søndag den 24. juli 2011

41 Myggestik Og Én Bondegård!

Jeg er simpelhen en omvandrende nålepude for diverse klamme dyr med en stikkende snabel!

Jeg KLØR OG KLØR OG KLØR!!

Efter endnu en dag på gården, efter kun 5 timers søvn ovenpå en druktur i Århus er jeg nu den meget uheldige indehaver af 41 myggestik fordelt jævnt på ryg, ben, lår, mis (!) arme, armhuler, kind, hals, hæl, hånd og hovedbund, ligeledes har jeg et utal af rifter på arme og ben OG en spasserfod pga. en nu stendød hveps - som i dag fik selskab i hvepsehimmelen af ca. 100 af dens venner!!

Sneakpeak på mit ene ben hvor der alene er 13 myggestik......

139,95 kr pr. bøtte - min dejlige forpagter kom kørende i sin røde traktore og gav mig to helt nye Stald Chock Fluespray som også er super gode mod hvepse!! Jeg er meget taknemlig over at han tænker på mig, men jeg er også næsten rørt over at han giver mig to så dyre ting bare kvit og frit - jeg mener, han skal jo også tjene penge før han har råd til sådan lige at give knap 280 kr væk!

Stald Chock med blomsterduft - SUPER effektiv hvepse dræbermiddel! Tror nok lige jeg fik sendt tre hele hvepsebo op i himmelen - hvad kan jeg sig, don't fucking camp on my lawn!!!

Klumpfoden anno søndag aften.......min fod ønsker ikke at se en stillet eller en gummistøvle igen de næste mange mange dage! Er du gal den er øm og den KLØR - sammen med resten af min krop!!

Men jeg er nu mere eller mindre færdig på gården, dvs. med haven - mangler stadig at kalke stalden og det vil jeg så gøre i den uge som kommer, køre dog til København i morgen, trænger til at komme lidt hjem og så tager mine forældre desuden på ferie til Frankrig på onsdag og så kan jeg komme tilbage og være her uden dem - ikke at det ikke har gået godt nu mens de har været her for det har det faktisk, jeg har jo mere eller mindre været på gården hele tiden fra morgen til aften og så har det ikke været et problem men jeg trænger bare til noget Københavner luft og ja, så kalker jeg senere.

Her er lidt billeder fra FØR jeg gik i krig med haven og til hvordan haven så ud i dag da jeg kørte derfra - desværre nåede jeg ikke at få taget billeder af hele haven fordi min Far kaldte på mig og det irriterer mig nu, fordi det hele ser så nydeligt ud nu kontra FØR!!

Bag laden i dag søndag

Bag laden - for 1½ uge siden

Forhaven for 1½ uge siden.......ordet "vildnæs" får en HELT NY betydning!

Forhaven i dag søndag.......der trænger stadig til at blive revet osv. men wow hvor er jeg faktisk sej! Stærk og udholden som en hest!



Hækken ud mod marken for 1½ uge siden....et maridt af formater!!

Samme hæk ud mod marken i dag sndag, dog er billed taget fra den anden ende af haven - jeg stod under det store træ for enden af détte foto da jeg tog ovenstående billed - men come on hvor er hækken dog blevet lille og tynd og hvor ER jeg dog ufattelig sej!!!


Jeg kan virkelig ikke få armene ned når jeg tænker på at jeg er 159 høj og vejer ca. 63-64 kg og selv har gjort ALT DET ARBEJDE på ca. 8-9 dage næsten uden brug af motorredskaber og HELT ALENE! Ja Ja jeg fik hjælp én dag til at kvase grene, men ellers har jeg gjort ALT alene!

Længe leve fukssvansen, hæksaksen, ørnenæbet OG mine stærke arme (og indædte jernvilje!!)

Jeg skal dog heller ikke være bleg for at sige at jeg nu er SÅ flad at jeg næsten ikke kan trække vejret uden at blive svimmel - jeg skal bare sove sove sove i nat og så håber jeg at jeg i morgen middag kan være tilbage i mit elskede København hvor jeg har lovet mig selv - og mine fødder - et skønt fodbad mens jeg sidder i min elskede RØDE sofa........

Mens jeg gik på gården i dag kom jeg til at tænke på fremtiden, som jo ser en smule usikker ud - bla. tænkte jeg på hvad jeg skal leve af osv. men jeg kom også til at tænke på at hvis jeg ikke får noget job osv. så kan jeg jo tage på pilgrimsvandring igen........i så fald vil jeg gå efter Radiodays i oktober må der være garanti for køligt vejr selv i Spanien ikk?

FANTASTISK tanke at få............jeg gik i næsten to timer og arbejdet mens min fantasi fantaseret om pilgrimsvandringen..........*smiler STORT*

Ingen kommentarer: