torsdag den 31. maj 2012

MONEY in my damn pocket!

Vildt nok!

Vågnede i morges, ringede til It manden via facetime og lå og fik øjne sammen med ham, stod op, gik i bad og satte mig ved computeren.

Maiken kommer her om et par minutter og så skal vi spise frokost sammen, mens jeg sidder ved computeren bimler min telefon, det er firmaet jeg lejer ud igennem's app som It Manden har installeret på min telefon der fortæller mig at jeg har mail....

En mand og en dame der lejer deres über nice lejlighedER ud ved Nyhavn er kommet til at lave en dobbelt bookning og vil høre om jeg kan hjælpe dem - så nu kommer der et ægtepar fra Zürich og bor i min lejlighed fra 5. juni til 8. juni....

Ved du hvad jeg får for det?

292 EURO PR. NAT!!! Det er mere end 8000 kr! Ohhh keep on coming, så er alle mine pengeproblemer døde!

Det hjælper i hvertfald gevaldigt på terminspengene!! Hold da op!

Så jeg har lavet en liste og når Maiken er gået køre jeg i Ikea og køber de ting jeg ville ha ventede med at købe til jeg havde fået mine PR penge, som jeg regner med ikke kommer rettidigt som altid....men nu bliver jeg jo nød til at ha tingene, bla. skal jeg ha nogle andre vaskbare dyner så jeg ikke skal dele dyner med fremmede mennesker (pwadddder tanke!)

Mine dyner er KUN til It manden og min familie!

Så skal jeg også ha nogle blomster til vinduet, lidt mere sengetøj, en ledning til at hænge min lampe op med, jeg skal ha hængt to billeder op, købt to små måtter til døren, som falder i et med gulvet. Det er mere fordi jeg selv ved hvor meget skidt jeg slæber med ind udefra, og hvad gør andre så ikke når de er her?

Men OMG tænk at der er noget som lykkes for mig! Yiiiibiiiiiii!!!

tirsdag den 29. maj 2012

Hvad der irritere mig - helt vildt!

Det er bla. når Sofie siger "jeg låner lige dit tørklæde med hjem" og går ud og tager sin jakke på - det hun sagde var ikke et spørgsmål men mere en konstatering.

Som om det slet ikke har strejfet hende at jeg måske ikke syntes det er okay at hun tager mit yndlingstørklæde med hjem....
 - jeg har så fået det igen, fordi jeg selv bad om det da jeg var derude men stadig.

Det irritere mig helt vildt når Sofie tager det som en selvfølge at jeg gider hente hendes lillebror i den anden ende af byen og lade ham køre gratis med til Roskilde og at jeg for at kunne hente ham skal en halv time tidligere op på en højhellig pinsemandag - som om kl. 8 ikke var tidligt nok!

Og så pisser det mig helt af når min radio journalist veninde ringer for at høre hvad vi skal ha at spise i aften, hvor jeg har inviteret hende til grill på terrassen. Hun vil vide det fordi vejret jo ikke er til at grille i mere (det styrt regner) og jeg ikke lige svarede på hendes sms (var til fitness) Da jeg så siger at jeg ville lave hotdogs så siger hun at dét syntes hun er ulækkert fordi hun ikke kan lide pølser så hun vil heller ha hjemmelavede burger....

Okay.......men ser du min fine ven, jeg har ikke kød i min fryser og jeg har nærmest ingen penge som i faktisk ingen penge, men jeg har pølser og brød i fryseren og det er nu engang hvad jeg havde tænkt mig at vi kunne lave......men det siger jeg naturligvis ikke..... jeg siger blot at jeg kikker på det og finder noget til i aften.

30 sek. senere får jeg en sms hvor i hun remser op hvad jeg kan lave af mad, alt lige fra burgers til pizza til  koteletter osv. I'm like WHAT THE BLOODY FUCK??!!

ER DET IKKE MIG der har inviteret her? Ergo er det vel også mig der bestemmer hvad vi skal spise og hvis jeg ikke har råd til alle de ting, så spiser vi hvad jeg har - men nu har jeg fået helt stress over hendes besked(ER!) så nu ved jeg ikke hvad jeg skal lave og har faktisk slet ikke lyst til at have hende på besøg....

mandag den 28. maj 2012

Loppemandag

I går søndag lavede jeg så absolut intet, dagens gode gerning bestod i at prutte så lystigt som ever! Jeg er ikke helt klar over hvorfor jeg har så ondt i maven som jeg har for tiden (søndag og mandag) men det er virkelig ekstremt - når et menneske ikke kan holde sine egne kropslugte ud, SÅ er det slemt!

OMG hvor jeg dog fiser! Enten skyldes det at jeg foråd mig (er der noget som hedder foråd? Eller hedder det at æde for meget??) i lørdags i en helt ekstrem grad, men det burde snart være ude af kroppen så jeg tror det måske skyldes at jeg spiste spareribs i lørdags og igen til aftensmad her til aften, mindes måske svagt i mine erindringer og fra mine aftner med min coaching buddy at min mave ikke tåler spareribs særlig godt.....

Don't get me wrong jeg ELSKER dem men jeg får en farlig mave af det.....may this be a lesson for me! Hold dig til alt godt fra havet, dét er bedre for min sarte mave - specielt skaldyr.

I dag stod jeg op kl. 07.15 eller det var dér uret ringede, jeg stod dog først op lidt over 8. Sofie havde i går skrevet om jeg ikke ville hente hendes bror på Nørrebro inden jeg kørte til Roskilde for at spise brunch og kikke på loppemarked med hende. Lita meldte fra, hun var så ked af alt det babysnak (som hun selv havde startede!) i lørdags at hun ikke havde lyst til at mødes mandag. Men det som er så træls ved situationen er at jeg skal ekstra tidligt op for at hente en person på Nørrebro og så køre med ham til Roskilde (gratis) og arghhh ja det lyder dumt men det irritere mig bare fordi jeg ofte føler at jeg bliver lidt udnyttet af specielt Sofie - fordi jeg er så dårlig til at sige NEJ!

Jeg tror ikke at hun gør det af et ondt hjerte men feks. alle de gange jeg har kørt på lossepladsen for dem og aldrig fået én krone i benzin og alle de gange jeg har hjulpet dem, føler bare ikke det går to veje og så er det at filmen knækker - feks. i dag så skulle Sofie køre med tilbage til København hvor hun skulle til noget farvelfest hos en veninde og så skulle jeg køre hende derhen, og da hun steg ud af bilen sagde hun bare farvel og intet andet - men jeg har dog trods alt lagt bil til hele dagen og hun ved at jeg ikke tjener penge men hun sagde intet, ikke ét ord om benzinpenge.....
Lita siger heller aldrig noget, hun lægger dem bare og jeg elsker hende for det! Måske hun ved jeg har svært ved at bede om hjælp (benzinpenge) og måske hun ved jeg ville sige nej hvis hun spurgte om jeg ville ha nogen, i min verden burde det bare komme helt automatisk.

Nå, men jeg "kom til" at købe noget på et vej loppemarked i Roskilde, men det er til at sælge videre og jeg tror det er en god deal jeg har gjort :)

Se hvad jeg købte! It manden skrev og spurgte om han skulle være nervøs for om jeg var skruk....dét er jeg IKKE!

En helt sæk med baby legetøj!

Masser af forskellige gode næsten nye og brugbare ting! Det som ligger til venstre i billede i den klare plastpose er det som skal smides væk.

Der var bla. helt nye FischerPrice ting, en helt ny uro og nye spil - hele sækken kostede 100 kr! Jeg er overbevist om at jeg kan sælge de forskellige ting til langt højere pris ved dele dem op og sælge dem hver for sig på søndag på marked. Money in my pocket!
Da jeg kom hjem læste jeg min yngste lillebrors eksamens opgave igennem og oversatte hans cv til engelsk, bagefter sorterede jeg en masse tøj jeg har taget med fra gården og kikkede mit sommer tøj fra kælderen igennem, i morgen skal jeg ha prøvet det hele så jeg ved om der er noget af det jeg ikke kan passe i år eller om der er noget af det jeg skal prøve at sælge på marked.

Jeg fik også taget min nasty klamme stinky opvask og lavet et par rækker ved hoveddøren, en række med ting der skal i skraldespanden, en række med ting der skal ned i bilen og dermed hjem til jylland og en række med ting der skal i kælderen - for i morgen kommer fotografen og tager billeder af lejligheden og så har de fucking loved dårligt vejr!! Arghhhh!

Jeg fik også syet en knap i en cardigang, lappet en hul på ærmet på en bluse og på en anden cardigan og så fik jeg syet noget vigtigt på - jeg fik sat mit ANDET CAMINO FRANCE mærke på min elskede rygsæk!!!

Havde lovede mig selv ikke at sætte den i kælderen uden at mærket var på - dét er det nu :)

Camino France 2010 øverst, Camino France 2012 nederst klar til at blive syet på :) 
Færdig! 

Uhhh seriøst, jeg får lyst til at stikke af igen når jeg sådan ser på min rygsæk....soveposen er vasket og luftet og jeg mangler kun få ting i tasken før I'm good to go! En dag vil jeg ha en taske fyldt med mærker fra alle de steder jeg har besteget, bekæmpet og overvundet - one day....
Men først skal jeg sove - og i morgen skal jeg ordne resten af lejligheden og til fitness hos fitness damen!

Jeg har forresten sendt en mail til It mandens forældre og sagt tak for de fine blomster fra deres have og vedhæftet et par billeder af terrassen, dét blev it manden rigtig glad for og så blev jeg glad fordi noget så banalt som et "tak for sidst" gjorde ham glad :) Men det manglede også bare andet end at sige tak, sådan noget skal man huske at gøre - tak og undskyld er et lille bitte ord som folk ret ofte glemmer betydningen af.


søndag den 27. maj 2012

SÅ er tag terrassen åbnet!!

Efter et par dage med hårdt fysisk labour som resulteret i en vabel på højre hånd OG en fantastisk terrasse nyder jeg nu at sommeren har ramt mit elskede København - her er lidt fotos af mine dage siden It manden rejste i Onsdags.

Jeg har ikke haft andet selskab end Lita og Sofie der kom til grillmad i går aftes - det er ret ensomt og jeg saaaaavner at ha et arbejde og jeg saaaavner at ha kollegaer, at føle liv og tilfredsstillelse ved at arbejde hårdt og længe.....

Det rejse blad jeg skriver for har nærmest ingen penge mere, så de har tilbudt mig at jeg kan få flybilletter (!) som betaling for mine artikler....I'm like......hvis jeg nu havde penge nok så ville det ikke være et dårligt tilbud men når jeg nu ingen penge har, så er det et SKOD tilbud!! Arghhh!

Men der er dog også nogle lyspunkter i mit liv og dem jeg skal jeg også huske:

1. Sofie er gravid og skal føde 5. December - det gjorde Lita ked af det i går aftes, da hun jo først mistede håret sidste år og i april mistede et barn. Jeg er bare lykkelig for at jeg ikke er skruk, overhoved! Ja ja bevars børn er dejlige men de er også skide søde når de afleveres til deres forældre igen!

2. Mit kæmpe ENORME radio idol, Valerie Geller skrev en PRIVAT mail til mig i fredags, hvor hun blot ville fortælle at hun flyver ud af København d. 9 juni om jeg vil mødes......!!!! og endnu flere !!!!!!!
Det svarede jeg NATURLIG-FUCKING-VIS ja tak til!! Så skrev hun igen at jeg også kunne komme til Skåne og mødes med hende OG hendes radio veninde......

Skal lige ha læst mailen igennem noget bedre og tænkt min strategi igennem, I see possibilities!!! Hun har SÅ mange kontakter og jeg har ikke hørt fra hende siden oktober sidste år og så *bang* vil hun gerne mødes med MIG! Som OM der ikke er 100 andre mennesker i DK der ville amputere deres egne tær for at få lov til at mødes med hende, og så vælger hun mig! Lille Deirdre-Ann der ikke kan få noget arbejde og som ofte tvivler på at hun faktisk kan noget overhoved....
Ja mig...!

3. Hmm ja tre kan jeg ikke lige komme i tanke om....bum bum....det skulle da lige være at min kusine som er hoteldirektør i København er begyndt at knalde en anden hoteldirektør. Dét er ret godt, hun har været meget nede efter at hendes far, min fars lillebror døde ret tragisk for et par år siden efter mange år med Parkinson Sygdom og jeg troede at hun måske var gået helt i stå - har prøvet at skaffe hende SÅ mange dates, nogle af dem er lykkes at få hende på andre er ikke - hun er virkelig smuk og sød og fantastisk, klog og så er hun også ret well off hvilket heller ikke er et dårligt træk når man er single, kvinde og midt 30'erne. Så hun kan klare sig selv og gør det fint og nu knalder hun så også - me gusta!

4. Hmmm......bum bum NU strammer jeg den......jow jeg har MÅSKE landet et interview med en kvindelig racerkøre som skal til Le Mans, med eneret på det......men lad os nu se, det er kun næsten landet men jeg må jo godt glæde mig lidt over de små ting der sker along the way - ellers er der sku aldrig noget at glæde sig over!


I morgen skal jeg ud til Sofie i Roskilde og spise brunch, Lita har lige meldt fra, hun er trist og ked af det. Jeg tænker det måske er pga. at vi snakkede babyer i går aftes, men hey det var IKKE mig der startede! Jeg blev nærmest punket for at jeg burde få børn med It manden NU fordi han er ved at være 40 (om én måned) og jeg jo heller ikke bliver yngre - sjovt nok har det STIK MODSATTE effekt på mig når folk prøver at presse mig - jeg bliver antiskruk hvis jeg får at vide jeg burde få børn nu!

Don't fucking tell me what to do! Fuckers! Men okay det er jo sagt af et godt hjerte men stadig.....mind your own bloody business!

Nå men her kommer billederne....

Dette Bjørn Winblad billede står nu i min lejlighed! Jeg købte det på marked for 50 kr fordi jeg kunne huske at vi havde det hjemme da jeg var barn - det er bare en kopi men jeg elsker det alligevel :)

GIGA after-camino vabel! Jeg gik en lang tur i et par sko der  åbenbart var dumme og måtte bagefter hjem og smertelig pifte dem.....av men næste dag var foden fin :)

Da It manden var taget afsted stod den på "samle penge sammen" så jeg hældte indholdet ud af de alkoholfrie øl jeg havde købt til Annabel til julefrokosten, kender alligevel ingen er vil drikke dem.

En af dem var sprunget i frosten i vinter....SÅ har det været koldt!

Da jeg gik i Magasin den anden dag for at købe blade jeg kunne prøve at pitche ideer fra fandt jeg ud af at de jo er sygt dyre, så jeg endte med at købe ét blad og så tog jeg ellers billeder af forsiden og lederen på en pokkers mange andre blade...

Ved faktisk ikke om man MÅ tager billeder af bladene men nu gjorde jeg det alligevel! 
Så er nogle af de blomster jeg fik af It mandens mor plantet i min ene fine terazzo krukke :)

Sådan kan det gå når man lægger neglelak på og er ukoncentreret....

En lille gave fra Lita i går.....

Naboens terrasse ser også super hyggelig ud når den er baget i sol om end min ER og bliver federe!

Brev på vej til Jordbrugskommissionen i Ringkøbing, kryds finger  ben og tær for at jeg får forlænget min byggefrist!!

Jeg har pakket mine lysestager sammen og sat i kælderen.....hvorfor? Jeg har ikke råd til sterinlys og hver gang jeg kikker på dem bliver jeg mindet om at lysestager ikke skal være tomme...., så nu ligger de i kælderen hvor de bare ikke høre hjemme :(

Hjemmebagte boller fra naboen :) Mums

SÅ beskidte var mine fliser på terrassen da jeg gik i krig....

Helt sortgrønne af alger og snavs - GODT at jeg har købt en sort parasol!!!

Og SÅ beskidt var jeg!!


Bore bore huller i altankasserne

Færdig!

Og så skal der plantes Slyng Pedagoniaer - troede seriøst ALDRIG at jeg ville købe langt mindre plante PEDAGONIAER i min have! Da jeg boede på gården skulle jeg hvert fucking år ha min gudfars skide lorte stinkende knoldpedagoniaer til at stå i min baggang fra den første frost kom til frosten gik af jorden - der var ALDRIG NOGENSINDE EVER nogen der spurgte mig om jeg syntes det var okay eller om jeg havde LYST til at ha knold pedagoniaer i min have......jeg er mere til roser feks.!! Men jeg blev som det mest naturlige i verden aldrig ever spurgt til råds!
Jeg har kun købt og plantet dem her pga. at de slynger sig, det er de samme som bruges i altankasser i Østrig og de kan blive kæmpe store og farverige hvis man passer dem godt, nipper døde blade af osv. 

Så dyre har mine terazzo krukker været inden de blev sat ned - puha tænk at jeg har kukker for mere end 2000 kr! Har dog heldigvis ikke betalt mere end 300 kr selv i alt! :)

Sorte lakridstær.....pwadder! 




Purløg på min terrasse - jeg kan ikke selv li purløg, kan ikke li nogen former for løg men de dufter godt og har fine blomster :)


Min håndvabel som jeg fik efter at ha knoklet løs på terrassen med at skrubbe fliserne!

Her er nogle kraftig beskåret billeder, men SÅ hvide blev mine fliser :)

Og så fik jeg prøvet min grill som jeg fik i fødselsdagsgave i 2010! Har vitterlig ikke haft nogen at grille med siden.... har også fundet en ulempe ved at ha så mange brødre som jeg, jeg har faktisk aldrig tændt en grill før og nu ved jeg at jeg 100% ønsker mig en GASGRILL! Kæft hvor en omgang rod og os!!!

Klar parat til pige-grand-prix-tam-tam

Og nu er jeg småtræt, sover aldrig ret godt når jeg har drukket, har ikke tømmermænd for jeg fik kun et par øl men stadig......Zzzzz

Og så skal jeg kikke på min lillebrors eksamensopgave, rette den for stavefejl osv. den er nemlig på engelsk og han skal op på tirsdag!

Bagefter skal jeg kikke nærmere på min egen hjemmeside som It manden hjælper mig med at lave :) Men jeg håber på mange mange flere skønne stunner på min total lækkre terrasse, hvor ville jeg dog ønske at jeg ikke skulle ned til It manden hele juli - men KUN hvis vejret er godt og It manden også er her i DK så vi sammen kunne nyde udsigten - hvis vejret er møg og it manden er i Spanien så er jeg ikke misundelig på dem der kommer til at nyde livet herfra toppen af København!


fredag den 25. maj 2012

At leve på rationering

Jeg er forresten begyndt at leve på næsten sammen måde som da jeg boede på Vesterbrogade og knap og nap kunne få enderne til at mødes...

Jeg skal spare på ALT og der kan ikke spares nok!

Ergo, bruger jeg kun to stykker toiletpapir når jeg har tisset, hvilket jeg gør ret meget i løbet af en dag da jeg har verdens næst mindste blære - tænker at den mindste trods alt må sidde på verdens mindste mand!!

Når jeg har lavet bummelum må jeg bruge 6 stykker, skal jeg bruge mere end dét går jeg i bad.

Jeg må handle ind for nul kroner resten af måneden og 500 kr i juni - jeg drikker vand hele tiden, ingen saft eller sodavand eller øl, udover de tre der ligger i køleskabet.

Jeg samler igen flasker op hvor jeg går og står, jeg må købe for 20 kr frugt og ugen (ELSKER frugt!) og så stryger, syer og lapper jeg alt mit tøj - ville give meget for en fin sommerkjole men hey, jeg lever helt sikkert lige så lykkeligt uden!

Skal til barnedåb hos min lille nye nevø i Østrig til September, dér vil jeg gerne ha ny kjole på og jeg vil også gerne til frisør inden, så jeg kan ikke også få ny kjole nu. Sådan er det bare.

Heldigvis har min hjerne været klog nok til at købe en masse dåse ting mens jeg havde lidt penge, så jeg har både mel og sukker, havregryn, majs, makral, tun, torskerogn, tomatpurre, salt, peber, morgenmad, honning osv. Så det er virkelig begrænset hvad jeg behøver at købe ind af - kød er nok det jeg savner mest men det billigste kød koster 21 kr i Fakta....og så er der 22% fedt i, hvis jeg skal købe det jeg gerne vil ha, 3-7% fedt fra Danmark så koster det mere end 39 kr....for én pakke!

Sådanne ting tænker man ikke over når man har penge, det er først når man ikke har dem....

Lyden af København

Her til morgen vågnede jeg ved at skraldebilerne kørte nede på gaden, deres liftarme larmer på en meget betryggende måde....skøn måde at vågne på, specielt efter at jeg ikke har sovet så godt i nat.

"Kom til" at set et afsnit af Bones på min computer som It manden har lagt på, og det var altså et ekstremt uhyggeligt afsnit og her til morgen vågnede jeg i samme stilling som jeg lagde mig til at sove i og havde nærmest hold i nakken, kender du det? Man sover som en sten, drømmer intet, er nærmest forkrøblet når man vågner og har slet ikke sovet særlig godt?? Øv!

Nå men op og så ind og booke en fitnesstime til kl. 10.15. Hende damen jeg lavede PR for, gav mig 20 gratis timers træning som en del af betalingen (lorte deal) men jeg har ikke brugt dem, så NU har jeg besluttet mig for at jeg vil holde min sprøde krop i form så jeg MÅSKE kan få mig selv til at købe en bikini til sommer....

Og samtidig skal hun ikke tro at hun kan spise mig af med 20 timer som jeg så ikke bruger! Så afsted med mig - selv om jeg virkelig ikke gider som i slet ikke gider!

I går nat sov jeg med It mandens vinter jakke, total barnligt, var ved at folde den sammen for at lægge den op i skabet da jeg opdaget at den duftede helt eventyrligt, så jeg krammede den hele natten og da jeg så ville lægge mig i en slags ske med den, altså hvor halvdelen er viklet ind mellem mine ben så kradset lynlåsen mit lår - og SÅ røg jakken på gulvet!

Min nabo kom i går med 4 nybagte boller - var det ikke sødt gjort? Har tænkt mig at give hende en lille gave, bare en påskønnelse, når hun bliver færdig med hendes eksamner her om en uges tid.

I øjeblikket sidder jeg i sengen, med mit rene nyvaskede sengetøj og lytter til kirkeklokkerne der slår 8, har siddet her siden kl. 7 iført en hvid t-shirt og bar mås, jeg børstede heller ikke tænder i går aftes, så jeg har en ånde der kan dræbe men hey der SKAL være fordele ved at være alene for en stund og udover at jeg kan gå på toilet for åben dør så er den anden fordel at jeg kan gå i seng uden at børste tænder!! :)

På tirsdag kommer der en fotograf og tager billeder af min lejlighed, jeg syntes slet ikke jeg kan overskue at få den til at se lækker ud inden da, terrassen ligner bæ og jeg har ikke nok blomster til at fylde altankasserne, blomster koster penge og penge har jeg ikke mange af, specielt ikke hvis ham jeg laver PR for igen igen igen vælger at være forsinket med betalingen.

For over en uge siden ringede jeg og rykkede på projektet, sagen er den at jeg ikke kan komme videre med min del før jeg får nogle tal osv. fra deres side - dem der sidder med opgaven vendte ikke tilbage, så i går ringede jeg igen for at høre om de havde fået mine tlf. beskeder og min mail - de påstod så hårdnakket at de havde sendt mig en mail - anyway den har jeg aldrig modtaget så jeg tænker at de nok ikke har sendt en skid - men lang historie kort så kan de ikke komme videre før ham der også udbetaler mig penge, har haft et par møder med dem og han vender aldrig tilbage, hverken på deres forspørgelser, mails eller på telefonen, hvilket er nøjagtig det samme som jeg oplever, så de sagde blank til mig at de havde opgivet projektet.....!!

Men hvad med mine penge?? Det var så her jeg kan sparke mig selv eftertrykkeligt i røven og ærge mig over at jeg lod ham betale mig i 4 rater i stedet for på én gang!! For hver gang jeg skal ha penge og sender ham en faktura, hvilket jeg gjorde i onsdags, så er der problemer......og bliver der nu problemer igen her til 1. juni, hvad gør jeg så? Det er nærmest min eneste indtægt i juni måned og jeg skal betale termin....

OVEN I DET så fik jeg i går at vide at dem jeg speaker for, ikke har flere opgaver resten af 2012 pga. økonomisk krise OG bagefter fik jeg en mail fra et blad jeg skriver fast for, at de ikke kan betale mig (!) men gerne vil betale mig i flybilletter...... I'm like, hvad skal jeg med en flybillet når jeg ikke har råd til at rejse??


HIT MED MINE PENGE!!

Bladet skrev også at "du skriver helt fantastisk og vi har fået meget positiv feedback på dine artikler" men 7 linjer længere nede så *bang* vi kan betale dig i flybilletter.....

Helt seriøst, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre i øjeblikket for at ændre denne her situation jeg er i, jeg har søgt og søgt men kommer ingen vegne og får sjældent respons tilbage når jeg skriver. I går gik jeg også ned og købte nye rejseblade så jeg kan prøve at skrive til andre blade (fucking dyrt at købe blade!!) jeg kikkede også efter en masse Norske blade som en læser havde anbefalet mig at prøve at skrive artikler for, men guess what - Magasin og Illum har ikke ét eneste Norsk blad! WTF!

Nå, jeg må i gang med google!

I går aftes lavede jeg aftensmad til tre dage, en risret som jeg har købt i Netto, man skal kun tilsætte ris og kød, den smager vildt godt fordi der er krydderier med i pakken - og fra nu af og resten af måneden skal jeg bare leve af hvad jeg har i mit køleskab og når jeg skal hjem og på marked i næste weekend og køre tilbage til København, så plyndre jeg mine forældres køleskab - med god samvittighed!!

Jeg syntes jeg har talt lidt for meget økonomi med eller omkring og til it manden så nu har jeg besluttet mig for at holde mund. Feks. i går aftes talte vi over Facetime og så spurgte han hvad jeg lavede, det ryger så ud af mig at jeg laver budget mad fra mine skabe......dét havde jeg ikke behøvet at sige men det var hvad jeg kom til at sige og jeg følte mig total som en fattiglus, hvilket jeg ikke har lyst til. Jeg vil bare gerne være sparsommelig når jeg ikke har penge.

Men det skal ikke være en hemmelighed at jeg har ganske svært ved at se hvordan i alverden jeg skal få råd til at holde sommerferie i Spanien uden penge.....som i jeg har virkelig ingen penge!! Får ca. 2000 kr i feriepenge d. 26. juni men de går 100% til min Termin og ja så er jeg lige vidt mht. penge....

Håber VIRKELIG at jeg får lejet min lejlighed ud i sommerferien, hvad skal jeg dog gøre hvis jeg ikke får den lejet ud??

Lige nu hepper jeg på at jeg får betalt husleje til den første og at jeg kan holde skindet på næsten i juni måned.....skal også betale for tv og internet, det skal åbenbart betales 3 måneder frem, så *bang* at betale 1725 kr.....dét havd jeg så ikke lige kalkuleret med, jeg troede det var måneds betaling men efter et halvt år skal jeg åbenbart betale pr. kvartal......always remember to read the stuff med småt!!

I går fik jeg sendt et klagebrev eller et ankebrev om du vil til Jordbrugskommissionen, med bilag og 19 billeder af gården, før, dengang og nu og så håber jeg at de vil forlænge min byggefrist med 2 år i stedet for 6 måneder. Jeg har jo ikke en jordisk chance for at bygge et nyt stuehus 1. maj 2013 - det er jo utopi af dimentioner!!

Nå, nu må jeg heller lette måsen og komme videre, min lejlighed ligner noget der er blevet bombet, der er strygetøj og vasketøj über alles og gulvet har de vildeste nullermænd, opvasken bugner, terrassen er beskidt og ikke særlig hyggelig osv. osv........ men først: FITNESS!

onsdag den 23. maj 2012

....has left the building!

Så er It manden rejst hjem til Spanien og jeg savner ham helt vildt!!

Har lige læst mit sidst indlæg igennem - er super træt og orker ikke at lave en dyyyb beskrivelse men kort fortalt så vågnede It manden kort efter at jeg postede sidste indlæg, han vendte sig om i sengen så han lå med hoved i fodenden og kikkede ind til mig i stuen, hvor jeg sad i min røde sofa næsten nøgen.

Vi snakkede lidt, jeg var begyndt at blive træt og endte med at lægge mig ind til It manden i fodenden af sengen og dér lå vi så og snakkede i næsten én time - jeg kan ikke helt i detaljer huske hvad vi sagde til hinanden men vi blev gode venner igen og fik snakkede ud.

It manden havde ikke kysset mig og lagt op til at knalde fordi jeg havde sagt jeg var træt.....jeg tænker at han ville tage initerativ fordi han ville mig - men på en måde kan man vel sige at han respektere mig ved ikke at prøve at knalde mig når jeg har sagt at jeg var træt??

Anyway, det var en suuuper morgen!!! Og en suuuper dag på Ennegramkurset, selv It manden fik noget ud af det hele!! :)

Da vi fik fri kl. 17 gik vi på Sticks'n'Sushi og bestilte take-away, mens vi ventede drak vi en øl og jeg så ene af gravide damer og babyer over alt, sjovt som jeg pludselig blev skruk (det var dog heldigvis væk i dag!)
Da vores mad var færdig gik jeg ind og hentede det mens It manden sad udenfor, i vores pose havde damen puttede to øl.....men vi havde jo fået vores øl udenfor.....samtidig havde de været mega flabet overfor os og givet en møg service (syntes jeg hvilket jeg aldrig før har prøvet på en Sticks'n'Sushi!) så djævlen for i mig, jeg greb posen og skyndte mig ud af døren, rev fat i It manden og sagde "Kom" mens jeg gik så hurtigt jeg kunne mod næste hjørne.....total øltyv!!

It manden sagde at det var deres eget problem og at jeg ikke skulle ha dårlig samvittighed over det, men jeg blev simpelthen så *doooo* agtig bagefter at jeg nærmest fik grineflip af bare skam - jeg burde SÅ MEGET ha sagt det til pigen ved skranken!! Men igen, hun var en ko!

Da vi kom hjem rullede vi gardinerne ned (i tilfælde af at naboen kom ud på deres terrasse så kan man nemlig kikke ind i soveværelset hvis de kikker skråt) hoppede i bad og gik ind i seng, med hoved i fodenden! :)

Så smurte jeg it manden ind i olie og gav ham massage og så talte vi lidt mere sammen (SÅ skønt!) og så smurte han mig ind mens han nussede mine baller.....det endte med at han næsten stak en finger op i måsen på mig mens han legede med min mis.....jeg kom for hårdt! Ohhhh yes baby mere af dét!!!

Bagefter var jeg SÅ våd at det sjappede da vi knaldet, helt seriøst det lød som når man går i vandpytter!!! Så nussede vi noget mere, talte noget mere, spiste sushi i sengen mens vi så De Tre Musketer og så knaldet vi igen.......århhhhh en HELT FANTASTISK dag!

Helt sikkert, det var fantastisk at blive nusset i måsen, er jo total måsefikseret men det var endnu mere fantastisk at vi fik talt ud sammen og at jeg hørte It mandens version af dagen og af hvad han syntes - det var bare helt amazing....

Her til morgen knaldet vi igen inden jeg fulgte ham op til bussen til Lufthavnen i Sverige, hvorfra  han fløj ud og hjem til Malaga.

Da jeg kom hjem fik jeg tømt bilen for alle vores ting, inkl. nogle onde tunge kasser med vin som It manden skal ha her i min lejlighed, jeg fik også taget opvasken (yiiik!) vasket sengetøj, håndklæder, viskestykker og tøj. Min vasketøjskurv har aldrig været så fyldt som den er i øjeblikket! Hold nu op hvor er der meget vasketøj når man er to!!

Jeg gjorde også badeværelset rent - jeg ved ikke hvad det er med mænd eller med It manden men kors i skuret hvor hans pis lugter!! Det lugtede så meget at jeg kunne lugte det mens jeg selv sad og tissede (og han var på vej til Sverige!) Hvad sker der lige for at ha pis der lugter sådan??

Er det mon alle mænds tis der stinker som en pisserende må ha lugtede i 18'tallet??  OMG hvor er det klamt! Men jeg fik skurret hele bruseren inkl. stenen, steriliseret toilettet, hængt dyner til luftning, hængt vasketøj op og tusind andre ting.
Bagefter kørte jeg i Bauhause og købte altankasse beslag til min terrasse og bagefter i Jem og Fix og købe altankasser til 39,95 kr pr. stk. - kunne SÅ godt tænke mig at lave en lækker terrasse men pengene er ikke til det, så det bliver en budget terrasse men ved du hvad, så nyder jeg den også det mere mens jeg er hjemme....

Men NU er jeg møg træt, har fået tun, ris og grønsager til aftensmad og sengen er endnu ikke redt til natten - gotta gooooo


P.s: Har svaret på ALLE kommentar (tak for dem!) og emails - billeder kommer i morgen

tirsdag den 22. maj 2012

Midt om natten helt lyst

Det er vel nærmest midt om natten men der er helt lyst udenfor - klokken er 05.44 og det er nu anden dag i træk jeg vågner på nøjagtig dette tidspunkt, og hvad bedre der, jeg føler mig helt udhvilet!

It manden sover inde i sengen, eller det tror jeg han gør, han blev lidt stille pludselig så måske han ligger og lytter til at jeg skriver - who knows? I så fald kan han også høre at jeg sidder og prutter....

I går aftes da vi gik i seng havde vi ikke sex - jeg havde ellers tidligere på dagen til ennegramkurset sendt It manden en sms om at han i aften skulle være min sexslave, my beg and call - og jeg mente det men som altid bliver det sent inden vi kommer i seng og hvis vi skal tidligt op så dur det ikke for mig at sove kl 23, når det så er sagt, så var jeg også bare lidt "touchie" efter kurset og efter at jeg havde prøvet at få it manden til at forstå at det for mig var ER vigtigt at blive bekræftiget....
 - jeg tror desværre ikke han forstod alvoren af hvad jeg sagde.

I går aftes kyssede vi end ikke hinanden godnat....... JEG VED GODT at jeg nu kommer til at lyde som mine veninder der sidder og taler om hvad deres mænd IKKE gør, hvor jeg bare tænker så tag dog for helvede selv initerativ men jeg er bare (allerede) ved at være træt af at tage action selv, hele tiden....

Jeg har altid haft sådan en følelse af at jeg bliver maskulin og kluntet hvis det altid er mig som tager action, feks. når jeg havde et random knald, men det er også en god måde at få tingene overstået på....problemet er bare at jeg med it manden ikke ønsker at få "tingene overstået" jeg vil gerne nyde "tingene" med ham - men det er nærmest ALTID mig som tager action, laver det første move...og i går aftes da jeg undlod at kysse ham godnat så kyssede han heller ikke mig.....ingen tvivl i mit hjerte om at han ville ha kysset mig hvis jeg havde kysset ham men når jeg ikke kysser ham så sker der ingenting.

It manden har også en (dårlig) vane med at gå over for rødt - jeg går aldrig over for rødt, derfor har jeg indført at rødt lys er "kysse lys" dvs. at i stedet for at stå og irritere sig over at der er rødt lys og at man ikke kan gå, så kan vi lige så godt udnytte tiden til at kysse, men igen er det kun mig som gør det, it manden gør det ikke.....

Jeg havde sådan en lyst til at knalde i går aftes, til at It manden skulle kneppe MIG, holde om MIG, slikke MIG - jeg havde endda i detaljer fortalt ham hvad jeg gerne ville ha, men han gjorde intet.....I'm like, WTF IS HAPPENING?

Jeg ved at han ligesom jeg gerne vil ha sex min. hver dag, så bring it on! Now do me alright....
 - men nej.....

Og så er det igen at denne her latterlige tanke strejfer mig, er jeg mon ved at være pre-menstruel eller er det her et reelt problem for mig?

Jeg tror det sidste men tænker at det også kan komme til udtryk pga. det første - nå nu gider jeg ikke skrive mere om det, jeg vil blot glæde mig over at jeg snart får lidt alene tid og at jeg snart skal igang med min terrasse, min lille elskede have.....ahhhhhh onsdag kom kækt!

mandag den 21. maj 2012

Ennegramkursus

Har været på ennegramkursus med it manden i dag - bum bum sidder og tænker over hvad jeg mon egentlig forventede at få ud af at være på et sådan kursus med ham/en kæreste?

Ingen af vores typer er blevet gennemgået i dag (jeg er en 6'er og It manden er en 5'er) men jeg kan mærke at det faktisk påvirker mig mere end jeg egentlig vidste skråstreg vil indrømme overfor mig selv, at han ikke er et af de slags mennesker der er god til at give bekræftigelse......jeg trænger, længes og hungre efter at blive bekræftet!!!

Dermed ikke sagt at han skal stå og sige "du er sød og du er lækker og du er sprød og du er klog og jeg elsker dig højre end ilten i mine lunger" bla bla shit hver dag, men bare engang imellem.....bare lidt?

Feks. da jeg hentede ham i går hos en kammerat efter at jeg havde været på marked (solgte for 2725 kr) så sagde han ikke én gang at han havde savnet mig - først da jeg direkte spurgte om han havde savnet mig så sagde han ja - og call me crazy men i min verden så gælder det ikke.......det svare til når en pige frier til en mand, det er no go og ikke den rigtige måde. Hvis jeg selv skal søge bekræftigelse hos it manden så kan jeg jo for pokker lige så godt være single og gå ud og knalde en eller anden stodder i ny og næ når jeg trænger til at blive bekræftet ikke?

Nå men altså - dejligt vejr i København og på marked i Århus i går, er blevet bondebrun så det basker men jeg må jo ligne det jeg er....

Skal hænge boligopslag op for fitnessdamen, jeg har tydeligt skrevet til hende at jeg vil ha 400 kr forudbetalt før jeg går i gang, så igen igen i dag gik jeg ned for at hente pengene som skulle ligge i en konvelut i centret til mig - der var naturligvis ingen penge......
 - og 400 kr er stadig sygt billigt taget i betragtning af at jeg selv skal skrive opslaget, printe det, klippe alle snipperne til, købe tegnestifter og tape og hænge lortet op. Jeg har det næææsten sådan at jeg simpelthen ikke fucking gider - men det er 400 kr som jeg hårdt har brug for, selv om jeg næsten der dér hvor jeg føler at der står "tør mig i røven" på ryggen af mig - hun tager selv 500 kr i timen......men nægtede at betale mig 600 kr, så vi endte på 400 kr og så havde hun frækheden eller ja kækheden af hængige af hvordan man ser på det, at bede mig om at sætte MIT EGET telefonnummer på sedlerne og besvare opkaldene for hende - dét var jeg dog stærk nok til blankt at afvise.......hvorfor fanden skulle jeg dog gøre det?? Hun må være mental!

Ja jeg har været heldig mht. at finde lejlighed men jeg mener bestemt heller ikke selv jeg er kommet sovende til min lille penthouse crib, it was hard work!

Jeg har desuden forsøgt tre gang i sidste uge at komme i kontakt med ham jeg laver PR for, ang næste skridt i vores PR kampange, til sidst sendte jeg en mail - jeg har intet hørt tilbage......jeg er total frustreret!! Manden bryster sig af at han er en af de få i DK der tjener penge på sit produkt men jeg får nul løn (til tiden that is) og jeg får nul respons....what to do??

Samtidig ville coaching damen høre mig om jeg ikke ville lave noget "pro bono" arbejde for hende, altså med andre mindre fine ord - vil du arbejde gratis for mig?? Hun vil lave noget radio for unge mennesker og vil ha mig til at undervise dem, lære dem at klippe og redigere og lade dem bruge mit klippe licens til bla. Dalet, ProTools osv.......

I'm like WHAT THE FUCK får dig til at tro at jeg kan og vil arbejde gratis?? Jeg blev taget by surprise og fik ikke sagt 100% nej, jeg sagde bare at "det kan vi tale om" - men there's no fucking way jeg gider arbejde gratis for hende eller nogen andre! EVER!

Der skal penge i min lomme for regningerne betaler sig ikke ved at jeg arbejder gratis blot for at hjælpe andre mennesker - vil gemme mit hjælpegen laaaangt væk for hold nu op hvor har det sjældent gavnet mig at været særlig hjælpsom eller imødekommende mod andre!

Hvem skal jeg myrde for at få penge til min(e) termin(er)???????

lørdag den 19. maj 2012

Kræmmermarked

Sidder i sengen på gæsteværelset hos mine forældre og har nu endelig lidt tid til at blogge!

Sagen er den at når jeg er sammen med It manden vil jeg ikke åbne min blog og i min lille lejlighed er det ikke nemt at få tid OG ro til at sætte mig et sted hvor han ikke kan se min skærm og skrive løs, så derfor er der ikke blevet så meget skriveri som jeg egentlig gerne ville, tænker tit inden i "Aiiii dét skal jeg huske at skrive om" og når jeg så endelig sidder her, *bang* så er jeg blank!

It manden er til Vin tam tam med nogle af hans venner, de har en vinklub med egen hjemmeside, bankkonto, regler, medaljer osv. Total nørded men også suuuper sejt at høre om, jeg tror de RÅ HYGGER sig! Vi kørte fra København kl. 07.00 fredag morgen da It mande skulle være i Vejle til et møde kl. 10.

Jeg kørte derefter ned til Annabel og så hendes lille baby, det er en dreng som faktisk er ret lækker - og TRUST ME ikke alle babyer er lækkre! Nogle, faktisk ret mange er øgle grimme men dét kan man jo ikke sige til mødrene men det er faktum! Visse babyer er så grimme at kun moderen kan elske dem - feks. min yngste nevø i Sverige, han var altså virkelig IKKE særlig smuk da han blev født! Vi kaldte ham Budda fordi han var ét stort kødbjerg - HELDIGVIS har han vokset sig til en mega lækker lille dreng med krid hvidt hår og krøller og så ét brunt øje og ét blåt øje.....total charmetrold! :)

Drengen skal hedde August, hvilket er et meget pænt navn, jeg kan nemlig godt lide gode gammeldags danske navne så August er lige i min ånd - Annabel har tabt 15 kg siden hun fødte for 4 uger siden, hvilket jeg syntes er helt vildt men hun var godt nok også stor! Måske næsten 100 kg!
Da jeg kom skulle jeg virkelig tisse, så jeg gav hurtigt et knus og stormede så ud på toilettet, Annabel havde morgenkåbe på og *wupti* stod hun nøgen på badeværelset - hvor jeg sad og tissede og faktisk også skulle lave (!) - og *wupti* smækkede hun det ene ben op på vasken og begyndte at smørre sig ind....lad mig bare sige én ting, dén der mis den trængte til at se seriøst kærlighed!! OMG! Sjældent har jeg dog set så stor langhåret fyldig overgroet tissekone!!!

Faktisk er sjældent et forkert ord, for jeg har ALDRIG set sådan en tissekone før!! Senere sagde hun noget i retningen af "aiii det er bare så dejligt at ha født og tabt sig for nu kan jeg jo se min tissekone og barbere den...." hvortil jeg så tænkte "HVORNÅR har du så tænkt dig at barbere den?" for  dét var ikke sket LÆNGE som i virkelig flere måneder hvis ikke nærmest et år!!

Jeg var der i 4 timer og hendes kæreste der arbejder med aviation osv. og dermed er højtuddannet og dermed klog talte IKKE om andet end babyer, børn, børnetøj, sutter, at prøve at få en baby til at tage en sut, bleer, røde numser, gråd, vægt osv!!!!! Til sidst var jeg ved at skrige - hold nu kæft hvordan kan man tale meget om noget lille?

Jeg havde ret travlt med at komme afsted og op og hente It manden i Vejle og så op til Århus a, hvor vi startede med at lægge os til at sove - vi var begge total kvæstede af søvnmangel. Onsdag havde vi været tidligt oppe for at arbejde og bagefter tog vi ud til et par af It mandens venner. De skal ned og bo hos ham i 3 uger mens jeg også er der til juni/juli, så It manden syntes det var bedst hvis vi lige mødtes inden. Og hvilken venner!

Damen er helt HELT fantastisk! Hun minder om min bedste veninde nogensinde, som flyttede til USA efter HHx fordi hun giftede sig med sin High School Sweathart, vi taler stadig sammen via Facebook men det er slet ikke det sammen - så det var rent deja'vu at se denne her dame! Selv hendes ansigts mimik mindede mig om min bedste slynghjerte veninde! Hun var bramfri og ligetil og vi klikkede i løbet af 30 sek! SO AMAZING!

Manden var også helt cool, og it manden og ham drak en flaske rødvin hver og så delte de en flaske Jack Daniels mens damen og jeg fik 12 øl hver.....jeg var pænt vissen og træt! Vi skulle ha taget et S-tog hjem men it manden ville at vi tog en taxi, da vi kom ind til København og skulle betale virkede It mandens danske visakort ikke og taxien ville ikke tage det spanske, så jeg betalte....... 350 kr.....

Jeg har det simpelthen SÅ SKIDT i øjeblikket rent økonomisk - jeg har brugt alt for mange penge og jeg aner ikke hvor jeg skal få flere fra inden termin 30. juni......og jeg tænker nærmest ikke på andet....
I går skulle vi så ha grillet hos min søster, det ændrede hun til at vi skulle ud og spise.....inden jeg fik set mig om havde jeg brugt 420 kr på mad i byen - hvilket slet ikke var 420 kr værd i min verden og faktisk ville jeg meget hellere ha spist en rugbrød med leverpostej, ind i ovnen og så med knasende agurk på.....jeg syntes selv jeg har fortalt It manden om min økonomi men jeg tror ikke at han forstår HVOR slemt det er, for det er virkelig slemt.....og ham jeg laver PR for betaler jo ikke til tiden og min kassekredit har kun penge til én termin mere og den skarpe vil huske at der stadig er 2 terminsperioder i 2012.....what to do?
Jeg ved heller ikke hvordan jeg skal fortælle ham at jeg ikke kan tage ned til ham i slutningen af maj for at deltage i White Party i Marbella på Nickie Beach, jeg har simpelthen ikke råd! Om jeg gerne vil? Yes! Men jeg bliver nød til at blive hjemme og pleje min økonomi, samle flasker, leve af havregrød og ikke andet og så håbe på at der er nogen der vil leje min lejlighed i juli så jeg kan tjene nogle penge men helt seriøst, jeg aner ikke hvad pokker jeg skal gøre!

Jeg har endda sagt ja til at lave, printe og hænge 100 opslag op for hende fitnessdamen som ellers snød mig, hun leder efter et sted at bo og vil gerne ha nogle opslag op, jeg får 400 kr for det - jeg gider egentlig slet ikke ha noget med hende at gøre, rent arbejdsmæssigt, efter at hun pludselig ikke ville betale for alt det arbejde jeg havde laved fra November til februar men jeg bliver nød til at se bort fra sådanne personlige ting (for mig personligt) og sige ja tak til alt jeg kan få - 400 kr her er også en slags penge.

I går var vi som nævnt ude og spise med min søster, Barbara min veninde, to af min søsters veninder, mig og så It manden - det var rigtig hyggeligt men vi var bare SÅ trætte at vi tog hjem kl. 01.00 - It manden blev hentet kl. 8 så vi skulle tidligt op - at ham der skulle hente ham så først kom kl. 10 er en anden sag, heldigvis nåede vi at knalde :) Jeg kom igen ikke...

Men hvor var jeg fin da vi tog i byen, jeg har puttet en orange negelak på som jeg har fået af min Coaching buddy for over et år siden, så tog jeg en peach farved buksedragt på, lavede et opsmøg på bukserne og hoppede i et par stilletter, løst hår som It manden elsker og kæmpe guldørenringe - jeg følte mig hot og It manden syntes jeg var lækker - så bliver det ikke bedre! :)
 - jeg er slet ikke i tvivl om at han mener jeg er lækker når han siger det, dét luner sååå meget inden i.

Her er lidt bileder fra den sidste tid - It manden rejser på onsdag og SÅ lover jeg at være mere obs og på!

I tirsdags travede vi ned til Den Lille Havfrue - jeg gik så stærk at It manden fik åndenød og sidestik.....hihi!

Fandt denne "smukke" engel blandt mine ting på gården, den var pakket ind i en plastikpose så jeg ikke kunne se den men jeg erindred at den var guuude smuk så jeg tog den med til København uden at kikke på den......ehmmmmm den er nu på vej på marked i morgen og bliver solgt for hvilken pris jeg kan få!! Shit da osse - har vist ændret smag de sidste 15 år!

Inde bagerst i en baggård i København - jeg syntes det er fantastisk at man har bygget husene i så forskellige niveauer :)

I går da vi var ude og spise fik it manden en drink der hed "Texas holden" og der var et kort i glasset, det var lidt sejt syntes jeg

I dag hjalp far mig med at fikse nogle ting ved min bil nede i firmaet, bla skulle varmepladen omkring udstødningen sættes fast og mens bilen stod på liften kunne jeg se at den er hærget af rust, specielt omkring skræmene......far siger at jeg ikke behøver tænke på nye dæk for jeg når aldrig at køre mønstret af fordi bilen snart dør.....*snøft* Must make money to fix car!

Så skiftede vi også olie på bilen....min prinsesse spinder når den køre! :)

Lige nu står min elskede bil spækket med ting til marked i morgen, jeg HÅBER jeg tjener lige så mange penge som sidst men jeg ved også godt inderst inde at det ikke er realistisk - jeg har jo ikke lige så mange gode ting tilbage men hey 1000 kr er også godt, så hvis jeg kan sælge for dét så er jeg stadig glad for at ha brugt min søndag på at stå og sælge gamle ting. Min søster har sagt at hun ikke gider med på marked, hun er ret så vred og frissen efter at hendes kæreste slog op, hvilket er forståeligt men helt ærligt, behøver hun være sur på alt og alle? Det er jo feks. ikke min skyld......håber snart det går over igen og hun bliver glad som før.

I tirsdags spiste it manden og jeg på terrassen for første gang i år! SÅ skønt! Og næææsten ikke koldt!



tirsdag den 15. maj 2012

Store Vaskedag!

It manden og jeg har meget vasketøj - (vi??) at ingen af os har mere undertøj tilbage......

Så mens han er kørt ud på kontoret så har jeg vasket tøj hele morgen - lige nu er sidst vask igang og hele mit tørrestativ på terrassen er smæk fyldt med tøj og for første gang nogensinde hænger der også herre tøj, underhyler, sokker, bukser og bluser......jeg tænkte at det måske føltes lidt mærkeligt mens jeg hængte det op....

Nå men altså vi er tilbage i København, i dag er det tirsdag og søndag var vi til konfirmation på Fyn. Vi kørte fra Århus til Fyn kl. 07.00 - og kørte fra Fyn kl. 19.15 - og kørte igen fra Århus hvor vi havde afleveret Mercedesen og skiftet til min gamle men rene og fine Prinsesse Golf kl. 21.22 - efter et pitstop hos McDonalds kl. 22 ét eller andet landet vi i København kl. 01 ét eller andet......og så hoppede vi ellers i bad efter at vi havde tømt bilen og parkeret den i kælderen og så ind og knalde for hårdt!

Det er jo ikke til at komme til at knalde når man har mange mennesker omkring sig som vi har haft de sidste par dage - og vores aftale om at knalde min. én gang pr. dag SKAL bare overholdes!!! Regardless!

Det frustrere mig dog efterhånden ret meget at jeg ikke kommer - hvorfor? Hvad sker der for det? Jeg tog en snak med It manden om det for et stykke tid siden og sagde at når jeg rettede på ham så var det altså ikke kritik af hvad han lavede men mere fordi jeg ikke gider sige "uhmmm det er skønt" når det ikke er det og fordi jeg gerne vil ha god sex - hvis vi ikke starter med at rette på hinanden nu, i starten af et forhold, så er det ret svært at komme om et halvt eller et helt år og sige "Søde, dét der du laver nu, det slukker mig" - derfor er min teori at det er bedst at sige det NU i starten, så det gør jeg. Håber det snart bære frugt med sig!

Nu er det jo ikke sådan at jeg aldrig kommer, jeg kommer bare ikke hver gang og det plejer jeg at gøre, oven i det er tre af mine 4 dildoer afgået ved døden.....sikke noget LORT!


Lad mig se, hvad er der mere at fortælle? Jow, mandag sov vi længe fordi vi begge var så kvæstede efter søndagens "tour-de-danmark" med et knald oven i, sov ikke før kl. 03! Så vi hyggede fra morgenstunden og jeg spiste frokost med min radio journalist veninde på Le President ved Storke Springvandet, ikke et anbefalelsesværdigt sted!

Bøffen i vores burger var så gennemstegt at kødet smuldrede (!) værtinden som ikke talte dansk var små sur da vi klagede og vi ventede i 44 minutter på at få burgeren selv om vi bestilte da vi trådte ind af døren (vi havde sådan et DownTown bevis på at vi kunne få burgerne) og da vi så klagede og skulle ha en ny burger ventede vi lige yderlig 32 minutter.....NOT worth my time!

Næste gang tager vi på Bishop Arms, de laver fandeme hyleme gode burgers!!!

Jeg har desværre ikke fået gået i næsten halvanden uge, det er skidt, virkelig skidt for jeg kan mærke at jeg har jitter i mine ben - skal så meget ud og gå i rask trav. Sidst jeg gik var jeg oppe på næsten 7 km på 1 time og 2 sekunder så jeg ved jeg kan!

I øjeblikket er Far ved at prøve at skaffe mig forsikringer - 1. juni har jeg ingen forsikringer overhoved efter at Nykredit Forsikring sagde mig op da sagen blev afgjort i retten......det er forfærdeligt at tænke på at jeg ingen forsikringer har!!

Her er lidt billeder fra den seneste tid

Ude i Far og Mors garage stod dette her maleri som jeg kan huske fra min barndom og fra Mormor og Morfars tid af - så hvorfor stod det pludselig i en garage?? Jeg spurgte Mor om jeg måtte få det og *wupti* blev jeg maleriejer!! Eneste skade der er sket på billede er at malingen er gået lidt af i venstre side foroven (de tre små hvide prikker ved tulipanerne) Jeg vil se om jeg ikke kan finde en maler der kan "lappe" det, det burde ikke være umuligt....
Er det ikke et SMUKT maleri??

Mens jeg gjorde rent i tirsdags inden It manden kom, kom jeg til at støvsuge et bælte op.....

Det sad SÅ GODT FAST at jeg måtte bruge vold (og kvindesnilde) til at få det ud igen....men både bæltet og støvsugeren overlevede - heldigvis!

Her sov It manden og jeg hos hans forældre - jeg er netop kommet op fra badeværelset og har set at It manden har "redt senge!!!" OMG mænd altså! Jeg kan sku da ikke efterlade et soveværelse hos mine Svigerforældre som ser sådan ud!! Så jeg rete det igen og lagde det lyserrøde sengetæppe som du svagt kan skimte mellem dynerne i fodenden på sengen igen OG jeg hang vores våde blå og grønne håndklæder op til tørre!!

View fra soveværelsesvinduet....SÅ hyggeligt også selv om det regnede... og var piv koldt!

Her er den fine buket jeg købte hos Bering House Of Flowers til It mandens mor. Buketten kostede 350 kr.

Jeg har lidt travlt nu og er egentlig også lidt træt af at jeg nærmest aldrig har tid til at blogge mere, eller dvs. når jeg har besøg har jeg ikke tid fordi jeg aldrig er alene og jeg nægter purre at åbne bloggen når der er folk i nærheden - specielt også fordi It manden låner min computer ret tit da han ikke har nogen i øjeblikket - han går og venter på at Apple kommer med en ny model.

Men jeg skal på posthuset og hente It mandens fødselsdagsgave som PostDanmark har "glemt" at udlevere til mig - jeg fandt ud af at den var i DK nu fordi jeg havde et track and trace nummer, ikke fordi de har smidt en seddel i postkassen! Lorte firma!

Jeg har en grum mistanke om at der er kommet told på pakken......ak og vej......det bliver dyrt det her!

Har allerede mavepine over næste måneds husleje.....arghhh!!

Gotta find more work and make more money but how??

P.S: Jeg svare på mails og kommentare en anden dag, jeg har læst dem alle og er glade for hver og én, det er blot tid jeg mangler - alenetid!