torsdag den 29. september 2011

Arbejde

I dag har været en so so dag på arbejde........ikke dårlig bare ikke lige så god som de andre dage.

For det første kom jeg først i seng kl. 01.00 i går efter at ha været på arbejde siden kl. 09.00 = laaaaaaaaaaaang dag på arbejdet!

I dag sov jeg så over mig, eller det gjore jeg ikke, jeg lod bare mig selv sove til kl. 8, droppet badet og var på arbejde kl. 09.02 blot for at opdage at jeg havde glemt min oplader til computeren derhjemme, jeg bruger jo min egen computer og den er virkelig ikke særlig god og kan ikke holde strøm uden et kabel, men hvad skal jeg gøre? Jeg mener, jeg ville da gerne have en hurtigere computer men det er jo ikke mig som er direktør i firmaet.

Nå, tilbage på arbejde - nu er jeg virkelig sen på den, skal sende rettelser på brochuren ind inden kl. 10, så for at spare tid køre jeg bilen helt hen til kontoret, hvor alle de andre også holder til daglig, normalt holder jeg ude på gaden, det gør jeg af to grunde, dels fordi der er meget mere plads og jeg godt kan lide den korte gåtur ind til kontoret men også fordi min - må jeg lidt skamfuldt indrømme - bil ikke er blandt de nyeste og ALLE køre i nye fine biler og derfor vil min skille sig ekstra meget ud selv om den både er nyvasket og velholdt så er den stadig laved i 1997.

Jeg kommer ind og skynder mig at få sendt rettelserne afsted, blot for at blive prikket på skulderen og få at vide at jeg skal fjerne min bil "for jeg bor kun til leje og parkeringspladserne tilhøre XXXX firma......" Øhhhhhhhhhh??!! Dels parkerer min chef altid dér, dels er der plads nok og dels hvor skulle jeg vide fra at jeg ikke måtte parkerer dér?

Jeg må indrømme at jeg blev lidt ked af det inden i, det er liiidt som om jeg ikke er helt en del af "firmaet" - det er jeg jo heller ikke rigtig fordi jeg arbejder for et andet firma, men der er jo kun mig på kontoret de fleste dage og alligevel er jeg ikke helt velkommen. Altså det jeg prøver at sige er, at hvis der i mit firma havde været 3 eller 8 medarbejder så havde det været noget andet men der er kun én! EN person - udover chefen som aldrig er der og mig kan de ikke inkluderer i noget....dét nev lidt i følelserne.

I sidste uge havde de alle været ude og spille paintball bare med laserlys, og en anden dag havde de haft fælles aftensmad på kontoret hvilket de jo taler lystigt om dagen efter og så sidder jeg dér og kikker.......jeg siger aldrig noget, jeg kender jo godt min plads men man må jo gerne drømme og ønske, selv om et er dumt at gøre det.

De skal også holde en firma fest her i oktober og julefrokost 3. december og jeg er ikke inviteret med til nogen af delene og her i weekenden er der også en fest som de alle taler om - 7-9-13 skal jeg til Radiodays så jeg "skal også noget" og dét føles dejligt.

Men er det ikke mærkeligt at jeg ikke må parkerer dér, jeg må ikke drikke deres vand (som smager af HT) jeg må ikke bruge deres printer osv....

Nå men oven i det var jeg super træt og da kl. var 14 overvejet jeg at tage hjem men ventede til kl. 16.30, så kunne jeg ikke mere og måtte køre hjem. Kl. 17.00 lagde jeg mig direkte på sengen og sov til kl. 19.30 hvor min forpagter ringede og vækket mig - han ville bare spørge om han måtte lægge en strømledning over allen op til gården, selvfølgelig måtte han det. I bund og grund tror jeg han var nysgerrig efter at høre hvordan Syns og Skønsforretningen var gået, men han er sådan en sindig mand at han ikke vil spørge direkte - og jeg ved at han er sindig så jeg fortæller bare løs :)
Han er fantastisk min forpagter!

Bagefter stod jeg op, satte vasketøj over og tog til fitness - på vej gennem gågaden kunne jeg se at der var noget event af en slags i mange af butikkerne inkl. Magasin, så nu her da det hele er lukket sneg jeg mig ned med en plastikpose og samlede alle de flasker jeg kunne se med pantmærke på - det blev til 5 stk. Ikke meget men det er trods alt penge som jeg ellers ikke ville ha haft i min lomme.

Og nu sidder jeg så her i mit efterhånden svedtørre fitness tøj (yummy yummy) og har spist de sidste to boller fra fryseren til aftensmad - i morgen vil jeg lave mig en hjemmelaved burger - har nemlig lidt salat tilbage så det bliver skønt!

Vasketøjet hænger til tørre og ellers roder her helt vildt - har ikke fået taget opvasken fra da Ayal var her og da jeg samtidig i dag har talt med e ny revisor ang. at jeg gerne vil have ham til at kikke mit 2010 regnskab igennem, fordi jeg syntes det er vildt mærkeligt at jeg ikke har et større fradrag end jeg har når jeg har tjent knap hvad, 0 kr? Så jeg har fundet mapperne frem og de ligger her på bordet og roder, dem skal jeg ha sendt i morgen så han har dem senest mandag. Må heller sende dem med forsikring.

Min guldsmed "ven" Pedro har sms'et mig igen, han skriver "Nå Deirdre-Ann. er det muligt at du kan finde en dag/tidsrum hvor jeg kan komme forbi og se din lejlighed? :)"
Jeg skriver som sandt er at jeg har arbejdet meget, til det svare han "He He nej men du slipper ikke så nemt ;.) jeg bliver ved med at spørge ;-) god arbejdslys :)"

OMG bliver ved? Hvad ER det han vil? Jeg mener, her har jeg boet 4 forskellige steder siden 1. juli 2009 og været arbejdsløs i 1½ år og han har ALDRIG haft interesse i at komme på besøg før nu - hvad stikker under?? Jeg bliver total mistroisk og vil så absolut ikke have ham ind i min lejlighed! Aldrig - men jeg frygte at jeg må bukke under.......arghhhhhh sikke et pres!

I går da jeg skulle rydde op og chefen var gået var der nogle Edemambønner med chili til overst, jeg ved ikke hvordan reglerne er for at tage mad med hjem fra arbejdet men alternativet var at jeg skulle smide det ud, så jeg samlede dem alle i en kasse og tog dem med hjem - og følte mig lidt som en tyv........ I dag da jeg kom hjem, inden jeg gik kold på sengen spiste jeg dem kolde med stor appetit!

Vejret var så godt at jeg sneg mig udenfor og satte mig på mit havebord og skuet udover Kgs. Nytorv og alle menneskerne, det var lige omkring den tid hvor solen drejer om hjørnet og rammer min terasse - og varmer min ryg :)
Men er det mon lovligt at tage mad som alligevel skulle smides ud med hjem? Bum Bum.........I wonder if it is......

Ingen kommentarer: