tirsdag den 4. juni 2013

Kemi Eksamen...

Sidder i vores anden lejlighed i den gamle bydel af Marbella, her i Spanien hvor vi bor - jeg læser til eksamen eller ja det gør jeg jo ikke liiiiige nu men det burde jeg gøre!!

Pointen eller sagen er blot den at jeg har 1000 undskyldninger for ikke at gøre det, den største er nok at jeg ikke gider. Jeg syntes det er SÅ SYGT tørt og det er rimelig svært at motivere sig selv når man i teorien ikke bryder sig om det man skal prøve at motivere sig selv til!!!

Tænk på noget du hader eller bare noget du egentlig ikke gider og prøv så at motivere dig selv til at bruge 3 dage i hug på at gøre KUN DET du egentlig ikke gider......jævnført kedeligt!!!

Det er som om jeg er inde i en rigtig dårlig stime lige nu, jeg syntes jeg er mega travlt, med at holde vores egen lejlighed ren, vaske tøj for to, stryge for to - gøre vores udlejnings lejlighed klar til udlejning (hvilket trækker ud) altså både udlejningen og klargøringen samtidig med at jeg skal prøve at se ud som om jeg arbejder for det der firma som jeg har fået arbejde for - men jeg ved ikke hvad det er han forventer af mig, hvad det er han vil ha jeg skal lave og fordi jeg ikke ved det så får jeg ikke lavet noget.

Oven i det vil han gerne at jeg kommer ind på kontoret og sidder, hvilket jeg gerne vil men kontoret er i Malaga mere end 53 km herfra så jeg er afhængig af at It manden køre mig og henter mig igen selv om jeg kan tage toget lidt af vejen hjem.

Jeg læser også til kemi, forsøger at få solgt min gård hvilket går hårdt ud over min mave som har været dårlig non stop siden engang i april. Jeg prøver også at tjene penge og at få alt muligt til at gå op men det virker bare ikke syntes jeg.

Så lige nu er Kemi bare en af de ting der skal overståes og jeg er i toerien ligeglad med hvordan det kommer til at gå, bare Kemi går væk!!!

Grunden til at jeg sidder i denne her lejlighed er følgende

Vejen hvor vi bor på, set fra vores lejlighed.....lækkert med lidt opgravning efter byggelarmen - hvad mon det næste bliver?

For enden af vores vej ligger Middelhavet men lige pt. tror jeg ikke det gør den store forskel, alt ligner byggeri!!
Jeg flyver til Danmark i morgen onsdag og skal til eksamen i Odense kl. 08.15 torsdag morgen. OMG jeg håber jeg trækker et af de spørgsmål jeg er stærk i........!!!!!

Må læse videre...