tirsdag den 12. juli 2011

Anden Dag På Gården

 - og jeg kapituleret kl. 16!
Laaaaaaaaaaang dum dag, en af de slags dage hvor jeg bare ville ønske jeg kunne starte forfra fordi intentionerne om en god dag fyldt med udførte opgaver lå i både tankerne og støbesken men sådan blev det ikke.

Først sov jeg rigtig dårligt i nat, faldt i søvn og sov ca. 1½ time, så vågnede jeg af en maridtsagtig drøm hvor i jeg var nøgen og blev jagted af en bil, det var kun forlygterne og lyden af bilen jeg så/hørte, jeg skulle ned af nogle trapper men overalt var der oversvømmet og jeg forsøgte at søge mig frem til hvor jeg skulle træde med fødderne men igen og igen måtte jeg vende om og løbe væk fra bilen - helt sikkert en drøm som kom af mine tanker om at være nøgen i haven på gården lige inden jeg skulle sove og en kombination med oversvømmelserne i kælderen i København i sidste uge hvor jeg stod i vand til knæerne.

Op og tisse af, og ind og ligge igen, vendte og drejet mig og hørte så nogle biler stoppe udenfor (kl. 01.00 om natten på en villavej i provinsen.......) Naboen til mine forældre sælger dyre motorcykler og jeg  har før været alene hjemme mens der var røveri om natten hos dem hvor jeg måtte ringe til politiet og løber i undertøj over græsplænen, gennem hækken og banke naboen op, det var lige i den periode med alle de der hjemmerøverier hvor ældre mennesker blev myrded - så jeg løb pænt stærkt, hvad jeg ikke vidste var at deres hus og deres butik ikke hænger sammen, så selv om jeg kunne se dem inde i butikken så kunne de ikke gå ind i huset men dét vidste jeg jo ikke dengang - og pludselig blev jeg total bange, så op og kikke om det var nogle luskede typer men det var bare nogle unge mænd som stod og diskueret højlydt hvilken motorcykel i vinduet der var lækkrest - desudenved jeg at der er overvågning   så snart du kommer indenfor 1½ meter af vinduet, så tilbage i sengen og prøve at falde i søvn igen.

Det lykkes, men *bling* kl. 04.00 vågner jeg igen pga. en dårlig drøm jeg ikke kan huske - falder i søvn igen og vågner kl. 06.00, tænker at jeg kan sove en time mere og så kan jeg næsten ikke komme op kl. 07!

Men op kom jeg, i tøjeg og pakke til jeg skal ud til min Gudfar (!) Hente traileren, ned i firmaet og hente sliskerne til at køre plæneklipperen op på traileren med, ud til mine forældres gård og hente plæneklipperen som så lyder vildt mærkeligt da jeg får den started - dårlig karma tegn!


Hente mælkejunge i mit opbevaringsrum så jeg kan hente vand hos min forpagter til at vaske vinduerne i stalden med, der er jo lukket for vandet på gården, lede efter telt til min gamle veninde og hendes børn - men en eller anden idiot har i løbet af weekenden placeret et SKAB foran mine flyttekasser.....
Idiot! Hvad tror du selv, at jeg aldrig skal til mine kasser?? 
Langt om længe - teltet!

så ud på gården, slå græs i ca. én time, før jeg måtte sætte mig ned og slappe lidt af fordi jeg simpelhen var SÅ træt - på vej ud til gården havde jeg købt et smurt rundstykke i en Brugsen på vejen, bad om skrabet smør - fik smør nok til en helt afrikansk landsby (!)

Godmorgen, én smurt håndværker med skarbet smør
Så gerne, *smørre smørre*, vær så god, det bliver 8 kr
Tak for det, farvel og ha en god dag.....!
I lige måde.
WTF?? Tandsmør??!!!

Jeg satte mig lidt i bilen og blundet i 26 minutter før jeg skulle gøre mig klar til at køre ind til min Gudfar og spise.

Valgte i sidste øjeblik at undlade at skifte til pænt tøj og kørte derind i møg beskidte joggingbukser, en beskidt sort undertrøje hvorpå jeg i går spilte et stykke pizza på og en joggingcardigan med huller i - kom derind blot for at blive sat til at stryge (!)

I dag havde han det rigtig dårligt hvilket semi-frydet mig lige indtil payback time kom og jeg fik akut ondt i maven og måtte bruge hans altid møg beskidte toilet - havde ellers både wcpapir, håndsprit osv. i bilen til at jeg kan lave et camino-toilet-besøg på gården hvis jeg skulle få brug for det - og any day of the week vil jeg heller skide på gården dvs. i det fri end på min Gudfars toilet som har lort helt op på brættet - men min mave ville tømmes NU så ud på toilettet blot for at opdage at han har fjernet nøglen den gamle skid - så jeg prøvede at skynde mig, men hver gang jeg trode jeg var færdig med at "lave" så følte jeg som om jeg ville lave i bukserne hvis jeg ikke blev siddene - og så pludselig kan jeg høre at han kommer gående fra stuen mod toilettet!!!

Jeg går total i panik, får kun tørret mig en gnag og så op med bukserne, hive ud i toilettet og så hen til håndvasken og dér står jeg så da han går ind og begynder at hive dén frem for at tisse! Jeg kom ud i en vis fart og skyndte mig at rydde af bordet og sige farvel da han kom ud derfra - uden at vaske hænder (Svin!)

Ud på gården igen og i gang med at slå græs - det går fint for jeg sætter højden på skæret meget højt så maskinen kan nemt tage det høje græs som jeg i går tømte for grene og sten


- pludselig står der en lille pige på max 6 år foran mig da jeg drejer plæneklipperen -jeg får et chock uden lige og skynder mig at slukke, hun står der bare og kikker på mig - og mærk dig, vi er pænt langt ud på landet og ikke liiige et sted hvor små piger bare kommer gående forbi - hun rækker mig noget og jeg smiler til hende og siger, hvad er det? En  brochure siger hun og vender sig om og løber væk.

Jeg kikker på den og tænker først "Jehovas Vidner" men ser at det er noget med billeder - jeg hopper af plæneklipperen og går ud og kikker ned af allen og ser en bil med logo  køre væk. Det pigen har givet mig er en brochure over hvad det koster at få taget billeder af min gård fra oven! Hvor mærkeligt, tænkte lige på det i går og så *wupti* i dag kommer der nogen og tilbyder mig en sådan service - hvis jeg vel og mærke vil betale 6500 kr for ét digitalt billed af min gård set fra oven, men så kan jeg også selv vælge hvilken  side det skal tages fra!!
6500 kr!! For et billed??!! Så dyrt kan det umuligt være at starte et fly og flyve op og tage et skide billed - min søster og hendes ex-kæreste fløj tit ture over hele Danmark og til Tyskland og England, Sverige og Norge og det har de ikke gjort hvis det har kosted en arm - jeg kender min super up tight nærrige søstere!!

Nå, men jeg smider brochuren ind i bilen og sætter mig ned for at tisse - og opdager til min egen overraskelse og derefter irritation og "øv" følelse at jeg ligesom ikke fik tørret min mås særlig godt da jeg var på toilettet hos min Gudfar!! Altså ikke særlig godt som i at jeg blev nød til at tage trusserne af, og jeg går altså altid med g-string..............need I say  more? Da jeg er ved at tage dem af kommer jeg til at vende dem så jeg får hmmm ja bæ (!) på mit ben og lår - fuck it hvor klamt og irriterende, eller ja, måske ikke klamt for det er jo mit eget og det kunne være værre og jeg er ikke særlig sart men aiiiiiiiiiiiii det var bare dråben! Så frem med et håndklæde som jeg kunne vikle trusserne  ind i og så måtte jeg tørre numsen med mit medbragte toiletpapir..........og gå med bar numse i joggingbukser!

Så gik jeg i gang med at slå mere græs indtil plæneklipperen pludselig og uden varsle stopper med at slå, den vil godt køre men den vil ikke slå græs.....arghhhhhhhhhhhhh jeg kan liiiige høre min far!! Men jeg sværger, den lød mærkelig fra starten af!

Nå, videre - frem med kantklipperen som jeg ladet op i går aftes - 10 minutter med den langs allen og *wrooooommmmmmmmm* så går den også i stå!!!

Op på hesten  Deirdre-Ann, frem med motorsaven - jeg begynder at fælde et træ men syntes pludselig der lugter meget af benzin og så viser det sig at benzintanken lækker benzin og jeg kan ikke hitte ud af hvorfra.......og hvorfor, for jeg har jo ikke tabt den eller behandlet den dårligt........arghhhhhhh jeg kan liiiiiige høre min far!!
Benzinlækkende motorsav...

Træet der skulle dø

Nå men så kan jeg enten hente vand og vaske vinduer men det orker jeg ikke, så kan jeg begynde at kalke men nej, det orker jeg heller ikke -så jeg begynder at fikse min søsters hækklipper som køre på totaksbenzin, det er den eneste måde, udover manuelt at jeg kan få klippet hækken - efter ca. ½ time har jeg fået renset tændrøret og pludselig vil den gerne køre.....!!! Helt fantastisk og jeg får slået ca. 8 meter hæk som er så lang, tyk og skæv at den næsten ligger ned men hvad sker der så?
Dét køre bare! Skønt!

Hej Hæk!!

Og så døde den også.......

Hækklipperen går i stå igen og jeg kan ikke få liv i lortet........

Dét var så dråben over min fantastiske tirsdag og jeg valgte at køre hjem, hvor jeg gik direkte hen og satte kogevask over med trusser, bukser osv. og så direkte i bad og nu sidder jeg her - med lidt is fra frysern

Trøsteis

og om lidt vil jeg sove - nøgen for åben vindue og så håbe på at i morgen blive bedre!!

Nåe ja, fik jeg fortalt at jeg faldt NED af mine forældres trappe i morges? 8 trin faldt jeg - ud af 17........av for en i helved da osse!!!

Hvis du spørger om det gør ondt så grrrrrrrrrrrrrrrr!!!
GODNAT!!!!

Ingen kommentarer: