onsdag den 27. juli 2011

En Dag I København!

I dag har - igen - været en god dag!

Jeg var lidt down and about i morges, kunne ikke rigtig finde ud af noget, du ved sådan en dag hvor man starter med at dreje rundt om sig selv et par gange.........helt sikkert fordi jeg igen i nat ikke har sovet ordentligt pga. alle de møg myggestik som KLØRRRRRRRR og min fod som summer, den er heldigvis ved at falde i hævelse men jeg har total misted følelsen i storetåen, mystisk!

Men så fik jeg sparket gang i mig selv igen, fik ordnet vasketøjet, kom i bad, fik taget opvasken og ryddet op - hader hader HADER når min lejlighed roder!!!

Og så tog jeg en kjole på som jeg fik af min søster i fødselsdagsgave - den er hvid med blondestropper og kæmpe skørt - I love it - tre småfulde Grønlændere på Christianshavn Torv råbte "Marilyn Monroeeeeee" efter mig.........hvis man skal høre sandheden fra børn og fulde folk så må de ha råbt rigtigt - dog er mit hår vist liiidt for langt til at jeg kan ligne Marilyn Monroe men igen, det var sat op i en knold i nakken i dag..........jeg blev helt smigeret og vendte mig om, satte højre hånd i skødet på mig selv mens jeg bukkede mig lidt forover og sendte dem et håndkys med venstre hånd.........ligesom på det berømte billed af hende

Marilyn Monroe's Kysse Billed.....
Og så gik jeg smilende videre....

Jeg startede dog med at gå herfra og ned til færgen over til Operaen, det er så længe siden jeg har været på MIN bænk og solen var bare så skøn i dag - lige tilpas varm til at jeg ikke frøs i en stropkjole men dog ikke så varm at mine lår begynder at klistre sammen, i så tilfælde må jeg ha de ucharmerende store trusser med ben i frem, ellers kan jeg slet ikke holde ud at gå med bare ben! Når lårene gnider mod hinanden og huden er varm.......av av av.......kun dem som har prøvet det ved hvor forfærdelig ondt det kan gøre!

Men i dag kunne jeg bare hoppe i alm. g-strings trusser og en skøn kjole - dog måtte jeg tage mine knaldrøde birkenstock sandaler på, ikke lige mit første eller tredje valg af sko til en sådan kjole men min klumpfod tillader ikke andet - og så måtte jeg endda tage skoene af da jeg kom til Holmen og gå i bare tær fordi sandalen klemte selv om jeg har spændt den så langt ud som muligt!

Mit elskede Danmebro! Så smukt et flag har de færreste lande og sikke en fantastisk himmel........
I love my country!

Og så stævner vi  ud......

Hej Holmen - og Hej min bænk!

Hvor smukt!

Næsten hver dag så ser jeg denne helikopter flyve rundt over Kgs. Nytorv og i dag fløj den rundt over Nyhavn og Operaen - jeg flatterer ikke mgi selv og tror at den flyver rundt efter mig men hvor ER jeg dog nysgerrig efter at vide hvorfor der HVER dag er en helikopter i luften over København.............den larmer ret meget så jeg kan ikke være den eneste som ser den........????

Kan du se hvad det her er??
Det er græsplænen foran eller ved siden af Operaen - og af en eller anden mærkelig (mystisk) grund så vokser der svampe i en halvcirkel midt på græsplænen...........mærkeligt ikk?
Jeg spadseret hele vejen langs vandet op til Christianshavn torv og ind i Brugsen hvor jeg ved at jeg kan købe nogle bestemte små pære til mit badeværelses lys som hele tiden springer........det er ret dyrt syntes jeg!

3 små halogen pære koster 49,95 kr! Og dette er nu anden pakke, dvs. 4 pære jeg bruger på badeværelset siden jeg flyttede ind 16. marts!!!
Jeg kan faktisk rigtig godt lide Christianshavn, jeg boede bare ikke et suuuuper godt sted men selve området er lige mig, vand og grønt, butikker og stilhed.........lidt ligesom Vesterbro - faktisk er jeg lidt i tvivl om hvor jeg ville bo hvis jeg selv kunne vælge 100%, men jeg er ganske overbevist om at jeg ikke ville vælge Kgs. Nytorv - her er skønt don't get me wrong men jeg syntes det er alt for sterilt og alt for pudset, jeg kan godt lide det skæve og anderledes, ligesom jeg selv........... :)

Måske jeg ville vælge Christianshavn fordi jeg har så mange gode minder derfra, jeg gik lange ture næsten hver evig eneste dag hele den vinter hvor jeg mistede gården, jeg tvang mig selv ud og afsted og det gjore at jeg fik set så mange dele af byen, Holmen, Halvanden osv. som jeg ellers aldrig ville ha set - selv i bidene kulde var jeg afsted og til dem som ikke kan huske vinteren 2010 så var der flere dage hvor der var minus 8-17 grader!!!

På vej tilbage mod MIN bænk og Holmen så jeg flere sjove ting.....

Et kældervindue fyldt med gamle dukker.........

Lige HER ved de smukke husbåde på Christianshavn skal der være et kontrolhus til den nye bro som nogle helt hen i vejret politiker har beslutted skal være over Christianshavns Havn...........hvilket jo så vil betyde at de høje sejlskibe med master ikke længerer kan gå ind i kanalen............OM jeg fatter politikerne!!!

Og her skal broen så være sådan at cyklisterne kan spare ca. 5 minutters cykeltur! Hvad sker der - de kan sku da bare cykle udenom som de ALTID har gjort!!! ARgh det irriterer mig at politiker sådan ødelægger noget unikt pga. nogle skide cykler!!!
Jeg syndet igen - selvfølgelig gjore jeg det - og købte en pastasalat som smagte af nul og niks men med den og min medbragte flaske vand sad jeg lææænge på MIN bænk og bare nød livet, varmen, luften, fuglene, udsigte og det faktum at jeg ALDRIG nogensinde før har haft det så godt som jeg har det lige nu!!!



Verdens DEJLIGSTE bænk!

Og den mest fantastiske udsigt!

Intetsigende pastasalat med klamme oliven og feta blokke i........pwaddder!

Klumpfoden!! Sådan ser min fod ud én uge efter at jeg trådte på en hveps - OMG hvor den kløøøøør!!!

9 IDIOTER i én båd - ikke én af dem bar redningsvest!!! Og der var 4 børn ombord! Hvad sker der? Er jeg den eneste i Danmark som sad og så "OBS" på tv når de sagde "Kun en tåbe frygter ikke havet??"
Kæntre du så kæntre du, der er ikke så stor forskel på om du er i indsejlingen til København eller i Vesterhavet - du kan drunke alle steder! Jeg bliver foraget når jeg ser voksene opfører sig dumt med børn!

Mit sind er som ét roligt hav - alle er velkomne i mit hav, nu er det ikke som før hvor det kun var de habile svømmere som var velkomne fordi alle andre ellers ville drunke, nej ALLE er velkomne i mit hav og jeg kan favne dem alle - jeg er fuldstændig ligeglad med hvad folk tænker mener og føler omkring mig, for mit bord foran mig er så rent og fint og hvidt og jeg har ingen (ubehandled) lig i lasten og intet rod på mit bord - jeg har aldrig nogensinde før i hele mit 33 årige liv haft det så godt som jeg har det nu!!

Selv min fødselsdag har næsten misted den magiske følelse, selvfølgelig er jeg stadig en fødselsdagsnørd men ikke på nivau med før hvor jeg skruet mine forventninger så højt op at de altid fejlet og samtidig er der ingen fyre i mit liv som kan rock my boat - Kunstmaleren  har haft ringet et par gange inde for de sidste tre uger, bla. på min fødselsdag, men jeg er virkelig helt ligeglad.......

Forstå mig ret, jeg taler med ham osv. men han siger mig intet, det er det samme som da jeg talte med Norman i Spanien, han er sød, det er Kunstmaleren også men der er intet som rykker i mine blodåre.........fik jeg fortalt at jeg fik en mail fra Hr. Højesteret i dag? Han skrev bare "Hey - håber det går godt? Hilsen XX" jeg har slet ikke svaret på den - for jeg aner ikke hvad jeg skal svare..........skal jeg skrive "Ja" eller skal jeg skrive og fortælle stolpe op og stolpe ned om hvor glad jeg er?

Da jeg ikke ved hvad jeg skal gøre har jeg udeladt at svare, indtil videre - havde han da bare skrevet noget i retningen af "Skal vi kneppe" så havde jeg været game ØJEBLIKKELIGT, men alt det andet, dét gider jeg ikke - jeg tåler ikke at høre om hans problemer med ex-en, eller det gør jeg vel nok men jeg gider ikke. Jeg har det SÅ godt nu at jeg ikke vil høre på dårligdomme - og dérfor er jeg også så - undskyld mig - mega træt af at høre om alt det som er sket i Norge! Don't get me wrong - det er forfærdeligt og hvis det stod til mig så blev idioten, altså ham Anders Brevike lukkede ud på en ø, ubevæbnet og så fik alle familiemedlemmer til de afdøde en maskinpistol med 1000 skud i og så kunne de gå på jagt efter ham på øen............dét ville være en passende straf for en mand som i min verden er 100% ved sine fulde fem - men jeg orker bare ikke at høre om det!

Der er ikke ANDET i aviserne i disse dag og jeg gider bare ikke læse om det! Jeg vil være glad og positiv, jeg ELSKER mit nye liv og når jeg i korte splitsekunder får frygtelige tanker om at det måske ændre sig og jeg falder tilbage til hvor jeg var før, så bliver jeg helt fortvivlet - jeg VIL være positiv!!!! Og jeg VIL leve et godt liv fremadrettet - hvad der er sket kan ingen ændre, så let bygones be bygones!

 Bagefter tog jeg færgen hjem - kommer lige i tanke om, at mens jeg ventede på Operafærgen så var der en klasse af børn eller måske et fritidshjem som var ude på tur, de var alle Kjøbenhavnere og på ca. 7-8 år, to drenge i Barcalona fodboldbluser kommer op og spørger mig hvem jeg hepper på - jeg kikker smilende på dem og siger som rigtigt er, at hvis jeg skal heppe på nogen så er det AGF og Manchester United - min værtfar i USA kom fra Manchester og hele huset var tapeseret med Alex Ferguson og Manchester shit, de små drenge gør store øjen og begynder at remse alle mulige spillere op som er verdens bedste og som alle sammen spiller for Barcalona - pludselig kommer en ret høj pige i en Hello Kitty bluse over og kikker på mig mens hun siger: "Kan du spille fodbold?" Jeg må så indrømme at jeg slet ikke kan spille noget - og en dreng ved siden af mig på bænken kommenterer tørt mens han spiser slushice med et sugerør at jeg nok er som han søster der sparker til en bold og så taber skoen........

Er du klar over hvor meget jeg klukket af grin inden i.........så fortalte jeg dem om Christian d. 4 som tog svenskerne til fange og tvang dem til at grave Nyhavn ud - de ventede på båden til Det Kongelige Bibliotek og jeg fortalte dem at den også blev kaldt for "Den Sorte Diamant" og jeg forklarede dem hvorfor, alt imens pædagoerne sad og røg en smøg og så skide ligeglad ud.....!!!

Pludselig siger den høje men stadig meget lille pige, jeg går ud fra at hun bare var meget høj af sin alder for hun havde alle de små barnlige træk, men hun siger pludselig "Hvor bor du?" Jeg smiler og peget og siger "Kgs. Nytorv" hvortil pigen med det samme siger "Næææe du gør ej for du taler ikke rigtig dansk........"!!!

Jeg sværger........jeg klukkede af grin så jeg næsten fik tåre i øjene! Jeg kikker på hende og siger at jeg altså bor dér men hvis hun mener hvor jeg er FRA så er jeg fra Åaaaaaarhus aaa - pigen kikker på mig med en rynked næse og siger "Det vidste jeg da godt, du sagde "sååååårte diamand" og diamant er med T til slut!" Shit hvor er hun skarp!! Helt seriøst, hvor var dét en sjov samtale - børn er bare det bedste der findes!!

Lidt efter kikker en af drengene på mig og spørger hvor gammel jeg er - jeg fortæller at jeg lige er blevet 33 år for en uge siden, drengen kikker på mig og siger "Så er du ret gammel ikk?" Inden jeg når at svare så siger en anden dreng "Har du børn?" Griner igen og siger at jeg ingen børn har fordi jeg ikke har en mand, den lille skarpe pige kikker på mig og siger "Man behøver ikke en mand for at få børn!" Øhhhhhhhhhh jeg sad liiige lidt og tænkte på den, men før jeg når at tænke ret meget så siger pigen "Vil du da gerne ha børn?" Øhhhhhhhhh...........Jeg tror du bliver en sej mor siger en lille brun dreng med munden fyldt med vindruer og slush ice..........og så kom min båd så jeg ikke behøvede at svare på flere spørgsmål som jeg egentlig ikke selv kender svaret på!!!

Damn sådan nogle små børn er søde - og kvikke!!

Da jeg kommer hjem til mig selv igen efter 5 dejlige timer og en masse gåen falder jeg om på min skønne sofa og sover til middag - hvilket er grunden til at jeg så ikke kan sove nu! Flot Deirdre-Ann!!

Da jeg vågnede igen gik jeg i krig med min strygebunke som er forfærdelig stor i øjeblikket, altså virkelig virkelig stor!!

Sengetøj, viskestykker, forklæde, t-shirts og undertrøjer er nu strøget - så mangler jeg bare et hav af "fine" bluser som skal stryges og hænges på bøjler......
Jeg ELSKER at stryge men det roder og støver bare sådan når jeg har så lille en lejlighed som jeg har, drømmer om at få et strygeværelse en dag........det kunne være seriøst dejligt, men blev ikke helt færdig så der er også til i morgen..........hvor jeg har planer om at køre hjem til Jylland og få ordnet det sidste på gården så jeg kan komme tilbage hertil senest søndag..............århhh det skal nu blive godt at blive færdig med gården, altså don't get me wrong, jeg ELSKER do-it-yourself stuff og havearbejde osv. men det har været rigtig rigtig hårdt at klare det hele alene og jeg glæder mig til at blive færdig, dog frygter jeg at jeg kommer til at røv kede mig her i København når jeg er færdig, for hvad skal jeg lave dag ud og dag ind når jeg ikke har et arbejde??

Jeg må virkelig tænke mig om og se om jeg ikke kan hitte på en måde at tjene penge på............måske jeg skulle begynde at lave smykker igen, har jo alt mit guldsmedværktøj i kælderen.........men det koster jo også at købe materialerne.....bum bum........åhhhh hvor jeg håber nogle af de ansøgninger jeg har ude giver pote!!

Har søgt et job i Finland, ikke at jeg gerne vil bo dér men jobbet lød skønt og boligsituationen har jeg valgt ikke at tænke over før hvis jeg får jobbet, har også søgt et spændene job hos Just-Eat, det ligger tæt på her og lød rasende spændene men igen, der er mange om budet og jeg har ikke andet end 2½ års journalistisk erfaring men jeg er skarp - og dét håber jeg kommer til syne i min ansøgning!

Åhhhhhhhhhhh I hope I hope I hope!!!

Og nu må jeg vist heller få børstet tænder og komme i seng, kan mærke at sengeskuffens indhold kalder.......... :)

Ingen kommentarer: