mandag den 23. maj 2011

At Sidde Fast I En Bilelevatore......

.......er ikke skide sjovt, men faktisk fik jeg total grineflip da jeg her til aften endte med at sidde fast i bilelevatoren under Kgs. Nytorv!

Hvad sker der lige for at jeg, når jeg endelig bruger bilen - ender med at sidde fast i en skide bilelevatore med min bil - og så på en dag hvor der ingen slik eller vand er i bilen?? Ingen tæpper.....hmmmm! Naller!

Men jeg grinede altså, helt vildt jeg grinede - det var bare SÅ tragiskkomisk at jeg ikke kunne lade være. Ejeren af ejendomme har sagt til mig at jeg ikke må ringe efter hjælp på hjælp knappen så elevatore firmaet kommer ud fordi de er så dyre, jeg skal derfor ringe til ham.....

Bare lige den mindre detalje at der ikke er særlig meget signal på en telefon under jorden inde i en elevatore inde i en bil.....men jeg fik ringet og ved du hvad han sagde til mig? Han sagde "Jeg er lige ved at spise, så jeg spiser færdig og så kommer jeg ind og prøver at få dig ud....." Øhhhhhhhh så du har tænkt dig at spise færdig først og køre de 40 minutter ind til byen for at FORSØGE at få mig ud?? Og imens har du tænkt dig at jeg skulle lave hvad??

Dét kan jeg jo for fanden ikke bruge til noget, så jeg tænkte så det knagede og kom så i tanke om at jeg havde mit værktøj i baggagerummet - Frk. Do-it-yourself og *wupti* så fik jeg brækket en elevator dør op og *wupti* så fik jeg givet bilen max gas og knaldet mine fælge ind i elevatorkanten og presset bilen opover kanten og ud i det fri - fuck it Deirdre-Ann du er simpelhen for SEJ!!!


Tik tak tiden går og jeg sidder bare her og venter.....

Almost there og så stopper lortet! WTF!!!

SUPER SEJE mig! Stik dén - hvad skal man egentlig med en mand når man kan klare alting selv?
Sørgelig kendsgerning at opdage......

Ja tak men hvis lampen aldrig bliver grøn hvad så??

Rød lampe lyser = HELT sikkert ikke et godt tegn!

Så jeg kom ud og fik kørt ud til Vesterbro og kikket på den lejlighed jeg skal gøre ren, den er altså virkelig virkelig beskidt! Er du gal! Jeg sagde at den ville tage min. 5 timer, jeg tænker at det måske vil tage 4 timer men heller for meget end for lidt - er du gal hvor var gulvet snavset men hvorfor går man også med udesko på et hvidmaled gulv og så klager over at gulvet er beskidt? I don't get it!

Nå men når JEG er færdig dér så er det gulv rent, that's for sure! Men igen, hold da OP hvor var der beskidt! Hun sagde at hun aldrig havde vaskede vinduerne i de 1½ år hun har boet dér hvilket så pænt tydeligt ses!!!

Jeg burde fandeme ha sagt 200 kr i timen men okay dét er måske også i overkanten for rengøring........jeg tænker at 150 kr er smertetærsklen men igen, hun er en kendt og meget brugt skuespiller så mon ikke hun har penge nok?? Hmmmmm anyway det gode ved denne her lejlighed er at jeg virkelig kan se hvor jeg kommer frem og det er sådan noget rengøring jeg virkelig ELSKER helt vildt meget!!!

Da jeg kom hjem fra arbejde nåede jeg lige at få de sidste solstråler fra min skønne terasse.......Århhhhhhh

Og så fik jeg spist resterne af min kød med krydderi og Litas brød og grønsager fra sidste uge - jeg havde desværre ingen dressing at putte på så jeg brugte min burger dressing som er fra min fødselsdagsfest i August 2010........den udløb for flere måneder siden men smagte godt så.....

Og nu her til aften så jeg denne her skønne smukke helt fantastiske himmel over mit elskede ELSKEDE København


En purpurrød himmel........

Ingen kommentarer: