søndag den 10. juli 2011

Godmorgen!

Så er det blevet søndag kl. 11.49 og jeg har endelig fået øjne! Og sjovt nok, ingen tømmermænd! Nice!

Jeg er dog træt fordi jeg ikke har sovet en god helt nats søvn men tømmermændene er ikke ankommet som jeg ellers frygtede, men så igen, jeg er ikke en person som egentlig får de vildeste tømmermænd, det sker bevars men ikke på et radikalt niveau.

Her til morgen lå jeg inde i sengen med lukkede øjne og tænkte, jeg tænker generelt bedst med lukkede øjne - mon andre mennesker har det på samme måde?
Men mens jeg lå dér slog det mig pludselig ud af det blå hvad det er som gør forskellen på Hr. Højesteret og Ayal - Ayal er kun knep knep og Hr. Højesteret er Knep og Nusse (holde om, røre ved, kysse, kramme osv) I mange mange mange år har jeg kun og jeg mener helt bogstavelig talt KUN været til knep -  hvis det var muligt at tage en rundtur til de fyre som jeg har knaldet igennem årene og spørge hvordan jeg er som sexpartner så vil de helt sikkert sige at jeg er et godt knald men de vil også sige at jeg er kold og afvisende, jeg er slet ikke til det der nusseri og liggen i ske og lege kærester for et par timer - slet ikke!

Ofte har jeg rejst mig 5 minutter efter sexagten er overstået og gået, helt bogstaveligtalt gået, forladt mændene mens de lå dér nøgen i sengen og trode de havde scoret en guldgrube af et lille prinsesse nips. Kun ganske få FÅ gange har jeg haft lyst til at blive liggende og kun endnu færre gange har jeg haft modet til at række hånden ud og røre efter at sexen er overstået og til at foreslå at jeg blev og det er så desværre her at jeg så har brændt mig, for ofte har netop de fyre så afvist mig hvilket jo bare for mig, har været en selvbekræftigelse i at jeg ikke skulle hige efter sådan noget - feks. Norman da vi var i Miami sammen, han sov den ene nat iført en badekåbe (!) og den anden nat lå han med ryggen til, jeg kan huske at jeg første aften, den med badekåben forsøgte at binde den op og kravle ind til ham men han mumlede noget, skubbede mig væk og vendte sig om på siden, anden nat gjore jeg ingenting, jeg lå det meste af natten og lyttede til havets brusen og hans små Zzz som kom i ny og næ, næsten som små grynt eller måske som en del af en drøm.

Og så kommer Hr. Højesteret og er all nusse nusse og jeg kan slet slet SLET ikke finde ud af det, for jeg har jo ikke nusset siden jeg havde en kæreste for 9½ år siden og selv dengang måtte jeg ikke være for nusse nusse fordi han ikke syntes det var okay (!) Dumme skid - nå men anyway, det er som om min krop som et andet tandhjul er gået et hak videre, og nu kan jeg ikke få det skide tandhjul kørt tilbage til hvor det var FØR Hr. Højesteret!! Før var jeg helt cool med at kneppe, knalde, bolle - kald det hvad du vil men ind ud og så skrid, jeg fik hvad jeg ville ha og så var der ligesom ikke så meget tanker bag selve agten fra min side af, men nu er det som om jeg har haft et latent behov som er blevet vækket, ikke som en sulten løve men det er blevet vækket og nu da jeg lå inde i sengen og det slog mig hvad forskellen mellem de to er, så slog det mig også at det er dét jeg savner!!

Jeg vil nusses, jeg vil holdes om, jeg vil føle mig tryg og beskyttet, jeg vil kysses bag øret og nusses i håret (også selv om der er så mange krølleknotter at det gør avs!) jeg vil mærke en stor stærk nøgen mand bag min egen nøgne krop og jeg vil have lov til at røre når JEG har lyst til at røre.......

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fuck at dét er noget jeg nu pludselig har lyst til - som fucking single! Hvad sker der for det? !"#¤%&/(=`

Men okay, ren coaching agtig, look on the bright side - det kunne være værre - jeg kunne være blevet skruk som single!!! Se dét ville fandeme være lortx10! Så roooooooooooooooooooooolig Deidre-Ann, det skal nok gå - jeg kan altid gøre som ham her Tv-Lægen og i så fald ville jeg vælge Ayal, han ville blive en god far og han er et godt menneske, men vi skulle helt klart IKKE være kærester og vi skulle helt klart IKKE bolle (når først babyen er laved) for så fan-fucking-tastisk er han altså heller ikke, jeg vil jo ha mere nu........

Og så til noget helt andet, mens jeg lå inde i sengen og var ved at få øjne så ringer min Far fra hans mobiltelefon og siger at jeg skal finde en flybillet til Italien og komme ned til dem - hvad sker der lige? I fredags var det utopi at vi/jeg kunne flyve derned og nu *wupti* efter kæmpe familie skænderi (igen igen) så er det pludselig okay - hvorfor skal jeg altid være forkert i deres øjne før de vil indse at visse ting godt kan være anderledes? Jeg mener, vil det gøre noget at jeg fløj derned så jeg ikke skulle sidde i en bil i 17 timer? Nej men i deres øjne så Ja!

Men jeg gider slet ikke, jeg er helt afklaret med at jeg ikke skal på ferie i år og at jeg ikke skal være sammen med dem, ja jeg gad da vildt godt lege på stranden med mine små nevøer i deres små badebukser og bygge sandslotte hele dagen og spise på restaurant hver aften men nu er den tid ligesom passe og jeg skal du på gården og arbejde i morgen og på fredag kommer Anika til København og Lørdag skal jeg mysteryshoppe Paradisis - jeg har planlagt min uge og det føles godt at noget endelig er fastsat!! Århhh gud hvor jeg hader uvisheden i livet mere end noget andet!

Sjovt som jeg kunne høre på Far at han var heeeeelt sød i stemmen, sådan rigtig "det ville være såååååå dejligt hvis du kom agtig" altså ikke at det var dét han sagde men hans stemme var bare sååååååååååååååååååå mild - slukker mit totalt når jeg ved hvordan han talte til mig i fredags.

Jeg skal dæleme ingen steder udover at jeg skal ud og hente min nye fine RØDE sofa NU - håber den er lige så fin som på billed - 900 kr dét kan jeg lige leve med :)

Ingen kommentarer: