mandag den 26. november 2012

Spanioler Altså!

 - og ja jeg vælger helt bevist at skrive "Spanioler" i stedet for "Spanier" for hvem har lige besluttet at Spanioler er racistisk og at det skal hedde Spanier? Hvor i ligger det racistiske i det?!

Well, her er vores flytte-til-ny-lejlighed-time-line:

2. Oktober ser vi lejligheden for første gang og får at vide af ham som bor i lejligheden og som ejer den, at han blot skal bruge 20 dage til at flytte, fra når vi siger om vi vil ha den eller ej.

3. Oktober siger vi ja tak til lejligheden og får at vide at vi kan flytte ind d. 23. oktober.

På et tidspunkt i oktober bliver datoen rykket første gang.

Vi kan nu flytte ind SENEST d. 20. november - men nærmest 100% sikkert før!

På et tidspunkt i november ser vi lejligheden igen - og datoen bliver igen rykket. Udlejer skal nu bruge frem til 30. november før han kan flytte ud.

Vi bestiller flyttefolk til fredag d. 30. november.

22. November får vi at vide at vi kan flytte ind d. 29. november i stedet for - vi ombooker vores flyttefirma/folk til torsdag d. 29. november.

I dag, mandag d. 26. november kl. 19 får vi så en mail hvor i det står at vores udlejer NU i dag er flyttet helt ud af lejligheden og at vi i teorien kan få den nu......- hvilket ville være mega skønt for vi får 5 gæster i morgen tirsdag aften og bor i en lejlighed hvor alt nærmest er pakket ned i kasser minus tre sofaer og et bord - det er ulideligt at bo sådan her hvis du spørger mig, specielt når man skal ha gæster....

Men it manden skal arbejde hele tirsdag så jeg står alene med det hele også med at hente folk i lufthavnen og det er jo ikke sikkert at vi kan nå at ændre flyttemanden til i morgen - onsdag skal it manden også til møde med firmaet vi begge plejede at arbejde for og bla bla bla....

Det ville bare være genialt hvis vi kunne flytte i morgen men jeg kan ikke nå det - i så fald skal jeg jo vide om flyttemændene kan troppe op her kl. 09.00 og da de på spansk vis har slukket deres mobiltelefon ja så er det jo ikke en option.....

Fåååårk hvor jeg dog ikke kan fordrage spanioler og deres evner til IKKE at planlægge 30 sek. frem!!!
 - men ellers går det godt, ét styks bums i næsen er på vej, menstruationen er lige om hjørnet, økonomien sejler lidt men jeg har fat i den lange ende, fik dirty sex i lørdags og blev vækket af en stiv pik kl. 3 i nat og min dejlige kærestes ryg er endelig i bedring efter et utal af akupunktur behandlinger og besøg hos fysioterapeauten.

I morgen har jeg - sjovt nok - en jobsamtale......how wierd is that?? Når jeg endelig har taget en beslutning om at rejse væk og gøre noget andet, forfølge en fjern drøm så *bang* vælter jobtilbudene ind, ja okay ikke vælter men de kommer.

Inden it manden og jeg købte ny seng var vi ude i en dansk møbelbutik og kikke senge, en alm. boksmadress skulle koste mere end 1500 euro (!!!) og manden som jeg samtidig tilbød at købe nogle billige reklamer i nogle af de blade jeg skriver for, var totalen arrogant røv.

Nu viser det sig at han ikke var ejeren, men blot en butiksbestyre - den rigtige danske ejer er hernede nu og vil rigtig gerne ha noget PR igang og til det vil han - måske - hyre mig til at lave markedsføring for ham/butikken hernede.....
 - naturligvis vil jeg ikke nævne noget om at jeg er på vej til Kenya i 3 måneder! PR kan laves fra mange steder og hvis jeg bare har internet så går det nok

Nu vil jeg smutte i seng og knalde min kæreste, måske for sidste gang i denne her lejlighed - for det er ikke så nemt at knalde når der er gæster....ikke at jeg er en skriger men jeg giver bestemt udtryk for hvad jeg kan lide!

lørdag den 24. november 2012

Godmorgen Lørdag

Klokken er nu 08.22 og jeg stod i rendyrket sympati med min dejlige kæreste som skulle på arbejde, op allerede kl. 07.09 for at spise morgenmad med ham - og når jeg en gang er oppe så kan jeg lige så godt blive oppe så ja her er jeg!

Jeg sidder på det kolde marmor gulv i stuen, liiige foran pejsen - jeg har dog i respekt for mit eget underliv sat mig på en pude med et tæppe på ryggen så jeg kan læne mig op af vores stuebord uden at få ondt i ryggen.

Vi begynte for et stykke tid siden at brænde it mandens defekte træ havestol af - det er gået fint men tre pinde er for lange til at komme ind i pejsen og vi har ikke nogen sav - men nu er Spejder Ann jo alene hjemme så jeg har knaldet dem ind i pejsen alligevel og lukket lågen til :) Når de så er brændt nok ned så skubber jeg dem længere ind - total smart eller ja det tror jeg i hvertfald det er men kun time will tell (Jeg har taget et billede som kommer senere når jeg har penge til at købe mere storage plads)

Hvad er der ellers at fortælle? Jow i går kom min KÆRESTE (som jeg så meget burde vænne mig til at kalde ham herinde frem for "It Manden" som lyder lidt klinisk, sterilt og følelsesforladt) hjem og sagde at han havde savnet mig hele dagen og at det nok var sådan det kom til at blive i fremtiden når jeg skal til at gå på arbejde (i Afrika) og han skal sidde hjemme og arbejde hele dagen.....

Han lød næsten trist da han sagde det og jeg ved godt at jeg ikke må fryde mig over at han er trist men OMG hvor var det skønt at høre!! Min dejlige søde stille kæreste er jo min dimentrale modsætning!

Jeg taler, skriver og kommunikere hele tiden, ALTID - med mindre du er ligeglad, døv OG blind så kan du ikke være i tvivl om hvordan jeg har det som menneske, person og pige. Det er SÅ tydeligt hele tiden!
Mens min kæreste er et meget stille menneske, som sjældent taler med store ord. Feks. har han endnu ikke sagt at han elsker mig - don't get me wrong, jeg er slet ikke i tvivl om at han elsker mig (og jeg ham) men det ville bare være dejligt at høre ham sige det. Jeg kan mærke på mig selv at jeg bliver liiidt såret over hans manglende ordforråd og måske også lidt (uberettet) tøsesur og derfor ikke selv siger så tit "jeg elsker dig" - jeg tror jeg sammenlagt har sagt det 4-5 gange og det er jo slet ikke fordi jeg ikke mener det, jeg har bare ikke lyst til at udstille mig selv og mine følelser når han ikke gør det for selv om jeg godt VED at han også elsker mig - så kan den lille tvivl stadig godt komme krybene.....og så er det at jeg pakker mig selv sammen og kryber i flyverskjul for at passe på mig selv.
 - tænk nu hvis han gik fra mig engang...

Nå men altså nu sidder jeg her på gulvet og spiser resterne af mine fredags M&M (må kun spise slik om fredagen) og drikker vand mens pejsen buldre - jeg har nu uden problemer fået skubbet de tre stykker brænde ind om end jeg tro her "dufter" lidt af spejderrøg! :)

Kl. 11.30 skal jeg mødes med en fremmed dame på en parkeringsplads, jeg har nemlig sat en masse af It mandens gamle kontor ting til salg på en facebook side hernede og så har jeg solgt to varmeradiatore til 40 euro, hvilket er super, da den ene mangler et hjul og vi desuden ikke gider slæbe rundt på de ting mere og appropo facebook så er der SÅ MANGE TABERE på de der facebook sider og jeg kan (desværre) ikke la være med at diskutere med dem - selv om jeg har lovet mig selv at NU er det slut!

Det er virkelig de der danskere fra udkants Danmark som ikke kunne cut it at home (i Danmark) som så er flyttet herned for at få et bedre liv men selv hernede så stinker de af tabere, fååååårk der er mange af dem! De har de mest hjernedøde meninger og ja egentlig fred være med det, men jeg kan bare ikke så godt ha højtråbene mennesker der ikke har gennemtænkt det de råber op om som feks. rettigheder, regler osv.

Jeg er SUPER til research og har desuden en klæbehjerne og jeg kan bare næææsten ikke la være med at stikke til de siddende svin som sidder dér og grynter - det er jo som at gå på jagt i en overdækket indhegning, der er ingen sport i det og der er ingen konkurrence og alligevel kan jeg bare næææsten ikke la være.......iiiihhhhhh!!

Ellers har jeg pakket og pakket, i går var jeg som sagt i Ikea og købe flyttekasser og blå poser og i dag går jeg så i krig med at afmontere de store træ reol it manden har, den er SÅ stor (billede kommer) men når den bliver skilt ad er det ikke så slemt mere.

Jeg har tusind ting at fortælle faktisk - men problemet er lidt at jeg dels gerne vil dele de ting jeg har at fortælle med hele verden og samtidig lægge navn til - men det kan jeg jo ikke herinde.....
 - derfor er jeg igang med at lave en hjemmeside omkring mit eget navn hvor jeg vil blogge og lave podcasts osv. og på den måde promovere mig selv og mine evner og måske på sigt kan det gavne mig rent arbejdsmæssigt - det er i hvert fald det jeg håber!!

Samtidig har it manden og jeg - eller min dejlige kæreste og jeg købt et domæne, eller vi har købt mange, men vi har købt vores eget fælles domæne og er ved at lave en blog til alle vores venner, familie osv. Efter ønske fra mig er der sat kode på, sådan at det ikke er alle og enhver der kan læse om vores dagligdag og se vores private billeder - it manden er total ligeglad men jeg vil helst ikke at andre sidder og snager med, man ved jo i teorien aldrig hvem der kikker med og hvad nu hvis det kan skade mig eller it manden i fremtiden engang at vi har lagt noget på nettet? Dét ville jeg være ked af, så der er kommet kode på.

It manden har siddet i flere timer og arbejdet på vores site men når jeg kikker kan jeg ikke se at der er sket noget - han sidder simpelthen og nørder på livet løs, laver små ting bagom hele systemet som ingen kan se men som er gode at ha (åbenbart) Jeg er total forelsket i at han er så nørded med ting - hans passion er SÅ SMITTENDE og jeg elsker at han er klog og skarp :)

Nå men altså - gotta go, efter sådan en omgang morgenmad og M&M så skal jeg også morgenskide :)
 - jow jow piger skider også, trust me!

fredag den 23. november 2012

Ikke mere lagerplads

ARghhh ville uploade nogle billeder og *wupti* så er jeg løbet tør for lagerplads - mere kan dog købes men ja ja det er jo det der med penge.

At bruge penge på mere lagerplads til min blog er 100% en luksus ting!

Nå, er i fuld gang med at pakke så vi kan få flyttet - her ser forfærdeligt ud og jeg er SÅ træt men det går fremad.

Var i dag vidne til en forfærdelig ulykke på motorvejen her i Marbella på vej fra IKEA hvor jeg har købt nogle af de der blå poser til at putte ting i når vi flytter.

En mega Audi stationcar kørte med måske 200 km i timen op i en VW stationcar med to børn på bagsædet og en far og mor - deres bil lignede en Fiat 500 i størrelsen da de blev mast op mod autoværnet og i ét nu eksplodere køleren på Audien og den bryder i brand - manden i Audien når ud men hele hans bil gik op i flammer.

Han var kommet ret alvorligt til skade - men 7-9-13 kom børnene i bilen og faderen og moderen ikke til skade, de kunne selv gå ud af bilen men faderen blødte kraftigt fra hoved og havde vist brækket en arm, den så i hvertfald mærkelig ud. Børnene, to drenge på måske 3-5 år stortudet og så stod og holdt vi alle der i en semi tunnel med en bil i flammer - jeg vidste seriøst ikke om jeg skulle kravle ud af bilen og løbe ud af tunnlen eller om jeg skulle blive - hvad var mest farligt? Moderen løftede sin ene søn op og løb langs vægen og kravlede over autoværnet for at komme bagom og i sikkerhed, faderen sad bare på jorden og så helt chokeret ud.

Puha - virkelig modbydeligt!!

Nå, pakkeriet venter - i dag om én uge bor vi i vores nye penthouse i Marbella city :)

onsdag den 21. november 2012

Energifyldt!

Kort - ganske kort for jeg har super duper travlt!

Sov længe her til morgen, vågnede først sådan rigtigt kl. 09.45, min dejlige kæreste kørte på arbejde kl. ca. 08.45 - men jeg havde besluttet at jeg ikke ville ha dårlig samvittighed over at sove til jeg vågnede, jeg var så smadret i går efter at ha siddet og ordnet et båd site hele HELE dagen (død sygt men det er penge!)

Så da jeg vågnede hoppede jeg i løbetøjet og tog turen på 3 km - på en mega ringe tid som jeg end ikke kan huske mere men min Runkeeper app sagde at det var langsomt, anyway hovedsagen er at jeg kom afsted! :)

Nu sidder jeg så her, har tusind ting jeg skal gøre, så jeg har lavet en liste, først ringede jeg til min Gudfar, så har jeg det overstået. Så ringede jeg til Annabell som har fødselsdag i dag - jeg høre nærmest ikke mere fra hende efter at hun har fået en baby, jeg var nede at besøge hende da jeg var hjemme og siden har jeg INTET hørt fra hende, end ikke en sms :( - heller ikke når jeg selv skriver sms'er....

Nå, ikke tænke mere på det, venner kommer og går og jeg skal bare være stærk og holde ved i at jeg er god nok. Basta.

Derudover står der flere ting på min liste, jeg skal ha skrevet tilbage til en mand fra Kenya som har et hus it manden og jeg kan leje når vi tager til Afrika om to en halv uge, jeg skal ha oversat en pornonovelle jeg har skrevet for Jonas min lydven, den skal oversættes til engelsk og så skal min veninde i UK speake den. De har netop lanceret en app med dirty noveller (piiiiift) som de vil jeg skal skrive og speake - men jeg har ikke speaker udstyret her så jeg nøjes med at skrive dem og oversætte dem og så må vi se om min veninde får jobbet på den engelsktalende del.

Så skal jeg også ha ringet og bestilt en flyttemand - vi flytte fredag d. 30 november.

Tirsdag d. 27 november får vi gæster 5 stk. Min ældste lillebror og to af hans venner, og så it mandens forældre, samtidig er der alle mulige møder som it manden skal til med arbejde så jeg lure at jeg kommer til at stå alene med flytning og gæster und alles......

Oven i det solgte jeg vores eller it mandens vaskemaskine i går til 250 euro - den kostede 350 euro for to et halvt år siden så det er et ret godt salg syntes jeg - oven id et har jeg stuen fyldt med vasketøj og en klam vasketøjskurv der var mug i, så jeg er ikke sikker på at alt vores tøj kan redes men heldigvis nåede jeg at få det vasket inden vi skulle aflevere maskinen!

Der er en ny der hvor vi flytter hen, og da vi først skulle være flyttet d. 20 så troede jeg at det var fint at de hentede den d. 20 men ak på spansk vis blev det hele flyttet til d. 30 og nu har vi ingen vaskemaskine indtil d. 30 ja eller d. 1 afhængig af hvordan tingene skrider frem!

I går var det it mandens "dag" dvs. det var ham der skulle sørge for at overraske med noget sex, det glemte han!!!!!!!!!!!!!!!!!
 - jeg sagde ikke noget for jeg kunne jo godt huske at det var hans dag - jeg legede blindeleg da det var min dag og det var herre sjovt og mega frækt.

Her til morgen havde han så plukket en rose i haven (vores lille tag terrasse have) og sat den i et snapseglas på bordet sammen med en lille seddel - jeg blev helt varm i maven da jeg så den! Hvor ER han altså dejlig!

Jeg har også fået min podcast mikrofon (endelig!!!) og min hjemmeside begynder at liiiigne noget, bare lidt mere end den plejer og NU må jeg smutte så jeg kan blive færdig med alt det jeg skal nå - inkl. at pakke et helt hus ned!!!

onsdag den 14. november 2012

En kort opdatering

Hej Hop!

Sidder på vores lille barstol ved kanten ind til selve køkkenet, det er faktisk lidt køligt at hvile mine arme på marmorpladen men det er for varmt at sidde ved spisebordet og arbejde, for solen bager ind og gør bordpladen super varm plus at lyset er så skarpt at jeg ikke kan holde det ud med mine øjne - de er vist lidt lyssentitive nogle gange.

Er i gnag med at lave tekst til et bådsite som it manden er involveret i, OMG det er tørt! Eller egentlig ikke tørt, det som er pisse irriterende er at når en båd feks. hedder "Båd 80 Mediterranee" fra fabrikkens side, så er det jo den båd jeg skal søge informationer om, sådan at jeg kan skrive en beskrivelse a båden, lave en liste over hvad den kan, motormæssigt, længde, brede osv. Men hvis der så er lavet 4 modeller af denne båd, der alle har forskellig motor og indmad så er det PÆNT SVÆRT at vide hvilken båd jeg skal beskrive fordi ham spasser spanioleren som skal give os informationerne ikke kan finde ud af at svare på mails osv.

Så dét gør det utrolig dræbene!

Oven i det så er i går og i dag og i morgen de tre første dage siden bum bum.... ja LÆNGE hvor jeg har været alene, så jeg kan slet ikke finde ud af hvad jeg skal gøre! Ser du, før var jeg SÅ vant til at være alene at jeg havde svært ved at være sammen med andre, nu er jeg SÅ meget sammen med andre at jeg aldrig er alene, end ikke når jeg sover - og det er skønt, don't even get me wrong!

Men, det betyder også at når jeg så er alene som nu så ved jeg ikke helt hvad jeg skal gøre af mig selv! Jeg cirkler rundt og har lyst til at lave noget håndgribeligt og ikke noget net baseret, feks. vil jeg meget hellere i gang med at pakke i flyttekasser end at sidde her men jeg har STADIG ingen bil og nu driver det mig efterhånden til total sindssyge at jeg ikke har nogen - men jeg har heller ingen penge så jeg kan ikke tillade mig at klage. Vi eller min dejlige it kæreste mand har lejet en til mig fra på fredag og indtil vi tager afsted til Afrika, så jeg kan få flyttet og pakket og købt kasser og hvad vi ellers mangler. Det bliver TOP GODT!!

Den 27 november kommer it mandens forældre, OG min ældste lillebror og to af hans venner - helt fint vi har masser af plads men vi troede at vi VAR FLYTTET men ak, vores indflytningsdato er igen blevet udskudt, nu til d. 30 november - og gæsterne flyver hjem d. 1. december hvor it manden også flyver til Danmark for at deltage i en julefrokost.

Så vores tid bliver super SUPER komprimeret og jeg burde bare så meget være færdig med det her skrammel men jeg kan simpelthen ikke tage mig fucking sammen - hader efterhånden både!!

Ellers intet nyt - vi havde svedig sex den anden dag, it manden smurte hele min krop ind i olie og masseret mig - til sidst nusset han min mås og lod fingerne glide ind og ud mellem ballerne og i missen - OMG jeg er solgt!!! Det var SÅ godt!

Desværre er vi begge super dårlige til at tage initerativ til daglig - mega uheldig sammensætning! Jeg gør det ikke fordi jeg gerne vil føle at min kæreste vil mig, det vil han hvis han tager initerativ til sex, eller sådan tænker jeg - it manden tager ikke særlig tit initerativ (eller hvorn' det nu staves) hvorfor ved jeg ikke men det er bare SÅ dumt af os for vi vil begge gerne ha masser af sex og vi har super sex - vi er bare dumme til at komme igang.

Dét skal der NATURLIGVIS gøres noget ved, jeg kan ikke leve de næste 80 år med ike at få sex nok (vi har stadig sex ca. hver dag men altså...!) så nu vil jeg lige bruge et par dage på at udtænkte et system hvor vi feks. begge to skal tage initerativet på en bestemt dag om ugen, på den måde kan vi oparbejde en lille konkurrence om hvem der er bedst til at finde på fantasiting.......*piiift*

Her er lidt billeder som jeg ikke har kunnet uploade før pga. vores dårlige internet som nu HELDIGVIS er kommet igen




Min elektroniske blomst er gået total i voksemode og har endda fået både pinke, mørkerøde og hvide blomster!

I en genbrugsbutik i Jylland fandt jeg dem her til 2 kroner. Det er håndlavede bordskånere til glas - vi har jo lakeret vores fine bord og vil gerne passe på det, så nu er det slut med køkkenrulle under koppen og glasset, nu har vi bordskånere til glas :)

Jeg har også bestilt et par bøger som er kommet med posten om Jordmoderi eller Midwifery :)

Og min uniform - jeg har med vilje valgt en mørk farve da det nok ikke er det smarteste at komme i hvidt eller lyst tøj på arbejde i et land hvor hygiejnen ikke er i top og vandet ikke altid er rent

Vejret de sidste mange dage - hold nu OP hvor det har regnet!!

Når vi handler ind ser det sådan her ud - en kylling og en pose grillkul på skødet sammen med min taske som også er proppet med madvare, mellem mine ben har jeg tre poser og i baggerummet er der én pose (der er fysisk ikke plads til mere) Jeg sidder normalt på det ene ben når vi køre hjem for at der er mere plads på gulvet :)

Det er hvad vi har fået af regn på 24 timer - vi plejer at bruge vaserne til at have nogle kæmpe bloklys i, er det ikke vildt med så meget regn?

Der er mange svære nye ord jeg skal lære men det er rasende spændene at læse om

SÅ meget rodet lejligheden den dag vi skulle rejse fra DK til ES

Og sammen rodet lejlighed set fra en anden vinkel.....

Rodet køkkenbord med mine køb fra Tantekage OG min morgenmad, en pose M&M's

Og min bedste ven, Katrine! My wonderful hot friend - hun er nu kommet op i lejligheden igen efter en sommer i kælderen :)

Af en af min fars kunder fik jeg denne her gummimåtte som  kan sættes fast på instrumentbrættet og så holde fast på mobiltelefonen - den er nok mest beregnet til at bruges i traktore osv. men jeg syntes den er top cool - It manden syntes den er top grim og jeg må ikke sætte den anden (jeg fik nemlig to) op i hans bil - hvilket er helt fint, jeg sætter den bare op i MIN EGEN (når jeg får en altså)




Her er lidt billeder fra min faldefærdige gård - den dag jeg lånte mors lånebil fordi en eller anden havde smadret bagenden på Mercedesen

I entreen er der på vægen malet dette mønster. Jeg tænker det har taget oceaner af tid at male! Det skal ligne en kant med marmoreringer i og så en board med tapet men i virkeligheden er det HELE malet på i hånden, senere er det så tapeseret over af flere omgange...

Så meget for at sætte nye Danfoss termostater på samtlige radiatore....

En 70'er stikkontakt fyldt med katte og fluelort

Tapetmønster

I min gamle spisestue har vægene engang været azurblå - det må ha set meget meget specielt ud, et helt blåt værelse??

Endnu en 70'er stikkonkakt med gaffatape, et levn fra mine lejere

Mine engang så fine håndlavede dørhåndtag som jeg fik lavede et sted på Lolland, nu er de helt rustet fast og grimme

En gammel porcelæns stikkontakt eller bare kontakt, måske jeg en dag piller dem ned og gemmer....måske

View fra mit gamle soveværelse og ud i haven en oktober dag. Græsset er så højt at det er knækket

Tapetmønster i soveværelset - taget i betragtning at der aldrig rigtig har boet damer derude, hvorfor har man så et gråligt og rosa tapet med små sølvsirklinger?

Min engang så fine og gamle glas lampe i køkkenet

Engang et køkken med liv i - og et af de få rum i huset hvor der altid var varmt. Jeg plejet at sidde i køkkenet på køkkenbordet med fødderne i håndvasken og kikke ud - når jeg sad dér ramte solen mig og altid føltes lidt bedre

Den anden del af køkkenet.....

Badeværelsesdøren

Mit engang så fine gamle oliefyr, trappen til loftet og mit fine terrazzo gulv

Gavlen af huset
Min frugthave (engang)

View fra haven mod stalden - der ER virkelig smukt og skønt derude, men ALDRIG NOGENSINDE EVER om jeg vil bo dér igen alene. ALDRIG!

Min engang så fine flagstang...

Mit gamle bryggers....
Nå, det var det for nu - jeg må hellere blive færdig med info omkring de dumme både - fuck jeg glæder mig til jeg er færdig!!

Har forresten fået en booking mere på lejligheden - ca. 4000 kr ned i mit for! Ohhh yes - det falder tørt, skal jo betale termin i næste måned OG flybilletter til Kenya = udgifterne er ikke blevet mindre men måske en dag ik?


lørdag den 10. november 2012

Tour De Danmark *Pyha!*

SÅ KOM JEG I MÅL!!

Pyha hvor ER det dog hårdt at være i Danmark! Jeg får slet ikke nydt at jeg er hjemme om end det var SÅ GODT for min sjæl at komme hjem og knokle løs, men det er nok netop dér problemstillingen ligger, jeg knokler løs når jeg er hjemme og til daglig i min dagligdag laver jeg minimalt - der kommer mere og mere men stadig langt fra NOK!

Nå men nu vil jeg starte fra starten af og arbejde mig frem til dags dato så hang on - here we GO!

Onsdag d. 24. Oktober fløj vi til Danmark. Vi ankom omkring kl. 23.30 i Københavns lufthavn, blot for at finde ud af at Metroen ikke kørte pga. sporarbejde - og It manden ville naturligvis ikke ha en varm bluse på, så han ankom i polo t-shirt, jeans og sneakers..... ikke at det egentlig havde gjort en forskel hvis han havde villet ha en varm bluse på for manden ejer ikke én eneste langærmet bluse (and I'm not even kidding!)
Så vi fandt et tog der kørte til Hovedbanegården - men som igen pga. sporarbejde holdt stille i mere end en halv time....da vi kom til Hovedbanegården trak jeg stikket og prejet en taxi som jeg selv betalte. Jeg ville bare HJEM!

Da vi ankom havde min søster og hendes kæreste boet i lejligheden ugen før og gjort den super fin ren, så der var ikke én finger at sætte på det, desuden havde hun lagt vores dyner og puder frem fra kælderen - men der var ikke gjort rent på min måde....du ved helt ned på knæ og med fingerne på fodlisterne hele vejen rundt, tørre af bag radiatoren og under sengen osv.

De havde været til Halloween fest og efterlod dette til os.....

Spindelvæv og edderkopper - samt chips og øl :) Kom desværre til at lægge chipsene ind i skabet og da vi kom tilbage havde lejerne spist dem alle :( Øv men helt klart min egen fejl, der står nemlig at de må spise hvad der er i skabene.

Soveværelset

Badeværelset

Da klokken var 01.30 lå vi i sengen og sov - uret ringede næste dag torsdag kl. 06.00 hvor jeg sprang ud af sengen for at få lejligheden gjort klar til at den var udlejet til en dame og hendes datter fra Østrig der skulle på forlænget shopping weekend i København.

It manden skulle til møde med hende fitnessdamen så han røg ud af vagten kl. 09.30 og kl. 11.30 havde jeg afleveret nøglen til damen, slæbt vores kufferter i kælderen og ind i bilen og gjort rent, strøget sengetøj osv.

Jeg var færdig af træthed! Da damen var ude måtte jeg ned på kontoret og tale med min udlejer, måske du kan huske at han ringede og brændte helt af på mig over at jeg lejede ud, hvilket han selv har givet mig lov til - ALT var i orden inden jeg tog til Spanien og *bang* så kan Hr. Senil ikke huske vores aftale mere. Men heldigvis var han faldet til ro og alting var fint og jeg må forsat gerne leje ud, i hvertfald frem til marts så skal vi tale om det igen.

Jeg havde ellers besluttet sammen med it manden at vi ville tilbyde ham 500 kr for at ha bilen i kælderen, hvis han krævede at jeg flyttede den. Vi har nemlig altid brug for en bil når vi er i DK og min koster ikke noget da den er betalt af (og er tusse gammel men fin) Desuden holder min bil på en plads hvor ingen andre biler faktisk kan holde, dels fordi de er større men også fordi den holder op af en væg hvor der er jerntrin der stikker ud af vægen, du ved sådan nogle man kan klatre op af, som er lavet af bøjet jern, hvis man køre mod dem er ens bil ret medtaget men min er så gammel at det (næsten) ikke gør noget og desuden er jeg god til at parkere uden at ramme dem. Der skal også parkeres baglæns for at komme ind - så i bund og grund er er ikke ret mange af de dyre biler tilhørende advokater osv. som kan (eller vil) parkere dér. Men han ville nok bare brokke sig tænker jeg.

Da jeg var færdig med at tale med ejeren af ejendommen og havde ordnet lejligheden gik jeg på Bishop Arms og købte min yndlings burger og en stor sodavand (samlet pris: 135 kr)

Klar parat spis - ser det ikke lækkert ud? Og så er der super hurtigt gratis wifi = Me Gusta!!

Jegh ar lavet en aftale med mig selv om at jeg KUN MÅ SPISE TIL JEG ER MÆT - dvs. til min mave ikke føler sult mere. Jeg var super god til det på pilgrimsvandring men nu er det som om jeg bare æder til tallerknen er tom og det er både usundt og unødvendigt, så jeg spiste kun til jeg var mæt - trues be told, så var jeg faktisk mæt efter en kvart burger men dét var alligevel for fesent syntes jeg så jeg spiste en halv - havde intet fået siden vi forlod Spanien onsdag aften!

Efter at It manden var færdig med sit møde kørte vi til Jylland, hjem til hans forældre. Vi var der kl. 19 og spiste aftensmad og ja så var jeg faktisk pænt mør og røg i seng, hvor vi knaldet og krammede hele natten :)

Næste dag var jeg den heldige ejer af et styks forkølelsessår på læben - har næsten lige haft en kæmpe omgang og så *bang* igen - hvad sker der for det!

Et dumt egeren hjemme i haven hos It mandens forældre. It mandens mor har fået en kasse hvor i der skal ligge nødder som egerne i haven så skal spise.....

Problematikken ligger i at det ene egeren er dement og ikke fatter at den skal fjerne sin FOD/HÅND fra låget og i stedet for at gnave kassen i stykker skal åbne låget og snuppe en nød.....det fatter den simpelthen ikke og det er hyle morsomt at sidde og se på..... måske man skulle ha været der men OMG hvor jeg elsker sådan noget! Hvor tit har du måske set et egeren gnave så savsmuldet flyver??

Så kørte vi til Århus efter frokost og var fremme omkring kl. 15 - jeg skulle være til frisør (Juhuuuuuuuuuuuuu!!!) i Århus kl. 16 - så afsted med mig! It manden sad og hyggede hos min søster i min gl. lejlighed lige om hjørnet fra min frisør og kom op da det blev hans tur til at blive studset. Jeg havde kun råd til at få klippet spidser så det var det jeg fik gjort - helt fantastisk!! Har ikke været ved frisør siden FØR jeg mødte it manden!! Helt vildt!

Selv It manden blev klippet pænt, han sætter ikke så stor pris på at blive klippet fordi han ikke har så meget hår men de sidste par gange har spanioler klippet ham helt af H.T! Så jeg nedlage forbud med at hans smukke rød krøller røg af men NU trængt han helt gevaldigt!

Bagefter kørte vi hjem og fik taskerne smidt ind i hos mine forældre og så var det snart tid til at spise, min søster kom med hendes kæreste, som hedder det samme som It manden hvilket gjorde at de livligt diskuteret hvem der skulle hedde hvad for at undgå forvirringer!

Og det var en RIGTIG hyggelig aften! Virkelig! Min mor havde lavet det store danske bord med sild, laks, rejer, hjemmelavet leverpostej og friskbagt rugbrød (skal SÅ MEGET ha lært at lave leverpostej og rugbrød!!!) Der var også hjemmelavet tærte og roastbeaf og en masse forskellige specialøl, vin og snaps - Far, min søsters kæreste og It manden blev pænt vissen!! Stakkels min søsters kæreste der skulle op næste dag til sin fars 60 års fødselsdag - han skulle op og være klar kl. 08.30 - min far og it manden stod først op kl. 11 og da var de endda stadig smadret!

Jeg stod op kl. 7 og kørte i firmaet og gjorde rent og bagefter hjem og i bad og så ind og mødes med Anabell på cafe kl. 14 - jeg var der naturligvis i god tid og var lige ved at tro at hun havde brændt mig af for klokken var 15.30 var hun stadig ikke kommet og det var hende selv der havde valgt tid og sted - men til sidst kom hun - hun havde glemt at hun skulle lukke butikken alene men hun kunne godt ha ringet eller skrevet syntes jeg....

Men så hyggede vi også indtil kl. 17 hvor jeg skulle mødes med It manden ved Bilka, så vi kunne få handlet ind til lejligheden - jeg kommer jo ikke tilbage før til marts så der skulle købes max ind af rengøringsmidler og wcpapir (thank GOD at jeg kan trække det fra for OMG det er dyrt!) Bagefter kørte vi hjem og hyggede i far og mors stue - de var ikke hjemme men på besøg hos Mors kusine. Det var bare SÅ SKØNT at sidde ned og lave ingenting - det sjove er at sådan er mit liv altid....

Fyldt med kontraster - enten er der intet at lave eller også så vælter opgaverne ind over mig i så store mængder at jeg virkelig skal koncentrere mig om at nå det hele og ikke glemme noget!

Næste dag var jeg igen oppe kl. kvalm og pakke vores tasker for at gøre klar til at vi skulle køre ned til It mandens forældre hvor jeg skulle lave grangurilande med It mandens mor som skal hænge langs mit gelænder på terrassen i min skønne lejlighed (som stadig er den lækreste lejlighed jeg har set og oplevet i hele mit liv og jeg har trods alt set mange!)

Næste dag, mandag kørte It manden til København for at arbejde, men jeg skulle være i Århus kl. 9 for at blive høste - min mis var bare SÅ nasty og langhåret!! Yiiiiiiiiiikkkkkk!  Så da klokken var  06.10 kørte vi mod Vejle (så kan du selv regne ud hvornår vi var oppe....) og det lykkes mig at banke på hos min søster kl. 08.36 (ifølge aftale) og guess what - jeg tog hende på sengen!! Men afsted kom vi og OMG hvor var det skønt at blive høstet!!!

Denne gang blev jeg høstet hos Visage i Århus, HOLD NU OP HVOR VAR DET LÆKKERT!!! Ikke beskidte lagner og lange negle. Min mis blev ikke kaldt "bimse" og min hud røg ikke af - det var duftende, ren og lækkert og personalet var bare søde og ja der var RENT RENT RENT og så kostede det endda mindre end hos den anden høster som har hævet prisen igen igen mens jeg var væk!

Det var helt fantastisk - eneste minus var at jeg om onsdagen skulle pille min NuvaRing ud og jeg kom først tilbage til København Onsdag - total bommer timing og så havde jeg lige det her skønne forkølelsessår oven i....

Bagefter har jeg fundet ud af at det er muligt at købe sådan en dåse med høst-honning til miveren hos diverse tyrker butikker - desværre ved jeg ikke hvor men jeg skal nok holde øje med det!! Det er nøjagtig det samme som brugs i butikkerne - og så koster de efter sigende 20 kr! Dét er dæleme billig tissekonehøstning!!
Da jeg var færdig med at blive høstet gik min søster og jeg på cafe for at spise brunch. Den første cafe vi kom ind på gave mig total deja'vu for det var dér jeg var med Norman december dag for mange mange år siden, tror det var i december 2005 og jeg har nok aldrig været der siden. Men buffeten var dårlig eller så i hvertfald ikke lækker ud så vi gik et andet sted hen.

Efter et par timers hygge hvor jeg godt kunne mærke at der var noget mellem min søster og jeg som jeg endnu ikke har kunnet definere lånte jeg hendes bil og kørte op til min revisor i Fårup nord for Randers - og hvilket nedtur! Jeg er så forgældet at jeg nærmest tudet da jeg gik derfra og da jeg kom ud i bilen græd jeg for alvor og skrev en sms til It manden hvor i der stod: "Har lige været ved revisoren, din kæreste er et rigtig dårligt parti" hvortil han promte svarede "Så er det godt jeg ikke har taget dig for pengene skyld" - er han ikke sød? Jeg mener hvor mange mænd gider ha en kæreste der ikke bidrager med anden end gæld til deres fælles fremtid??

Så længe jeg har gården så kommer jeg ikke til at være gældfri - med mindre jeg vinder en million eller nok nærmere tre og det sker lige så sikkert som jeg bliver 20 år igen i morgen! Og dét skal It manden være villig til at leve med resten af sine dage - ja jeg kommer til at tjene penge igen og jeg skal nok også en dag komme til at bidrage mere end jeg gør nu til vores fælles liv men det vil altid være ham som er størst rent indkomstmæssigt og jeg vil altid være hende der har en gård der som min. kræver 50.000 kr pr. år for at holde sig oprejst og der er NUL indtægter på den eller det er der, for fra januar skulle gården gerne løbe rundt med det jeg får i forpagtningsindtæger problematikken er bare at jeg ikke tjener nok selv til at få det til at løbe rundt i dagligdagen og så "låner" jeg lidt på kontoen til gården og ja så kommer problematikken i slutningen af året når der ikke er penge til sidste termin som feks. er tilfældet nu.

Med mindre at jeg får min lejlighed lejet ud til 10.000 kr for 2 uger .... uhhhhhh! I hope I hope I hope! Det er gennem det firma jeg altid bruger men fordi jeg har linket min facebook med siden kan jeg se at han er venner med aktionæren hernede i Spanien så jeg tænker det er okay at lade ham få min lejlighed henover julen og nytår uden at få den smadret af en mega fest. Hvis jeg får dét, så er terminen i hus.....ohhhh!!

What a joy! Ham der vil leje bor til daglig i London og har et rengøringsfirma, og så lyder han helt normalt :)

Hmmm men altså hvor kom jeg fra? Efter en tur ved revisor kom Mor og hentede mig i Århus og sammen kørte vi hjem - i mors nye lånebil.........!!

Her køre mor

Og her køre jeg!


En eller anden er kommet til at bakke ind i mors Mercedes oppe ved Rema1000 - hele bageenden er smadret og for at det ikke skal være løgn så er personen bakket skråt ind i bilen så både bagsmækken OG siden er mast ind. Det var ret kraftigt for far kunne end ikke åbne baggagerummet på bilen så mast var den - og så fik mor en Fiat 500 (total min drømme bil efter en Ny Vw Golf) at køre i.....ikke dårligt hva! Wroom wrooom....

Hvad lavede jeg mandag aften? Hmm jeg mindes jeg gik i seng kl. 19-20 stykker og sov til klokken 7 næste dag hvor jeg var oppe og ordne papir og ting jeg skulle ha styr på inden jeg kl. 11 kørte ud til min Gudfar for at spise kylling, kartofler og brun sovs - og vaske vinduer og stryge skjorter, håndklæder, viskestykker og lommetørklæder....
Bagefter kørte jeg ud til Far og Mors byggegrunde og tog en masse billeder til sitet og så hjem og hmmm ja hvad lavede jeg så? Slappede jeg måske af? Jeg kan ikke huske det præcist, men bla. var Mor og jeg ude at gå en tur, super hyggeligt og hvor ER DET BARE HYGGELIGT at mor og jeg hygger os så meget som vi gør når vi er sammen - det er jo helt vildt så meget mit liv har ændret sig!!

Jeg kørte forresten i en genbrugsbutik på vej hjem fra min Gudfar, vi mangler både en meljævner/ryster og en fjerkræsssaks i Spanien, men jeg fandt kun en fjerkræssaks til 2 kr som jeg så fandt ud af var skæv bagefter så den smed jeg ud. Meljævneren købte jeg i Bilka til 19.95 kr. Men jeg fandt også en anden ting i genbrugsbutikken :)

Et par helt fine og næsten nye SkoFuss gummistøvler til 10 kr! Jeg ved ikke lige hvem der skal bruge dem men de var så billige og fine at jeg bare måtte købe dem, måske min lille lækkermus af en nevø kan bruge dem til sommer/foråret?

Lækkermåsen i Østrig ser sådan her ud..... med spagettie på kinden og sin Jomfru Maria medaljon om halsen (sidstnævnte er faster ikke så pjattet med) men skjorten og spagettien og det røde garn......OMG I'm in love!! Er han ikke nuser? Der findes jo helt ærligt ikke lækre børn! Jeg ved godt at alle mennesker siger at deres øgle unger der de lækkreste men come oooon dét er de jo ikke! Just face it - nogle af os er bound to get ugly kids!! Bare ikke min familie! :)
Tirsdag aften havde min mor og lillesøster besluttet sig for at holde Juleaften for mig inden vi tager afsted til Afrika, det var helt spontant så It manden var desværre ikke med da han var i København men det var så hyggeligt og jeg fik to bøger om Kenya og en gave som jeg ikke må åbne før vi er i Afrika og det er jul - for den er til os begge to! Spændene!

Bla. fik vi ænder....

Og hyggen var i top med sterinlys på gæstebadeværelset

Et lækkert bord

MUMS!!!!
Næste dag var jeg oppe kl. 05.30 fordi jeg skulle være i Kolding til møde kl. 9 hos et firma der er blevet skabt på baggrund af min sag omkring gården - jeg håber vi kan indgå et samarbejde på sigt. Det var et godt møde så det kan være det kan lade sig gøre!

Bagefter besøgte jeg Anika og som altid var hendes mand hjemme og sad og lyttede med i sofaen ved siden af!!! Hvad sker der for det? Er det normal opførelse når man har fået en kæreste?

I'm like SKRID! Jeg er her for at besøge min veninde ikke for at besøge dig! Du er tilfældigvis hendes valg i mand og jeg acceptere dig men jeg gider ikke snakke med dig og jeg gider ikke sidde og fortælle om mit liv mens du lytter med - ikke at det er hemmeligt eller super spændene men Anika er MIN veninde, det er du ikke.....behøves det siges klarere??

iiiihhhh altså hvor er det irriterende!

Bagefter kørte jeg tilbage til Århus, hentede mine tasker og blev af Mor kørt til bussen hvor jeg tog Rute 888 til København - total hyggelig tur og Mor betalte endda for billetten :)

Bussen køre fra Rutebilsstatione i Århus og ned til færgen - er du egentlig klar over hvor mange ÅR siden det er jeg har været på en færge?? Jeg kan end ikke huske hvornår!

Færgerne er blevet "en tand" opgraderet siden jeg sidst sejlet med en! De ligner jo fly inden i!

På vej ud af Århus havn......bye bye smilets by!
På dette tidspunkt savnede jeg faktisk It manden en hel del og vi smset meget mens jeg sejlede og kørte i bussen - jeg havde SÅ travlt med at komme ud af bussen da jeg var i Valby at jeg strøg lige ud og forbi ham - jeg tænkte kun på én ting da jeg småløb ud af bussen: Find dine tasker og find it manden...... og så overså jeg ham!! Arghhh mega bommer men SÅ dejligt at se ham igen!

Klokken var mere end 21 før vi var hjemme - tog bussen kl. 16.50 og var først i København 19.50 og så hjem igennem Københavns maridsagtige vejarbejde - men ved du hvad - it manden havde købt sushi til mig!!

Så vi sad i sofaen og hyggede og spiste sushi mens vi så en film og snakkede om alt muligt - århhhh..... det eneste der var galt var at jeg var så ufattelig træt og vi skulle tidligt op næste dag! It manden skulle på arbejde og jeg skulle i krig med terrassen.

Først skulle jeg ha fjernet alle blomsterne og puttet jorden i to store sække som jeg har sat i et hjørne af terassen så det kan bruges næste år (man er vel lidt økonomisk anlagt) og så skulle jeg ha vasket alle altankassern og sat hynder, parasol, stole og gril i kælderen og gravet mine kunstige julelys frem fra kælderen (som naturligvis stod nederst....arghhh hvor et bøvl!) og ved du egentlig hvor tungt det er at slæbe så mange blomster med lidt jord på dem alle i skraldespanden for slet ikke at tale om hvor tunget det er at svinge sådan en sæk op over kanten på en stor skraldecontainer uden at få snask på sit tøj?? HÅRDT!

Nå men jeg fik ordnet det hele og oven i fik jeg også vasket fliserne på terrassen. Der er nemlig blevet skiftet tagrender på bygningen i forbindelse med at de går i krig med at sætte nyt tag på og alt det tagrende snask der lå i tagrenderne har de latterlige håndværkere bare smidt på mine fliser som så var dækket af slam og snask...... sådan kan jeg jo ikke leje ud men NU er det fint igen!

Det eneste jeg frygter er at de næste år skal ha stillads op omkring ydersiden af ejendommen sådan at jeg mister solen og lysten til at sidde på terrassen  hele sommeren og dermed mister evnen til at leje ud.....Hmmm men den tid den sorg

Her er den 15 meter lange gran gurilante som It mandens mor og jeg har lavet sammen - er den ikke fin????

Jord über alles! Men det var hyggeligt og ikke spor koldt

Det skal rode før det bliver godt! (tror jeg nok!)

Stillads på indersiden af ejendommen

Der kommer nye vinduer i og alting bliver malet i en meget lys grå - det bliver godt når det er færdigt!
Til sidst fik jeg viklet alle lysene omkring granet som jeg har sat fast med strips - der var lidt besvær med at få lortet til at sidde fast og tænde men det lykkes efter at jeg fik brækket ét ben af min timer som åbenbart havde 3 ben (altså tre stik) i stedet for to - men min far sagde at jeg sagtens kunne brække én af uden at der skete noget ved det så frem med en knivtang og *haps* så blev der lys! :)

Det tog hele dagen at få ordnet terrassen og jeg blev faktisk først færdig fredag. Men om aftnen var vi, altså it manden og jeg til fitness hos fitnessdamen - det var rigtig godt, elsker den form for træning. Sikke en skam at det ikke findes hernede.


Hos min egen læge fik jeg et fint Dalmatiner plaster på - jeg var faktisk øm i skulderen tre dage efter

Hos Danske Lægers Vaccinations Center i København blev jeg også stukket en gang og It manden hele 4 gange men jeg var slet ikke øm - så jeg kan kun sige at jeg helt klart kan anbefale at blive vaccineret af folk som ikke laver andet hele dagen lange, så ved de hvordan de skal stikke uden at man får ømme punkter og føler at armen falder af!

Fredag var jeg først til læge hos min egen læge og blive vaccineret for Leverbetændelse B, Stivkrampe, Tyfus som jeg godt nok fik i tabletform. Bagefter kørte It manden og jeg ud og hentede mine kageting hos Tantekage - jeg har faktisk taget et billede af tingene men ak nu kan jeg ikke finde dem - eller det kan jeg godt, kameraet ligger hjemme og jeg er på kontoret for vi har intet net derhjemme....

Nå men jeg købte noget GumPaste faktisk var det Satin Gum Paste, jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke helt ved hvad det skal bruges til men jeg TROR det er til at lave figure af og jeg har jo en drøm om at sætte mig ned en dag og fråse med det og bare lege uden at skulle bruge det til noget sådan at jeg kan få øvelse i at arbejde med fondant og gumpaste.



Jeg købte også en måtte til at rulle fondand henover som kan lave stjerner og så en kantklipper eller øhhh sådan en som man laver fine kanter med - jeg har haft det hele med i kufferten herned sammen med 1 kg fondant jeg havde i skabet derhjemme! Uhhh hvor jeg glæder mig til jeg skal bruge det men frygter at der kommer til at gå mere end et halvt år før det sker da vi snart skal flytte og pakke og rejse til Afrika hvor jeg nok ikke lige ser mig selv lave kager!

Bagefter kørte vi rundt til to forskellige B&O butikker som sælger gamle eller bare brugte B&O produkter. I sommer kom it manden jo "til" at købe to mega store højtalere far B&O i Odense, det var dem han gerne ville ha haft da han var ung men ikke havde råd til. Vi fik dem begge til 4000 kr hvilket vi senere har fundet ud af var et total røverkøb. Nå men it manden vil gerne have radioen som passer til højtalerne og den ledte vi efter og fandt begge steder med stor prisforskel. Men vi købte den ikke da vi skal ha samlet et flyttelæs til foråret og kørt herned, så der er -i min verden, ingen grund til at købe noget nu som du også kan få til foråret. Så er det bedre at pengene trækker renter på kontoen indtil da.

Bagefter skulle vi hjem og op og vaccineres igen - denne gang hos Danske Lægers Vaccinationscenter ved Hovedbanegården, Anytime til jeg vælge en læge der ikke laver andet end at stikke hele dagen end en praktiserende læge! It manden skulle have 4 stik - jeg skulle kun ha ét for Gul Feber, men det gjorde overhoved ikke ondt, som i virkelig slet IKKE ondt og det kommer fra Frk. Minimikropivskid.

Kl. 16.00 havde jeg booket en tid hos en massør til It manden som har fået et mega hold i lænden som efterhånden i skrivende stund har bredt sig til hælen og hele ryggen. Men da han gik derfra sendte han mig en sms om at han havde det mega godt og ikke humpede overhoved, men så kørte han ud i Silvan for at købe noget til min terrasse og da han sad i bilen brugte han åbenbart nogle muskler som gjorde at det hele var lige så slemt da jeg kom hjem igen....

Imens alt det skete var jeg på cafe med Maiken - og OMG hvor var det skønt!! Vi sad på vores stamcafe lige ved pejsen og hyggede os - vi fik en salat hver, normalt er jeg ikke en salatæder da jeg ligesom gerne vil være mæt men dette her var en nudelsalat med nødder, chili og oksekød, det var super! Den smagte helt vildt godt uhmmmmm!

Jeg kan ikke rigtig forklare hvad det er, men når Maiken og jeg er sammen, selv om der feks. som nu er gået hele 4 måneder siden vi såes sidst (næsten) så er det alligevel som mødtes vi i sidste uge - alt er som det plejer og vi råhygger os virkelig. Jeg elsker det. Intet mindre.

Vi fik nogle store øl og jeg blev pænt vissen, ikke piv stiv men beruset - og da jeg kom hjem sad min dejlige kæreste i min elskede røde sofa og var ved at drikke sig stiv i - hold fast - PORTVIN!! Hvad sker der lige for det? Han havde været i Magasin for at købe en god vin til sig selv men var på vej ud faldet over en sjælden portvin som var til halv pris og så havde han købt den i stedet for - lad os bare sige at min kæreste var riiiimelig vissen næste dag og kunne nærmest intet!! Han lå i sengen til klokken var næsten 12!

Jeg derimod var oppe kl. 8 og igang med terrassen og så måtte jeg videre ud og i Bilka i Fields men da it manden skulle bruge bilen fordi han skulle op og se fitnessdamens nye fitnesscenter udenfor København tog jeg metroen. Det var faktisk rigtig dejligt at føle sig som en rigtig København er der tager metro..... :)

Jeg skulle også købe en gave til it mandens niece som har fødselsdag på lørdag, desværre nåede jeg ikke tilbage i tide til at få den sendt så jeg gav min nabo 200 kr og bad hende sende den med forsikring og beholde resten af pengene - gaven er allerede nået frem :)

Det som nemlig skete da jeg gik i krig med at sætte lysene op, var at jeg pludselig stod med to sæt lys som begge havde et hun stik, altså en fisse - det jeg manglede var et han stik, en pik. Forstår du? Når to stik skal sættes sammen så skal den ene jo ha hullerne (hun stikket eller fissen) og den anden halvdel skal have et spyd eller en pind (han stikket eller pikken) men begge mine stik var bare med huller i og jeg havde intet at sætte ind i dem, ergo kunne jeg ikke tænde mine lyskæder som ét kæde men kun som to, hvilket jo alt andet lige giver lidt problemer når der kun er én stikkontakt på terrassen!

Ergo, afsted til Bilka og hvad ser jeg? At der ved siden af alle de elektriske lys ligger en lille bitte kasse med små sammenkoblingsdimser til 30 kr - ikke noget med at skrive på skiltene at "Hey HUSK at købe den sammenkoblingsdims" nej nej...... gad vide hvor mange sure kunder der er kommet hjem uden??

Nå men nu er det købt og sat op, det fungere godt. Jeg har sat timeren til at lysene tænder kl. 16.00 og slukker sig selv igen kl. 08.00. Sådan må de sidde til jeg kommer hjem fra Afrika igen i marts 2013. Basta.

Jeg fik også skrubbet mig havebord på terrassen rigtig godt af, det bliver virkelig beskidt når det står udenfor i alt slags vejr plus at der helt sikkert også kommer smog og snavs fra gaden, så det kan ikke blive helt hvidt igen og der er - som du kan se - to huller i malingen på bordet som til foråret skal slibes ned og males ellers ender jeg med at få råd og fugt under malingen og så ryger mit super billige bord til 400 kr sig en tur

Lørdag eftermiddag eller nærmere aften, altså kl. 18 skulle vi være ude hos It mandens gode ven og hans kone, dem med øgle tvillingerne som var på besøg her i sommer i 19 dage.

Jeg havde på forhånd ikke lyst, ikke så meget pga. at jeg syntes konen er uholdbar, men mere fordi jeg var SÅ presset med hele lejligheden! Jeg var knap færdig på terrassen og jeg havde mere en 7 sengesæt jeg skulle stryge, gøre en hel lejlighed ren og bære i kælderen, fylde bilen, pakke kufferter osv. og alt sammen inden næste dag, altså søndag kl. 14!!!

 Så jeg var total i tidsmangel og det sidste jeg havde brug for var en fødselsdagsfest i Albertslund hos nogle mennesker jeg ikke gider - don't get me wrong, jeg kan virkelig godt lide manden, altså it mandens ven men hans kone.... OMG!

Og så kan jeg ikke ha at de dyrker sygdom og medicin så meget! Jeg lavede den fatale brøler at sige at drengens hud så rigtig fin ud, altså at han ikke havde så meget eksem i hoved (simpelthen fordi jeg ikke anede hvad jeg ellers skulle tale med damen om!) og SÅ kom snakken ellers igang omkring sygehuse, Rigshospitalet vs. et hospital i Rusland (hvor russer hospitalet vand....!) og bla bla bla - nogle af deres taber naboer var der også. Den ene dame var 38 år, havde Playmobil rød (farvet) hår, rottehaler (!) og var iført noget der lignede nattøj - jeg selv var i en sort kjole med en knude ved hoften fra Saint Tropetz, sorte lakstilletter med en sløjfe på hælen og min sorte laktaske med en sløjfe foran, opsat hår og lange ørenring. It manden var naturligvis i nystrøget skjorte, fine bukser, fine sko og duftede som en total dirty fuckable kæreste!!
Og så kommer vi ud og sidder sammen med folk der sviner den danske regering, der er iført nattøj og har rottehaler og som popper piller på børn for et godt ord! Pigen fik noget i øjet så det hævet, i stedet for at trøste hende og give hende feks. en kold klud så fik hun en omgang Antihestamin (aner ikke om det staves sådan men det er sådan de udtaler det) Jeg er måløs, vi havde end ikke været der i en halv time så fik ungerne medicin......

 Jeg fik altså aldrig medicin da jeg var barn og jeg fejler ikke noget i dag! Da vi kom var stegen end ikke sat i ovnen (!) og da klokken var 10 ja eller måske endda før var jeg klar til at tage hjem - men jeg ventede til kl. 12 så spurgte jeg it manden om han ville med hjem - jeg kunne af gode grunde ikke drikke mig lam og i hegnet og glemme hvor jeg var, for jeg havde en hel lejlighed der skulle være klar næste dag kl. 14!!!!!!!!!

Og derfor var jeg kørt i bilen. Da klokken var midtnat og jeg spurte min piv visne kæreste om han ville med hjem sagde han nej kl. 01.00......okayyyy jeg ventede og tænkte at én time mere kunne jeg godt klare og jeg mener - jeg havde seriøst INTET at tale med dem om. Intet! Jeg gad godt sidde og lytte til It manden og hans ven snakke men de tre ander, OMG hvor en flok tabere at høre på, hvad sker der for at de kun kan tale om den lorte regering vi har - hvis den og vores land virkelig er SÅ elendig hvorfor flytter de så ikke?? Eller gør noget for at forbedre deres egne levevilkår? De talte i et væk om hvem der fik hvilken slags støtte af naboerne og hvor meget hun (moderen) fik fordi ungerne var øgleunger - I'm like: Could I care less?

Da klokken blev 01.00 var min kæreste bare langt fra klar til at komme med hjem, så jeg lavede kort proces, sagde tak for i aften, kyssede kæresten farvel og kørte hjem i øs regnvejr. Jeg var så træt at jeg måtte køre med vinduet åben for ikke at falde i søvn - havde været tidligt oppe i flere dage og knokle kunne godt mærkes på min krop. Da jeg kom hjem, gjorde jeg nøjagtig følgende ting: Tissede af, vaskede hænder, tråde ud af tøjet på ét sted og gik direkte i seng. Godnat!!

Da jeg stod op kl. 07.15 næste dag kom min - nu endnu mere piv vissen kæreste ind af døren, han stank SÅ MEGET af sprut men havde haft en helt fantastisk aften med sin ven og dét glæder mit hjerte mere end noget andet! Jeg gik straks i krig, bar i kælderen, tømte terrassen, strøg, vaskede op, gjorde badeværelse rent, pakkede kufferter og til sidst da min piv bagstive kæreste vågnede støvsugede jeg hele lejligheden og fik skiftet sengetøj og båret det i af vores eget i kælderen.

På dette tidspunkt var jeg SÅ træt at jeg kunne stå op og sove - jeg havde intet fået at spise og vi skulle snart med toget til Sverige hvorfra vi fløj. Og inden da skulle vi på hospitalet og hente Tyfus piller til mig og nogle piller mod skedesvamp - yum yum - ikke at jeg har det men hvad nu hvis jeg får det mens jeg er i Afrika, så vil jeg altså ha så jeg kan kurere mig selv!

Jeg nåede lige præcis over på hovedbanegården kl. 14.29 hvor toget gik kl. 14.32...... vi fik først noget at spise kl. 16.30 da vi var i Malmø Lufthavn - OMG hvor var jeg sulten der! Turen til Malaga var bare mega mega lang i et lorte varmt RyanAir fly - jeg hader af hele mit hjerte at flyve med dem men de har bare oftere billigere afgange end alle de andre - min favorit er helt klart Norwegian!

Nå men da vi ankom til Malaga, fik vi fat i vores kuffert, og fik ringet efter en shuttelbus som skulle køre os ud til vores bil der holdt i en garage. Egentlig ville vi ha taget toget fra Fuengirola til Lufthavnen for at spare penge, men da så de begyndte at dække af i kælderen som om de skulle til at male, så turde it manden ikke lade bilen stå mens vi var væk i halv anden uge i tilfælde af at de ville male mens hans bil stod i garagen. Så afsted ud til bilen - vi landet forresten også mere end 20 min. forsent, Flot!

Nå men ud til bilen, betale, og ind med kufferterne hvorefter it manden siger: Hvor er bilnøglerne? Øhhhh.......??? Det viser sig at han har smækket bilnøglerne nede i baggagerummet..... og ikke nok med det, jeg må aldrig bære hans pas og husnøgler fordi han er bange for at jeg mister dem - men guess what, det var hans kuffert der lå i baggagerummet (jeg sad med min mellem benene og den store kuffert på skødet) og i kufferten lå nøglerne til huset.....

Så vi måtte leje en Micra midt om natten, køre skrupsulten hjem i øs pøs regnvejr, for vi havde nu ikke tid til at stoppe og spise på McDonalds da vi skulle nå at fange vores underbo - som naturligvis allerede sov fordi vi først kom kl. 01.30!

Men ind kom vi da - og den seneste uge er så gået med vandskader i lejligheden pga. sindssygt meget regn her i Spanien, forsøg på at udleje vores nuværende lejlighed, skænderier med Telefonica (spansk tele og internet selskab) som har slukket for vores internet pga. en udestående regning som så i virkelighed er en regning fra kontoret til det firma hvor jeg var ansat før. Det var bare oprettet i it mandens navn og ja, nogen har ikke afmeldt det og andre har ikke betalt og så hænger vi på lorten og *bang* så er vores net lukket fordi vi ikke har betalt for noget vi ikke har brugt - Lorte Land!

Nå men nu har vi betalt og købt et mobilt internet til weekenden, og så hepper vi på at de har åbnet for vores net igen på mandag eller tirsdag! Mandag skal vi mødes med vores nye udlejer i det som snart bliver VORES LEJLIGHED - OMG jeg glæder mig til at vise den frem!

Den er så fin og så flot - vi har fået tilbudet om at købe den men lige nu er vi ikke interesseret. Hvem ved hvor vi er om 2 år? Måske det er det fedeste sted ever og så bliver vi her og måske køber vi den, men måske det er en lorte lejlighed og måske vi ikke gider Spanien om to år og så er vi i et andet land - sikkert Danmark da jeg jo er total Dansker Fan :)

Men som jeg sagde til it manden i går så kan London også gå an, hvis bare vi er to. Da jeg boede der var jeg så ensom og jeg kunne ikke finde noget sted at bo, alt i alt ikke et par sjove år med undtagelse af min uddannelse som ofte var den ENESTE grund til at jeg stod op om morgen og forsatte. It manden kan ikke så godt lide Århus, hvor jeg jo nok mest ser mig selv bo selv om København også by far er et fedt sted og måske endda federe end Århus men så er jeg bare langt væk fra familien - det er egentlig heller ikke et problem med undtagelse af når vi får børn - jeg vil gerne at mine børn kan komme ofte hos deres bedsteforældre, det betød meget for mig da jeg var barn og den gave vil jeg gerne give videre til mine egne børn for lige pludselig en dag så er bedsteforældrene her ikke mere og hvad så?

Men altså, den tid den sorg - lige nu vil jeg bare gerne flytte og så til Afrika. Vores deadline for at flytte ind i den nye lejlighed er den 20 november, men på mandag ved vi mere med sikkerhed, der skulle vi også gerne få kontrakten.

Lige nu drikker it manden rødvin, jeg drikker hvedeøl og i ovnen er der en hel kylling mens risene simre. Min dejlige kærestes far er dyrelæge og han siger at fjerkræ i udlandet langt oftere end i DK har salmonella så jeg har langtidsstegt kyllingen, den har snart været inde i to timer og så er de salmonelladimser døde.

Vi har også trampet på en af it mandens træstole, som vi nu er i fuld gang med at fyre op med i pejsen, total hygge :) Vi skal alligevel ikke ha stolen eller liggestolen som det faktisk er, med ind i den nye lejlighed, så den må hellere dø nu hvor vi kan få gavn af den = varmen.


Og dét var det for nu - jeg orker simpelthen IKKE at skrive mere!!!!! Nu vil jeg nyde min nyhøstet mis, min dejlige kæreste, min øl og min kylling i ovnen - fik jeg forresten sagt at vi knaldet på spisebordet i går aftes? Det var mega frækt og OMG hvor var hans pik stor da jeg kom til at ligge helt fladt, den nærmest prikkede mig i navlen!!!

Mums hvor har jeg egentlig et godt liv lige nu! Håber det vare ved resten af mine dage!