tirsdag den 26. juli 2011

Mit Skønne Liv!

Altså nogle gange er mit liv helt vildt mærkeligt og andre gange er det helt vildt hårdt og så er der dage som i dag hvor det bare er finurligt og dejligt!

Da jeg i går kørte fra Jylland til København i min endnu ikke synet bil - min jyske mekaniker som kan lave alting sort har ferie - men mens jeg kørte herover sad jeg og tænkte på hvornår jeg skifter fra bonde til bybo på sådan en tur......??

Jeg mener, jeg går i mudder og lugten af kattelort hver dag i 9 dage, uden make-up og i joggingbukser som er ca. 4 størrelser for store i livet, gamle gummiestøvler, uglet hår og spiser greasy pizzaer som bliver skåret op med en spartel fra værktøjskassen og *bang* så er jeg pludselig den smart "Københavner" som bor på Kgs. Nytorv, spiser sushi og går i sko med hæl......tænkte på vejen over min elskede Storebæltsbro at det næsten var som da den onde Kaptajn Klo i "Peter Pan" fanger Klokkeblomst og giver hende et dask i måsen så hun taber tryllestøv/flyvestøv udover nogle af hans pirater og de forvandles - jeg forvandler mig også et sted på vejen fra Jylland til København.

Det er så dybt syrealistisk at tænke på at mit liv er fyldt med så store kontraster - den ene dag er jeg bonde og ligner noget som er løgn, den næste er jeg smuk som få og spadserer ned af strøget i en 50'er skjole som ville få selv Jacqueline Kennedy til at blegne - og hvor er dét bare en mærkelig følelse!!

Ingen der ser mig på strøget i København ville jo tro at jeg så sent som dagen før har svunget en motorsav og fældet gamle træer, at jeg har klippet en kæmpe hæk med håndkraft og at mine ben under kjolen er spækket med myggestik, rifter og blå mærker - og folk som ser mig på gården i gummiestøvler og beskidt tøj med vildt hår som savner kærlighed ville nogensinde kunne tro at jeg kunne blive pæn!

Mon der findes mange mennesker som lever kontrastfyldte liv ligesom jeg? Jeg tvivler men i bund og grund ved jeg det jo ikke.....

Men lige så meget som jeg elsker at knokle i døgndrift på min forhadte og på samme tid højt elskede gård, lige så meget elsker jeg når jeg drejer ind i København og ser de ting Kong Christian d. 4 byggede i sine velmagtsdage 

Børsen og mit elskede København!!! I'm home!
Jeg var virkelig flad da jeg ankom i går kl. ca. 14 - startede med at køre ud på MIT Holmen og handle ind i Netto, så hjem og tømme bilen - mangler faktisk stadig at tømme den helt men jeg er bare så flad så flad.....hele natten til mandag sov jeg ikke pga. myggestik som kløet og min skøre fod som stadig er hævet - og natten til i dag (tirsdag) har heller ikke budt på meget søvn, først var der myggestikkene, så var der larmen på gaden og så startede håndværkerne på gaden kl. 05.45 med at bore.........fuck it hvor er jeg bare træt!

Jeg fik skrevet et par ansøgninger i går og måtte mere eller mindre tvangstvinge mig selv til at få færdigskrevet artiklen til HK - jeg ved ikke hvorfor hele min krop har så meget modstand mod at skrive den men modstand det var der i hvertfald for alle pengene, men færdig blev den - kvaliteten? Bom bom bom.....

Jeg gav enddag mig selv lov til at bruge 180 kr af mine fødselsdagspenge på sushi - den første sushi jeg har spist i min nye fine RØDE sofa!

Første sushi i min nye sofa......og første sushi efter at jeg er blevet 33 år!
men artiklen blev først færdig over midnat men ja færdig blev den - omside!!

I lørdag da jeg var i byen med min lillesøster, min ex-kæreste Uffe, to af min søsters single veninder, min veninde Barbara og fire af Uffes venner fik jeg en sms fra Mads fra Ministeriet!!! Ja HAM! Blyantspikken!! Ham hvis pikhoved mindede mig gyseligt meget om det røde viseklædder på de gule vikingeblyanter fra folkeskolens tid!

Han skrev ud af det blå " Skulle vi snuppe den øl?" Øhhhhhhhhh??

For lige at lave et lille re-cap som man siger i radio verden så skrev han jo for et par måneder siden noget i retningen af "Hva så" og da jeg så skrev at jeg ikke lige helt vidste hvad jeg skulle svare på dén sms så fik jeg noget grimt smidt i hoved igen, noget med "Hvor skulle jeg vide det fra" eller sådan noget, har lykkeligt glemt hvad det helt konkret var.

Nå men nu skriver han så igen - og efter at vi havde grined lidt af sms'en hvilket jeg godt ved ikke var særlig pænt gjort men come on jeg var fuld! Men herefter glemmer jeg alt om den og kommer først i tanke om den mens jeg er ved at gøre bilen ren mandag morgen - var jo på gården (med kæmpe tømmermænd) HELE søndag - mandag morgen skriver jeg så til ham: "Tak for sms og tak for tbilbudet men jeg springer over. Håber du har en dejlig sommer. Deirdre-Ann"

Den sms har jeg selvfølgelig ikke hørt noget tilbage på, men jeg mener - jeg svarede i det mindste og jeg var sød og høflig, men mens jeg skrev den så slog det mig også hvor ondt det (måske) gør på ham at jeg ikke har svaret før - selv om jeg helt ærligt glemte at jeg havde fået den!!
Hvor har jeg dog tit - alt for tit - siddet og vented på at Kunstmaleren skulle smse mig eller at Norman skulle ringe tilbage eller noget andet skrammel hvor mine følelser er blevet såret, det er SÅ tankeløst at opfører sig sådan og netop derfor blev jeg også så irriteret på mig selv at jeg har opført mig sådan! Stakkels mand - men jeg forstår bare IKKE havd det er han vil mig?

Jeg syntes vi snakkede godt sammen og det tændte mig meget at han fortalte om sit sommerhus projekt hvor han var ved at bygge til og modaniserer - jeg er jo total do-it-yourself-nørd og ELSKER alt hvad der er fysisk krævende og hvor til der skal bruges værktøj!! Men jeg ved også med mig selv at sexen bare SKAL fungerer nogenlunde hvis jeg skal se mig selv med en fyr i fremtiden, helst skal den fungerer perfekt men Mads fra Ministeriet ville bare aldrig nogensinde kunne tilfredsstille mig med sin keglediller! Addddddddddder sidder helt og mister sexlysten ved TANKEN alene - og mine lyster er ellers ret store i disse dage efter at jeg igen igen igen har fået menstruation! :)

Normalt får jeg menstruation d. 26 men i denne måned kom den altså d. 23 - jeg ved faktisk ikke om det er normalt at den kommer før tiden ?? Men hvis den også kommer i næste måned, altså i august og så igen til september så har jeg haft menstruation i ét helt år uden afbrydelser, hvilket er super godt for mine fremtidsudsigter for at blive Mor en dag - ikke at det skal være lige nu eller at jeg er skruk og går og leder efter en Far men det ER bare rart at vide at jeg kan reproducerer mig selv hvis jeg ønsker det.

Da jeg boede i London i 2006 til 2008 oplevede jeg hvordan mine nærmest kroniske mavesmerter gik mere og mere væk - jeg havde i flere år fået at vide af min læge at jeg led af Crohns Syndrom Hvad er Crohns Colitis Sygdom? I dag er min nye læge og jeg meget mere enig om at alle mine maveproblemer, dirrea, opkast, hævet mave, ondt i maven, nervøse trækninger, træthed, uren hud, ømme led osv. skyldes mit indre velvære eller manglen på samme pga. gården og alt det andet rod som jeg efterhånden har lagt bag mig, "det" vil altid være en del af mit liv men nu kan jeg leve med det - nu er det mig som styre og ikke omvendt.

Men altså, da jeg boede i London havde jeg stadig et forfærdelig helbred og min mave bestemte nærmest mit liv og hvordan jeg skulle leve og en dag skrev jeg et indlæg i et britisk forum for Crohns og Colitis Patienter, dette var i 2006.

I 2010 er der så pludselig ud af et blå en fyr som svare på denne gamle tråd og derved får jeg en mail - jeg svare på den mail i oktober 2010 (kan jeg se nu) men høre aldrig mere og har vitterlig ikke skænket den tråd eller fyren én eneste tanke ever since, altså som i virkelig aldrig nogensinde tænkt på ham.

Indtil i dag, så får jeg pludselig et vennerequest på facebook fra en britisk fyr som jeg ikke kender, så jeg skriver til ham hvorfor han adder mig og så sender han mig en kopi af min tråd - og *vupti* viser det sig at den her fyr er noget nær det lækkreste HUNK EVER - og det sjove er, at jeg så sent som ½ time FØR han sender dette vennerequest der har jeg netop tilmeldt mig en britisk datingside - ikke at jeg ønsker at flytte til London igen eller at jeg ønsker at date en britte men jeg har før været på netop denne side og netop her har jeg mødt rigtig mange danske mænd, specielt da jeg boede i London - så jeg tænkte WTF nu prøver jeg igen.........og så skriver ham  her fyren.............hmmmm.......I got dirty sex on my mind!

Da jeg så for et par timer siden gik en tur ned for at købe ind til at lave min yndlings sandwich, viser det sig at Netto har udsolgt af de tre ting jeg mangler, af ren irritation går jeg ned i Gothersgade for at købe en færdig laved sandwich - inde i denne lille mikro butik står der en fyr og fortæller om at han skal ud og flyve fra Roskilde Lufthavn her i aften og bla bla, jeg kikker op og er lige ved at miste alt blodet i hoved...............lige dér i mikro butikken står den fyr som samlede stive mig op i Sydhavnen lige før jeg tog på Pilgrimsvandring!!!

Jeg er lige ved at flække af grin, for jeg var ret så fuld og jeg var alligevel ret så frisk - og han var ret så lækker, unge men lækker - nu som han står her ser han ikke så ung ud mere men stadig drøn fræk - med total krølled brunt hår! Århhhhhhhhh hvor er jeg dog bare en sucker for krøller!!!

Pludselig kikker fyren på mig og siger "Er det ikke dig jeg kørte hjem fra Sydhavnen af?" Øhhhhhhh og så sker det som bare ikke ske for Deirdre-Ann - jeg RØDMER!! Helt ned på halsen rødmer jeg............but why?? I don't know - men kors hvor blev jeg varm i hoved!!! Aiiiiiiiiiii møg! Nå men jeg får sagt at jow det var det, tak for turen og bla bla........fyren går ud med sine venner mens han siger "Farvel og kom nu godt hjem" (total kæk han var!)

Da jeg så går ud af butikken er der to trin op til gaden - og hvad sker der så? Jeg fucking falder!!! Jeg falder simpelhen med min sandwich i hånden ud på fortovet på Gothersgade, needless to say at folk på Kaffebaren til højre for mig trak på smilebåndet.........pis, nå men sandwichen var heldigvis i en pose, så op igen og børste knæerne (som nu er skrabet OG med myggestik OG med rifter fra hækklipningen! SÅ YNDIG) og netop som jeg tænker at nu kan det ikke blive værre, så bukker jeg mig ned for at samle min pose med sandwichen og min pung op da en bildør åbner sig liiiiiiiige ud foran mit hoved og den kække fyr fra Sydhavnen grinende stikker hoved ud og kikker ned på mig mens han siger "Du skal da vist også køres overalt......"!!

Jeg retter mig kækt op og får endelig mit eget mod igen og kikker på ham med et glimt i øjet mens jeg siger "Ja ikk - jeg ringer når jeg skal bruge en taxi igen!" og så vender jeg mig lynhurtigt om og går med ret store skridt mine ben taget i betragtning hen af gaden og drejer resolut om et første og bedste hjørne!!!

Dannnnnng hvor en dag!!

Så er der blevet ringet fra Mulberry butikken at min elskede og højt savned Mulberrytaske er kommet tilbage fra reperation og nu er laved og klar til brug - jeg var i Jylland da de ringede men NU skal det jo så blive godt at få min taske igen, min elskede musegrå taske.............

Da jeg får tasken i hånden kikker jeg på damen og kikker derefter på min taske igen - jeg har skrevet under på at Mulberry må bruge 2-6 uger på at få den laved, de har så brugt 13 ½ uge på at skifte lynlåsen og her er hvordan lynlåsen ser ud efter 13½ uge i Mulberry's varetægt:

WTF??!! Find én fejl på min 6000 kr dyre taske.......!!!

Hvad sker der for at jeg pludselig får en LYSERGRÅ lynlås sat i min MØRKEGRÅ taske??? Og så er læderet endda også flosset og trevlet.............are you fucking kidding me??
Jeg blev simpelhen SÅ arrig at jeg nægtede at godtage tasken og straks efter gik hjem og ringede direkte til Mulberry's Coustomer Care Center i Somerset i England og brokkede mig i ét væk - nu har de loved at få tasken sendt tilbage express og så se på sagen - jeg mener, hvad fanden sker der lige for at jeg skal trækkes med at have en så dyr taske som jeg har måttet undvære i 11 måneder ud af de 24 måneder jeg har ejet den i på nuværende tidspunkt?

OMG jeg var arrig! Ja eller bare sur! Irritabel!

Har også talt med Jysk ang. mit rullegardin - jeg nægter at det skal tage fucking 3-8 uger pga. ferie før jeg kan få et nyt, så efter at ha talt med hovedkontoeret for Jysk i Århus har jeg fået lovning på at blive ringed op igen og på at de næsten 100% mener at de kan lave et nyt til mig på ca. 8 dage, se dét kan jeg leve med, det andet er uacceptabelt!

Så meget rullegardin mangler der i hver side ........... GODT at jeg har målt korrekt og at fejlen ligger hos Jysk!

Ingen kommentarer: