lørdag den 16. juli 2011

Putte Træt....

Er oppe, har pakket min taske (kuffert) til Jylland og skal først mødes med Lita kl. 10.30 til brunch (og jeg er slet ikke sulten!!) og så skal jeg Mysteryshoppe hos Paradis is, desværre er alle dem jeg godt gad have med på ferie - så is alene, - men jeg har masser af tid og er stadig søvning......sååååååååååå skulle jeg være en doven krabat og kravle over på min total yndlings sofa og liiiige putte en ½ times tid??

Arghhh dét tror jeg at jeg skal !!!
 - eller skal jeg være total overskuds agtig og gå i bad og bære kufferten ned i min Stinke Tinke Bil og så gør mig klar så jeg er tip top in shape når jeg skal til at køre?? Arghhhhhhh.......

Burde burde gøre mig klar..............


Mit outfitt i går aftes, mine yndlings guldsko fra Miami (verdens bedste impulskøb) og så en smuk enkel sort kjole fra BZR som jeg selvfølgelig blev forelsket i pga. guldperlerne på skulderen, lidt ligesom en græsk kjole - den er dog et par år gammel dvs. fra dengang jeg havde råd til at købe tøj fra BZR! Og så en grå cardigang til at holde varmen med - jeg var så fin! Satte mit hår op i en krans om hoved, det er lidt svært når man som jeg har en million krøller som titter frem overalt men det lykkes - dog kunne jeg se i butiksvinduerne da jeg gik hjem at der var en del totter som var på flugt, men skidt, da var jeg jo næsten hjemme!

Sticks'N'Sushi på Toppen af Tivolis Hotel - 12 etager ned........that is a long way! Godt jeg ikke lider af højdeskræk!

Jeg må dog lige tage i mig at min venindes mand Walder ikke var spor irriterende i går, han var faktisk overraskende sød og dejlig at være i selskab med - så shame on me at jeg har frygted at være sammen med ham. Han var nærmest en helt anden person, skønt!

Ingen kommentarer: