torsdag den 21. juli 2011

MIN Fødselsdag!

Jeg skal da lige love for at spændingen som har mangled hele ugen omkring det faktum at jeg har fødselsdag i dag ankom med 250 km/t i morges kl. 05.11 hvor jeg vågnede op med verdens mest ømme og tykke klumpfod!!

Jeg var nede i bruseren på mit badeværelse nedenunder og køle foden og her kl. 08.00 præcist ringede jeg til min søde læge i København og fik noget tam tam mod hævelse og kløe som jeg skal hente på apoteket, når min bror ellers gider stå op og køre med mig!

Mor er lige i Brugsen efter rundstykker, jeg lå i sengen og ventede og ventede på at blive vækket med flag og sang som jeg blev da jeg var yngre men til sidst måtte jeg bare op - og ja, nu glæder jeg mig bare helt vildt til denne her skønne dag - 33 år! Hold da op.......

Undgå for din egen skyld at træde på hidsige hvepse.....

3 kommentarer:

Jannie sagde ...

Tillykke med fødselsdagen, håber du får en skøn dag, trods klumpfod ;O)
av, av, av den ser slem ud, er du overfølsom overfor bi/hvepsestik??? Det er jeg, og jeg ser ca sådan ud når jeg bliver stukket. Har faktisk præsteret at være sygemeldt i 14 dage fordi jeg lagde armen på en død bi, og så blev stukket. Måtte gå med armen i slynge i en uge...rimelilgt nederen...

Deirdre-Ann sagde ...

Tak for hilsnen, skal nok få en god dag trods foden - men lige nu ligger jeg på ryggen i sengen med foden i en spand kold vand, det gør simpelhen SÅ ONDT, ved godt det er lidt pyller at tude over et bistik men er du gal det gør ondt!!!

Jeg er super allergisk overfor alle slags stik - og jeg bliver altid ALTID angrebet, bedbugs, lus, myg, hvepse, you name it jeg får det!

Har desuden mønstret 11 myggestik efter min hækkelkippe date med gården!

Tante Kage -kagedage sagde ...

Hip hurra for Deirdre-Ann!!!

Håber du får en rigtig dejlig dag, trods den regn du har sendt vores vej!!!!