tirsdag den 19. juli 2011

Forfærdelig Barndomsveninde #2

Jeg har så godt som ikke sovet nat - og det jeg har sovet har indeholdt drømme hvor i jeg sloges med voksene mænd, den ene af dem måtte jeg virkelig bruge alle mine gemte ressourcer og kræfter på at få ned og ligge, jeg ikke kun bed, nej jeg tyggede på hans ene finger og brækkede hans arm så langt tilbage at jeg udemærket vidste at skulderbladet trykkede på lungerne.......sindssyg drøm!!!

Jeg har været vågen flere gange i nat og tænkt på hvor den lille pige mon sover, er hun blevet puttet, badet, læst for, klædt i rent nattøj og står hun op her til morgen og får morgenmad og får hun lov til at vågne i armene på en voksen mens hun kan glæde sig til en ny begivenhedsrrig dag?

Jeg kender desværre alt for godt svarene på mine egne spørgsmål og dét knuser mit hjerte og hele min krop at vide at det er sådan!!!

Jeg tænker på mine egne små nevøer, feks. min nevø som også er 5 år, han falder i søvn hos mine små brødre, på deres sofa, så bliver han båret ind i sin seng som er på min yngste lillebrors værelse, han får lov til at sove til han vågner og så er der morgenhygge i sengen med "de stora killaer" mens Farmor kommer med morgenmad, bagefter spiller de måske fodboldt i et par timer med deres venner og min nevø er med på lige fod med alle de andre - selv om han som min er 15 år yngre end de andre drenge.
 - dem som har små nevøer, fættre eller søskende tager dem også med og pludselig er hele mine forældres have fyldt med alle mulige børn der spiller fodboldt, leger vandkamp, bruger 30 håndklæder og drikker saftevand til overlæben er helt rød!

Her er altid plads til flere børn - og det er jo både godt og skidt, jeg mener vi er mange børn og nogle gange ville jeg virkelig ønske mine forældre ville give dem de har mere opmærksomhed, men hvis jeg tager min egoist hat af og kikker på verden så er det jo godt at der er steder som her hos mine forældre hvor der bare er plads til ALLE!

Da min nevø på 5 år var her en hel uge for ca. 2 uger siden stod han op med mine små brødre omkring kl. 10-11 stykker og gik først i seng kl. 01! Ja måske en total dårlig døgnrytme for en 5 årig men han hyggede sig, der var jo så mange venner over på besøg hele tiden, så spillede de playstation og fik sent aftensmad og hyggede osv. og han sad i sit nattøj og spillede med dem og heppede på fodboldt osv. Han hyggede sig og der var så meget kærlighed og omsorg i rummet omkring ham at du kunne skære i det - intet dårligt kunne ske ham her - intet!

Og så ligger der i hvertfald én lille pige som jeg ved af - og desværre ligger der sikkert mange mange flere små piger rundt om i det danske land som har det helt elendigt og som ikke bliver passet og plejet, får omsorg, kærlighed og sen natmad........

Fandens stå i at folk bare kan knalde børn når de ønsker det mens politikerne går så skide meget op i hvem der må ha hvilken klam hund!!! Argh hvad sker der med det her land???!!!

Nu vil jeg tage ud på gården og gå total klip amok i resten af det pisselortemøg som er derude!!!

Desværre skla jeg være hjemme allerede kl. 16 fordi min Onkel Oskar bliver 51 år i dag og ham skal vi ind og fejre i aften - min gode veninde Bente som jeg talte med i går aftes bliver også 51 år i dag, måske jeg skulle køre ned og sige tillykke? Eller skal jeg bare ringe?

Hvis jeg skal køre derned så skal jeg have skiftetøj med og det orker jeg næsten ikke......

Ingen kommentarer: