tirsdag den 12. maj 2015

Spaniens Land


Jeg er pt. i Spanien og jeg nyder det - også selv om jeg stresser lidt inden i. I dag var min plan feks. at komme op og løbe, men jeg sov til kl. 09.07 og så blev jeg lidt sur på mig selv.... hvilket jo ikke er en optimal måde at starte dagen på, altså med at være sur på sig selv!

Nå men I MORGEN står jeg op og løber og starter kl. 06.30 som er Dansker tid og dermed også Deirdre-Ann tid. 

Da jeg landet i Malaga - godt forsinket, så jeg dette gigantiske fly, en Airbus Beluga - jeg har læst meget om dem, men aldrig set en i virkeligheden. Er det ikke syret så stor den er? Tænk at flyve med sådan en, kunne være mega fedt. Hvor mon vinduerne er??



Airbus Beluga i Malaga Lufthavn

Airbus Beluga i Malaga Lufthavn

Efter at ha ventede knap 3 timer i Malaga Lufthavn kom jeg endelig til Marbella - til 28 graders varme. Jeg var SÅ TRÆT da jeg ankom, da jeg have været oppe til kl. 01.30 dagen før og kun sovet til kl. 05.30...

Jeg kørte straks ud og hentede min bil, den var SÅ BESKIDT at det er et helt kapitel for sig selv - så den fik jeg afleveret hos nogle vaskefolk ved det lokale indkøbscenter - den fik en tur indenfor og udenfor mens jeg handlede mad ind. Så tilbage til byen, finde en p-plads og så proppe alle tingene ned i mine kufferter og trække dem gennem byen op gennem de super smalle gader - mine arme var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LAAAAAAAAANGE!

Efter maden var sat i køleskabet, fik jeg ned til min yndlings Sushi sted, faktisk er det et af de bedste Sushi steder jeg nogensinde har prøvet og jeg har immervæk spist sushi i en del forskellige lande og en del forskellige steder - der er SÅ MANGE dårlige sushi steder i verden men denne her, er ekseptionel god og deres service er outstanding!

De blev SÅ glade for at se mig igen, at damen helt fik tårer i øjene da hun så mig. Jeg blev helt rørt over at hun blev så rørt - hun er som jeg indvandre i Spanien og det har nok ikke altid været sjovt, det ved jeg at det ikke har for mig. Så vi har ligesom bonded lidt fra starten af - nogle gange ville jeg ønske at vi kunne ha været veninder men jeg er ikke så godt til at lave venner

(Hvilket faktisk er lidt et problem for mig - når jeg prøver at være sød, sjov og ærlig, modtager folk det åbenbart ikke som om jeg er sød, sjov og ærlig. I den nye sang med Rihanna, Kenya West og Paul McCartney synger de bla. "and all of my kindness is taken for weakness" - jeg tror det er noget af det samme som sker når folk møder mig. De tror jeg er svag eller hmmm ja "noget" som jeg ikke er og som folk ikke ønsker at være i nærheden af, ingen tænker sjovt nok som Pernille Aalund...... jeg læste engang at hun kun ansatte sin Koordinator fordi hun engang havde styret en isbutik alene i 2 år og dét tænkte Pernille Aalund var så cool, sejt, stærkt og inspirerende gjort, at hun ansatte hende på stedet. Sjovt nok er der ingen som tænker: Deirdre-Ann har drevet en Gård med dyr, jordbrug mv. ALENE i 6 år, hun er nok et mega interessant menneske med maser af drive, krudt og energi i....livet er mærkeligt)

Jeg fik købt Sushi - mega lækkert - som jeg tog med hjem i lejligheden og spiste mens jeg så Bones på TV :)

Varmt!!


Jeg må faktisk ikke følge med i serier for jeg er herre dårlig til at huske at se TV på bestemt tidspunkter og jeg hader at jeg ikke får en afslutning - jeg vil gerne ha et svar på de ting jeg ser og oplever, det får man jo ikke i serier, i hvert fald ikke før efter 100 episoder, hvilket pisser mig af.

Anyway, jeg syntes Bones er fantastisk - specielt fordi Bugboy og Temperance er med, de er total cool og nørdet - lige mig! :) Mens vi har været i Danmark har jeg ikke fået set nogle af afsnittene fordi det plejer at være IT manden der sørger for "sådan noget" - så jeg fik downloaded 10 episoder som jeg var bagefter med og dem har jeg så set lørdag og søndag..... MEGA nørded at se så meget TV men kors hvor var det skønt! Desuden var min favorit øl sat ned til 1€ :)




Jeg lugtede faktisk ret meget af sved Lørdag aften, men jeg var så mega træt at jeg ikke kunne overskue et bad - hvilket jo er en af de ting man kan tillade sig når man er single, så jeg strøg i seng og sov med en salig duns af sved fra min armhule! Søndag gik den dog ikke længere og jeg røg i bad, blot for at opdage at min ellers så fantastiske rengøringsdame har glemt at bruge afløbsrens i laaang tid.....

Gæster har det med IKKE at fjerne deres hår fra risten så afløbet bliver mega hurtigt stoppet når der er mange bookninger - noget jeg har lært over tid. Oven i var der næsten ingen varmt vand....WTF? Jeg fik fat i min udlejer som søndag sendte en mand som kunne konstatere at nogen havde skruet ned for vandvarmeren så den kun lavede lunkent vand..... arghhh!

Men badet mandag morgen var bedre end søndag, for kloaken fungeret perfekt og vandet var vamt. Og det er netop dérfor det er så pokkers vigtigt for folk som udlejer at bo i deres egne huse i ny og næ, eller få nogen der er kompetenten nok til at gøre det, for kun på den måde finder man ud af at feks. kloaken ikke kan synke vandet, at vanden er pisse koldt og at blomsterne nok er ved at dø for alvor.



Inden jeg tog afsted, fandt jeg dem her fra Smart Balls som jeg købte engang sammen med Anika og Barbara - for over et år siden og aldrig fået brugt. Da jeg læste brugsanvisningen stod der at de var lavet til at stramme missen op med!!!

Øhhhh nu er det jo ikke sådan at jeg har et slapt underliv vel!!! Det er ret stramt og lækkert - det blev jeg lidt harm over og skrev til Anika og Barbara om de godt vidste hvad det var for noget gejl de havde lokket mig til at købe? Vi købte alle 3 en pakke.

Anika havde naturligvis ikke prøvet hende da hun jo ikke kan noget for hendes sindssyge mand men Barbara påstod at hun havde brugt dem masser af gange og at de ruller inde i en og killer..... hmmm de røg med i kufferten så jeg kunne prøve men jeg syntes altså ikke jeg kan få mere end én kugle op før det gør ondt, måske jeg gør det forkert?




Min Mandag og Tirsdag morgen har set sådan her ud - jeg har været på min total yndlings cafe ever - den ligger midt i Marbella på en trafikeret hovedgade, et skønt sted for people-watching hvilket jeg elsker.

Derudover elsker jeg at få (i ny og næ) en kop te og en cowboytoast - samlet pris: 3€. I like!


Udsigten er fantasisk hvis man kan lide at sidde i trafik og se livet suses forbi



Der er altid propfyldt på cafeen. Bagefter gik jeg en tur ned i Mango (tøjbutikken) det koster jo ingenting at ose - så jeg tog en masse tøj med ind i prøverummet og prøvede det - om jeg skal prøve én eller 10 ting er jo det samme, tøjet skal af.

Heldigvis var der intet af det som så pænt ud på mig - så sparede jeg de penge! I love to ose, det er en billig hobby!




På vej gennem byen er der denne her Antikbutik som jeg kun én gang har været inde i sammen med IT manden. Den ser rasende spændene ud, men den ligger i en kælder og jeg er ikke så meget for kældre..... altså som i skumle kældre uden vinduer - og dette her er netop sådan en kældere....uff! Men sikke nogle smukke detaljeret billeder!


Sådan ser Antik butikken ud - alt er i en trappeopgang og udenfor er der sollys og happy og indenfor er der mørkt og skummelt. Kontraster - hvilket jeg faktisk godt kan lide. Lidt misvisende måske men jeg kan faktisk godt lide kontraster, på en eller anden mærkelig måde.


Mit Neopren cover til min Mac er gået i syningen, mange ville nok bare smide det væk, eller leve med det - jeg valgte at bruge 3€ på at få det syet hos en skrædder og på vej derned så jeg at der var åbnede en ny skinkefætterbutik, altså en butik hvor man kan købe lufttørret Jamon, Iberisks skinke.


Jeg elsker sådan noget skinke, det ligger måske ikke lige i kortene til KRÆSNE Deirdre-Ann, men det smager faktisk rigtig godt hvis det er en ordentlig kvalitet. Jeg har bla. købt friske asparges som jeg vendte på panden svøbt i serano skinke sammen med 4 skiver Gedeost svøbt i skinke - slurp slurp! Du skulle prøve - jeg er virkelig ikke en haj i et køkken men dét der smager godt og det er nemt at lave.

Her til aften fik jeg en lækker salat med buffalo mozarella, æg, salat, rød peber, agurk og kyllinge stykker og så en lækker olie - det smagte rigtig godt og let i min mave. Når jeg nu ikke dyrker så meget motion må jeg jo sørge for at spise sundt - mens jeg har været hernede har jeg faktisk ikke spist nogen former for slik eller is - det vildeste er en øl og så et par cola light. Jeg KAN godt holde mig fra slik. Basta.



Min Mandag aftens aftensmad.... dildoposen, lystkuglerne, 1,5 liter vand og asparges og gedeost - så bliver det ikke meget bedre faktisk!

Legede også med mig selv i går nat, altså både natten til mandag og natten til tirsdag men i dag er jeg bare træt med træt på, så jeg tror ikke der bliver noget hanky panky i aften, det bliver også lidt trivielt at gøre det selv, altid.


Ha Ha ja og se dette billede - da jeg sad i lufthavnen kedet jeg mig, så jeg satte mig ved lego legepladsen på en børnestol og så på at de små piger sad og legede. Pludselig blev jeg meget bevist om at ALLE de voksne sad og iagttog mig.....jeg har jo ingen børn og så satte jeg mig ved børnene og kikkede på dem! Det er dæleme godt jeg ikke ligner en mand for så havde de nok gået amok alle sammen på én gang!


Inden jeg tog afsted, pakkede jeg en fin lille gave til min Journalist veninde Maya som bor i København. Hun er mega mega cool - hun kunne skrive da hun var 3 år, jeg kunne læse da jeg var 3 år, sammen er vi de sejeste ever.

Nå men hun er gravid med sin kæreste som er en kendt Dansk Rapper - hun havde overskredet terminsdatoen da jeg tog afsted så jeg tænkte jeg hellere måtte gøre pakken klar, så den bare kunne sendes mens jeg var væk. Så jeg fik den lille fine pinke cardigang fra Kenzo pakket ind, skrevet et sødt kort og frankeret konvelutten, så det hele var klar hvis hun skulle føde mens jeg var væk.




Knap var jeg landet i Spanien før jeg så på Facebook at hun havde født den yndigste lille bitte pige som skal opkaldes efter hendes Mor der døde for nogle år siden og som Maya savner helt vildt hver dag, så jeg går ud fra at pakken kommer senest i morgen :)

Forresten, noget jeg har bemærket hernede er at der er mange piger som har fået lavet læber.... spørg mig ikke hvorfor jeg har lagt mærke til det men dét har jeg. I går var jeg i banken for at veksle nogle penge og der sad en hmmm Slavisk udseende pige med læber som på en and. Ham som har af-inviteret mig til sin fødselsdag har også en kæreste som har fået lavet læber og i dag så jeg en pige på gaden som helt klart også har fået lavet læber og ved du hvad?

De ligner alle en Duck! Ikke en and men en Duck, læberne sidder total tilgrin på dem og deres overlæbe stritter sådan ud som et skihop - GUD hvor ser det latterligt ud og jeg fatter jo ikke at de her piger ikke kan se det selv? Det er jo ikke fordi jeg er blind for forskønnelse men seriøst, det er jo ikke flot at ha læber som strutter ud og ser mega kunstige ud - det svare til at få extensions i håret som er ser unaturlige ud, eller at få lavet bryster som er så hårde at de bare sidder og ser unaturlige ud....

I don't get it - jeg gad da godt ha pæne ens bryster, måske endda en større skål men hey, 2 bryster i B-klassen er også rigtig godt, at den ene strutter lidt mere end den anden og derfor lystre det dumme navn Lotte mens den pæne hedder Anna (og nej min mis hedder ikke George!!!!) betyder ikke at jeg ønsker at få dem lavet om, størrer eller noget.....resultatet bliver helt sikkert ikke lige så naturlig og pænt som det jeg har nu, så ergo beholder jeg det jeg har.

I dag til frokost spiste jeg Capachio - mums. Jeg har forresten også lavet fakturaer for mere end 7000€ hvilket tog en del længere tid en jeg lige havde regnet med, så mit bogprojekt for i dag blev rykket og i morgen har jeg allerede planer så hmmm ja jeg må arbejde på bogen i morgen eftermiddag. Hvis jeg står tidlig op kan jeg også sagtens nå det.

Jeg syntes jeg har en masse at fortælle men lige nu er jeg blank.....alle blomsterne fra terrassen står i min bruser og sobber, tænker at jeg hellere må få skudt lidt vand i dem inden jeg drager afsted. Sådan plejede Mormor at vande blomster :)

Jeg savner min Mormor. 

Ingen kommentarer: