mandag den 9. april 2012

Torre del Rio


Det er i dag mandag, tror jeg…..

-       man glemmer helt tiden datoerne og alt det derhjemme når man går på caminoen.
I dag har der været seriøst fucking varmt – skærende kontrast til hvordan vejret har været de sidste 5 dage hvor jeg har oplevet alt fra snestorm, tordenvejr, massivt og vedvarende regnvejr og en kæmpe omgang blæsevejr der nærmest gik over i storm…….og nu, bagende SOL SOL SOL og hvad værst er, jeg har gået lige ud nærmest hele dagen på lange lige støvede veje uden skyggen af mulighed for skygge!!!

I dag har jeg nærmest gået 39 km – jeg fatter ikke selv det er så langt!! Jeg sov i byen Lorca i går aftes, lige udenfor Estelle og så gik jeg i dag til Los Arcos men jeg var der allerede klokken ca. 14 så jeg forsatte til Torres del Rio hvor jeg er nu. Jeg bor på et Albergue der hedder Mariela, det er det som er i bogen jeg har. MEN der er et skøøønt albergue længere oppe i byen som hedder ”Marie” eller sådan noget, de har massage til 15€………doooo hvor ville jeg gerne give mig selv den luksus men jeg bliver lidt genert, jeg mener hvem skal gramse på mig? Mand? Dame? Jeg vil virkelig gerne vide det inden jeg smider blusen og lægger fødder til….

Har lige forhørt mig, der er ingen massage i dag da det er en hellig dag i Spanien.....godt det samme.

Sidder indenfor da der er en milliard grader udenfor og nu fryser jeg - total naller fucking Spanien! Hvem gider ha det så varmt udenfor og så koldt indenfor? Nææææ du, Skandinavisk vejr er sagen!

Jeg har netop set at Norman har uploaded et blogindlæg - mærkeligt, dels troede jeg at jeg havde afmeldt mig (det har jeg så åbenbart ikke gjort korrekt) og dels troede jeg ikke at han skrev mere - jeg har ikke læst indlægget men syntes det var noget med Camino - mon han også er på pilgrimsvandring? Og i så fald, er jeg i far for at møde ham? I fucking hope not!

Jeg mener, manden er jo sød nok - problemet er at det altid kun er når han selv gider og sådanne mennesker bryder jeg mig ikke så meget om. Enten er man et sødt og godt menneske hele tiden eller også er man en røv hele tiden - dem i midten er ikke til at stole på og finde ud af, de gør mig nervøse fordi jeg hele tiden føler jeg skal være på vagt og ikke aner hvor jeg har dem og sådan har jeg det med Norman, han er ustabil som Nitro Glyserin!

Nå men lad mig fortælle om min camino. I dag har jeg som sagt gået herre langt. I går søndag gik jeg fra Zariquiegui til Lorca, også en pæn lang tur. Jeg valgte at efterlade dem jeg gik sammen med i går, eller dvs. jeg går jo ikke med nogen men det er nogle mennesker der startede samme tidspunkt som jeg i St. Jean og vi har stødt ind i hinanden nu og da, men de ville blive i Cirauqui da klokken var 14 - det gider jeg simpelthen ikke! Jeg er her for at gå ikke for at drikke!

Men jeg har tænkt meget på om det var dumt af mig? Burde jeg ikke være mere social når jeg nu endelig har mennesker omkring mig der syntes jeg er både sej, sød, smuk, sjov, fantastisk?

Nogle af dem jeg fulgtes med var en amerikansk pige og hendes far, på en bar et sted var vi en stor gruppe samlet og han ønskede os alle "Happy Easter" ( i går søndag) jeg sagde så, på engelsk at det var sjovt at tænke på hvor vi alle ville være om ét år.....

Hvortil manden (den amerikanske) siger at han netop på vej ned af et bjerg (Alto de Perdon) havde set for sig at jeg havde et barn næste år....... I was like......WTF???? 
Det VÆRESTE er, at jeg netop selv samme dag havde fået et flash af at jeg snart ville få et barn - og jeg er slet ikke skruk!! Hvad sker der?

Jeg håber virkelig med hånden på hjertet at jeg ikke er gravid om et år, jeg vil virkelig gerne ha en karriere og tjene mine egne penge, jeg vil gerne ha styr på gården og jeg vil gerne ha styr på mit liv og alting inden, plus at jeg virkelig ikke ser mig selv blive gravid og få et barn FØR jeg er gift!! Håber bare det var nogle dumme tilfælde!!!

Og desuden, hvem skal jeg ha børnene med? It manden? Er han the one? Jeg ved det ikke.....

Turen her er hård og jeg har fået et par vabler på lilletåen på højre fod og en på storetåen på venstre fod, så jeg kan faktisk ikke gå så hurtigt men jeg går meget langt - så jeg tænker jo også meget og It manden fylder naturligvis en kæmpe del af mit liv lige nu, men jeg kan simpelthen ikke overhoved ikke finde ud af om jeg elsker ham eller ej - det er tydeligt for mig at han elsker mig, han har godt nok ikke sagt "Jeg elsker dig" men han har sagt så meget andet og han har bla. også sagt at han er faldet helt og aldeles for mig - og det er nærmest det samme, er det ikke?

Er det forkert at jeg ikke har en milliard følelser der stikker af i alle mulige retninger? Altså omkring It manden?

Nå men her er lidt fotos - jeg tager de fleste med mit kamera som jeg har glemt oven på jeg tør ikke la tingene stå (computeren og min telefon) for at gå op og hente det og jeg orker ikke at pakke lortet sammen så for nu, må du nøjes med det her!



I Zubiri købte jeg det her brød og pølse - smagte SÅ godt! Jeg var nok også pænt sulten.....

På Alberguet i Zstiquiegui fik jeg en lækker suppe med amerikanerne

Og en sammenkogt ret bagefter som også smagte nams...

Bum bum.....det kan jeg ikke huske hvor er....???

Min morgenmad i morges i Estelle

Overvejede at blive i Los Arcos pga. massagen men klokken var ikke nok til at jeg ville stoppe så jeg forsatte til Torres del Rio hvor jeg er nu


Håber at jeg får mere net fremover, jeg burde nemlig kunne gå på nettet via min telefon problemet har bare været at der ikke rigtig har været noget telefon net overhoved i bjergene, i hvertfald ikke på min telefon.

Jeg skal ha rykket for nye forsikringer til Gården og på mig selv, jeg skal ha fundet ud af om jeg har fået løn fra det firma jeg hjælper med PR i øjeblikket, har overhoved ikke hørt noget fra dem, skal også ha tjekket op på hvordan det går med den fødselsdagsgave jeg har bestilt til It manden....

Ergo, jeg skal bruge et par timer med god net og ro.....hvor mon jeg finder det på caminoen?

I morgen vil jeg gå til Navarette, det er ca. hmmm ja langt eller det tror jeg at jeg vil :)

Ingen kommentarer: