fredag den 29. juli 2011

Gentagelse af Tirsdag!!

Jeg er så flad af grin over mig selv og mit liv i øjeblikket!!

Min veninde sagde til mig at mit liv er som en film, dét ved jeg nu ikke om det er, men mærkeligt, sjovt og finurligt dét er det!!!

I dag stod jeg op og pakkede og gjore mig klar til at køre til Jylland, klædte mig pænt på og tænkte over hvor glad jeg er for at jeg er total ligeglad med hvad folk tænker om mit tøj og om mig, føler jeg mig lækker i tøjet så er det fordi jeg ER lækker!

Ned i bilen med tasken og så ud i skraldespanden med affaldsposen - herefter havde jeg besluttet mig for at gå ned og rykke hos et vikarbureau, jeg tænkte at hvis jeg rykker dem nu kan det være de har noget til mig allerede i næste uge og dét ville jo være skønt!

Da jeg går fra vikarbureauet går jeg ned af den gade som løber langs Kgs. Nytorv, kan ikke huske navnet men det er dér hvor Café Victor ligger, de har en markise som rækker udover fortovet og så er der borde på begge sider, dvs. det offentlige fortov går igennem deres cafe og under markisen, giver det mening?

Nå men jeg kommer gående dér i fine marieneblå højtaljet bukser, en ferskenfarvet silkeskjorte og mine fine marienblå Tommy Hilfiger sko med plateauhæl - normalt ville jeg tage en undertrøje under en silkebluse fordi den er en lille smule gennemsigtig men jeg følte mig super lækker og fræk og smuk så jeg tænke at det ikke gjore det store om man kan skimte en sort bh under en ferskenfarved silkeskjorte.

Men dér går jeg og pudser mine solbriller i blusen og ud af det blå - don't even fucking ask how så falder jeg......................................................!

Jeg lader lige dét stå et øjeblik......................................ja jeg falder...............nøjagtig som jeg OGSÅ gjore i tirsdags da jeg gik ud af pizzariaer på Gothersgade..........................................................................!

GÆT hvad der OGSÅ skete nu da jeg IGEN faldt...........!!

Jow da, ham den søde fyr som kørte mig hjem fra Sydhavnen i juni måned og som OGSÅ stod i pizzariaet i tirsdags da jeg OGSÅ skvatted sad så liige dér på Café Victor med tre smukke piger og drak cafe latte............fucking aiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........da jeg så sætter højre hånd et bord for at rejse mig op, opdager jeg ham - jeg så ham ikke før men det gjore jeg så nu, han kikkede helt køligt på mig, som om det er helt normalt at en pige ligger på jorden og roder rundt og så siger han "Dig igen........" helt køligt men med et kæmpe glimt i øjet........jeg rejste mig hurtigt op, børstede mine total ømme og nu HELT smadrede knæ og sagde "Jaeee jeg tænkte jeg lige ville kikke forbi" og så skyndte jeg mig ellers at gå HURTIGT!!

Er du gal det her er pinligt - jeg falder foran en fyr i tirsdag og dæleme om jeg ikke også falder foran den samme fyr om torsdagen..........ej men KAN det overhoved blive mere pinligt???

Hvad er der dog galt med mig?? Jeg falder ellers ALDRIG, ja jeg får mange blå mærker men jeg syntes ikke jeg er sådan en skvattertype, men åbenbart......

Jeg går rundt om hjørnet og begynder at grine, jeg mener jeg griner helt vildt og folk kikker meget mærkeligt på mig - og så, ud af det blå får jeg en af de dér Deirdre-Ann idér som både kan være total geniale men også være total mærkelige.....

Jeg går hen til Bishop Arms og låner en kuglepen og et stykke papir og på det skriver jeg mit navn og mit tlf. nummer og så går jeg resolut tilbage mod Cafe Victor, overfor cafeen holder ham den søde's bil, jeg går over og sætter sedlen i vinduesviskeren - dog havde jeg lige tjekket at jeg ikke blev spottet fra cafeen og så skynder jeg mig videre.

Manden ved jo ikke at Deirdre-Ann er hende der altid skvatter - men nu sidder sedlen altså der og så køre jeg hjem mod Jylland og The Farm.

Da jeg kommer hjem sidder min ene bror med sine venner og er ved at gøre klar til at grille, min anden bror er på vej ned for at træne - min søster er på vej hjem fra arbejde og det er forsent at køre ud på gården da jeg skal kalke og det er et værre svineri at gå i gang med, så jeg beslutter mig for at køre op til min søster for at hygge.

Knap er jeg kommet ud i bilen før min lillebror ringer for at bede mig om at komme ned med hans fitnesskort, ellers er der ingen adgang og han er vel for doven til at gå hjem efter det selv - og så er det jo så dejlig bekvemt at søsteren som altid siger ja er lige i nærheden............

Og netop som jeg køre ned mod min lillebror for at afleverer hans kort, så ringer telefonen - jeg har på nuværende tidspunkt glemt ALT om hvad der skete i København så jeg tager bare telefonen uden at kikke på den og siger "Det er Deirdre-Ann" og guess what..........det var så ham den søde som ringede!!!

Jeg mener det, jeg ved ikke hvad det er som sker med mig men jeg bliver helt mærkelig når jeg taler med ham - eller også falder jeg, men nu bliver jeg altså helt mundlam og kløjser højlydt i at skifte gear i min bil (!) og jeg har ellers haft krørekort siden jeg var 16 år! Til sidst må jeg sige et øjeblik så jeg kan få sat det håndfri sæt til, det kludre sig helt sammen og min lillebror står og laver barnlige ansigter af mig så jeg må opgive og til sidste efter en masse mærkelige lyde må jeg simpelhen sige til manden at jeg virkelig ikke aner hvad jeg skal sige for jeg havde ligesom ikke tænkt så langt som til at han ville ringe - jeg mener, jeg har jo forsøgt mig med den der seddel før uden at det virkede - dét sagde jeg SELVFØLGELIG ikke til fyren men helt seriøst, hvor mærkeligt det end lyder så blev jeg HELT HELT mundlam!!!

Jeg ender dog med at få sagt noget og det viser sig at manden elsker biler, hvilket jeg ligesom godt havde luret - det gør jeg jo sjovt nok også, og så har han jagttegn, hvilket jeg jo sjovt nok også har - og så har han en kæreste, hvilket jeg så sjovt nok ikke har.............!

Men han syntes at det var så frisk af mig at sætte en seddel i hans vindue og vi fik da grinet en del, mest fordi jeg blev så genert - total lillepige agtig for sådan er jeg ellers ALDRIG, jeg aner ikke hvad det er som sker med mig...........latterligt!

Han lovede at hvis han blev single så ville jeg være den første som fik det at vide, hvilket jo er meget sødt sagt men i mine øre så lød det som om han boede sammen med kæresten fordi han sagde "en derhjemme" og bor man sammen så går man jo ikke lige fra hinanden  sådan med det første så endnu en fuser men jeg tager hatten af for mig selv at jeg gjore et forsøg

- jeg tænkte et kort øjeblik på Tine Bryld da jeg stod dér ved bilen i skjul af de tonede bagruder og luret gennem sideruden for at se om de kunne se mig fra Cafeen, ville ikke ha sat den hvis jeg havde risiko for at blive set -  men lige dér tænkte jeg på hvad skønne Tine Bryld sagde til mig sidste sommer i hendes dejlige have, hun sagde "Deirdre-Ann du er frygtløs, du kaster dig ud i alt muligt uden at føle frygt, det er både godt og skidt og du skal huske at passe på dig selv, måske endda passe bedre på dig selv end du gør nu...." og så stod jeg dér og tænkte på om jeg nu også var så frygtløs som hun sagde jeg var - tog en dyb indånding og gik så helt op til bilen, sat seddlen og gik hurtigt videre og så kørte jeg grinende mod Jylland, omkring Storebælt glemte jeg så alt om seddlen og blev igen forvandlet til Frk. Bonde.

Dette blogindlæg skulle ha været skrevet færdigt og udgivet i går, torsdag men da jeg valgte at sove hos min søster som til tider er lidt pirlig måtte jeg undlade at skrive det færdigt da hun mente det larmede når jeg skrev og hun ville sove på sofaen (!) til et eller andet dosk svensk program.............why not bare gå i seng??

Kan sku da godt forstå hvis hun altid er udkørt og træt om morgen hvis hun ikke får en ordentig nattesøvn og sover 2-3 timer på sofaen til et dumt tv program hun alligevel ikke følger med i...............og så har folk så travlt med at grine af at jeg står og stryger om aftnen, eller at jeg gjore da jeg havde et job - så blev jeg ikke nær så træt som hvis jeg sad i sofaen og så blev jeg nød til at gå i seng så jeg kunne være frisk til næste dag...........

Ja ja lad bare folk grine af mig, jeg har trod alt, uanset hvad folk siger -klaret mig selv fra jeg var 18 år - at det så ikke er økonomisk super godt lige i øjeblikket er jo så en anden sag, men jeg klare stadig mig selv til trods!!

I´m so proud of myself!

Om få minutter køre jeg ned til mine forældre som egentlig kun bor 400 meter herfra, men der skal jeg hente min yngste lillebror, ham og jeg skal ind i banken til kl. 10, den børneopsparing jeg lavede til dem for hmmm 18 år siden, altså til begge mine brødre fordi mine forældre dengang bad alle os søskende om at gøre et, kommer nu til udbetaling men vi skal begge skrive under på at den må udbetales før den kan, i dag er sidste frist ellers bindes pengene i yderlig 7 år indtil han er 25 år.
Det sjove er bare at dengang hvor far og mor bad alle os søskende om at lave en opsparing hvor vi satte 100 kr ind hver måned til hver af vores små brødre, dengang var det kun mig som åbenbart gjore det - ingen af de andre har gjort det.........meget meget mærkeligt syntes jeg, jeg mener de siger de ikke havde pengene men de tjente penge ligesom jeg gjore, jeg arbejdet blot i Dansk Supermarked og læste på HHx, senere blev jeg gårdejer men stadig fandt jeg 200 kr hver måned til mine brødre og 200 kr hver måned til mine piger i Afrika..........

Sjovt, mærkeligt og skræmmende som folk prioterer forskelliget rent økonomisk, jeg mener det kunne jo være at far og mor ikke havde fået flere penge men i stedet for færre penge og så havde der jo ikke været noget til de små i dag...............fordi ingen havde sparet op til dem...........nu er det så heldigvis for mine brødre gået den anden vej og selvfølgelig ogås heldigvis for mine forældre men stadig - det kunne ha gået helt den anden vej........

Og bagefter skal jeg så ud på gården og kalke hele dagen, hader hader hader at kalke, har tænkt over hvorfor og det må helt klart skyldes sidste vinter hvor jeg gik og frøs og kalkede staldene mens der stadig lugtede helt forfærdeligt derude - før det har jeg aldrig hadet at kalke...........jeg må vende det positive sind til - at kalke er faktisk ret dejligt, det er dejlig vådt og bliver så smukt bagefter........................eller??

Lige et foto fra turen herover fra København, hvis politiet må køre for stærkt, må jeg så ikke også? Jeg mener, lever vi ikke i et land hvor reglerne gælder for alle?? Ham her kørte 143 km i timen, måske stærkere men det var hvad jeg måtte køre for at holde trit med ham og han var ikke under udrykning!!! Damn jeg bliver SÅ gal når jeg ser sådan noget!!!! 

Ingen kommentarer: