onsdag den 11. maj 2011

Av Mine Fødder!

Jeg er helt helt ødelagt i mine fødder, trædepuder og ben......på arbejdet i dag har jeg gjort som Eminem synger i sangen "Mockingbird" - stiffen up that upper lip Girl og dét har holdt hele dagen lige indtil nu hvor jeg sidder i min seng og prøver at hvile mine stakkels ben og fødder - tårene var på vej et par gange men så bed jeg mig i kinden og rettede ryggen.

Ingen videovervågning skal fange mig i at græde min sorg ud!

Jeg er simpelhen SÅ ked af det - sidder her og bare græder og græder, det ligner mig slet ikke og jeg kan mærke at den er helt gal, trænger SÅ meget til at snakke med nogen men min coaching buddy som er en smerte-sky 7'er i Ennegrammet er på dillerdate og selv om jeg skrev til hende at jeg var så ulykkelig så spurgte hun ikke ind til det da vi talte sammen lige inden hendes date og jeg ville ikke bringe det op, da jeg ikke ønskede at ødelægge hendes humør, så jeg kneb det i mig.
Og på den anden side så ved jeg også at en 7'er ikke tåler smerte og følelser særlig godt og dérfor ved jeg også at hun aldrig ville tage det op selv, for hun aner simpelhen ikke hvordan hun skal gøre.

Hr Højesteret skrev i går at han ville ringe og det gjore han selvføgelig ikke, derfor har jeg nu pakket hans dyne væk igen, altså ikke "hans" dyne men min ekstra dyne som han bruger - jeg orker slet ikke at tænke på at jeg er såret for det er netop dét jeg ikke skal - manden er nylig gået fra sin kæreste gennem 9 år, han har 3 børn, et super krævende job og er ved at skrive bog nr. 2 - jeg skal overhoved ikke tro at jeg kan komme på hans "things to remember list" og i bund og grund er han ikke the one for me så jeg skal bare videre. NU.

Jeg har så ondet i mine ben og fødder at selv mine hæle er ømme nu da de ligger og hviler på madressen..........gid jeg dog måtte tage mine vandre-kondisko på på arbejde, så ville det være en smal sag at gå i 9 timer!!

Men nej, jeg skal ha pæne sko på......

I dag havde jeg desuden et mindre skænderi/diskution med ejeren af butikken, dels indskærpet de igen overfor mig at jeg ikke må kalde mig selv "Deirdre-Ann" når jeg tager telefonen - hvilket er virkelig svært da det er mit navn og sådan jeg har præsenteret mig selv i næsten 33 år!!
Dernæst så må jeg ikke få fri i Kristi Himmelfartserien som jo allerede har været et KÆMPE irritationsmoment i min familie da det er dér alle mine søskende kommer hjem og dér mine forældre også vil at jeg skal komme hjem, samme weekend har min far fødselsdag og vi plejer altid at mødes hjemme allesammen og mine forældre mener i forvejen at jeg altid sætter mig på tværs så det er ikke særlig fedt for mig at jeg nu også skal slås med min chef om den dato - som hun sagde til mig "bare fordi du har en abnorm stor familie kan du jo ikke tro at du kan få fri hele tiden og rejse til Jylland......" Øhhhhhhhh??

Sagde du lige at jeg havde en "abnorm stor familie"? Og hvad ville du sige til hvis DIN DATTER ikke kom hjem til DIN 60 års fødselsdag men i stedet for skulle stå og folde bluser om et bræt i en død butik i Jylland??

Kors i pis hvor er jeg klar på at løbe væk og bare gemme mig............!

I morgen skal jeg til møde i Nordea Bank, kryds finger for at det går mig godt og at de vil give mig en kassekredit så jeg kan betale mine afdrag til Nykredit Bank og mine forsikringer til Nykredit Bank - for dén bank (eller nogen anden bank) skal IKKE have en salgsfuldmagt over min ejendom!!





P.S: Senere kl. 22:58

Min ex-kæreste Uffe har lige skrevet til mig på msn, han har mødt en pige som er 164 høj og vejer 63 kg og vil høre om hun er FED!!! WTF!

Deirdre-Ann siger (22:57)

http://kostplanen.dk/bmi.php
Hun er da hel helt normal!!!
Hvor gammel er hun??
Hun ser alt for unge ud til dig

 
Uffe siger (22:57)
24


Deirdre-Ann siger (22:57)
din fucking børnelokker!!!


Uffe siger (22:57)
hun er en ung udgave af dig


Deirdre-Ann siger (22:58)
Ha ha i så tilfælde er jeres forhold dødt på forhånd!!!



Er det et kompliment når en fyr leder efter en ung udgave af sin ex??

Ingen kommentarer: