torsdag den 30. april 2015

Trist? Sjovt?

Lige nu sidder jeg (igen) i min udlejningslejlighed - jeg ventede på håndværkerne som skulle komme kl. 08.00 men de kom først kl. 08.15 - da klokken var 09.30 skulle de til "kaffepause" og kom først tilbage kl. 10.14.....

Det må være mega hårdt at være håndværkere!!

Resultatet er at nu er vægen ved faldstammen på badeværelset delvist rykket ned, rockwoolen er taget ud og det samme er isoleringen, nu er de ved at tjekke hvor langt ind fugten er kommet og hvornår de så kan sætte ny rockwool ind, gips op, spartel mv.

Anyway, så ringer lejeren i en af mine forældres lejlighed, eller hun ringer ikke hun skriver og siger at toilettet ikke rigtig virker, der er en "prop" i toilettet hvilket der har været før og det skal selvfølgelig fikses en gang for alle og specielt da i morgen er 1. Maj OG Store Bededag, så alt er lukket og man kan jo ikke gå en weekend i møde med et defekt toilet.

Så jeg har ringet til den stakkels mand fra firmaet som står bag byggeriet her - han er mega presset uden at jeg ringer, trust me on that!

Men udover at han er presse, så flippede jeg også HELT VILDT MEGET UD på ham for ca. 2 uger siden, som I mega meget! Lad os bare sige det på den måde, han trådte ind i lejligheden lige som jeg var midt i et mega skænderi - ang. lejligheden - med min Mor som min ene lillebror valgte at blande sig i og ind træder denne her mand som faktisk er direkte skyldig i at jeg endnu efter 2 måneders ejerskab ikke har kunnet taget min lejlighed i brug......

Tændstik til løst krudt!

*BANG*

Han endte med at bakke ud af lejligheden mens han undskyldte helt vildt - jeg både råbte og skreg af ham og selvfølgelig begynder jeg at græde når jeg bliver vred, så han fik HELE turen!

Det er ikke sådan at han har rubbet sig gevaldigt siden da, for status er jo at endnu en måned er gået og jeg kan stadig ikke flytte ind, men altså i dag kom han så sammen med håndværkerne her i lejligheden for at lave mit badeværelse og da jeg åbnede døren for dem, stod han helt over ved den anden væg i gangen, i stedet for foran min dør..... hihi

Han tog også skoene af med det samme uden at jeg skulle bede ham om det og han turde slet ikke kikke mig i øjenen - jeg har på en måde helt ondt af ham, for han skal naturligvis ikke være bange for mig - dét er jo lidt trist at nogen er bange for mig, for jeg er jo god som dagen er lang men det er også lidt sjovt faktisk.

Hvorfor?

Fordi da der var overtagelses gennemgang af lejlighederne, så var ham her med - også dengang hvor der var problemer med mit gulv og han var mega mega MEGA arrogant omkring at mit gulv INTET fejlede (det endte jo med at blive rykket op og udskiftet) og da det her med badeværelset og vandskaden skete var han også bare smart overfor mig - jeg går ud fra at vi er ca. jævnalderne men jeg ser jo fra naturens side ikke særlig gammel ud og samtidig er jeg pige, ret lav, blond - you get the picture.

Så foran mig står denne her håndværker som jo ikke kender min baggrund og som jo ikke ved at jeg faktisk har renoveret et helt stuehus selv og ved ét og andet om håndværk, bygninger, konstruktioner for slet ikke at tale om faglig stolthed - og han er MEGA MEGA POPSMART!

Og uden at jeg egentlig ville jorde ham, så træder han ind på en dag hvor jeg er total eksploderet og nu er han verdens mest ydmyge mand - han mangler bare at bukke og skrabe så er den helt i vinkel.

Så jow, det er liiidt sjovt men faktisk også lidt trist for jeg er jo ikke et farligt menneske. Jeg hader selv når folk virker truende eller skræmmende og jeg bryder mig ikke om onde ting i mit liv - ergo forsøger jeg ret ihærdigt at leve efter devisen at jeg vil opfører mig overfor andre som jeg ville ønske andre var overfor mig.

Åben - Ærlig - og med fuld skrue på kommunikationen så der ikke ligger skjulte dagsordner bag ord, ting og handlinger.

SENERE Kl. 15.13. 

Sidder (igen) min lejlighed og venter på at hende maleren som skulle komme kl. 13.00 kommer..... 2 timer og 13 minutter forsinket er jo ikke en rekord so hun kommer nok.

Om få minutter skal jeg lukke endnu en lejer ind i en anden lejlighed, hun er et big shot inden for musikverden - mere kan jeg ikke sige - hun kommer pga. SPOT festivallen her i Århus. Det er lidt cool på min egen indre selvtillidskonto at jeg har sådan nogle anerkendte lejere.

Jeg har naturligvis også arbejdet hårdt for det, sendt mails med links til alle mulige (og umulige) organisationer, firmaer mv. og nu kan jeg lige så stille mærke at det begynder at give pote. Jeg har 100% besluttet mig for IKKE at involvere mine forældre i alle mulige beslutninger. Ikke fordi jeg ikke vil dele ting med mine forældre, for det vil jeg gerne, men mens jeg får en idé NU og handler på den NU, så får mine forældre en idé NU og så handler de på den i næste måned som det tidligste og dét kan jeg simpelthen ikke leve med - det trækker i den grad tænder ud på mig og min arbejdsiver.

Så nu har jeg feks. købt husmanualer uden at informere min Mor - hun vil nemlig godkende ALT men jeg ved jo hvad der virker og jeg ved hvad der skal i dem og den husmanual jeg gav hende til hendes eget Gæstehus i JULI 2014 er endnu ikke godkendt af hende og er derfor endnu ikke lagt ned i huset...... det fungere bare ikke for mig når de skal indover!

Udfordringen ligger i, at jeg har LOVET mig selv det 100% men at efterfølge det, ja dét er straks værre.

SENERE KL. 17.47.

Nu sidder jeg så og venter på en slamsuger - maleren kom aldrig, hun kommer i stedet for mandag kl. 13.00.



Lejeren i en af mine forældres lejligheder skrev i morges omkring kl. 10.00 at toilettet var stoppet og at det hele løb bagud, altså lort kom fra rørene og bagud i toilettet - stanken følger med billede!!

Fordi mine forældre vil at det skal gå på en bestemt måde, sker der hverken mere eller mindre at da kl. er 15.00 er der stadig intet sket og i morgen er jo en helligdag - så dér tager jeg så selv affære og nu venter jeg på en slamsuger.... først når han er kommet kan jeg gør rent og komme videre med de ting jeg skal i dag, så som at hente flyers til fitnesspigere - de lukker kl. 20.00


SENERE KL. 23.40. 

Slamsugeren kom, eller slamsuger manden kom op med en lang stang som han jog ned i toilettet et par gange og så røg der ellers hul igennem - han undskyldte med at han kom så sent (18.30) men han havde stået i kælderen (i bygningen!) og suget den tom for lort (!) siden kl. 07.30 i morges.....

Det pudsige er jo at da jeg talte med bygherren så var det 100% ikke hans skyld men fordi vi (altså min lejer) havde smidt bind mv. i toilettet - som OM nogen gør det når man er 37+!!  Total nederen bemærkning fra en mand!!!

Og de her bygherrer siger ikke én lyd om at de har en slamsuger stående i kælderen fordi der er kloak problemer - nå men altså, de kan så se frem til at jeg omadresser regningen til dem frem for at den havner hos os. Slamsuger manden mente at det måske var fordi afløbet var vendt forkert......øhhh forkert? Hvem vender et afløb forkert? Det gør folk som ansætter ufaglærte mennesker og rygterne vil at der har været rigtig mange polakker på opgaven. Personligt har jeg intet imod polakker eller andre nationaliteter men jeg har noget imod folk som ikke udfører deres arbejde korrekt, for dét går altid ud over andre og dét er hverken okay eller acceptabelt.

Nå men da slamsugeren var kørt og jeg havde fået tørret lort op og gjort badeværelset rent, skyndte jeg mig ud til Laserprint og fik hentede flyers til fitnesspigerne og så kørte jeg på apoteket for at købe glidecreme (og en læbepormade) jeg er jo alene hjemme så jeg tænkte at NU skulle jeg ha gang i mit legetøj - men jeg holdt hamrende ulovligt og ville ikke ha en p-bøde som kan tippe min økonomi, så jeg fik kolde fødder da der var ca. 20 i kø før mig og gik tilbage til bilen (uden glidecreme)

Herefter kørte jeg hjem, fik købt kødboller og melboller og hønsekødssuppe og en cola light OG en plade Rittersport (den mørkebrune med nødder) som jeg naturligvis valgte ud fra at ha gramset på alle de andre pakker - man skal nemlig sørger for at der er nødder helt ud i hjørnerne af pladen :)

Da jeg kom hjem fik jeg tændt op i pejsen, hængt vasketøj op og dækket bord til mig selv i stuen - nu da jeg jo kunne se Tv på engelsk helt for mig selv (Juhuuuuu!) jeg var sååå opslugt af at lave hygge til mig selv at jeg glemte at holde øje med min suppe og resultatet blev at jeg nææsten kogte alle mine melboller ud i suppen :( Og det er ellers dem som jeg aller aller bedst kan lidt...... havde med vilje lavet en stor portion for så var der også til i morgen middag og i morgen aften. It manden hadet at spise det samme to dage i træk, men det har jeg ikke noget imod hvis det smager godt.

Har siddet og set filmen "The Piano" - som faktisk var og er en mega erotisk film - virkelig fræk på den kælen måde, liiiiige mig!

Har jeg sagt at jeg er helt alene hjemme? Blev lige i tvivl om jeg havde sagt det men altså, jeg er 100% alene hjemme og det er bare så mega mega skønt!

Nu vil jeg sove og så vil jeg op og løbe en tur ned til Farfar og min Farbror i morgen, de ligger på Kirkegaarden ca. 4,5 km herfra (hver vej) og det er en rigtig dejlig tur.

Jeg overvejet at tage til Viborg og hygge med It manden her til aften, fordi der var open by night men tiden løb fra mig - det kunne ha været rigtig hyggeligt men det her er også rigtig dejligt, altså at være alene.

Jeg føler mig jo ikke alene, jeg hygger mig og er alene men jeg er ikke ensom. Big difference!

Godnat herfra - lystperlen kalder!

P.S: Har sovet med min bideskinne på i nat, det føles som om jeg har givet blowjob i ét væk, så ømme er mine kæber..... en det sagde den Hotte tandlæge ville ske men så ville det blive bedre om et par uger.



onsdag den 29. april 2015

tirsdag den 28. april 2015

Bukkake?

Denne oversigt er ikke tilgængelig. Klik her for at se indlægget.

Hvad mon fremtiden bringer?

I skrivende stund er jeg i min nye udlejningslejlighed - jeg skulle låse op for Håndværkerne kl. 12.00, så de kan se på mit badeværelse.

Jeg havde fået at vide at de ville komme kl. 12.00 og at der var booket håndværkere til at gå igang med reparationerne med det samme, så der ligesom kommer skred i tingene - Jeg overtog jeg lejligheden pr. 1. Marts 2015 og vi skriver nu 27. April og der er stadig intet sket... jeg kan stadig ikke flytte ind og jeg har stadig ikke kunnet leje lejligheden ud...... fuck i lort for at sige det mildt!

Da håndværkerne kom, gik It manden og jeg over og spiste en sandwich på en nærliggende cafe, netop som vi sætter os ned kommer der en håndværker bil kørerende som jeg genkender som håndværkeren fra lejligheden af - dvs. de tog dem ca. 15 min. at konstatere at vægen på badeværelset skal rykkes ned og at de så ikke gider starte i dag..... cela-fucking-vie!

Nå men altså, status på lejligheden er stadig: I don't know.

Status på min udlejningsbusiness er at jeg netop har fået booket de 4 lejligheder jeg råder over i Århus ud i HELE juli og HELE august og HELE September til et stort firma i Århus/Danmark, hvilket jo er mega fucking nice men men men...... der er jo ALTID en bagside af medaljen og det er at jeg så ikke har noget sted at bo selv.....

Dvs. nu da jeg endelig har fået overtalt min lillesøster til at flytte ud af min lejlighed pr. ca. 15 juni eller senest 1. juli - så jeg selv kan flytte derind, så går jeg hen og lejer den ud.

Men seriøst, hvad skal jeg gøre? Jeg har så low på penge, at når nogen gerne vil leje noget af mig for 14.131 kr pr. mdr. (inkl. rengøringsgebyr) som koster mig under 3000 kr at eje, så kan jeg simpelthen ikke sige nej - min økonomi og mit rygte forbyder mig at sige nej!

Jeg har SÅ MEGET LYST til at sige nej og bare flytte ind i lejligheden og lukke døren bag mig og finde ro og mig selv og skabe nye relationer, venner og rutiner men når man ingen penge har, kan man ikke tage sig den luksus - jeg bliver nød til at vise mine forældre som har lagt så mange mange mange penge på bordet for at jeg kan få en ny udlejningslejlighed at jeg er parat til at være fleksibel for at tjene penge - problemet er bare at jeg har været fleksibel SÅ LÆNGE (altså med ikke at ha et sted at bo) uden at det økonomisk er kommet mig til gode........og jeg er rasende træt af det men der er ikke nogen udvej - måske jeg har lidt penge på kistebunden når vi kommer til Januar 2016? I sure hope so!

Om lidt skal jeg til Generalforsamling i ejerforeningen hvor min lejlighed ligger, den som min søster pt. bor i og skummer fløden fra og hvor jeg havde drømt om at flytte tilbage til men som jeg nu har udlejet - til min egen økonomiske fordel. Jeg frygter det lidt - da jeg flyttede ind i lejligheden var jeg knap 18 år gammel og en af mændene som ejer restauranten nedenunder var sådan en middelalderlig gammel mand med et frygtelig temperament, så han råbte og skreg af mig i ét væk da jeg stemte imod et eller andet forslag han ville ha igennem som naturligvis var til hans fordel men ikke til ejerforeningens fordel.

Jeg er OVERHOVED IKKE GOD TIL FOLK SOM RÅBER OG SKRIGER OG BLIVER VREDE PÅ MIG - det slukker mig som vand på et sterinlys!!

Og en lille halvtime skal jeg se ham igen - siden han råbte sådan af mig, holdt han sig selv væk fra ejerforeningens møder, jeg håber i mit stille sind at han måske skammede sig men jeg tvivler. Min søster er bestyrelsesformand i ejerforeningen og hun er MEGA skrap og MEGA meget inde i paragraffer så han har aldrig fået et ben til jorden. Min søster gider ikke med da hun ikke vil stille op igen og generelt ikke gider ejendommen mere, hvilket jo både er godt og skidt.



TIRSDAG D. 28. APRIL KL. 15.50.

I dag sidder jeg igen igen i min lejlighed og har ventede på håndværkere - i dag skulle de komme kl. 07.00, så jeg var oppe kl. 05.30 for at kunne være herinde tidligt nok og Guess What........ja da, de kom for sent! Først kl. 08.30 kom håndværkerne (søvn er alligevel total overrated!) og konklusionen var denne gang, at tromlen i min vaskemaskine ikke var spændt godt nok, så derfor lød den som om den var ved at eksplodere når den centrifugeret.

Jeg havde ellers gerne set at jeg fik en ny vaskemaskine - jeg mener det er jo 3 gang der er noget galt med den på 2 måneder og jeg er end ikke flyttet ind og har end ikke taget den i brug sådan rigtigt. Jeg har vasket klude i den 2 gange og that's it.

Som jeg måske har fortalt, har jeg fået job i 3 måneder, hvor jeg skal lave PR for fitnessdamerne, det skal nok blive godt - jeg har i hvert fald tænkt mig at give mig selv 200% så jeg har en chance for at blive ansat igen en anden gang - at gøre sit arbejde ordentligt er ikke kun en tilfredsstillelse for mig selv, det er jo også et stempel til alle de taler med efterfølgende, at Deirdre-Ann har gjort dét og dét for os og resultatet blev dét og dét.

Lidt ligesom min bog - jeg håber sådan at den bliver et boost til mit CV. Norman siger at han ikke har tjent penge på sin bog overhoved, mærkeligt men fair nok. Jeg håber dog jeg kan få mine udgifter dækket men selv hvis det ikke kan lade sig gøre, så håber jeg i det mindste at bogen kan vise fremtidige arbejdsgiver at jeg faktisk KAN noget!

Jeg læste at Pernille Aalund skrev at hendes tidligere Koordinator var blevet ansat ene og alene fordi hun havde haft en iskiosk alene. Pernille Aalund tænkte at hvis hun kunne styre en Iskiosk alene så kunne hun nok også koordinere de ting hun skulle lave i et job hos Aller - og dét kunne hun til både UG og UG+.

Og SÅ er det jo at jeg tænker, hvorfor er der INGEN arbejdsgiver der tænker: Hey Deirdre-Ann har drevet, ejet og styret en gård med køer, grise, høns og 25 hektar agerjord OG skov med jagt fra hun var 18 år og 2 måneder og frem til hun blev 26 år?

Dét er så psykopat hårdt at det forstår man slet ikke - jeg siger ikke jeg er kommet skadefrit ud af det men jeg er da ved mine fulde fem og jeg har knoklet hårdt og længe for at få det til at fungere - og INDEN alt det med min tidligere lejer skete, ja der gav Gården faktisk overskud. Déngang var der INGEN som spurgte om jeg ville leve sådan, om jeg VILLE drive en Gård. Jeg skulle.

I dag, er der INGEN som tænker: Hvor crazy er det lige, at hun kan gøre sådan noget helt alene..... I dag er der INGEN som siger at hende der Deirdre-Ann, hende er der gods og krummer i, hun kan noget med overskud, overblik, orden, koordinering, planlægning og sindssygt meget hårdt arbejde.....

Nej i dag kikker ALLE på mit CV og ser store huller og tænker: Bhaaaaaaaaaaa hun er lille, blond og med kæmpe huller i CV'et. Næste i bunken.....

Hvis bare min bog kan være med til at løfte folks stupide næser udover dét punkt, så er alt mit hårde arbejde betalt af! I hope I hope I hope......




mandag den 27. april 2015

En TRÆT Kræmmer!!

(Indlægget her er skrevet Søndag d. 26. April kl. 21.23 men af en eller anden grund ville den famøse og "super gode" Blogger.com app ikke udgive indlægget før nu....!)


Som har stået op non-stop uden slinger i valsen fra kl 07.45 til kl 17.58 da jeg TRÆT satte mig ind i bilen.


Lige inden jeg satte mig ind i bilen tog jeg dette stemningsbillede af en proppet skraldespand:)

Resultatet af en laaang dag blev en fyldt pengevase. 




Alle burde ha en pengevase!!!


Sådan ser 3987 kr i cash ud!!!! Godnat

lørdag den 25. april 2015

Mig og Mit Blå Skinneben!

Jeg er verdensmester i blå mærker - mindre kan ikke gøre det! Mit skinneben har simpelthen gjort så mega nas i en uges tid nu, men det er faktisk først nu, hvor det egentlig ikke er sååå sindssygt ømt mere, at det begynder at se drabeligt ud - prøv at se!

Blåt og Grønt Skinneben
Udover at jeg åbenbart har de vildeste hårsække på mine ben - hvilket jeg først lige har lagt mærke til her i den forgangen uge, så ser det også ud som om min venstre fod er tre numre større end den højre men altså, jeg har lige store fødder og mine ben er ikke særlig behåret - men prøv lige at se hvilket farveorgie der er på mit ben!!

Er det ikke vildt? Og nu gør det faktisk ikke så voldssomt ondt mere, selvfølgelig gør det ondt hvis jeg rører direkte på det ømme område men hvis jeg bare går og står, så kan jeg slet ikke mærke det.

I dag har jeg pakket til marked i morgen søndag, jeg skal op og køre kl. 04.00, så det er tidligt i seng for mig - hvilket er godt for jeg er allerede mega træt!!

Jeg har brugt hmmm 4-5 timer på at gå og pakke tingene sammen, sortere og pakke om, fylde på trailer, proppe ind i bilen osv. Det eneste jeg beder om i morgen er godt vejr fra Hr. Gud!

Hvis der bliver godt vejr, så skal jeg nok få solgt en masse, ingen tvivl om det - men hvis det pisser ned for at sige det mildt, så ser det straks værre ud, for så kan jeg dels ikke få solgt ret meget fordi der ingen kommer og jeg vil få et giga arbejde med at få tørret alle tingene igen.
 - så INGEN regnvejr i morgen!!!

Har lige været i et tiltrængt bad, fået vasket hår og barberet mis - min menstruation er stoppet, den varet kun én dag, hvilket er mega mystisk. Jeg tror jeg skal høre min læge ad om det er bedre at jeg bruger min NuvaRing, da jeg brugte den fik jeg regelmæssigt menstruation og ifølge en af mine veninder er det bedst at ha regelmæsig menstruation altså flere dage i træk hver 28. dag (eller sådan noget) frem for én dag hver et eller andet i måneden - jeg mener dog selv 100% at det til enhver tid må være bedst ikke at fylde kroppen med unødvendige hormoner og hvis jeg ikke bruger NuvaRingen, så får jeg heller ikke hormoner ind i kroppen.

Men jeg vil naturligvis få en mere regelmæssig menstruation, men med mindre dét i sig selv er godt, så er det okay med mig at jeg kun har menstruation én dag om måneden - ikke kun er det rasende praktisk det er også billigere end at ha det 7 dage om måneden! :)

Og jeg har jo NuvaRingene, inden jeg flyttede fra Spanien købte jeg en del, da de koster mindre end halvdelen af hvad de koster i Danmark, så der var (og er) mange penge og spare og man skal ikke ha recept til dem, men så slog jeg jo op med It manden og nu har jeg ikke brug for dem mere, i hvert fald ikke som prævention, for det dér med live sex med en sexy mand det ligger vist lidt langt ude i fremtiden, desværre.

Ku ellers godt....... :)




fredag den 24. april 2015

Hej Vabel!



Note til mig selv: ALDRIG tage pæne sko på til København til et møde, når du OGSÅ skal gå rundt (gik 6 km i alt)!



Største men ikke eneste vabel....i går aftes. 

Samme vabel her til morgen - i skrivende stund kan jeg mærke at den væsker igen. 

Mine fine nye sko fra Stylesnob sidder på mine nyvaskede fødder mens jeg sidder på hmmm 4 time og venter på håndværkere i lejligheden som nu har meddelt at de alligevel ikke kommer..... could have been brought to my attention before!

Guld og læder :)

Eneste ulempe ved de her mega lækre sko er, at der ingen højde er på dem - jeg er jo i forvejen ret lille, 159 cm så en hel gør altid gavn hos mig men på den anden side kan jeg jo heller ikke gå og ødelægge mine fødder bare for at se smart ud. 

Mødet i går gik suuuper godt - virkelig - personen vi mødtes med, var all in på vores firma og ideen bag, så den del gik mega smooth. Nu skal vi bare ha lavet et udkast til papir med procenter mv. og så er det jo spændene om personen stadig er interesseret... det håber jeg.

Vi har jo af gode grunde ingen penge i vores firma, så all lægger deres arbejde i det - It manden og jeg lægger 5000 kr hver, det er hvad jeg kan klare, så det er hvad vi blev enig om. Vores selskabsform bliver et IVS firma, Iværksætterfirma til at starte med. Det er billigst.

Jeg glæder mig RIGTIG MEGET til vi kommer rigtigt igang, fuld far på og udover stepperne - århh hvor jeg dog elsker at arbejde!!

Har i dag ringet til en(dnu) en revisor, denne gang en i Frederikshavn som jeg har fået anbefalet (igen) på det varmeste.

Jeg håber virkelig han kan hjælpe mig - min egen nuværende revisor har jeg ikke hørt fra siden 25. September 2015, ingen af de mails jeg har sendt ham siden er blevet besvaret og jeg står på min selvangivelse til at være på kontanthjælp/modtage kontanthjælp hvilket jeg aldrig nogensinde ever har fået. Aldrig. Det er ikke kun en personlig krænkelse at det står der, det er også småfarligt - hvad nu hvis en eller anden fiks idiot fra det offentlige kom til at se det og tænkte: Hmmm vi skal da ha nogle penge retur fra Deirdre-Ann....... men da jeg jo aldrig har fået pengene så det ville jo være en mindre katestrofe for min økonomi at skulle betale sådan noget tilbage!!!

Jeg har i 3 forskellige mails bed om at få det slettet - intet er sket. Nu orker jeg ikke mere. Oven i har jeg så mange andre fejl på min selvangivelse at jeg snart tror jeg dør. NU skal der ryddes op!

I går da jeg var i København, så jeg Norman på gaden. Han gik lige forbi mig, som i liiiige forbi, jeg tror ikke han så mig og jeg havde ikke den store lyst til at råbe HEJ.

Nå, nu vil jeg smutte - har siddet og ventede på håndværkere længe nok og de kommer jo ikke, så jeg vil se om jeg kan finde mig en ny mascara - det er altid lidt krise agtigt når alle de dyre ting løber tør - jeg skal også snart ha en ny deodorant.... arghhhh!

P.S: Jeg har købt en app til 309 kr (for et år) den hedder Lifesum og er en slags maddagbog. Nu vil jeg hver evig eneste dag skrive ind nøjagtig hvad jeg spiser, for jeg kan fandeme fiseme ikke forstå at jeg er gået fra 73 kg til 75 kg efter at ha trænet så intensivt som jeg faktisk har trænet. Det giver OVERHOVED INGEN MENING!

Jeg SKAL tabe mig. Punktum.


torsdag den 23. april 2015

Copenhagen...

I never seen you look so bright, ohh this feeling...
Citat: Tina Dickow. 

I går stiftede It manden og jeg vores første firma sammen. I dag pitcher vi firmaet/ideen/konceptet til fremmede for første gang, i København. 

Klokken er 14.53 og vi skal mødes kl 16.00. It manden er til et andet møde nu og jeg tuller rundt i København, nærmere betegnet mit old hood. 

Jeg savnet København helt ned i tæerne. Det er her jeg by far har de bedste minder fra, det er her jeg har helet mest inden i og det er her jeg har fundet mest ro i mit liv. 

Jeg elsker at jeg kan gå på gader og se på mennesker, jeg elsker at jeg er anonym, jeg elsker at jeg 100% er mig når jeg er her. Ingen indre frygt for at løbe ind i gamle spøgelser, ubehagelige mennesker med dårlige minder tilknyttet. 

Men jeg er også opmærksom på at det at flytte tilbage ALDRIG vil blive det samme som "før". 

Jeg ved nu at man aldrig, uanset hvor hårdt man prøvet og ønsker det, kan gå tilbage til "dengang" men det åbner jo også op for at man og jeg kan starte noget nyt. Et nyt København Kapitel, ikke i dag men ÉN dag. 

Lige nu skal jeg blive i Århus, det er dér jeg har råd til at bo og det er dér det er bedst for vores (MIT!!) firma at starte op. Så hvis man tror på at der er en mening med alting, ja så passer det ret godt sammen i dag og i denne sammenhæng. 

Jeg har siddet på en bænk ved Nyhavn i en times tid og kikket på mennesker, det var skønt men en my til den kølige side. Håber mit stål helbred er med mig så jeg ikke rager mig en forkølelse til mig. 

Hverken min søster eller Marita min veninde der har fået tvillinger, kunne "lege" i dag. Lidt skuffende men sådan er det. 

Note til en anden gang: Ikke ha en tung computer at slæbe rundt på, når du går i Københavns gader og ikke kan tippe det af nogen steder *øm skulder*






  


I øjeblikket sidder jeg på toppen af Magasin i deres cafeteria med super udsigt udover Kgs. Nytorv, Operaen og byggeriet. 

Jeg har fråsekøbt et par nye sko, sommersko. Dem jeg har nu som ikke er decideret sandaler er fra 2006 og gået op i syningerne og limet flere gange. Nu havde Magasin så 25% i rabat så jeg købte samme mærke men med GULD på!!! Uhhhh :)

P.S: Jeg har også fået nyt arbejde, i hvertfald i 3 mdr...

tirsdag den 21. april 2015

Av dækker ikke...

Sort negl som jeg har dækket med neglelak og et skinneben der dunker selv når jeg ikke går.... *Snøft*



P.S: OPDATERET 21. APRIL KL. 19.24: Det ser ud som om jeg har MEGA STORE hårsække på mine ben med alle de små prikker på dem - bare til orintering, det har jeg IKKE!!

Jeg har så godt som ingen hårvækst på min krop, andre steder end på hoved og så naturligvis på missen og i måsen - jeg tror jeg barber ben ca. 1 gang om ugen og der er så godt som ingen hår, ever men jeg kan da godt selv se, at jeg ligner en som har pels og børster på benene. Ufff!

mandag den 20. april 2015

At foræde sig (igen!) *sight*

Nu er det ikke fordi jeg skal lave en madblog, for er der noget som kan slukke mig, så er det MAD OG TV PROGRAMMER OM MAD OG BLOGS OM MAD OG BØGER OM MAD OG FOLK DER TALER OM MAD!

JEG FUCKING HADER MAD!

Punktum.

Jeg er en af de der - åbenbart få - personer som spiser mad, fordi det skal man for ellers dør man. Jeg spiser ikke mad fordi jeg elsker mad, savner mad eller har en mad fetich. Bevars, jeg har naturligvis livretter som alle andre mennesker og der er ting jeg hellere spiser end andre ting, men generelt spiser jeg fordi det er noget "vi mennesker gør" og fordi ellers får jeg det skidt, altså hvis jeg ikke spiser.

Min "lille" udfordring her i livet er bare, at min krop ikke har en indre stophane, eller hvis den har, så er den i hvert fald defekt og skal justeres. Jeg har mega svært ved at sige nej tak til mad, jeg har mega svært ved at la være med at kamp æde når jeg er sulten.

Det er som om min krop engang har sultet helt vildt - hvilket den jo rent faktisk også har - men det er sådan det føles, at jeg har gået sulten alt for længe og nu er det som om min krop bliver grådig når den ser mad - og det skal helst være noget som kan spises NU uden at det skal tilberedes, sådan at jeg kan få mad NU og endnu HURTIGERE.

Da der jo ikke realistisk set, er ret meget mad som kan spises NU og som samtidig er sundt, ja så kommer jeg nok relativt ofte til at spise usunde ting og de usunde ting jeg spiser, dem spiser jeg i alt for store mængder.

Lad mig give et eksempel. I dag her til aften var jeg kamp sulten og da jeg så går ned i køkkenet kan jeg se en mega lasange i ovnen, klar og alting, der skal bare dækkes bord. Dvs. maden er inden for min rækkevidde på 5 min. men der står også en skærekage på bordet - faktisk en kringle som jeg ikke kan lide med kanel og sådan noget i, kniven ligger ved siden af.

Hvad gør jeg? Venter på en nogenlunde sund lasange som er klar om 5 min. eller vold æder jeg 3 stykker kringle med kanel som jeg egentlig ikke kan lide og som 100% er usundt?

Yes sir, jeg æder 3 stykker kringle OG spiser bagefter et stykke lasange - så hvad har de sidste 2 dages intensiv Reformertræning været værd? Nada og Nul.

Spasser Deirdre-Ann!

Jeg er også en total "snacken" person - min veninde siger at der faktisk er sådan et ord, altså at man kan være meget "snacken" dvs. en person som spiser mange snacks/mellemmåltider/hyggespiser og hun siger også at det er okay, så længe jeg spiser sundt.

I dag ÅD jeg en pose med små snack fiber kiks eller sådan noget hippi agtigt noget fra Urtekram som jeg købte i Brugsen, dertil drak jeg 3 flasker vand. Jeg er total ustoppelig og bagefter bliver jeg altid så vred på mig selv.....

Jeg var faktisk meget bedre til at styre det da jeg boede alene og havde mit eget køkken. Her i huset er der så mange mennesker hele tiden, så hvis jeg køber noget mad og sætter i køleskabet så er det væk næste gang og da jeg jo ikke er den store madelsker har jeg ikke så mange retter i mit hoved som jeg kan lide, dvs. jeg spiser feks. 5-6 forskellige rugbrødder med pålæg, fordi det er de 5-6 stykker jeg kan huske og ved hvordan jeg laver og dermed også ved hvordan jeg handler ind efter.

Det samme gælder for aftensmad - jeg gider sjældent lærer en ny opskrift, fordi det siger mig så lidt, men dem jeg kan dem spiser jeg så ofte - eller gjorde. I 3,5 år har jeg jo næsten haft personlig kok på i form af It manden og det har jo ikke hjulpet på min madlyst... jeg har virkelig VIRKELIG fedet den madmæssigt.

Jeg kan mærke at jeg skal finde nogle sunde og mættende mellemmåltider til mig selv, for det er (næsten) altid dér det går galt for mig, jeg bliver sulten mellem måltiderne og så æder jeg et eller andet fucking usundt - plus at jeg er begyndt at drikke cola light igen. Var ellers lige trappet næsten ud af det, men når jeg får sukkertrang, så hjælper det at drikke en cola light - også selv om jeg godt ved at der IKKE er supper i cola light og jeg ved også godt at jeg nok får selvlysende børn pga. aspartanen i cola light - I know it all and I don't give a flying fuck.

Jeg er træt i dag kan jeg mærke, det har været en hård weekend og jeg har trænet lidt for meget og lidt for hårdt, så nu vil jeg hoppe i nattøjet og gå i seng.

Forresten, der er nu knap 2 måneder siden at jeg skrev til min veninde Anita og fortalte om It manden og jeg og hun har stadig ikke svaret mig - meget mærkeligt at man ikke reagere på en mail hvor ens VENINDE fortæller at hun er blevet single efter 3,5 år i et forhold...... på den anden side gør det at jeg ikke behøver interesseret mig for hvornår hun føder sit næste barn og at jeg ikke behøver bruge penge på en barselsgave, så måske det er en winwin situation?

P.S: jeg har fundet en løbeklub jeg vil starte i, jeg må gøre et eller andet for at få nogle nye venner, når dem jeg (troede) har falder fra som et juletræ der fælder grandnåle.... det er lidt trist at gå hele dagen uden at få sms'er fra andre end It manden.

Jeg ved det lyder ledt og jeg ville være MEGET MERE fucked hvis jeg ikke havde ham, men jeg gad jo godt ha ANDRE i mit liv end It manden...... han har så mange i sit liv og der er ingen i mit liv, eller i hvert fald så har de travlt med alt muligt andet end at tænke på deres venner og jeg bliver træt af at sende veninde sms'er hver fredag blot for at konstatere næste fredag at jeg ikke har fået en sms i nu 5 uger..... nu på fredag sender jeg ingen sms'er. Punktum.


søndag den 19. april 2015

Der er noget MAGISK i Luften!

Uhhh.... Guess what... der er sket noget helt exceptionelt i mit liv i dag - noget HELT FANTASTISK!

JEG ER ALENE HJEMME!!!

Det er jo slet ikke til at fatte at jeg siden kl. ca. 16.00 har været alene hjemme, altså i helt bom 100% alene på matrikkelnummeret - det er SÅ FAN-FUCKING-TASTISK!!

Jeg har de sidste 3,5 år været sammen med It manden 24/7 - og før det var jeg 99% alene i knap 13 år.  Nu er jeg ikke sammen med It manden mere og alligevel har jeg ikke fået den ro og alenetid, som jeg savner så meget, fordi jeg jo bor hos mine forældre. 

Her er ALTID masser af mennesker - og det er 99% af tiden også rigtig rigtig dejligt - hos mine forældre er der altid plads til en mere, der er altid mad til en mere og der er altid en seng til en mere, men når man bare gerne vil ha noget alenetid, hvor jeg kan få så meget ro i mine tanker at jeg kan begynde at planlægge, feks. ohhh lad mig vaske min bil fordi jeg selv kommer i tanke om at den er beskidt frem for at få at vide at den er beskidt og skal vaskes - sidstnævnte kan godt give en snært af irritation hos mig, når jeg aldrig har alene tid og altid skal hjælpe nogen eller gøre noget for nogen, så falder projekter som "vask min beskidte bil" i baggrunden og så gider jeg fandeme fiseme ikke mindes om det. 

Men når jeg så er alene, så husker jeg det, jeg har også fået støvsuget sandet fra Løkken og Blokhus ud af min bil, fået gjort bilen som jo egentlig er mit eneste hjem, 100% ren inden i. Jeg har fået sat vasketøj over og klippet negle og nu sidder jeg i min seng med vinduet åbent og dyne omkring mig og ømmer mit stakkels ben....


Det ser måske ikke så drabeligt ud, men FUCK I SHIT hvor gør det ondt! Jeg tabte et skab ned over mit skinneben da jeg var ved at slæbe dem hen til traileren fordi de skal på lossepladsen - vel og mærke efter at jeg har skruet lågerne af, for dem skal jeg bruge til bord til Loppemarked, de vejer ingenting. 

Jeg sidder i undertøj, rød bh og petroliums blå g-string - begge dele fra Marie Jo men begge dele er også ca. 13 år gammelt (!) og købt i 2006 før jeg flyttede til London for at læse, så ja, hvis man kan ha arbejdstøj, så kan man vel også ha arbejdsundertøj - sagen er bare den at jeg næsten kun har arbejdsundertøj....!!!!

Mit højre ben ser virkelig ikke så pænt ud og da jeg jo også smadrede min højre storetå da jeg var hos It manden i sidste uge da han var syg, så den nu er sort og halvt flækket, ja så ligner jeg en som har sparket til en dør med mit ben. 

I dag var jeg også til træning, altså i morges. Jeg syntes ikke der skal mere end 2 dage uden træning til, før jeg føler mig fed igen. Hmmm må vist tænke lidt mere over hvad jeg spiser.... 

Jeg har fået gjort mine forældres Gæstehus 100% klar til gæsterne som kommer i morgen, 4 håndværkere. Og det sidste el er ordnede. Total Girlpower - sikke en skam at der ikke er nogen mænd som ved hvor cool jeg egentlig er, mænd tror altid at små piger med blond hår er lig total hjælpeløse men det er jeg altså ikke, langt fra. Jeg HADER at være hjælpeløs og jeg ser det ikke som et scoretrick at være hjælpeløs!


Jeg var i Bauhaus for at købe nogle lister og nogle "skjold/kapper/dæksler" til at sætte henover gl. lampeudtag i loftet - dér  Bauhaus så jeg min Fødselsdagsgave til mig selv - får nemlig ikke så dyre fødselsdagsgaver af familien hvilket også er okay men derfor ved jeg også at det er noget jeg må købe til mig selv - hvis jeg havde sådan en, så ville jeg ikke blive nød til at efterlade mit værktøj i lejligheden fordi mine arme er som spagettie efter en hel dags arbejde!!!


En værktøjskasse på hjul!!! OMG - I want it!!! Der var flere forskellige modeller, men denne her var smartest og mest praktisk og kunne rumme mere - I love it - men altså, ja der er lang vej til pengene flyder sååå fint at jeg kan købe "frås" som en ny værktøjskasse jo egentlig er. 

Plus at der er lang tid til min fødselsdag (juli) så no reason to get excited. 

Min Mor har lige ringet, de er på vej hjem igen - kunne godt bruge 2 uger bare helt helt alene men mine forældre HAR proklameret at de ikke skal mere på ferie i år..... *sight*...... hvis alt går vel og jeg har penge nok, så tager jeg en uge til Spanien til Maj, der er et hul i kalenderen og jeg trænger til bare at være MIG - for som tingene ser ud lige nu, så må jeg vinke farvel til min drøm om grus under fødderne og endnu en pilgrimstur. 

lørdag den 18. april 2015

Travlhed, Ensomhed, Arbejdsomhed

Findes der egentlig et ord som hedder Arbejdsomhed? Måske, jeg ved det ikke men i dag har jeg været rigtig produktiv (igen) og knoklede derudaf - jeg er altid super arbejdsom men på magisk vis gør jeg de forkerte ting, de forkerte tiltag, for jeg har aldrig penge nok, selv om jeg lige nu, har flere penge end jeg har haft i årevis.

Jeg bor jo hjemme og betaler ingenting for noget, udover mine forsikringer, benzin på bilen og mobiltelefon - og ja så har jeg jo udgifter på lejligheden som er skadet mens lejligheden i Spanien løber rundt helt uden at jeg behøver at bekymre mig om den. Dét er mega skønt.

Men jeg lovede jo billeder af mit kortslutningsprojekt - så here goes.


I går måtte jeg opgive at få kassen her sat fast i vægen, da mine forældres boremaskine var tom for strøm på batteriet.. .

Så først slukktede jeg for strømmen, pillede hætterne af, tog kassen ud, forborede hullerne, ind med rawplugs, på med kassen mens ledningerne blev lirket igennem hullerne. 

På med hætterne igen, folde ledningerne sammen....

Og så på med låget. Vola - gammel grim el radiatore væk og nu ser det sådan her ud :)
Mit næste projekt koster 300 kr. 2 borde købt via Facebook 

150 kr for dette her, det skal slibes og olieres og "fødderne" skal pudses op. Hvis jeg ikke selv gider ha det, kan jeg altid sælge det igen og tjene på det. Pice of pie, sådanne borde er i høj kurs. 



Sådan et bord er også i høj kurs - fordi flettet er intakt. Dog tror jeg ikke det er teak, jeg tror det er en spåndplade eller hmm finner eller hvad man nu brugte i gl. dage men det skal nok blive fint når jeg er færdig med det. 

Messing fødder og flet bund. 
Før Brasso og knofedt. 

Efter Brasso og knofedt
Jeg var et smut ude på mine forældres går for at finde noget værktøj - jeg er ved at blive sindssyg over at jeg ikke kan finde noget nogen steder - jeg mangler SÅ MEGET mit eget sted!!
Nå men jeg blev sulten og købte mig en kartoffelspegepølse og en pakke rugbrød - men da jeg ikke kunne finde en kniv måtte jeg bide af pølsen - mens jeg var ved at finde rugbrøddet frem, lagede jeg pølsen..... det var IKKE med vilje men jeg så det med det samme da jeg lagde den fra mig og SÅ flækket jeg af grin mens jeg sad alene på Gårdspladsen på mine forældres gård...... HUMOR på højt plan!

God mad - er det egentlig ikke tankevækkende hvor godt mad eller madpakker smage når man er på tur? Ude i det fri? I love it.

Min Camino bog er jo ankommet, kan ikke huske om jeg fik lagt et billede ind af den, men den er ankommet og jeg vil SÅÅÅÅÅ GERNE AFSTED som i lige NU men der er bare (som altid) SÅ mange løse ender at jeg ikke lige kan se hvordan jeg skulle kunne tage væk i en måned eller mere afhængig af hvor lang tid det tager mig at gå i normalt tempo, en rute på 1000 km eller måske mere...

Jeg har søgt et par job og i går var jeg så "heldig" at sidde som Nr. 1 i køen til det her firma hvor jeg har søgt job som tekstforfatter - jeg sad som Nr. 1 i køen i - hold fast - 1 time og 6 minutter før jeg gav op. Latterligt ikk?

Fitness pigerne har heller ikke vend tilbage - faktisk har jeg 9 ansøgninger ude og ikke én er vendt tilbage.

Hvor er folk bare generelt fesne og meget lidt serviceminded og opmærksom på deres eget omdømme ud af til, når jeg starter mit eget firma, vil jeg ALDRIG være sådan, end ikke over for de kunder jeg kunne brække mig over!

Så lige nu, ja lige nu må jeg nok pakke mine drømme om frihedens grus under mine sko væk og forsøge at trække alting i langdrag, så jeg kan få sparet flere penge op - når der er ro på økonomisiden, så er alting nemmere (syntes jeg)

Jeg kan mærke at det er godt for mig (og dejligt) at få dages oplevelser og tanker skrevet ned og ud men jeg kan også mærke at jeg savner en at dele ting med - jeg kan jo altid ringe til It manden, men det er ikke det samme og der er jo en grund til at vi er ex-kærester. Feks. ringer han aldrig til mig, ergo savner han mig ikke - hvilket jo også er rigtig godt at han ikk gør, nu da vi ikke er kærester men det sucks når ens venner ikke husker på en.

Jeg savner en at tale med, fysisk - det behøver ikke være en kæreste, faktisk skal det helst ikke være en kæreste for jeg tror ikke jeg får en sådan igen. Jeg kan mærke at jeg føler mig snydt på kæreste fronten, det var ikke så sjovt og skønt og fantastisk at ha en kæreste som jeg troede. Og mit ønske om at få tosomheden igen, er ikke så stort at jeg er parat til at gå på kompromi igen. Jeg ser ikke i den nærmeste fremtid, hvis nogensinde - at jeg får så stor en lyst til tosomheden at jeg er parat til at give slip på min frihed igen.

Aldrig har jeg følt mig så bundet og indelukket som mens jeg var kærester med It manden - eller det passer ikke helt for det følte jeg også da jeg boede på gården, bare på en anden måde, men for mig var forholdet til it manden alt for overvældene og en del af det overvældene lå i at vi altid ALTID var sammen og at jeg så ikke fik det ud af at være sammen med et andet menneske 24 timer i døgnet, som jeg havde regnet med, troet på og hørt om i årevis - ergo er et forhold noget opreklameret lort.

Hvis du spørger mig, så er det at være i et forhold det hårdeste arbejde jeg nogensinde har haft (og jeg har haft en del hårde job) og det der er dårligst betalt - jeg føler ikke den dag i dag at jeg har fået ret meget retur fra It manden, ikke af fysiske ting, det er slet ikke sådan jeg mener. Jeg mener at jeg ikke kunne føle ham, føle at han ville MIG - og det på trods af at jeg kæmpede hver evig eneste dag i 3,5 år. Hver dag.

Oven i det, har jeg jo også mistede min bedste Radioven - så jeg er virkelig low på drenge-venne-fronten og dét kan jeg mærke og dét savner jeg.

Men hvor finder man venner i en alder af 36,9 år?

fredag den 17. april 2015

Mere MALE MALE MALE MALE!!


Som overskriften lyder, så har jeg malet på livet løs hele dagen i går og hele dagen i dag. I går var jeg nok ikke min Far's yndlingsdatter (han har et par stykker at vælge imellem) fordi jeg kortsluttede hele mine forældres Gæstehus...

Hvordan? 

Jow ser du, de der gamle el-radiatorere skulle pilles ned, så jeg stod og kikkede lidt på dem, indtil jeg besluttede mig for at rykke i dem, de hang lidt løse og alt min fine geniale funktionelle og 100% sorterede værktøj lå og ligger inde i min nye udlejningslejlighed og mine forældres værksted og værktøj... ja det roder SÅ MEGET at jeg sjældent gider bruge krudt på overhoved og SE om jeg kan finde det jeg skal bruge, så jeg lavede et KARATESPARK på hver radiator som selv en Kung Fu Mester ville ha været stolt af!

Yes en KARATE KID SPARK lige på radiatorerne så de røg ned og bagefter tog jeg fat med mine mega Pippi Langstrømpemuskel arme og rykkede beslagene ud af væggen! Basta. Bum. Sådan gøres det shit - resultatet blev at radiatoerne kom ned og det var jo målet - sidegevinsten var at jeg (åbenbart) kortsluttede hele relæet, så Far ikke kunne åbne garagenporten med sin automatiske garageåbner da han kom hjem.... *ups*

MEN til mit forsvar vil jeg sige, at jeg så i dag SELV OG HELT ALENE fiksede strømmen....billeder kommer i morgen. Jeg har nemlig taget et kursus (for mange mange mange år siden) som hed Tøse El.....bum bum stik den mand!


Første radiator down...

Loftet males.... 

Radiatore hullerne spartles

En MEGA fucking tung branddør males.... havde nær aldrig fået den af hængslerne og ud af huset og op på bordet. Tør slet ikke tænke på hvad en moderne branddør vejer...!!!

Da Gæsterne som skulle komme i morgen Lørdag meldte afbud, tænkte jeg: Så tager vi da også lige og maler gangen.... 

Min Far mener at det er første gang siden huset blev bygget i 1970'erne at gangen er malet..... NO shit??!!!!

Laaaang gang - i morgen får gulvet en tur....

ELSKER når jeg kan se hvor jeg kommer frem!

Det var det mega store relæ i enden af huset som jeg kortsluttede - det er længe siden jeg har skiftet sikringer i et relæ.... tror det må ha været da jeg boede på gården :)

Frokost - vand i lommen, to franskbrøder (oven på hinanden) med leverpostej - my favorite. 

Blev SÅ sliksulten at jeg måtte drikke en rigtig coca cola.... SÅ er det altså slemt for jeg kan faktisk ikke lide smagen!

Mega skønt vej i dag :)


Den anden dag så jeg denne her bil - er det KUN mig som kan finde én fejl ved den???
Kik igen...... Kik nærmere...... se dørene....... det er suicide døre på en ny bil..... syret ikk? Er det mon standard og er det mon lovligt? De blev jo afskaffet fordi de åbnede sig mens man kørte og man nemt kunne springe ud..... og dø
NU er jeg så træt at jeg ikke orker mere - hvis jeg orker skal jeg til træning i morgen.

Godnat