lørdag den 30. juli 2011

Endnu En Dag På Gården!!

Puha hvor en dag - knokle knokle knokle.........

Startede med at hente vand hos min forpagter i en mælkejunge, kalk har godt af at blive blandet op, konsistensen skal helst være som kernemælk - siger min Far!

Gad vide hvor mange liter vand der egentlig kan være i en mælkejunge??

Damn jeg havde nær aldrig fået den op!! Tænk at ha været karl på en gård i gamle dag og skulle slæbe 10-20 stykker af dem her om dagen...........fornyet respekt for landbrugets forgængere! 
Og så gik jeg ellers i gang med at kalke - jeg har ikke så mange efter billeder for kalk skal være helt tørt før det egentlig kan ses at der er blevet kalket - håber på vind og tørvejr i nat så det er tørt i morgen, men efter 1½ år blev jeg ENDELIG færdig inde i stalden!!!

Nu er det jo ikke fordi min stald er så stor at den burde tage 1½ år, den burde faktisk max tage 2 dage men da jeg kalkede sidste gang var det i marts måned 2010, pivende koldt og alting lugtede - og mens jeg gik og kæmpede for ikke at gå ned med stress, depression, mere stress og samtidig nægtede at lade mig kue af pressen, Amina Fucking Dyreværnsaktivister, politiet og min sindssyge ex-lejer så var der nogle idioter som jeg stadig ønsker dårlig karma henover som valgte at smadre ruder i stalden næsten som jeg var færdig............dét var simpelhen fucking dråben der fik bægeret til at flyde over, jeg tog til København med øjeblikkelig virkning og efterlod ALT som det stod!!

Dvs. i dag kunne jeg kravle i en maler flyverdragt som har hængt på samme søm siden 2010, bruge samme kalkkost osv.........da jeg forsvandt til København i marts 2010, eller slutningen af Marts brugte jeg nøjagtig 10 dage på at ha krise, på dag nr. 11 stod jeg i Spejder Sport og købte camino udstyr og ugen efter d. 16 April (På Dronning Magrethes Fødselsdag) tog jeg afsted på pilgrimsvandring kort efter at jeg havde filmet hende køre i åben karret forbi Kgs. Nytorv, faktisk kan man se min lejlighed på filmen men dengang vidste jeg jo ikke at den skulle blive min lejlighed........

Og så skred jeg simpelhen - jeg gik og gik og gik og har aldrig følt mig så fri........og stadig den dag i dag så er Pyrenæerne den bedste oplevelse i mit liv, folk som siger Pyrenæerne er hårde har prøved nada i deres liv! Pyrenæerne er smukke og respekterer man de stigninger der er, de snoet veje og naturen så er det den bedste tur ever!!!

Så selvfølgelig var jeg i caminoland i mine tanker i dag - jeg kan helt falde i staver og bare gå og drømme om turen og oplevelser og fremtidige ture osv. mens jeg går og arbejder for mig selv.......det var SÅ skønt............lige indtil en bil køre op af allen!!

Sidste år, altså også i 2010 og sikkert også i marts måned, der havde jeg et tømmerfirma til at lave en 8 meter høj port som var blevet ødelagt, da mændene kom for at hente den talte vi selvfølgelig sammen - jeg lagde intet i det overhoved, det var bare mig som talte pænt til noge håndværkerer som skulle hjælpe mig, min filosofi er at hvis jeg er høflig og venlig over for folk så giver de mig mere den anden vej - og feks. gør deres arbejde til tiden og til UG så jeg ikke skal bekymre mig yderlig og jeg havde bare ikke brug for flere bekymringer sidste år!!

3 dage efter står der pludselig, mens jeg står og kalker, en klejn fyr i min gårdsplads, altså en fyr på ca. 185 høj og hvad, 40 kg, briller, rundhalset t-shirt og nul skulderparti og nul hage og som prikken over i'et, nul hår på den ufede "jeg-er-ved-at-blive-skaldet-måde" altså på ALLE måder ikke en fyr for mig, men det viser sig så at de der håndværker fyre har peppet deres snedker svend op til at han skal køre ud og hjælpe den "stakkels" pige på gården og dermed få en fod inden for hos mig...............................!! Øhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Han ender med at komme og påbgynde at skære båsene ned med en vinkelsliber indtil den går i stykker, så må jeg ha fat i min storebror - anyway, bagefter inviterer han mig på date og tilføjer mig til facebook, ligesom ham den psykopatiske politibetjent som sidste år sad og sendte mig perverse sms'er indtil min advokat tog en alvorlig snak med ham, efter at vi havde laved en sikkerhedskopi af mine smser til brug som bevismateriale hvis der skulle blive mere "pis" med ham som min helt fantastiske advokat sagde!

Jeg var på alle måder så utrolig langt nede sidste år, end ikke politiet kunne jeg regne med - alle ville bare i bukserne på mig, enten seksuelt eller også økonomisk og til sidst stak jeg bare af!!

Nå men nu har ham er den nørded snedker lærling så spurgt mig om jeg vil hjælpe ham med at skrive en ansøgning til et nyt job når han er udlært, det har jeg (desværre) sagt ja til, fordi jeg føler jeg skylder ham en tjeneste efter at han inviteret SIG SELV ud for at hjælpe mig på gården............dvs. egentlig skylder jeg ham vel ikke noget for jeg bad aldrig om hans hjælp........anyway, ud af det blå holder han så pludselig på min alle og ville snakke!!!!

WTF!!

Jeg mener, hvad FANDEN har jeg dog til fælles med ham?? Nada, intet! Vi stod og sagde øhhhhhhhhhhh nååååååååååååå jaaaaaaaaaaaaaaa - og jeg stod bare og gloet ud af den åbne stalddør og tænkte på hvornår mit netop oprørte kalk ville blive stift igen........

Nå men han skrider og jeg kalker videre................da kl. bliver 20 henter jeg en pizza, da jeg køre ned af allen kan jeg se at der kommer en mand gående på  vejen med en Lassie Hund, han går et stykke fra min gård, men da den klamme hund mistænkelig meget ligner den som fes rundt på min gård og som på min fødselsdag blev lufted af sine ejere på min gård - det ved jeg ikke om jeg fik fortalt men min far og jeg og min bror kørte en tur på min fødselsdag og der så vi to voksene og en Lassie hund gå ned af min alle........

Min far er total konfliktsky så vi gjore selvfølgelig ingenting, jeg havde spasserfoden og var desuden passager så jeg kunne intet gøre - men da jeg ser ham her manden tænker jeg straks at nu tænker han nok at jeg køre hjem og så går han op og lufter sin pis hund på min gård............

Jeg køre 3 km, henter pizzaen og køre tilbage og jeg VIDSTE BARE at manden ville være på min gård, jeg er jo for helved ikke dum...........og gæt hvem der gik rundt INDE i min stald sammen med sin klamme hund?? En fremmed mand!!

Hvad giver du mig - er det ikke bare topmålet af provokation at gå ind på andre menneskers ejendom og gå rundt som om det er det mest naturlige i hele verden? Bare fordi der ikke bor nogen på ejendommen betyder det jo ikke at stedet er offentligt!!

Jeg var tæt på at trække splitten og blive en håndgranat up in his face men tænkte samtidig at jeg var alene med en fremmed mand i min stald på min gård på landet og han havde en hund og var ubevæbned (Ja sådan tænkte jeg!) så jeg spurgte ham i stedet for hvad han lavede........og så siger han: Jammen jeg trode ikke her var nogen (Nej Einstein, den have jeg godt luret.......) og så har der jo været så meget aktivitet og så ville jeg jo lige kikke........................Øhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Jeg sagde til ham at det var helt fint at han gerne ville se stedet men at han måtte komme når jeg var der, for det her var altså ikke en offentlig ejendom men min gård og så længe jeg betaler terminer dér så er det altså privat ejendom og det så jeg gerne at han respekteret!

Okay var alt hvad hundemanden sagde og så trasket han af med sin hund mens jeg spiste min pizza siddene i min trailer med træ mens jeg stirrede efter ham og tænkte mit med STORE bogstaver!!

I dag har jeg også fået nogle vildt mærkelige mails -lad mig starte med den ene af dem. Som nævnt har jeg bla. søgt et job hos Just-Eat, de har sat et rekrutterings bureau til at stå for deres ansøgninger, hvilket jo også er rigtig godt for så spare de selv tid - problemet ligger bare i at firmaet hedder noget som skal lyde fint og har til huse i Risskov, men det er da allerede nu et top primitivt enmands firma!!!

Da jeg sendte min ansøgning afsted fik jeg en automatisk auto-replay mail tilbage som var SÅ dårlig sat op at jeg virkelig tænkte mit! Der var tre fire mellemrum mellem hvert afsnit og der stod i overskriften "Kære kandidat/rekrut"..............allerede dér tænkte jeg mit! kandidat med lille og så skråstreg rekrut? Ej come on!

Hvis man skal lave en auto replay mail så er det da nemt at skrive feks. Kære Jobsøger eller noget andet - dernæst var der tre stavefejl i mailen og jeg som selv er super god til at lave stavefejl kunne endda finde dem - men så igen, jeg fandt også tre stavefejl og ét manglende ord på den udenlandske dating side jeg netop har tilmeldt mig -og det var endda i tilmeldingsprocessen at der var stavefejl og manglende ord, come on it ain't rocket science som jeg skrev til folkene bag - hvordan kan de have et job og gøre det så fucking dårligt og jeg har intet job og er så skarp???

Nå men jeg studset over den mail fra rekrutteringsfirmaet hvor i der bla. stod at de ville vende tilbage inden for ca. 14 dage - det er nu hmmm........en uge siden eller nej det var i mandags - så i dag får jeg fandeme endnu en mail fra samme rekrutteringsfirma med samme tekst denne gang er den bare underskrevet ejeren af firmaet og ikke som den første mail der bare var underskrevet med firmaets navn - dvs. først sender dette her amazing firma et autoreplay ud og bagefter sender firmaets ejer så endnu en mail ud med sit navn under i et forsøg på at virke mere professionel?

Altså, enten har man autoreplay på og bruger den alene, eller også gør man ikke - man kan da ikke gøre begge dele?? Med 4 dages mellemrum.........med samme stavefejl i...........iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh bliver altså så irriteret når jeg ser sådan noget, jeg får helt lyst til at blive provokerende og skrive til rekrutteringsfirmaet at de (han) kunne ansætte mig så slap han for flere fejl eller også skal jeg finde ejeren bag Just-Eat og skrive direkte til ham, kort ridste mine observationer op fortælle ham at han er meget bedre stillet hvis han ansætter mig til at ansætte folk for dét har jeg allerede på nuværende tidspunkt mere styr på end det firma han betaler for at ansætte for sig!!

Men selvfølgelig gør jeg ingen af delene, jeg mener - hvem vil tro på mig anyway?? Hvis jeg kom med sådanne beskyldninger, uanset om jeg kan bakke dem op eller ej så er min erfaring at folk ikke tror på hvad jeg siger når det kommer til sådanne ting. Det var ligesom da Norman ikke trode på at hende med røvballenæsen altid talte dårligt om ham - hun var endda så småt begavet at hun skrev om ham i flere mails til mig, jeg gemte i mange mange år alle mailsene fordi jeg en dag ville bevise min ret, Norman sagde jo at han "kun havde kendt mig i ½ år men hende i 7 år så han vidste godt hvem han skulle stole på......" av dén sved, så da jeg tog på pilgrimsvandring slettede jeg alle mailsene og startede på en frisk.

Erfaring fortæller mig derfor at jeg ikke skal forsøge mig med sådan noget igen.

Anden top mærkelige mail er også en smule skræmmende, jeg har fået en mail fra en pige/dame som har en blog herinde, hun har sendt mailen til den email adresse jeg har her på siden, men hun har i mailen kaldt mig ved mit rigtige navn...............jeg frøs næsten da jeg så det..........hun skriver en masse mærkeligt og da jeg ved at hun 100% sidder og læser med herinde så vil jeg bare sige at jeg IKKE tror på dét hun skiver i sin mail. Og at jeg desuden ikke er intersseret i at modtage flere mail af den slags, jeg syntes det er dybt dybt umoralsk at skrive en sådan mail!

Tredje top mærkelige mail er endnu en mail fra Hr. Højesteret hvor i han bare skriver "Lever du endnu?" Hvad pokker skal jeg svare? Det var jo HAM som brændte sammen på mig mht. følelser og stress og alt muligt og jeg ville bare gerne ha sex!!! Det er ikke fordi jeg ikke vi svare, jeg ved bare ikke hvad jeg skal svare..........

Nå klokken er næsten 03 om natten, jeg kom først hjem fra gården kl. 22.30 og så skulle jeg lige tømme traileren (se billed nedenfor) så jeg er mega træt og skal tidligt op og derud i morgen - men først skal jeg hente min lillesøster i Århus om lidt.............arghhh hvorfor kan hun ikke gå i byen i Viborg i stedet for??

OMG den her pige er stærk.......... :)

Okay traileren kan vist heller ikke trække mere, så er det jo heldigt at mine stakkels arme heller ikke kunne løfte mere for i dag......

Tungt læs........nogle gange forstår jeg ikke selv hvorfra jeg får min energi, mine kræfter og gå på mod fra.......?
Godnat!

Ingen kommentarer: