mandag den 30. maj 2011

Èn Opsigelse Og Èn Stalker

De sidste par dage har været vildt mærkelige - jeg har ligget vandret for at tjene penge og jeg har haft så ondt i min ryg at drømmen om en sofa eller noget andet blødt til at aflaste min krop har ligget som nr. ét i mine tanker, jeg mener jeg kan jo ikke ligge i sengen hele tiden vel!

Nå men i dag tog jeg som altid på arbejde og så kom ejeren af butikken på besøg, altså hende som jeg næsten deler navn med - hun kaldte mig ind til sig og ville gerne fortælle at hun syntes jeg var asocial (!) - her vil folk som kender mig skrige af grin, jeg er verdens mest sociale lille høne - men derudover så var jeg også mistroisk, negativ ladet og et dårligt menneske, altsammen ting jeg slet ikke kan nikke genkendene til - jeg var lige ved at sige "Nåeeeee så er det dérfor jeg skal ud og spise med pigerne fra butikken i morgen??" men jeg sagde ikke noget, jeg blev total coaching agtigt på MIN banehalvdel men NÆGTEDE dog at skrive under på opsigelsen som hun stak i hoved på mig, før jeg har talt med HK.

Dét blev hun så pænt sur over og mente at når de nu har drevet virksomhed i 36 år så kunne hun ikke forstå at jeg overhoved behøvede at gå til HK - øhhhhhhh når man høre så meget og derefter får en HÅNDSKREVEN kontrakt så er der vist stor grund til at gå til videre, jeg mener, jeg er end ikke storudlejer men jeg har da min lejekontrakt liggende på computeren.......er det ikke et minimum at man ikke afleverer en håndskrevet kontrakt??

Nå men jeg er altså super stolt af mig selv og af at jeg sådan tog det så cool, jeg fik end ikke tåre i øjene! Jeg plejer ALTID at begynde at græde når jeg bliver ked af det eller får skæld ud eller når mine følelser er i klemme, åbenbart var der ingen af de punkter som blev ramt i dag, selv ikke da jeg hørte et andet menneske sige at jeg var et dårligt menneske - dét sagde min ex-kæreste ellers også til mig engang for 9½ år siden og jeg husker dén sætning som var den sagt i går!

Dernæst, så tror jeg at jeg har fået mig en stalker............det er faktisk både lidt komisk/sjovt men også lidt ubehageligt og jeg kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal håndterer det.

Den sidste måneds tid har min telefon hmmm måske ikke ofte men tit eller nej nogle gange ringet midt om natten, enten fra hemmeligt nummer eller også fra et nummer som ikke kan slåes op og når jeg prøver at søge på det så sker der ingenting - når jeg tager den er der bare stille i røret eller også er der en som trækker vejret. Super mærkeligt.

I dag har jeg så modtaget en del mms'er af en stiv pik........!


Stalker Pik!

Ja en stiv dillerdaller. Jeg kender jo ikke nummeret og kunne selvfølgelig godt ringe til det, men det gider jeg ikke - da jeg fik billed skrev jeg tilbage: "Dem har jeg set en del af, hvem tilhørere den her?" Og så svare personen tilbage 30 sek. efter "Den tilhører en Prins..." hvortil jeg svare tilbage "Få dig et liv ik" - og så har jeg ikke hørt mere.

Jeg har netop sendt en mail til min veninde Anabell hvis kærestes mors' kæreste er tidliger chef for PET, så i morgen ved den her tid ved jeg 100% hvem det er som ligger og ringer og sms'er til mig, vildt mærkeligt at gøre sådan noget - gad vide om det er en jeg har knaldet? Syntes ikke jeg kan genkende dén der diller, der ser alt for stor ud til at det er en jeg har haft fornøjelsen af, dernæst kender jeg kun én som ville shave sådan som den der er shaved og det er Hr. Højesteret og det er ikke hans nummer, og hvorfor skulle han også gøre det? Desuden er hans ikke nær så stor.

Så en total mærkelig dag, to ubehagelige ting men ingen af dem gør mig sådan rigtig ked af det inden i, jeg bliver bare lidt irriteret - Gud hvor er jeg blevet "voksen!" :)

Kære Hr. Gud, thanks for making me grow up emotionally

Og nu skal jeg så ud og gøre mere rent i hende skuespillerens lejlighed, glæder mig helt :)

Nåe ja, så kom der forresten også en fyr ind i butikken i dag med en plakat fra Karel Van Mander og én billet til en billig flaske sprut - jeg blev helt forvirret og skyndte mig bare at sige tak til den forholdsvis lille fyr som kom med det - jeg hængte plakaten op i "frokoststuen" og snuppede selv flaske kuponen blot for at opdage at den KUN kan bruges 1. juni - hvor jeg jo er i Jylland!!

Damit - tænk hvis jeg lige havde været heldig dér og fået en billig flaske som jeg kunne ha gemt og delt med min coaching buddy når hun kommer hjem?? Øv altså.....

3 kommentarer:

Mama May sagde ...

hahaha, du er sgu godt nok underholdende i din måde at skrive på og er du da vimmer for en javertus der ;)

Deirdre-Ann sagde ...

En javertus hva?
Og tak! :)

Anonym sagde ...

Slet det... Det er min pik!!