke om det var mig der "smittede ham" men i hvertfald så endte det med at han mistede rejsningen (på hans pik som ellers har en rigtig dejlig størelse og længde!!!) jeg blev helt ferbrilsk og tænkte hvad nu hvad nu....

Jeg endte med at sidde oven på ham, med hans semi stive pik placeret mellem mine skamlæber og så kørte jeg underlivet frem og tilbage mens vi kyssede helt vildt meget og *bang* så  kom jeg på samme tid som ham, altså uden at vi var inde i hinanden....OMG det var godt! Frækt og godt :)

Jeg glemte helt at fortælle, onsdag da vi kørte op i den by hvor It manden købte to fine phasminasjaler til mig, der rørte vores hænder hinanden et kort øjeblik, jeg kunne ikke helt finde ud af om han ville holde mig i hånden eller hvad - her havde vi end ikke kysset endnu. Jeg rørte ved hans fingerspidser med mine hænder og det var som om jeg fik stød i kroppen - århhh jeg havde totalt lyst til at røre ved ham hele tiden men turde ikke....Jeg overvejet længe om jeg ville holde ham i hånden men det var alligevel lidt for kæreste agtigt (for mig)

Anyway, i går var vi så igen på arbejde hele dagen, da vi fik fri havde jeg ca. 30 min til at blive færdig før vi blev hented og skule ud til It mandens venner og spise, jeg havde total tøjkrise - jeg kender jo ikke menneskerne og aner ikke hvor fin jeg skal være eller ikke skal være........endte med at tage min polkaprikket blå kjole fra Jackpot på, min fine nye navy blå habitjakke fra Bilka og mine fine blå sommersko fra Tommy Hilfiger, syntes selv jeg så helt fin ud da jeg gik - bortset fra at min hud er helt død pga. jeg har købt noget forkert crem!

Huden skaller og tørre ind og jeg aner ikke mine levende råd - må købe noget nyt selv om det er helt vildt dyrt - jeg kan ikke holde min hud ud plus at jeg ikke vil se sådan her ud når jeg er hos It manden, Frk. Tørhud! :(

I går aftes da vi gik fra It mandens venner, kl. ca. 3 stoppede it manden og kyssede mig midt på gaden og bagefter tog han min hånd......det er så sødt, for når han bliver fuld så snakker han løs, jeg ville ønske jeg ikke havde været så træt for jeg var ved at falde i søvn mens vi lå og talte sammen inde i sengen i går og på et tidspunkt tror jeg - kun TROR JEG - at han var ved at spørge mig om vi skulle være kærester........jeg ville ikke sige noget eller bringe det op igen, for jeg har det sådan at på de store punkter, dér VIL JEG at manden tager initiativ, hvordan kan jeg ellers vide om han mener det seriøst og alvorligt?

Hvis jeg feks. spurgte ham, så ville han måske bare sige ja for ikke at gøre mig ked af det og så ville jeg altid ha en uvished inden i om han nu også ville MIG 100% - dén uvished vil jeg ikke ha, det er lige lukt kursen til fiasko og dårlig selskab - det minder mig som Norman og ham behøver jeg godt nok ikke blive mindet om.

Da vi kom hjem var jeg SÅ LÆKKERSØVNIG at jeg kunne ha hapset ham i én mundfuld - jeg kom vist til at køre over i min sædvanlige rille og tage styringen, hvilket der jo heler ikke er noget galt i, jeg kunne bare mærke at jeg gik efter at komme her og nu - hvilket der jo i teorien heller ikke er noget galt i, det er mere hmm ja det er svært at forklare men for mig er det her jo noget nær en hel holdningsændring jeg skal igennem i forhold til sex.....

Jeg har jo sex med hoved og ikke med kroppen eller følelserne og nu er jeg total på slingrekurs! Jeg vil gerne prøve at ha sex med kroppen, ligesom da vi havde teenagesex i Danmark men det er svært fordi jeg ikke ved hvor jeg har ham og OM jeg har ham og endnu værere: VIL JEG HA HAM????  (hvordan ved man når det er??)

Arrrgh fuck alle de tanker!

Jeg endte med at komme i går aftes og jeg ville også gerne få it manden til at komme, men han siger slet ingenting når vi er sammen, som i SLET INGENTING (!) så jeg ved ikke hvad der er godt og hvad der ikke er godt - plus at mine kæber er lidt ømme efter at jeg blowjobbet ham ret længe i går....så efter at ha nusset ham og givet ham lidt oralsex så måtte jeg simpelthen kapitulere - jeg var SÅ træt!!

Klokken var 13 minutter i 5 om morgen da vi lagde os til at sove - kvæsted dækker ikke!!
Det var her at han begyndte at tale om retningslinjer og om at vi måske burde være kærester.....og det var så også her jeg var ved at falde i søvn flere gange og begyndte at vrøvle fordi jeg talte mens jeg sov, hvilket var til stor morskab for It manden, så vågnede jeg igen, kæmpede for at tale med og lytte men faldt alligevel i søvn og så *bang* vrøvlede jeg igen.....

Her til morgen vågnede jeg ved at jeg drømte om sex med it manden og så lå han og nusset mig og pillede på mig lige så stille...........århhh hvor en SKØN måde at vågne på samtidig med at solen varmede mit venstre ben.....uhmmm!

Han kan nå mit g-punkt og enden af min skede med sine finger og det var såååå dejligt - jeg var tæt på at komme flere gangen men jeg var alt for tør, don't ask why for det var VILDT godt men alligvel forblev jeg tør - fodnote til mig selv: HUSK glidecreme!! Til sidst sagde it manden selv at jeg godt måtte hjælpe lidt til - dén var jeg klar på!

Lidt spyt og 3 sek. efter kom jeg helt fantastisk :)
 - men jeg var lidt af et skarn, for jeg var simpelthen så træt og så lidt vågen at jeg ikke orkede at gøre noget ved ham. Havde han bedt mig om det havde jeg gjort det men når han ikke sagde noget så lod jeg tvivlen komme mig til gode.......lidt stridt men jeg er stadig træt som jeg sidder her og skriver.....

Jeg tænker altså lidt for meget over hvad det her "er for noget" og det irritere mig at det fylder så meget....

Men bottom line, It manden er sød og dejlig og han dufter godt og kysser fantastiks og han behandler mig så godt at jeg nærmest bliver mistænksom (!)og som fodnote til mig selv, må jeg snart drikke ham stiv igen, for hold da op hvor han snakker om det inderste når han er beruset!! :) :) :)
 - og så skal JEG selvfølgelig være udhvilet!!
Her er den dejlige It mand med sit røde hår som jeg efterhånden et par gange (KUN 2!!) har taget mig selv i at tænke var smukt.....HVAD sker der for det?? Betyder det at Sømandens handlinger mod mig er ved at være væk fra min bevisthed??
Men ER han ikke dejlig at se på?
(Hold nu op jeg lyder som en teenager!!)

Vores frugttallerken til sengen onsdag aften :)


Nu skal jeg tisse - og ha et bad, syntes jeg lugter suspekt! Og så skal jeg måske ha en lur sammen med ham den frække inde i sengen :)


tirsdag den 21. februar 2012

BUSTED i Lufthavnen!!!

Ohhh my fucking dear GOD!!!

Hvad er det ABSOLUT VÆRESTE DER KAN SKE, når man er på vej ned for at besøge It manden og dermed It chefen for det firma man liiige er blevet opsagt fra??

Hvad er det ABSOLUT VÆRESTE der kan ske når man gensidigt har besluttet sig for at holde ultra ULTRA lav profil indtil vi begge ved hvad "det her er for noget"?


Det er SELVFØLGELIG at gå ind af af døren til Billund lufthavn, hvor Mor har sat mig af, kikke efter drop off stedet for Ryan Air og så gå derhen, top nice og lækker i tøjet SELVFØLGELIG og opdage at ens FUCKING CHEF står i køen foran en til drop off for bagage til Malaga!!!

Yes sir, min chef.......altså ikke min chef chef, min dumme chef men stadig min chef, nemlig ham aktionæren som til daglig bor i Spanien!! Ham med den super søde kone der var så venlig overfor mig og som lige har fået en lille bitte top nuser søn.....

Han står lige dér foran mig, jeg opdaget ham med det samme men det var for sent at bakke ud og gå væk fra køen som jo er hegnet ind med sådan noget bånd så man går i lange rækker..........OMG SÅ FUCKING PINLIGT!!

Er du helt åndssvag hvor blev jeg RØD SOM EN SOLMODEN TOMAT i hoved, jeg rødmet og mine ben begyndte at ryste og jeg anede slet ikke hvad jeg skulle sige!!

Han kikker på mig og siger "Hej!!! Hvor skal du hen?" Øhhhh jeg står ved drop off til Malaga....jeg sagde bare "Samme sted som dig...." og hans super søde kone som slet ikke fattede mistanke kikker smilende på mig og siger "Aiii hvor længe bliver du denne gang...??" Jeg kviet mig SÅ MEGET ved at svare!!! Men måtte til sidst sige "14 dage...." og SÅ rødmet jeg lige en tand mere.......hvilket sikkert pynter på mit udseende idet jeg er iført navy blå kabelstrikket strømpebukser, mine sorte slangeskindsstøvler med stor sløjfe på, en lyserblå retro nederdel jeg har lånt af min søster, en sart sart lyserrød t-shirt og en navy blå habitjakke (fra Bilka til 149 kr! Et fund!) med blå og hvidstribet for der titter frem fordi jeg har bøjet ærmerne op. Mine negle er postkasserøde og jeg har mine fine lange "guld" ørenringe i ørene og løsthængende hår, Mors gamle forlovelsesring på venstre hånd og Mormors ring på højre hånd (Mor har givet mig dem igen efter alt det ballade der var med ringene sidste år.....men jeg har dem aldrig på i nærheden af min lillesøster, som stadig mener jeg har stjålet ringene eller hmmm tilraget dem til mig)

Jeg måtte købe mig et stykke chokolade og en cola at styrke mig på! Er helt blæst i kroppen efter den oplevelse!

Her sidder jeg og gemmer mig i et hjørne....

De skulle droppe deres barnevogn af et andet sted så jeg spænede igennem security, ud og tisse af og nu har jeg gemt mig i en meget afsidiges krog af lufthavnen, her bliver jet til flyet boarder!!

Shit shit shit hvor PINLIGT og hvor arghhhhhh - It manden som jeg sms'et til syntes det var SÅ sjovt!! Specielt fordi det gik ud over mig og ikke ham....naller

Det var som om det stod "Guldgraver tager til Spanien efter PIK" i min pande!! Jeg kan jo stadig huske aktionæren sige at "han har et par millioner" - men jeg vil jo slet ikke ha ham for pengene, jeg ved faktisk end ikke om jeg vil ha ham!! Jeg syntes han er sød, ja men er det kærlighed? Who knows og hvordan ved man det??

Kors hvor er det her pinligt......

Og nu skal jeg dæleme tisse igen.....crap!

Jeg lover at holde bloggen opdateret, så ofte jeg kan down there - og lad os nu se, det kan jo være han slet ikke er noget og at han ikke kan li mig osv.....


Puha jeg stresser inden i lige nu!

mandag den 20. februar 2012

Jobsamtale

I skrivende stund sidder jeg skrup sulten i min elskede røde sofa i København, jeg kørte herover i går aftes og gik på hoved i seng - men jeg er stadig træt! Helt vildt træt!!

Om lidt vil jeg lukke og slukke her og gå ned og købe mig noget at spise hos bageren, sagen er den at når nu retssagen er aflyst i dag, fordi jeg allerede har vundet den!!!!! 400 x :)  så kan jeg lige så godt tage til den jobsamtale som jeg egentlig havde meldt fra til.

Jeg søgte allerede i 2011 dette job, men er først nu blev kaldt til samtale og mod alle odds så falder samtalen sammen med at jeg skal i retten, og da de ikke kunne eller ville ændre datoen måtte jeg melde fra - men så blev sage jo afgjort på en helt anden måde og *wupti* nu er jeg i København på vej til samtale!! :)

Boy I hope I get it!!

Men altså, mad og så afsted til jobsamtale og bagefter afsted om jylland og i morgen........puha i morgen skal jeg ned til It manden!!!




søndag den 19. februar 2012

Sushi i Jylland :)

Uhmmmm - min far havde fået en mail i firmaet om at han kunne få 30% rabat på sushi hos et nyt sushi sted inde i byen. Ingen i min familie spiser sushi, udover jeg....

Jeg havde kikket på mailen læææænge, faktisk hele ugen og så i aften besluttede jeg mig for at sige whatever til hvad mine forældre mener om at bruge penge på mad - og sådan gik det til at jeg spiste sushi hjemme hos mine forældre for første gang nogensinde, ever!

Sushi i Jylland
Det var faktisk super hyggeligt, specielt fordi de ikke brokket sig - jeg fik endda en øl sammen med min far til maden - med ild i pejsen var det top hyggeligt! :)

Ellers har dagen været lidt øv bøv - men det er min egen skyld.....

Min søster og jeg tog ud på marked i Låsby igen, fordi jeg ville købe den lampe jeg så sidste weekend, vi går ind i en bod og ser på noget porcelæn, jeg tog min taske ned fra skulderen for ikke at slå noget istykker. Min søster vil så ud og jeg må bakke for at hun kan komme ud - på én eller anden måde kom jeg til at vælte to kopper på gulvet, hanken knækket af den ene.

Det hele gik så hurtigt og inden jeg fik gjort noget råber min søster "Deirdre-Ann for helved!" Jeg aner ikke hvad der går af mig, men jeg panikker og samler kopperne op og sætter dem på plads igen, MENS jeg med venstre fod skubber den afbrækket hank ind under bordet!!!!!

OMG!!!

Jeg sagde end ikke undskyld eller noget, damen sagde ikke noget, hun så det måske ikke, men jeg skyndte mig ud og det samme gjorde min søster og allerede dér fik jeg dårlig samvittighed! Jeg burde så meget ha sagt hvad der var sket og betalt hende for koppen......!!

Jeg ved ikke hvad der gik af mig, jeg er slet ikke sådan - OVERHOVED! Jeg blev bare SÅ bange da min søster råbte af mig og så panikket jeg!!

Jeg er simpelhent et dårligt menneske! Jeg har tænkt og tænkt over det, jeg prøvede at sige til min søster at vi skulle gå tilbage og gå til bekendelse men min søster sagde at jeg var helt fra'en hvis jeg gjorde det. Så jeg blev i mega dårlig humør, helt sikkert pga. dårlig samvittighed men så kan jeg lære det, at være sådan en slet person der smadre ting og bagefter skjuler det!!!

Min eneste trøst er at det ikke var en dyr kop, altså en Kongelig eller sådan, det var en helt almindelig hvid kop, måske Atelie eller Studio men stadig......shame on me! Og til damen som sikkert tænker på det forbandet pigebarn der smadret hendes kop: I'm SO sorry!

Bagefter kørte jeg ned i min fars Firma for at gøre rent - og som ALLE ved så kommer én ulykke sjældent alene! Jeg når at støvsuge i 2 sekunder før slangen KNÆKKER af støvsugeren! Ja KNÆKKER!

Dvs. dér hvor slangen sidder fast ind i støvsugeren, ned i en plastik dims, lige dér knækker slangen af, så plastik dimsen sidder i støvsugeren og slangen ligger på gulvet.......fuck it! Jeg henter den anden støvsuger men ak, den mangler poser. Jeg køre i Bilka og køber nye poser til næsten 80 kr blot for at opdage at støvsugeren ikke virker da jeg får poserne i........så jeg må hjem til mine forældre og hente Mors private støvsuger som hun er MEGET øm over at skulle ha ned i firmaet hvor der er ultra meget beskidt altid pga. bønderne med jord (og lort) på skoene og olie fra maskinerne osv.

Endelig får jeg støvsuget, tørret af og da jeg skal til at vaske gulv og tøppe (jysk ord for tappe) vand i spanden ryger vandhanen fuck-mig-af!! JA! Lorte hanen ryger af mens vandet er tændt så der står en mega fed stråle med skold hed vand lige op i hoved på mig........ KARMA HIT ME RIGHT IN MY FACE!

Jeg kejlet helt af!! Fik sat lortet på igen, gjort rent og så kørte jeg på McDonalds og købte en cheeseburger  og kørte hjem og  forsøgte at gå i gang med den artikel jeg har deadline på i morgen......jeg kan mærke at der ikke er ro i min krop i øjeblikket!!

Dét skyldes helt sikkert at min advokat ringede i fredags, efter at jeg havde haft et møde med ham på Gården hvor vi gennemgik slagest gang på mandag. Men altså, bagefter køre jeg ned til Bente og efter en dejlig frokost gik vi en strøgtur. Pludselig ringer min über seje advokat for at fortælle mig at mine tidligere lejere har valgt at køre op til retten i Viborg og skrive under på en eller anden erklæring hvori de godtager at de 1. er skyldig i alle skaderne på min gård OG 2. At de anerkender at de skylder mig de penge vi har stævnet dem for!!!

Fik du den?

Mere end 800 dages gråd, fortvivlelse, frustration og sorg er med to underskrifter på ét stykke papir pludselig væk!!

Min advokat mener at grunden til at de trækker sig nu er pga. den massive tvdækning der allerrede har været på sagen, som jo så end ikke er kommet for en dommer endnu - og jeg kan love dig for at jeg har brugt all my favors på at få både DR og Tv2, Politiken, JP og Midtjyllands Avis til at dukke op foran retten i Viborg mandag kl. 9 - det bliver så ikke aktuelt nu men alle journalisterne vil alligevel stadig gerne følge sagen til døren og i næste uge skal jeg igen i tv, programmet bliver optaget om formiddagen og sendt om aftnen.

Lady, you are SO done! I won!!

Det er helt fantastisk!!! Men, don't get me wrong, jeg er dybt dybt lykkelig og taknemmelig for udfaldet men jeg er en smule skuffet over at jeg ikke fik fornøjelsen og nydelsen af at komme i retten og se hende hængt ud som et par dirty underhylere! Dét havde de så meget fortjent syntes jeg!!

Nå men altså, min advokat dobbelt tjekket at de begge havde skrevet under, det havde de og så talte han med dommeren som på mandag vil kikke sagen igennem og i løbet af et par dage, ikke uger men dage vil jeg få dommen over dem! Hvor SUPER COOLE er det ikke lige?

Jeg får ingen penge ud af det, men det havde jeg heller ikke regnet med fra starten af - jeg får fornøjelsen af at vide at de har fået en dom, endelig - efter flere år som normade familie der har smadret andres hjem og liv så fik de hvad de fortjente - dommen gælder i 10 år og så må vi se hvad der så sker, jeg har selvfølgelig tænkt mig at håndhæve den i alle de 10 år den gælder, måske jeg får noget ud af det og hvis jeg ikke gør så er lykken jo den at jeg kun er 33 år og de er over 60 år så hvor fedt mon det lige er for dem at ha sådan noget hængende over hoved?

Nå, hvad er der ellers sket?

Jow, her til aften var jeg først inde i byen efter sushi, så kørte jeg min søster i byen til kl. 22 og så kørte jeg min yngste lillebror og hans 3 venner som blev reduceret til 2, da den ene brækket sig (i fars fine bil!) ind til byen kl. 00.10 - jeg har nu kørt 40 km x 6!! Og jeg skal køre en gang mere da jeg også skal hente dem igen.....*gab* jeg er træt!!

Bræk på gulvet i fars fine nye Chrysler Grand Voyage.....

Bræk mellem sædet og panelet......længe leve en lang arm, gummihandsker og en smal hånd!!

Vi nåede heldigvis ikke så langt før han brækket sig (hvorfor skal dem der brækker sig altid sidde længst væk fra døren???) Jeg endte derfor med at køre den stakkels dreng af, jeg satte ham af i indkørslen og så at han kom helt ind af døren - da vi så endelig er kommet ind til byen  og jeg skal til at sætte min lillebror og hans to venner af, ringer moderen til bræk-ungen til min lillebror og beskylder ham og de to andre for at ha røget hendes øgleunge skæv i hash!!!

Jeg sad og lyttet med og til sidst var jeg ved at eksplodere og bad om at tale med hende! Jeg ved nøjagtig hvad de drenge har drukket da jeg selv har serveret for dem og de har kun fået øl og så har de drukket en halv flaske Morgan med pepsi og røget cigaretter - hvad det været min ældste lillebror ville jeg helt sikkert ikke kunne ha været så overbevisende for han ryger pot i ny og næ men min yngste lillebror - NOPE!

Og dét fik den dame også liiigesom ret kraftigt at vide! Hun skulle hellere være taknemmelig over at jeg ikke lod hendes fulde øgleunge gå hjem, det ville han nemlig til at starte med, sikkert fordi han var flov og have bræk udover det hele og så skulle hun været taknemmelig for at jeg kørte ham hjem og sørgede for at der ikke skete ham noget!

Utaknemmelige ko!!

Nå, men ellers er der intet nyt under solen her - i morgen skal jeg købe McDonalds med ud til min Gudfar til frokost - gamle mennesker spiser jo varmt mad til middag (pwadder) og så skal jeg måske mødes med Anika og hjælpe min mor med at gøre rent i min ældste storebrors hus, der bliver lejet ud fra på mandag.

It manden har været på ski i Sierra Canada i Spanien i dag og har skrevet et rigtig sjovt blogindlæg, han er så sjov når han skriver!! Feks. skriver han "bla bla bla jeg er ikke særlig godt forberedt (til turen) feks. skiller jeg på midten, jeg kender en der kunne holde et langt foredrag om hvor syg jeg kan blive af det...."
Ha Ha dét er jo mig! Jeg SAGDE at han skulle sørge for at ha godt med tøj på så han ikke blev kold, men lytter han til mig? Nope!

Tsk tsk mænd!

Jeg glæder mig stadig helt vildt til at se ham!

På tirsdag skal jeg høstes og på mandag kan jeg nu, da retssagen er aflyst, tage til en jobsamtale i København, de ville ikke udskyde den så jeg måtte takke nej, nu kan jeg jo så godt komme alligevel, det bliver en masse køren frem og tilbage når jeg sådan skal være i København på mandag kl. 10 og være tilbage til mandag aften og hygge med Barbara og Anika........men hvad, måske det giver et job I hope so!!

Nå, men NU er jeg vildt træt - jeg har en mega dårlig ånde, snot i hele hoved og en kæmpe bums på kinden......så nu vil jeg se om jeg kan sov lidt inden de første skal hentes.........*gab*

Klokken er nu 02.29!!

lørdag den 18. februar 2012

I LOVE Skype!

Har netop talt med it manden over skype i mere end 3 timer :)

So nice!

Min badedragt fra Huit købt på Asos.com er endelig kommet, jeg prøvede den foran ham via skype.....eller ja jeg tog den på og trådte så hen foran kameraet :)

Har SÅ MEGET at fortælle om retssagen som har taget en utrolig uvented og uforudset - men DEJLIG vending i dag!

Er dog så træt at du må ha det hele til gode til i morgen - nu vil jeg sove og så op og gøre rent i firmaet og så ud på Loppemarked i Låsby http://www.detblaamarked.dk/LAaSBY og købe den fine designer lampe jeg så sidste lørdag og som jeg, sparsommeligt nok ikke købte fordi manden ikke ville sælge den for 25 kroner - i mellemtiden har jeg så fundet ud af at den koster 1200 kr som ny.......og at den udgave jeg fandt var den originale fra 1970'erne som jeg husker fra mit barndomshjem. Håber den er der endnu :)

Vi tales ved


P.s: har fået to bumser mere - var så glad her den anden dag da jeg kunne konstatere at jeg ikke har haft én eneste bums i næsen i 1 1/2 måned, hvilket er helt nyt efter at jeg er blevet opereret. Nu florere de så bare udenfor næsten, så som på kinden og hagen......

Har også fået svar på alle mine prøver fra lægen - jeg er 300% sygdomsfri, som antaget :)

torsdag den 16. februar 2012

Kapring af Fjernbetjeningerne!

Jeg har kapret alle tre fjernbetjeninger, for første gang i det nye år! Happy Happy!

Jeg har fyret op i pejsen (med resten af brændet) og har den sidste halvanden time siddet foran pejsen med fødderne mod pejsen i håb om at jeg kan tø dem op - de har ikke været varme siden jeg forlod København og jeg fryser virkelig konstant......

Men med ild i pejsen og to afsnit af Bones i tv og I got the remotes = Happy Happy!

Knitrende ild i pejsen...!

Varme i tæerne - be om NUUU!!

Macbook Air, mig og pejsen
Gammel tændstikkeæske som jeg fandt på et loppemarked i sommer

Fjernbetjeningerne!!

Jeg har fået en suuuper sød mail fra It manden i dag, han har bestilt bord på en restaurant ved havnen hvor jeg skal ha fin kjole på..... er det ikke sødt af ham? Jeg ved dog ikke om det er en invitation altså hvor han betaler eller om det er mig der skal betale.....tænker at det nok ikke er så dyrt i Spanien som i Danmark. Men tænk engang at, It manden og jeg skal ud og spise sammen, det har vi gjort før men nu skal vi ud og spise fint sammen.... :)

Jeg har desuden fremskaffet bogen om Ennegrammet fra da jeg læste til coach og nu vil jeg begynde at læse om personlighedstyperne. Jeg er nemlig ret overbevist om at It Manden er en 5'er i Ennegrammet. En af de få ting jeg husker bedst er at en 5'er er et hovedmenneske, de tænker med hoved og ikke med maven som feks. jeg gør og det kunne være sjovt at vide hvad der er godt i forhold til at kommunikere med en 5'er når man er en 6'er....

Sidder og spiser mandariner, pakket ind i tæpper FORAN pejsen og har efterhånden fået følelserne i mine tær igen...nice!


Prøv at se mine forældres pejs, når lågen er åben så danner den port med indersiden af pejsen som er dekoreret md riddere og (skønne) jomfruer - jeg elsker den pejs :)



P.S: Mine forældre har nu set det tv klip der var i tv med mig, min mors enest kommentar var at jeg øjeblikkelig skulle stoppe med at sige "KatteLORT" WTF? Hvad vil du ha jeg ellers skal sige? Katteekstrementer, Katte afføring....øhhhh. Ingen kommentare, jeg hepper på retssagen i stedet for.

onsdag den 15. februar 2012

Snot Snot Snot og atter SNOT!

Jeg er simpelthen blevet så massiv forkølet at jeg nærmest ikke kan trække vejret ud af næsen, hvilket gør at jeg får pels på tænderne af at trække vejret gennem munden, ja faktisk har jeg SÅ MEGET snot i hoved at jeg er stoppet med at pudse næse men nu bare tørre det overskydende snot af i mit tørklæde som jeg har omkring halsen!!

Helt sikkert det skal vaskes men det bliver ikke lige nu........for OMG hvor er jeg forkølet og jeg fryser konstant mine tær - savner mine uldkamikker helt abnormt!! Har ikke taget dem med da jeg tænkte at jeg ville tage nogle små fine læderhjemmesko jeg har, med ned til It manden i Spanien, der er marmor gulv over hele hans lejlighed og dét er sygt KOLDT!!

NU ville jeg give EN HALV ARM for mine gamle men varme uldkamikker!!!

I dag tog jeg ind til byen med min lillesøster, vi spiste brunch på en cafe i byen, 35 kr, dét var billigt!

Bagefter osede vi butikker og jeg fandt lidt tøj, jeg er dog ikke sikker på at jeg skal ha det, skal lige prøve det i morgen og så må vi se om det skal byttes igen. Fik også købt vatpinde (i Bilka) og make-up fjerner fra Matas, så nu mangler jeg bare at pakke så er jeg klar til Spanien :)

I morgen skal jeg mødes med Anika, dog først når hende latterlige mand Walder har løbet sin aftentur og hun har puttet børnene........tænk engang at han ikke kan putte børnene for hende bare denne her ene dag.....jeg vil aldrig ha en mand der ikke kan se at man løfter nemmest i fælleskab, aldrig!

I dag da jeg talte med min veninde Natasja i Mexico sagde hun at et forhold har 10 punkter/stadier og at de ser sådan her ud:



Stage 1: Første date
Stage 2: Overnat Sammen
Stage 3: Tilbring en weekend sammen
Stage 4: Byt Nøgler
Stage 5: Første skænderi
Stage 6: Mød Venner
Stage 7: Mød Familie
Stage 8: Tag på ferie sammen
Stage 9: Få børn sammen
Stage 10: Blive Gift

Jeg skrev til It manden og fortalte ham om de forskellige punkter: 


"Jeg vil nu helt officielt give dig ret i at vi ikke følger "folks normale tidslinje" !!!!!!!

Vores første date (1) blev krydret med at sove sammen (2) og tilbring en weekend sammen (3) og skændes (5) - og om en uge og én dag har jeg også mødt dine venner (6) dvs. vi har klaret 5 ud af 10 på 1 1/2 date!

Lad os aftale at vi fremadrettet aldrig vil være som "alle andre" - jeg har nemlig langt om længe lært at elske og sætte pris på at jeg ikke er som alle andre og at jeg hellere aldrig bliver det - jeg springer gerne Stage 7 over, men vil glæde mig til Stage 8.... jeg har nemlig aldrig været på ferie, sådan rigtig ferie med blå vand, fremmed lande, dejlig ledsager og ingen pligter men måske en dag........nu digter jeg vist igen.......gælder reglen om at når jeg ikke høre fra dig, så er det fordi du har travlt med at tænke på mig, stadig?"

Vi er nemlig blevet enig om at vores "tidslinje" som It manden kalder den, ikke passer med hvad andre mennesker gør, feks. har vi aldrig kysset men vi er allerede tjekket for kønssygdomme og vi har allerde sovet sammen og planlagt at tilbringe 14 dage i hinandens selskab.....men aldrig haft sex!

Jeg elsker at vi gør tingene anderledes end andre mennesker. Jeg har altid været anderledes og det vil jeg altid være - It manden syntes bare jeg er sjov og så kalder han nogle af de ting jeg siger for en "Deirdre-Ann klassiker" som feks. da jeg fortalte ham at jeg havde menstruation.......jeg forstod ikke hvad han mente og da han så forklaret sagde han at langt de fleste piger aldrig ville fortælle en mand sådan noget, ligesom de heller ikke ville fortælle at de skulle "høstes" (intimbarberes) hvad de kalder deres bryster osv. 

Jeg ser sådanne ting som en helt naturlig ting - okay måske er det ikke naturligt at give sine bryster navne (Mine hedder Anna og Lotte, efter DR's børnetime program. Anna er den store og flotte og Lotte er den lille og dumme, nøjagtig som i fjernsynet) men det er vel helt naturligt at ha menstruation og det er vel også naturligt at en fyr ved at en pige enten shaver eller bliver vokset........det svare til at nogle af mine veninder aldrig prutter i selskab med deres MÆND og at de aldrig skider når han er i huset......jeg siger ikke man skal skide for åben dør eller mens manden er på badeværelset men come on.....!

Og det er åbenbart dét it manden syntes er så sjovt ved mig, at jeg intet filter har på punkter hvor andre har Berliner mure og dér hvor andre er helt åben der siger han jeg er lukket - de punkter ved jeg nu ikke hvad er men det siger han. 

Jeg syntes bare det er dejligt at han ikke syntes jeg er sindssyg eller mærkelig, det var de flatternede ord som Norman altid brugte om mig. OMG hvor er han et slet menneske inden i!

Nå, jeg må smutte nu - er vildt sløv og fyldt med snot - har også været ude på gården i dag og jeg har nogle billeder derfra, men jeg orker ikke at kravle ud af sengen, har to dyner på og et tæppe, sokker af mohair uld og pyjamas og jeg fryser stadig og trækker vejret gennem munden.......

GODNAT!!



tirsdag den 14. februar 2012

PR Tirsdag

Jeg er lidt sej, igen.

I går aftes sendte jeg et par mails ud til Tv2, DR og nogle af de større danske aviser og *wupti* her til morgen har jeg talt med to tv stationer og en avis, og brugt mere end 2 timer på Gården med at filme og fortælle - God I wish det var arbejdsmæssig PR så jeg kunne få noget credit hos min chef, eller min tidligere chef....

Jeg skal i tv i denne uge og igen i næste uge og så har jeg lavet et langt interview med et par aviser, jeg syntes det er SÅ fedt at mine tidligere lejere bliver hængt ud i hele Danmark!! Sådan ER det når man gør noget forkert og ulovligt, så må man tage sin straf og sådan er det bare!

Det var SÅ koldt ude på gården! Selv om jeg havde tagte et par tynde sorte bomuldssokker på, udover dem et par grønne mohair jagtsokker, ned i mine gamle men stadig anvendelige vinterstøvler med en orange canadisk termosål i, så knurre frøs jeg mine tær! De var så KOLDE til sidst at jeg troede at de måske kunne falde af, ja dét eller også bare gøre vildt ondt når de blev tøet op. Det viste jeg at jeg havde ret mht. det sidste - OMG det gjorde nas! Jeg kunne end ikke tage støvlerne af da jeg satte mig ind i bilen, SÅ ømme var mine tær!! Jeg tændte for varmen i bilen, helt op på 5 og så sad jeg bare og heppet på at min bil blev hurtig varm......jeg nåede dog at køre mere end 15 km før der var liv i dem....av av av!

Den ene journalist som var ude på gården kikkede på mig og sagde "Deirdre-Ann, det er et ret sejt navn! Deirdre-Annnnnnnnnn - det er sådan en der klare alt!" Ja dét sage hun!! ER det ikke vildt? Jeg blev SÅ glad, sådan er der aldrig nogen er har talt om mit navn før! Folk plejer bare at sige at det er et mærkeligt navn, et gammelt navn eller et forkert sammensat navn, It manden syntes det er et mærkeligt navn, han mener at man enten hedder Deirdre ELLER Ann, ikke begge dele sammen. Jeg overvejede et barnligt split sekund at fortælle ham hvad jeg mente om de tre små bogstaver der danner rammen om hans navn, men dels ville det være utrolig barnligt og hævngerrigt og dels så syntes jeg intet om hans navn, det er hverken grimt eller pænt, det er bare et dansk navn og så er den ikke længere.

Anyway, JEG er glad for mit navn hvilket er ret heldigt når det nu er mig som skal leve med det! :)

På vej hjem fra gården blev jeg ringet op af endnu en tvstation som gerne ville lave et live program med mig i næste uge, det kunne jeg ikke på den dag de ville ha, så vi bånder det på tirsdag kl. 13, suits me just fine.

Barbara er forresten taget ned til sin mand alligevel i Schwitz. Jeg kan ikke huske hvor meget jeg har fortalt men hun har jo lånt min lejlighed i København, fra lørdag til mandag fordi hun skulle flyve ned til sin mand, som hun gerne vil skilles fra, i Schwitz med børnene og stå på ski i Vinterferien. Irriterende nok kunne hun ikke lige overskue at komme og hente nøglerne til lejligheden, så i lørdags da jeg havde inviteret mine onkler til Mexikansk mad måtte jeg køre - i snevejr - fra en lille by uden for Viborg til Skanderborg (!) for at aflevere nøglerne. Jeg var faktisk ret arrig inden i - specielt fordi min søster blev ved med at sige at jeg burde sige nej fordi hun mente at Barbara udnyttet min venlighed når hun dels skal låne min lejlighed og dels også vil ha at jeg afleverer nøglerne selv - men da Barbara åbnede døren var hun helt opløst i gråd og jeg fik den sorteste samvittighed over at jeg havde været så led i mine tanker!

Barbara var bange for at rejse derned, bange for at han ville tilbageholde børnene, bange for sin mand osv. Jeg sagde det som det var, at jeg ikke synets hun skulle tage afsted, for det var aldrig til at vide om han kunne finde på at kidnappe dem igen eller at tilbageholde dem alle tre. Jeg foreslog at hun lod bilen stå i Skanderborg, tog toget i et stille og roligt tempo med sine børn, kørte til København og holdt vinterferie i min lejlighed. Jeg tilbød at bestille den der ladcykel man kan låne og som jeg egentlig ville ha haft at It manden og jeg skulle cykle rundt i.

Samtidig foreslog jeg at hun slukkede telefonen og ringede fra hemmeligt nr fremover. Hele lørdag og hele søndag virkede den plan vi havde lagt, men søndag valgte hun så at køre til København og ringer så og vil ha sin bil ned i min kælder.......dét er ikke tilladt men jeg kunne - igen - ikke sige nej og frygtede at det ville blive opdaget og at jeg så ville miste retten til at ha min bil dernede!

Dernæst, så er den nøgle der skal bruges til at komme ind i kælderen i mit nøglebundt og jeg havde bare givet Barbara et sæt ekstra nøgler som gælder til hoveddøren og gadedøren - så pludselig var det, i Jylland MIT PROBLEM at Barbara ikke kunne komme ind til sin bil - udover hvis hun tog bilelevatoren udefra og ned, det var også MIT problem at nøglen til mit kælderrum og dermed til luftmadrassen ikke var i lejligheden men i MIT nøglebundt i jylland......jeg havde jo redt op med de tre dyner jeg ejer inde i min seng til Barbara og hendes to børn på 7 og 4 år - men pludselig skulle Barbaras forfærdelige modelsøster også sove i MIN LEJLIGHED og hvor var så min luftmadrass og bla bla bla......

Mandag morgen ringer Barbara så for at sige at nu tager hun til Schwitz igen.........jeg forstår intet men hende om det. Siden har jeg ikke hørt fra hende, frygter at alting er kaos dernede, manden som er stinkende rig slår både Barbara og børnene, men jeg ved også at Barbara har været for vant til at leve et godt liv med mange penge siden hun var færdig med HHx og knap 21 år gammel og jeg kan bare mærke at pengene trækker hvilket jeg på en eller anden måde finder helt afskyelig.

Don't get me wrong, penge er skønne at ha, ja faktisk er de helt fantastiske at ha og de er meget svære at leve uden, men derfra og så til at jeg ville danse efter en mands pibe bare for at få hans penge OG flytte i nærheden af ham på hans premisser når han slår både mig og vores børn - dér er miles and miles to walk!! Og jeg ser det ALDRIG ske!!

Hmmm hvad ellers?

Jow, jeg har lavet en masse for hende jeg laver pr for, faktisk har jeg lavet så meget at jeg kom til at lave en fejl - jeg afmeldt et helt hold i dag kl. 19.15 *ups* jeg blev rigtig ked af det og gjorde alt for at rette op på fejlen igen men til mit egt forsvar vil jeg sig at det godt kan være lidt stressende at lave ting for damen, hun ringede feks. 8 gange i går og gav mig forskellige beskeder, hvor jeg har det sådan lidt, kan du ikke sætte dig ned og skrive en mail til mig med det hele sådan at der ikke går ged i det?

Ret den time kl. 14.45, 30 sek efter - ret timen kl. 19, byt om på instruktørerne og tjek min flybillet, 2 timer senere - lav holdplan. 20 min. efter - jeg kan ikke åbne holdplanen, send den igen osv. osv.

Selvfølgelig skal jeg ikke lave fejl men OMG hvor er damen hjælpeløs! Det er da helt vildt.....og når hun så giver 10 forskellige beskeder på en dag så smuttede det altså i dag - mega naller og irriterende, men det går. Det gør det jo altid.

Dernæst så har min chef sendt en mail om at han vil mødes i København i morgen.......for nu er han jo hjemme fra ferie og "vi fik jo aldrig afrundet og talt muligheder" Øhhhhh muligheder? Der var jo ingen muligheder hvis jeg valgte at holde fast i min opsigelsesperiode, dét gjorde han jo udtrykkelig klart for mig inden han tog på ferie!

Jeg skrev at jeg var i Jylland pga. retssagen og at jeg derefter rejste på ferie og kom hjem i starten af marts og at jeg derefter gerne ville mødes, med mindre vi kunne tage det over skype. Det har han ikke svaret på.

Dernæst så har It manden fortalt at en af drengene fra det kontor hvorpå vi startede med at sidde, har skrevet at han skal til Spanien på nøjagtig samme tid som jeg!

Det er ham som pralede med at han havde givet kæresten en kønssygdom og puttet pillerne ned i hendes humus......vammel skummel og småtbegavet fyr der helt klart vil se det som sin fornemste opgave at fortælle HELE VERDEN inkl. min chef om mig og It manden, derfor har jeg specifikt bedt it manden om at finde ud af hvornår han kommer og hvor han skal være, så vi ikke løber ind i ham - jeg vil faktisk se det som lidt af en katastrofe at møde ham, specielt når jeg ikke selv er afklaret med noget omkring it manden og fremtiden!

Det eneste jeg ved med sikkerhed er at vi taler godt sammen, It manden og jeg. I går aftes lå vi og talte over skype til klokken var 03.30 - jeg var SÅ træt til sidst at jeg fik tåre i øjene!

Da jeg vågnede i morges, havde It manden sendt mig et Valentines kort via mailen og skrevet at nu var der kun x antal dage til jeg kom på besøg og om dette Valentines kort kunne få mig til at ændre mit profilbilled på facebook, som jeg hvert år til Valentines i hmmm siden 2007 har ændret til det her



Et billed af min uber cool amerikaner t-shirt


Jeg ændrede straks billede tilbage til mit vanlige foto :)

It manden og jeg lå og talte om, at når jeg kom ned til ham så kunne vi kravle op på taget af lejligheden oven over ham og bruge deres spa....sagen er den at der er 30 lejligheder i ejendommen, men kun 3 er beboet fordi firmaet gik konkurs. Så alle de andre lejligheder står bare tomme, nye men tomme og It manden ved at der er et kæmpe udespa, sådan et har jeg aldrig prøvet, hverken et spa eller et ude spa. Både mine forældre og min bror i Sverige har et spa men jeg har aldrig været i et, jeg mener hvorfor skulle jeg gå i et langt bad hjemme hos mien forældre? Ville det ikke være mærkeligt at ligge nøgen i deres hus?

Det syntes jeg - men tanken om at gøre det med en er mere tiltalende, om end jeg ikke er sikker på at jeg tør når det kommer til stykket. Anyway tanken er god.

Jeg ligger her på det lille kammer og kan mærke at det blæser ind af vinduet og på gulvet står der to skåle fordi det drypper ned fra loftet - jeg er total tung i hoved og min næse løber, tænker jeg måske er ved at blive lidt forkølet hvilket jeg bestemt IKKE håber, for jeg gider ikke være syg nu, selv om det selvfølgelig ville være dejligt at være syg når der er nogen til at passe en...

Tror jeg fik lidt for meget træk i dag selv om jeg var virkelig godt klædt på med uldundertrøje, t-shirt, bluse, lang mohair cardigan, min Monclar jakke, tørklæde, luffer, uldstrømpebukser, jeans, to par sokker og varme støvler - jeg var bare gennem kold så det batter da jeg kørte hjemad!! Fuck it!

Nå, klokken er mange og jeg må hellere smutte, er helt blank for hvad jeg ellers skal skrive og så er jeg træt.....


Godnat fra Jylland


mandag den 13. februar 2012

Ild i Pejsen = HYGGE

Sidder i stuen hos mine forældre (som stadig ikke er kommet hjem niiiceeeee) og pejsen knitre, der er lys på bordet og varme popcorn, filmen "The Notebook" skal til at starte og om lidt er tærten i ovnen færdig....

Århhh jeg hygger mig!! Helt gevaldigt! :) Jeg tror måske endda jeg er ved at begynde at hygge mig med at blogge igen, det har været lidt op af bakke på det sidste (sorry) men det har det.

Den fucking tærte er stadig ikke færdig! Den har snart været i ovnen på 175 grader (som der stod på tærtedejspakken!!) i én time og den er stadig flydene inden i!
NU er jeg pissed og har besluttet mig for at se en film med Jim Carry i stedet for - The Notebook så lidt dyster ud i betrækket, en dement dame er sku ikke lige hvad jeg har lyst til at bruge min aften på!

Nå, men lad mig starte ved starten. I fredags kørte jeg først ud for at hente min lillebror, efter at havde fyldt bilen, jeg måtte gå tre gange før jeg havde alt mit gejl med, jeg kommer jo ikke hjem før d. 7 marts så jeg har pakket rigtig meget og må så sortere det inden jeg skal ned til It manden - for jeg kan kun ha 15 kg med i indtjekning og 10 kg i håndbaggage - og NEJ dét er ikke meget når jeg gerne vil være top tunet lækker HVER dag hos It Manden.......og så har jeg allerede opdaget to ting jeg har glemt derhjemme: Parfume OG min elektriske tandbørste så mine tænder er total mærkelige at køre tungen henover...! Arghhh

(Tærten fra helvede er stadig ikke færdig!!)

Nå, men jeg får pakket bilen og kørt ud til fields hvor jeg skal mødes med mine brødre, ha min lillebror med over i min bil og så afsted - midt mens jeg holder og venter på mine brødre som selvfølgelig SELVFØLGELIG kommer forsent, så smser mine forældre mig og beder mig om at tage mine forsikringspolicer med hjem.......de ligger så under min seng i lejligheden!

Arghhh! Jeg ville jo ud af København inden fredagstrafikken blev krydret med vinterferienstrafikken.......dét lykkes ikke og jeg endte med at bruge 4 1/2 time på at køre fra København til udenfor Viborg, WTF!

Nå, jeg "lander" kl. 18 hos mine forældre, losset min bror ud og kørte op til min søster, skiftede tøj og kl. 19.20 tog vi bussen ind til Århus hvor vi mødtes med nogle af min søsters veninder og spiste på "SideBar" - mega mega lækkert!!!

Mens min søster blev færdig med at tuller rundt tændte jeg for min computer og der lå en skøn mail fra HAM = It manden :)

Jeg fik ikke læst det hele fordi min søster hunset rundt med mig - anyway, mailen var sendt allerede torsdag aften men jeg havde jo ikke set den fordi jeg ikke havde tjekket min private mail hele fredag - på vej hjem fra København kørte jeg nemlig også forbi Ringsted og afleveret min arbejdcomputer som jeg har fået renset så den er HELT tom for alt INFO jeg har lagt ind, så mine tanker har ikke lige været på privat mail og pludselig tænkte jeg "Århhh nej han tror jeg ikke vil svare....." så jeg skyndte mig at sende en sms - hvilket de andre grinede af, fordi normalt så smser jeg aldrig med nogen......
 - hvilket fik mig til at føle mig lidt vigtigt :)

Tærten fra helvede er færdig - og brændt på!
Det endte med at It manden svaret mig tilbage på min sms :) Hvilket fik mig til at føle mig ENDNU mere vigtig! Jeg har seriøst ALDRIG sms'et med en fyr før - det skulle da lige være Hr. Romlund før han skulle ha trykket lettet eller Højesteretsdommeren under samme omstændigheder :)

På vej hjem, efter at min lillebror og jeg havde hentede forsikringspapirene (og min lillebror havde lavet bummelum gange én million på mit rene wc!) så holdte vi i krydset ud for Tivoli hotellet med kurs mod Fisketorvet (og motorvejen)
Jeg holdte i yderst venstre vognbane som bil nr. 2. Foran mig holdt en taxi. Ved siden af mig holdt der en gammel peugeot med en vinduesvisker der hang nedaf, i bilen sad en ung mand, på ca. min alder og røg, han lænet hoved op mod vinduet og pustede ud på en mærkelig måde - da jeg kikkede derover fik jeg øjenkontakt med ham og jeg så tydeligt at han sad med et joint i hånden og var sikkert pisse skæv.

Da lyset skiftede til grønt gasset joint manden op (han holdt også som nr 2) og kørte direkte ind foran mig i min vognbane så jeg måtte hakke bremsen i - han gav derefter mere gas og kørte frem og så ind til højre igen, sådan at han nu lå foran den bil han før lå bagefter.

Jeg fik et MEGA chock og gik nærmest i stå da jeg knaldet bremsen i. Selv min bror fik et chock. Jeg får bilen i gear igen og køre frem blot for at måtte lave samme manøvre igen, denne gang MIDT i krydset! En  lille Ford Fiesta kommer bankende ind foran mig og jeg hamre bremsen i bund og bilen ved siden af mig, som Forden nu var ved at køre ind foran hamrede også bremserne i - min lillebror som er inde i en periode hvor han syntes alle er enten "smat" (slang for smatso) eller "mongo" (slang for mongol) eller andre latterlige ting udbryder "Hvad fanden sker der for de låårte Køwenhavnere!!"

Vi kommer igang igen og jeg beslutter mig for at sakse over i højre vejbane, mine nerver har ligesom ikke nerve nok til at håndtere den der slags kørsel. Ligesom vejen går fra tre spor ind til to og så et spor lige ved broen over fisketorvet, ser jeg de to sindssyge biler hamre ind i højre side af vejen og sætter farten vildt ned - det viser sig at joint idioten havde holdt foran en civil politibil som så valgt at tage forfølgelsen op da han så jointidioten køre ind foran mig - nu blev joint idioten stoppet af den civile bil og vi så to betjente i uniform stige ud!

SERIØST!! Det er FØRSTE gang jeg nogensinde har et politiet når man har brug for det! A-fucking-mazing oplevelse!!!

Så kan han lærer et sådan en idiot!!

Mine forældre er lige kommet hjem - klokken er nu 23.04 - og NU er den så 00.00.....

Fuck jeg får jo intet skrevet!

Min søster har lige ringet og jeg har haft et skænderi med min far - flot taget i betragtning af at de kun har været hjemme i knap én time.....ohhh la la laaaaa det skal nok blive en spændende uge!!!!! NOT!

Jeg vil ned til MIN It mand nu eller øhhh nøjee hvor lød jeg ikke særlig skarp lige dér!

Hmm time to log off så jeg kan få måsen ud af sengen i morgen og arbejde - har mange ting jeg skal nå - og mange ting jeg skal fortælle her, bla om min bytur, om mine forældre der oplevede et jordskælv i Zürich da de besøgte min søster, om min søsters date der hedder det samme som It manden, om min Gudfar og om at jeg TRODE jeg havde lagt alle mine billeder fra mit kamera over på min mac og derfor renset kortet til kameraet blot for at finde ud af at det har jeg så IKKE!!

WTF!


lørdag den 11. februar 2012

Jeg lever...

stadig - er bare i jylland og har MAX travlt så der kommer først noget mere i aften eller i morgen :)

Men der er knald på pejsen (Far og Mor er jo ikke hjemme til at sige at jernet ikke må blive hvid af varme....) og jeg har lige handlet ind (på Far og Mors regning) så i aften skal mine små brødre (på 18 og 19 år) ha "Mexicaner Aften" :)

Mums - og hvor har jeg dog tænkt meget på It mande de sidste par dage........puha er det et godt eller et dårligt tegn?

Tænke tænke....

torsdag den 9. februar 2012

I fucking rock!

Jeg er SÅ cool (når jeg selv skal sige det)

I denne her uge har hende jeg laver PR for været i tv, bedste sendetid *smæk* og hvad tror du lige der skete med hendes hjemmeside? Den boomede! (i forhold til sidste uge)

Det er da bare FOR SEJT!

Og i alt beskedenhed, så er det mit værk, mit arbejde :) Ingen ved det men jeg ved det og jeg er ret stolt af mig selv!

Specielt fordi rent PR mæssigt så har det set lidt tyndt ud her i 2012 på arbejdet og min chef, som jo har sagt mig op og som jo har sagt at jeg ikke kan få de ti timer om ugen han lovede mig, han er bestemt IKKE tilfreds med mig!

"Det du laver, eller ikke laver er ikke godt nok" - ja sådan skrev han til mig i en mail her til morgen. Jeg blev end ikke ked af det. Ikke mere. Nu har efterhånden fået sådan en mail hver evig eneste dag mens han er på ferie med sin søn - I'm like, hold nu kæft og hold ferie og lad være med at stresse mig!

Jeg har fået 11 nye opgaver siden i mandags som han forventer jeg skal lave inden fredag - og de sidste to uger har han ingen opgaver haft til mig........han er virkelig syg i bøtten eller ja dét er han måske ikke men han er ihvet fald strid og ikke særlig fair!

Jeg er oprigtig ked af at jeg ikke skal arbejde for firmaet mere og at jeg ikke mere skal hjælpe andre mennesker med at få det bedre. Jeg elsker at vide at jeg hjælpe andre til at få et bedre liv og jeg elsker at vide at der kommer en løn ind på min konto, måske ikke en suuuper løn fordi min chef (grrr!) snyder mig for min bonus som jo skulle være en del af min løn (jeg har fået 2 bonuser af sammenlagt knap 6000 kr siden jeg startede og jeg skulle ha haft 7000 kr pr. mdr!) men jeg får en dejlig indre ro ved at vide at den kommer.......

Nu kommer der intet. Slet intet - og jeg kan ikke få dagpenge før til Maj og jeg vil kæmpe en brav kamp for ikke at komme på kontanthjælp. Arghhh måske jeg bare slet ikke burde tage ned til It manden........jeg burde måske blive hjemme og kæmpe for at få arbejde.....men igen så tænker jeg også at det jeg laver herhjemme ved mit spisebord, det kan jeg også lave dernede, måske min arbejdsmorale endda vil være højere? Lige nu sidder jeg feks. i arbejdstiden (!) og blogger..........shame on me men fuck it, jeg har SÅ mange opgaver på min skrivebord lige nu at jeg nærmest ikke aner hvor jeg skal starte!!
 - og da jeg allered er opsagt så er jeg lidt..........who cares?

I går aftes var jeg ude og spise med min radio journalist veninde, jeg havde faktisk ikke lyst - igen shame on me! Men dels syntes jeg ikke at jeg kan tillade mig at bruge så mange penge på at gå ud og dels så taler hun altid kun om pik og patter og kvælnings sex og det er altså liiidt for meget for mig til tider. Men i går var hun super sød, hun tjekkede It manden ud på facebook og spurgte oprigtig ind til ham. Jeg har fortalt hende minimalt om ham, jeg ved det lyder lidt tøset men jeg syntes han er for "god" til at blive omtalt som "pik og patter", forstår du hvad jeg mener?

Jeg har selv den største og mest indtrængende lyst til at ha sex med ham men jeg holder mig tilbage........virkelig, jeg vil gerne lære ham at kende før jeg har sex med ham, jeg skulle bare lige forstå hvad det var han mente før jeg syntes det var cool. Jeg blev virkelig ked af et da han afviste mig.........trode jo det var fordi der var noget galt med mig!

Jeg ved ikke om jeg har fortalt det, men It manden har for højt blodtryk, eller var det kolesteroltal? Anyway, min far har det også og det er ret farligt, man kan dø af det! Jeg blev først ret chokeret og så ret vred på ham og nu har han så lovet at tage til læge og blive tjekket - det kan lige passe at jeg bliver glad for ham og så *bum* så dør han!!

Men altså han har sådan en sundhedsforsikring som han aldrig har brugt og nu har han så lovet at blive tjekket, jeg skrev så en mail til ham om vi ikke kunne aftale at vi begge gik til læge og blev tjekket for alle mulige kønssygdomme (Hiv, Klamydia, Herpes, Gonore, Kønsvorter, Fnat og Syfilis) fik det med på skrift og ikke gik i seng med andre før vi ved hvad fremtiden bringer for os?

Og ved du hvad han sagde? Han sagde ja! OMG! Jeg havde troet han sagde nej! Eller som min. argumenteret for det........nu skal jeg så til læge i morgen kl. 11.30, jeg kan jo ikke byde ham noget jeg ikke selv vil gøre eller stille op til!

Og hvad tror du så lægen sagde da jeg ringede? Min søde læge...... Han sagde om jeg så også skulle ha p-piller.....dén havde jeg ikke lige tænk over! Hvor er det voksent at komme på p-piller! Det er nærmest som at ha en kæreste allerede........og om lidt har jeg menstruation, jeg tror den stopper inden jeg skal afsted til Spanien men jeg ved det ikke og så sagde lægen at jeg skal starte på P-piller på min første blødningsdag (nasty ord!) Puha det går godt nok hurtigt det her, jeg havde slet ikke lige set det komme........at jeg skulle starte på p-piller......

Men som lægen sagde så kunne jeg jo lige så godt starte på det med det samme som vente en måned mere......Min radiojournalist veninde fortalte mig i går at hun havde taget p-piller fra hun var 16 år non-stop! Altså som i alle de år uden pause! I 17 år! Det er godt nok mange år at flyde sig med piller og hormoner........mon det er sundt? Jeg får det helt skidt ved tanken om at jeg skal til at tage piller........lægen ved godt at for mig er piller det samme som at være syg - jeg tænker helt klart på dengang hvor jeg boede på gården og fik anti-depressiv medicin. Never again om jeg vil så langt ud og jeg VED GODT INDERST INDE at p-piller ikke kan sammenlignes med lykkepiller men sådan tænker min hjerne altså bare......!

Puha.........

Og mht. flybilletten, så endte jeg med at betale den selv. De billetter It manden havde købt kunne ikke matches med dage der passede ind i vores kalender, så jeg endte med at betale selv. Jeg flyver fra Billund, når jeg nu alligevel er i Jylland. Det er billigere men billetten kostede alligevel 2300 kr og dét er så enormt mange penge at jeg helt seriøst havde lyst til ikke at trykke på "betal" - men jeg ved godt at det er mest fair at jeg selv betaler og at jeg kommer ned til ham............men jeg kan bare ikke lege rig når jeg ikke er rig.........hver krone jeg bruger er en krone jeg ikke får ind igen i næste måned og når min løn fra min konto er væk til 1. marts så må jeg igang med at bruge af min kassekredit igen......jeg får virkelig ondt i mave af det her økonomi!

(Jeg kan høre Livgarden marchere forbi nede på gaden :) Så er klokken snart 11.45!)

Hvor er det dog en forfærdelig følelse at vide at man ikke har råd til at leve......jeg har nærmest ikke råd til at tage ned og besøge it manden........og oven i dét så syntes jeg at jeg måske har talt liiiiidt for åbent og liiiidt for meget økonomi med ham = NOT good! Ergo vil jeg ikke nævne ordet for ham fremadrettet. Jeg må bare klare de 13 dag hos ham og så plyndre Mors køleskab når jeg kommer hjem og leve smalkost resten af tiden frem til jeg får fast arbejde igen.

Jeg skal nok klare mig.........tror du ikke?