mandag den 26. november 2012

Spanioler Altså!

 - og ja jeg vælger helt bevist at skrive "Spanioler" i stedet for "Spanier" for hvem har lige besluttet at Spanioler er racistisk og at det skal hedde Spanier? Hvor i ligger det racistiske i det?!

Well, her er vores flytte-til-ny-lejlighed-time-line:

2. Oktober ser vi lejligheden for første gang og får at vide af ham som bor i lejligheden og som ejer den, at han blot skal bruge 20 dage til at flytte, fra når vi siger om vi vil ha den eller ej.

3. Oktober siger vi ja tak til lejligheden og får at vide at vi kan flytte ind d. 23. oktober.

På et tidspunkt i oktober bliver datoen rykket første gang.

Vi kan nu flytte ind SENEST d. 20. november - men nærmest 100% sikkert før!

På et tidspunkt i november ser vi lejligheden igen - og datoen bliver igen rykket. Udlejer skal nu bruge frem til 30. november før han kan flytte ud.

Vi bestiller flyttefolk til fredag d. 30. november.

22. November får vi at vide at vi kan flytte ind d. 29. november i stedet for - vi ombooker vores flyttefirma/folk til torsdag d. 29. november.

I dag, mandag d. 26. november kl. 19 får vi så en mail hvor i det står at vores udlejer NU i dag er flyttet helt ud af lejligheden og at vi i teorien kan få den nu......- hvilket ville være mega skønt for vi får 5 gæster i morgen tirsdag aften og bor i en lejlighed hvor alt nærmest er pakket ned i kasser minus tre sofaer og et bord - det er ulideligt at bo sådan her hvis du spørger mig, specielt når man skal ha gæster....

Men it manden skal arbejde hele tirsdag så jeg står alene med det hele også med at hente folk i lufthavnen og det er jo ikke sikkert at vi kan nå at ændre flyttemanden til i morgen - onsdag skal it manden også til møde med firmaet vi begge plejede at arbejde for og bla bla bla....

Det ville bare være genialt hvis vi kunne flytte i morgen men jeg kan ikke nå det - i så fald skal jeg jo vide om flyttemændene kan troppe op her kl. 09.00 og da de på spansk vis har slukket deres mobiltelefon ja så er det jo ikke en option.....

Fåååårk hvor jeg dog ikke kan fordrage spanioler og deres evner til IKKE at planlægge 30 sek. frem!!!
 - men ellers går det godt, ét styks bums i næsen er på vej, menstruationen er lige om hjørnet, økonomien sejler lidt men jeg har fat i den lange ende, fik dirty sex i lørdags og blev vækket af en stiv pik kl. 3 i nat og min dejlige kærestes ryg er endelig i bedring efter et utal af akupunktur behandlinger og besøg hos fysioterapeauten.

I morgen har jeg - sjovt nok - en jobsamtale......how wierd is that?? Når jeg endelig har taget en beslutning om at rejse væk og gøre noget andet, forfølge en fjern drøm så *bang* vælter jobtilbudene ind, ja okay ikke vælter men de kommer.

Inden it manden og jeg købte ny seng var vi ude i en dansk møbelbutik og kikke senge, en alm. boksmadress skulle koste mere end 1500 euro (!!!) og manden som jeg samtidig tilbød at købe nogle billige reklamer i nogle af de blade jeg skriver for, var totalen arrogant røv.

Nu viser det sig at han ikke var ejeren, men blot en butiksbestyre - den rigtige danske ejer er hernede nu og vil rigtig gerne ha noget PR igang og til det vil han - måske - hyre mig til at lave markedsføring for ham/butikken hernede.....
 - naturligvis vil jeg ikke nævne noget om at jeg er på vej til Kenya i 3 måneder! PR kan laves fra mange steder og hvis jeg bare har internet så går det nok

Nu vil jeg smutte i seng og knalde min kæreste, måske for sidste gang i denne her lejlighed - for det er ikke så nemt at knalde når der er gæster....ikke at jeg er en skriger men jeg giver bestemt udtryk for hvad jeg kan lide!

Ingen kommentarer: