søndag den 1. maj 2011

Kvinde-Uheld?

Ja eller hvad skal jeg kalde det når jeg for første gang er blødt igennem??

Jeg drømte i nat at jeg blødte igennem mens jeg var ude og gå en tur, det sjappet og føltes vådt mellem mine ben og i drømmen blødte jeg så meget at min menstruationsblod løb ned af mit ene ben og appropo blod - lyder det mere eller mindre ulækkert at skrive "Menstruationsblod" frem for "Blod"??

Blod er jo blod men menstruations blod er det blod som kommer ud af hmmm tissekonen/skeden/underlivet, så er dén slags blod mere ulækker at tænke på og røre ved end blod som feks. kommer ud af fingeren når man har skåret sig, ud af knæet når man er faldet eller ud af munden når man har fået trukket en visdomstand ud?

Jeg ved det ikke, jeg tror selv jeg syntes at ordet "menstruationsblod" er lidt mere nasty end bare ordet "blod" men det skyldes nok at jeg tænker at ordet "menstruation" i årtusinde har haft en beskidt klang til det, at kvinder var urene, fyldt med smitte osv. når de havde menstruation og ja så har det måske bare lidt en "ufff..." ring to it........

I don't know men jeg ved at jeg foretrækker ordet blod frem for menstruationsblod men at ordet blod bare ikke er dækkende nok, for det kan jo være mange ting ikk?

Da jeg så vågnede tænkte jeg at det var skønt at dét bare var en drøm, at mine grønne bukser ikke var sølet til i blod som klistrede til mine lår, men da jeg så helt automatisk lige stikker hånden ned i trusserne for at mærke efter - refleks? - så har jeg selvfølgelig blødt igennem!!

Arghhhhhhh!!! Fucking møg!


GODT jeg sov alene i nat!!!

Ikke meget, men blod i sengen er bare ikke noget jeg sætter pris på, overhoved!! Mit natbind som så egentlig ikke er et natbind (tænkte jeg kunne bruge dem først og så spare lidt penge.....) men et alm. bind som jeg købte da jeg kørte med tog til Østrig sammen med min mor og også fik min menstruation har på en aller anden måde slået en fold i nat så det ikke har dækket særlig meget foran, og da jeg har sovet på maven det meste af natten så var hele sengen og mine trusser og mine lår helt oppe ved skridtet og alting bare smurt ind i blod - nu er blod jo en ret hidsig farve og alting ser mere drabeligt ud når det er rødt så i teorien var det ikke særlig meget men uff - at vågne op og havde blod smurt udover trusserne, på lårene, på lagnet, på rullemadressen, og ja bare hele vejen rundt i tissekonen DÉT er virkelig ulækkert!!!

Eller måske ikke ulækkert, det er bare ikke rart. Blod er jo rent men følelsen af at have blod overalt er bare ikke dejlig, jeg tænker at det må være sådan en lille baby der har lavet så meget poo at det løber op af ryggen og ud langs kanten på bleen må føle, virkelig ubehag og så følelsen af at få den klamme ble af og blive vasket i varmt vand, den må være helt fantastisk - for mig var det i hvertfald helt fantastisk at gå ud på badeværelset og tage trusser og bind af og gå direkte ind under bruseren og vaske mig med dejlig varmt vand og masser af sæbe!!

Arhhhhhhh!

Ej simpelhen total dejlig vidunderlig skøn skøn følelse!!! Sooooooooooo nice!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! :)


Rent sengetøj og rullemadress

Det positive er dog at jeg sov alene i nat, kan du ikke lige se hvor dobbelt øv det havde været hvis jeg havde sovet med Hr. Højesteret eller en eller anden fyr??

Og appropo Hr. Højesteret, han ringede i går og kaldte mig et "surt løg" - jeg var nu overhoved ikke sur, jeg var bare skuffet og dét sagde jeg også til ham. Jeg var total coaching agtig og sød og mild og sagde bare at det var helt fint uanset hvad han lavede, om han var med sine børn, eller om han arbejdede eller om han lavede noget helt tredje eller bare ikke gad se mig - JEG bryder mig bare ikke om at blive ignoreret og ikke vide besked og at da det kun tager 30 sek. at skrive en sms og at jeg syntes det er ufint ikke at give lyd fra sig i en hel uge.
Jeg sagde også at jeg ikke var sur, men at jeg bare fik alle de der følelser af først at være blevet skuffet, så såret, så vred, så gal og så ked af det over at blive ignoreret - Frk. Deirdre-Ann kan have MANGE følelser på én gang eller ret hurtigt efter hinanden - og dét sagde jeg også til ham. Jeg fortalte ham også at det irriterede mig at jeg havde kodet ham ind i telefonen for det det var nemmere at være sur på et nummer end på et navn - et navn har følelser og en person bag, det har et nummer ikke.........

Ved du hvad han så gjore? Han grinede! Han grinede og grinede og et kort øjeblik syntes jeg hans latter mindede mig om Kunstmalerens latter - og så sagde han til mig at jeg var HELT FANTASTISK!!!

Han syntes det var HELT FANTASTISK at jeg sådan kunne fortælle nøjagtig hvordan jeg følte og hvorfor jeg følte det - og så syntes han at jeg havde de mærkeligste tanker og konklutioner, men som han også sagde så kunne han ligesom ikke argumenterer for at han ikke gav lyd fra sig for jeg havde jo ret, det var ikke særlig pænt gjort og en dårlig priotering og dét med at det var nemmere for mig at være sur på et nummer i en telefon frem for et navn i en telefon - dén havde han aldrig hørt før men han syntes den lød meget sød og igen, det var nok meget rigtigt at det var svære at være sur på noget som har en person og en personlighed bag.......

Så i bund og grund gav han mig ret i de ting jeg sagde - og trust me DÉT ER FANDEME ALDRIG SKET FØR!!!

Jeg var helt paf - og fra ikke at være sur men bare irriteret på ham så var jeg pludselig helt speachless..........utterly speachless!!

Vi aftalte at tales ved i løbet af ugen og måske finde ud af noget i weekenden.........

Nå men altså øhhhhhh hvad lavede jeg ellers i går lørdag? Jow jeg vaskede gulvet i HELE min lejlighed liggende på knæ, startede ude i gangen og arbejdet mig baglæns ind i stuen og soveværelset, er du gal der er mange pletter på sådan et gulv når man først ligger på knæ og kikker - me nu er det så også HELT rent!

Var ude og spise Running Sushi med Lita og Sofie i går aftes, der er et sted hvor man kan spise alt hvad man vil for 199 kr - de havde så lige sat det op til 229 kr - og nøjagtig ligsom sidste gang så havde de glemt at reserverer et bord til os på trods af at jeg havde ringet og bestilt et og manden skrev mit tlf. nummer ned. Virkelig dårlig stil hvis du spørger mig.

Men af en eller anden grund så var jeg bare ikke i sushi hopla i går aftes, hvilket egentlig er vildt mærkeligt for jeg ELSKER sushi!! Helt enormt, men i går var jeg bare ligesom ikke i humør - men afsted kom jeg. Jeg syntes samtalen gik lidt træt måske fordi det var første gang jeg så Sofie siden hun servede sin kæreste et knæ i skridtet??

Eller er vi ved at vokse fra hinanden?

Bagefter gik vi hjem til mig så de kunne se min lejlighed, jeg havde gjort den rigtig fin og ren og hyggelig med de få møbler jeg trods alt har - og de syntes ligesom jeg at det er en helt fantastisk perle af en skøn lejlighed.


Mit sminkebord står nu i stuen og pynter og venter på at jeg kan tage mig sammen til at begynde at slibe det og til jeg har valgt en farve - er stadig i tvivl.......blomsten midt på bordet er fra Sofie og Lita.

Det var meningen at vi skulle drikke champange og øl og der var ligesom lagt op til den store hyggeaften/bytur men så proklameret Lita pludselig at hun havde lagt p-pillerne og desuden var gået på slankekur og 30 sek. efter proklameret Sofie det samme.........altså bare minus slankekuren. Jeg gik total i stå! 2 veninder på 28 har begge lagt p-pillerne og den anden veninde i lokalet på snart 33 overvejer at starte med at tage p-piller...........WTF!!!

Jeg kan virkelig se at jeg skal have nogle flere veninder, men hvordan får man det? Jævnalderne veninder som er med på fest og farver og hygge, øl, byture og knald - I don't know hvor man finder dem men de må da findes, ikk?

Anyway da kl. var 24 var de begge gået igen........og jeg havde fået én øl! ÉN!! Og det var så den Lørdag aften.......

Jeg kan næsten ikke overskue at jeg slet ikke har været i byen eller drukket mig i hegnet her på det sidste, hvad sker der for folk og deres kedelige opførelse?? Jeg vil sygt gerne holde en fest i min lille lejlighed men jeg kan da allerede mærke NU at en sådan fest IKKE kan holdes uden min coaching buddys tilstædeværelse så kedelige som alle mine veninder er, og hun kommer hjem i dag men rejser allerede den. 19 maj til USA i over én måned igen.......og jeg har jo ikke råd til en fest før jeg har fået løn men når jeg har fået den så er hun pist væk.....arghhhhhhhhhhh!!!!!

SÅ MANGE KEDELIGE MENNESKER!!!

En helt anden ting som jeg har glemt at fortælle, i mandags gik jeg ud og hang alle mine strygeopslag op, har dog stadig ikke hørt fra nogen - og jeg har forresten heller ikke hørt mere fra hende damen jeg skulle til at gøre rent hos, hende som havde den total lækkre drenge med de hvide krøller - nå men på vej hjem så jeg dette vindue, sååååå smukt!!


Unikt lille hus midt i København - jeg synets det ser helt britisk ud

Ingen kommentarer: