lørdag den 9. juli 2011

SEX!!

Så er Ayal gået og uhmmmm hvor var det skønt at se ham igen!

Han holdt næsten sit løfte om at det var på mine premisser.......han ville gerne putte en dildo op i mig MENS han selv var oppe i mig.......dels gjore det ondt og dels fik jeg tanker om at hvor stort et hul jeg måtte ha hvis det var fysisk muligt og tanken om hvor stort et sådan hul måtte se ud slukkede mig totalt altså virkelig som at slukke et sterinlys med en spand vand og dét måtte jeg ligesom sige til ham og så stoppede vi også med dét øjeblikkeligt.

Han havde dog temmelig svært ved at komme og vi knaldet ellers løs, efter jeg kom var det som om han blev større - eller som Ayal sagde det er nok nærmere mig underliv der krymper/trækker sig sammen, i hvertfald var der ikke rigtig plads til ham inde i mig mere, altså til hele ham og det er altid dér jeg syntes det går galt fordi Ayal så gerne vil forsætte rigtig længe og mit underliv kan simpelhen ikke holde til det fordi han så støder på livmoderhalsen og jeg i den grad får lyst til at presse/trykke ligesom når man skal føde (tænker jeg) og dét er dybt ubehageligt og ikke særlig sexet - det er så her manden gerne skulle komme på samme tid eller omkring samme tid som jeg så vi kan holde en fælles pause, herefter er jeg så 100% klar på mere sex igen.......

Jeg endte med at give Ayal et blowjob til han kom, han ville ud og vaske sig inden jeg skulle slikke ham men som jeg sagde, den har jo kun været oppe i mig så hvorfor vaske den? Jeg ved ikke om det bare er mig men en hmmm pik (Uff hader dét ord!) som bare har været oppe i mig med en kondom behøver jo ikke blive vasket, eller ikke hvis det havde været uden kondom, jeg mener, det er jo bare mig selv jeg smager/kondomen jeg smager - det var straks noget andet hvis den havde været oppe i måsen eller et andet nasty beskidt sted.
Mit underliv er bestemt ikke kvalificeret som beskidt!!

Vi svedte begge to så meget at lagnet blev helt vådt og plettet og alt håret på Ayals mave, skridt og bryst begyndte helt at krølle pga. alt sveden, det blev til helt små runde krøller - jeg syntes det så såååå sødt ud, men jeg var klog nok til at undlade at sige noget, mænd har det jo med at drage 100 forskellige konklutioner af de ting jeg siger - hvis jeg havde sagt at jeg syntes det så sødt ud ville jeg nok - i Ayals øre - ha sagt noget i retningen af: Jeg elsker dig og vil dø for dig og hvis du går fra mig så springer jeg ud fra Storebæltsbroen.............ja enten dét eller noget andet mærkeligt i den retning, så jeg tænkte bare mit, smilede og rørte ganske diskret ved krøllerne på maven for at mærke hvordan de føltes - jeg er simpelhen en sucker for krøller!!!

I går i toget sad der en meget nørded fyr overfor mig som som havde et kæmpe kraftigt krøllet brunt hår, det var alt for højt til hans kraftige hovedform og gjore bare at han så endnu mere nørded ud, men jeg var helt vild med det og et sted mindet det mig om en af Normans venner som også bor i Viborg, han har sådan noget højt krøllet hår som selv når han er nyklippet er stort og tykt og helt fejlagtigt glemmer han at få tyndet ud i sit hår, han får det bare klippet hvilket jo så gør at krøllerne bare kruser endnu mere og får hans hoved til at se endnu større ud - jeg har altid sådan en lyst til at røre ved hans hår når jeg ser ham, det er ikke så tit jeg ser ham men et par gange om året når jeg er ude og handle ind med min mor eller bare er hjemme så hænder det at jeg ser ham og hver gang er jeg et stort smil - det var jeg også i går og ham her fyren må ha troet jeg var mærkelig eller sær siden jeg sad i 3 stive timer og smilede til og af ham fordi jeg inde i mit hoved tænkte på hvordan det måtte være at røre ved hans krøller - jeg syntes jo han var piv fræk med det hår - resten af kroppen var ikke noget jeg behøvede at se nærmere på men håret........arghhhhhhhhhhh!!

Og da jeg så så alle krøllerne på Ayal blive endnu mere krøllet så gik der et helt sug gennem maven på mig..........*smiler*.......uhhhhhh hvor gad jeg godt have en kæreste med dejlige krøller og en fræk pik!

At have sex med Ayal er langt langt fra det samme som at have sex med Hr. Højesteret, han var meget mere hmmm på - på en følelsesmæssig måde uden at der for mig er flere følelser mellem Hr. Højesteret og mellem Ayal, jeg har lige mange eller lige få følelser for dem begge, det er bare meget forskelligt at have sex med dem...............tror jeg vil foretrække Hr. Højesteret hvis jeg nu skulle vælge men endnu engang er jeg et sted i livet hvor jeg ikke selv kan vælge......

Bagefter sad Ayal og jeg og talte på min terasse i næsten 3 timer, han lider forfærdelig af højdeskræk hvilket er mega sjovt da han selv bor på 3 sal i Miami men hvis jeg satte stolen helt inde ved vægen så var han okay, så jeg satte stolen hvor han ønskede det og fandt et par sidde hynder til ham og så sad vi dér og spiste ærter og drak Carlsberg mens vi snakkede til solen gik ned...............århhhhhhhhhhh hvor jeg dog elsker at snakke med en mand!

Det er som en lise for min sjæl at høre andre sider af samme sag, livet bliver pludselig meget nemmere at håndterer efter et par timer i selskab med en mand/med Ayal - jeg er ham så evig taknemlig for hans tålmodighed med mig :)

Men - der er selvfølgelig et men og det er at nu har jeg lyst til sex igen..........måske det er tanken om at jeg ikke kan få sex når jeg gerne vil som gør at jeg pludselig gerne vil ha mere sex, lidt ligesom i dag da jeg gik en tur på Kgs. Nytorv og så på loppemarked dér (som i øvrigt er sygt dyrt i forhold til andre stedet og til feks. mit hemmelige loppemarked på Holmen) anyway, pludselig blev jeg tørstig og jeg bor ikke længerer derfra end at jeg kunne se hjem og gå hjem og få noget at drikke - og af alle dage var det her dagen hvor jeg ikke havde en falske vand i tasken - jeg gik helt i tankemæssig selvssving og måtte købe en flaske vand til 14,95 kr exc. pant (!) Købte to flasker den anden dag til 2,95 kr inkl. pant i den lokale Brugsen, når de kan sælges til den pris inkl. profit så er der nogen som tjener for mange penge på vand!!

Anyway, efter to slurke var jeg okay - så jeg var jo egentlig ikke ved at dø af tørst, men efter min tur i Spanien er jeg dels begyndt at tage semikolde bade, kan simpelhen ikke tåle følelsen af varmt vand på min hud og dernæst så drikker jeg vand som aldrig før - og før drak jeg ellers pænt med vand, men det er hele tanken om ikke at kunne drikke vand når jeg vil som slår mig omkul......

Måske det er det samme med sex......?? Hvis jeg nu kunne få alt den sex jeg ville når jeg ville - ville jeg så ha sex så ofte som jeg ville ønske jeg havde lige nu?? Skræmmende tanke, for så ville jeg nok blive en røvssyg frigil kæreste som aldrig gad bolle.............UHYGGELIG TANKE!!!

Nå, men jeg vil altså vildt gerne i byen og min coaching har end ikke svaret tilbage på min sms hvor jeg skrev om hun var kommet godt hjem fra Modeuge i Berlin og havde det godt = Ergo er hun stadig sur.
Så jeg skrev i formiddags inde på min facebook væg om der ikke var nogen som havde lyst til øl i København i aften og en jeg har gået på HHx med som jeg ikke har set siden hmmmm ja HHx dagene men som nu er frisør og bor i København og hvis Mor lige er død af livmoderhalskræft skrev at de var 12 piger som skulle i byen og jeg var velkommen, så jeg sidder lige nu og overvejer om jeg bare skal sige fuck it og tage i byen med folk jeg ikke kender ?? Mens jeg tænker varmer jeg lidt spagettig med kødsovs fra fryserne og så må jeg lige tænke noget mere.........har sygt lyst!!

P.S: Mit underliv er nu helt back in shape igen - og mellemkødet er stadig intakt takket være mit "NEJ" til at få en dildo op i missen mens Ayal også var dér!! Tanken alene er jo grotesk! That ain't even possible!!

Ingen kommentarer: