mandag den 11. juli 2011

Første Dag På Gården

I dag har jeg været på gården fra kl. 08.12 til kl. 19 - jeg er helt flad......

Her er lidt billeder fra i dag for jeg orker ikke at skrive ret meget, på en eller anden mystisk måde er billederne blevet lagt ind bagfra, altså med slut billederne først......


Morgenmad +Middagsmad+Aftensmad, smagt vildt godt i en sult mave mens jeg sad og slappede af i bilen, var liiige ved at falde i søvn!

Da jeg kom hjem skulle jeg sætte en kantklipper til opladning i værkstedet, pludselig ser jeg noget komme hoppende mod mig fra bordet og mod mit bryst - jeg er IKKE stolt af den lyd jeg lavede liiige dér!!! Det kan vist bedst beskrives som en mellemting mellem et skrig, et hvis og et råb.........damit jeg fik et chock!!!

Efter møje og besvær fik jeg den klamme tusse op i en spand, lirket et stykke drivhusglas under spanden og sådan bar jeg den ned til vandhullet... 

Skrid dit kryb!!

Farvel og kom ikke igen!!!

Efter at ha leget med motorsaven i flere timer måtte jeg smide bluse og bh for at ryste savsmul ud fra bhen og under blusen, det kløet sådan på mine bryster - og det var både dejligt men også lidt vovet og frækt at stå i haven helt alene med bare bryster.......som er snehvide i forhold til resten af min krop!!!
Da jeg boede på gården lagde jeg mig engang ud i haven helt nøgen fordi jeg gerne ville føle hvordan det var at få sol på HELE kroppen på en gang, men efter ca. 10 minut løb jeg ind og tog tøj på igen, en kombination af frygten for at min Gudfar skulle komme snigende som han nogle gange gjore og finde mig sådan og en følelse af skam over at gå rundt som en hippi, sådan noget gør pæne piger ikke, vel?

Om jeg fælder 1 eller 10 træer er vel lige fedt, jeg mener skideballen fra min Gudfar er jo den samme - så jeg gik "motorsavs amok!" og glemt for en stund at det som jeg fælder jo også skal fjernes igen............!!!

Wrooom Wrooom - tænker på hvor lille klientellet af mænd der tænder på kvinder der kan alt selv er.........det er forsvindene lille!! Så enten skal jeg spille dum og hjælpeløs og gå på kompromi eller også skal jeg forbliv single......ohhh what to do??

Sådan blander man totaksolie!! 
Arghhh Hr. Gud  hvorfor er jeg så mandlig??
Kære Deirdre-Ann det er du fordi du har været vant til at klare dig selv altid og fordi du har hjernen til ikke at give op og bede om hjælp......
Kære Hr. Gud - you suck!

Jeg lavede en Tour-De-Gammel-Tapet i mit hus......det her er fra baggangen og er dog ikke tapet men malet på - respekt for den maler! 

Køkkenet, dette er den tapet der var på vægene da jeg flyttede ind.....

Køkkenet - denne tapet husker jeg svagt fra min barndom

Køkkenet - meget gammel tapet, jeg kan i hvertfald ikke huske den!

Under at tapetet kan jeg se at vægene engang har været malet i flere forskellige farver af flere forskellige lag

Køkkenet - endnu et ukendt tapet mønster

Køkkenet - MEGA gammelt tapetmønster!

Tapet fra Dahls Tapet - mon det findes endnu?

En smelted Kinder Mælkesnitte......

Gamle indtørret kastanjer........mine lejer har aldrig aldrig ordnet haven! 

En lille bitte bunke grene........forsinket St. Hans bål??

Når grenene er skåret ned, og bladene og gamle kastanjer er fjernet så er der ikke meget græs tilbage...........iøvrigt vejer min trillebøre 8 kg alene, hvem sagde muller??

Der er en flyrute som går henover gården og i næsten 40 minutter cirkuleret denne helikopter henover gården - jeg gad SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ godt vide hvad den  lavede og jeg gad SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ godt se min gård oppefra!!! Mon de lander og letter fra Viborg, Århus eller Karup??? Jeg tænker Viborg men der er bare SÅ meget traffik at jeg ikke lige helt kan grejle at der skulle være SÅ mange fly, helikoptere og svævefly derfra.........der er forresten en svæveflyplads ved motorvejen ved Bilka i Tilst.......Mon Norman nogensinde har fløjet over min gård?? Min søsters ex-kæreste lovede mig i fire stive år at tage mig på en tur og nu er han smutted...........dobbelt møg!! 

Min søsters hækklipper som køre på totaksolie virker så ikke alligevel så hvordan får jeg lige klippet hæk???

Jeg fandt et par nye handsker i garagen og hapset dem, de nederste er fra 1996 da jeg var på min første spejder pionerlejer i Skive og de øverste er fra 2011 - og jeg tænker at de måske er købt til min nevø men altså, nu er det mine, ingen vil alligevel savne dem - håber jeg!!

Frugthaven.........nu med sollys!!

En lille hindbærhøst
Da jeg kom hjem måtte jeg lige ned i garagen og se min lillebrors nye bil......en mercedes CL500 lucky bastard! Fars dreng med stort F!

Ingen kommentarer: