søndag den 16. september 2012

Så skal der tjenes penge!

Sådan ser vores pool ud....

I øjeblikket er jeg ved at lægge min lejlighed, it mandens lejlighed (vores lejlighed...) og min søsters hus som hun er fraflyttet for at flytte ind i min gl. lejlighed i Århus på nettet - jeg vil bare tjene penge NU og når der ligesom ikke falder et job ned i mit skød på trods af ihærdigt arbejde, så må jeg i gang på anden måde.

Har overvejet om jeg skal flyve til Danmark, hente mit Guldsmed udstyr og så købe en masse halvfabrikat og lave smykker hernede og sælge.... hmmmm jeg kan mange ting når jeg tænker mig om det er bare et spørgsmål om at komme i sving....og om at vælge det rigtige hvor pengene er!!

Men altså, sidder og uploader billeder, skriver tekst samtidig med at jeg gør rent og maler så rummene her i lejligheden bliver lækkre så jeg bedre kan leje dem ud. Det er faktisk hårdt arbejde, specielt fordi jeg ikke bare kan gøre hvad jeg vil, det er jo også it mandens hjem - men pengene kommer i min verden før hans indretnings mening, uden penge kan vi ikke leve et godt liv sammen. At leve fra hånd til mund sucks big time!

It manden ordner have eller vores lille have. En del af terrassen er lavet om til et bed og i går købte vi nye blomster til bedet. Jeg slapper af - har vasket tøj og malet gæsteværelset færdig og om lidt skal badeværelset have sin ugentlige tur så jeg føler ikke jeg feder den - ohhh jow og så har jeg lakeret vores spisebord sammen med it manden. Malingen skallet af men nu har vi lakeret det og det er fint igen.

Må smutte nu

3 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

Jeg drømte om dig i nat.... det var lidt skørt, det var en god drøm (tror jeg), jeg husker at det var varmt og at vi skulle finde nogle ting, og at jeg tænkte på hvor sjovt det var at du ikke så ud som jeg havde forestillet mig... måske jeg ikke skal læse dine opdateringer lige før sengetid... god dag til dig!

Deirdre-Ann sagde ...

Ha Ha dét kender jeg godt, det kan være farligt at tænke på nogen eller noget lige før sengetid, så sker det ofte at man får besøg i drømmene.

Jeg har tænkt meget på min coaching buddy her på det sidste, dels fordi hendes bror har tilføjet mig på Linkedin og fordi jeg så gerne ville dele mine tanker og drømme og liv med hende sådan som det er nu, det resulteret i at jeg drømte om hende to nætter i træk!

Nu ved jeg ikke hvordan du tror jeg ser ud, men tegningen af mig på siden "Hvem er..." ligner vist meget godt selv om den er et par år gammel og jeg normalt har åbne øjne!

Tante Kage -kagedage sagde ...

Jeg tror nu egentligt ikke at jeg har forestillet mig at du så ud på en bestemt måde, men i drømmen havde jeg bestemt gjort mig nogle overvejelser om det!

Det er aldrig nemt at miste en nær ven/veninden. Jeg mistede selv min tætteste veninden for nogle år tilbage, og i modsætning til dig, ved jeg ikke hvorfor, andet end at jeg havde et dødsfald i min familie, som hun havde svært ved at forholde sig til mig omkring .... men det er stadig sørgeligt, og jeg tænker stadig på hende som den første når jeg er ekstatisk eller ulykkelig...

...og nu drømmer jeg garanteret om hende i nat ;)