fredag den 8. juli 2011

Fredag I Jylland

Puha, hvor skal jeg starte?

I går stod jeg op kl. 06.00 efter kun ca. 4 timers søvn, gik i bad og kørte hjem til min veninde Bente, først så jeg hendes nye kæmpe store 5 værelses lejlighed, hatten af for at hun virkelig har de rigtige forbindelser!

Altså jeg ved godt at jeg har en penthouselejlighed på Kgs. Nytorv, men jeg fik den jo ved et rent tilfælde og den er ikke særlig stor (men jeg ELSKER den!) Bente kender alle mulige mænd i denne her by hvor hun bor og mange af dem er ret magtfulde og har utrolig mange penge, en af dem har så denne her store 5 værelses lejlighed midt på strøget i byen Bente nu har lejet til 5000 kr pr. mdr alt inkl. og hvor hun ikke skal lægge depositum!

Damn den er fed!! Nå men altså, bagefter gik vi ned og købte rundstykker, morgenkage, ost, smør osv og sammen gik vi så op på Radioen og hilste på alle de dejlige fyre som arbejder der - århhhhhhh det var som at komme hjem igen!
Hvor var det skønt at se dem alle igen, hvor var det skønt at de alle bare var sååå søde ved mig, ingen sure miner, intet fordækt - denne her radio er bare det du ser og jeg ELSKER DET!! Da jeg arbejdede på den anden radio i Jylland var der altid skjulte miner til slet spil, folk som sagde en ting og mente noget andet - det var forfærdeligt at være dér!! Bagtaleri, dårlig stemning osv. Forfærdeligt forfærdeligt - men her, på denne her radio, her er der bare så skønt at være!!

Eneste minus er at de har ansat en sælger som har arbejdet på "min" gamle radiostation og hun er en rigtig sladderkælling, hun sad helt åbenlyst og sagde: Aiii Deirdre-Ann, har du ikke noget sladder?? Øhhhhhh til dig? NEJ!!! Men nu skal jeg jo heldigvis ikke arbejde sammen med hende så det går nok, og radioen har alligevel ikke råd til at ansætte mig, og havde de, ville jeg så bo dér i Jylland? Ville jeg ikke blive frygtelig ensom?

Jeg ved det ikke, men jeg ved at min gamle chef som faktisk ikke er særlig gammel, ca. 38 år men som samtidig er total sød og dejlig og herre sprød nu er blevet single - puha, jeg blev helt varm inden i da jeg fik det at vide.......!! GODT jeg ikke arbejder dér nu, dét kunne jeg godt se gå lidt galt.......han oser jo langt væk af sex, han er kraftig bygget, han er mega hot og sprød at se på og så har han masser af sort hår på hoved hvilket sikkert også betyder  at han har masser af hår andre steder...........feks. på brystet???? :) Woop Woop godt der er løbet meget vand under broen siden jeg som ganske ung gik ind af døren dér og spurgte om jeg måtte arbejde dér og lære at lave radio.....dengang var han ikke direktør men alm. vært men stadig meget meget lækker, jeg har dog 7-9-13 aldrig blandet sex og arbejde sammen og jeg har ingen intentioner om at ændre på dét.

Tænk hvis det hed sig at jeg havde bollet mig til et radiojob frem for at få et fordi jeg er dygtig! Det ville jeg slet ikke kunne ha siddene på mig, det var slemt nok da jeg fik arbejde sidst at folk sagde at jeg kun fik jobbet pga. mit ansigt.......den sved så meget, så jeg knoklede dobbelt så hårdt og dobbelt så længe som alle de andre for at bevise at jeg var min løn og mit job værdigt, det lykkes desværre aldrig, jeg fik aldrig anerkendelse for de ting jeg lavede.

Nå men bagefter kørte jeg - i min lillebrors gamle bil, en Honda Civic (den med de trekantet udstødningsrør) ud på gården og kikkede på hvad der trængte til at blive gjort og lad mig bare sig det sådan her, ALT trænger til at få 20 timers kærlig hånd.......så kørte jeg hjem for at skifte tøj og hente værktøj, men tror du jeg måtte låne noget af Far?

Nope......jeg måtte ikke låne græsslåmaskinen - og den som jeg selv har og som har været i stykker siden januar 2010 gider far ikke lave, eller bede en af folkene i firmaet om at lave så nu har jeg besluttet mig for at jeg selv må betale for at få den laved så jeg ligesom kan komme videre, jeg har alt det som skal bruges ud til gården, sagen er bare den at da jeg som den første i min familie fik hus og have og senere ikke skulle bruge tingene er mange og vi taler virkelig rigtig rigtig mange af mine ting "forsvundet" hjem til mine andre søskende (det skulle fandeme lige være mig som havde kanaliseret deres ting ind på min gård!!) og derfor aner jeg ikke hvor tingene er i dag, feks. havde jeg engnag en hækklipper fra Bosch, donno where that is........jeg ved heller ikke hvor min manuelle hæksaks er, hvor min motorsav, min haveslange, min kost, greb, høtyv osv jeg aner ikke hvor nogen af mine ting er og det irriterer mig grænseløst for en dag så får jeg vel et hus igen og en mand og hvad så? Skal JEG så ud og købe nye ting mens mine søskende med deres kærester bare har rippet af mig?

Not fair -og nu må jeg så ikke låne af far fordi han siger jeg ikke kan finde ud af at bruge tingene........"#¤%&/()?`"#!§  Dét er demotiverende når jeg hele tiden får at vide at jeg ikke kan finde ud af noget, jeg kan ikke finde ud af at bruge en motorsav, jeg kan ikke klatre med en sav, jeg kan ikke køre med en selvkørende græsslåmaskine ergo jeg kan ingenting!!! WTF!

Men jeg kunne blive dumpet på en gård som 18 årig og klare mig selv men jeg kan ikke som næsten 33 årig bruge en motorsav.........er det bare MIG som syntes der mangler perspektiv her!!

Men som ALTID endte det med at Far og jeg kom op og skændes, jeg måtte feks. heller ikke tage traileren med derud, hvorfor? Fordi jeg ikke kan fylde den selv..........er du egentlig klar over hvor mange gange jeg har gravet mig selv ud med en traktor og en gravemaskine for slet ikke at tale om en skovl når de thar sneet? Men køre med trailer, som jeg har gjort 1000000 millioner gange OGSÅ i København, dét kan jeg ikke.....

Nå men jeg endte selvfølgelig med at græde, det gør jeg næsten altid når jeg bliver vred og ked af det, og så kørte jeg ud på til mit opbevaringsrum på mine forældres gård og fandt efter en længere tids søgen blandt mine 89 flyttekasser min fukssvans og mit ørnenæb og så gik jeg ellers i gang med at beskære træer med håndkraft!!
Foran bagdøren FØR jeg gik i krig

Foran bagdøren EFTER jeg gik i krig

Højt oppe

Højt op!

Indkørslen FØR jeg gik glemte dog at tage et bagefter fotot

Der er fandeme ingen son skal sige at jeg ikke kan noget, ordet ALENE får mig til at se rødt!! Jeg kan ALT og specielt alt det som kræver fysisk arbejde og udholdenhed, jeg kan selvfølgelig godt beskære træer i flere meters højde, selvfølgelig kan jeg det!!!

Jeg fik samlet en kæmpe bunke grene midt på gårdspladsen og valgte ikke at tænke over hvordan jeg skal få det hele kørt væk igen, det skal jeg selvfølgelig nok få gjort men det kommer til at tage tid.......

Jeg opdaget også at der har været nogle olietyve på gården - som helt sikkert er gået slukøret derfra, for alle mine tanke var helt tomme, men jeg kunne se at låget til afløbet på alle tre tanke manglede og dét undre mig, specielt fordi jeg ikke kunne finde lågene, altså overhoved ikke, de lå slet ikke i nærheden af brønden og dét irriterer mig faktisk mere end det faktum at der har været tyveri forsøg!!
Hvor er mit låg??

Sådan nogle røvhuller, en ting er at stjæle eller forsøge at stjæle men behøver de smide lågene væk?

Så nu har jeg beskåret alle træerne og mangler så bare at "LÅNE" Fars motorsav(når han ikke er hjemme) og fælde tre træer som er gået ud og et som er vælted i stormen, så skal jeg ha kørt det hele væk, kalket stalden færdig og fejet derinde, slået græsset med min egen plæneklipper som jeg om lidt vil køre på et andet værksted end min fars og så er den ved at være i vinkel til syns og skøns mændene kommer - jeg skal dog også lige huske at jeg skal ha vasket vinduerne i stalden, de er MØG BESKIDTE for at sige det mildt,  man kan næsten ikke se ud af dem!!
Fandt også et hvepsebo i græsplænen, syntes pludselig at der var en masse summen omkring mig og da jeg så kikker nærmerer ser jeg at der er ca. 40 super sure hvepse som flyver omkring fordi jeg har kylet grene ned ovenpå deres hjem

Fantastisk himmel over gården!
Der går en flyrute over gården og i går kunne jeg se hele 4 svævefly på én gang cirkulerer over gården men jeg kunne ikke få dem alle på billed på en gang

En anden "fantastisk" ting som skete i går er at jeg opdager at jeg har glemt min mascara derhjemme i København, så jeg køre op til min søster og låner hendes kl. 07.00 om morgen, her fortæller hun at hun har ombestemt sig (lige til en forandring) og nu alligevel gerne vil med mine forældre på ferie, dvs. hun vil gerne køre herfra og til Østrig og besøge min bror Norman og bagefter køre ned til lejligheden og fars fabrik i Italien og være der fra mandag til torsdag morgen hvor vi så køre hjem mod Danmark igen men liiige slår vejen forbi Zürich og besøger min nye søster og så køre hjem til Danmark og er her igen fredag...............

Jeg orker så bare IKKE at sidde på bagsædet i en Chrysler Grand Voyager med plads til 8 personer i 17 timer, fuck nej!!! Hold nu op hvor en lang køretur med 8 forskellige personligheder........og nu da min søster gerne vil med så er det pludselig kun mig som ikke vil med og så er det SELVFØLGELIG SELVFØLGELIG mig som er på tværs SOM ALTID og igen er det mig som står som det sorte får............ohhhhhhhhhhhh yes sådan ender det bare altid!!

Jeg kunne til nød tage på ferie med min søster men helst blev jeg hjemme og knoklede på gården og i næste uge når det er min fødselsdags uge så blev jeg i København og fejret den med mine veninder.......jeg orker simpelhen ikke min familie eller dvs. jeg vil gerne på ferie med dem men kan vi ikke flyve derned så vi ikke skal være mast sammen på så lidt plads så længe? Og behøver vi besøge alle mulige på vejen?

Hvorfor er det uhøfligt at køre gennem Europa uden at besøge min nye søster? Come the fuck on, jeg har allerede set hende 2 gange i år i maj og i juni måned, skal jeg nu se hende igen?

Jeg hader hader pligtbesøg!! Specielt fordi mine forældre kræver helt specielt opførelse af os alle når vi er dernede og jeg har det lidt sådan, vi er jo alle super godt opdraget og opfører os alle pænt altid, men der vil altid være noget fnidder når mange søskende med mange meninger er samlet på et sted og når min nye søster nu har valgt at lede efter sin familie så må hun fandeme tage den familie hun får, hun kan ikke tillade sig at være utilfreds og jeg hader at mine forældre ligesom er lidt flove over os børn, eller mere er sådan at vi skal opfører os sååååååååååå perfekt og ingen mennesker er perfekte men det tåler mine forældre ikke og dernæst så er det umuligt at være perfekt i mine forældres øjne anyway - bare det at jeg bliver sur over at jeg ikke må låne fars værktøj er nok til at jeg er "uopdragen" - og jeg mener jo at det er min far som er gal på den, for hvorfor må jeg ikke låne tingene når mine brødre må, selv dem som er yngre end mig?

Jeg skulle SÅ meget ha været en dreng!!!

Så nej tak til pligtbesøg i Zürich hvor min søsters spåkone veninde helt sikkert vil sidde og spå mig som hun også gjore i 2009 og sagde at der ville ske noget suuuuuuuuuuper godt for mig i juni 2010 rent arbejdsmæssigt...........den måned er vist gone by uden at der skete noget men jeg gik alligevel og håbede og følte mig super dum bagefter - nu ved jeg bedre, tror ikke på sådan noget hokus pokus.

I går ringede jeg til Hr. Højesteret, og han tog telefonen men var mega stresset, jeg spurgte om jeg skulle ringe senere men han sagde nej at nu var fint og så talte vi lidt sammen og han fortalte at han var så super presset, han var i gang med bogen og så lå hans exkæreste og bollede en gift mand mens børnene lå og sov i rummet ved siden af og konen til den gifte mand lå og ringede til ham, han havde fået vandskade i hele sin kælder og han var så stresset og hans mor var syg osv.osv så han havde beslutted at han ville være pilot i sit eget liv (hans ord) og han ville være et helt andet sted næste år end hvor han var nu og derfor syntes han ikke vi skulle ses mere.

Hold nu op hvor gjore det mig ked af det - altså selvfølgelig vil jeg gerne knalde ham igen men det er lige så meget fordi jeg er liderlig og ikke vidste at sidste gang var sidste gang og derfor føler jeg mig lidt snydt, men mest af alt så har jeg så meget savnet at tale med ham, han er ligesom en soulmate for mig - han taler lige så meget som jeg og bliver ikke bange for mig når jeg taler rigtig meget og dét er jo dét har ledt efter i årevis og nu *wupti* er det væk.........

Jeg har så meget savnet at tale med ham når tingene gik skævt men nu må jeg ikke ringe mere, ikke at jeg har ringet meget til ham for det har jeg ikke, jeg har kun ringet to gange 2 måneder men jeg har jo gået og håbet at han ville ringe......

Men hvis jeg skal være ærlig og se det på den straight forward måde, så var han super ærlig og super sød og meget nærværene når han talte, han forklaret mig det og jeg sagde også som korrekt var at jeg godt vidste i mit hjerte at han ikke havde ønsket at ignorerer mig med vilje. Jeg ved jo godt at han ikke har siddet derhjemme og tænkt at nu vil han love mig at han ringer og så ikke holde det, han sagde at det nok var noget af det pæneste jeg kunne sig til ham fordi han virkelig var så presset lige nu fra alle kanter, både arbejdsmæssigt og med sin ex og bare ikke vidste hvor han skulle starte på at rydde op så han var glad for at høre at jeg ikke tænkte dårligt om ham - og det gjore jeg ikke og det gør jeg ikke.

Jeg talte med min veninde Natasja i Mexico i går efter at han havde ringet og der var jeg faktisk rigtig ked af det, fordi jeg så meget har savnet ham, eller måske mere korrekt jeg har savnet det behov han udfyldte hos mig, nemlig behovet om ikke at være alene altid og han passede perfekt ind i det hul - og mit indre valgte så at ignorerer at han havde tre små børn, en sur ex, at han ikke ønskede at blive gift og ikke ønskede at få børn...........jeg ved jo godt inderst inde at han ikke er the one for mig men nogle gange så bliver jeg så desperat efter ikke at være alene at jeg er parat til at gå på kompromi med alt muligt mærkeligt, hvilket jeg selvfølgelig ikke skal gøre.

Så ja, jeg var ked af det i går men nu er jeg okay - og jeg er faktisk helt let inden i, altså lige på det punkt som omhandler Hr. Højesteret, det var SÅ skønt at få vished for at det ikke var noget med mig at gøre, det var bare hele hans liv lige nu og at der ikke er plads til mig eller nogen anden og det er jo helt fair, han var så befriende ærlig, ligesom jeg selv altid er (eller altid bestræber mig på at være) og jeg kan sagtens give slip på ham nu - det er overhoved ikke som med min ex-kæreste Kunstmaleren eller som med Norman, de ignorerede mig begge to og ingen af dem gav mig en closure og en afslutning og det var forfærdelig!! Ingen af dem ønskede at bruge tid på at være en gentelman og behandler mig ordentlig og sige pænt farvel og forklare mig hvorfor tingene er som de er - det gjore Hr. Højesteret og jeg har den største respekt for ham og hans måde at være på - og ja jeg savner ham og ja jeg vil savner ham et stykke tid endnu men jeg respekterer ham SÅ meget!

I dag sov jeg længe, havde planer om at stå tidligt op og køre ud på gården men gæt så hvad der sker, det pisser ned for at sige det mildt - og jeg aner faktisk ikke om min familie køre afsted i dag eller i morgen eller hvad de gør, jeg bliver total ignoreret, kan høre mine små brødre tale om at de er ved at pakke men hvornår de køre ved jeg ikke og det er så typisk, når jeg er uvenner med mine forældre så får jeg INGEN information. Latterligt!

Så nu sidder jeg her i trusser i sengen og kl. er 14.31, min yngste nevø har netop spist en fersken i min seng, han mente det var et æble men anyway, der er fersken saft over ALT - lækkert! Nu vil jeg tage tøj på og køre ned i firmaet og hente min plæneklipper og få den kørt til reperation så jeg kan komme videre med projekt gården!

Aftensmad i går aftes

Ingen kommentarer: