mandag den 15. juli 2013

Juli Hede og Udlejning

Så er jeg tilbage (igen) - Kemi eksamen er bestået med et 7 tal på den nye (latterlige) skala hvilket betyder at jeg fik mellem 8-9 på den gamle skala - og så er det jo jeg spørger, hvem vil ikke hellere ha et 9 tal end et 8 tal?


Anyway, jeg fik 7 men på mit eksamensbevis står der 4 som er hmm måske 6 i karakter men stadig bestået. Jeg har indsendt mit 4-tal til optagelse.dk og bagefter klaget til VUC for at få et nyt papir tilsendt, men det kunne de ikke nå inden de gik på sommerferie.....flot ikk?

Ergo jeg kan ikke anbefale at tage fag på fjernundervisning på nogen områder! Enten fungere deres system ikke, eller også glemmer læreren at sende info til dig, eller også får du den forkerte karakter! Fik jeg fortalt at da jeg dukkede op til eksamen - mere end én time før tid (dvs. jeg kørte fra Jylland til Fyn og var på Fyn kl. 07.00 mere end én time før jeg skulle op!) da havde læreren glemt at sende mig én enkelt mail som hun sagde men i den mail stod der at eksamen blev flyttet fra der hvor jeg var til kemi weekend til et andet sted inde i Odense by - så jeg sad troligt og ventede på at komme til eksamen, det forkerte sted!!!!!

Da jeg så endelig ankommer til det rigtige sted ca. 15 min. forsent vil læreren ikke la mig gå op, da jeg jo kommer forsent - samtidig med at hun indrømmer at hun har GLEMT at sende mailen til mig og en anden (som slet ikke kom!)

Nå nu kommer min kæreste - må skrive i morgen...! :)

Så gik der lige to dage mere men NU er jeg her igen!

Lige nu bor vi i vores eller i min lille lejlighed i Spanien. Grunden til at det er "min" er at den står i mit navn men pengene til at møblere den med har jeg lånt af min kæreste og så er meningen at jeg skal leje den ud og tjene pengene ind igen, men det går ikke så godt som jeg havde håbet og troet på - men jeg satser stadig på at det kommer til at ske!

Vores egen lejlighed er også ledig, men da der flytter nogen ind på mandag kan det ikke betale sig at vi sviner to lejligheder til, så vi bliver her til på torsdag hvor dem i vores lejlighed tjekker ud og et hold tjekker ind her i den lille, hvor vi er nu.

Det er lidt et rakker lidt at flytte rundt og det er heller ikke noget jeg gider gøre forever men hvis det er dét som skal til for at jeg kan tjene penge og blive mere selvstændig så det ikke er min søde og altid forstående kæreste der trækker læsset (økonomisk) så er det det jeg (vi) gør.

Nå men tilbage til min Kemi eksamen, min lærere indrømmer at hun har glemt at sende papirene til mig og en anden men jeg kan alligevel ikke komme op - jeg var SÅ tæt på at eksplodere og begynde at tude (af træthed) Her havde jeg læst massivt op til eksamen og gjort alt muligt for at komme til tiden og så mislykkes det hele pga én fucking indkompetent person.......arghhhh!

Nå men det ender med at hun giver mig den tid som ham der ikke dukker op skulle ha haft - han kom senere da han jo heller ikke havde fået mailen om at eksamen var et andet sted!

Jeg trak noget med at lave Jernvitrol til svin og dermed også den længste formel inden for kemi - heldigvis for mig har jeg en total klæbehjerne så jeg startede med at vise forsøget og så skrev jeg ellers HELE formlen op på tavlen og bagefter rettede jeg den til så den gik op - og seriøst, den er mega mega lang og jeg havde kun én ting forkert i den og så talte jeg ellers om en masse ting som jeg slet ikke kan huske men jeg ved at nogle af tingene slet ikke var relevant for det spørgsmål jeg havde trukket men hey - jeg bestod!!!

Fake it till you make it!!

Her er lidt billeder fra den lille lejlighed (90 kvm) som vi er i nu, altså den jeg har lejet - jeg har lært meget ved at indrette den, både ang. budget at det feks. kan gøres billigere end jeg troede og at jeg skal lede lidt længere tid efter tingene, så kan jeg få det endnu billigere. Men da det jo også var et spørgsmål om at få lejligheden online så hurtigt som muligt, så bed det sig lidt i måsen. Anyway det har kostet 3149€ (23.486 dkr) at indrette hele lejligheden med ALT lige fra teskeer til dyner, møbler, håndklæder og wc børste.

Det ene af soveværelserne - gaderne udenfor er SÅ snævre at du ikke kan gå to personer ved siden af hinanden!



Som altid går jeg 200% op i at ALT er skinnende rent - det er liidt hårdt pga. varmen og pga. at det er nogle store lejligheder men jeg mener selv at det betaler sig af, til sidst. 


Et af de andre soveværelser (der er 3 ens) Sengetøjet er fra Danmark da Spaniolene ikke kender til kvalitet ifølge mig

Køkkenet med min kærestes gamle kaffemaskine og marmor bordplade


Vores dejlige appelsintræ - som desværre har misted alle sine appelsiner

Stuen og hoveddøren - skænken har jeg købt på en spansk facebook side til 25€  (186 dkr) Den skal males når jeg får tid (nok)


Terrassen før der kom blomster på

Her er min lille lejlighed... :)

Min kæreste sidder i sofaen og ser et interview med ham manden der opfandt blogger.com :)

Terrassen før jeg flyttede ind med møbler osv. 

Udpakning af køkkenet

En tom lejlighed.....

Udpakning....christ hvor var det hårdt at samle sengene! Never AGAIN med håndkraft!

Jeg tror jeg var millimeter fra at give mig selv en permanet håndskade ved at skrue samtlige møbler sammen med håndkraft i stedet for at købe en lille skruemaskine - hvilket jeg nu har gjort - eller min kæreste har betalt men jeg valgte hvilken en det skulle være. Men seriøst jeg havde kronisk ond i håndledet i over én måned efter og dét er ikke dét værd! 
Hvad er der ellers at fortælle? Jow min yngste storebror og hans kone og mine to små elskede nevøer har lige været på besøg i 10 dage, det var skønt men jeg tror fejlen lå i at vi selv kom hjem fra Danmark d. 30 juni og samme dag, to timer før os landede min bror og hans kæreste så det er først fra i onsdags (det er nu lørdag) at vi har været alene.......

Og nu på torsdag kommer min ene lillebror og bliver til næste torsdag og om lørdagen kommer min anden bror så og bliver til engang i August - det er skønt, don't get me wrong men jeg træner bare SÅ MEGET TIL EN HVERDAG! Bare os......bare mig.

Men jeg tænker det nok skal komme.

Jeg har stadig ingen bil men jeg kan heller ikke se hvordan vi skal få råd til det - jeg mangler stadig at betale mange penge tilbage til min kæreste for at indrette lejligheden her og jeg har ikke selv råd til at købe en bil - og derudover har vi kun én parkeringsplads så der er ikke så meget at gøre - om end jeg drømmer om at være selvkørende næsten hver dag!

I Danmark går jeg og venter på at få min synindkaldelse til min elskede prinsesse bil, den dør. Jeg har ikke råd til at betale 7000 kr for at få den gennem syn og vi bruger den ikke nok til at det kan betale sig at beholde den til kun at bruge når vi er hjemme, da vi altid kan låne en bil - alene i min familie er der over 5 biler til rådighed og i It mandens er der 2, så det går nok


Nå så gik der sørme lige en dag mere - i går eller ja to dage, for lørdag aften kørte vi ud og hentede en kommode jeg har købt via en Facebook gruppe til 25€ - den er virkelig fin og planen var egetntlig at den skulle males men nu da jeg har set den skal den måske ikke males alligevel..... bum bum....det må tiden vise.  I dag er det mandag og jeg skal ned og gøre vores store lejlighed 100% klar til at der tjekker et hold gæster ind kl. 16, mangler lidt småting, ikke det vilde men mest små ting som jeg har sprunget over fordi jeg hellere ville hygge med min dejlige kæreste i weekenden - det er 100 år og en papkasse siden vi har haft tid til hinanden, bare os to og det er endda gået ud over vores sexliv som ellers var ved at få et boost igen!  Det som er så dumt med ham og jeg er, at vi begge har tendens til bare at tænke "i morgen" og så er der ingen af os der tager initerativ - jeg feks. er altid død træt om aftnen, så når jeg går i seng er det for at sove. Ved ikke hvorfor det er sådan, om det er vejret eller varmen eller noget andet men jeg kan ikke ligge feks. en halv time i sengen og vente på at min kæreste får kørt dagens begivenheder igennem hoved og til sidst kommer til listen med SEX - for så er jeg allerede træt og halvsovende - når vi så har haft sex, så er jeg total vågen og det er mega uheldigt at være mega vågen kl. 23 når du skal op kl. 7!!! Jeg drømmer om at min kæreste bliver liiidt bedre til at tage initerativ - ved godt det lyder mærkligt men han er jo manden og jeg vil bare gerne at han tænder mig og ikke omvendt, for så er jeg hende den maskuline og det HADER jeg at være! Dernæst drømmer jeg om at han giver den mere gas i sengen forstået på den måde at han siger mere - han er ofte tavs som en grav og hvis jeg feks. giver ham et blowjob eller vi knalder så siger han ingenting før han grynter lidt når han kommer - hvordan i alverden skal jeg så vide om det er godt og hvad der ikke er godt??? Jeg syntes selv jeg er god til at sige hvad der er godt og hvad der ikke er godt men det dårlige er jo at når han ikke siger noget så får jeg en tendens til at gøre det samme - ergo har vi døvsstumsex! Hvor ucool er det lige?? Så der skal altså mere lyd på ham og mere initerativ - når det sker - ikke hvis men NÅR det sker så sker det også for mig, I know it! Så lige nu føler jeg at vi er liiidt udfordret på sex og søvn som jo desværre går hånd i hånd. Og NU må jeg altså afslutte denne blogpost som har været undervejs i næsten en fucking UGE!!!

Ingen kommentarer: