lørdag den 18. juni 2011

Next Stop St. Jean Pied-De-Port I Frankrig

Puha - har meget jeg skal nå og meget jeg skal fortælle - rejser jo liige om lidt - om ca. 5 timer sidder jeg i flyet til Standsted Lufthavn hvor jeg skal overnatte, hvor aner jeg ikke men der er vel bænke.....! I morgen tidlig flyver jeg så til Bilbao hvor jeg lander kl. 10.40, herefter går turen med tog til San Sebastian og videre til Henaday i Frankrig og så dérfra videre til St. Jean Pied-De-Port hvor jeg regner med at være omkring kl. 14.00 - her vil jeg finde pilgrimskontoret som ligger næsten skråt overfor togstationen og så vil jeg vandre op af Pyrenæerne og overnatte på et Albergue ca. 15 km oppe - på den måde bider jeg Pyrenæerne over i to og undgår forhåbentlig at få skinnebensbetændelse ved at lægge hårdt ud som rigtig mange mennesker ellers gør.

Alle dem jeg kender er blevet i St. Jean Pied-De-Port og så taget Pyrenæerne i ét hug næste dag, det er jo en dødsdom men folk om det, hvis de laver deres research ordentlig ville de vide at det er muligt at overnatte på bjerget hvilket gør at du spare din krop for en masse.

Jeg glæder mig RIGTIG MEGET men er også lidt ked af det, har ikke hørt fra mine forældre siden 5. juni og det gør mig ondt at de overhoved ikke er glade på mine vegne - jeg ved godt jeg ikke tjener nogen penge mens jeg er væk, men ville jeg gøre det hvis jeg blev? Jeg vil SÅ GERNE arbejde men det er som om jeg slår hoved imod alting når jeg søger for jeg kommer end ikke til samtaler, og jeg har ellers fået meget hjælp til mine ansøgninger af professionelle mennesker som sidder med ansøgninger HVER dag - men til ingen verdens nytte.....

Jeg vil prøve at lægge de økonomiske tanker væk mens jeg er afsted, ellers ender jeg med at ødelægge hele turen for mig selv. Jeg vil dog føre nøje regnskab med hvad jeg bruger af penge, både for min egen skyld men også fordi jeg ønsker at fortælle omverden om hvad det egentlig koster at gå en Pilgrimsvandring, priser på dét har jeg ikke kunnet finde et eneste sted, hverken på danske eller udenlandske blogs.

Jeg har også vejet mig selv i dag for at se hvor meget jeg egentlig vejer nu, altså FØR jeg tager afsted.....


Dette er Pre-Camino vægten og Pre-Camino ordne-negle-tid :)


Mit mål er at komme under overvægtsgrænsen, lægen siger at jeg skal veje mellem 50 og 60 kg, alt dérover gør mig til overvægtig - me don't like that word!! Da jeg boede i London vejet jeg 57 kg, dét vil jeg gerne veje igen, men kan jeg komme på 60 kg er det også fint, alt min fedt sidder på maven - drøn ucharmerende og så er det jo samtidig det aller farligste sted at være tyk for en kvinde der i forvejen har problemer med at blive gravid, altså ikke at jeg skal være gravid nu men på sigt - i fremtiden engang (måske)

I går holdt min coaching buddy fredagsbar på hendes firma og der kom så mange forskellige og dét endte med at blive rigtig rigtig sjovt - der kom bla. to journalister fra Se&Hør - er du klar over hvor mange konspirations teorier de to har? Feks. mener de at Kandis Johnny har slået sin kone ihjel.......jeg var total foraget, hvordan kan man gå rundt og sige sådan noget når politiet har konkluderet at hun hang sig selv i et sommerhus? Ergo kan du ikke beskylde en mand for mord!

De mener også at Prins Henrik er bøsse og at det samme gælder for Prins Joachim. Kronprinse Frederik har ifølge de her to journalister laved en barkenaftale med Mary om at han må ryge så meget pot han vil og at de aldrig skal skilles etc. men at han må gøre hvad han vil så får hun det liv hun vil - jeg syntes det lyder langt ud, hvem i alverden vil leve et liv med en mand der opfører sig mærkeligt blot for at få alle de materalistiske ting penge kan købe? Penge er IKKE lykken! De er selvfølgelig rare at have men hvem vil dog feks. undvære kærlighed, nærhed og tryghed for at få penge? Jeg ville IKKE!!

Festen gik ret vild for sig, vi endte med at drikke (8 mennesker) over 150 genstande før vi tog videre til en fernisering

Starten af Fredagsbaren

Noget for alle - Pina Colada, Øl og Champange

Et lille joint i vinduet blev det også til - altså ikke røget af mig, jeg røre aldrig sådan noget
Vi tog som sagt til en fernisering et sted ude ved havnen - total skummelt sted og trust me, jeg forstår stadig ikke hvordan nogle mennesker kan tjene penge på sådan en omgang krussedulle malerier, tænk at de kan leve af det? I just don't get it!


Vi var helt derude hvor man betaler told......

SÅ smarte er kunstnere i Danmark en sommeraften......

Og dét her mine damer og herre er dansk kunst når det er bedst eller øhhhhhhhhh
Da vi skulle hjem skulle jeg sidde bag på en fyr fra min coaching buddies kontor's cykel (langt ord!) men så pludselig da jeg skulle til at sætte mig op bag på den - og de andre var kørt, så kørte han fra mig.........can you believe it? Han cyklede fra mig og så sig tilbage flere gange for at se om jeg stod der endnu og ja dét gjore jeg jo altså........

Så dér stod jeg kl. ca. 23.00 om aftnen på en skummel skummel havn - hvad gør jeg så? Jow jeg stikker hånden ud og prejer den første og bedste bil som kommer forbi! Aiiiiiiii tænk at jeg gjore det, men det gjore jeg altså - uanset at jeg ikke er særlig stolt af det! Fyren kørte i en kæmpe Mercedes og hed Malte og var rigtig rigtig flink - og jeg var altså en smule fuld, ikke sådan stiv at jeg ikke kan huske noget men fuld nok til at jeg ikke var helt skarp i kantene, men den søde fyr kørte mig altså helt hjem selv om han egentlig skulle et helt andet sted hen - hvor sødt af ham!

Tidligere på dagen havde jeg siddet og spist en sandwich på en trappesten i solen da en fyr kommer kørende i en lille mini gul Fiat - en total gammel smadderkasse - fyren havde SÅ MEGET plads til at parallel parkerer sin meget lille bil men brugte alligevel tre forsøg, jeg sad og moret mig kongeligt, jeg er nemlig super skarp til at køre bil og til at parallel parkere så det var virkelig sjovt at se - fyren blev helt rød i hoved og smilede flere gange til mig


Mega lille bil - mega meget plads!
Jeg syntes fyren var så sprød og flot at se på, at jeg - da jeg var færdig med min sandwich tog en serviet (ubrugt) og skrev mit navn og tlf. nummer på og satte det i forruden sammen med en lille sol........jeg tænkte inde i mit hoved at hvis jeg altid gør det samme i livet så får jeg også altid det samme, så nu prøver jeg noget nyt - jeg har desværre ikke hørt fra fyren men det var et forsøg værd! Og jeg syntes selv det var ret modigt gjort, jeg mener han kan jo have kone og alting men hvis jeg ikke forsøgte hvordan skulle jeg så vide om det var muligt?

JEG ville som person i hvertfald blive meget smigeret hvis en fyr satte sit navn og tlf. nummer i forruden på min bil :)

Til fredagsbaren var der som skrevet de der journalister fra Se&Hør, den ene af dem blev ved med at sidde og provkerer mig ved at sige en masse skidt om Kongehuset, og alle mulige andre mennesker - og han kunne jo slet ikke bevise noget af det. Jeg er et meget retsskaffende menneske og mener ikke at man må sprede løgne og falske rygter om folk når man ikke har beviser på det man siger - og han har jo nul beviser, men det var tydeligt at han satte stor ære i at være en bøf - da han så bliver rigtig stiv og skæv kommer han hen til mig mens jeg sidder i vindueskarmen og drikker en øl, her står han og bliver helt sentimental og siger bla at jeg er noget af det mest frække han længe har set og at han slet ikke forstår hvorfor en så smuk og fantastisk kvinde som jeg er single - efter et stykke tid så siger han at han syntes jeg skal få mig et barn!

Ja et BARN! Altså ét styks levende baby fordi jeg efter hans bedste overbevisning vil blive den bedste mor ever! Jeg kikkede på ham som om han var idiot, hvilket jeg faktisk havde ham mistænkt for at være og spurgte ham hvordan i alverden han kunne se mig som MOR til en BABY når jeg knap kan betale min egen husleje og i øjeblikket lever af min kassekredit??

Dét så han ikke som et problem.........han sagde at man altid finder en vej og om ikke andet kunne jeg jo malke barnets far for penge! Har du nogensinde hørt noget så dumt? Jeg frygtede helt at han ville melde sig som donor!!
No need to say at jeg kom pænt hurtigt væk fra hans selskab!

En anden fyr, altså ham som cyklede fra mig, han er også lidt lun på mig - men han skal giftes her til august og jeg kan love dig for at jeg IKKE har lagt op til ham på nogen måde! Aller første gang vi mødtes havde han sagt til min coaching buddies ex-kæreste at min coaching buddy havde en total idiotisk veninde fra Jylland som var så højrøvet og dum at høre på.........da jeg hørte dét blev jeg helt ked af det fordi jeg jo netop havde gået op til ham og givet ham hånd og været rigtig høflig og venlig fordi det jo var nogle af min coaching buddies venner/kollegaer og så vil jeg da på ingen måde opføre mig upassende - og nu, 4 måneder efter så ligger han og ringer og sms'er til mig - han har også ringet til mig i dag og nu har han også tilføjet mig på facebook.........han sagde til mig i går at jeg var såååååååååååååååååå smuk og helt fantastisk og han er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ facineret af mig!

Hvad sker der for det? Han sagde også at han havde ledt efter min blog - hvorfra han ved jeg blogger aner jeg ikke, men jeg skal love dig for at jeg gøs da han sagde det, jeg ønsker IKKE med stor fed streg under IKKE at han skal læse med på min blog! Faktisk vil jeg gerne forblive anonym forever


Et meget sigende skilt.....
På en bjælke på vejen i går så jeg dette her skilt........på dårlige dage vil jeg mene det samme men på dage som i dag og som der forhåbentlig kommer flere og flere af i mit liv (det ved jeg der gør for det er der allerede) så syntes jeg det her skilt er dumt......

Men altså, tilbage er der kun at sige at jeg nu har lakeret mine negle på tæerne og nu vil jeg gå ud og vaske dem en sidste gang i min egen skønne HELT RENE lejlighed og så vil jeg lige snuppe en time på øjet inden jeg skal afsted til lufthavnen.

Jeg har forresten fundet ud af at den ene af de to ældre mænd som har tilføjet mig på facebook - som jeg fortalte om for et par dage siden, er venner med Norman! Meget mærkeligt. Det var fordi det undret mig så meget at denne her fyr har tilføjet mig, for jeg kender ham overhoved ikke, altså som i virkelig virkelig slet slet ikke! Jeg har ALDRIG set ham før!

Så jeg sidder og kikker og kan så pludselig se at han er medlem af nogle af de samme facebook grupper som jeg er, den ene ved jeg Norman også er medlem af, så jeg går ind og tjekker men da jeg jo har blokeret Norman kan jeg ikke se ham og ifølge min facebook har ham den gamle mand og jeg ingen venner tilfældes men da jeg så afblokerer Norman, altså fjerner blokeringen på ham, så kan jeg se at ham og jeg har denne her mand som fælles ven - og at Norman desuden har fjernet sig fra den her facebook gruppe.

Men altså den her gamle mand har åbenbart også lige gået en pilgrimsvandring og er kommet "i mål" i torsdags tror jeg det var, hele hans facebook var pivåben og selv om jeg ikke er venner med ham så kan jeg se og kommenterer på ALT på hans facebook og jeg kan bla. se at Norman har kommenteret på meget af det som han har laved - nu ved jeg så slet ikke om jeg næsten tør eller har lyst til at være venner med ham her fyren og samtidig så tænker jeg på hvorfra ham den gamle mand ved fra at jeg skal på pilgrimsvandring?? Altså jeg går selv ud fra at det er dérfor han syntes vi skal være venner - vi har jo ikke andet til fælles......?

Hvis jeg bliver venner med ham og Norman opdager det, så vil han måske igen tænke at jeg stalker ham - og dét gør jeg jo ikke! Manden her har jo SELV kontaktet mig, jeg kender ham jo ikke! What to do what to do? Jeg vil ikke ha sådan en label på mig.......og så dog, er det ikke skide ligemeget hvad Norman tænker om mig? Han kan jo ikke lide mig uanset om jeg er venner med den gamle mand eller ej.....

Ingen kommentarer: