lørdag den 30. juli 2011

Top Mærkelig Dag!

.....altså rent mail mæssigt - har været på gården hele dagen, fra kl. 8 til kl. 18.30 - og jeg kom vel og mærke i seng kl. 03!! Så træt dækker ikke "helt" hvordan jeg har det nu.....

Men mere om gården senere (måske)

I går fik jeg jo en meget mærkelig mail fra en dame som mener hun ved hvem jeg er og hun fortæller mig en masse mærkelige ting som jeg vælger 100% IKKE at tro på - jeg tænker at hun er top mærkelig og at det er noget mærkelig noget at skrive til folk at man godt ved hvem de er og så næsten fremsætte en slags trussel eller et ultimatum for hvad der sker hvis man (jeg) ikke svare tilbage på mailen!!

Sådan noget pis (for at sige det mildt) gider jeg overhoved ikke finde mig i!!!!

Jeg kan 100% stå ind for ALT hvad jeg skriver herinde og så er det helt op til folk om de vil læse med eller ej - Danmark er så vidt jeg er orinteret et demokratisk land og jeg kan skrive, mene sige og gør hvad fanden jeg lyster - lige så vel som folk må skrive og mene hvad de lyster i en mail, men man kan ikke forvente at der kommer respons på en mail, og SLET IKKE med slet skjulte ultimatumer!

Dernæst, så har jeg - på næsten nøjagtig samme tidspunkt som mailen er tilsendt mig i går, modtaget to kommentare på min youtube konto. Når dét sker så får jeg en mail med kommentaren tilsendt - hvad personen bag kommentarene så måske ikke ved er at jeg stadig får en mail hvis så frem personen vælger at SLETTE sin kommentar igen!

I den ene kommentar står eller retter sagt STOD der: "ej jeg beundrer din video og dine muller, du er en sand muskelkvinde.
I LOVE IT"


Denne kommentar er så slettet efter 10 minutter og erstattet af: "Håber alt går vel, med gården og det hele :-)
k.h.
p.s. du kender mig ikke"


Øhhhhhhh.........når folk har behov for at sige "ps du kender mig ikke" så får jeg behov for at tænke mit - så til dig som tror du er så smart og altvidene og som både læser med herinde og kikker med på youtube :

PISS THE FUCK OFF!

Ingen kommentarer: