søndag den 15. maj 2011

Søndags Opdatering

Udenfor styrter det ned (igen), himmelen er delvist uendelig blå med store hvide og sorte skyer og et sted prøver solen at mase sig igennem en gråhvid sky uden rigtig at have heldet med sig. Fuglene flyver sidenlæns pga. blæsten og flagende på toppen af København står direkte ud i luften i retningen af Nyhavn - det er en rigtig *prrrrrrrrrr* dag - men jeg sidder herinde i min dejlige lyse, jævnt rodet og nusset lejlighed med alle sterinlysene tændt og nyyyyyyyyder at der er omkring 19 timer til jeg igen skal gå ind i slaveboksen og stå op i 9-10 timer i højhælet sko....


SÅ skønt med solskinsregn!

Skygger....


På et tidspunkt haglede det også - i maj måned!!??


Jeg er prop mæt af resterene fra min coaching buddy og har drukket omkring 1 liter vand og overvejer stærkt om jeg skal have en lille morfar lur "bare fordi jeg kan" - senere skal jeg til fitness men da de altid lukker så tidligt om søndagen (irriterende tidligt) så overvejer jeg om det er i dag jeg skal tage mit Garmin ur på og løbe i naturen? Måske ud på Holmen?



Resterne fra i går - mums! (Nu mangler jeg bare den klamme klamme opvask!!!)

Nå men lad mig få taget hul på denne her opdatering - der er rigtig meget at skrive om, men blogger.com er begyndt at være ret så ustabilt og enten så logger siden mig af uden videre eller også så kan jeg slet ikke komme ind - så nu gemmer jeg hele tiden mens jeg skriver, også selv om der er automatisk gem på hvert 3 minut - men jeg skriver pænt hurtigt med tifingersystemet og kan nå at skrive MEGET på tre minutter!!

I går var det min bryllupsdag - jeg kan NU helt klart set hvorfor jeg ikke skulle giftes i går (udover den mindre detalje at jeg ikke har en kæreste der faktisk vil gifes med mig....) men vejret - jammen jeg siger dig, magen til mærkeligt vejr skal man heldigvis lede længe efter i maj måned! Regn, blæst, solskin, regn, kulde og i dag blev det hele så lige supleret med en omgang hagl.....sådan et vejr egner sig ikke til et stort dejligt dansk havebryllup så jeg har besluttet mig for slet ikke at være ked af det på den konto!!

I går aftes løb jeg ud af døren og hen til Gothersgade og tog bussen mod Nørrebro, jeg havde mine grønne Ilse Jacobsen gummistøvler på som jeg fik at mine veninder til min fødselsdag i august sidste år og min hvide regnjakke med grønne fugle fra Dannefæ på - og jeg frøs slet ikke! Jeg trampet med 200% overlæg i samtlige vandpytter jeg mødte på min vej og liiige indenfor i Kongens Have var der en kæmpe pyt som jeg også liiige måtte hoppe i - det skal ikke være en hemmelighed at jeg fik et par mærkelige blikke fra diverse forbipasserende lørdags-fin-i-tøjet-mennesker men skidt, min regnjakke er så lang (eller er det mig som er kort) at den går helt ned til kanten af mine lange gummistøvler, så jeg var helt regntæt og trampet og hoppet som et lille barn, et kort sekundt tænkte jeg på hvor skønt det ville ha været at have et lille barn med hvis lystige hvin jeg næsten kunne høre for mit øre......

Da jeg kom, godt våd (udenpå) over til min coaching buddy kom hendes kusine også, det var så sjovt at møde to så forskellige piger rent udseensmæssigt som egentlig slet ikke blod og genmæssigt er i familie men som alligevel ligner hinanden som to dråber vand! Are you kidding me??

De er nøjagtig ens!! To små scoretrolde med flere mænd end jeg har fingere - min coachingbuddy har gang i 4 mænd på én gang lige nu og hendes kusine talte at hun havde gang i 5 forskellige, hvor hun dog kun går i seng med de tre af dem.......og jeg, jeg har ikke gang i én eneste mand! (men mere om det senere)

Puha - lige NU kan jeg mærke at en lur er tiltrængt på min ikke eksisterende sofa så det må blive sengen som kalder mens det forsat regner udenfor......

SENERE - kl. 18.41....

Ups......den dér lur blev ligesom til ret lang tid på langs, stod først op da jeg så uret slå 17.44!! Og så har jeg talt med min coaching buddy lige siden (i telefon) vi talte om clairvoyanter, om at se ind i fremtiden og om at tro på spøgelser, astrologer osv. Hvilket fik mig til at tænke på at jeg engang mens jeg var på radioen fik lagt mit horoskop af astrologen Duncan Ross, han sagde bla. at jeg ikke ville blive gift med naboens søn men med en eksotisk mand forstået på den måde at det ikke var en som boede nede for enden af vejen og som villa have villa, vovse og volvog og det var heller ikke en som arbejdet i et almindeligt 8-4 job men i stedet for var en person som rejste meget........det lyder total NOT som en mand for mig men okay......hvis han er kærligheden........?

Har lige siddet og lyttet til det gamle program igen, bla. siger astrologen at jeg er perfektionistisk (!) og i et parforhold kan det godt blive problematisk. Rent arbejdsmæssigt så egner jeg mig godt til at arbejde sammen med mænd og spcielt dygtige mænd, er mændene ikke dygtige nok og lever de ikke op til mine krav så skal jeg nok finde ud af det og fortælle dem det - jeg grinede i radioen dér for trust me, min medvært han havde ti sit hyr med mig, han prøvede tit og OFTE at springe over hvor gæret er lavest og jeg var aldrig med på iden, gør man noget gør man det ordentligt!!

Han siger også at jeg som nævnt før vil blive gift med en mand fra "et eksotisk miljø" hvilket slet ikke klinger godt i mine øre....... hmmmm.......

Nå men tilbage til min opdatering af ugen der er gået....

Min coaching buddy, hendes kusine og jeg grillede, bla. spiste vi Spareribs - mums mums mums hvor det bare smager godt!!
Så gik hendes kusine og vi sad og talte, bare min coaching buddy og jeg, hun fortalte om hendes mor som er død og om at blive adopteret, og mens hun fortalte om hvordan hendes mor døde ret så pludseligt på ca. ½ time så begyndte hun at græde og det gjore jeg også, jeg græd fordi min dejlige coaching buddy græd og fordi hun viste følelser - jeg har læst mig til hvordan en 7'er er og min første indskydelse vil altid være, når jeg ser nogen græde at gå over og trøste dem, holde om dem og få dem til at forstå og føle at de IKKE er alene i denne her verden, at jeg er her hos dem og alting nok skal blive godt igen.........men en 7'er ifølge ennegrammet er ikke god til følelser og følelser kan gøre fysisk ond på dem som når vi andre tæske en tå ind i en dørkarm!!

Vild nok men det er sådan det er, så jeg lod hende græde og rørte mig ikke ud af stedet og så sad vi begge to dér og græd, hun fortalte at hun kan huske hvordan det er når folk skælder hende ud mens de råber at hun skal reagere, at hun skal komme med en reaktion og så fryser hun helt, hun stivner og kan helt blokere alt hvad de siger, dét kender jeg godt, jeg plejer dog at reagere ret så kraftigt men følelsen af at folk råber af en er forfærdelig!!
Vi snakkede om at det med at hun skulle reagerer måske stammer fra da hun blev adopteret, hun var ret gammel da hun blev fundet efterladt, hun var næsten et år, så nogen har jo holdt om hende og givet hende mad og passet godt på hende i næsten et år, en læge snyder så med papirene så hendes forældre der kun er godkendt til at adopterer børn under ét år, kunne få lov til at adopterer hende. Hun var i rigtig fin stand, hvis man kan sige det sådan, da hun blev fundet så hun har haft det godt hvor hun var før.

Jeg sad og så billederne og hun så helt bange ud på de billeder hun havde på da hun blev adopteret, altså de billeder der er fra børnehjemmet  - puha sikke et grimt sted at efterlade et barn!!

Jeg fik lov til at få hendes bøger med hjem med papirene osv. - jeg har dem dog ikke med hjem nu, det vil jeg gøre en dag jeg kommer i bil så der ikke sker noget med dem, såv il jeg kopierer dem alle og bare lave et par forespørgelser på hvad der er at finde derude, måske hendes familie kan findes......? Jeg syntes det er spændene og vi har allerede for længe siden aftalt at vi skal til Korea en dag, bare for at se hvordan der ser ud derude. Dét bliver spændene.

Bagefter satte vi os og så Danmark tabe Melodi Grandprix, det eneste som holdt mig i godt humør på dén konto var at Spanien og Schwitz fik endnu færre points end os - Ha Ha! Måtte da også lige sende en sms til min søster i Schwitz og "håne" hende lidt men så fik jeg bare en sms tilbage med hvor der stod at de måske nok ikke kunne synge men de kunne lave bedre chokolade end vi kan.......... og øv ja, dét har hun jo ret i!


Danmark synger (en mega dårlig sang)

Hvad sker der for den græske kjole og blomsterkransen på en vært fra ISLAND?? Da den danske vært som skulle fortælle pointsene Lise Rønn kom frem på skærmen så hun helt forfærdelig ud, hvordan i alverden kan de vælge en som er så tynd og med så skrabet hår og med en bluse der får det til at se ud som om den er i stykker under armen som hende der skal præsenterer Danmark overfor 43 lande?? Dét er en ommer....!



Diva Katten

Diva Katten gik kold

Og så blev jeg sliksulten........og måtte spise de her gyslige lakridser indsvøbt i chokolade.....



Endte med at banke chokoladen af med en ske og spise lakridserne inden i - et stort arbejde for noget så småt!

Mens vi så Melodi Grandprix talte min coaching buddy i telefon med ham modefotografen fra New York, jeg blev næsten helt jaloux på at jeg ikke havde en fyr jeg kunne ringe til og sige hej og bare snakke small talk med og fortælle om at Danmark er elendige til at synge......

Da showet var færdig drak vi lidt mere og så startede der en film, og pludselig så var der helt stille fra min coaching buddy og da jeg kikkede lå hun og sov, så jeg gik ind og hentede hendes dyne og lagde over hende, jeg satte mig selv tilrette i sofaen - som er dejlig blød og en SKØN kontrast til mine egne hårde spisestuestole (!) og begyndte at se filmen færdig, har jo ikke selv fjernsyn så det er helt skønt at kunne se lidt tv. Jeg stortudet gennem hele filmen, jeg mener, den var rigtig god og sjov på mange punkter men hvor var den også sørgelig!!

Filmen med "Inside I'm Dancing" og jeg kan bestemt på det varmeste anbefale den!!


En rigtig anderledes film som sætter fokus på nogle ting man ikke rigtig tænker over i dagligdagen når man bare kan alting selv

Fredag var jeg også på arbejde, lige til en forandring i slaveriet som jeg kalder butikken jeg arbejder i, jeg er nu officielt en luder, jeg arbejder KUN for pengene skyld.......hvor ynkeligt er det lige?? Men hvis det betyder at jeg kan holde min ejendom på mine egne hænder et kvartal mere uden at banken kan true mig, så er det dét jeg må gøre.

Fredag efter arbejde - hvor jeg fik "tidligt fri" kl. 16.45 tog jeg direkte op til min coaching buddys kontor inde i midtbyen, de holdt fredagsbar med gratis øl og mad - kom desværre forsent til at få mad og der var ikke flere øl men en masse sprut men anyway, netop som jeg havde buzzet mig ind gennem hovedøren og begyndte at bestige trapperne op til 5 sal ringede min telefon, det var Hr. Højesteret og jeg blev helt glad.

I torsdags sendte jeg ham en sms hvor i jeg skrev "Jeg savner dig altså..." og dét var fakta. Det var netop dét jeg gjore. Jeg savnede at tale med ham, han er altid så ligetil og uden noget fnidder og jeg elsker han lethed at anskue livet på og dét skrev jeg til ham.

Set fra min banehalvdel var jeg bare ærlig. Anyway han svarede ikke tilbage hele torsdag og fredag fik jeg så en sms hvor i der stod  "Pyha sikke en sms at få :) Sidder i møder hele dagen så kan ikke komme til telefonen. Kh. XX" Den svarede jeg ikke på fordi jeg har fået at vide fra min coaching buddy og min veninde Anika at jeg skal give ham tid og lade ham få plads, ro og bla bla bla noget med at spille et spil rigtigt og bla bla bla............jeg bliver helt træt ved at høre på det men tænker at jeg måske skal lytte til dem som er klogere end jeg........eller er de nu også det? Klogere altså? Nå men i hvertfald dem som har mere erfaring end jeg med mænd (udover dét niveau som kategoriserer at sprede ben)

Jeg blev total glad da jeg så han ringede og sagde noget i retningen med "Hvad så Tarzan?" og var et stort smil. Vi småsnakkede ganske kort indtil han pludselig siger noget i retningen af "men altså dé der sms'er........" og så begynder han at tale helt sort. Jeg ville ønske jeg kunne gengive hvad han havde sagt her og det plejer jeg også at kunne, jeg har en total fotografisk hukommelse og kan huske så godt som ALT hvad der sker omkring mig men det var som om vinden susede for mine øre og jeg så mørket komme snigende - eller måske det ikke kom snigende, måske det var som da folk i Thailand så muren af vand komme imod sig under Tsunamien i 2004 og vidste at dét der, dét var dårligt men de kunne ikke flygte, de var som frossen.....

Det var som om dét som kom ikke kunne stoppes, som om jeg igen var hjælpeløs og overladt til om bølgerne nu valgte at lade mig komme op efter luft eller ej. Jeg satte mig ned på trappen og sad og kikkede ud i den smalle høje mørke baggård og tænkte på hvor fugtigt det må ha været at være barn i en sådan baggård i 1800'tallet, hvor fattigt og hvor lidt lys der måtte være kommet ind af vinduerne og hvor mørkt og koldt og ildelugtende det hele måtte ha været......alle de ting sad jeg og tænkte på mens Hr. Højesteret talte og tale og så pludselig siger han "og du er ikke til meget hjælp her........"

Jeg sagde noget i retningen af at jeg ikke vidste hvad jeg skulle sige, at jeg ikke forstod hvad han sagde hvilket var 100% rigtigt. Jeg forstod det ikke og jeg forstår det ikke. Han blev ved med at sige noget med at tid og arbejde og at han var træt af at være ham der altid sagde nej. Til sidst sagde jeg, efter at  han havde sagt at jeg ikke var til meget hjælp, "Jammen vil du ikke se mig  mere? Er det du leder efter en vej ud? For så skal du bare sige til."

Jeg tænkte at det eneste jeg kunne forestille mig at han prøvede at sige var at han ikke gad se mig mere, så jeg stillede ham et simplet Ja/Nej spørgsmål ligesom jeg gjore med Norman da han kom hjem fra Pilgrimsvandring: Vil du gerne gensidig holde kontakten? Ja? Nej?.

I min verden kan det ikke blive nemmere - men selvfølgelig SELV-FUCKING-FØLGELIG sagde Hr. Højesteret noget i samme retning som Norman "Nej jeg vil gerne ses MEN......" altid et fucking men!! Hvor svært kan det være??

Gider du kneppe mig igen? Ja/Nej - it ain't that damn hard fuckers!!

Jeg sagde som sandt var at han gjore mig ked af det fordi jeg ikke forstod hvad han sagde og han blev ved med at sige at jeg da måtte forstå hvad han sagde men seriøst, han kunne lige så godt ha snakket russisk eller hebræisk, det hele var én stor susen for mine øre...........
Jeg spurgte ham om jeg ikke måtte skrive at jeg savnede ham når det nu var det jeg gjore? Om jeg skulle lade ham være og aldrig kontakte ham igen? Igen et såre simpelet "Ja/Nej" spørgsmål - men igen siger han "Nej det er ikke sådan, det er bare......." Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla............!!!!

I samme øjeblik kom nogle af fredagsbargæsteren ud af døren i højt humør og jeg kunne ikke høre mere, jeg sagde farvel eller noget i den retning og lagde på og gik ind til de festende mennesker hvor jeg straks var festens midtpunkt, jeg grinede og fortalte røverhistorier fra det virkelige liv (mit liv) og fik alle til at grine og more sig og igen var jeg pludselig min coaching buddies sjove jyske veninde med det mærkelige liv.

Efter en times tid skrev jeg en sms til Hr. Højesteret hvor i det stod noget i retningen af: "Kender du dét med at man kan grine og underholde et helt selskab mens tankerne er et HELT andet sted? Jeg forstår stadig ikke hvad det var du sagde. Jeg er som et barn på dét punkt, jeg skal have noget konkret datoer, kasser osv. Noget jeg kan forholde mig til. Kan du huske da XXXX (hans søn) gik helt amok over at han ikke måtte få en is mandag morgen fordi du om aftnen havde sagt at han måtte få en is mere en "anden dag" og den anden dag var for ham mandag morgen? Jeg forstår XXX men jeg forstår ikke dig. Du er ikke konkret. Men jeg skal nok holde igen med at smse og ringe. Hvis du en dag har tid og lyst til at ses så kan du jo ringe. Ha en god aften"

Min coaching buddy syntes det var en alt alt for lange sms og at jeg ikke skulle forklare mig og give eksempler osv. Bla Bla Bla - jeg har ikke sms'en i den korrekte form mere for efter at jeg havde sendt den gik jeg ind og slettede alle indgående og udgående sms'er i min telefon, alle opkaldslister og hans nummer - så nu kan jeg fysisk ikke kontakte ham mere med mindre jeg ringer til hans kontor som jeg ganske givet kan finde på nettet men hvilket jeg ikke agter at gøre.

Dét var dét og han er ude og jeg skal videre, op efter luft - hvor er det heldigt at jeg er så habil en svømmer.......men hvor gør det også bare ondt at den eneste ENESTE mand jeg har mødt siden jeg mødte min ex-kæreste Kunstmaleren i 2001 og Norman i 2005 som jeg taler helt fantastisk med så pludselig syntes jeg er helt forfærdelig og ikke gider se mig mere.........eller gør han nu også det? Jeg ved stadig ikke hvad det var han sagde, jeg ville ønske jeg kunne huske det men da han startede med at sige "men altså de dér sms'er...." så fik jeg deja'vu, flashback og ticks efter en fjern fortids følelse af svigt - og det eneste jeg hørte var jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dgi ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig ikke jeg gider dig IKKE!!!!!!!!!!!!!!

Min coaching buddy sagde senere at jeg var helt hvid i hoved da jeg kom ind af døren til fredagsbaren, jeg husker ikke rigtig noget fra den aften udover dét og kl. 00.45 var jeg hjemme og i seng og næste dag stod jeg op og gik på arbejde og var som en zoombie hele dagen, hvilket er nemt nok da ingen alligevel taler til mig mens jeg er på arbejde, udover når kunderne taler til mig.......

Da jeg kørte hjem med bus fra min coaching buddy lørdag nat blev bussen stoppet af politiet. Motoren blev slukket og vi skulle alle stige ud af bussen, jeg fandt aldrig ud af hvad det drejet sig om og efter 10 minutter fik vi lov til at gå ind i bussesn igen og køre hjem. Jeg gik, i gummiestøvler og regnjakke gennem Københavns natteliv fra Christiansborg og hjem, jeg måtte desværre forbi Karel for at komme helt hjem og jeg kunne se at der var rullet en lang rød løber ud, Norman holdte jo fest derinde og i dag da min veninde Lita kom på besøg sms'et hun mig da hun gik og skrev "Du skal ikke gå forbi Karel, der er billeder af Norman i vinduet....." ufedt faktisk! Hvad fanden skal jeg efterhånden gøre for at få ro i mit indre? Ikke at Norman skaber uro derinde (mere) men jeg gider ikke se billeder af ham og hans plastik fantastisk frille klædt ud som en luder (Litas ord) Jeg vil bare gerne have et job som elsker mig og som jeg elsker og som jeg kan blive i uden frygt for at ryge ud ved nedskæringer og fordi alle tror jeg skal have børn, dét har jeg hørt på siden jeg var 23 år og det er stadig 10 år efter aktuelt......

Da Lita kom havde hun to indkøbsnet med mad med - til mig!! :)
Masser af mad bare til mig.......hvor SKØNT og hvor er hun bare sød og dejlig........som hun sagde "det var i stedet for en blomst......."


Mad fra Lita - og hun har virkelig tænkt på mig for hun har købt alle de ting hun ved jeg elsker, feks. Laks og 3 stjernet salami som jeg ikke måtte spise som barn for min mor, der er også to røde peber og en gul, ingen grøn fordi hun ved jeg hader smagen af grøn peber. Der er ÆRTER som jeg kyselsker og mine favorit grovboller, rosiner, cola light og mine total yndlingschips, pasta, salat osv..........hvor har jeg bare nogle fantastiske veninder......

I går på arbejde, altså lørdag sad jeg ude i baglokalet og spiste frokost mens min kollega står bag ved mig og er ved at finde et par bukser til en kunde, jeg sidder og kikker ud af de her helt vildt små vinduer som minder om vinduer i en kælder men det er en stor bygning og butikken er på anden sal så det er egentlig bare super dårlig arkitektur hvis du spørger mig, på den modsatte side er baggårdene til nogle gamle etageejendomme og pludselig ser jeg en pige med super flotte bryster stå halvnøgen i vinduet!!

Hun har t-shirten trukket op over brysterne som bare er SÅ fine og ellers er hun helt nøgen - jeg var lige ved at kløjse i min ironisk nok, medbragte banan og flaske vand - og 30 sek. efter stod der en nøgen mand med stiv bandit bag hende og så tog han hende ellers i vinduet.......!!!

Det var tydeligt at hun ikke syntes det var super godt, jeg kan lige se secenariet, hun er kommet og er dermed først overfølsom og derefter tør og han kan bare blive ved og ved, hendes ansigt som vendte ud mod mig sagde helt klart at det gjore ondt - og idioten kom bare ikke, så lagde de sig ned på sengen og jeg kunne se at hun tog sit lange hår og snurrede det op i en knold og så vidte jeg ligesom godt hvad klokken havde slået - hun var gået over til den eneste løsning der er på en mand der bare IKKE kan komme så man kan få "FRI" nemlig et blowjob, hvilket egentlig ikke er særlig lækkert hvis man har bollet med kondom for så smager pikken af gummi og har man bollet uden gummi smager pikken af sur skede fordi det som kommer ud af en kvinde når hun er kommet har en surhed som ikke smager godt. Det lugter ikke men det smager bare ikke godt - så uanset hvad så gik hun efter the final weapon og ½ minut senere rejser hun sig op og hopper ned fra sengen, stadig nøgen med t-shirten over brysterne og går - tænker jeg - ud på badeværelset for at skylde munden. Lidt efter kommer hun ind og tager bukser på og så går hun ud i køkkenet og sætter sig mens fyren ligger ned i et par minutter mere, så stiller han sig i vinduet og ser noget så selvtilfreds ud men hans brystvorter er mega vammle og store........og han er overhoved ikke lækker ligesom pigen var........

Og hvorfra ved jeg så alt dét her? Fordi jeg så det selv og fordi jeg som den gode dygtige dybdegravende journalist jeg nu engang er selvfølgelig dokumenterede mine kilder............min gamle lærerinde fra Westminster ville være stolt af mine dokumentationsevner!!


Frokost sex for åbne vinduer!

Dumme skid, jeg håber hun siger fra næste gang!

Jeg sad næsten og heppede på at han ville skynde sig at komme så hun kunne slippe for at ha ondt i missen.....

I mandags da jeg købte et metrokort fik jeg pludselig et kort med flere klip på - hvordan det kan ske ved jeg ikke men det skete - så lidt heldig er jeg da.......


14-15 klip på mit klippekort - tak til DSB!




Eftermiddag over toppen af København.......I dig my view :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er sgu dårlig stil, at du ikke lige slører ansigter ...

Fairy

Deirdre-Ann sagde ...

Dét er jo en smagssag, billed er taget i det offentlige rum og jævnfør introduktionen til min blog så er dét bla. hvad man kan forvente her.