mandag den 16. maj 2011

Sindssyg Chef

Dette indlæg hører egentlig til under Torsdag d.12. Maj 2011 men Blogger.com har rykket det op fordi jeg har ændret i etiketten........meget mystisk!!


Kl. 18.55 ringer ejeren af butikkens mand og jeg tager telefonen og siger "Butik xxxx det er Deirdre-Ann" og lige ind i mit øre er der en mand som råber "Hvad fanden er det du hedder??!!"

Damit hvor en greeting! Seriøst, normalt ville jeg være blevet ked af det, bryder mig overhoved ikke om når folk råber af mig eller på anden måde er onde ved mig, men jeg var bare HELT cool da jeg sagde "Jeg hedder Deirdre-Ann" - jeg mener, helt seriøst, jeg har netop fortalt det til min mor og sagt at jeg slet ikke aner hvor den her ukendte styrke kommer fra, jeg var bare HELT cool og rolig og da han bad om at tale med en af de andre gav jeg uden at sige noget telefonen videre.

Da den anden medarbejder var færdig med at tale med ham ville han tale med mig igen, jeg får røret og manden starter med at sige "Ja øhh Lizzy du må undskylde hvis jeg lød lidt sur før men jeg har lige taget en støvle af" - denne sætning vil jeg liiiige lade stå lidt, kan du selv høre hvordan det må ha lydt i mine øre???

"Nå" svaret jeg bare med den mest følelseskolde stemme nogensinde. "Ja ser du jeg har gået med den længe eller ja det ved du nok ikke noget om men altså jeg har brækket foden og sprunget akilesenen" Mig: "Nå"

"Dérfor er jeg så træt lige nu" Mig: "Jeg er også træt, jeg har stået op i 9 timer, du får lige Kathrine" og så gav jeg røret videre - normalt ville jeg havde haft medfølelse for et andet menneske som er kommet til skade men come on, han er jo en idiot der IKKE fortjener medlidenhed - og hvor DEN tanke kommer fra må du ikke spørger mig om, jeg er sådan en person som vil vise medlidenhed med selv Bin Laden hvis han stod foran mig og ynket sig, jeg er total vag når det kommer til at folk har det værre end jeg selv har det.

Men fandeme om jeg vil hedde Lizzy og fandeme om jeg vil op på 43 timer i denne her uge når jeg er månedslønnet - fuck det nope!!

I morgen skal jeg gå kl. 17.30 men vil forlange at gå tidligere så jeg ikke får så mange overarbejdstimer.

I dag skulle jeg ha været til møde i Nordea Bank men bankrådgiveren var syg så de ringede og aflyste, jeg sad i 5 min. og overvejet om jeg skulle tage på arbejde med det samme men så kom djævlen op i mig og jeg gik direkte ind i sengen og to én time på øjet og mødte som om jeg havde været i banken - Ha Ha Ha total ondskabsfuldt men jeg gider bare ikke være dér mere end højst nødvendigt og det højst nødvendige for mig er 37 timer om ugen så jeg kan få mine 23.000 kr udbetalt til den første. Idioten fra telefonen har loved mig en kontrakt i starten af næste uge - jeg skal nok holde ham op på det!

Og så vil jeg glæde mig til jeg skal stoppe dernede!

Har stadig ikke hørt noget tilbage fra hverken Ayal eller Norman på min mail ang. om de havde noget arbejde til mig, hvor er det fesent - tænk at sige én ting og så åbenbart mene noget andet. Virkelig dårlig stil og virkelig dårlig opdragelse og mangel på pli og medmenneskelighed - tænk at være så ufølsom? Ikke at eje empati for andre......

Godt dét ikke er mig som er sådan - udover når idioten med tævepatterne ringer til butikken!!

I går var der et ret voldssomt jordskælv i Spanien, jeg har søgt på det og kan se at det ligger på Camino Santiago ruten, dvs. NÅR jeg til sommer går Camino France igen så vil jeg komme til en by der hedder Maureen og lige efter den ligger denne her by hvor epic centeret var.......skræmmende men også lidt spændene, har aldrig set en jordskælvsramt by....

Doooooo har så lige tjekket, det var den forkerte by "Lorca" jeg havde set - den jeg skal igennem på Camino France ruten er ikke ramt af jordskælv......

NU skal jeg ud og have torsdagsøl med min coaching buddy og hendes Hilton Knald fra Sverige, vi skal bla. til fest i Kødbyen i aften......ohhhhhh la la ........ så har jeg noget at tænke på i morgen på arbejde........og Hr. Højesteret har ringet og lagt en besked, jeg har overhoved ikke svaret tilbage på den, efter kyndig vejledning af min coaching buddy som siger at jeg ikke skal give for meget til mændene så tager de mig for givet - kors det er hårdt at spille det der latterlige spil som åbenbart findes mellem mænd og kvinder!!

Ingen kommentarer: