søndag den 10. juli 2011

Super Søndag

Nu er jeg den stolte glade og lykkelige ejer af en rød lædersofa!! Aiii hvor er den bare fin - jeg har altid altid drømt om at få en rød sofa, en rød computer og en rød bil, en rød jakke, røde sko og en rød cykel - jeg ejer nu en rød sofa, en rød computer, to røde jakker og en postkasse rød neglelak som desværre er halvtom.......se det er slet ikke værst når jeg sådan kan se mine ønsker gå i opfyldelse!

Min fine nye (brugte) lædersofa til 900 kr!
Fyren (!) jeg købte sofaen af og en af hans venner bar den ned fra 5 sal og satte den på traileren som vi, Maiken og jeg havde lånt, så kørte vi den selv hjem til mig og fik den med stor møje og besvær løfted op på 5 sal, hen af svalegangen og ind gennem 4 døre uden at ridse dørene ELLER sofaen!
Jeg har dog en svag mistanke om at sofaen har stået i et rygerhjem, min delikate næse siger mig at den lugter lidt af røg, men lad os nu se, jeg fik den kun lige op i lejligheden så kørte jeg igen.

Først kørte jeg Maiken hjem, så afleverede jeg traileren og så hentede jeg mine ting i lejligheden og kl. 16.03 kørte jeg fra København og kl. 18.40 kørte jeg ind af indkørslen hos mine forældre, så sofaen har ikke fået den kærlighed den har fortjent, det får den når jeg kommer tilbage til København, så skal jeg tørre den godt af i brunt sæbe og lufte ud til den store guldmedalje, så skal den nok blive rigtig rigtig fin og lækker! Sofaen havde dog to ridser som sælger ikke liiiige havde oplyst om da vi først fik den set nærmere efter i sømmene - hvilket vel og mærke var EFTER at vi havde købt den og kørt den hjem, men heldigvis er det på bagsiden så skidt med det - desuden var sofaen billig - 900 kr og i Ikea koster den 3800 kr (Modellen hedder vist Klipplin eller sådan noget)

Da jeg kom hjem kørte jeg straks ned i firmaet og tanket diesel så jeg har masser i tanken til ugen der kommer, jeg hentede også toiletpapir til huset - mega naller at sidde og skide og så er der ingen papir - specielt mine brødre er slemme til ikke at fylde op når der er tomt!

Anyway, da jeg kom hjem satte jeg straks vasketøj over som jeg havde med fra København og så bar jeg min kuffert ovenpå, gulvet i "mit" værelse var mega beskidt da jeg forlod det og det var det så også stadig da jeg kom igen, så jeg kikkede efter støvsugeren.

Mit "værelse" med snusset gulvtæppe

På et hvidt tæppe ses ALT ret tydeligt.....

Det er sådan at min mor for et par år siden proklameret at hun ville have en støvsuger på hver etage så hun ikke skulle slæbe den op og ned af alle trapperne, hvilket er fair nok når det er så stort et hus - så i dag har vi en støvsuger på hver etage og da jeg ved at mine små brødre blev beordret til at støvsuge deres værelser inden de tog afsted var deres rum de første steder jeg kikkede, men ingen støvsuger, så kikkede jeg i gæsteværelset og på badeværelset og til sidst gik jeg ind i mine forældres soveværelse som er mega stort og hel nyistandsat - ingen støvsuger.

På vej UD af mine forældres soveværelse ser jeg pludselig ud af øjenkrogen noget som først gør mig forundret og så lidt skuffet og så ked af det....
Min Mor har fortalt at da hende og far som ganske unge boede hos Farfar på hans gods mens de byggede gården som jeg er født på, fandt mor ud af at Farfars husbestyreinde gik og snaget i deres ting, så Mor satte et lille bånd i klemme øverst i hjørnet af døren ind til deres sektion af værelser og på den måde kunne Mor altid se om der havde været nogen på besøg i deres værelser mens de var væk - Farfar var altid ude og kunne sikkert ikke intersserer sig mindre for hvad de havde i deres hjem, så hvis båndet lå gulvet bag døren og ikke var synlig fra ydersiden så vidste mor at husbestyrerinden havde været inde og snage - Mor brugte også denne "finte" da hun var ung og var i huset hos Grevinden af Rosenborg, hun var en total nysgerrig dame som altid gik og snaget i de unge pigers ting.

Anyway, på vej ud af mine forældres soveværelse ser jeg så dette syn.......

Et silkebånd bag døren......nøjagtig som Mor har fortalt om så mange gange, ironisk nok er båndet fra den Mulberry pose jeg gav Mor for 1½ år siden hvor i der var en Mulberry Pung og nu bliver det så brugt mod mig.... 

Mor og Far kender jo godt til min plan om at tage hjem og arbejde på gården og selvfølgelig vil jeg så bo her hos dem på "mit" værelse men det har da aldrig nogensinde strejfet mine tanker at jeg skulle ind og snage i mine forældres soveværelse eller i deres ting - I could't care less mht. hvad de har af ting og sager. Jeg er 100% af den opfattelse at folk må leve deres liv som de ønsker og jeg skal være den sidste som blander mig for så længe jeg selv får lov til at leve i fred så er jeg lykkelig.

Men tænk engang at min eget MOR ikke stoler på mig!! At min egen MOR har sat en slags fælde eller trick-fælde op for mig, for at se om jeg går ind i deres soveværelse.......først var min indskydelse at ringe og skælde hende ud over hendes manglede tillid, men så tænkte jeg lige to gange og kom frem til at den tillid alligevel aldrig rigtig har været dér og at jeg by far er meget MEGET skarpere end hele min familie tilsammen, de ser bare ikke mig som en særlig klog person, de ser mig som en super nørded kikset forvirret person der altid skal være på tværs - og som min coach ville ha sagt til mig: "Deirdre-Ann, hvad er fordelen ved at være en super nørded kikset forvirret person som altid er på tværs??"

Jaeeee måske lige først så er der ingen, men ved nærmer eftertanke så er der jo mange - de forventer ikke noget af mig, hvilket vil sige at jeg kun kan løfte mig selv op af, de tror ikke særlig høje tanker om mig, hvilket vil sige jeg kan sidde inde med en stor massiv viden om mange ting som de ikke ved, feks. ved jeg nu at min Mor ikke stoler på mig - hvilket jeg faktisk burde ha vidst for da mine forældre sidste år tog ud og rejse ville de ikke overlade pengskabsnøglen til mig - de plejer altid at efterlade nøglen til en af os børn, så hvis der sker noget så er der to som har nøglen og vi skal min. altid være 3 til at åbne skabet, men det plejer at være min storebror som fik nøglen men han var ikke hjemme, så jeg gik helt og glædet mig til at mine forældre ville bede mig (som den næst ældste der var i Danmark) om at passe på den - en for mig stor tillidserklæring, da det så ikke skete så spurgte jeg selv efter den da de skulle til at køre og min Mor så helt forkert ud og sagde at den havde de valgt at tage med..........!!

Af alle de år hvor de ALDRIG har taget nøglen med ud af landet fordi der kun findes den her ene nøgle som bare aldrig må blive væk, så vælger de at tage den med........

Og nu sætter min Mor så små bånd bag døren så jeg kan bliv afsløret i mine "grimme gerninger" som så, hvis jeg ikke havde set det, ville have givet grobund for mange spekulationer om hvad jeg mon havde lavet derinde, når jeg i bund og grund bare har været derinde for at lede efter en skide støvsuger!!!

Men altså - look on the bright side, jeg sidder inde med en vide om mine forældre som de ikke ved jeg har...........

Silkebåndet sat på plads i hjørnet af døren.......

På afstand kan det slet ikke ses - jeg håber det var sådan det sad, men det er jeg næsten sikker på med alle de gange jeg har hørt historien!
Jeg endte med at hente støvsugeren nedefra, for jeg fandt aldrig den anden og så valgte jeg i ren trods kun at støvsuge dér hvor jeg ved jeg selv skal gå de næste 4 dage - fuck om jeg gider gøre huset rent når jeg ved hvilken tillid der ligger bag mine forældres ord!

Faktisk så gør silkebåndet NU at jeg får total lyst til at gå ind og snage, for hvad er det som de gemmer derinde som jeg ikke må se? Og gemmer de overhoved noget? Sikkert ikke men det her silkebånd har jo modsat virkning, jeg gik ikke ind for at snage men NU får jeg jo lyst til at snage!! Helt vildt endda!!

Denne oplevelse står i stærk kontrast til at jeg nærmest vil sværge at jeg så et tegn fra min elskede MorMor på vej henover sjælland - ud af det blå åbnede himmelsen sig i ganske få minutter lige som jeg kommer kørende og da jeg er kørt forbi det her sted og kikker i bakspejlet er himmelen allerede lukket igen og helt mørk og overskyet......

Ser dét ikke vildt ud?? Det ligner at Mormor har skubbet skyerne til side for et øjeblik og sidder og lyser ned på mig og min lille stinkende bil!!!

Hej Mormor!

Og få sek. efter dette billed blev taget var hullet lukket igen......
Jeg har valgt at dét her må betyde at MorMor elsker mig og tænker på mig :)

Da jeg kørte et smut ind på McDonalds på Fyn siden af Storebæltsbroen var der kun én parkeringsplads tilbage og det var Handicap Parkering, jeg skulle sådan tisse så ejg køre bilen ind og stiger ud, idet jeg er ved at låse bilen står der en fed ko som jeg godt så var ved at dreje nakken af led da jeg parkeret, hun kikker på mig over taget på hendes lorte bil og siger: Du er godt klar over at du holder på en handicap parkeringsplads? Jeg kikkede helt køligt på hende og sagde: Ja det er jeg og så gik jeg ellers ind på McDonalds.

Hvad sker der lige for at stå og lege Parkeringsplads Sheriff?? Skal jeg lige give hende en lektion om privat kontra offentlig parkering? Feks. kan man ikke få parkeringsbøder i Bilka for at parkerer på handipladserne, det er en anmodning om at overholde skiltningen ikke et krav og det samme er gældene med McDonalds og alle mulige andre supermarkeder MED MINDRE andet er anvist - så luk røven ko! De handicappet kan sku tage drivein hvis de har problemer med at gå - jeg kunne personligt næsten ikke gå selv fordi jeg sådan skulle tisse!!

Damn sådanne mennesker irriterer mig!

Morgenmad, Middagsmad OG Aftensmad på en søndag

Nå men jeg må heller få tasted de to sidste mysteryshopping skemaer og så på hoved i seng så jeg kan komme ud på gården i morgen TIDLIGT!

Ingen kommentarer: