tirsdag den 7. september 2010

Snottet Tirsdag

Puha, har det som om mit hoved er fyldt med vand eller ja, snot - drøn charmerende men da jeg stod i badet i morges og lod den meget varme bruser overrisle mit ansigt (trak vejret gennem munden) kunne jeg bagefter pudse helt vildt meget grønt (!) snot ud og jeg pudset og pudset og til sidst peb og trykket det helt i mine øre......og så har jeg den grimmeste smag og sikkert også luft, ud af munden - jeg er virkelig ikke på højkant og mine nætter er et maridt!

Vågner med hoved helt oppe i væggen hver nat, trækker af en eller anden grund hele tiden dynen af mine skuldre og når jeg vågner er jeg stadig træt.......årghhh pis, kan jeg nu ikke bare blive rigtig syg i stedet for at være pjevse syg?

Jeg har nul appetit og tanken om at løbe er bare død...jeg har lige kvalt min igen igen igen KÆMPE opvask og jeg er bestemt ikke blevet gladere for at tage opvasken i hånden nu da jeg er småsyg!!!




(Mit meget gamle og meget slidt og meget lidt funktionelle køkken med en uges opvask.....men hey lågerne er blevet pænere efter at jeg har sat en masse postkort på!)

Ham der jydehollænderen, jeg tror helt klart jeg havde den rigtige fornemmelse med ham - jeg tror han er brandt varm på mig........hmmmm......han sms'er lige lovlig meget, skulle aldrig have givet ham mit nummer, nå men pyt, skifter det snart alligevel - er ved at skifte tlf. nr fra Telia til Telmore - telia er hammer dyre og har en elendig service - mit abonoment skulle aldrig kunne komme over 499 kr og alligevel ligger jeg på 700 kr og ingen i butikken kan fortælle mig hvad det er som gør at det er så dyrt, ja jeg ringer i ny og næ til mine brødre i Østrig og Sverige men det er jo ikke mere end en eller to gange om måneden og når jeg snakker så har jeg gratis tale hver påbegyndt time, så tit så plejer jeg at lægge på og ringe op igen og desuden har jeg fri sms op til 5000 og det højeste jeg nogensinde har sendt er 300 på en måned....jeg forstår det ikke og dem som burde kunne forstå og se hvor det er det går galt, ja de kan ikke - så nu prøver jeg at skift abonoment og tlf. nummer, så må vi se om det hjælper på regningen og om det hjælper på at dem som ikke skal ringe stopper (red. Kunstmaleren!) og dem som jeg egentlig godt gider bolle med bare holder sig til det som det handler om, sex.

I morgen skal jeg på Coaching-kursus igen, eller fra i morgen og ugen ud - og jeg er bare SLET ikke i hopla til det, mit hoved er så tungt og jeg vil helst bare blive her, men det er et DYRT kursus og far og mor betaler, så afsted med mig......

Ingen kommentarer: