fredag den 8. juli 2011

På Vej Mod København

Sidder i toget mod mit elskede København, klokken er 21.30 og vi gør holdt i Horsens - gud der er lang til København med et tog kontra fly på 35 minutter kontra at køre selv.....

Jeg er selvfølgelig dybt dybt uvenner med min familie og specielt mine forældre, hvorfor er det at det altid går så forkert?

Hvorfor er det at de overhoved ikke er lydhøre for at jeg ikke er god til ændringer hvert eneste øjeblike? Først skulle vi afsted lørdag, så søndag, så flyve, så charterferie, så slet ikke afsted, så til Østrig, så Schwitz, så kun Østrig, så afsted fredag nat, så fredag formiddag og nu fredag aften........alt sammen inden for 1½ dag..........!!!

Make up your fucking mind!! Og desuden har jeg ikke, uanset hvem det er med og hvor det er hen, lyst til at sidde 12-17 timer i en bil mod et mål jeg alligevel ikke gider - og dérfor er jeg nu igen ifølge min Far "på tværs", altid er jeg på tværs, altid........

Det er faktisk rigtig hårdt altid at være forkert - hele mit liv har jeg været forkert og hele forløbet i 20'erne var jeg super forkert og alle årene i 30'erne har jeg brugt på at forsøge at forklare mig selv og få mig selv til at forstå at jeg ikke med stor fed streg under IKKE er forkert - men hver gang jeg tager hjem så er det som om jeg falder igennem risten og ned i hullet og igen bliver forkert på alle mulige måder.

Jeg er så ked af det at jeg slet ikke kan være ked af det mere - giver dét mening? Jeg orker ikke græde mere, jeg orker ingenting - jeg vil for fanden bare være i fred og være lykkelig, men det er så svært at være lykkelig i Jylland.

I går da jeg kørte fra radioen kunne jeg godt se mig selv bo i Jylland igen, jeg tænkte at jeg godt kunne få det til at fungerer, jeg kunne se mig selv i et lille byhus tæt på alt men alligevel med have, et skønt job og masser af dejlige søde velmenende kollegaer og tæt på min familie - i dag syntes jeg ikke at København er langt nok væk fra min familie!!! Og jeg kan aldrig se mig selv bo i Jylland igen......

Jeg tænker på Hr. Højesterets ord, han sagde til mig: Kan du ikke tænke på at jeg er på din side, at jeg syntes du gør det rigtige........ det hjælper ikke rigtig at tænke på det men det luner dog trods alt at vide at det ikke er alle som syntes jeg er kugle bims når jeg ikke kan med min familie!

Ringede til Uffe min ex-kæreste for at høre om han ville køre mig til lufthavnen i morgen tidlig, ville så meget hellere ha taget flyet end toget, det kostede kun 80 kr ekstra og spare mig for 3 timer, så det er jo værd at tage med, men han kunne ikke - eller rettere han gad sikkert ikke køre mig kl. 07.00 lørdag morgen, men han kunne også godt 100% forstå at jeg ikke gad med på familieferie i bil, han ville heller ikke selv havde gidet at tage afsted, tanken om at sidde så længe i en bil gennem Europa med alle mine søskende og små børn og rastepladser, skumle lokummer, dårlig mad, ingen benplads, nul internet osv Og fordi alting er så "last fucking minut" så har jeg end ikke haft tid til at finde en god bog - så hvad skal man så lige lave i alle de timer?

I have no clue - men heldigvis behøver jeg ikke bekymre mig om det nu, for jeg er på vej HJEM til min elskede lejlighed som dog er pænt tom for møbler, savner en god sofa - men på mandag kan jeg hente mit rullegardin i Jysk, det skulle special fremstilles fordi målene er sådan nogle skæve mål men når jeg får rulle gardinet op så kommer der også mere lys ind i mit mørke soveværelse, lige nu hænger der et tæppe foran vinduet og derfor er der mørkt hele tiden og det gør at det ikke er et ret hyggeligt rum at være i, syntes jeg som elsker lys og sol og hygge.

Jeg har sms'et til min coaching buddy at jeg gerne vil komme til hendes fest i morgen men hun har ikke svaret, mon hun stadig er sur?

Jeg havde lovet både Jonas fra radioen og en tidligere spejderveninde at vi evt. skulle ses i aften, men fordi alting er så fucking FLYDENE i min familie så kunne jeg end ikke i onsdags sige, Ja lads os da drikke øl fredag aften fordi vi skal først på ferie lørdag eller søndag........eller fredag nat, intet er bare sikkert i min familie og ingen kan plan for shit!

Ohh my God it pisses me off like you would't even fucking - who the fuck made them so fucking perfect and me such a waste of space? Dang  I'm outta here and I ain't never gonna come back if I ain't go no bloody car!!!

Nu skal jeg gøre alt hvad der står i min fysiske magt for at få gården op og stå igen, jeg skal arbejde 17 timer i døgnet fra på mandag af og så skal du bare se, er der noget Frk. Roberts kan så er det at arbejde - og mine tidligere lejer skal ikke få så meget som et hårstrå af fordel af at min gård ser ud af lort lige pt. !!

Der er kalkt og fejet og trimmet og klippet når jeg er færdig torsdag aften, that's for damn sure!!

Fredag kommer Anika til København med hendes mand Walter og så skal vi ud og spise på Sticks'N'Sushi, Anika sagde at jeg skulle bestille bord til 6 personer, jeg talte og sagde at vi da kun bliver 5 hvortil hun sagde: "Jammen det kan jo være du har en du gerne vil inviterer med........." Desværre nej...

Ville ønske det var tilfældet men det er det ikke, Hr. Højesteret er ude af billed og Norman har en kæreste og er dermed også ude af billed og så kender jeg faktisk ikke andre mænd som jeg kan se mig selv tilbringe mere tid med end det tager at give et blowjob - hvor trist er det lige.....

Og appropo blowjob, jeg skal så meget have fat i noget sex like in real soon, jeg har ikke fået sex siden maj!! Hvad sker der for det - ja ja der var ham idioten med kondomen men det var ikke sex, det var noget øv noget - jeg vil have god sex, orgasmer og gramset på! Scor.dk here I come!

Nu er vi i Fredericia - stadig long way to go.........*gab* desværre er jeg ikke træt for så kunne jeg sove, men jeg nåede lige at få ½ time på øjet i eftermiddags, hvilket bider sig i røven nu.

Ingen kommentarer: