lørdag den 23. juli 2011

Det KLØR!!!!!!

Er du helt vims rund og sindssyg hvor min VENSTRE FOD KLØR!!!!!

Jeg ved simpelhen ikke hvad jeg skal gøre, den klør og klør og klør og lægerne siger bare at det er "Kjøwenhavner Hysteri" - ikke at jeg har ringet til en læge i dag, men det var det de sagde i går! Jeg mener, har lægenvidenskaben da for helved ikke opfundet noget som kan få en allergisk reaktion på et hvepsestik til at gå væk lidt mere gelinde???

Jeg har jo lyst at rykke huden af min fod! Jeg har lagt et håndklæde i fodenden af senge af frotte som jeg kan gnide foden op af, men det hjælper langt fra nok - jeg vil ikke tage en smertestillende pille for jeg har jo ikke fysiske smerter (og kan desuden ikke lide at tage piller) så jeg har smurt fode ind i noget smertelindrende creme men fuck it om det hjælper - det KLØR - seriøst det er det ENESTE jeg kan tænke på - det KLØR KLØR KLØR!!

Hvor egoistisk jeg end er og må lyde, så klør det SÅ meget at jeg end ikke kan hidse mig (særlig) meget op over at der er sprunget en bombe i en regeringsbygning i Oslo i Norge og at der samtidig er en sindssyg mand som har skudt en masse unge mennesker på en lille ø ca. 10 km fra Oslo - jeg tænkte bare da jeg læste det at det er godt at min fætter er flyttet med sin kone og barn til Bergen for en uge siden - og så var jeg right back til at tænke på min klumpedumpefod som KLØR KLØR KLØR!!!

Ayal ringede via SKYPE tidliger i dag og vi talte sammen i en times tid, han skulle desværre ned og være dørmand på et af hans diskoteker i aften i København, han har fået mange klager over at dørmændene køre en for stram politik i døren, aldersgrænsen er 23 år og hvis der bare er et eller andet andet så lukker de ikke folk ind, i aften vil Ayal så se om det er korrekt ifølge de klager han har fået - jeg syntes det er dybt dybt sindssygt at han skal ned og stå som udsmider i en dør, tænk nu hvis der kommer en eller anden idiot forbi som bliver sur over et eller andet mærkeligt!!

Som jeg sagde til Ayal så er jobbet jo ikke engang godt betalt, så hvorfor er der dog nogen som gider det?? Og selv om han bære stikvest så er jeg ikke særlig rolig ved tanken - håber så meget alting går fint, jeg ved godt at der aldrig har været ballade på den klub men man ved jo aldrig............i går var der en mand som kørte sin bil ind i to dørmænd og en flok cafegæster i Esbjerg fordi han blev afvist i døren - 4 blev kvæsted.............så jeg mener, der skal jo ikke meget til at trikke folks sindssyge del af hjernen!!

Fik jeg sagt at jeg ringede til min udlejer på min fødselsdag? Jeg ringede og sagde at det var min fødselsdag og om han ikke ville give mig en fødselsdagsgave - manden blev helt forvirret, han er jo ret gammel og er i forvejen super forvirrende at tale med men nu tog jeg ham helt by suprise, jeg fortalte ham en gang mere at det var min fødselsdag og at jeg ønskede mig en gave af ham i form af et højskab til mit køkken, jeg mener en anden lejer af lejligheden vil jo også mangle det!
2 overskabe og 3 skuffer er jo ikke meget i et køkken, han var ikke afvisende og sagde jeg skulle kikke ned på hans kontor når han var tilbage fra ferie i næste uge så måtte han se om han havde råd..............ohhh my GOD jeg håber håber håber!

Jeg vil på forehånd have printede priser og mål ud på to forskellige modeller, køkkenet er et HTH køkken med helt hvide enkle låger som jeg også har set i Ikea - priserne er vidt foskellige, jeg er total ligeglad,  så nu må vi se hvad han siger - jeg sagde bla. at vi jo kunne aftale at jeg selv henter og samler og opsætter skidtet hvis bare han betaler - det alene vil for mig være en super deal!

Hvis det ikke regner i morgen vil jeg tage ud på gården i morgen og forsætte så jeg kan blive færdig men pt. kan jeg slet ikke have en eneste sko på, selv ikke min birkenstock sandal kan spændes så meget ud!!

I morgen aften skal vi 5 single piger ind til min ex-kæreste Uffe i hans penthouselejlighed i Århus midtby og feste, jeg havde pænt meget set frem til en aften i stilletter men øhhh dét glemmer jeg vist bare alt om - tror nok jeg skal være glad hvis jeg kan få en sko på!!!

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Hr. Gud you suck at min fod skal være sådan her! But why??? What's in it for you??

DET KLØR!!!

Ingen kommentarer: