søndag den 19. februar 2012

Sushi i Jylland :)

Uhmmmm - min far havde fået en mail i firmaet om at han kunne få 30% rabat på sushi hos et nyt sushi sted inde i byen. Ingen i min familie spiser sushi, udover jeg....

Jeg havde kikket på mailen læææænge, faktisk hele ugen og så i aften besluttede jeg mig for at sige whatever til hvad mine forældre mener om at bruge penge på mad - og sådan gik det til at jeg spiste sushi hjemme hos mine forældre for første gang nogensinde, ever!

Sushi i Jylland
Det var faktisk super hyggeligt, specielt fordi de ikke brokket sig - jeg fik endda en øl sammen med min far til maden - med ild i pejsen var det top hyggeligt! :)

Ellers har dagen været lidt øv bøv - men det er min egen skyld.....

Min søster og jeg tog ud på marked i Låsby igen, fordi jeg ville købe den lampe jeg så sidste weekend, vi går ind i en bod og ser på noget porcelæn, jeg tog min taske ned fra skulderen for ikke at slå noget istykker. Min søster vil så ud og jeg må bakke for at hun kan komme ud - på én eller anden måde kom jeg til at vælte to kopper på gulvet, hanken knækket af den ene.

Det hele gik så hurtigt og inden jeg fik gjort noget råber min søster "Deirdre-Ann for helved!" Jeg aner ikke hvad der går af mig, men jeg panikker og samler kopperne op og sætter dem på plads igen, MENS jeg med venstre fod skubber den afbrækket hank ind under bordet!!!!!

OMG!!!

Jeg sagde end ikke undskyld eller noget, damen sagde ikke noget, hun så det måske ikke, men jeg skyndte mig ud og det samme gjorde min søster og allerede dér fik jeg dårlig samvittighed! Jeg burde så meget ha sagt hvad der var sket og betalt hende for koppen......!!

Jeg ved ikke hvad der gik af mig, jeg er slet ikke sådan - OVERHOVED! Jeg blev bare SÅ bange da min søster råbte af mig og så panikket jeg!!

Jeg er simpelhent et dårligt menneske! Jeg har tænkt og tænkt over det, jeg prøvede at sige til min søster at vi skulle gå tilbage og gå til bekendelse men min søster sagde at jeg var helt fra'en hvis jeg gjorde det. Så jeg blev i mega dårlig humør, helt sikkert pga. dårlig samvittighed men så kan jeg lære det, at være sådan en slet person der smadre ting og bagefter skjuler det!!!

Min eneste trøst er at det ikke var en dyr kop, altså en Kongelig eller sådan, det var en helt almindelig hvid kop, måske Atelie eller Studio men stadig......shame on me! Og til damen som sikkert tænker på det forbandet pigebarn der smadret hendes kop: I'm SO sorry!

Bagefter kørte jeg ned i min fars Firma for at gøre rent - og som ALLE ved så kommer én ulykke sjældent alene! Jeg når at støvsuge i 2 sekunder før slangen KNÆKKER af støvsugeren! Ja KNÆKKER!

Dvs. dér hvor slangen sidder fast ind i støvsugeren, ned i en plastik dims, lige dér knækker slangen af, så plastik dimsen sidder i støvsugeren og slangen ligger på gulvet.......fuck it! Jeg henter den anden støvsuger men ak, den mangler poser. Jeg køre i Bilka og køber nye poser til næsten 80 kr blot for at opdage at støvsugeren ikke virker da jeg får poserne i........så jeg må hjem til mine forældre og hente Mors private støvsuger som hun er MEGET øm over at skulle ha ned i firmaet hvor der er ultra meget beskidt altid pga. bønderne med jord (og lort) på skoene og olie fra maskinerne osv.

Endelig får jeg støvsuget, tørret af og da jeg skal til at vaske gulv og tøppe (jysk ord for tappe) vand i spanden ryger vandhanen fuck-mig-af!! JA! Lorte hanen ryger af mens vandet er tændt så der står en mega fed stråle med skold hed vand lige op i hoved på mig........ KARMA HIT ME RIGHT IN MY FACE!

Jeg kejlet helt af!! Fik sat lortet på igen, gjort rent og så kørte jeg på McDonalds og købte en cheeseburger  og kørte hjem og  forsøgte at gå i gang med den artikel jeg har deadline på i morgen......jeg kan mærke at der ikke er ro i min krop i øjeblikket!!

Dét skyldes helt sikkert at min advokat ringede i fredags, efter at jeg havde haft et møde med ham på Gården hvor vi gennemgik slagest gang på mandag. Men altså, bagefter køre jeg ned til Bente og efter en dejlig frokost gik vi en strøgtur. Pludselig ringer min über seje advokat for at fortælle mig at mine tidligere lejere har valgt at køre op til retten i Viborg og skrive under på en eller anden erklæring hvori de godtager at de 1. er skyldig i alle skaderne på min gård OG 2. At de anerkender at de skylder mig de penge vi har stævnet dem for!!!

Fik du den?

Mere end 800 dages gråd, fortvivlelse, frustration og sorg er med to underskrifter på ét stykke papir pludselig væk!!

Min advokat mener at grunden til at de trækker sig nu er pga. den massive tvdækning der allerrede har været på sagen, som jo så end ikke er kommet for en dommer endnu - og jeg kan love dig for at jeg har brugt all my favors på at få både DR og Tv2, Politiken, JP og Midtjyllands Avis til at dukke op foran retten i Viborg mandag kl. 9 - det bliver så ikke aktuelt nu men alle journalisterne vil alligevel stadig gerne følge sagen til døren og i næste uge skal jeg igen i tv, programmet bliver optaget om formiddagen og sendt om aftnen.

Lady, you are SO done! I won!!

Det er helt fantastisk!!! Men, don't get me wrong, jeg er dybt dybt lykkelig og taknemmelig for udfaldet men jeg er en smule skuffet over at jeg ikke fik fornøjelsen og nydelsen af at komme i retten og se hende hængt ud som et par dirty underhylere! Dét havde de så meget fortjent syntes jeg!!

Nå men altså, min advokat dobbelt tjekket at de begge havde skrevet under, det havde de og så talte han med dommeren som på mandag vil kikke sagen igennem og i løbet af et par dage, ikke uger men dage vil jeg få dommen over dem! Hvor SUPER COOLE er det ikke lige?

Jeg får ingen penge ud af det, men det havde jeg heller ikke regnet med fra starten af - jeg får fornøjelsen af at vide at de har fået en dom, endelig - efter flere år som normade familie der har smadret andres hjem og liv så fik de hvad de fortjente - dommen gælder i 10 år og så må vi se hvad der så sker, jeg har selvfølgelig tænkt mig at håndhæve den i alle de 10 år den gælder, måske jeg får noget ud af det og hvis jeg ikke gør så er lykken jo den at jeg kun er 33 år og de er over 60 år så hvor fedt mon det lige er for dem at ha sådan noget hængende over hoved?

Nå, hvad er der ellers sket?

Jow, her til aften var jeg først inde i byen efter sushi, så kørte jeg min søster i byen til kl. 22 og så kørte jeg min yngste lillebror og hans 3 venner som blev reduceret til 2, da den ene brækket sig (i fars fine bil!) ind til byen kl. 00.10 - jeg har nu kørt 40 km x 6!! Og jeg skal køre en gang mere da jeg også skal hente dem igen.....*gab* jeg er træt!!

Bræk på gulvet i fars fine nye Chrysler Grand Voyage.....

Bræk mellem sædet og panelet......længe leve en lang arm, gummihandsker og en smal hånd!!

Vi nåede heldigvis ikke så langt før han brækket sig (hvorfor skal dem der brækker sig altid sidde længst væk fra døren???) Jeg endte derfor med at køre den stakkels dreng af, jeg satte ham af i indkørslen og så at han kom helt ind af døren - da vi så endelig er kommet ind til byen  og jeg skal til at sætte min lillebror og hans to venner af, ringer moderen til bræk-ungen til min lillebror og beskylder ham og de to andre for at ha røget hendes øgleunge skæv i hash!!!

Jeg sad og lyttet med og til sidst var jeg ved at eksplodere og bad om at tale med hende! Jeg ved nøjagtig hvad de drenge har drukket da jeg selv har serveret for dem og de har kun fået øl og så har de drukket en halv flaske Morgan med pepsi og røget cigaretter - hvad det været min ældste lillebror ville jeg helt sikkert ikke kunne ha været så overbevisende for han ryger pot i ny og næ men min yngste lillebror - NOPE!

Og dét fik den dame også liiigesom ret kraftigt at vide! Hun skulle hellere være taknemmelig over at jeg ikke lod hendes fulde øgleunge gå hjem, det ville han nemlig til at starte med, sikkert fordi han var flov og have bræk udover det hele og så skulle hun været taknemmelig for at jeg kørte ham hjem og sørgede for at der ikke skete ham noget!

Utaknemmelige ko!!

Nå, men ellers er der intet nyt under solen her - i morgen skal jeg købe McDonalds med ud til min Gudfar til frokost - gamle mennesker spiser jo varmt mad til middag (pwadder) og så skal jeg måske mødes med Anika og hjælpe min mor med at gøre rent i min ældste storebrors hus, der bliver lejet ud fra på mandag.

It manden har været på ski i Sierra Canada i Spanien i dag og har skrevet et rigtig sjovt blogindlæg, han er så sjov når han skriver!! Feks. skriver han "bla bla bla jeg er ikke særlig godt forberedt (til turen) feks. skiller jeg på midten, jeg kender en der kunne holde et langt foredrag om hvor syg jeg kan blive af det...."
Ha Ha dét er jo mig! Jeg SAGDE at han skulle sørge for at ha godt med tøj på så han ikke blev kold, men lytter han til mig? Nope!

Tsk tsk mænd!

Jeg glæder mig stadig helt vildt til at se ham!

På tirsdag skal jeg høstes og på mandag kan jeg nu, da retssagen er aflyst, tage til en jobsamtale i København, de ville ikke udskyde den så jeg måtte takke nej, nu kan jeg jo så godt komme alligevel, det bliver en masse køren frem og tilbage når jeg sådan skal være i København på mandag kl. 10 og være tilbage til mandag aften og hygge med Barbara og Anika........men hvad, måske det giver et job I hope so!!

Nå, men NU er jeg vildt træt - jeg har en mega dårlig ånde, snot i hele hoved og en kæmpe bums på kinden......så nu vil jeg se om jeg kan sov lidt inden de første skal hentes.........*gab*

Klokken er nu 02.29!!

Ingen kommentarer: