lørdag den 10. september 2011

Loppemarked i Sakskøbing

I dag har jeg - for første gang været på Langeland og Falster, nærmere betegnet Sakskøbing. Her holder De Blå Spejder loppemarked hvert år den anden weekend i september - og jeg kan KLART anbefale det!!

Da vi kom, fem minutter før dørene åbnede til loppemarked i Sakskøbing Sukkerfabriks lagerhal var der lige så mange biler som på en lang lørdag på Bilka's parkeringsplads og der stod en hord af mennesker i kø for at komme ind

Køen forsætter helt op til højre hen langs det blå tag......
Jeg har virkelig været på mange loppemarkeder og auktioner i mit liv men sjældent virkelig sjældent har jeg set så mange mennesker som her! OMG!

Og så var der endda ikke SÅ mange gode ting, dvs. det var der, men ikke ting som faldt i min smag..........Lita og Sofie holder af gamle retro ting, stole med nappa plastik agtigt sort betræk og teaktræ, retro lamper, blomsterbænke, gamle kjoler osv. og de fik godt nok shoppet løs!!

Jeg så senere - på et helt andet loppemarked en super fin reol til 250 kr som jeg godt kunne ha brugt i lejligheden men da var pladsen i bilen ligesom taget af deres ting, men jeg ved hvor det er så måske jeg skal køre derned i næste weekend? Tænker lige over det...........den var også af teaktræ og dét er jeg ikke så pjattet med men den kan jo males.......hmmmm tænke tænke.....den havde nøjagtig de mål jeg ønsker, højden var ideel og skufferne kørte ind og ud upåklagelig i stærk kontrast til skufferne i min gamle kommode, hvilket sikkert også skyldes at der ikke er nogen håndtag på dem men at de skal åbnes med nøglen (trækkes ud med nøglen)

Jeg er mest til visse gamle ting, så som nogle helt specielle vaser, nogle få mærker og modeller i porcelæn og så ellers ikke til så meget andet. Jeg kan spotte ting på afstand, jeg kender udseenet på så godt som alle mærker der er noget værd, jeg kan spotte Villeroy&Boch på laaaang afstand, deres fajance er ikke til at tage fejl af.

Jeg fik dog købt lidt i dag - og endte med at bruge hele 50 kr! (og 75 kr på diesel efter at vi delte regningen i tre)

Her er hvad jeg købte

En helt ny pakke med tyller til kager............til 10 kr og en chokolade form som jeg lod som om jeg ikke anede hvad var til, så manden solgte mig den som en isterninge bakke for ........ 2 kr! (jeg valgte ikke at prutte om prisen dér!)

Jeg ved ikke helt hvilken mønstre tyllerne laver men de er fine og bakken de står i er ret praktisk

En lille julenisse som sidder på et æble, det var først da jeg kom hjem at jeg så at han manglede en træsko.......den må han ha tabt undervejs for jeg er virkelig sikker på at den var der da jeg købte ham........

Pris: 1 kr. (Havde 25 øren eksisteret havde jeg pruttet om prisen!!)

Jeg fik også denne her lille nissepige som jeg tror er meget gammel til, igen 1 kr!!

Jeg spurgte på denne vase, pris 150 kr sagde jeg ville tænke over det da damen ikke var til at hugge eller stikke i. Så så jeg en på et andet bord længere nede i stærk Azur blå (Bilka Blå) og den købte Sofie til TI KRONER!! Så strøg jeg op til damen med denne og klaget min frustration, hun var dog ikke helt bøjelig og jeg måtte give 25 kr for vasen - som jeg slet ikke agter at beholde men at sælge videre........ :) Olllaaaaa

Jeg er ikke sikker, men jeg tror denne her vase er en af de ting man i 50'erne og 60'erne kunne købe gennem brugsforeningen (Coop Danmark) via deres pointsystem.........er næææsten sikker på det så de er i teorien ikke så sjældne men der er bare en stor efterspørgelse på sådan noget retro shit (hvilket ikke er mig)

På et andet loppemarked som vi fandt ved at køre ud af landevejen og bare kikke efter loppemarkeder i området, fandt jeg det her viskestykke som jeg måtte slippe 10 kr for - jeg er stærkt utilfreds med prisen men jeg synets det var fint

Mon det engang har fuldt med et Søndags B.T. Blad??

Og i butikken som også havde den fine kommode fandt jeg dette viskestykke, manden bag disken tog det i brug lige foran mine øjne og tørrede et spejl af med det - da jeg spurgte efter prisen, nu når det var beskidt var den 2 kr........

Det var en rigtig hyggelig tur og jeg er glad for mine indkøb - jeg brugte faktisk 100 kr i alt for jeg købte også en hotdog og en sodavand af Spejderne men altså de fleste penge gik på diesel og så brugte jeg 50 kr på loppefund :)

I morgen skal jeg vaske og så får viskestykkerne en tur på 90 grader og så er de fine igen og vasen er allerede lagt til salg så det er bare all good!

Jeg havde ellers en masse sjove historier fra ugen som er gået jeg ville fortælle men jeg har glemt dem alle lige nu.......bom bom bom......

Nåe jow jeg fik jo som sagt en sms fra Mads fra Ministeriet den anden dag, han skrev "Hej Deirdre-Ann. Hvad siger du til at gå ud og drikke en øl med finanstossen? Hilsen Mads"

Jeg fik det SÅ skidt da han skrev........jeg mener, jeg ved jo NØJAGTIG hvordan han må have det, han forstår ikke at jeg ikke er intersseret, ligesom jeg rigtig længe ikke har kunnet forstå hvorfor Norman ikke var intersseret, eller måske jeg egentlig ikke tænkte så meget over hvorfor han ikke var interesseret, jeg forstod bare ikke hvorfor han ikke meldte klar ud, han vævede altid og det at han sendte så mange forskellige signaler ud gjore mig så forvirret og rådvild.

Men jeg tænkte altså læææææææææææææææææææææææænge over hvad jeg skulle skrive, jeg mener, jeg kunne jo ikke så godt skrive at jeg syntes han har verdens mindste pikhoved som får mig til at tænke på det røde viskelædder som sidder i enderne på en gul Vikingeblyant fra folkeskolen vel! Jeg mener, dét ville jeg egentlig ikke ha noget proble med at sige og for et par år siden ville jeg ha sagt det nøjagtig som det var, men efter at Norman blev sur og tøsefornærmet over at jeg sagde at han var dårlig i sengen og at han faktisk lå og slåsset om første pladsen i dårlige knald med en anden fyr - så har jeg ligesom konkluderet at ærlighed IKKE altid vare længst...........

Ligesom jeg har lært det med min coaching buddy - jeg er glad for at jeg var ærlig mht. ham den klamme fotograf men måske jeg ville ønske jeg ikke havde sagt det, så havde vi stadig været venner - igen, heller ikke her har jeg gjort noget galt udover at være ærlig og så bliver folk sure på MIG.........I just don't get it!

Nå men jeg kan jo ikke så godt sige til Mads fra Ministeriet at jeg syntes han har en forfærdelig pik, for havde han IKKE haft det så kunne han måske godt ha været noget for mig, han var i gang med at sætte sit sommerhus i stand og jeg er jo en total sucker for do-it-yourself projekter og jeg kan husk at han sagde at han havde købt en ny havetraktore til at slå græsset med.............I love it! ;) Nørded mig men sådan er det nu engang.

Så jeg endte med at skrive til ham " Hej Mads, mange tak for tilbudet men syntes ikke at vi to har ret meget til fælles og jeg kan ikke se os som et par i fremtiden, det håber jeg du kan acceptere. Godnat Deirdre-Ann" 


I'm telling you jeg følte mig som den største lort da jeg sendte den sms afsted.............jeg valgte at skrive "acceptere" frem for "forstå" for en ting er at forstå noget, noget andet er at acceptere noget.........jeg er faktisk ligeglad med om han forstår det, sådan ret hårdt sagt, for jeg er mere interesseret i at han accepterer det......

Og faktisk så var smsen jo ikke helt ærlig, for jeg syntes jo vi havde en masse til fælles men det kan jeg jo ikke skrive vel - jeg mener, det er 100% the shape of his dick som gjore udfaldet, det er nøjagtig dérfor man skal knalde på første date for der er jo overhoved IKKE nogen grund til at gå videre hvis sexen ikke har potentiale!!!!

Jeg fik ret hurtigt en sms tilbage hvor i han skrev "Det er selvfølgelig fair nok. Husker det ellers som om vi havde det ret sjovt." og ved du hvad........dét havde vi også! Arghhh scheise! Jeg føler mig som en total lort, som et ondskabsfuldt menneske.......Men hvad skal jeg gøre?

Jeg overvejede stærkt at gå ud med ham og drikke en øl og så knalde ham igen bare for at tjekke op på min hukommelse men min hukommelse har ALDRIG svigtet mig og jeg SKAL bare blive bedre til at lytte til min mavefornemmelse og den siger mig at der ikke er noget at komme efter, at han ikke er noget for mig - eneste grund til at jeg tænker på ham nu er at han har skrevet til mig.....

Jeg håber i mit hjerte at han vil recover hurtigt og finde en anden, jeg tænker at han nok også har et stort savn efter en kæreste, han var hmmm 38 år og have været single i et par år, det er aldrig sjovt - I know, men jeg er nok bare lidt mere hærded i at være alene, jeg har jo altid klaret mig selv - selv da jeg boede hjemme følte jeg  mig ofte alene og selv om jeg måske ikke fysisk har været alene altid så har jeg måske psykisk altid været alene, dvs. jeg er pænt trænet i at køre solo, faktisk har jeg måske hmmm 28 års erfaring - for jeg husker nemlig ikke at jeg var alene som helt lille og mine første minder er fra da jeg var ca. 2½-3 år hvor jeg slæbte rundt på min lillesøster ved at løfte hende under armene......hun er altså 2 år yngre end mig så dét har sikkert set elegant ud......nogle gange har Mor været ude og fodre dyr og så er jeg vågnet i min tremmeseng ved at min søster græd, så satte jeg tåen ind mellem tremmerne og sprang ud på gulvet og over til hendes vugge, hvis jeg vippede den til den ene side faldt (JA faldt!!) hun ud i dobbeltsengen og landet blødt og så kunne jeg bedre slæbe (JA slæbe!!) hende ud af sengen og ned på gulvet hvor jeg så sad og holdt hende indtil vores Mor kom ind igen, jeg kan huske det hele i billeder, se hvor min seng stod kontra dobbeltsengen og hvilken andre møbler der stod derinde, Mor har så selv fortalt at hun ofte fandt mig på gulvet min lillesøster og når jeg så forklaret hende hvordan vi var havnet på gulvet forstod hun mig aldrig helt, sikkert fordi jeg ikke talte rent men hun luret efterhånden mine metoder fordi hun kunne høre mit bump på gulvet når jeg kravlede ud af tremmesengen og en dag hun så kom springene op var jeg ved at slæbe lillesøster udover sengekanten.........!!!

Kors jeg fik skæld ud!! Og jeg forstod jo ikke hvorfor.........det virkede jo, lillesøster stoppede altid med at græde når jeg sad med hende på gulvet så hvad var problemet?? Voksene!!

Men altså, så kom der en tid hvor jeg begyndte at føle mig alene, sikkert fordi min lillesøster viste sig at være en porcelænsdukke og meget Morglad og jeg var så nem at jeg bare tullede udenfor hvor drengene altid løb fra mig og gemte sig og så lærte jeg at lege med mig selv.

Jeg mindes at jeg går alene i marken, jeg var så lille at jeg ikke kunne se op over kornet (!) men at jeg kikkede efter trætoppene, sådan kom jeg ned til vandhullet hvor der bla. var blommer og blomster og masser af myre og gamle træer jeg kunne pille barken af og finde bænkebidder, nogle gange fik jeg grønne larver ned i mine gummistøvler som blev trådt helt flade og maste, jeg fornemmer stadig følelsen af bare tær og en mast (grøn) larve.....

Hmmm hvor kom jeg fra?

Jow back from memory lane - jeg håber Mads fra Ministeriet hurtigt finder en sød pige som vil give ham en dejlig familie - og så håber jeg også at jeg, måske - en dag vil finde en som vil mig ene og alene fordi jeg er mig........................................ mon han findes??

Jeg er træt nu og vil smutte i seng og glæde mig til at jeg i morgen skal til Zumba i mit gamle fitness center, syntes det nye som ligger tæt på hvor jeg bor er så lille og crowded og indelukket, det andet var mere lyst og dejligt men lidt langt at gå på et dagligt basis og så vil jeg købte noget så charmerende som skælshampoo på apoteket på vej hjem i morgen - mit tykke hår får altid skæl når årstiderne skifter og dét er åbenbart nu..........og så igen til foråret.



Der var også død kikset ting på loppemarked............dette her er jo på grænsen til blasfemi over for gamle ting!!

Ingen kommentarer: