søndag den 10. juli 2011

Kl. 04.37 Lørdag Morgen

Jeg gjore det - jeg gjore det stik modsatte af hvad jeg normalt ville gøre, hvor er jeg super cool som min svenske nevø på 5 år ville sige!

Jeg er super cool!!

Jeg hoppede i en kjole, bobbet mit aftenbollehår og smed noget make-up i hoved og fandt guldskoene frem (verdens bedste impulskøb fra Miami) og med smækker tøj, nybollet og iført min skønne og meget slidte 8 år gamle denim jakke gik jeg ned og mødtes med en pige fra min HHx klasse som jeg vel og mærke ikke har set siden hun kørte i den gamle Volvo Stationcar ved navn "Olga" og jeg kørte i en rød Fiat Tipo som lystrede navnet "Prinsessen" - ergo er det ÅR siden vi sidst har set hinanden men vi fandt hurtig tonen og opdaget også at vi begge var total gode til at danse til musik fra 30'erne og op til 50'erne så den fik ellers ikke for lidt til Richie Vallens, The Pretenters og Buddy Holly på Natcafeen i Gothersgade - et sted som iøvrigt ikke vil modtage 50 øre som betalingsmiddel!!!

Øhhh hvad sker der lige for dét? I garderoben står der at de kun modtager kontanter, jeg havde 20 kr i kontanter men de 3 af kronerne var i 50'øre, ellers skulle jeg tage hul på min 1000 kroneseddel for at betale 20 kr - men tror du damen eller retter sagt den sværd overvægtige total Kjøbenhavnske pige vil modtage 50'øre?? Nej!

Jeg sagde til hende at man da ikke kan nægte at modtage en mønt som er i omløb i et land og ved du hvad den fede pige svarede? Jow det kan du så set at man godt kan ikk!
Damn hvor er det stridt!

Jeg kikkede meget efter alle fyrene men jeg følte ikke behov for at score, var jo nybollet og i rigtig godt humør - desværre kunne jeg også mærke eller rettere sagt jeg tog mig selv i at kikke efter fyre som lignede Hr. Højesteret, jeg ved godt han er passe men århhhh jeg savner hans krop og hans person........bommer!

Nå, nu vil jeg hoppe under dynen og med vilje undlade at fjerne make-up og børste tænder - I'm too lazy og skal jo sove alene anyway!

Om et par timer skal jeg mødes med Maiken og hente sofa, hvis den altså er så pæn som den ser ud på billederne og så skal vi på Cafe og i eftermiddag køre jeg så hjem til Jylland så jeg kan arbejde på gården hele mandag, tirsdag, onsdag og torsdag - tirsdag bliver hård for min Gudfar har haft ringet, han vil at jeg skal komme på besøg igen, jeg ved slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til dét, en ting er at tage på besøg, en anden ting er at vide at der INGEN er som vil savne mig hvis der sker noget, måske en syg tanke men sådan tænker jeg - min familie vil først savne mig når de kommer hjem om en uges tid............puha, ikke tænke på sådan noget skrammel inden jeg skal sove vel Deirdre-Ann!!!!

Ingen kommentarer: