onsdag den 18. april 2012

Udslæt og Pilgrimsvandring!

OMG de sidste par dage har været BÆ med BÆ PÅ!!

Kan nærmest ikke huske hvor jeg skal starte, men så igen, når folk spørger mig "Hvor sov du i nat..??" så aner jeg ikke hvor jeg sov, før jeg har kikket i min bog!! Den ene dag ligner den anden, jeg går og går og nyder selvfølgelig og naturligvis den frihed det er - men det er bestemt også pisse mega hårdt at gå 30 km om dagen, eller mere for det meste!

Oven i det, så har jeg fået det vildeste udslæt, eller lad mig starte fra en ende af. Jeg sov i en by der hed Hontanas for et par dage siden, på et Albergue til 4 Euro (!!) pr. nat - det var HELT FANTASTISK!

Dagen efter gik jeg videre til Fromista, men ups og ak og ve, dér var en festival i byen og ALT og jeg mener vitterlig ALT var optaget! Nærmest alle pilgrimme havde valgt at blive dér pga. festivallen og alle hoteller var booket.....

Jeg endte med at sætte mig på en bænk og stortude - og så ringede jeg til It manden og tudet noget mere (FLOT Deirdre-Ann!) men efter at ha vandret rundt på ømme ømme fødder uden at kunne finde et sted at sove, så kunne jeg bare ikke mere......It manden prøvede at booke et par værelser på et hotel via nettet men hver gang han kom til betalingen gik der kludder i det, så til sidst måtte jeg forsætte ca. 4 km mere og overnatte på det mest skodeste af det skodeste Municipal Albergue i en lille pisby!

Der var SÅ KOLDT at jeg sov med ALT mit tøj på, inkl. min fleecebluse, mit tørklæde, mine leggings, mine sokker, bukser, regnjakke, silkesovepose, sovepose OG tog det nasty tæppe henover mig og alligevel så vågnede jeg flere gange om natten fordi jeg frøs så jeg knurrede....

I går ville jeg så egentlig kun gå til en by der hedder Terradillos men fordi jeg i mellemtiden har fået det vildeste udslæt, kløen og små sår på hele kroppen (!) så måtte jeg til læge, så jeg traskede til en by der hed Shagun og ankom kl. 20 - HELT FÆRDIG, som i virkelig grædefærdig af træthed!!!

Jeg fandt en læge og fik stillet tre diagnoser (!)

1. Jeg har Fransk Rosen på overkroppen......

2. Jeg har en kraftig allergisk reaktion pga. et eller anden, lægen mente at det var fra dyr, feks. husmider.....lækkert at tænke på!

3. Jeg har fået ekstrem tør hud som har slået revner og dannet sår pga. at huden har været for fugtig for længe, hvilket helt sikkert stemmer når jeg tænker på at i går var første dag på HELE TUREN hvor det ikke har regnet!!!

Jeg endte med at få noget penecellin og noget creme som jeg har oversat mig frem til er fyldt med Binyrebarkhormoner.....ergo er det ikke lige min kop te men min krop kløet SÅ MEGET at jeg simpelthen gik i krig med cremen i går aftes, hvor jeg luksus nok tjekkede ind på et Hostel til 19 Euro for at få et privat værelse - kunne jo ikke så godt ligge med bar mås på et Albergue vel...

Sådan ser min mås ud!
Jeg har SÅ ØMME baller og de ser ud som om de er blevet spanket for vildt - hvilket de ikke er (er slet ikke til smerte så dét er ikke lige noget der står på min ønskeseddel over oplevelser....) men det føles sådan, jeg kan nærmest ikke sidde ned uden at stoffet på mine bukser gør ondt på huden, alt det røde er små sår, knopper og blæner og jeg har dem hele vejen ned af forsiden af lårene, og bag på læggene.

Billederne tog jeg sådan at jeg kunne vise dem på apoteket i tilfælde af at jeg ikke fandt en læge, men altså jeg fandt en sød læge der talte nogenlunde engelsk

Oven i at min krop ser ud af H.T. og jeg priser mig lykkelig for at It Manden ikke ser hvor nasty jeg ser ud lige nu, så vågnede jeg i nat ved at en lille spæd og nyfødt myg skulle ha sit første måltid - og dét valgte den så at tage på min venstre storetå, to måltider endda!!!

Hvilket har resulteret i, at jeg nu har en mega hævet fod, med en vabel på hælen - som næsten ikke kan være i skoen........!!

Jeg har vist nævnt det før, men jeg er ultra allergisk overfor bistik og hæver helt vildt, det samme sker 90% af gangene når jeg får et myggestik, hvilken jeg får MANGE AF i løbet af en sommer....

Så alt i alt ser jeg pænt farlig ud lige nu - og oven i det har jeg ikke fået vasket hår siden hmm well længe siden for det lugter ulmt men i dag må jeg nok hellere få det vasket!! Nu når jeg har et badeværelse for mig selv.

Lægen sagde også til mig at jeg lignede en der drak for lidt vand, hvilket jeg vist nok også gør, så i går aftes købte jeg mig en to liters vand som jeg drak hele aftnen og jeg tissede kun tre gange, ergo har jeg nok trængt til vand!!

Min lille men ømme hælvabel med et dræn i

I Shangun fandt jeg en McDonalds, med varme og INTETNET!!!
Lige nu sidder jeg på et Albergue i Mansilla de las Mulas og i morgen går jeg videre igennem Leon, som jeg i modsætning til alle andre (åbenbart) ikke syntes er nogen speciel fed by. For mig er det sådan at har du set én katolsk by med en kæmpe kirke, så har du set dem alle (i grove træk) og dernæst så er jeg bare slet ikke til religionsdyrkelse og slet slet SLET IKKE når jeg går og tænker på hvor mange små drenge og piger der de sidste 100 år er blevet misbrugt, krænket og ydmyget af alle de liderlige-hellige-up-my-arse-and-go-straight-to-hell-præster der findes i den Katolske Kirke!!!

Jeg skal overhoved IKKE ha noget med deres lorte kirker at gøre! Jeg kan slet SLET IKKE se hvad folks facination går ud på, det er for helvede blot en kirke, der er bygget for de penge de katolske mennesker i hele verden har doneret til kirken, der som tak har misbrugt deres magt og deres børn!!!

Jeg er ikke katolsk (og bliver det aldrig) men jeg tror på Gud, det er blot ikke en gud man behøver gå i kirke for at tale med og det er SLET IKKE en Gud der kan finde på at gøre sådanne ting!!! Jeg er ganske overbevist om at de mennesker der gør sådan noget, en dag vil få deres straf!

Indtil da burde den Katolske kirke og alle deres afholdne lorte præster lave en Ave Maria for hvert barn der er blevet misbrugt og ydmyget i deres kirker og de kan bare starte NU!

Ergo, jeg higer ikke efter at se Katedralen i Leon, ligeso jeg heller ikke savlede over Katedralen i Burgos, Pamplona, Logrono osv. og jeg ser heller ikke frem til Santiago de Compostela pga. kirken, som var total våd, kold og mosdækket da jeg var der sidst, men pga. at byen i sig selv repræsentere et mål for mig.

Jeg ved ikke om jeg forsætter til Finisterre, jeg tror det ikke - jeg tror jeg stopper i Santiago og enten så henter It mande mig dér eller også springer jeg på det første fly ned til ham og til renhed, kærtegn, karbad, massage, sushi og rendyrket forkælelse i SOLSKIN!!

Med lidt held og raske ben, så kan jeg lægge min kæmpe muresten på 2,90 kg ved Cruz de Ferro fredag eller lørdag - se dét bliver STORT!!!

MEGET STØRRE end at se endnu en lorte kirke!!!

Sagde netop til It manden i dag, at jeg glædet mig til at se om jeg kunne se den jeg lagde i 2010, det kan jeg nok ikke men det KUNNE JO VÆRE..... :)

I hvertfald bliver jeg 2,90 kilo lettere i weekenden - hvor jeg også skal møde min ærkefjende nr. 1 nemlig O'Cebreiro bjerget........yiiiiikkkk!!!

Ingen kommentarer: