søndag den 18. december 2011

HELT flad!

Jeg er SÅ træt!!!!

Men mangler KUN en gigantisk opvask, så er her HELT rent som i 100% rent. Gulvet er støvsuget, vasket og så støvsuget igen, alle flader, borde og døre er tørret af, badeværelset er rent, gulvet vasket, spejlet pudset, sengen redt og sengetøjet skiftet og alt er lagt på plads. Vasketøjskurven svinder langsomt ind efterhånden som maskinerne bliver færdig med at snurre, 5 vaske i alt - 3 to go.

Og om lidt vil jeg gå i bad og vaske min krop, hvilket jeg føler er pænt tiltrængt og så starter jeg på en frisk i morgen mandag!

Min søster har lige ringet, hun har glemt sine bilnøgler herovre!! Hun kørte i bil ud til Barbara og parkeret dér, nu er de lige kommet frem og så tænker min søster "Hvor mon mine bilnøgler er??" Ja de ligger så i København....hun lød SÅ sur da hun opdaget det, men hvad kan jeg sige, shit happens og så må hun jo låne en af de små's biler indtil nøglen når frem, jeg sender den i morgen.

Jeg ved ikke om jeg gider beskrive hele julefrokosten i dag, ja eller overhoved - den var god men ikke som jeg havde forventet, langt fra.

Maiken og min radiojournalist veninde kom begge mere end 5 kvarter forsent!! Ja du læste rigtigt......

Jeg havde skrevet i invitationen at gæstene skulle komme 17.30, regnede med at vi så kunne spise omkring kl. 18  men klokken 18 var der stadig ikke kommet nogen og kl. 18.40 kom de sidste......Barbara og min søster var her jo, Anabell kom ca. 40 minutter for sent og de to andre ca. 5 kvarter.....

Så jeg måtte holde maden varm, hvilket var lidt af en udfordring da jeg i forvejen ikke er suuuper god til at lave mad, men det lykkes. Vi fik Oksemørbrad (tror jeg det hed) og whiskey sovs og skifeskåret kartofler og til dessert var der en masse frugt i en chokolade fondy uhmmmm. Altså små stykker frugt der blev dybbet i chokolade, det smagte SÅ godt!

Så havde vi pakkeleg og det var super hyggeligt og pludselig var klokken lidt i 24 og så skulle vi videre til Karel van Mander for at feste. Ud af det blå har min radio journalist veninde inviteret en (ny) fyr hun har mødt med og jeg kan selvfølgelig ikke få mig selv til at sige at "hey, det her er en pige fest ikk" så han tager med - og ud af det blå vil Anabell hjem, så hun går ud for at vente på kæresten. Jeg ved godt at hun er gravid, men vi kan da godt danse og hygge alligevel!

Nå, men knap er vi kommet ind før Maiken går hjem og knap er vi kommet ind før min radio journalist veninde og ugens nye "kæreste" har sat sig over i et hjørne, væk fra vores bord med deres champange og da den er drukket går de også hjem - så står jeg der med et bord til 10 personer og vi er kun 3, hvoraf kun de to drikker sprut......og *bang* så bliver Barbara fuld og brækker sig og da jeg så endelig får hende vippet hjem efter alt dramaet med ham der stod og råbte af os ude på toilettet og trak i Barbaras arm mens to sygeplejersker trak den anden vej og jeg prøvede at tale ham til fornuft - så gik jeg tilbage til Karel igen blot for at finde min søster i fuld gang med at snave i en eller anden hot fyr og ja, så stod jeg lidt og kikkede og ventede og tænkte at hun måske snart "blev færdig" men det gjorde hun ikke så efter ca. én time gik jeg tilbage til Barbara - det stadig lå i samme stilling og sov.

Så blogget jeg og kl. ca. 5 gik jeg i seng og så vågnede jeg da Barbaras dreng på 8 år ringede og vækket os........kl. 9! Siden har jeg været oppe og da min søster og Barbara kørte hjem kl. ca. 15.30 gik jeg i krig med at rydde op, nu er alt næsten fin igen.

Har sms'et med Hr. Romlund, lidt dirty sms og en masse frække tanker - damn jeg glæder mig til jeg skal høstes og SÅ til Viborg og hygge! Uhmmmmmm it's gonna be a nice Christmas!

Jeg har ikke hørt noget fra Sofie endnu - hun meldte end ikke afbud til julefrokosten - det er jeg virkelig skuffet over, samtidig har hun min varmepistol fra DeWalt, som hun lånte i August - århhh hvor skal jeg dog blive bedre til at sige NEJ du må ikke nikke nej låne mine ting!! (for jeg får dem jo åbenbart aldrig igen!)

Jeg er også, hvis jeg skal være ærlig - og det skal jeg jo - dybt skuffet over at folk bare gik og at jeg inviterede 15 mennesker og 5 kommer (6 inkl. mig selv) og ud af dem er der 2 der ikke går hjem 20 minutter efter at vi er ankommet til Karel!

Det her er helt klart noget jeg skal tage op til re-vurdering. Altså, hvorfor er det at jeg holder julefrokost, er det for min skyld eller for mine venners skyld eller hvorfor og hvordan? Faktum er at jeg er blevet skuffet.

Barbara kan ikke gøre for at hun bliver så fuld, men arghhh altså.......de andre der kom forsent havde alle en undskyldning/forklaring og det er jo også fint nok men arghhhh HVOR svært kan det lige være at komme til tiden?

Det var en mærkelig aften syntes jeg og slet ikke som jeg havde håbet og ønsket og troet - det eneste der var rigtig godt var at jeg ikke så Norman på Karel van Mander. Jeg havde lidt frygtet det, men jeg havde også valgt ikke at tænke ret meget på det. Jeg gider simpelhen ikke bruge krudt på et menneske som ham - jeg har altid været sød mod ham og jeg har aldrig fået noget igen - jeg kan kun håbe at han er lykkelig hvor han er nu med sin plastik fantastisk frille og at jeg ikke kommer til at støde ind i ham i hele 2012.

Ligesom i Spanien da jeg fik at vide at den ene af aktionærerne troede at jeg flirtede/lagde an på ham, og blev rigtig ked af det og bare ville hjem - men besluttede mig for at ændre mine tanker og få en god dag, ja ligesom dét valgte jeg i går at tænke, inden vi tog på Karel van Mander, at jeg simpelhen IKKE gad tænke på Norman og at jeg bare var rigtig glad for at jeg skulle lave noget med mine veninder og at det var dem og dét der var i fokus og ikke Norman. Og det virkede!!

:) Totaly nice!

Tænk engang på, hvor dejligt livet er lige nu, kontra sidste år!!

Jeg har et job jeg virkelig elsker og holder af, ja min chef er en mærkelig lus men jeg skal bare blive bedre til at takle ham så går det nok - for jobbet elsker jeg. Virkelig - og jeg vil gøre ALT for at blive genforhandlet til marts!

Jeg har et fast sted at bo - og her kan jeg blive til jeg ikke gider mere og for hver måned der går, minder det mere og mere om et rigtig dejligt hjem!

Jeg har formået at betale ALLE mine terminer i 2011, jaee det har knebet men de ER blevet betalt og jeg kommer ud af året med skinnet på næsen, fattig ja men det går den rette vej, for hver måned der går kommer der mindre og mindre gæld og længere og længere afstand til de røde tal på bundlinjen - der en dag igen vil være sorte! Dét er jeg overbevist om!

Min Gård er stadig noget møg, men som sagt, gælden bliver liiidt mindre for hver måned og en dag er sagen mod mine lejere slut og så står jeg foran en ny skillevej i livet.

Og jeg er lykkelig. Helt inden i er jeg lykkelig - er dét ikke bare fantastisk at jeg kan skrive dét og så rent faktisk MENE DET?? Jeg elsker mit liv! Jeg ville ikke for alt i verden bytte det væk - jow der er ting jeg gerne så var anderledes, men jeg kan spise mig mæt hver dag, jeg har et sted at bo og jeg har et job der giver en løn hver måned - OG mit helbred er i tip top shape (normalt, når jeg ikke lige glemmer at tage varmt tøj på inden jeg køre i åben sportsvogn i december!!)

Oven i alt ovenstående har jeg også en Plan B (og en Plan C) hvis jeg ikke bliver genforhandlet til marts! Så vil jeg tage på pilgrimsvandring og skrive en bog om pilgrimsvandring så jeg slår to fluer med ét smæk.......

Så jow jow, det køre for Deirdre-Ann!
 - og nu vil jeg hoppe i vasketøjskældren og få skiftet maskinerne rundt og så i bad.......kors hvor jeg trænger!!!


SENERE - nu har jeg været i bad, og spist masser af frugt som var til overst fra i går, og et flutes med kryddersmør.........jeg er mæt og TRÆT!

Men her er lidt billeder fra weekenden

Her er et billed fra da jeg fløj fra Spanien til Danmark - det som jeg syntes var så sjovt er at da jeg rejste hjem fra min første pilgrimsvandring, stod der også "Copenhague y Zurich" ved siden af hinanden i terminalerne og nu gør der det så igen. Hvorfor kan jeg huske det? Fordi min søster bor i Zurich lige ned til vandet :)

Kl meget tidlig fredag morgen havde jeg allerede redt op til min søster og pumpet luft i den luftmadress Barbara skulle sove på og redt den op med helt sprødt sengetøj - og IGEN IGEN IGEN kan jeg se at billederne ikke kommer i rækkefølge......IRRITERENDE!!

Da jeg kom hjem fra Spanien gik jeg i krig mod snotnæsen og en begyndende feber med C-vitamin shots hver 3 time

Pulver og så vand - smager pwadder men hellere dét end at være syg!!

Min sushi aften .....eller skal jeg skrive min synde aften?? ;)

Her er det fine nystrøget sengetøj til Barbara og min søster :)
Det er SÅ dejlig en følelse for mig at kunne give andre lov til at putte i noget så luksusagtigt

Her har jeg lige fået sat pumpen til luftmaressen - heldigvis er det en pumpe der køre på strøm!! Mine forældre plejer at have madressen med i bilen hvis de køre langt, så kan de sove bag i Chrysleren 

Indtil videre har jeg KUN modtaget det her julekort i år.......er det ikke vildt? Jeg har fået ét fucking julekort - på email!!.........
I don't get it......hvorfor skriver ingen hverken julekort eller fødelsdagskort til mig mere?

Fredag eftermiddag - inden Barbara og min søster kom: Her er min gang


Igen kommer billederne i omvendt rækkefølge - her har jeg skiftet de der "muffer" i enderne af ledningerne. Jeg ved ikke hvad de hedder men jeg er ret sej til at sætte lamper op :) Tog engagn et "tøse el" kursus i Århus mens jeg boede på gården

Her er den ene lampe i gangen, før var den sat i stikket på den anden væg, men så fandt jeg ud af at stik kontakte der var inden for døren ikke var tilknyttet dét stik - så jeg måtte skifte det hele igen.......og trække ledningen over til et andet stik, så nu kan jeg tænde og slukket for lyset i gangen når jeg går ind og ud af hoveddøren! Nice - dét har jeg aldrig haft før!

Her har jeg skiftet to af mufferne

Her kan du se lampen - før gik ledningen til højre og kunne dermed ikke tændes og slukkes ved døren - nu går den til venstre :)


Færdig gang! Skokasserne er sat op og henover har jeg sat en sort svævehylde fra Ikea og så er der mine fine gule knager og når jeg lige får fikset noget sort maling så skal jeg ha malet det ovale spejl i soveværelset og hængt det op over radiatoren - jeg har seriøst ALDRIG haft så lækker en gang før!! Og så er det samtidig, som en dobbelt bonus - MIG SELV der har fået alle ideerne og ordnet det hele! Jeg har valgt lamperne, hylderne, skokasserne, knagene og så havde min søster det sorte og pinke (!) tæppe fra Hay med over da hun kom.......så nu er den dobbelt fin! (billed kommer senere)

Min fine nystrøget juledug til 20 kr!

Er den ikke flot?

Der var en del pletter på den da jeg købte dugen og damen sagde at de godt kunne gå af, men dét kunne de så ikke......øv men hey, 20 kr? Jeg satte bare en tallerken henover

Og så valgte jeg at konkludere (kloge mig!) at mine veninder nok kom selv om jeg ikke havde pudset lysestagerne!! Tiden løb fra mig og jeg måtte prioritere fra.......men hey - måske det var derfor der var så mange der ikke kom?? ;) Naaaaaaaa

Alting var så fint inden gæsterne kom (og nu er det fint igen)

Fin ren stue :)

Sprut (og gran) ad libitum

Vores bord på Karel Van Mander

Frugt til vores chokoladefondy Uhmmmmm

Chokoladefondy og frugt orgie!!

Oksemørbrad og flutes med kryddersmør - på 5. sal springer vi grønsagerne over.........hihi! Det er jo min fest så jeg må bestemme hvad jeg vil spise ikk!

Mere hygge! Skålene som er trip trap størrelse har jeg arvet af min gudmor der arvet dem af sin mor.......Jeg er rigtig glad for dem

Fint dækket bord....

Og en VILDT SMUK buket fra min søster! Prøv at se de råhvide roser, de er nærmest tofarvet og så er buketten bundet med gran af en slags og der er puttet glimmer på roserne.....

Total LÆKKKKKKERT køleskab! Dét oplever jeg ikke så tit!

En meget stærk rom og cola på Karel Van Mander......pewwww jeg hader bare sprut!

SUPER fine lysekroner!!! Og sjovt nok så er der træloft under stukken, dvs. loftet er sænket........gad vide hvor højt der egentlig er til loftet derinde? Hos Farfar var der 8½ meter til loftet i nogle af rummene og 12 meter i andre....

Nå - NU skal jeg sove..........

(og så kommer de alllllller sidste billeder her for i dag!)

Kort fra Maiken til mig :)
Jeg ELSKER at få kort! At vide at et menneske har sat sig ned og brugt tid på at skrive og tænke på mig og finde et kort.....I like!

Så er stuen ren igen og jeg brænder sterinslysstumper af

Rent soveværelse!

Her er min fine gang (lidt rodet pga. flasker og affald) med mit fine nye tæppe fra Hay

Sort, brun og pink!

Up close - er det ikke fint??

Og rengjort badeværelse med et lilla lys :)

GODNAT! (tror natbordsskuffen kalder........)

Ingen kommentarer: