tirsdag den 14. februar 2012

PR Tirsdag

Jeg er lidt sej, igen.

I går aftes sendte jeg et par mails ud til Tv2, DR og nogle af de større danske aviser og *wupti* her til morgen har jeg talt med to tv stationer og en avis, og brugt mere end 2 timer på Gården med at filme og fortælle - God I wish det var arbejdsmæssig PR så jeg kunne få noget credit hos min chef, eller min tidligere chef....

Jeg skal i tv i denne uge og igen i næste uge og så har jeg lavet et langt interview med et par aviser, jeg syntes det er SÅ fedt at mine tidligere lejere bliver hængt ud i hele Danmark!! Sådan ER det når man gør noget forkert og ulovligt, så må man tage sin straf og sådan er det bare!

Det var SÅ koldt ude på gården! Selv om jeg havde tagte et par tynde sorte bomuldssokker på, udover dem et par grønne mohair jagtsokker, ned i mine gamle men stadig anvendelige vinterstøvler med en orange canadisk termosål i, så knurre frøs jeg mine tær! De var så KOLDE til sidst at jeg troede at de måske kunne falde af, ja dét eller også bare gøre vildt ondt når de blev tøet op. Det viste jeg at jeg havde ret mht. det sidste - OMG det gjorde nas! Jeg kunne end ikke tage støvlerne af da jeg satte mig ind i bilen, SÅ ømme var mine tær!! Jeg tændte for varmen i bilen, helt op på 5 og så sad jeg bare og heppet på at min bil blev hurtig varm......jeg nåede dog at køre mere end 15 km før der var liv i dem....av av av!

Den ene journalist som var ude på gården kikkede på mig og sagde "Deirdre-Ann, det er et ret sejt navn! Deirdre-Annnnnnnnnn - det er sådan en der klare alt!" Ja dét sage hun!! ER det ikke vildt? Jeg blev SÅ glad, sådan er der aldrig nogen er har talt om mit navn før! Folk plejer bare at sige at det er et mærkeligt navn, et gammelt navn eller et forkert sammensat navn, It manden syntes det er et mærkeligt navn, han mener at man enten hedder Deirdre ELLER Ann, ikke begge dele sammen. Jeg overvejede et barnligt split sekund at fortælle ham hvad jeg mente om de tre små bogstaver der danner rammen om hans navn, men dels ville det være utrolig barnligt og hævngerrigt og dels så syntes jeg intet om hans navn, det er hverken grimt eller pænt, det er bare et dansk navn og så er den ikke længere.

Anyway, JEG er glad for mit navn hvilket er ret heldigt når det nu er mig som skal leve med det! :)

På vej hjem fra gården blev jeg ringet op af endnu en tvstation som gerne ville lave et live program med mig i næste uge, det kunne jeg ikke på den dag de ville ha, så vi bånder det på tirsdag kl. 13, suits me just fine.

Barbara er forresten taget ned til sin mand alligevel i Schwitz. Jeg kan ikke huske hvor meget jeg har fortalt men hun har jo lånt min lejlighed i København, fra lørdag til mandag fordi hun skulle flyve ned til sin mand, som hun gerne vil skilles fra, i Schwitz med børnene og stå på ski i Vinterferien. Irriterende nok kunne hun ikke lige overskue at komme og hente nøglerne til lejligheden, så i lørdags da jeg havde inviteret mine onkler til Mexikansk mad måtte jeg køre - i snevejr - fra en lille by uden for Viborg til Skanderborg (!) for at aflevere nøglerne. Jeg var faktisk ret arrig inden i - specielt fordi min søster blev ved med at sige at jeg burde sige nej fordi hun mente at Barbara udnyttet min venlighed når hun dels skal låne min lejlighed og dels også vil ha at jeg afleverer nøglerne selv - men da Barbara åbnede døren var hun helt opløst i gråd og jeg fik den sorteste samvittighed over at jeg havde været så led i mine tanker!

Barbara var bange for at rejse derned, bange for at han ville tilbageholde børnene, bange for sin mand osv. Jeg sagde det som det var, at jeg ikke synets hun skulle tage afsted, for det var aldrig til at vide om han kunne finde på at kidnappe dem igen eller at tilbageholde dem alle tre. Jeg foreslog at hun lod bilen stå i Skanderborg, tog toget i et stille og roligt tempo med sine børn, kørte til København og holdt vinterferie i min lejlighed. Jeg tilbød at bestille den der ladcykel man kan låne og som jeg egentlig ville ha haft at It manden og jeg skulle cykle rundt i.

Samtidig foreslog jeg at hun slukkede telefonen og ringede fra hemmeligt nr fremover. Hele lørdag og hele søndag virkede den plan vi havde lagt, men søndag valgte hun så at køre til København og ringer så og vil ha sin bil ned i min kælder.......dét er ikke tilladt men jeg kunne - igen - ikke sige nej og frygtede at det ville blive opdaget og at jeg så ville miste retten til at ha min bil dernede!

Dernæst, så er den nøgle der skal bruges til at komme ind i kælderen i mit nøglebundt og jeg havde bare givet Barbara et sæt ekstra nøgler som gælder til hoveddøren og gadedøren - så pludselig var det, i Jylland MIT PROBLEM at Barbara ikke kunne komme ind til sin bil - udover hvis hun tog bilelevatoren udefra og ned, det var også MIT problem at nøglen til mit kælderrum og dermed til luftmadrassen ikke var i lejligheden men i MIT nøglebundt i jylland......jeg havde jo redt op med de tre dyner jeg ejer inde i min seng til Barbara og hendes to børn på 7 og 4 år - men pludselig skulle Barbaras forfærdelige modelsøster også sove i MIN LEJLIGHED og hvor var så min luftmadrass og bla bla bla......

Mandag morgen ringer Barbara så for at sige at nu tager hun til Schwitz igen.........jeg forstår intet men hende om det. Siden har jeg ikke hørt fra hende, frygter at alting er kaos dernede, manden som er stinkende rig slår både Barbara og børnene, men jeg ved også at Barbara har været for vant til at leve et godt liv med mange penge siden hun var færdig med HHx og knap 21 år gammel og jeg kan bare mærke at pengene trækker hvilket jeg på en eller anden måde finder helt afskyelig.

Don't get me wrong, penge er skønne at ha, ja faktisk er de helt fantastiske at ha og de er meget svære at leve uden, men derfra og så til at jeg ville danse efter en mands pibe bare for at få hans penge OG flytte i nærheden af ham på hans premisser når han slår både mig og vores børn - dér er miles and miles to walk!! Og jeg ser det ALDRIG ske!!

Hmmm hvad ellers?

Jow, jeg har lavet en masse for hende jeg laver pr for, faktisk har jeg lavet så meget at jeg kom til at lave en fejl - jeg afmeldt et helt hold i dag kl. 19.15 *ups* jeg blev rigtig ked af det og gjorde alt for at rette op på fejlen igen men til mit egt forsvar vil jeg sig at det godt kan være lidt stressende at lave ting for damen, hun ringede feks. 8 gange i går og gav mig forskellige beskeder, hvor jeg har det sådan lidt, kan du ikke sætte dig ned og skrive en mail til mig med det hele sådan at der ikke går ged i det?

Ret den time kl. 14.45, 30 sek efter - ret timen kl. 19, byt om på instruktørerne og tjek min flybillet, 2 timer senere - lav holdplan. 20 min. efter - jeg kan ikke åbne holdplanen, send den igen osv. osv.

Selvfølgelig skal jeg ikke lave fejl men OMG hvor er damen hjælpeløs! Det er da helt vildt.....og når hun så giver 10 forskellige beskeder på en dag så smuttede det altså i dag - mega naller og irriterende, men det går. Det gør det jo altid.

Dernæst så har min chef sendt en mail om at han vil mødes i København i morgen.......for nu er han jo hjemme fra ferie og "vi fik jo aldrig afrundet og talt muligheder" Øhhhhh muligheder? Der var jo ingen muligheder hvis jeg valgte at holde fast i min opsigelsesperiode, dét gjorde han jo udtrykkelig klart for mig inden han tog på ferie!

Jeg skrev at jeg var i Jylland pga. retssagen og at jeg derefter rejste på ferie og kom hjem i starten af marts og at jeg derefter gerne ville mødes, med mindre vi kunne tage det over skype. Det har han ikke svaret på.

Dernæst så har It manden fortalt at en af drengene fra det kontor hvorpå vi startede med at sidde, har skrevet at han skal til Spanien på nøjagtig samme tid som jeg!

Det er ham som pralede med at han havde givet kæresten en kønssygdom og puttet pillerne ned i hendes humus......vammel skummel og småtbegavet fyr der helt klart vil se det som sin fornemste opgave at fortælle HELE VERDEN inkl. min chef om mig og It manden, derfor har jeg specifikt bedt it manden om at finde ud af hvornår han kommer og hvor han skal være, så vi ikke løber ind i ham - jeg vil faktisk se det som lidt af en katastrofe at møde ham, specielt når jeg ikke selv er afklaret med noget omkring it manden og fremtiden!

Det eneste jeg ved med sikkerhed er at vi taler godt sammen, It manden og jeg. I går aftes lå vi og talte over skype til klokken var 03.30 - jeg var SÅ træt til sidst at jeg fik tåre i øjene!

Da jeg vågnede i morges, havde It manden sendt mig et Valentines kort via mailen og skrevet at nu var der kun x antal dage til jeg kom på besøg og om dette Valentines kort kunne få mig til at ændre mit profilbilled på facebook, som jeg hvert år til Valentines i hmmm siden 2007 har ændret til det her



Et billed af min uber cool amerikaner t-shirt


Jeg ændrede straks billede tilbage til mit vanlige foto :)

It manden og jeg lå og talte om, at når jeg kom ned til ham så kunne vi kravle op på taget af lejligheden oven over ham og bruge deres spa....sagen er den at der er 30 lejligheder i ejendommen, men kun 3 er beboet fordi firmaet gik konkurs. Så alle de andre lejligheder står bare tomme, nye men tomme og It manden ved at der er et kæmpe udespa, sådan et har jeg aldrig prøvet, hverken et spa eller et ude spa. Både mine forældre og min bror i Sverige har et spa men jeg har aldrig været i et, jeg mener hvorfor skulle jeg gå i et langt bad hjemme hos mien forældre? Ville det ikke være mærkeligt at ligge nøgen i deres hus?

Det syntes jeg - men tanken om at gøre det med en er mere tiltalende, om end jeg ikke er sikker på at jeg tør når det kommer til stykket. Anyway tanken er god.

Jeg ligger her på det lille kammer og kan mærke at det blæser ind af vinduet og på gulvet står der to skåle fordi det drypper ned fra loftet - jeg er total tung i hoved og min næse løber, tænker jeg måske er ved at blive lidt forkølet hvilket jeg bestemt IKKE håber, for jeg gider ikke være syg nu, selv om det selvfølgelig ville være dejligt at være syg når der er nogen til at passe en...

Tror jeg fik lidt for meget træk i dag selv om jeg var virkelig godt klædt på med uldundertrøje, t-shirt, bluse, lang mohair cardigan, min Monclar jakke, tørklæde, luffer, uldstrømpebukser, jeans, to par sokker og varme støvler - jeg var bare gennem kold så det batter da jeg kørte hjemad!! Fuck it!

Nå, klokken er mange og jeg må hellere smutte, er helt blank for hvad jeg ellers skal skrive og så er jeg træt.....


Godnat fra Jylland


Ingen kommentarer: