onsdag den 17. august 2011

Home Sweet Håndværker Home...!!

Arghhh håndværkere og viceværter altså!!

Mens jeg var i Jylland havde jeg en aftale med viceværten om at han skulle ordne nogle ting i min lejlighed, men nu, altså i dag mens jeg sidder her så ringer han og siger at nu kommer håndværkerne!!

Hvordan fanden er det muligt at være så total uorganiseret?? !"#¤%&/()=?`%¤#&

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mænd for helvede!!

Hele lejligheden var ryddet inden jeg tog afsted og så har de ikke laved en skid af det der var aftalt mens jeg var væk, feks. skulle mit soveværelses vindue være laved så jeg kunne åbne det og det så holdt sig åben og ikke som nu hvor jeg må sætte en deodorant i klemme for at det ikke vipper i, samtidig skulle der laves en dørspion, min ovn skulle laves og glasset på terassen skulle have nye gummiefuger så de ikke larmer når det blæser, men tror du de har laved noget - så meget som én eneste ting mens jeg var væk?? Nope!

Inden jeg tog afsted havde jeg gjort mit wc rent og liiiige slået en lille bitte fold på mit toiletpapir så jeg kunne se om de klamme nasty håndværkere går på toilet når de er her, hvilket jeg har dem stærkt mistænkt for og jeg er PÆNT SART med fremmede mennesker på mit wc bræt hvor min delikate popo skal sidde - og ganske korrekt, folden var brugt væk og wc brættet stod åbent hvilket det ALDRIG gør hos mig, dels fordi mit wc ikke er et banegårdslokum og dels fordi brættet vipper langsomt ned selv når jeg bare slår til det (super smart!) Dernæst var der små spor (af lort!!!) i mit toilet hvilket jeg ALDRIG NOGENSINDE EVER ville efterlade - og ude på terassen står to af mine 4 havestole sådan skråt overfor hinanden som om der har været nogen der har nydt at sidde derude........

Så nogen har været i lejligheden og dét bryder jeg mig bestemt ikke om at tænke på! Overhoved! Dette er mit private domæne!

Om lidt vil jeg hoppe i bad og ærge mig over at der ikke er nøgler til nogen af dørene i lejligheden, så jeg kan end ikke låse min badeværelsesdør mens håndværkerne er her......men jeg skal være færdig og ud og mysteryshoppe, har 3 opgaver i dag, en Burger King og to Telia butikker jeg skal besøge.

Men altså, lidt om i går...........

Puha hvor en dag - min mave var helt ødelagt da jeg kl. 15.16 kørte fra gården efter Syns og Skønsmændene var gået. Mine tidligere lejer dukkede ikke op, total kujon agtigt, men også ret dejligt.

Men altså, de gik jo rundt og stillede alle mulige spørgsmål og det var hele tiden tvivlsspørgsmål, og jeg VED jo godt at jeg ikke skal tage det personligt og at det ikke har noget med mig som person at gøre, men det var forfærdeligt, for det var som om de stillede tvivlsspørgsmål ved mig og mine evner, eller sådan følte jeg det.

Jeg frygter lidt inden i at den ene mand mente at huset godt kunne sættes i stand igen, det tror jeg så 200% ikke på at det kan, for lugten kan du aldrig fjerne, var det ikke for lugten så kunne du helt sikkert godt men når du engang har gjort huset i stand og så tænder for varmen så vil lugten af kattelort jo sive ud, men det ved jeg ikke om han vil tage højde for - only time will tell.

Da jeg kørte fra gården havde jeg det som om jeg netop havde oplevet noget forfærdeligt og når jeg har det sådan så vil jeg bare gerne sove - når jeg har sovet ser alting lyserer ud, men da jeg jo skulle til København og mødes med min coaching buddy måtte jeg køre direkte og oven i havde jeg igen ikke fået særlig meget sammenhængene søvn pga. at hele min familie jo går gennem det værelse jeg sover i, for at komme på toilet om natten......

Jeg kørte og tænkte på hvem jeg dog kunne ringe til, jeg trængte SÅ MEGET til at tale med en mand, en maskulin person så jeg for en gangs skyld kunne få lov til at falde sammen og være feminin og lille og bare være hende der skulle beskyttes, men det er ikke så nemt at lade facaden krakke når jeg aldrig har nogen som står bag mig, som feks. en mand eller en kæreste.

Der var flere tidligere mandlige bekendskaber oppe i mine tanker men jeg endte med at ringe til Uffe min første kæreste, han er altid så klog. Don't get me wrong, han var også klog da vi var sammen, i top 10 i Mensa men han er bare også meget følelsesmæssig klog og så kender han mig så godt som få, han ved godt at jeg ikke er mærkelig, jeg er bare en som tænker en million tanker ret hurtigt og som ofte lader mig styre af mine følelser og tanker og dét kan godt skabe "liiiidt" kaos i mit liv til tider, men det er så skønt at vide at Uffe godt ved at jeg bare er mig og ikke dømmer mig som skør som så mange andre gør.

Jeg sagde til Uffe at min mave føltes helt mærkelig som om jeg havde gjort noget galt og så siger han "ja du har jo også altid været så god til at tage alle følelserne og putte ned i maven" Hvor er han sød at sige sådan noget for han ramte jo lige hoved på sømmet, det er jo netop dét jeg gør - altid! Han er sådan en som tænker på noget 2 gange og så gider han ikke mere, feks. hans ex som valgte at få en abort, hun er en so siger han og han gider ikke tænke mere på hende. Basta.

Jeg er jo HELT FORUNDRET over at han bare kan stoppe med at tænke på hende sådan *knips* men så sagde han at det var nemt nok, tankernes kraft kan alt. Så vi sad sammen og sagde ti gange i træk "Det er ikke min skyld. Det er ikke min skyld. Det er ikke min skyld......" osv. og så siger Uffe efter gang nr. ti "Godt nu tænker du på noget andet" og så gjore jeg det - jeg skal ikke sige at det virkede 100% men det hjalp at få grined af mine egne dumme klumpe dumpe følelser og det hjalp at der var en som lyttede og fortalte mig at det IKKE var MIG der er noget galt med, men mine ex-lejere og at jeg bare skal lærer ikke at tænke meget på de samme ting igen og igen........

Jeg håber en dag at jeg møder en fyr som er MEGET MERE maskulin og fræk at se på en Uffe men som stadig har den indre forståelse for hvordan jeg er som person frem for bare at stemple mig som skør og binde gal og tænke grimme tanker om mig.

Det er nok en af de længste køreture til København jeg har haft, jeg var kronisk træt og måtte til sidst holde ind til siden fordi jeg simpelhen sad og nikkede med hoved selv om jeg kørte med vinduet rullet ned, så jeg vippede sædet tilbage og tog 18 minutter på øjet og så kørte jeg videre med 140 km i timen mod København.

Da jeg kom hjem tømte jeg kun lige bilen for hvad jeg kunne bære og så gik jeg direkte op i min seng og lagde mig de 45 minutter jeg kunne inden jeg skulle over til min coaching buddy.

Jeg ville ha haft hende til at komme her, fordi jeg jo skulle fortælle hende det med amerikaneren som havde lagt an på mig og raget på mig, for så tænkte jeg at hun kunne gå når hun ville.

Da jeg kom var der en smule akavet stemning og jeg så bestemt bombet ud efter en hel dag i samme tøj som jeg så også har sovet og ligget i, normalt ville jeg ikke komme i sådan noget tøj men jeg orkede simpelhen ikke at gøre noget ved det.

Mens vi spiser spørger jeg lidt ind til hvordan det går med ham spasseren som nu er fløjet hjem til New York og sjovt nok siger hun, i modsætning til før at hun ikke er sikker på at han er The One, en spåkone har jo ellers i New Yorkk sagt at det var han......hvilket jeg 200% er sikke på at han IKKE er!

Jeg havde jo forberedt en "tale" som jeg ville sige men det var bare ikke så nemt og jeg havde også laved en ny som fraveg fra den jeg har skrevet herinde, men jeg sagde til hende at jeg havde noget jeg ville fortælle hende, noget som gjore mig rigtig ked af det og uanset om jeg fortalte det eller ej så ville det kunne ødelægge vores venskab men at jeg ikke kunne leve med en sådan ting i mit liv.

Hun tog hænderne op for munden og kikkede på mig og sagde "Ej sig det nu, hvad er det??" Jeg sagde at hun ikke måtte afbryde mig for så glemte jeg alting og så sagde jeg at det drejet sig om den onsdag vi var til modeuge fest og så kikker hun forfærdet på mig og siger "Har du været i seng med XXX (amerikaneren)??" Øhhhhh NEJ FOR FANDEN DA!!

Jeg fortalte hende det nøjagtig som det var sket, hverken mere eller mindre og så sagde jeg at jeg var utrolig ked af det og jeg gerne ville gå hvis hun ønskede det. Hun tog en serviet op til munden og sad med den dér og jeg kunne se at hendes kæber spændtes, hun var lige ved at begynde at græde........mens hun græd fortalte hun at de også havde skændtes pga. at han havde sagt at han gerne ville have en trekant og i starten havde hun syntes det var en meget sjov tanke men efterhånden så havde de skændtes hver aften fordi han gerne ville ha en trekant med en anden pige.........og her kikker hun så lynhurtigt over på mig og så væk igen.........men dét ville hun ikke...........

Jeg konkluderer, for egen regning, at han har prøvet at presse hende til en trekant med mig. Et par gange før, mens han var i USA og hende og jeg spiste sammen i hendes lejlighed har han nemlig bedt hende om at sende frække fotos af hendes hotte blonde veninde .......hvilket jeg ville blive vred over hvis det var min kæreste eller potentielle kæreste der skrev sådan noget crap, men jeg er slet ikke i tvivl om at det er mig han ville ha hende til at være sammen med - tanken ALENE er mig frastødene!

Skal jeg nogensinde EVER ha en trekant så bliver det IKKE med nogen  jeg kender, men det er så absolut ikke sikkert jeg skal have det, for først vil jeg ha en sød stabil ærlig og kærlig mand der bare er der for MIG og ikke alle mulige andre trunter!
Jeg fortalte hende at jeg gjore det (fortalte hende det) fordi jeg holdt meget af hende, og fordi jeg ville ønske at hun gjore det samme mod mig hvis det en dag var tilfældet og fordi jeg ikke ønskede at der skulle være løgn og hemmeligheder imellem os som veninder.

Hun sad helt stille uden at sige noget i 10 minutter, så sagde jeg at jeg gerne ville gå hvis hun ville ha det.......efter yderlig 5 minutters tavshed sagde jeg at jeg heller måtte komme hjem, men at jeg stadig gerne ville køre hende i lufthavnen på torsdag (i morgen) hvor hun flyver til New York for at være dér i en måned og at jeg stadig gerne ville kikke efter Diva Katten hvis ham hun skal ha til at passe den springer fra. Dét svaret hun slet ikke på og jeg gik min vej.

Heldigvis havde jeg kørt derud i bil, så jeg kunne køre lunt og tørt hjem - jeg gik direkte ud og tissede af og så på hoved i seng, med make-up og ubørstede tænder og så slukkede jeg telefonen og lod mig selv sove til jeg vågnede kl. 08.36!

SÅ SKØNT AT SOVE IGENNEM!! Men nu må jeg heller stoppe her for håndværkerne er lige på trapperne, hvilket er pisse irriternede, de har haft heeeele mandag og heeeeele tirsdag til at ordne tingene i og stadig er intet laved så nu skal de komme mens jeg er hjemme - fucking indavlede neandertaler!!

Og nu vil jeg så lægge alt dét her bag mig og gøre som Uffe sagde, tænk ti gange at jeg er uden skyld i det med min coaching buddy og det med gården og tænke på noget andet - og at jeg også er uden skyld i at jeg bor et fedt sted med en vicevært der er la la la la agtigt!

Ingen kommentarer: